Това стана, след като русенец изрисува върху опела си образа на премиера, а в Кърджали заклет привърженик на Бойко Борисов и Цветан Цветанов постави ликовете им на колата си.

„Стана ми жал за БСП, че никъде не се появяват. Чудих се какво да поставя – като лидер на Партията на българските мъже не мога да сложа Бойко Борисов и Цветан Цветанов, тъй като малко „обратно“ излиза. Затова реших да сложа жена – Мая Манолова. Когато тя е на капака, човек не може да заспи на волана или да се блъсне някъде“, сподели пред Дарик Росен Марков, известен с екстравагантните си, понякога скандални идеи.

На въпрос защо е избрал Мая Манолова, а не Корнелия Нинова, той беше откровен: „Защото ми е по-симпатична“.

Зевзекът е подготвил изненада и за премиера . „На 15 август, на Празника на Варна, се очаква той да бъде в града. Призивът ми към министър-председателя ще бъде: „Бойко, ожени се, избери българското, избери варненското“.
Росен Марков му е приготвил албум със снимки на варненки. „За мен е лесно да се управлява една държава, трудно е да се управлява жена. Освен това откъдето е жената, там е и родата, там е и държавата“, шеговито каза лидерът на Партията на българските мъже.

Миналия месец Марков влезе в ролята на „доктор-биролог“. На входа на Морската градина той откри "пункт за спешна помощ", където се лееше бира. „Само като видя човека, мога да преценя с колко и с каква марка бира да го спася от жегите“, шегуваше се той.
В началото на юни пък ексцентрикът удави надуваема секскукла на Първа буна, за да ознаменува старта на летния сезон.