Любимият на българите магнезий - действа. Очаровани от новото поколение магнезий, те застават изцяло зад неговата ефективност.

Специалната му маслена формула, осигуряваща пълноценно усвояване на максимално количество от полезния минерал, го прави истински любимец за опиталите нашенци. Само една капсула от иновативния продукт, известен у нас с името MagCombo (Магнезий Комплекс), е напълно достатъчна да осигури оптималната доза за деня.

Доказал се в борбата с различни проблеми, MagCombo се справя отлично с мускулните крампи и безсънието. С експертно подбраната комбинация от магнезий и витамини от В комплекс, предварително разтворени в маслена среда, той успокоява раздразнителността и първите симптоми на депресия и тревожност. Подобрявайки електролитния баланс, той е ценен и при случаи на прекаран инсулт. Клиничните проучвания сочат още, че MagCombo повлиява положително сърдечната дейност и здравето на пациентите с диабет тип 2, особено при полиневропатия. Доставяйки необходимото количество от незаменимия минерал, масленият комплекс подобрява подвижността и ускорява възстановителния процес след счупване на крайник и обездвижване в гипс.

Драстично намалих лекарствата срещу тревожност

Генчо Германов, 57 год., Казанлък

Източник: Vitaslim

Историята ми започна преди 3 години. Дотогава не знаех какво е стрес и умора. Бях много енергичен. Един ден обаче, както си работех, внезапно получих замайване, стягане в гърдите, задух, краката ми се подкосиха. И оттам се започна ходенето по доктори - минах през трима кардиолози, двама невролози, травматолог, психолог, психиатър и знам ли, дали не изпускам още някого. Всички казваха, че си внушавам и съм добре. Започнах да вдигам пулс 130 удара в минута и ми изписаха бета блокер, който приемам до ден днешен. Изписаха ми още лекарства срещу тревожност и панически предразположения, с чиито прием също продължавам до днес.

За проблемите с краката взимах популярен магнезиев продукт, но подобрението беше минимално. После го смених с друг вид магнезий, имаше известен ефект, но отново недостатъчен. Тогава моя позната, магистър-фармацевт, управител на веригата аптеки, от където си купувам лекарствата ми препоръча MagCombo. На нея имам пълно доверие и започнах да го пия. Взимам го вече два месеца и съм почти толкова добре, колкото преди появата на проблемите ми. Изтръпването в крайниците ми изчезна, имам спокоен сън, не се ядосвам, дори драстично намалих лекарствата срещу тревожност. С приема на MagCombo се чувствам прекрасно и имам сила и енергия.

Генчо Германов, 57 год., Казанлък

Сънят ми стана пълноценен

Златка Калайджиева, 43 год., Панагюрище

Източник: Vitaslim

Преди мускулите на краката ми блокираха непрекъснато, а най-зле ставаше посред нощ. Ходилото и прасецът се схващаха по няколко пъти щом си легна. Беше голямо мъчение, ставах от леглото, обикалях из вкъщи с часове, докато ме отпусне. От стрес и преумора спях само по два часа. Опитвах да намеря облекчение с няколко магнезиеви добавки, но без особен ефект.

Един ден попаднах на информация за MagCombo в интернет. Предната нощ не бях мигнала от болки и масажиране на прасците цяла вечер и се реших да го пробвам. Още на петия ден усетих промяна в състоянието си. Крампите започнаха да ме отпускат. Сега го пия почти два месеца. Сънят ми стана пълноценен, спокоен и схващанията ги няма. Чувствам се много добре. При мен ефектът от приема на MagCombo e огромен, силно го препоръчвам на хората с проблеми като моите. Знам, че трябва да се приема поне 3 месеца за траен ефект и продължавам да го пия, за да затвърдя подобрението.

Златка Калайджиева, 43 год., Панагюрище

MagCombo ми помага да преборя последствията от инсулта

Красимир Гарчев, 64 год., София

Източник: Vitaslim

Прекарах инсулт преди 2 години. В следствие изпитвах трудности при ходене, мускулите ми често се схващаха, мъчеха ме крампи. Опитвах разни добавки за справяне с болките, резултат почти нямаше. Един ден попаднах на реклама на MagCombo в интернет и реших да изпробвам дали ще помогне. Резултатът ме впечатли. Изпил съм вече 2 опаковки и имам сериозно подобрение. Продължавам с MagCombo. Доволен съм от помощта му.

Красимир Гарчев, 64 год., София

Схващанията отшумяха изведнъж

Тонка Добревска, 63 год., Пловдив

Източник: Vitaslim

Страдах от мускулни схващания в краката и по гърба. Болката беше доста силна и ме тормозеше често, затова се обърнах за съвет към моя приятелка, която е медицински работник. По нейна препоръка си купих MagCombo (Магнезий Комплекс) и започнах да го пия. Всеки ден по 1 капсула. Още след първия месец усетих подобрение - болките значително намаляха и се чувствам много по-добре. Решена съм да продължа да го приемам, защото той ми помага, и го препоръчвам на всички, които са като мен.

Тонка Добревска, 63 год., Пловдив

Източник: Vitaslim

Можете да откриете MagCombo в най-близката аптека до вас.

Повече информация за MagCombo може да намерите ТУК >>>

 

Платена публикация