Клипчето е качено от софиянеца Христо Димитров, който три месеца работил на бензиностанцията.

Кадрите показват как до колонката на бензиностанцията спира лек автомобил "Опел" с пернишка регистрация. Прозорецът на седящия до водача пътник е смъкнат, а от него се показва ръка с цигара. След това от колата слиза млад мъж, който застава до колата - на сантиметри от колонката и невъзмутимо продължава да пуши.

В този момент служителят на бензиностанцията - Христо Димитров - се появява до автомобила, взима пожарогасителя и го изпразва срещу безотговорния младеж и колата.

"Това стана след две предупреждения. По инструкция струята бе насочена към цигарата, не към главата на младежа", обяснява в личния си профил във Фейсбук Димитров. По думите му, наглият пушач бил агресивен, но спътниците му не са се намесили.

Заради адекватната му реакция, ръководството на веригата бензиностанции са го наградили с телевизор, споделя още софиянецът. Христо Димитров обаче допълва, че вече не работи на бензиностанцията, тъй като там бил само за три месеца по заместване. 

Клипчето стана хит в социалната мрежа, като бе споделено хиляди пъти, а коментарите на потребителите бяха изцяло в подкрепа на стриктния служител.