Бензинджия загаси цигара с пожарогасител (видео)

Видеоклип, показващ как служител на столична бензиностанция гаси цигарата на нахален клиент с пожарогасител, стана хит в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Бензинджия загаси цигара с пожарогасител (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво на христо димитров,показа че все още има стоиностни хора вув булгаря.подкрепям постапката му на 100% *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Младежът от бензиностанцията показва, че не съвсем безнадеждно у нас. Браво!

До героят на деня-Христо Димитров,когото Дир нарича "бензинджия"-едно огромно БРАВО за достойната постъпка!!! Пернишката батка Едуард/ти да видиш/си получава заслуженото.Уникален глупак. Майка му щяла да те съди-ще се организираме и ще ти помагнем всячески,брат,споко. Велик си!

Голямо мъжкарче, дето майка му трябва да помага. Явно е пълен мухльо.

на тоя с посрания анцунг сигурно още му скърца песъка между зъбите

Страхотни журналисти сте :) Вместо социалните медии да споделят ваша статия, вие пишете "статия" по нещо споделено в социалните медии.

Другия път да вземе въгледвуокисния пожарогасител и като му замрази цигарата и кратуната, да го лупне с бутилката по нея и да се пръсне на хиляди парченца, като по анимационните филмчета :))))))))))))))))))

По-хубав клип не бях виждал в близката една година. Оправи ми настроението за целия ден.

Градусите, които отделя една цигара не са достатъчни да запалят разлятото гориво, независимо дали е бензин или дизел. Но е грозно да си хвърлиш цигарата така.

Абе, ти на училище не си ли ходил? На бензина се възпламеняват парите, дори и празен резервоар може да гръмне. А на върха на цигарата и сам можеш да провериш, колко градуса са. И тоя от клипчето е бил същия дебил като теб, който си е мислил, че не може да се запали от цигара. Знаците и предупрежденията за забранено пушене по бензиностанциите ги слагат от куртуазия или ей така да се намират на работа нали?

Браво!!! И повече смелчаги като него!!!

Бензинаджията заслужава само едно голямо БРАВО !!!!!!!

Отворкото с цигарата се оказа обратен ! Какво можеш да очакваш от такива!!!

Обратен перничанин? Те такова животно нема!

Добър урок на тия тънкопишковци, за който "не важат" правилата! Браво!

Браво на момчето, С пълно право си е свършил работата, защитил е себе си и колегите си, защитил е собствеността на работодателя си и накрая и имал пълното право да изрази собственото си мнение - да намести няколко пъти пожарогасителя в главата на тоя тъп ама много тъп пернишки бек. А и работодателите му явно са момчета на място щом не са останали безразлични към човека.

PK

после да му налупи и пожарогасителя в кухата тиква! Свършила е държавата щом създава основно такива тъпанари!

Браво! Само така трябва да се постъпва с наглите копелца български

То и в заведенията е забранено пушенето. Дали може да се действа така и там? Нещо ме сърбят ръцете да опитам!

Къде пише че не можеш да използваш пожарогасителя по неговото предназначение - значи може, а и закона е на твоя страна, в него пише че не може да се пуши в заведения. Никога не е лошо да си първи в нещо добро.

Освен браво на бензинджията нищо друго не мого да напиша.

Трябвало е да го полее с пистолета за бензин да му дойде акъла в главата.

Петковски е прав - не трябваше така да действа служителя. Наоколо има поне още два пожарогасителя, трябваше и тях да му изпразни в кухината между ушите!

Тези от Перник не се научиха, че поне като дойдат в София трябва да се държат като хора.

Тези от Перник са си стабилни и трудолюбиви и непретенциозни. Обаче има малък процент дришльовци, които спазват телевизионния образ за перничани и развалят реномето което сме си изградили с годините. А с подобни дришльовци София е пълна. И са основно софиянци.

Дребна поправка: Думата в българския език е "дрисльо". Вариантът "дриШльо" е на шопски. Шопски ли предпочиташ да практикуваш или не си чувал за правилната форма?

пак от перник

Поредния получил каквото си търсеше пернишки нехранимайко! Бензинжията действа напълно адекватно, и за разлика от пернишкия нехранимайко е ходил на училище и е внимавал в час, и знае какво може да стане ако се възпламени смес от бензинови пари и въздух...

така и не разбрах, защо вторият пернишки лалугер се измъкна през същата врата?

За пръв път ли виждаш двуврата астра?

Перничани не се плашат от пожари. Там са здрави копелета. :)

Мдааа... яки като бичета и умни пак колкото тях :-)))))

...умни почти колкото тях. Не обиждай бичетета! То оригинала е за вол - Умен като вол и почти толкова умен.

какво е това чудо във форума, което си е поставило имейла за ник?!! Ако е верен, сигурно му е много кеф да го псуват и по мейла!Мазохистче някакво ще да е! Всички така- то- по-иначе!, за да е оригинално!Не схваща, че е просто тъпо!

Верен е но съм му забравил паролата и не го чета!

Да те подсетя, че гледам забравяш, за клипчетата с горящи коли и колонки. (По-долу см ти писал) Намери си ги в you tube.

Тези малки пернишки гейчета дали не трябваше да им плясне и по един шамар. Тия жестоки селяндури и най нагло си хвърлят фасовете по пътя.

Правилна постъпка на бензинджията.Сега очакваме и правилна постъпка от прокуратурата.Лицата са разпознати,деянието е филмирано и в закона си е написано - нещо друго да трябва?

Моля за извинение, забрави че трябва и 6 годишно дете пушач, на което са взели фаса да го изгасят и хвърлят в кошчето, че колата няма екстрата "пакет пушачи" ( пепелници).

Тези малки пернишки гейчета дали не трябваше да им плясне и по един шамар.

Правилно, пожаробезопастноста, преди всичко!

а оня гламавия на съседната колонка си зарежда, то ако гръмне ще е сомо колнката до него. кви хора сте в тая държава бе

Ти видял ли си гръмнала колонка? Най0 много да се запали при което помпата веднага спира и колонката не гърми.говорим за колонки за течно гориво! При газ който пуши е самоубиец но и талива съм виждал!

дали ще гръмне или не все тая. тоя с цигарата даже не зарежда, ама оня ги слуша и гледа как си пуши и си отваря резервоара...

Л...айнар,стига вряка из форума ,да ти не отвъртя кратуната с 2-3 токата!

Виж клипчета с избухване на резервоар на кола, по време на зареждане и то само от статисно електричество.

колко простака има на филмчето?

Питат ме каква е тезата ми! Тезите са ми няколко! 1. Трябва да се спазва забраната. 2 Ако не се спази и колонките и резервара на колата не текът няма да гръмне нищо. 3. Бензинджията не може да налага сам закона! Защото ако беше джип с мутри щяхме да четеме " Пребит бензинджия бере душа в Пирогов" 4. смятам случая за нагласен.

Че "тезите" ти под номера 2,3 и 4 са пълна тъпотия..или свободни съчинения...Добре поне, че си вдянал за първата теза!

Проклепям колегата "проблема ти е" В написаното от kretenkovski няма нито една вярна теза, дори т.1 ! Всеки Закон, Постановление, Нардба има "забрани" , "разрешения", "наказания" и най-вече "задължения". Задълженията са за всички. Всеки от Вас е ДЛЪЖЕН да направи същото, като Димитров, ако е видял, какво става. /Човекът в съседната кола може и да не е видял- зад колонката е/ Бензиновите изпарения гърмят бързо. А, ако до 10 сек довтаса стар Москвич с "издишаща,саморъчно приспособявана газова уредба"???? Цял квартал щеше да плаче, ако не и половин град! Браво Димитров, направил си само това, което е нужно, но навреме и както трябва да го правим всички!

За 1. - Поздравления. за 2. Няма как да знаем докато не гръмне, нали ? Т.е. аз имам право да пуша на бензиностанцията, защото съм сигурен, че моята колата не тече, а и виждам, че и колонката не тече ? За 3. Безинджията не налага закона. Той го спазва. Защото по закон там трябва да има пожарогасител и е длъжен да го използва, при наличие на огън. За 4. Може и така да е. Но може и да не е.

Ех да имахме повече такива българи...страната ни нямаше да е такава кочина...

Много си прав! ако допуснем, че не е нагласено аз при истински голф с винкели или джипо с мутри бих донесъл и пепелниче!

Добре. Да приемем, че искам сам да прокарвам закона като мъжагата с измислено име димитров който е снимал клип за популярност в Ютюб. Всеки истински мъж може да му стисне цигарата с два пръста и да я изгаси! А не да си поави на гъза рана с тази пяна която после сам трябва да чисти!

Всеки истински мъж щеше да завре фаса в зурлата на пернишкото прасе, а самото прасе щеше да завре в немската му кочина. Димитров е подходил към проблема/прасето творчески.

Crazy Space

То по тия бензиностанции не работят мъже а ментално увредени просяци. Един мъж кога би паднал на ниво да работи на бензиностанция и то не като директор?

Петковскиииии, Петковски, Петковски, ясно се вижда, че клипът е от охранителна камера на бензиностанцията, а не нарочно сниман. Видеозаписите се държат като архив определен период. Кой, кога и защо е извадил определения момент и го е публикувал е друг въпрос. Аман от интерпретации и догадки. И в крайна сметка подкрепяш ли пушенето до колонката с гориво на бензиностанция?????

Никаква пяна няма да чисти - пожарогасителя е прахов! Голям разбирач си...

Много добра реакция на служителя, трябва да го направят почетен гражданин, след, като изпразни пожарогасителя трябваше да го изпращи с него по главата. Сега да плати и почистването на колата на аверчетата си, бас хващам, че вече е отказали и цигарите.

служителят трябваше да изчака мекерето да вдигне цигарата до устата си и тогава да се прицели в нея....!

Огромно БРАВО на Димитров!!!!

За кво, че е оправил жена ти ли?Не, бяха Иванов и Петканчев!

Вместо да пишеш глупости, по-добре кажи каква всъщност е тезата ти ? Че може да палим цигари по бензиностанциите, ако целта е клипче в ютуб ? Че няма нарушение на наредбите ? Че служителят няма право да ползва пожарогасител при наличие на открит огън в близост до колонката ?

Ясно се вижда как на 5-тата секунда някой му прави забележка, а той започва да се обяснява една минута и да не гаси цигарата. Каквото търси - намери си го.

Камерите на бензиностанциите снимат по принцип: отгоре" за да не ги откърти някой мангал!Нагласена работа е това да знаетре! с цел да събира гледания на ютюб и пари от гугъл!

разбираш малко от понятието "ракурс", ще разбереш, че ъгълът под който снима камерата показва, че е разположена на височина 2,50-3,00 метра!Та, какво казваш, камерите на бензиностанциите снимат отгоре, таваните на колите един вид, така ли?

Crazy Space

Не повече от 1.50 колкото е височината до главата на среден тинейджър. Камерите на бензиностанциите са до вратата на касата отгоре за да се вижда кой влиза и кой излиза!

Ние българите сме уникални в тълкуването на правилата и законите по някакъв си наш начин, който ни изнася. Какво има толкова за разбиране ? Пушенето и изобщо открития пламък и искри при такива обекти е забранено. Точка. Ако се случи - първо пожарогасител и полиция за нарушителя. Може на перничанина да му е омръзнал собствения живот. Но защо да завлича и хората около него ?

значи тук имаме клипче като руските "не на того попал" тоест гнусното пернишко пишлеме и тъпата му компания са го отнесли.Обаче нещата щяха да са съвсем инакви ако беше истински пернишки голф с винкели, да не говорим за мутренски джип с мутри вътре в него! А може и да е нагласена пишлемейска история от пишлеме с цел да събира пари от гледания в ютюб! Риска да те пребият е прекалено голям за да е истина това!

за десетките коментари в стил "колко съм умен!". Иначе не виждам никакъв смисъл от тях, напълно загубено време! А времето е най-ценният ни ресурс, защото е единствения, който не можем да възстановим.

Crazy Space

Е ти как възстанови твоя?Присмял се куку на Пипи, че му по-дълго името:)

Хххаахахаха, пернишки келеш, обаче тук дори не е нужно да се коментира това. Реакцията на бензинаджията беше задължителна, иначе бум и всички са пътници.

Нямаше да има никакво бум и реакцията на бензинджията е кретнска. Трябваше да сезира компетентните органи да приложат наказанието за нарушаване на забраната за пушене на територията на бензиностанции.

Може ли да го докажеш? Приятел да те снима как пушиш, докато зареждаш?

Смешник копиращ american gangsta боклуците от САЩ среща Тъмен балкански субект който му сви сърмите. Браво

Добре казано. Аз след като го пребия ще го съдя за алергия причинена от прахта на пожарогасителя.

Батенце, кого ще пребиваш?! Нали те видяхме на видеото, какъв си сопол. Изложи се баце, приеми го, радвай се че чичката не те ошамари.

ей черньо, може ли да си толкова прост?!?! тия приказкт само тук може да си ги говориш, иначе ще ти почупят физиономията и алергията ще ти е последния проблем!

Пернишко безмозъчно с 2 сиви клетки за наглост! А и още 2 за равновесие....

Надявам се, че ГАЛФОНА с цигарата е проумял че са му СПАСИЛИ ЖИВОТА. В САЩ щяха и да го арестуват за опит за палеж и да му лепнат някоя годинка. В БГ мама и тати най-много да му сложат кандило край пътя че се е претрепал от малоумие.

Петковски, забраната за пушене на бензиностанции и газостанции е съгласно наредба Iз 2377 от 15.09.2011 за пожарна безопасност при експлоатация на обектите. Ти призоваваш към закононарушение ли?

НЕ! анализирам РЕАЛНИТЕ рискове за да не стане като с глобалното затопляне! всички твуърдят, че го има а на мене миналата зима сметките ми станаха по 300 лева на месец!

Като ти светне червено на светофара, спираш ли или анализираш (пресичаш пред трамвая и маршрутката)? Като спуснат бариерата на ЖП прелеза спираш ли или анализираш (пресичаш пред мотрисата)? Като стълба за високо напрежение пише "не се качвай, опасно за живота", подминаваш ли или анализираш (качваш се и висиш по кабелите)? Като на шишето със сода каустик пише "не пий, отрова", анализираш ли (отпиваш няколко глътки)?

Е много си ТЪП бе ПЕДКОВСКИ. Анал-лизатор се намерил, разбираш ли, по-умен от всички други - на мама и тати гордостта. Защо не анализираш изгорелите от експлозии на автомобили с газови инсталации - всеки ден ги има? Защо не анализираш всички клипове на глупаци палещи цигара на бензиностанция? Защо не се прегледаш в края на краищата - може и нищо да ти няма на главата.

"Реалните' ти неща са такива само докато не се взривиш с цигарата. След това стават дълбоко имагинерни - като слуха, зрението и по-голямата част от кожата ти, ако не и живота. Тези забрани и правилници не са направени, защото някой се е правил на много важен и умен, или защото някой малоумник е "предположоил", че евентуално би могло да се случи нещо. Те са измислени, защото някога, някъде РЕАЛНО се е случило нещо, например някой умник като тебе е запалил или взривил бензиностанция барабар с персонала и останалите клиенти. И хората СЛЕД ТОВА са седнали и са помислили по какъв начин биха могли да предотвратят подобни инциденти за в бъдеще. А ти ако си мислиш, че имаш повече акъл и опит от целокупното човечество - прав ти път към наградите "Дарвин"!

Абе нали знаеш приказката гузен негонен бяга. То като нищо тоя К.Петковски да е въпросния нагляр с фаса, дето му го гасят с пожарогасителя. Вместо да е благодарен, че не е изял пожарогасител в кратуната и да му заврат фаса отзаде, тоя продължава да се обяснява. Е това е. Някой като си търси белята няма спиране докато не я намери.

Не знам дали е той, но е СЪЩИЯТ КАТО НЕГО - ДВЕ КАПКИ ВОДА СА. ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТАКИВА "УМНИ".

По повод на перничани и тяхното чувство за ред. Преди десетина години бях поканен на сватба в Перник. Бях с автомобила си, защото съм от друг град. Колоната от автомобили се беше запътила към ресторанта, но на едно кръстовище светна червена светлина на светофара и аз естествено спрях. Всички ме овикаха, че нямало да върви на сватбата и на младоженците, а в същият момент полицай стоящ случайно отстрани на улицата ми правеше знаци да карам и да не обръщам внимание на светофара. Бях потресен и не мога да забравя този случай.

Освен това си нарушил и правилника! Сигналите на полицая като одушевен предмет са винаги с приоритет пред сигналите на неодушевения светофар! Как си взел книжка бе човек?

Да, само че полицаят му е дал знак едва след като е спрял на червеното. Същият полицай можеше да го глоби, ако беше минал на червено. Хайде по-леко с констатациите.

Полицаят е "стоящ отстрани", а не регулиращ движението, чети внимателно преди да се изказваш неподготвен. Ма то толко си в час със закона

Шо се не гръмнеш бе, мъток?

Пернишките селянчета вече няма да пушат по бензиностанциите.

Така. Искам реално да кажа, че при изоравна колонка и резервар който не тече една цигара в колата или до колонката е 100 пъти по-безопасна от същата хвърлена на къра или в житото юни месец!НО! забраната е въведена защото никой не може да гарантира, че колонката винаги ще е изправна и резервоара няма да е пробит!Или бензинджията леворък и няма да излее половин кило на земята!

Пич, има ли забрана? Има. Няма какво повече да се коментира. Всичко друго е ала-бала.

Crazy Space

Аз никъде не съм казал, че трвбва да се пуши в района на бензионостанмция! а на една тука до нас има маси като за барче и пепелници на 3 метра от колонките! Просто анализирам в подробности РЕАЛНИЯТ РИСК!

Ходи да разсъждаваш на друго място - явно не ти се удава... Във всяка ситуация има поне 330 фактора, които човек не може да знае, види или прецени. Казват 'празна пушка на 100 пъти веднъж гърми". Така че, дай по-добре да не дърпаме дявола за опашката, и да не разсъждаваме много-много за неща, които са доказано опасни. Като се взривиш, после и цял живот да се псуваш защо, по дяволите, си я запалил тази глупава цигара? - това ни най-малко няма да ти помогне в инвалидизацията...

Crazy Space

Аз не пуша в колата и на бензиностанции но едновременно с това никой не може да ми забрани да си разсъждавам!

Гоуем умник си! И на всяко гърне - мерудия. В нормалните държави правилата просто се изпълняват - като не ти харесват, не стъпвай на бензиностанция! Ние, българите, нали сме умници - все ще допишем нещо, ще го разтълкуваме... Това е една от причините да сме на това дередже!

Айде стига се изказва разбрахме , че си "винкел". А на служителя браво, спасил е живота на всички там. Дай боже повече хора като него.

А нещо за изпаренията да кажеш?! Знаеш ли колко е летлив бензинът?

Това важи при всичките тези обстоятелства заедно. Едно да не е така и "бум".

Пернишко зареждане, баце :)

защо не влезе при колонката със задницата напред? - Как ще платите? В бой или с фрактура?