Сериозен успех пожъна иновативният пробиотик ProCombo в столицата на напредъка - Дубай. Свикнали само с най-доброто, изборът на представителите на елита, посетили международното фармацевтично изложение DUPHAT 2019, недвусмислено падна върху ProCombo.

Най-високата оценка

Обграден плътно от своята свита, щанда на ProCombo уважи дори шейх Хамдан бин Рашид Ал Мактум, който е министър на финансите и индустрията в Обединените арабски емирства и вторият най-високопоставен човек в Дубай. Най-силно впечатление направи специалната двойна капсула и доказано високата ефективност на продукта. Качества, помагащи му да си спечели почитатели сред представителите на висшите прослойки.

Всеки, посетил щанда, искаше да пипне капсулата

Изборът на специалистите

Освен че попадна в полезрението на управниците, ProCombo привлече вниманието и на специалистите. Лекари и фармацевти от целия Залив се редяха на опашки, за да научат повече за продукта от най-нова генерация, а някои дори си правиха фотоси, за да ги покажат на свои колеги.

ProCombo бе награден.

Това не е изненадващо, защото познат отдавна на нашите медици, ProCombo е фаворит на специалисти от най-висок ранг. Доверието им спечелил именно със своята сила - цели 200 милиарда CFU/g - и с прецизността, с която доставя полезните пробиотични култури директно в тънките черва, постигната благодарение на двойната капсула. Вече доказал се в клиничната практика, той е предпочитан избор за справяне с широк спектър от стомашно-чревни неразположения.

Потвърдена ефективност

Със своята експертна формула, съчетаваща умело пробиотик и пребиотик, ProCombo подпомага правилното функциониране на червата. Той се справя отлично с проблеми като подуване на корема, болки, куркане на червата, повишено газообразуване и нарушения в изхожданията. Заради своята сила ProCombo успешно противостои на антибиотиците и предпазва корема от техните негативни странични ефекти. Само 1 капсула ProCombo на ден е достатъчна, за да осигури най-доброто.

Можете да откриете ProCombo в най-близката аптека до вас

Може да прочетете повече за ProCombo ТУК >>>

 

Платена публикация