Коментари - Столтенберг на изненадващо посещение в Киев: На път са още оръжия, включително "Пейтриът" | Днес.dir.bg

Столтенберг на изненадващо посещение в Киев: На път са още оръжия, включително "Пейтриът"

Украинският президент Зеленски призова процесът по доставката на оръжията да бъде ускорен. Генералният секретар на НАТО призна, че страните членки на НАТО са се провалили в навременната доставка на обещаната помощ

Обратно в новината

Коментари - Столтенберг на изненадващо посещение в Киев: На път са още оръжия, включително "Пейтриът" | Днес.dir.bg

Коментари

На крим остана ли пво или разчитат на зоркия поглед на слепия орел къде му боднаха очите онзи ден

Последно руските ватници много се радват но радоста ще е кратка.Няколко дни от как отпусната помощта много са се активизирали с пропагандата си но и тя скоро ще сетне.Опорките че видиш ли ти тя Украйна е слаба и всеки момент ще пречупят фронта уви няма да се сбъднат и понеже добре го знаят тихо си стената и се държат за опорките си.Най новите са че Украйна няма жива сила и че докато оръжията пристигнат ще минат месеци.За съжаление забравят факта че украинците от доста време се готвят за т,нар голяма руска офанзива която се очаква да настъпи в края на май или в началото на юни.Има бригади които се държат в резерв и чакат въоръжаване а и такива които са преустроени и в момента почиват защото за да бъде спряно контранастъпление не се разчита на тези които в момента са на фронта.Кол6ото до оръжието на московската сволач вече и става ясно от части че доста оръжие тайно докато уж се чака решението са биле транспортирани на укр територия а в момента денонощно влизат тези които от месеци бяха трупа ни и престоява ха на територията на Германия и Полша. Наближава и 9 май и ще има вероятно подарък за руската сган и може би е наистина време който желае да си направи снимки на кримския мост за спомен.Така че руската паплач да не бърза с радоста и еуфорията че тя спец операция щеше да е 3дневна а скоро ще трябва да празнува кръгла 3 годишнина от началото и.

Don-K

Богданче, ти от Авдеева ли ни пишеш? Или си в Люлин 2 и ти е скучно?

Мале колко си загубен или това е спуснато от козарника. Ама и там е пълно с малоумни джендъри като теб.

А Русия продължава безмилостно да натяга менгемето бвз значение какви и кплко оръжия изпращат тези идиоти.

Дежавю. Западната нацистко-фашистка сволач загуби поредната война от руската армия. За кой ли път вече. А ицето грозев март месец 2022 година беше написал. че Русия има ресурси да води война още една седмица. Смятай за каква духовна и умствена нищета става въпрос. Пълна трагедия.

България умрЕ. Който не го е разбрал, значи не е 100%, а направо 1100% идиот! След т.нар. избори ще има Сглобка 2.0. Тази Сглобка ще е ВЕЧНА или поне докато не погребе и последния българин, докато не дойдат новите заселници(заселването им вече е в пълен ход), и после тия същите, за които БГ-робите гласуват, не си бият камшика и кой откъде е по екзотичните острови, да си хапнат на спокойствие кой колкото е откраднал. А откраднатото от тях хич не е малко. Пък БГ-робите нека още да чакат "светлото капиталистическо бъдеще" и още по-светли бъднини. План Ран-Ът тече с пълна сила. План конструиран още 1990г. Прочистване и почистване на територията от булгаропитеци с оглед заселването на новите заселници. Там откъдето идват вече не става за живеене - хем камънак и пустиняк, хем и отвсякъде враждебни и наежени съседи. Особено пък от 07.10.2023г нещата там буквално се влошиха още повече. Украйна беше план "А" за заселване, ама бате Владко много лошо им обърка сметките. За сметка на това обаче ТЕ си имат и резервен план "Б" - това е България. Освен това почистената откъм булгаропитеци територия е много готина - хем хубава природа, земя, море, планини, хем и ключово положение между Изтока и Запада, между Севера и Юга. Просто заставаш на този кръстопът и започваш да контролираш транзита на всичко. Красиво, нали? Хайде, кой разбрал, разбрал. Да му мислят булгаропитеците, щото техният жалък, робски живот ще става още по-жалък и невъзможен. Чао!

Същите тези клоуни преди време говореха за победа, за стратегическо поражение на Русия. Днес, подвили опашки, говорят по-малко и се надъхват взаимно. А реалността с всеки изминал ден става все по-безмилостна. Отсега нататък ще слушаме само оправдания, лъжи и блянове...

Зелю!!! Ти си никой

ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА

ФАШИСТА ЗЕЛЕНСКИ ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИ ЗА ИЗВЪРШЕНИЯ ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ

Белите Шапки трябва да избият Драко-рептилите и всичко ще се оправи...

убий руснак- спаси дете.

ялова крава

Няма да си жив,за да го видиш ...

Столтенберг да не прави изненадващи посещения в Киев, че няма да има никой трезвен да го посрещне. Хубаво е да предупреждава.

Така ще го посрещат в Москва..ха.ха ха ха

Давай, Зеленски- чоловек Вселенски , ние сме с тебе, за победа в Украйна идва време, заедно ще построим Украйна и България ще съградим. Да развеем български и украински знамената да си върнеме страната Хайде смело във атака здрава работа ни чака. Зеленски има подкрепа от българи, украинци и всички ще има ракети за всички руски пички..ха.ха който лъже ,убива и краде. той от Зеленски бой ще яде.

Нещо като вогонска поезия ли е това? Горе-долу на съшото ниво е. Известно е, че поезията на вогоните е на трето място сред най-бездарните в цялата Вселена. На второ място е тази на азготите от Криа. Веднъж по време на рецитал техният главен поет Грухтос Бомбастични изпълни стихотворението си „Ода в чест на малката бучка зелен маджун, която открих под мишницата си една лятна утрин“, в резултат на което четирима души от публиката починали от вътрешни кръвоизливи, а председателят на Средногалактическия художествен Ноблингов комитет е оцелял, като сам си прегризал единия крак. Говори се, че Грухтос останал „разочарован“ от приема на стихотворението си и тъкмо се канел да започне да чете дванадесеттомната си епопея, озаглавена „Любимите ми гърголения в банята“, когато собственото му дебело черво при отчаян опит да спаси живота на хората и цивилизацията, скокнало право нагоре, минало през гърлото му и заседнало в мозъка му. Най-бездарната от всички възможни поезия загина заедно със своя творец Паула Нанси Милстоун Дженингс от Грийнбридж, Есекс, Англия, по време на унищожаването на Земята.

О, Украйна! Седемстотин дена младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, вагнеровци грабят цивилни и убиват и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! ТРЯБВА ЗА 3 –И ДНИ ДА КАЖЕМ УКРАЙНА НАШ " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк отговаря с други вик: ураааа Идат путлерасти като тигри, бягат като овци и пак се зарвъщат; украинци , орловци кат лъвове тичат по страшний редут, не сещат ни жега, ни жажда, ни студ. Щурмът е отчаян, отпорът е лют. Три дни веч се бият, и хората на путин ги дерат , Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!!

Браво! Сега освен че е бездарно, ами и с Вазов се изгаврихте. Само така, вижда се какъв сте истински българин и патриот!

ти чел ли си Вазов да видиш какво мисли за руските окупатори?!?!!?! Не употребявайте Вазов за руската гомняна пропаганда!!!! Украинския народ са като еди срещу руските окупатори и са едно към едно с българските опълченци. Що мълчите за ислямския башибозук в руската армия дето коли украински християнски деца и жени...

Да, чел съм Вазов и знам какво мисли за "руските окупатори". А ти своите джендърски измишльотини и гаври с името на Вазов си ги заври сам знаеш къде. Шипка! Шипка! Гръм се чуй. Гурко мина планините! Радост, чудо беше туй! И на Тракия момите срещат храбрите борци и покриват със венци техни глави, коне, пушки... И кат стискат им ръце, викат от сърце: Здравствуйте, братушки!

„О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошле на полята балкански немили, неканени гости?” Особено впечатление правеха стиховете: „И пак ви не мразим /не крия: обича ви още народа/; но любим и свойта свобода, стократно по любим я ние. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно!”

и после Вазов се праи на оня хлапак дето хвърля баба си от десетия етаж и ехидно я пита за къде е тръгнала-)

Явно докато не "пламне" Света сагата за Украйна няма да приключи и всичко това за едно парченце Руска земя,опомни се землянино докато не е твърде късно!!!

Войната между САЩ и Русия в Украйна, ще продължи до последния украинец.

Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата опора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите. Слава на Украйна и украинския героичен народ. Русия що не напада САЩ а напада Украйна като САЩ са воювали с Русия..ха ха ха ха

Още оръжие, до пълна денацификация!

за фаната в бегето укра , върната в Укрия и пратена на фронта че има ли? Я съм съгласен да лова укри за фронта. С брат ми, шурето и баджанака сме ловци, че си открием фирма за лов на укри.

Най отговорен се оказа Брендо ! Никога не закъснява с доставките :))

Охооооооооооооо,Столтенберг как ще седнеш на хурката,гад мръсна...

няма какво да се притесняваш ами отивай да четеш във Военное Обозрение (обязрение:)) Там ватните експерти и дървени философи обясняват надълго и нашироко колко безполезно е западното оръжие и как бледнее пред аналоговнетните оркски супероружия :)

Оръжието е ясно. Сега натиснете посолствата по света и започвайте да връщате избягалите украинци за да има кой да ползва тея оръжия. И за показ започнете от България. Отпочинаха си по черноморието и са готови за фронта. А и сме близко може да пристигнат за няколко часа в Одеса. Вземете и жените за фронта ще трябват мед.сестри. Ето това е начинът за евроатлантическа поддръжка и солидарност. Слава Зеленски !!!

широка ватна душице - твоите орки гледай. До 40% е недостигът на работна ръка в много ключови мордорски отрасли и това (а не липсата на желание) възпира нова вълна ЧМОгилизация.,

Ясно е, че Зеленски и НАТО искат повече оръжия, до последния украинец. Интересно какво мислят за това самите украинци обаче. Като гледам, насила се налага да ги мъкнат на фронта да се сражават и умират за интересите на САЩ и киевската хунта.

Ний сме с вас, само продължавайте да се биете до край и сакън не се отказвайте ...

Остава само да намерят и 5-6 милиона доброволци, че то не остана войска в укрорайха.... а пустото оръжие някой трябва да го държи. И да се надяват, че на Путин няма да му писне и да приключи цирка за ден - два. Граница с швабите вече са имали, нищо ново под Слънцето...

Каузата е загубена господин Столтенберг , всичко е напразно което правите за Украйна !

си гледай ватя щото перспективите за руснята са направо 'прекрасни' - от катастрофа до пълен разпад. Радвай се че не си в Челябинск, колкото и да те тегли..

Разходи се (виртуално, че иначе е опасно за здравето) в Детройт, Сейнт-Луис, Балтимор, Окланд, после Челябинск ще ти се види райско кътче :)

Работил съм с роден и израсъл в Челябинск, който 100% предпочита София. А че и най-бедните американски квартали изглеждат по-добре от стандартните руски - да, помогни си с гугъл ако искаш, а още по-красноречиво: Обманутъй Россиянин в Ютюб и се наслади на Рашка в цялата и дворнотоалетна и бунищна прелест :)

Абе селяндур, няма нужда да си помагам с гугъл. За разлика от тебе, ходил съм в три от посочените американски градове - освен в Сейнт Луис. Ходил съм и в някои стандартни руски градове освен Москва и Санкт Петербург. Както и в доста други държави. Такава мизерия като в американското гето общо взето рядко съм виждал. Не говоря примерно за центъра на Балтимор, ами като се отдалечиш на няколко пресечки и видиш бездомници, просяци, наркомани на всяка крачка... абе не ми го сравнявай дори с Челябинск.

Демек, "Даваме ви още консерви, че да изпукате до крак и кьорав украинец да не остане жив. После ще седнем с Путин на маста и ще си делнем територията ви." Снимката е копие на гравюра как Кортес е давал маниста и герданчета на индианците, когато е завземал Южна Америка!

Ха ха, чакаме ешалонте натоварен с украинци от ес, вагоните ще са с решетки за да не бягат, които щ бъдаат хвърлени в месомелачката на фронта.

Пътници сте ясно е !

Удължава мъките на Украйна този Мушморок ! Ще му се връща всичко !

Един малък понияр,застанал до един голям помияр..лика ..прика са си..двамцата..

И какво ще стане ако продължавате да хвърляте милиарди в украинските села без особена разлика във фронтовата линия? Досега ни плашехте как Путин щял да марширува в Берлин за 7дни. Кво праиме ако тия в окопите си седят там докато вие пикаете милиони отгоре?

Руснаците доказаха , че не са народ за уважение.

Успех Украйна! Украинците са братски народ, руснаците не.

Същите цигани са като теб украинците

Украинският народ все още не е тръгнал да воюва. Едва сега има обща мобилизация. Досега бяха наемници и чужденци

до последния усраинец Родината на тоя молец ще връща дезертьорите обратно.

България е с Украйна и никога с Русия!

Ъхъ, вижда се

Ми 113 милиарда само от САЩ каде са?Поне още половина на това от Европа.Само че аз казвам най занижените поне официално доставки.Според някой са доста повече.Това е третата година и излиза по едни 100 милиарда на година.А тази сега започва с 60 милиарда и да видим колко от Европа.

Не трябваше да се бъзикате с мечкатка. Нищо няма да му помогне на Киев. Ще става все по-лошо и те си го заслужават.

През Октомври,2023-а, ръководителят на Военния комитет на НАТО адмирал Роб Бауер, на форума за "сигурност" проведен във Варшава, се похвали че НАТО, след издънката му в Грузия, сериозно започва да се готви за нападение срещу Русия още през... 2008-а година, като плана, описан на 4500 страници, реално започва да се изпълнява през 2015-а, и за толкова години тия от НАТО така и не са могли да съберат достатъчно информация за да преценят колко оръжие ще и трябва на Украйна за да гътне Русия;)

И като НАТО изпразни напълно складовете си от повечето техника и всичките си боеприпаси какво правиме? Да разчитаме да двойни усилия от САщ? Защото ако НАТО изпразни складовете си Украйна няма да смогне с ограничените количества от военната индустрия. Дали тогава нациите ще се съгласят да отнемат от активните си армии техника и ресурси? А ако и примерно Русия победи преди 2030/32 за когато се очаква военната индустрия да покрива нуждите и на Украйна и на ЕВропа? Нали ужким след това ще нападне остатъка от ЕВропа? Която ще е без провизии!!! Тогава какво правим? хахах

Който има активна армия да му мисли. Наш'та е лесна - каквото ни заповядат, изпълняваме.

значи още укропитек ще мре... нямат милост сатаНАТО

А дали е така кой,кой да ти каже?

Идва лято и ще става по-горещо. НАТО вече е напълнило гащите. Щом почна и пейтриън да раздава, знячи здраво са им се разтреперили мартинките. Ама и те ще свършат, а тогава?????

Мамичката ви мръсна натовска, успяхте да избиете младите хора на два братски народа, изроди долни, дано и вас ви стигне същото

Тази безумна война ще приключи много бързо, когато на фронта бъдат пратени военолюбивите политици и техните деца!

Един бърз въпрос. Къде отидоха предишните супер оръжия включително "Пейтриът"? Отговор: За скрап. Тоест за какво изобщо ги мъчите Украинците? Хора ще им дадете ли? Отговор: Не Ами тогава са обречени.

и ше фърчат печени отанци към Св. Петър

""Липсата на боеприпаси позволи на руснаците да напреднат на фронтовата линия. Липсата на противовъздушна отбрана позволи на руските ракети да поразят целите си, а липсата на капацитет за удари в дълбочина позволи руснаците да концентрират повече сили", каза Столтенберг." Евала бе, дебил!

и без пейтриат е видно че руснаците не бомбандират киев

на мозък не позволява на украинците да разберат, че ги използват за тяхна сметка...

Шило

Спокойно, няма да изминат много път в 404От Полша, до Лвов не е далеч.

Коментари - Столтенберг на изненадващо посещение в Киев: На път са още оръжия, включително "Пейтриът" | Днес.dir.bg

Столтенберг на изненадващо посещение в Киев: На път са още оръжия, включително "Пейтриът"

Украинският президент Зеленски призова процесът по доставката на оръжията да бъде ускорен. Генералният секретар на НАТО призна, че страните членки на НАТО са се провалили в навременната доставка на обещаната помощ

Обратно в новината

Коментари - Столтенберг на изненадващо посещение в Киев: На път са още оръжия, включително "Пейтриът" | Днес.dir.bg

Коментари

На крим остана ли пво или разчитат на зоркия поглед на слепия орел къде му боднаха очите онзи ден

Последно руските ватници много се радват но радоста ще е кратка.Няколко дни от как отпусната помощта много са се активизирали с пропагандата си но и тя скоро ще сетне.Опорките че видиш ли ти тя Украйна е слаба и всеки момент ще пречупят фронта уви няма да се сбъднат и понеже добре го знаят тихо си стената и се държат за опорките си.Най новите са че Украйна няма жива сила и че докато оръжията пристигнат ще минат месеци.За съжаление забравят факта че украинците от доста време се готвят за т,нар голяма руска офанзива която се очаква да настъпи в края на май или в началото на юни.Има бригади които се държат в резерв и чакат въоръжаване а и такива които са преустроени и в момента почиват защото за да бъде спряно контранастъпление не се разчита на тези които в момента са на фронта.Кол6ото до оръжието на московската сволач вече и става ясно от части че доста оръжие тайно докато уж се чака решението са биле транспортирани на укр територия а в момента денонощно влизат тези които от месеци бяха трупа ни и престоява ха на територията на Германия и Полша. Наближава и 9 май и ще има вероятно подарък за руската сган и може би е наистина време който желае да си направи снимки на кримския мост за спомен.Така че руската паплач да не бърза с радоста и еуфорията че тя спец операция щеше да е 3дневна а скоро ще трябва да празнува кръгла 3 годишнина от началото и.

Don-K

Богданче, ти от Авдеева ли ни пишеш? Или си в Люлин 2 и ти е скучно?

Мале колко си загубен или това е спуснато от козарника. Ама и там е пълно с малоумни джендъри като теб.

А Русия продължава безмилостно да натяга менгемето бвз значение какви и кплко оръжия изпращат тези идиоти.

Дежавю. Западната нацистко-фашистка сволач загуби поредната война от руската армия. За кой ли път вече. А ицето грозев март месец 2022 година беше написал. че Русия има ресурси да води война още една седмица. Смятай за каква духовна и умствена нищета става въпрос. Пълна трагедия.

България умрЕ. Който не го е разбрал, значи не е 100%, а направо 1100% идиот! След т.нар. избори ще има Сглобка 2.0. Тази Сглобка ще е ВЕЧНА или поне докато не погребе и последния българин, докато не дойдат новите заселници(заселването им вече е в пълен ход), и после тия същите, за които БГ-робите гласуват, не си бият камшика и кой откъде е по екзотичните острови, да си хапнат на спокойствие кой колкото е откраднал. А откраднатото от тях хич не е малко. Пък БГ-робите нека още да чакат "светлото капиталистическо бъдеще" и още по-светли бъднини. План Ран-Ът тече с пълна сила. План конструиран още 1990г. Прочистване и почистване на територията от булгаропитеци с оглед заселването на новите заселници. Там откъдето идват вече не става за живеене - хем камънак и пустиняк, хем и отвсякъде враждебни и наежени съседи. Особено пък от 07.10.2023г нещата там буквално се влошиха още повече. Украйна беше план "А" за заселване, ама бате Владко много лошо им обърка сметките. За сметка на това обаче ТЕ си имат и резервен план "Б" - това е България. Освен това почистената откъм булгаропитеци територия е много готина - хем хубава природа, земя, море, планини, хем и ключово положение между Изтока и Запада, между Севера и Юга. Просто заставаш на този кръстопът и започваш да контролираш транзита на всичко. Красиво, нали? Хайде, кой разбрал, разбрал. Да му мислят булгаропитеците, щото техният жалък, робски живот ще става още по-жалък и невъзможен. Чао!

Същите тези клоуни преди време говореха за победа, за стратегическо поражение на Русия. Днес, подвили опашки, говорят по-малко и се надъхват взаимно. А реалността с всеки изминал ден става все по-безмилостна. Отсега нататък ще слушаме само оправдания, лъжи и блянове...

Зелю!!! Ти си никой

ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА

ФАШИСТА ЗЕЛЕНСКИ ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИ ЗА ИЗВЪРШЕНИЯ ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ

Белите Шапки трябва да избият Драко-рептилите и всичко ще се оправи...

убий руснак- спаси дете.

ялова крава

Няма да си жив,за да го видиш ...

Столтенберг да не прави изненадващи посещения в Киев, че няма да има никой трезвен да го посрещне. Хубаво е да предупреждава.

Така ще го посрещат в Москва..ха.ха ха ха

Давай, Зеленски- чоловек Вселенски , ние сме с тебе, за победа в Украйна идва време, заедно ще построим Украйна и България ще съградим. Да развеем български и украински знамената да си върнеме страната Хайде смело във атака здрава работа ни чака. Зеленски има подкрепа от българи, украинци и всички ще има ракети за всички руски пички..ха.ха който лъже ,убива и краде. той от Зеленски бой ще яде.

Нещо като вогонска поезия ли е това? Горе-долу на съшото ниво е. Известно е, че поезията на вогоните е на трето място сред най-бездарните в цялата Вселена. На второ място е тази на азготите от Криа. Веднъж по време на рецитал техният главен поет Грухтос Бомбастични изпълни стихотворението си „Ода в чест на малката бучка зелен маджун, която открих под мишницата си една лятна утрин“, в резултат на което четирима души от публиката починали от вътрешни кръвоизливи, а председателят на Средногалактическия художествен Ноблингов комитет е оцелял, като сам си прегризал единия крак. Говори се, че Грухтос останал „разочарован“ от приема на стихотворението си и тъкмо се канел да започне да чете дванадесеттомната си епопея, озаглавена „Любимите ми гърголения в банята“, когато собственото му дебело черво при отчаян опит да спаси живота на хората и цивилизацията, скокнало право нагоре, минало през гърлото му и заседнало в мозъка му. Най-бездарната от всички възможни поезия загина заедно със своя творец Паула Нанси Милстоун Дженингс от Грийнбридж, Есекс, Англия, по време на унищожаването на Земята.

О, Украйна! Седемстотин дена младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, вагнеровци грабят цивилни и убиват и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! ТРЯБВА ЗА 3 –И ДНИ ДА КАЖЕМ УКРАЙНА НАШ " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк отговаря с други вик: ураааа Идат путлерасти като тигри, бягат като овци и пак се зарвъщат; украинци , орловци кат лъвове тичат по страшний редут, не сещат ни жега, ни жажда, ни студ. Щурмът е отчаян, отпорът е лют. Три дни веч се бият, и хората на путин ги дерат , Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!!

Браво! Сега освен че е бездарно, ами и с Вазов се изгаврихте. Само така, вижда се какъв сте истински българин и патриот!

ти чел ли си Вазов да видиш какво мисли за руските окупатори?!?!!?! Не употребявайте Вазов за руската гомняна пропаганда!!!! Украинския народ са като еди срещу руските окупатори и са едно към едно с българските опълченци. Що мълчите за ислямския башибозук в руската армия дето коли украински християнски деца и жени...

Да, чел съм Вазов и знам какво мисли за "руските окупатори". А ти своите джендърски измишльотини и гаври с името на Вазов си ги заври сам знаеш къде. Шипка! Шипка! Гръм се чуй. Гурко мина планините! Радост, чудо беше туй! И на Тракия момите срещат храбрите борци и покриват със венци техни глави, коне, пушки... И кат стискат им ръце, викат от сърце: Здравствуйте, братушки!

„О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошле на полята балкански немили, неканени гости?” Особено впечатление правеха стиховете: „И пак ви не мразим /не крия: обича ви още народа/; но любим и свойта свобода, стократно по любим я ние. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно!”

и после Вазов се праи на оня хлапак дето хвърля баба си от десетия етаж и ехидно я пита за къде е тръгнала-)

Явно докато не "пламне" Света сагата за Украйна няма да приключи и всичко това за едно парченце Руска земя,опомни се землянино докато не е твърде късно!!!

Войната между САЩ и Русия в Украйна, ще продължи до последния украинец.

Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата опора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите. Слава на Украйна и украинския героичен народ. Русия що не напада САЩ а напада Украйна като САЩ са воювали с Русия..ха ха ха ха

Още оръжие, до пълна денацификация!

за фаната в бегето укра , върната в Укрия и пратена на фронта че има ли? Я съм съгласен да лова укри за фронта. С брат ми, шурето и баджанака сме ловци, че си открием фирма за лов на укри.

Най отговорен се оказа Брендо ! Никога не закъснява с доставките :))

Охооооооооооооо,Столтенберг как ще седнеш на хурката,гад мръсна...

няма какво да се притесняваш ами отивай да четеш във Военное Обозрение (обязрение:)) Там ватните експерти и дървени философи обясняват надълго и нашироко колко безполезно е западното оръжие и как бледнее пред аналоговнетните оркски супероружия :)

Оръжието е ясно. Сега натиснете посолствата по света и започвайте да връщате избягалите украинци за да има кой да ползва тея оръжия. И за показ започнете от България. Отпочинаха си по черноморието и са готови за фронта. А и сме близко може да пристигнат за няколко часа в Одеса. Вземете и жените за фронта ще трябват мед.сестри. Ето това е начинът за евроатлантическа поддръжка и солидарност. Слава Зеленски !!!

широка ватна душице - твоите орки гледай. До 40% е недостигът на работна ръка в много ключови мордорски отрасли и това (а не липсата на желание) възпира нова вълна ЧМОгилизация.,

Ясно е, че Зеленски и НАТО искат повече оръжия, до последния украинец. Интересно какво мислят за това самите украинци обаче. Като гледам, насила се налага да ги мъкнат на фронта да се сражават и умират за интересите на САЩ и киевската хунта.

Ний сме с вас, само продължавайте да се биете до край и сакън не се отказвайте ...

Остава само да намерят и 5-6 милиона доброволци, че то не остана войска в укрорайха.... а пустото оръжие някой трябва да го държи. И да се надяват, че на Путин няма да му писне и да приключи цирка за ден - два. Граница с швабите вече са имали, нищо ново под Слънцето...

Каузата е загубена господин Столтенберг , всичко е напразно което правите за Украйна !

си гледай ватя щото перспективите за руснята са направо 'прекрасни' - от катастрофа до пълен разпад. Радвай се че не си в Челябинск, колкото и да те тегли..

Разходи се (виртуално, че иначе е опасно за здравето) в Детройт, Сейнт-Луис, Балтимор, Окланд, после Челябинск ще ти се види райско кътче :)

Работил съм с роден и израсъл в Челябинск, който 100% предпочита София. А че и най-бедните американски квартали изглеждат по-добре от стандартните руски - да, помогни си с гугъл ако искаш, а още по-красноречиво: Обманутъй Россиянин в Ютюб и се наслади на Рашка в цялата и дворнотоалетна и бунищна прелест :)

Абе селяндур, няма нужда да си помагам с гугъл. За разлика от тебе, ходил съм в три от посочените американски градове - освен в Сейнт Луис. Ходил съм и в някои стандартни руски градове освен Москва и Санкт Петербург. Както и в доста други държави. Такава мизерия като в американското гето общо взето рядко съм виждал. Не говоря примерно за центъра на Балтимор, ами като се отдалечиш на няколко пресечки и видиш бездомници, просяци, наркомани на всяка крачка... абе не ми го сравнявай дори с Челябинск.

Демек, "Даваме ви още консерви, че да изпукате до крак и кьорав украинец да не остане жив. После ще седнем с Путин на маста и ще си делнем територията ви." Снимката е копие на гравюра как Кортес е давал маниста и герданчета на индианците, когато е завземал Южна Америка!

Ха ха, чакаме ешалонте натоварен с украинци от ес, вагоните ще са с решетки за да не бягат, които щ бъдаат хвърлени в месомелачката на фронта.

Пътници сте ясно е !

Удължава мъките на Украйна този Мушморок ! Ще му се връща всичко !

Един малък понияр,застанал до един голям помияр..лика ..прика са си..двамцата..

И какво ще стане ако продължавате да хвърляте милиарди в украинските села без особена разлика във фронтовата линия? Досега ни плашехте как Путин щял да марширува в Берлин за 7дни. Кво праиме ако тия в окопите си седят там докато вие пикаете милиони отгоре?

Руснаците доказаха , че не са народ за уважение.

Успех Украйна! Украинците са братски народ, руснаците не.

Същите цигани са като теб украинците

Украинският народ все още не е тръгнал да воюва. Едва сега има обща мобилизация. Досега бяха наемници и чужденци

до последния усраинец Родината на тоя молец ще връща дезертьорите обратно.

България е с Украйна и никога с Русия!

Ъхъ, вижда се

Ми 113 милиарда само от САЩ каде са?Поне още половина на това от Европа.Само че аз казвам най занижените поне официално доставки.Според някой са доста повече.Това е третата година и излиза по едни 100 милиарда на година.А тази сега започва с 60 милиарда и да видим колко от Европа.

Не трябваше да се бъзикате с мечкатка. Нищо няма да му помогне на Киев. Ще става все по-лошо и те си го заслужават.

През Октомври,2023-а, ръководителят на Военния комитет на НАТО адмирал Роб Бауер, на форума за "сигурност" проведен във Варшава, се похвали че НАТО, след издънката му в Грузия, сериозно започва да се готви за нападение срещу Русия още през... 2008-а година, като плана, описан на 4500 страници, реално започва да се изпълнява през 2015-а, и за толкова години тия от НАТО така и не са могли да съберат достатъчно информация за да преценят колко оръжие ще и трябва на Украйна за да гътне Русия;)

И като НАТО изпразни напълно складовете си от повечето техника и всичките си боеприпаси какво правиме? Да разчитаме да двойни усилия от САщ? Защото ако НАТО изпразни складовете си Украйна няма да смогне с ограничените количества от военната индустрия. Дали тогава нациите ще се съгласят да отнемат от активните си армии техника и ресурси? А ако и примерно Русия победи преди 2030/32 за когато се очаква военната индустрия да покрива нуждите и на Украйна и на ЕВропа? Нали ужким след това ще нападне остатъка от ЕВропа? Която ще е без провизии!!! Тогава какво правим? хахах

Който има активна армия да му мисли. Наш'та е лесна - каквото ни заповядат, изпълняваме.

значи още укропитек ще мре... нямат милост сатаНАТО

А дали е така кой,кой да ти каже?

Идва лято и ще става по-горещо. НАТО вече е напълнило гащите. Щом почна и пейтриън да раздава, знячи здраво са им се разтреперили мартинките. Ама и те ще свършат, а тогава?????

Мамичката ви мръсна натовска, успяхте да избиете младите хора на два братски народа, изроди долни, дано и вас ви стигне същото

Тази безумна война ще приключи много бързо, когато на фронта бъдат пратени военолюбивите политици и техните деца!

Един бърз въпрос. Къде отидоха предишните супер оръжия включително "Пейтриът"? Отговор: За скрап. Тоест за какво изобщо ги мъчите Украинците? Хора ще им дадете ли? Отговор: Не Ами тогава са обречени.

и ше фърчат печени отанци към Св. Петър

""Липсата на боеприпаси позволи на руснаците да напреднат на фронтовата линия. Липсата на противовъздушна отбрана позволи на руските ракети да поразят целите си, а липсата на капацитет за удари в дълбочина позволи руснаците да концентрират повече сили", каза Столтенберг." Евала бе, дебил!

и без пейтриат е видно че руснаците не бомбандират киев

на мозък не позволява на украинците да разберат, че ги използват за тяхна сметка...

Шило

Спокойно, няма да изминат много път в 404От Полша, до Лвов не е далеч.