Няма да ви подведем, няма да се предадем, няма да се откажем под натиска на стари муцуни от десницата, атакисти, неофашисти, каза Станишев, цитиран от БТА.
Той посочи, че през следващата година до края на мандата, независимо от трудностите и натиска, на който ще бъдат подложени Коалиция за България заедно с техните партньори, ще имат три приоритета - изпреварващо увеличаване на пенсиите и политика за достойни старини на възрастните хора, политика към българската младеж и младите семейства и децата и битка срещу сивата икономика, която "лъже държавата и работещите хора".
Сергей Станишев лично връчи членски карти на двама новоприети членове в БСП - Вергиния Георгиева Стоянова от Пловдив, която изпълнява народни песни, и Борислав Атанасов Вълков от София, спечелил медал в международната олимпиада по математика в Испания. Общо 117 нови членове получиха своите членски карти под връх Бузлуджа.
На митинга на Бузлуджа присъстваха почти всички соцминистри и депутати от Парламентарната група на Коалиция за България. Тази година имаше засилено присъствие на млади хора и младежки организации на БСП.
Вижте снимки от Бузлуджа