Коментари - "Решението е халифат": Ислямистка демонстрация в Хамбург (видео) | Днес.dir.bg

"Решението е халифат": Ислямистка демонстрация в Хамбург (видео)

Над 1000 души излязоха срещу "антиислямистката" политика на Германия. Прокуратурата предстои да разследва издигнатите лозунги

Обратно в новината

Коментари - "Решението е халифат": Ислямистка демонстрация в Хамбург (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Сам по себе си Исляма проповядва мир, любов, смирение. Все изконните човешки ценности, също като Християнството. Само че адаптирани спрямо особеностите и психологията нна населението в регионите, където се проповядва. Някой някога грешно е решил, че тази религия трябва да изправи срещу останалите вероизповедания и ... стигаме до изпълненията от статията. Лошото е, че без нов кръстоносен поход Европа няма да се справи.

на дайвърситито и мултикултурата и равнопоставеността не пред закона, а на крайния резултата. Вие си ги вкарахте. те ви насилваха жените и вие не направихте нищо. Сега ще ви искат Халифат. Либерастки глупаци. Кончитовуртовски нон-байнарета.

"Нанси Фрейзър" - чиста германка. Като Хасан и Айше.

Нека германците натоварят ВСИЧКИ рязани карабини на някой стар кораб и да ги откарат в Океана-иначе , отърване няма !! Тези НИКОГА няма да се приобщят, нито да се цивилизоват !!!!!

Нека ти се изясни, че в Германия не управляват германците.

Проблемът е, че им се дава трибуна. В Германия има няма 5% мюсулмани, но крещят като за 50%. В русия например са над 60% мюсулманите, но не им се чува гласа. Русия трябва да се води мюсулманска държава, но все още се говори за някакво православие.

Виновникът Меркел в панделата.

Решението е просто - да започнат да ги екстрадират или да ги хвърлят в затвора. Дефакто 1000 потенциални или актуални терориста сами са излезли на улицата за да бъдат заловени и унищожени. Не разбирам и палестинските протести в кампусите на Америка - все едно американците са палестинци или нещо подобно. Утре по-същия начин може марсианците да правят протести пред НДК и да се чудим какъв им е проблем и защо са тук. Като има палестински протестиращи в САЩ, да си хващат самолета за ГАЗА и да се бият с Израел, за да спрат войната. Същото е с мюсюлманите. Какво правят толкова далеч от родината си, в светска държава със съвсем различна култура!?!

Ами, като искат разграничаване, няма проблеми, товарене на всичките на кораби и изпращането им обратно към родните места. Пробойни на корабите някъде по средата на прехода и да видиш как добре ще се интегрират в океана с акулите.

а каква беше ......

Нема да се пуашите! Лошото тепърва предстои, винаги е така. Но, един ден всичко ще си дойде на мястото, неизбежно е. До този ден, обаче, ще се лее кръв, реки и морета от кръв, неизбежно е, повратната точка отдавна е премината, бутонът "Ънду" не работи. Мислех си, че съдбата ще ме пощадии ще прецака следващото поколение. Уви, вече съм убеден, че ще е през моето време, и то докато съм в силата си, а не спаружен зеленчук. Гответе се и си опичайте акъла, гответе и децата си. Стягайте си селските къщи. Оправете си зъбите. Идва време разделно!

ААА Али ще им е министър скоро на Германците Чифутите ги напълниха с чалми !

бохчичките... и си заминавате в халифата, където си правите каквото си искате и каквито си искате халифати, джихади и извращения!

Аз пък помислих,че искат Германия да стане халифат и си мисля,чякайте още ви е рано да искате това,но ако продължават по същия начин да ги приемат и това ще стане. Лошото е,че сега с разни договори искат да ги натресат на нас.

До 100 години (ако ЕС води същата политика) канцлерът на Германия ще се казва Абдула, а на Франция президента - Обонго. И двамата ще са 3-то поколение немец и французин, но с корени от Афганистан и Гвинея. Точно както в момента прайм-министъра на "Велика Британия" е Сунак - от гльола в Калкута. Скоро чакам по улиците на Лондон да се разхожат свещените крави.

Че то американският президент вече три мандата се казва Обонго...

Сюнета как ще го правят с упойка или без.....

к'во ти пука?

Депортация е решението. Те немците имат опит в това.

Преди време някой беше пуснал следния виц: 2025 година. Руско-Немската война. Руснаците обкръжили Берлин. Един тях се провикнал: - Немецо, предай се! А, в окопите група араби си говорят: - А сега де, отде да им намерим немец за да им го предадем?!

немски катаджии спират кола за проверка, единия полгледнал в книжката на шофьора казва: Али, виж, виж какво смешно име- Гюнтер;)

Ама някой изненадан ли е от това?

германците си направиха федерална джамахирия и ся ривът..... скоро и тех некоя чалма ше е премиер

Когато навлеците започнаха да идваинвт на сюрии, основната мантра не беше, че те са евтина работна ръка, а че те ше обогатят културата и изобщо живота в Европа. Е, те вече го правят: -ноу=гоу зони във всеки град -джамии във всдеки квартал - атентати по празниците -Гавра с християнски храмове и свещеници - убийства, изнасилвания, грабежи Списъкът може да бъде продължен, но мисля, че и това е достатъчно, за да кажем: "Стига ни толкова обогатяване!"

Военните им шпионират за Русия, гражданите им искат халифат, държавата им влезе в рецесия, на канцлера им му бият шамари в Китай... Тия ще рече човек, че мечка ги е газила.

Бъдете сигурни, всичко е организирано от путлерското пАсолство!!! Изродите искат да разкъсат ЕС!! Но всичко ще има обратен ефект и скоро путЕнската кочина ще спре да съществува!!!

Не от Руското посолство, а от другото посолство е организирано

Егати и вица на деня :))))))

Имах малка надежда, че американоробите имате поне мъъъничко акъл.. ама не би. Да си симпатизант не е лошо, ама да си толкова кьорав и наивен и да ти се привижда Путин и в хладилника, това вече е диагноза. Така убеждаваха и немците, че врага е Москва а то вместо водка и БМВ новите им инженери ще правят халифат.. Ма нека им. Като минат още 10г а като им писне току пак цъфнали едни с опъната ръка ама тоя път няма да са азовци

А някой да ти е казвал, че си с промит мега-тъп мозък?

Ислямата не беше ли религия мира, дружбата и убавинята? Нали затва меркелица и другите лумпени извикаха всичкото амужу под слънцето да оди в дойчменистан?

"Германското контраразузнаване е на мнението, че в случая става дума за ясно отхвърляне на принципите на демокрацията и свободата." Германското контраразузнаване що не се засили да разследва масовите про-палестински, против еврейския геноцид в Газа, демонстрации в американските университети? А сега де, де са нашите "умно красиви"? Сега ко праим или чакаме ценни указания и финансиране от Америка за България?

Тя простотията не ходи по гората... Не мога да им разбера логиката на тия ислямисти - дошли в центъра на Европа, защото уж по-хубаво, а са носталгични към убиването с камъни за неправилно носене на забрадка. Той "Господ", ако искаше да убие "неверниците", няма нужда от помощници - екстремисти - едно земетресение и чао...Но западната лакомия за евтина работна ръка сега си поема последиците - напускаха си сами всякакви примати в подредените си държави и ги оставиха да злоупотребяват със системата им. Не ги знам и тях, какво очакват от тази глобализация....

те не са дошли тук щот е по-хубаво... а защото смятат че могат да си развяват байрака както им скимне, един вид тиха колонизация.

те тез араби точно евреите са си взели за пример... Евреите със сила се заселват по арабските земи, и започват да трепят арабите с железния довод че арабите са били съюзници на Хитлер през Втората световна война, сиреч имат вина за Холокоста, а после евреите си правят държава на окупираните от тях територии. Е, сами се сетете докъде може да доведе арабското преселение, което гледаме от няколко години насам, причинено от войните които и днес се водят в Близкия изток. Единственият въпрос на който трудно може да се отговори е дали тези дето подпалиха войните в Близкия изток са предвидили това което може да последва след Хамбург;)

с е случва с мултикултурния модел, с който проглушихте Европа бе дойчовци? Ще е еднокултурен и ще е халифат. Така се произнесоха поканените.

В Германия живеят над 5 милиона мюсюлмани. 1000 демонстрират за халифат. Но трябва да се вземат сериозни мерки за да не стане късно.

И кога последно искаха халифат в Русия?

За сравнение само в Москва живеят 3,5 милиона мюсюлмани.

Моментално, незабавно вън от Европа! Без право на връщане! Съвсем се взеха на сериозно и забравиха, че се намират в християнския свят! Вън, вън!!!!!

Да отива нали е смел има ракети Сторм Вазелин, да се намазва якоооо...и

Рефюджис уелкъм? Мулти-култи? Селебриране на дайвърситито? Нали Западът прегръщаше демократичните ценности, каква прокуратура?!

Почна се

Въпрос на време е да се появи халифат в западна Европа . Европ/Г/ейският парламент на там води

А в Русия вече има - Чеченя . Дагестан а и няколко други републики са на път

и в Българистана ...сте рязани бургии ....яко чалми и шалвари сте

Колко и да се пенявиш това е истината за Кавказ , шматарок

И кога последно имаше чеченски майдан в Кремъл? :))

Бакши, пак ли с тъпо..ята си дойде муахахахахахах

Преди известно време финландски журналист,при разговор с Мария Захарова( говорителката на Външно министерство в Москва) при опит да и постави неудобен въпрос я пита: -Какви са правата на ЛГБТ+ в Чечения и Дегестан? Г-жа Захарова вдига телефона и му прави резервация за първия полет за там - да провери съм..... На другия ден журналиста си заминал без никакви въпроси повече ..................

То там да бяха ограничени само правта на ЛГБТто добре ...

Джоко пак ли почна да пише незвързано и да халюцинира? Та кога последно имаше чеченско-дагестански майдан в Кремъл както се случва в Германия? :))

Ислямът не е религия,а военна доктрина !

Да обсъждаме ли католицизма в такъв случай? Или ще ми кажеш, че католиците не са воювали от векове?

Става въпорс за самата същност на религитя бе шматарок , а не за това кой как я е интерпретирал

римокатолицизма е световна доктрина за власт и пари

Джоко, Джоко...и ти си ми един интерпретатор...

Майданите са символ на желанието на хората за демократична промяна. Щом народът е излязъл на демонстрация за халифат, време е германското правителство да бъде сменено с проислямско такова, нали така? :))

Щом 1000 излизат на демонстрация, 100 000 вече се готвят да излизат. А това е снежна топка, която не може да бъде спряна от бюрократи.

sawo

Като решението е халифат, защо не отидат някъде, където има халифат? Хората не разбират собствената си глупост. Отиват някъде, където са буквално 100 години напред, после се опитват да си налагат същите приумици, които са ги държали 100 години назад. Ако ще правят същите кочини като в собствените си държави, защо просто не стоят там?

Живели си мирно и кротко по земите на дедите си и не щеш ли дошли европейците и открили нефт там. Как не ги е срам да имат нефт и да го държат за себе си? Дай ще им подпалим чергата и докато те се бият тъпаците, ние ще им превземем природните богатства! После г-жа Меркел лично ги покани, а сега се държим все едно никой не ги е викал? Странно животно е европейския лицемер!

sawo

Мда, точно за себе си искат да го държат, грам не искат да го продават нефта... Масово в Германия са турци, те особено най-много нефт имат...

Заминте на дедетие им ? Пич , карай си таксито защото историята не ти е сила

Аз все пак си мисля, че от демокрацията по-добро няма... Е, какво искате... Да не ги пускаме в ЕС, само и само, защото не са родени тук и са с различен цвят на кожата ли? ОК... ами ако това искате, имам новина за вас, явно сте комунисти, които не признават никакви други хора освен тия, които приличат на тях... Да, но светът е много разнообразен, знаете ли... Има различни хора, в това ни е силата! Затова, нека идват в ЕС, нали това беше смисъла на отворените граници, нали затова искахме демокрация! Та, идвайте всички! ЕС е мулти култи място и ние всички се гордеем с това! Така сме много по-силни! Който мисли друго, родил се е в грешното време!

Та, идвайте всички! ЕС е мулти култи място и ние всички се гордеем с това! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Не "всички",само ЛГБТ+...

Исляма кво общо има с цвета на кожата ? Говорим за религия !

Глупако леко педерастичен, права и истинска демокрация трябва да има САМО за нормалните хора - тези, които не налагат някакви тъпи средновековни ограничения и жестокости, като исляма и истинския фашизъм например! А колкото до извратеняците - трябва да имат пълните задължения и права да се лекуват в психиатрични клиники! Просто и ясно. Не става въпрос за "-фоб" и "-фил", а за НОРМАЛИТЕТ !

Вероятно не знаете кой е Мар Мари Емануил. Австралийски свещеник, асириец по произход, проповядва православие с огромна аудитория онлайн. Той често говори, че Християнството е под атака и че тези, които отрекат Сатаната и се борят против системата ще бъдат убити. Според него определен брой християни ще бъдат нападнати. Мар Мари Емануил бе нападнат преди два дни в Австралия. Мюсюлманин, разгневен от негови коментари за Пророка Мохамед, го наръга с нож многократно по време на литургия. Разбира се медиите в Австралия побързаха да защитят мюсюлманите от отмъщение поради атаката и призоваха християните да не търсят възмездие. За щастие Емануил оцеля - и тутакси обяви, че ще се моли за душата на нападателя си. Вероятно неговата популярност ще се увеличи. Случващото се разтърси православната общност по света. Свещеникът има приблизително 250 000 последователи в социалните мрежи и е един от най-успешните проповедници на Християнството по света. Той често е гост на подкасти, които са гледани от десетки милиони души. Винаги оставя разтърсващо впечатление в слушателите на подкаста

Неговите кратки видеа са популярни из всички социални мрежи. За разлика от много от по-смирените и тихи свещеници, Мар Мари Емануил не си поплюва - открито заявява, че ЛГБТ е създание на Сатаната, че Християнството изисква жертва. Подкрепя открито Доналд Тръмп. Редовно критикува католическата църква и счита, че нейният край е близо поради приемането на ЛГБТ идеологията. В едно видео твърди, че папата е обсебен от Сатаната. Никога не увърта, а директно заявява, че ЛГБТ движението е “зло”. Тази атака е една малка част от тихата войната, която се води срещу Християнството в цял свят. 125 000 християни от Ирак са били изгонени от домовете си поради присъствието на ИДИЛ. Близо 300 християнски църкви са били разрушени в Индия миналата година и стотици християни са убити. Християните са под атака в 28 от 54-те държави от Африка. В Нигерия хиляди души са убити заради вярата им в Христос. Повечето от тях - по особено жесток начин от джихадисти. Над 18,500 храмове и църкви са разрушени в държавата. Дали поругаването на гроба на Патриарха у нас е част от него не става ясно, но когато оставим нападения срещу вярата без отговор ние автоматично позволяваме да се води тази война срещу нашата религия

А вие продължавайте да лаете против Израел и да ревете за "горките палестинци"! Израел е единствената страна в нашия регион, която не се страхува от исляма и удря право в мутрата тази религия и брадатия й "пророк"! Въпреки, че е заобиколена от ислям, в Израел такова нещо като в Германия никога не може да стане. Не само това, Израел директно удря не просто радикалните прояви на исляма, а в самата му основа, в доктрината за "ал акса". Това още повече вбесява ислямистите, но Израел изобщо не се церемони с тях, дори не им се обяснява- нито на тях, нито на тъпата част от света, зарибена с конспиративни теории против "лошите евреи"! И така, ако тъпите европейци не знаят как да спрат исляма, то Израел знае. Един ден ще благодарят именно на Израел, че е спасил Германия от това да стане халифат!

Възражденците подкрепят Хамас и Хизбула

Да, поради омразата си към САЩ (които обвързват с Израел), заради разочарованието си от "прехода" и носталгията по бай Тошо, са готови да харесват и Хамас, и Хизбула, и талибани, и всякакви други подобни. Логика желязна!

аз колко пъти да ви казвам на такива радикални демонстрации минимум едно знаме на ЛГБТ да развявате, а !?

Пичове, абстрахирайте се от русофилия или русофобия. Тъжната истина е , че и на Изток и на Запад Ислямът печели защото е галеник на властта.

Само в Израел номерата на исляма не минават. Затова ислямът е бесен на Израел, и тъпата част на света пригляса на исляма. Един ден обаче ще бъдат благодарни на Израел, че действа твърдо и безкомпромисно, без страх и без да се обяснява на никого!

Това не е вярно. Арабската мюсюлманска диаспора даже бе галеник на властите . Едниственото място в което Исляма не вирее е....Китай ( ако не броим и оная жалка дръжава Северна Корея ). Китайцеите мамата еб..ат на уйгурите , по точно на уйгурите мюсюлмани. Но разни държави като Афганистан , Иран , СА и прочие си траят защото корана си е коран но шербета е с пари

Ами да, отиваме в Германия, за да избягаме от халифата и после там се борим да остановим халифат. Вскичко е точно!

Отиваме в Германия за да получаваме социални помощи

Белите Шапки трябва да избият Драко-рептилите и всичко ще се оправи...

дочйе веле, здравей, здраей ! Не може постоянно да живеете в лъжи и измислени светове! баба меркел ги покани, за да може германските капиталисти да преяждат! Сега, бумерангът се връща! БОКЛУЦИ ДОЛНИ!

Къде е сега "великата" Меркел,която напълни Европа с джихадисти искащи халифат насред Хамбург.

Къде са родните демократи да обяснят на германците - ако не има харесва да отиват в Русия....

"Православието е най-голямата пречка,пред въвеждането на Новия,Световен ред...!" Збигнев Бжежински

Потърсих такъв цитат и не го намерих. Със същия успех можеше да подпишеш Пауло Куелю.

Това,че ти си БОКЛУК не значи,че го няма !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Това , че ти си мало..ен не означава , че той е бок..ук

И ти,и той или сте тролове,или идиоти !!! И в двата случая - ЛОШО...

Джоко лайнар такъв да съм ти искал отрепка като теб който веднъж плюе по руснаците, а на следващия ден минава на рубли и почва да плюе американците, да ме защитава бе смотаняк!

Ми има двама човека с тоя ник бе олиг..ен муахахахахахаха

Да бе сигурен съм, че точно с този ник има двама човека! Направо пет има, а не защото гледаш да припечелваш и от двете страни според накъдето се завърти палачинката.

Ъхъ и няма да си сменя ника като пиша за едната или другата страна. С конкурс ли ви намират бе муахахахахахахах

Много ясно че няма да го смениш като трябва да знаят на кого да платят бе, тъпак! Нали ако го смениш заработката пропада!

НА, ЧЕТИ !!! В началото на 80-те години на вече отминалия ХХ век, един от най-видните стратези на американската политика – Збигнев Бжежински, поставя началото на откритата война срещу Православния свят: "След комунизма, най-големият враг на западната демокрация е Православието". Така, с едно изречение, полякът – католик обяви всички православни християни за врагове на демокрацията.

Да,но в лиШчето не пише такива неща ...

С лиШчето може да избърше задника на кукловода!

А нещо източник да дадеш, или ей така щом ти или Пауло Куелю го е написал няма как да не е вярно?

Незабавна депортация на всички участвали в митинга. Качват ги на три самолета и на летището в Кабул , щом искат халифат- моля!

Арабите и африканците НЕ СА трудови мигранти !!! Всички ЗНАЯТ,че са изпратени,за да завладеят,претопят и ислямизират Европа...

Нали ни обясняваха европейските политици и медии, как в лодките имало семейства, деца, жени. Бягащи, бягащи от войните... Гледах толкова много видеа с лодки и 1 жена нямаше, нито дете. Всичко е мъже между ~20 и 40г.

Всички протестиращи с еднакви плакати и лозунги...направо са клонирани от рускта тролеферма. Ако един митинг е скучен и няма никаква креативност в него, явно е орагнизиран от руските службици. Те горкичките толкова си могат.

Какви "руски служби в Германия бе,ИЗРОД ?????

Те Руснаците щото не страдат от подобни ислямисти ... Щото АлКайда, Руснаците са я създали и финансирали и за 9/11, драмите в Париж, Франция, Белгия, субсахарска Африка, Индонезия и т.н. насъскали? И най-агресивната мюсюлманска държава, която изгражда специални училища за крайни ислямисти и ни ги праща за реислямизират Родопите, Саудитска Арабия са им първи приятели на Руснаците. Вземи порасни: само в детските приказки светът е черно-бял. Извинявай и в холивуските филми.

Сами ги поканиха милиони да дойдат. Посрещаха ги с немски курабии, поеха им разноските. Каквото си надробил, това ще сърбаш! Бързо да тичат да купуват фереджета на жените си, да не свършат. Че в Халифата незабулените се наказват строго...

от втората световна би свършила чудеса на такива сбирки

Коментари - "Решението е халифат": Ислямистка демонстрация в Хамбург (видео) | Днес.dir.bg

"Решението е халифат": Ислямистка демонстрация в Хамбург (видео)

Над 1000 души излязоха срещу "антиислямистката" политика на Германия. Прокуратурата предстои да разследва издигнатите лозунги

Обратно в новината

Коментари - "Решението е халифат": Ислямистка демонстрация в Хамбург (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Сам по себе си Исляма проповядва мир, любов, смирение. Все изконните човешки ценности, също като Християнството. Само че адаптирани спрямо особеностите и психологията нна населението в регионите, където се проповядва. Някой някога грешно е решил, че тази религия трябва да изправи срещу останалите вероизповедания и ... стигаме до изпълненията от статията. Лошото е, че без нов кръстоносен поход Европа няма да се справи.

на дайвърситито и мултикултурата и равнопоставеността не пред закона, а на крайния резултата. Вие си ги вкарахте. те ви насилваха жените и вие не направихте нищо. Сега ще ви искат Халифат. Либерастки глупаци. Кончитовуртовски нон-байнарета.

"Нанси Фрейзър" - чиста германка. Като Хасан и Айше.

Нека германците натоварят ВСИЧКИ рязани карабини на някой стар кораб и да ги откарат в Океана-иначе , отърване няма !! Тези НИКОГА няма да се приобщят, нито да се цивилизоват !!!!!

Нека ти се изясни, че в Германия не управляват германците.

Проблемът е, че им се дава трибуна. В Германия има няма 5% мюсулмани, но крещят като за 50%. В русия например са над 60% мюсулманите, но не им се чува гласа. Русия трябва да се води мюсулманска държава, но все още се говори за някакво православие.

Виновникът Меркел в панделата.

Решението е просто - да започнат да ги екстрадират или да ги хвърлят в затвора. Дефакто 1000 потенциални или актуални терориста сами са излезли на улицата за да бъдат заловени и унищожени. Не разбирам и палестинските протести в кампусите на Америка - все едно американците са палестинци или нещо подобно. Утре по-същия начин може марсианците да правят протести пред НДК и да се чудим какъв им е проблем и защо са тук. Като има палестински протестиращи в САЩ, да си хващат самолета за ГАЗА и да се бият с Израел, за да спрат войната. Същото е с мюсюлманите. Какво правят толкова далеч от родината си, в светска държава със съвсем различна култура!?!

Ами, като искат разграничаване, няма проблеми, товарене на всичките на кораби и изпращането им обратно към родните места. Пробойни на корабите някъде по средата на прехода и да видиш как добре ще се интегрират в океана с акулите.

а каква беше ......

Нема да се пуашите! Лошото тепърва предстои, винаги е така. Но, един ден всичко ще си дойде на мястото, неизбежно е. До този ден, обаче, ще се лее кръв, реки и морета от кръв, неизбежно е, повратната точка отдавна е премината, бутонът "Ънду" не работи. Мислех си, че съдбата ще ме пощадии ще прецака следващото поколение. Уви, вече съм убеден, че ще е през моето време, и то докато съм в силата си, а не спаружен зеленчук. Гответе се и си опичайте акъла, гответе и децата си. Стягайте си селските къщи. Оправете си зъбите. Идва време разделно!

ААА Али ще им е министър скоро на Германците Чифутите ги напълниха с чалми !

бохчичките... и си заминавате в халифата, където си правите каквото си искате и каквито си искате халифати, джихади и извращения!

Аз пък помислих,че искат Германия да стане халифат и си мисля,чякайте още ви е рано да искате това,но ако продължават по същия начин да ги приемат и това ще стане. Лошото е,че сега с разни договори искат да ги натресат на нас.

До 100 години (ако ЕС води същата политика) канцлерът на Германия ще се казва Абдула, а на Франция президента - Обонго. И двамата ще са 3-то поколение немец и французин, но с корени от Афганистан и Гвинея. Точно както в момента прайм-министъра на "Велика Британия" е Сунак - от гльола в Калкута. Скоро чакам по улиците на Лондон да се разхожат свещените крави.

Че то американският президент вече три мандата се казва Обонго...

Сюнета как ще го правят с упойка или без.....

к'во ти пука?

Депортация е решението. Те немците имат опит в това.

Преди време някой беше пуснал следния виц: 2025 година. Руско-Немската война. Руснаците обкръжили Берлин. Един тях се провикнал: - Немецо, предай се! А, в окопите група араби си говорят: - А сега де, отде да им намерим немец за да им го предадем?!

немски катаджии спират кола за проверка, единия полгледнал в книжката на шофьора казва: Али, виж, виж какво смешно име- Гюнтер;)

Ама някой изненадан ли е от това?

германците си направиха федерална джамахирия и ся ривът..... скоро и тех некоя чалма ше е премиер

Когато навлеците започнаха да идваинвт на сюрии, основната мантра не беше, че те са евтина работна ръка, а че те ше обогатят културата и изобщо живота в Европа. Е, те вече го правят: -ноу=гоу зони във всеки град -джамии във всдеки квартал - атентати по празниците -Гавра с християнски храмове и свещеници - убийства, изнасилвания, грабежи Списъкът може да бъде продължен, но мисля, че и това е достатъчно, за да кажем: "Стига ни толкова обогатяване!"

Военните им шпионират за Русия, гражданите им искат халифат, държавата им влезе в рецесия, на канцлера им му бият шамари в Китай... Тия ще рече човек, че мечка ги е газила.

Бъдете сигурни, всичко е организирано от путлерското пАсолство!!! Изродите искат да разкъсат ЕС!! Но всичко ще има обратен ефект и скоро путЕнската кочина ще спре да съществува!!!

Не от Руското посолство, а от другото посолство е организирано

Егати и вица на деня :))))))

Имах малка надежда, че американоробите имате поне мъъъничко акъл.. ама не би. Да си симпатизант не е лошо, ама да си толкова кьорав и наивен и да ти се привижда Путин и в хладилника, това вече е диагноза. Така убеждаваха и немците, че врага е Москва а то вместо водка и БМВ новите им инженери ще правят халифат.. Ма нека им. Като минат още 10г а като им писне току пак цъфнали едни с опъната ръка ама тоя път няма да са азовци

А някой да ти е казвал, че си с промит мега-тъп мозък?

Ислямата не беше ли религия мира, дружбата и убавинята? Нали затва меркелица и другите лумпени извикаха всичкото амужу под слънцето да оди в дойчменистан?

"Германското контраразузнаване е на мнението, че в случая става дума за ясно отхвърляне на принципите на демокрацията и свободата." Германското контраразузнаване що не се засили да разследва масовите про-палестински, против еврейския геноцид в Газа, демонстрации в американските университети? А сега де, де са нашите "умно красиви"? Сега ко праим или чакаме ценни указания и финансиране от Америка за България?

Тя простотията не ходи по гората... Не мога да им разбера логиката на тия ислямисти - дошли в центъра на Европа, защото уж по-хубаво, а са носталгични към убиването с камъни за неправилно носене на забрадка. Той "Господ", ако искаше да убие "неверниците", няма нужда от помощници - екстремисти - едно земетресение и чао...Но западната лакомия за евтина работна ръка сега си поема последиците - напускаха си сами всякакви примати в подредените си държави и ги оставиха да злоупотребяват със системата им. Не ги знам и тях, какво очакват от тази глобализация....

те не са дошли тук щот е по-хубаво... а защото смятат че могат да си развяват байрака както им скимне, един вид тиха колонизация.

те тез араби точно евреите са си взели за пример... Евреите със сила се заселват по арабските земи, и започват да трепят арабите с железния довод че арабите са били съюзници на Хитлер през Втората световна война, сиреч имат вина за Холокоста, а после евреите си правят държава на окупираните от тях територии. Е, сами се сетете докъде може да доведе арабското преселение, което гледаме от няколко години насам, причинено от войните които и днес се водят в Близкия изток. Единственият въпрос на който трудно може да се отговори е дали тези дето подпалиха войните в Близкия изток са предвидили това което може да последва след Хамбург;)

с е случва с мултикултурния модел, с който проглушихте Европа бе дойчовци? Ще е еднокултурен и ще е халифат. Така се произнесоха поканените.

В Германия живеят над 5 милиона мюсюлмани. 1000 демонстрират за халифат. Но трябва да се вземат сериозни мерки за да не стане късно.

И кога последно искаха халифат в Русия?

За сравнение само в Москва живеят 3,5 милиона мюсюлмани.

Моментално, незабавно вън от Европа! Без право на връщане! Съвсем се взеха на сериозно и забравиха, че се намират в християнския свят! Вън, вън!!!!!

Да отива нали е смел има ракети Сторм Вазелин, да се намазва якоооо...и

Рефюджис уелкъм? Мулти-култи? Селебриране на дайвърситито? Нали Западът прегръщаше демократичните ценности, каква прокуратура?!

Почна се

Въпрос на време е да се появи халифат в западна Европа . Европ/Г/ейският парламент на там води

А в Русия вече има - Чеченя . Дагестан а и няколко други републики са на път

и в Българистана ...сте рязани бургии ....яко чалми и шалвари сте

Колко и да се пенявиш това е истината за Кавказ , шматарок

И кога последно имаше чеченски майдан в Кремъл? :))

Бакши, пак ли с тъпо..ята си дойде муахахахахахах

Преди известно време финландски журналист,при разговор с Мария Захарова( говорителката на Външно министерство в Москва) при опит да и постави неудобен въпрос я пита: -Какви са правата на ЛГБТ+ в Чечения и Дегестан? Г-жа Захарова вдига телефона и му прави резервация за първия полет за там - да провери съм..... На другия ден журналиста си заминал без никакви въпроси повече ..................

То там да бяха ограничени само правта на ЛГБТто добре ...

Джоко пак ли почна да пише незвързано и да халюцинира? Та кога последно имаше чеченско-дагестански майдан в Кремъл както се случва в Германия? :))

Ислямът не е религия,а военна доктрина !

Да обсъждаме ли католицизма в такъв случай? Или ще ми кажеш, че католиците не са воювали от векове?

Става въпорс за самата същност на религитя бе шматарок , а не за това кой как я е интерпретирал

римокатолицизма е световна доктрина за власт и пари

Джоко, Джоко...и ти си ми един интерпретатор...

Майданите са символ на желанието на хората за демократична промяна. Щом народът е излязъл на демонстрация за халифат, време е германското правителство да бъде сменено с проислямско такова, нали така? :))

Щом 1000 излизат на демонстрация, 100 000 вече се готвят да излизат. А това е снежна топка, която не може да бъде спряна от бюрократи.

sawo

Като решението е халифат, защо не отидат някъде, където има халифат? Хората не разбират собствената си глупост. Отиват някъде, където са буквално 100 години напред, после се опитват да си налагат същите приумици, които са ги държали 100 години назад. Ако ще правят същите кочини като в собствените си държави, защо просто не стоят там?

Живели си мирно и кротко по земите на дедите си и не щеш ли дошли европейците и открили нефт там. Как не ги е срам да имат нефт и да го държат за себе си? Дай ще им подпалим чергата и докато те се бият тъпаците, ние ще им превземем природните богатства! После г-жа Меркел лично ги покани, а сега се държим все едно никой не ги е викал? Странно животно е европейския лицемер!

sawo

Мда, точно за себе си искат да го държат, грам не искат да го продават нефта... Масово в Германия са турци, те особено най-много нефт имат...

Заминте на дедетие им ? Пич , карай си таксито защото историята не ти е сила

Аз все пак си мисля, че от демокрацията по-добро няма... Е, какво искате... Да не ги пускаме в ЕС, само и само, защото не са родени тук и са с различен цвят на кожата ли? ОК... ами ако това искате, имам новина за вас, явно сте комунисти, които не признават никакви други хора освен тия, които приличат на тях... Да, но светът е много разнообразен, знаете ли... Има различни хора, в това ни е силата! Затова, нека идват в ЕС, нали това беше смисъла на отворените граници, нали затова искахме демокрация! Та, идвайте всички! ЕС е мулти култи място и ние всички се гордеем с това! Така сме много по-силни! Който мисли друго, родил се е в грешното време!

Та, идвайте всички! ЕС е мулти култи място и ние всички се гордеем с това! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Не "всички",само ЛГБТ+...

Исляма кво общо има с цвета на кожата ? Говорим за религия !

Глупако леко педерастичен, права и истинска демокрация трябва да има САМО за нормалните хора - тези, които не налагат някакви тъпи средновековни ограничения и жестокости, като исляма и истинския фашизъм например! А колкото до извратеняците - трябва да имат пълните задължения и права да се лекуват в психиатрични клиники! Просто и ясно. Не става въпрос за "-фоб" и "-фил", а за НОРМАЛИТЕТ !

Вероятно не знаете кой е Мар Мари Емануил. Австралийски свещеник, асириец по произход, проповядва православие с огромна аудитория онлайн. Той често говори, че Християнството е под атака и че тези, които отрекат Сатаната и се борят против системата ще бъдат убити. Според него определен брой християни ще бъдат нападнати. Мар Мари Емануил бе нападнат преди два дни в Австралия. Мюсюлманин, разгневен от негови коментари за Пророка Мохамед, го наръга с нож многократно по време на литургия. Разбира се медиите в Австралия побързаха да защитят мюсюлманите от отмъщение поради атаката и призоваха християните да не търсят възмездие. За щастие Емануил оцеля - и тутакси обяви, че ще се моли за душата на нападателя си. Вероятно неговата популярност ще се увеличи. Случващото се разтърси православната общност по света. Свещеникът има приблизително 250 000 последователи в социалните мрежи и е един от най-успешните проповедници на Християнството по света. Той често е гост на подкасти, които са гледани от десетки милиони души. Винаги оставя разтърсващо впечатление в слушателите на подкаста

Неговите кратки видеа са популярни из всички социални мрежи. За разлика от много от по-смирените и тихи свещеници, Мар Мари Емануил не си поплюва - открито заявява, че ЛГБТ е създание на Сатаната, че Християнството изисква жертва. Подкрепя открито Доналд Тръмп. Редовно критикува католическата църква и счита, че нейният край е близо поради приемането на ЛГБТ идеологията. В едно видео твърди, че папата е обсебен от Сатаната. Никога не увърта, а директно заявява, че ЛГБТ движението е “зло”. Тази атака е една малка част от тихата войната, която се води срещу Християнството в цял свят. 125 000 християни от Ирак са били изгонени от домовете си поради присъствието на ИДИЛ. Близо 300 християнски църкви са били разрушени в Индия миналата година и стотици християни са убити. Християните са под атака в 28 от 54-те държави от Африка. В Нигерия хиляди души са убити заради вярата им в Христос. Повечето от тях - по особено жесток начин от джихадисти. Над 18,500 храмове и църкви са разрушени в държавата. Дали поругаването на гроба на Патриарха у нас е част от него не става ясно, но когато оставим нападения срещу вярата без отговор ние автоматично позволяваме да се води тази война срещу нашата религия

А вие продължавайте да лаете против Израел и да ревете за "горките палестинци"! Израел е единствената страна в нашия регион, която не се страхува от исляма и удря право в мутрата тази религия и брадатия й "пророк"! Въпреки, че е заобиколена от ислям, в Израел такова нещо като в Германия никога не може да стане. Не само това, Израел директно удря не просто радикалните прояви на исляма, а в самата му основа, в доктрината за "ал акса". Това още повече вбесява ислямистите, но Израел изобщо не се церемони с тях, дори не им се обяснява- нито на тях, нито на тъпата част от света, зарибена с конспиративни теории против "лошите евреи"! И така, ако тъпите европейци не знаят как да спрат исляма, то Израел знае. Един ден ще благодарят именно на Израел, че е спасил Германия от това да стане халифат!

Възражденците подкрепят Хамас и Хизбула

Да, поради омразата си към САЩ (които обвързват с Израел), заради разочарованието си от "прехода" и носталгията по бай Тошо, са готови да харесват и Хамас, и Хизбула, и талибани, и всякакви други подобни. Логика желязна!

аз колко пъти да ви казвам на такива радикални демонстрации минимум едно знаме на ЛГБТ да развявате, а !?

Пичове, абстрахирайте се от русофилия или русофобия. Тъжната истина е , че и на Изток и на Запад Ислямът печели защото е галеник на властта.

Само в Израел номерата на исляма не минават. Затова ислямът е бесен на Израел, и тъпата част на света пригляса на исляма. Един ден обаче ще бъдат благодарни на Израел, че действа твърдо и безкомпромисно, без страх и без да се обяснява на никого!

Това не е вярно. Арабската мюсюлманска диаспора даже бе галеник на властите . Едниственото място в което Исляма не вирее е....Китай ( ако не броим и оная жалка дръжава Северна Корея ). Китайцеите мамата еб..ат на уйгурите , по точно на уйгурите мюсюлмани. Но разни държави като Афганистан , Иран , СА и прочие си траят защото корана си е коран но шербета е с пари

Ами да, отиваме в Германия, за да избягаме от халифата и после там се борим да остановим халифат. Вскичко е точно!

Отиваме в Германия за да получаваме социални помощи

Белите Шапки трябва да избият Драко-рептилите и всичко ще се оправи...

дочйе веле, здравей, здраей ! Не може постоянно да живеете в лъжи и измислени светове! баба меркел ги покани, за да може германските капиталисти да преяждат! Сега, бумерангът се връща! БОКЛУЦИ ДОЛНИ!

Къде е сега "великата" Меркел,която напълни Европа с джихадисти искащи халифат насред Хамбург.

Къде са родните демократи да обяснят на германците - ако не има харесва да отиват в Русия....

"Православието е най-голямата пречка,пред въвеждането на Новия,Световен ред...!" Збигнев Бжежински

Потърсих такъв цитат и не го намерих. Със същия успех можеше да подпишеш Пауло Куелю.

Това,че ти си БОКЛУК не значи,че го няма !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Това , че ти си мало..ен не означава , че той е бок..ук

И ти,и той или сте тролове,или идиоти !!! И в двата случая - ЛОШО...

Джоко лайнар такъв да съм ти искал отрепка като теб който веднъж плюе по руснаците, а на следващия ден минава на рубли и почва да плюе американците, да ме защитава бе смотаняк!

Ми има двама човека с тоя ник бе олиг..ен муахахахахахаха

Да бе сигурен съм, че точно с този ник има двама човека! Направо пет има, а не защото гледаш да припечелваш и от двете страни според накъдето се завърти палачинката.