В продължение на своята Профилактична здравна програма, която е част от дейностите по промоция на здравето и профилактика на значимите за обществото заболявания, МБАЛ ВИТА обявява, че през месец октомври ще се проведе Кампания за безплатни профилактични прегледи за превенция на колоректален карцином.

По време на тези прегледи достъп до нашите висококвалифицирани специалисти може да има всеки български гражданин.

Идеята на д-р Тихомир Савчев - собственик и Управител на ВИТА, е "чрез тази програма все повече български граждани да могат да се възползват и да видят предимствата на частното здравеопазване".

На разположение на всички пациенти БЕЗПЛАТНО през ОКТОМВРИ 2022 година ще бъдат водещите ни специалисти от Отделението по гастроентерология на МБАЛ ВИТА - д-р Васил Койнарски и д-р Женя Георгиева.

Прегледите ще се провеждат всеки четвъртък през месеца от 8:30 до 18:30 часа в База 2 на МБАЛ ВИТА. Хубаво да имате предвид, че гастроентеролозите разпознават потенциална опасност за рак на дебелото черво при хора на възраст между 45 и 75 години, при пациенти с фамилна обремененост или притежаващи вредни дългогодишни навици.

Всички пациенти, които желаят да се възползват от безплатния преглед и консултация, трябва да се запишат предварително чрез superdoc.bg или на телефоните на Регистратура:

ВИТА База 2 - ул. "Филип Кутев" №10, (02) 45 22 000.

От пациентите не се изискват направления от личните им лекари за посещения при нашите специалисти.

Болница ВИТА разполага със съвременна апаратура, произведена от световно утвърдени компании, както и с едни от най-добрите специалисти в тази област.

Всичко това Ви осигурява най-доброто и безопасно лечение при всяка манипулация и медицинска интервенция.

Очакваме Ви!

Линкове:

телефоните на Регистратура

https://www.vita.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8_4

д-р Васил Койнарски

https://superdoc.bg/lekar/vasil-koynarski

д-р Женя Георгиева

https://superdoc.bg/lekar/zhenya-georgieva-

 


Материалът е предоставен от Вита.