Какво се случи до този час?

Нови уволнения в държавната администрация - освободени са всички от управителния съвет на Пътната агенция.

Междувременно правителството публикува мотивите за освoбождаването на шефа на ДАНС. Допуска се, че Димитър Георгиев е нарушил политическия неутралитет.

А ще успее ли новият столичен заместник-кмет по образованието Мирослав Боршош да се пребори за по-висока компенсация за неприетите в детска градина деца, може би ще разберем в близките няколко месеца.

"На страницата на Здравната каса всеки може да провери личния си лекар" - това е един от знаковите коментари, които пишете по темата ни днес. А тя е свързана с въпроса: "Ще научите ли навреме, ако личният ви лекар прекрати практиката си?". Кои са другите ваши коментари, които ни впечатлиха, чуйте в края на този подкаст:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

"Ще научите ли навреме, ако личният ви лекар прекрати практиката си?"

До този момент превес имат отговорите "Не". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.