На 22 октомври 2020 г. (четвъртък), във връзка със строително-монтажни работи на адрес ул. "Родопски извор" се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ж.к. "Борово" - района между ул. "Ген. Стефан Тошев", ул. "Природа", ул. "Родопски извор", ул. "Ладога", бул. "България", ул. "Тодор Каблешков"

кв. "Манастирски ливади" - района между ул. "Родопски извор", ул. "Борис Димовски", бул. "България" и ул. "Тодор Каблешков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Родопски извор" на ъгъла с ул. "Ладога" и ул. "Родопски извор" на ъгъла с ул. "Мур".

 

На 22 октомври 2020 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопрпвод на адрес ул. "Свиленица", Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Свиленица" от ул. "Тунджа" до ул. "Шандор Петъофи",

ул. "Доспат" от ул. "Цар Асен" до ул. "Княз Борис I"

ул. "Шандор Петъофи" от "ул. Цар Асен" до ул. "Княз Борис I"

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на: кръстовището на ул. "Доспат" с ул. "Свиленица".

На 22 октомври 2020 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на редуктор за налягане адрес бул. "Ал. Малиниов", ж.к. "Младост" 1 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в:

бл. 1Б, бул. "Александър Малинов № 6, пицария "Дон Вито" до бл.36

ж.к." Младост" 1А - бул. "Александър Малинов" № 7, № 23, № 27, № 29, /Бензиностанция OMV/, № 31, № 33, № 35/Метан станция/ и бл. 548

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата в карето бул. "Александър Малинов", ул. "Митрополит Серафим Сливенски", ул. Д-р "Стоян Чомаков" и бул. "Цариградско шосе".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на: пред бл. 1Б и бл. 548.

На22 октомври 2020 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателни кранове в с. Подгумер се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Свети Димитър" от ул. "Татар махала" до ул. "Враняк" и ул. "Къси дол".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на: кръстовището на ул. "Свети Димитър" и ул. "Къси дол.

На 22 октомври 2020 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран в Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

Търговски обекти в пасажа на НДК, търговски обекти по алеята в посока "Мост на влюбените" и подземен паркинг на НДК.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска: до вход за подземен паркинг на НДК.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

*материалът е предоставен от отдел Комуникации на "Софийска вода"