Маринела Арабаджиева, чиито съпруг Ветко /с рождено име Вълчо/ Арабаджиев заболя от COVID-19, докато беше в ареста, написа емоционално писмо-обръщение във Фейсбук.

В него милионерската съпруга, която също е обвиняема за финансови престъпления и след дълги месеци зад решетките в момента се намира под домашен арест, алармира за тежкото състояние на Арабаджиев и се моли за неговото оцеляване.

Ето какво написа Маринела Арабаджиева в социалната мрежа преди часове:

"Пиша, макар че ми се иска да крещя! Няма да стоя невидима, няма и да се смаля, защото на първо място съм майка и съпруга. Как вечер заспиват тези, които играят на зарове със съвестта си и във времена на паника и страх проявяват злорадо любопитство, надявайки се да изкарат новина как Вълчо Арабаджиев е здрав и прав? Или просто са приспали съвестта си? Уважаеми безсърдечни, Вълчо е нечий любящ съпруг и нечий баща за пример, който се бори за живота си! Моят съпруг, който продължава да е на кислород, все още в критично състояние с вторична бронхопневмония, трикратно завишени туморни маркери и съпътстващо тежко заболяване, което налага спешна операция, която не може да бъде извършена, докато не бъде напълно излекуван от корона инфекцията! Днес аз се моля единствено за неговото оцеляване! Защо е тази жестокост? Надявам се на доброто в света около себе си, дори и там, където на пръв поглед го няма, защото няма нищо по-ценно от това да бъдеш добър човек, дори когато е трудно. Изразявам благодарността си към онези, които в най-критичните моменти, проявиха искрена загриженост и обич!".