Пациентите на ДКЦ "Вита" вече имат възможност да записват час за преглед онлайн. От 01.10. 2018 г. всеки пациент на ДКЦ Вита може да запише час при лекар-специалист през сайта www.vita.bg.

Новата услуга е достъпна за всички потребители посредством платформата superdoc.bg. Пациентите бързо и безпроблемно могат да се ориентират кога и в кое от двете ДКЦ-та на "Вита" има свободни часове за преглед, както и при кой от подробно презентираните специалисти да резервират час.

Д-р Анна Савчева, медицински управител на ДКЦ Вита, обясни: "Пациентите ни са модерни хора и са неразделни с мобилния телефон, таблета и компютъра. Отдавна планираме да предложим и тази възможност за бързо записване на час. Сега пациентът влиза на сайта, избира бутона Онлайн записване на час в по-удобната за него локация - База 1 или в База 2. Определя сам лекаря и на база свободните му часове, записва прегледа. С три клика е готов. Не е нужно да се свързва с оператор и да изчаква. Разбира се, на разположение остават и добре познатите телефони на Вита."