На 08 октомври 2020 г. (четвъртък), във връзка с извършване на тестове за налягането във водопроводната мрежа в кв. "Киноцентъра"III , се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

кв. "Киноцентъра"III

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Голяма могила" ъгъла с ул. "Детски мир" .

На 08 октомври 2020 г. (четвъртък), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. "Арх. Никола Лазаров" вилна зона "Малинова долина", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Арх. Антон Торньов" до ул. "Проф. Теодор Горанов", ул. "Бистришко шосе" от ул. "Околовръстен път" до ул. "Проф. Йордан Данчов", ул. "Арх. Никола Лазаров".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Проф. Йордан Данчов" ъгъла с ул. "Бистришко шосе".

На 08 октомври 2020 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Отец Паисий" Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

по ул. "Отец Паисий" от ул. "Пиротска" до бул. "Тодор Александров".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Пиротска" ъгъла с ул. "Отец Паисий".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

* материалът е предоставен от отдел Комуникации на "Софийска вода"