Мая Манолова грейна на капака на кола във Варна

Лидерът на Партията на българските мъже - варненецът Росен Марков, реши да залепи върху дачията си портрета на Мая Манолова, депутат от левицата и безпощаден критик на премиера, предаде Дарик радио.

Обратно в новината

Коментари - Мая Манолова грейна на капака на кола във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МОНТАНА Е НА ХОД С ДЕБЕЛООСОВАТА БИВОЛИЦА

Простотии колкото искаш! Сега една по-голяма волга за портрета на Фидосова.

Да не си лепне някой на капака Костов! Колата въобще няма да се вижда в тъмното.

Това трябва да се забрани със закон.Колата може да бъде видяна от непълнолетни и хора със слаба психика.За сърдечно болни да не говорим.такива стряскащи неща не бива да се показват на обществени места.Някой ще ме репликира,че въпросното нещо се подвизава в парламента.Така е,но когато човек отива в зоопарка или на филм на ужасите е с предварителна нагласа за това което ще види макар,че по някога и това не помага.Законодателите да не спат.

:)) Оригинално и добре казано!!! Поздравления за това мнение! Нямам какво да добавя!

че кой пък въобще от теб очаква да добавяш каквото и да било? Я не се вземай насериозно

Викаш, няма проблем обаче ако е тиквата Борисов ?

Проблема си е същия.Повода е друг,а и никъде не предвиждам изключения.

Виждам зараждането на нова ера в пиара на политически имиджи - мобилен градски билборд. Така хем ще бъде видян от повече хора, хем собствениците да автомобили ще се подпомогнат финансово, понеже до края на годината се очаква бензина да чукне 3 лв.

народът го е каезал много просто имената на глупците висят по стените и автомобилните капаци

Сега остава и на някоя Лада да изрисуват Станишев и картинката ще бъде пълна!

Станишев ще го изрисуват върху нещо което е на гласоподавателите му...тоест циганска каруца с магаре отпред...отзад кадето се вижда каде е къкало магарето една снимка на Станишката...

Изостанал си. Сичкото ром вече помага на ГРЕБ.

Дачията е една много добра марка кола, за да грейне на нея образа на Мая Манолова! Похвално!

Идеята ми допадна много, имам мерак да си сложа на предния капак "Сокола", Меди Дуганов и Ахмед Дуган с миньорска каска, маркуч за вода и торба цимент да ми напомня за хидроинженера.

Въх, какво страшно оръжие измислили тия с Б.Б. по капаците - собствената тъпня за громене на "врага". Хитро.

До края на седмицата новината ще стане, .... се е врязал в крайпътно дърво със 160 км, челно..... (не му го пожелавам по-добре беше да се самозапали маи)

Герберастията пощуря

Комуняги и герберасти заедно напред към простотията под вещото ръководство на ЛУКОЙЛ.

И ти ли не си разбрал, бе?! Враговете на БСП и Мая Манолова решили да ползват собствената си простотия, за да я "громянт". Тия, дето изтипосаха кумира си Б.Б. най-простосърдечно, от чиста първична любов, на капаците си, толкова се стреснаха от собствения си резил, че решиха да "громят" и "врага" като направят същото и със свестните хора.

Свестните хора ?

Не може такъв Караконджул да грейне

То това се ядва.Ама срещу терасата ми има билборд на онова нещо Азис ,дето рекламира разни смърдящи субстанции.

Ами ти спри да онанираш на балкона си, заплеснат в билборда срещу вас и всичко ще е наредд

Еми що не? Човекът явно се бъзика ама след като се намериха топидиоти да си направят мъдрия лик на вожда - Тиквата на колата, защо да няма и такива за пчеличката Мая. така де- за всекиго от политическия цирк в БГ си има фенове

Да не дава Господ, ама дали не е с риск за подпалване ,това возило?

Ако я срещна тази кола по бургаски с една кирка на рисунката между краката ще му направя дупка, за да може да ползва фавориктака си и по предназначение!

това е онзи болен мозук,които щеше да се самозапали,дето подари на дянков пица.клоун да разсмива политиците.не става нищо от него и вув варна не струва и един шезлонг...смешко

Който и политик да си изтипосаш на колата, все ще е проява на лош вкус :)

То от много хубав вкус сме на това дередже.

Така е, Мери, но в този форум не са много тези, на които думата "естетика"нещо им говори!:( Виждам, че повечето коментари пропускат естетичния момент и направо се впускат в политизирането.

Точно това си мислех и аз, ама мацина разбират колко дебилно е наистниа да си праснеш ББ или ММ на колата.

Ее,пак се залецнахте да плюете,ами Мая Манолова,нито е грозна,нито е тъпа.Тъпаците са тези дето си слагат политици на капаците на колите:)))

Абсолютно си прав/а! "Тъпаците са тези дето си слагат политици на капаците на колите" трябва да го направят част от Конституцията.

хахахахаха :))) Ехххх. Видяли нещо, повтарят го по най-жалкия начин. БСП.

Бе що не четеш, бе. Понеже този, дето съвсем сериозно от тъпотия си изтипоса кумиръ на капака, щото му е фен, стана за посмешище, сега искат да неутрализират тъпнята си с нова тъпня - да изтипосват "врага". Тоя му било станало "жал" за БСП и затова използва резила на предишния глупак с рисуваната кола, да омърси с него и тия, дето му се смеят на простотията.

:)) Много сложна ти е "схемата", измислена да оправдае смешната постъпка, която е и проява на лош вкус, и (както се разбра) плагиатство..Ако тия от левицата бяха мн.по- добри от ГЕРБ, нямаше да губят избори и да копират простотии, като тази ;)) И все пак "Тиквата" е най- малкото зло и ако имаше по- малко политическо слагачество и повече обективност, щяхте да го признаете!

ХУБАВО Е НАПРАВИЛ, НО ХОРАТА НА ББ И ЦВЕТАНОВ ЩЕ ГО ПОДГОНЯТ, ЧЕ Е ИЗМЕНИЛ ВЪНШНИЯ ВИД РНА КОЛАТА СИ.

Тоя ще е поне сигурен че няма да му лепнат возилото. И ако беше сложил и един надпис ЗЛО ..........и махленските кучета нямаше да я препикават!

Червени онанисти

Да му е кеф да катастрофира.

Тя е млада, красива и известна. Предполагам много мъже тайно я обожават. Когато срещнат колата ще си кажат: "отдава ми се възможност да я чукна". И ето ти катастрофа.

ужас точно тази червена к...ва ли намери да си сложи, отватителна жена, горките мъже...

Майчето е супер жена! Но само да я гледаш, чуеш ли я - иде ти да я убиеш! Горкият нейн съпруг ....

ДО ДА-А-А:МНОГО МИ ХАРЕСА БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ.

Е хайде сега ми кажете, че между заклетите фенове на комунягите и на ГЕРБ-еристите има някаква разлика? Ми не, няма, еднакво малоумни сте!!!

Вярно е :)

Социалистите не можаха да измислят нещо ново та копират чужди хрумки.

Има разлика в изпълнението- това стои добре. Другото е кич!

НА МОЙО ТИР ЧЕ ТУРИМ МОНТАНСКАТА БИВОЛИЦА

Големичък ще да е, та да стигне за в цел ръст :)))))))))

Готино!!!

Е как да заспи човек, като пред очите му ще е тоя звяр. Станало му жал на човека, а не защото много му харесва. Тя иначе къде да стои?

Оф, тая тъпа патка - Майчето Манолова..... Къде се буташ, бе Майче... Седи си дома и не се натрапвай на хората с дразнещия си глас и интонация... Ужасно същество - не зная как я търпи мъжът и - ако въобще има такъв.

Има си мъж, има. И той като нея, нейния съпартиец, съ-дупетат и същата празноговорилня - Ангел Найденов. Преди 2 месеца им беше медения месец.

Е па оти ги нема в светската хроника тез младоженци, толкоз лични??

Ако искам да си сложа логото на фирмата върху колата, трябва да направя регистрация в КАТ. Това не трябва ли да важи и за снимки?

Един въпрос ми отрови неделята: има ли пряка зависимост между нашето представяне на олимпиадата и фактът, че спортният тотализатор спонсорира концертите на Веско Маринов, наречени Един мъж на 50? Ето какво пише в Устройствения правилник на тотото: Българският спортен тотализатор има за цел да набира парични средства за подпомагане на физическото възпитание и спорта в Република България Може концертите на Веско да приличат на някого на физическо възпитание, но не са! От друга страна съгласно разпоредбите на Закона за меценатството държавните предприятия по смисъла на чл. 62, ал. 3 от Търговския закон са изключени от кръга на лицата, които могат да бъдат меценати. Аз знам, че най-добър отговор на този въпрос може да даде министър Цветан Цветанов, но е редно да се чуят и думи от министър Нейков, а вероятно и спортният ни премиер?, написал на стената си във Фейсбук

Неделята беше преди три дни. Способността ти да помниш по три дни няма нищо общо с IQ-то. Нещо да пишеш по темата... Виж тоалетчето на Мая- като романа на Стендал-,, Le Rouge et le Noir,,- класика!

Здравей, "колега"! Как е шизофренията, напредва ли, напредва ли? Поне си сложи 147, 148, ... и така до 200, има много свободни числа! Но друго си е КОМУНОИДНАТА ШИЗОФРЕНИЯ, шпиономанията и громенето на класовия враг!!! Карай така и ще свършиш в специалицирано заведение...

На предния капак на Дачия!!! Усещам иронията на чичото :))))

единствено вашата любима фидосова може да ви краси колите!!!!!!!!!!

Доста големичка требе да е колата ;)

идеята е добра. Така всички останали участници в движението ще бягат надалеч и няма вероятност за ПТП. Обаче..., ако Майчето е по бански, човекът може да остане и сам на пътя. Абе я направо една снимка на Норчето Ананиева по монокини върху капака и ще си джитка сам по улиците на Варна...Гаранция !

Норчето не е актуална вече :)

на тираджийски брезент кой ли ще лъсне в цял ръст ?

Тя Майчето си е на почит сред мъжете ;)

По-добре щеше да бъбе отзад на ауспуха, да бълва ли, бълва.

Влиза гражданин с ловджийска униформа в парламента и започва методично да обстрелва народни избраници. Естествено охраната го спира и го пита какво по дявалите си мисли, че прави. - Ама аз имам разрешително!- казва ловецът и го показва. Документът наистина гласи, че лицето има право да обстрелва отрепки през цялата година. Охраната го преглежда внимателно и казва: - Разрешителното ви е наред, господине, но не можете да продължите- това тук е резерват.

Това е като индийски филм: добро начало, ама края не трябваше да е такъв.