Какво се случи до този час?

Започнаха консултациите за съставяне на ново правителство. Президентът Румен Радев призова участниците да не превишават рамките на своята отговорност.

Гърция отмени 7-дневната карантина за европейците и гражданите на още няколко държави. Влизането ще става с представяне на резултат от PCR или сертификат за ваксинация.

А ще разберат ли хората, ваксинирани с АстраЗенека, каква втора доза може да им бъде поставена, очакваме информация от здравните власти в близките часове.

За простотиите в новия парламент книга може да се напише!

Това е само един от знаковите коментари, които вие пишете по темата ни днес. А тя е свързана с въпроса: "Следите ли какво става в новия парламент?". Кои са другите ваши коментари, които ни впечатлиха, чуйте в края на този подкаст:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

Следите ли какво става в новия парламент?

До този момент превес имат отговорите "Да". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.