17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да не си информира пациентите, че се пенсионира говори само едно - че не е трябвало да му ставаш пациент

Всичко е лъжа и измама на тоя свят.... И бизнеса и здравеопазването и коронавироза,и ваксини те, и какво ли още не... НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ, И ТОВА Е....

И на кой му дреме от това след като личните лекари на 88% от хората си гушкат всеки месец парата че се водят в техния списък...Електронното ''управление'' в действие и като него се прибират бая пари все на гърба на хората.

Здравно осигурен съм откакто се помня . плащам си всичко на макс . осигурителен праг. И САМО ДВА пъти за 20г. съм бил при личната за някакъв документ ( ама не направление) . И ВСЕКИ ПЪТ ,когато отида на доктор НИКОЙ не ме пита дали СЪМ или НЕ съм здравно осигурен . Изобщо това НЕ ги интересува ! Гледат ме в ръцете , джобовете и портфейла ! Следователно : осигурявам се за този дето клати гората !!! Пари за НИЩО !!!

Не те питат дали си здравно осигурен защото го проверяват и го правят. Така че не се изказвай неподготвен.

"На страницата на Здравната каса всеки може да провери личния си лекар" Нещо не намирам такова нещо на nhig bg. Дайте точния линк. Аз си мислех, че сайта на НАП е идиотски и трябва доста време да си загубиш за да подадеш декларация или да си платиш данъците, но сайта на НЗОК е още по-идиотски. На него се мъдри опция "Профил на купувача" - какъв купувач бе? То е ясно, че болниците ни станаха търговски дружества, а лекарите търговци, но вече не сме и пациенти дори, а купувачи, така ли?

А диаграмата "Път на пациента" е направо върхът! Не мога да спра да се смея...

Нашето джип пи беше починал, но понеже не ходим през ден при него, научихме чак след година