Вятърът е със скорост 75 км/час. Рибарите изчакват да престане бурята и не смеят да излизат в морето. Метеоролозите предупреждават, че бурята ще продължи, като скоростта на вятъра на моменти ще достига 75-90 км/час.
На азиатския бряг на Истанбул има много наводнени жилища и работни места в кварталите "Картал", "Пендик", "Султанбейли". Не се размина без поражения и в европейската част на града. В кварталите "Газиосманпаша" и "Байрампаша", където се намира централната автогара на мегаполиса, беше прекъснато движението на градския транспорт. Рухнала е и новострояща се сграда в квартал "Чаглаян". Инцидентът обаче се е разминал без жертви. Европейският и азиатският бряг на мегаполиса останаха отделени един от друг, след като част от магистралата между тях беше затворена.
В източния град Ерзурум пък падна първият за годината сняг. Заради лошото време бяха отменени няколко самолетни полета. Метеорологичната обстановка в града е рискова, предупреди местната метеорологична служба. Лошото време се очаква да се задържи и утре.