Премиерът: Да се опълчим на старите муцуни!

БСП е партия, която спазва своите предизборни обещания, въпреки че сме в тройна коалиция, каза председателят на БСП и премиер Сергей Станишев пред събралите се хиляди хора на историческата поляна под връх Бузлуджа, където се провежда националният събор на левицата.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: Да се опълчим на старите муцуни! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забравен от бога е само Карл Маркс.

леле, тоя още си ходи с пионерската връзка. А дали му се е затворила фонтанелата?

И аз бях там, и аз ядох кебапчета. Хубаво си е това нащо момче Серго. Чудя се защо не вземе да се ожени. Стотици млади девойки на Бузлуджа. Защо ли никоя не го иска? А иска ние пак да го избереме.

Като гледам духа на преобладаващия изказ, ме хваща страх за бъдещето на държавата ни. Дано това не е и преобладаващип дух в нея, че няма измъкване!

МНОГО СМЕШЕН БЕ ТОЯ МЛАДЕШ БЕ!

ох като чуят бабите неоФАШИСТ и мед им капе на душата още сто години могат да живеят с по 1 кисело мляко на ден

С такива изказвания най-много да обедини опозицията иначе бабите и дядовците на Бузлуджа едва ли могат да чуят какво плещи.

Не народ, а мърша ...

Сладурче

Що не си направихте хауспартито в София, пред бившия мавзолей, или пред къщата-музей на вашия вожд и учител или пред паметника на съв.войн. Щехте тогава да видите народна любов - Пирогов и болниците ще се напълнят с начупените ви глави. Като любимите си партизани се криете в горите, къде никой нормален човек нема да стъпи. В Пловдив, на 6-ти не вервам да ви се размине.

Г О Л Я М А Н А Г Л О С Т !!!!!!!!

Конституцията на Република България. Глава пета Министерски съвет Чл. 116. (1) Държавните служители са изпълнители на волята и интересите НА НАЦИЯТА. При изпълнение на своята служба те са длъжни да се ръководят единствено от закона и да бъдат ПОЛИТИЧЕСКИ НЕУТРАЛНИ. Ако сме правова европейска държава, този премиер-партагитатор отдавна трябваше да е прокурорски човек заради нагло потъпкване на Конституцията, в която се е клел.Като дойда ще има ущипани.....

За какво ревете като вдовици бе несретници?Тя голямата работа сега започва.Прочетете ме внимателно и се зяредете здраво с голямо търпение.Комунизмът никога не е идвал по тези географски ширини, а и когато дойде дано малоумниците на които всичко им пречи да са забравени отдавна като динозаврите.А държавите са загивали от такива ревливи кретени, които не признават друго мнение освен своето.

Posle da napravie Volen prezident i Boiko ministyr.....

ОТВРАТ!

O, santa simplizitas!

До Вяра Ами гласувай, то затова не останаха млади и читави хора в тая нещастна държава. Друго си е да те крадат хора, които половин век го правят по най-вандалски начин. Децата и внуците си уредиха, време е да помислят и за правнуците. А колкото до Бузлуджа, знаем ги тези стройни организации, които се правят срещу безплатно пътуване, две кебапчета в хлебче и евентуално биричка. Не знам за изборите как ще го организират.

Братлета, а бе вие чухте ли по телевизията какви простотии се говориха на този събор!!! Кметът на Ловеч е такова просто теле! И другите, които се изказаха си бяха неуки селяни, та кънтяха на кухо. Не вярвах на ушите си какви прости хора! И отпред множество, което вяло скандира... А момчето, което спечелило награда по математика, си четеше на лист името - лесно са го излъгали да стане член на БСП, то милото си знае само математиката явно. Братя, много са прости тези! БСП направо филтрира простотията в себе си. И ние чакаме по време на изборите да цъфнат налъмите! Я да гласуваме за който ще /очевидно не за простотията/, че поне да има шанс. Аз не равнявам дори лудия по-долу от наглия простак! Пази Боже пък на власт! Нека други да дойдат, да се сменят, каквото щат да правят - но не и тази срамна смрад! Неудобно ми е, срам ме е, че съм в една страна с толкова низко прости хора като тази сбирщина.

Абе тоа верва ли си поне сам на себе си??? Или Аз нещо не съм разбрал!?!? Може да иска да каже, че имат още потенциал да краднат! А те това е добре! Значи не са откраднале до све!

В дъното на всичко стои Костов!!

Kade si Levski kade e Karadjata kade e na6ta slavna drujina? Podpukvait gi s Boiko, 4e mi se praska du6ata! Az moga mlad da zagina no toz koito padne v boi za svoboda toi ne umira! Hr.Botev ot koraba Radecki

VasiliiBalgaroubiec oslepi kam 100 000 balgari! Tia na 50 000 no i dvete !

tia sa pone za ludnizata,ako ne za raztrel!

Конституцията на Република България. Глава пета Министерски съвет Чл. 116. (1) Държавните служители са изпълнители на волята и интересите НА НАЦИЯТА. При изпълнение на своята служба те са длъжни да се ръководят единствено от закона и да бъдат ПОЛИТИЧЕСКИ НЕУТРАЛНИ. Ако сме правова европейска държава, този премиер-партагитатор отдавна трябваше да е прокурорски човек заради нагло потъпкване на Конституцията, в която се е клел.

Омитайте се от България!Време е за нови хора,като такива от Атака и ГЕРБ!Изпейте си песента от Тя танцува ПОСЛЕДНО лято!

В Белене заряваха хората живи в дупки за да могат прасетата по лесно да ги ядът.Каква симетрия 50 г. по-късно,пенсионерит ги заряват гладно-умрели.Могат да си правят със членовете какво искат,но останалата част от населението не могат да омърсяват със техните призиви.Историята се помни и никога не трява да се забравя.

Ку-Ку...............

Това, че неционализмът свидетелства за отслабване на демократичния процес е вярно, но за да се засили демократизацията на обществото първо БСП трябва да слезе от командните висоти на държавата. А в катерене да се упражнява на Бузлуджа. Белким оттам забележи, че не може една лява партия да изразява едновременно интересите и на едрия номенклатурно-генери капитал (нисък корпоративен данък и пр.) и на работната сила. Да си избере едно от двете и да спре да заблуждава редовия си електорат, че ляга и става с мисълта за него.

Верче,Верче, скоро в България ша си останете май младите социалисти и детковците да си гласувате на воля. Много простотия по наште земи, ей.

Neshtata nikoga nqma da se opravqt v BG!Ama NIKOGA!Vsi4ki samo si govorqt ,no realni dejstviq nqma!Nqma i da ima,zashtoto vseki 4aka drugiq da otide da se bori za obshtata opraviq,a toj samo da gleda otstrani!

Близо 80 000 това е доста много, евала на социалистите коя друга партия може да изкара толкова народ????

ot utre ne hodete na rabota. az shte vi dam izvinitelna....

и аз искам оставка, но ако дойдете вие, ще трябва да ви избиваме.

Добре се е сетл премиерът в края на мандата да обещава, ама пари откъде. А за работещите няма ли да има някое и друго обещание.

malko kuraj mili moi bedni sanarodnitsi. V NATO vliazohme, v EU vliazohme, ostava samo v LUNATA da se katshim i vsitsko shte se opravi:))) na bogatite sanarodnitsi ni NATO ni EU ni lunata im triabva. te se urediha za 1 nosht a i nie im pomagame uspeshno:)))

България е пълна с олигофрени, за голямо съжаление. После защо емигрирали младите и кадърните хора и защо не се оправяме...!

Спазва предизборните си обещания - две национални катастрофи и провалено Еврочленство.

Станишев наистина спазва предизборните си обещания!!! (към нас)..:))

А тези, които са си взели членските книжки, не ги ли е било срам там пред толкова камери и фотоапарати, нали ще ги плюят след това по улиците нормалните хора.Ами децата им, внуците в училище - за тях не са помислили.

абе още ли не сте разбрали че тоз не е от нашите????? толкова ли сте слепи????

Станишефф, този път прекали!!! Не наливай масло в огъня- ще се опариш!!!!

хлябът е малко, хлябът не стига деца..

Хм...комунистите се хвалят, че са столетница. Десница има-няма от 20 години. Чудя се кои са старите муцуни тогава?

Браво на математика Борислав Вълков. Много точно е изчислил членството си. Факт е, че все повече млади хора се насочват към БСП.

Abe Kostov e vinoven be,,,

И на следващите избори ще гласувам за БСП. И много други ще го направят. Така ще бъде. Корупцията, мафията, злобата, омразата, просещите деца, бездомниците, престъпността - дойдоха със сбърканото ви разбиране за демокрация, което се нарича по-точно беззаконие.

Що има толкова народ там? Интересно защо има хора, които все още да му се връзват на глупостите....

Пантерата е стара и не може да тичка, та и е трудно да се придвижи бързо от една тема до друга;-Р

ТОА НОВОБРАНЕЦ ,КОГО ЗАПЛАШВА БЕ ЕИИИЙ?