Коментари - Бой между български роми в италиански град ужаси местните и вдигна на крак властите | Днес.dir.bg

Бой между български роми в италиански град ужаси местните и вдигна на крак властите

Кметът на Мондрагоне се обърна за помощ към държавата, тъй като по думите му местните органи на реда не могат да се справят с "картините на социална партизанска война"

Обратно в новината

Коментари - Бой между български роми в италиански град ужаси местните и вдигна на крак властите | Днес.dir.bg

Коментари

По-антиевроценностна новина не бях чел! Това са европейски граждани и случващото се показва неспособността на италианското правителство да ги интегрира правилно... Или поне на нас така щяха да ни кажат, затова аз предлагам да им изпратим и БХК,за да им помогне с процеса по интегриране.

КАКВИ РОМИ, ТЕЗИ МИ ПРИЛИЧАТ НА ИТАЛИАНЦИ? ЕЗИКЪТ ИМ НЕ ПРИЛИЧА НА БЪЛГАРСКИ?:)

Те не говорят български,нито италиански.Това си е чист цигански език . Затвор и екстрадиране обратно без право на връщане.

Тези се качиха на главата даже на камората. Инаме озаптяването им противоречи на евро-атлантически ценности.

Защо в Швеция няма цигани ? Ами то е имало когато те са вървяли след турската войска и са почнали леко-полеко да навлизат в Европа. Та отишли в Швеция и тези , които управлявали страната се видели в чудо. Но в Швеция тогава имало рицари - кръстоносци. И били помолени да помогнат да спасят Швеция от циганското цунами. И най-неочаквано рицарите се справили както се казва 'с огън и меч' и оттогава там няма цигани. Европата тепърва ще сърба циганската чорбица и ще подсмърча яко.

Два рома сЪ сбили заради една текила ;)

Мисля, е е крайно време белите държави да осъзнаят и да си признаят публично че нашите роми са там, за да им работят черната работа за без пари. Нека немец англичанин холандец да застане на полето наред с нашите и да взема колото тях ама не за два дни а години наред. Да видим... Ей това е еврорасизма ние ще ги извикаме да ни работят без пари щото са по нисши създания. Преди нашите роми са били испанските, португалските и други подобни... Хубавото е, че те само изкарват някви пари там и се връщат тук да си строят къщите. Което пък подпомага нашенския бизнес и внасят косвени данъци от покупката на строителни материали, техника, мебели. Правят скъпи сватби и там данъци и акцизи остават....

на циганин пред тв камера преди много години - 'за 500 лева нема да работим'. Коментарът остава за вас.

Пълни простотии! Защо трябва някой непрекъснато да търпи безумните изцепления на някакво първобитно племе? Миналото лято бях на едн прекрасен басейн но всичко приключи с нахлуването на една тумба мангали!Първо наскачаха в басейна по шорти и го изплискаха половината!После се напиха под навеса и накрая се избиха и всичко това съпроводено с ужасна олелия!

Щом са роми , значи са си тяхни , римски ! Не са български ! Освен това тези са млади и са израстнали там ! Не ни ги пробутвайте !

Циганонът си е циганин и боклук, биологичен отпадък! Където и да иде, за нищо не става!

Ааа, не може да бъде! Те, европците, нали нас ни учат колко сме нетолерантни, как сме неспособни да интегрираме тези светли мили хора, с културни особености. Е, чакаме от тях да ни предадат челен опит по интегриране! Но докато не успеят да ги интегрират, да не ни ги връщат! А успеят ли - да си ги задържат! Нали вече ще са интегрирани в тяхното италианско безупречно общество. Да ги научат да ядат паста, да пеят песните на Дзукеро и Кутуньо, да правят сирене, вино, кашкавал, да работят из лозята и да станат примерни италиански граждани. Ще е добре и да си дадат момите-италианки за жени на наш'то светъл брат, та и италианския да го понаучат баш от източника, да родят по някое друго итало-мангале и работата ще е тотал интеграл - за пълно щастие на брюкселските зелки. А ние тук българите нека си останем диваци, неразбиращи културните особености на тази група люде.

Как не ги е срам италианците... Защо не са интегрирали горките неоправдани и потиснати Роми. Защо са ги напъхали в такова унизително гето... Веднага с Италия трябва да се заеме хелзинския комитет по правата на човека.

Имам няколко приятели цигани, малко са - но горе-долу са ОК. Обаче тия на видеото са хлебарки - при добри условия се размножават бързо и са много вредни! Нищо де, хак им е на всякакви НПО-та, загрижени за правата им ... Щото толкова са загрижени, че на практика етническите българи и турци са неглижирано мацлинство в собствената си държава, а ромите не смее да ги пипне нито полиция, нито социални ... Щото идва Анти-българския ХК и прави проблеми, и полицаите/служителите предпочитат да не правят нищо, отколкото да се занимават с нахъсани адвокатчета ...

Да ги оставят да се избият-поне малко ще понамалеят !!!!

какви е деца раждала, раждала, ражда и сега българска майка юнашка; какви е момци хранила, хранила, храни и днеска нашата земя хубава!

По избори време електорато на гроб и дупясе стават войнствени в борбата за кебапчета и бира

масово да ги телепортират в Каменната ера! Хем по този начин ще им дадат шанс и да еволюират...

български земеделски работници - повечето се оказаха много охранени и дебели - да си ги държат

Австрийците са мъдри и да не им се сърдим,а да благо8арим!!!

Кво стана сега - ужким да влезем в Европа като ЕВРОАТЛАНТИЦИ , влизаме като ЕВРОЦИГАНИ, а всъщност сме си най-обикновени цигани ? А сега като отворят Шенгеня и като тръгнат евроатлантическите цигани с автомобилите тогава Европата ще има да се чуди и да се мае откъде им дойде това чудо до главата.

ммммм, да, но не им пречат, когато "помагат" в селското "стопанство".

Тея освен за сапун, за друго не стават!

Катранен сапун - против пърхот!!!

Какво правят римляните в Мондрагоне, а не са си седяли в РИМ ???

Тия са като американски антиваксъри.

1. Римляни от Индия, абе циганска му работа!!!! 2. Заврете си нашия АйПи в гъза, неуважаеми ДИР-ници!!!

Виждам, че за разлика от нас, италианците са успели да ги интегрират. Направо са станали други хора, не мога да ги позная.

Не са се разбрали кой ще пробере чувалите с пари по изборите , едните са избиратИлитИ на гроб , другитИ на дупя се !

не са поделили некоя проститутка или нещо крадено ай сички да ходят там то тука не остана ничо за крадене след Костоф

алооо! жабарите!! къде е интеграцията, не нарушаването на малцинствените обичаи? а сега - Хага кво ша ви праи?

са се за Джулиет.

за бой се стягат.Полит. коректни мекотели такива! Напишете,че това са мангусти с бг. гражданство, а не бг роми.

Извозете ги до Индия и ги спуснете плавно с парашути отгоре.

Да не би да са българи с ромски манталитет ?

Цивилизованите решават споровете си чрез съд, приматите - чрез бой като хищниците. Най голямата ни полза от ЕС, че много цигани се изнесоха от тук.

Това е продукт на България.

Мда, на Мондрагоне точно нашите бразилци са им проблема... Разходих се виртуално, на живо не бих стъпил там...

70% от българите(не говоря за мангасаряните) са в чужбина?

Много ме кефи какво избиване на комплекси има тука. Мангалите са с български паспорти и затова се водят българи. Вие имате също български паспорти и се водите българи... Това е. Паспорта не ви прави българи а какво правите за България. Та да попитам тукашните "партизани" вие какво сте направили за майка България, че да се наричате българи?

Тукашните партизани крадат.

"Ботуша" чак до Рим е арабски. Мангалите са се ИНТЕГРИРАЛИ.

Чистокръвни българи в чужбина....и те ли са интегрирани? Яко фашизъм ви удря тука но поне сте анонимни и се прикривате. Мангалите имат повече ташаци от всички вас коментиращи тука

Пълни простотии! Защо трябва някой непрекъснато да търпи безумните изцепления на някакво първобитно племе? Миналото лято бях на едн прекрасен басейн но всичко приключи с нахлуването на една тумба мангали!Първо наскачаха в басейна по шорти и го изплискаха половината!После се напиха под навеса и накрая се избиха и всичко това съпроводено с ужасна олелия!

Дезинтеграцията на ромите, също "усвояването", и корупцията, до която доведоха евро-фондовете, са ни най-забелижителните плюсовете от евро-интеграцията. Има и още много такива. Добре че са евтините китайски стоки и ГМО продуктите, за да се залъгваме, че ни се е повишил стандарта на живот.

Най-харесвам свободното движение на хора и стоки в ЕС. Така цялата циганска общност се изнесе от България в Италия, Германия, Испания, Франция и Великобритания, отнасяйки своите традиции и предпочитания.

Човекоподобните,няма начин да не ги интегрират в ЕС.Както интегрираха арабските лекари,инжинери,юристи,учители,атомни физици и т.н. гости на баба Меркел.

Абе какво да ви кажа? И ние сме хора.

Не мое да бъде…. Хахаха

нямат спирачки. На запад са ми разказвали, колко са добри и как ние ги дискриминираме. Е да видят ко значи интеграция по мангустовски. Мангала си е мангал, дори на луната да иде. Иначе, не завиждам на италианците дето ги имат за съседи.

българи

Ами хайде да ги приобщят, както от нас искат да направим, да дадат пример, да покажат как се прави. Никой не ги иска, там е работата, за това и ни ги връщат.

Тепърва ще разберат какъв кОр в гащите са си вкарали!!! Да продължават да им тъпчат гушите с помощи на мазните мангали!!! А интегрирайте ги мамиката Ви жабаркса!!! Нали нас ни натискате, че не сме ги били интегрирали???! Интегрирайте ги сега в ервопа бе еврогйци насрани!!!

Че то българи не роми има ли?

ей педалче ДеБерастко!!! БЪЛГАРИ ИМА И ЩЕ ИМА!!! А педлите като тебе ще заминат доедин в анадола!!! МАМИЧКАРТАВИ педалскаНедосносена!!!

айде още един чистокръвен

хммммм, АЗ съм потомък на БЪЛГАРСКИ възрожденец, КОЙТО Е ДАЛ ЖИВОТА СИ за да не си под туско робство!!! А ти какъв помияр си??! въобще знаеш ли от чия майка си??!!! Помияр!!!

За Чочоолу се оказва журналистическа измислица, но че е имало тепане е имало. В този митологичен разказ за буйния Чочоолу се оплитат две истории. Едната е за нападение над млад мъж и бременната му жена и как мъжът пък бил племенник на Чочоолу и понеже милицията не могла да открие убийците на двойката, легендарния партизанин отскочил до танковата бригада в Карлово, вдигнал по тревога два батальона /???/ верижни машини и окупирал Столипиново. Тази глупост може да се роди в главата само на наивни журналистки, които си нямат и представа от казарма. Да не говорим за социалистическата казарма. Хайде сега да видим фактите: случаят станал през 1978 година – трънки. Случаят е станал през 1981 година и не е с млад мъж и бременна жена, а с баща и син. Случаят с младата двойка е в Пазарджик и тогава наистина шефът на полицията Арлин Антонов направо попилява мангалите. Та по това време Чочоолу е болнав пенсионер и отдавна няма нищо общо с войската. Как си представяте един старец, пък бил той легенда партизанин, да отиде в танкова бригада , да вдига по тревога машините и да поеме към Пловдив, за да събаря къщи? Недко Кертов – авторът на измишльотината, твърди, че е служил при Чочоолу, когато той е бил генерал. За сведение на самия Недко, когато бившият партизанин е носил униформа, той не е бил роден! Каква е истината за операцията в Столипиново. Аз съм правил проучване и няма никакъв Чочоолу. През 1981 година в късните часове на нощта в Столипиново са били наръгани с отверки баща и син от пияни цигани. За онова време това си е инцидент, който не може да се отмине току – така. Веднага се предприемат крути мерки. Най-страшната от която е въвеждането на вечерен час в циганското гето – никой няма да право да се шляе из района от 20 до 6 часа. Само милиционерите да видят пиян циганин и пада такъв лобут, че оня изтрезнява за минути. Ако е трезвен – пак бой.

"Ромската общност от български ПРОИЗХОД" А?

С БГ Паспорти са мангалите! Трябва да са сини на цвят, като венците им!

Трябва да се приеме, че ако някой живее в чужбина повече от 15-20 години, да губи българско гражданство.

И моментално ние работещите навън но внасящи осигуровки, пари, плащащи за образование на деца, приятели и ремонти дръпваме кранчено. Оставате 2.5 милиона чукундури, на над три милиона циганя. Ти си пледстави след 30г кой ще ти праща пенсия и на какъв език ще ходиш да подаваш документи. Колкото и странно, тия плимати също носят пари като се върнат докато "елитта" на власт изнася

Няма такова нещо "български роми"! Ромите са си роми, а това, че имат български лични документи, не може да означава, че има нещо българско в кръвта им. Те се правят на българи, но не са и не могат да бъдат. Тези италианци и разни други ни учеха как да ги интегрираме. Хайде интегрирайте ги де!

Мондрагоне се е превърнало в Монцигане.

Коментари - Бой между български роми в италиански град ужаси местните и вдигна на крак властите | Днес.dir.bg

Бой между български роми в италиански град ужаси местните и вдигна на крак властите

Кметът на Мондрагоне се обърна за помощ към държавата, тъй като по думите му местните органи на реда не могат да се справят с "картините на социална партизанска война"

Обратно в новината

Коментари - Бой между български роми в италиански град ужаси местните и вдигна на крак властите | Днес.dir.bg

Коментари

По-антиевроценностна новина не бях чел! Това са европейски граждани и случващото се показва неспособността на италианското правителство да ги интегрира правилно... Или поне на нас така щяха да ни кажат, затова аз предлагам да им изпратим и БХК,за да им помогне с процеса по интегриране.

КАКВИ РОМИ, ТЕЗИ МИ ПРИЛИЧАТ НА ИТАЛИАНЦИ? ЕЗИКЪТ ИМ НЕ ПРИЛИЧА НА БЪЛГАРСКИ?:)

Те не говорят български,нито италиански.Това си е чист цигански език . Затвор и екстрадиране обратно без право на връщане.

Тези се качиха на главата даже на камората. Инаме озаптяването им противоречи на евро-атлантически ценности.

Защо в Швеция няма цигани ? Ами то е имало когато те са вървяли след турската войска и са почнали леко-полеко да навлизат в Европа. Та отишли в Швеция и тези , които управлявали страната се видели в чудо. Но в Швеция тогава имало рицари - кръстоносци. И били помолени да помогнат да спасят Швеция от циганското цунами. И най-неочаквано рицарите се справили както се казва 'с огън и меч' и оттогава там няма цигани. Европата тепърва ще сърба циганската чорбица и ще подсмърча яко.

Два рома сЪ сбили заради една текила ;)

Мисля, е е крайно време белите държави да осъзнаят и да си признаят публично че нашите роми са там, за да им работят черната работа за без пари. Нека немец англичанин холандец да застане на полето наред с нашите и да взема колото тях ама не за два дни а години наред. Да видим... Ей това е еврорасизма ние ще ги извикаме да ни работят без пари щото са по нисши създания. Преди нашите роми са били испанските, португалските и други подобни... Хубавото е, че те само изкарват някви пари там и се връщат тук да си строят къщите. Което пък подпомага нашенския бизнес и внасят косвени данъци от покупката на строителни материали, техника, мебели. Правят скъпи сватби и там данъци и акцизи остават....

на циганин пред тв камера преди много години - 'за 500 лева нема да работим'. Коментарът остава за вас.

Пълни простотии! Защо трябва някой непрекъснато да търпи безумните изцепления на някакво първобитно племе? Миналото лято бях на едн прекрасен басейн но всичко приключи с нахлуването на една тумба мангали!Първо наскачаха в басейна по шорти и го изплискаха половината!После се напиха под навеса и накрая се избиха и всичко това съпроводено с ужасна олелия!

Щом са роми , значи са си тяхни , римски ! Не са български ! Освен това тези са млади и са израстнали там ! Не ни ги пробутвайте !

Циганонът си е циганин и боклук, биологичен отпадък! Където и да иде, за нищо не става!

Ааа, не може да бъде! Те, европците, нали нас ни учат колко сме нетолерантни, как сме неспособни да интегрираме тези светли мили хора, с културни особености. Е, чакаме от тях да ни предадат челен опит по интегриране! Но докато не успеят да ги интегрират, да не ни ги връщат! А успеят ли - да си ги задържат! Нали вече ще са интегрирани в тяхното италианско безупречно общество. Да ги научат да ядат паста, да пеят песните на Дзукеро и Кутуньо, да правят сирене, вино, кашкавал, да работят из лозята и да станат примерни италиански граждани. Ще е добре и да си дадат момите-италианки за жени на наш'то светъл брат, та и италианския да го понаучат баш от източника, да родят по някое друго итало-мангале и работата ще е тотал интеграл - за пълно щастие на брюкселските зелки. А ние тук българите нека си останем диваци, неразбиращи културните особености на тази група люде.

Как не ги е срам италианците... Защо не са интегрирали горките неоправдани и потиснати Роми. Защо са ги напъхали в такова унизително гето... Веднага с Италия трябва да се заеме хелзинския комитет по правата на човека.

Имам няколко приятели цигани, малко са - но горе-долу са ОК. Обаче тия на видеото са хлебарки - при добри условия се размножават бързо и са много вредни! Нищо де, хак им е на всякакви НПО-та, загрижени за правата им ... Щото толкова са загрижени, че на практика етническите българи и турци са неглижирано мацлинство в собствената си държава, а ромите не смее да ги пипне нито полиция, нито социални ... Щото идва Анти-българския ХК и прави проблеми, и полицаите/служителите предпочитат да не правят нищо, отколкото да се занимават с нахъсани адвокатчета ...

Да ги оставят да се избият-поне малко ще понамалеят !!!!

какви е деца раждала, раждала, ражда и сега българска майка юнашка; какви е момци хранила, хранила, храни и днеска нашата земя хубава!

По избори време електорато на гроб и дупясе стават войнствени в борбата за кебапчета и бира

масово да ги телепортират в Каменната ера! Хем по този начин ще им дадат шанс и да еволюират...

български земеделски работници - повечето се оказаха много охранени и дебели - да си ги държат

Австрийците са мъдри и да не им се сърдим,а да благо8арим!!!

Кво стана сега - ужким да влезем в Европа като ЕВРОАТЛАНТИЦИ , влизаме като ЕВРОЦИГАНИ, а всъщност сме си най-обикновени цигани ? А сега като отворят Шенгеня и като тръгнат евроатлантическите цигани с автомобилите тогава Европата ще има да се чуди и да се мае откъде им дойде това чудо до главата.

ммммм, да, но не им пречат, когато "помагат" в селското "стопанство".

Тея освен за сапун, за друго не стават!

Катранен сапун - против пърхот!!!

Какво правят римляните в Мондрагоне, а не са си седяли в РИМ ???

Тия са като американски антиваксъри.

1. Римляни от Индия, абе циганска му работа!!!! 2. Заврете си нашия АйПи в гъза, неуважаеми ДИР-ници!!!

Виждам, че за разлика от нас, италианците са успели да ги интегрират. Направо са станали други хора, не мога да ги позная.

Не са се разбрали кой ще пробере чувалите с пари по изборите , едните са избиратИлитИ на гроб , другитИ на дупя се !

не са поделили некоя проститутка или нещо крадено ай сички да ходят там то тука не остана ничо за крадене след Костоф

алооо! жабарите!! къде е интеграцията, не нарушаването на малцинствените обичаи? а сега - Хага кво ша ви праи?

са се за Джулиет.

за бой се стягат.Полит. коректни мекотели такива! Напишете,че това са мангусти с бг. гражданство, а не бг роми.

Извозете ги до Индия и ги спуснете плавно с парашути отгоре.

Да не би да са българи с ромски манталитет ?

Цивилизованите решават споровете си чрез съд, приматите - чрез бой като хищниците. Най голямата ни полза от ЕС, че много цигани се изнесоха от тук.

Това е продукт на България.

Мда, на Мондрагоне точно нашите бразилци са им проблема... Разходих се виртуално, на живо не бих стъпил там...

70% от българите(не говоря за мангасаряните) са в чужбина?

Много ме кефи какво избиване на комплекси има тука. Мангалите са с български паспорти и затова се водят българи. Вие имате също български паспорти и се водите българи... Това е. Паспорта не ви прави българи а какво правите за България. Та да попитам тукашните "партизани" вие какво сте направили за майка България, че да се наричате българи?

Тукашните партизани крадат.

"Ботуша" чак до Рим е арабски. Мангалите са се ИНТЕГРИРАЛИ.

Чистокръвни българи в чужбина....и те ли са интегрирани? Яко фашизъм ви удря тука но поне сте анонимни и се прикривате. Мангалите имат повече ташаци от всички вас коментиращи тука

Пълни простотии! Защо трябва някой непрекъснато да търпи безумните изцепления на някакво първобитно племе? Миналото лято бях на едн прекрасен басейн но всичко приключи с нахлуването на една тумба мангали!Първо наскачаха в басейна по шорти и го изплискаха половината!После се напиха под навеса и накрая се избиха и всичко това съпроводено с ужасна олелия!

Дезинтеграцията на ромите, също "усвояването", и корупцията, до която доведоха евро-фондовете, са ни най-забелижителните плюсовете от евро-интеграцията. Има и още много такива. Добре че са евтините китайски стоки и ГМО продуктите, за да се залъгваме, че ни се е повишил стандарта на живот.

Най-харесвам свободното движение на хора и стоки в ЕС. Така цялата циганска общност се изнесе от България в Италия, Германия, Испания, Франция и Великобритания, отнасяйки своите традиции и предпочитания.

Човекоподобните,няма начин да не ги интегрират в ЕС.Както интегрираха арабските лекари,инжинери,юристи,учители,атомни физици и т.н. гости на баба Меркел.

Абе какво да ви кажа? И ние сме хора.

Не мое да бъде…. Хахаха

нямат спирачки. На запад са ми разказвали, колко са добри и как ние ги дискриминираме. Е да видят ко значи интеграция по мангустовски. Мангала си е мангал, дори на луната да иде. Иначе, не завиждам на италианците дето ги имат за съседи.

българи

Ами хайде да ги приобщят, както от нас искат да направим, да дадат пример, да покажат как се прави. Никой не ги иска, там е работата, за това и ни ги връщат.

Тепърва ще разберат какъв кОр в гащите са си вкарали!!! Да продължават да им тъпчат гушите с помощи на мазните мангали!!! А интегрирайте ги мамиката Ви жабаркса!!! Нали нас ни натискате, че не сме ги били интегрирали???! Интегрирайте ги сега в ервопа бе еврогйци насрани!!!

Че то българи не роми има ли?

ей педалче ДеБерастко!!! БЪЛГАРИ ИМА И ЩЕ ИМА!!! А педлите като тебе ще заминат доедин в анадола!!! МАМИЧКАРТАВИ педалскаНедосносена!!!

айде още един чистокръвен

хммммм, АЗ съм потомък на БЪЛГАРСКИ възрожденец, КОЙТО Е ДАЛ ЖИВОТА СИ за да не си под туско робство!!! А ти какъв помияр си??! въобще знаеш ли от чия майка си??!!! Помияр!!!

За Чочоолу се оказва журналистическа измислица, но че е имало тепане е имало. В този митологичен разказ за буйния Чочоолу се оплитат две истории. Едната е за нападение над млад мъж и бременната му жена и как мъжът пък бил племенник на Чочоолу и понеже милицията не могла да открие убийците на двойката, легендарния партизанин отскочил до танковата бригада в Карлово, вдигнал по тревога два батальона /???/ верижни машини и окупирал Столипиново. Тази глупост може да се роди в главата само на наивни журналистки, които си нямат и представа от казарма. Да не говорим за социалистическата казарма. Хайде сега да видим фактите: случаят станал през 1978 година – трънки. Случаят е станал през 1981 година и не е с млад мъж и бременна жена, а с баща и син. Случаят с младата двойка е в Пазарджик и тогава наистина шефът на полицията Арлин Антонов направо попилява мангалите. Та по това време Чочоолу е болнав пенсионер и отдавна няма нищо общо с войската. Как си представяте един старец, пък бил той легенда партизанин, да отиде в танкова бригада , да вдига по тревога машините и да поеме към Пловдив, за да събаря къщи? Недко Кертов – авторът на измишльотината, твърди, че е служил при Чочоолу, когато той е бил генерал. За сведение на самия Недко, когато бившият партизанин е носил униформа, той не е бил роден! Каква е истината за операцията в Столипиново. Аз съм правил проучване и няма никакъв Чочоолу. През 1981 година в късните часове на нощта в Столипиново са били наръгани с отверки баща и син от пияни цигани. За онова време това си е инцидент, който не може да се отмине току – така. Веднага се предприемат крути мерки. Най-страшната от която е въвеждането на вечерен час в циганското гето – никой няма да право да се шляе из района от 20 до 6 часа. Само милиционерите да видят пиян циганин и пада такъв лобут, че оня изтрезнява за минути. Ако е трезвен – пак бой.

"Ромската общност от български ПРОИЗХОД" А?

С БГ Паспорти са мангалите! Трябва да са сини на цвят, като венците им!

Трябва да се приеме, че ако някой живее в чужбина повече от 15-20 години, да губи българско гражданство.

И моментално ние работещите навън но внасящи осигуровки, пари, плащащи за образование на деца, приятели и ремонти дръпваме кранчено. Оставате 2.5 милиона чукундури, на над три милиона циганя. Ти си пледстави след 30г кой ще ти праща пенсия и на какъв език ще ходиш да подаваш документи. Колкото и странно, тия плимати също носят пари като се върнат докато "елитта" на власт изнася

Няма такова нещо "български роми"! Ромите са си роми, а това, че имат български лични документи, не може да означава, че има нещо българско в кръвта им. Те се правят на българи, но не са и не могат да бъдат. Тези италианци и разни други ни учеха как да ги интегрираме. Хайде интегрирайте ги де!

Мондрагоне се е превърнало в Монцигане.