Коментари - Нападение над жена в гръб и в Холандия (видео) | Днес.dir.bg

Нападение над жена в гръб и в Холандия (видео)

След бруталното блъскане на млада германка по стълбите в берлинското метро от българин, в интернет се появи друг клип с подобна агресия към жена, но в Холандия.

Обратно в новината

Коментари - Нападение над жена в гръб и в Холандия (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

тия кравопроливни игри дето ги измислят вредят много на обществото и някои хора в заблудата си мислят че имат по 50 живота ,немогат да разграничат играта от реалноста

В Русия има едно движение NS/WP, която всяка нова годуна "поздравява" за нова година, негри, таджики и тем подобни - с нож - "с новом годом" - хръц-ААавяая, хръц Ааавеааа, "с новом годом" - АААаааяяххааааа

По този начин може да стане много голяма грешка по вина на уруда, защото може да счупи прешлен на гръбнака и жената да остане инвалид. Това нападение в гръб е символ на подлост, освен, хулиганската подбуда. Тези хулигани ще предизвикат масова реакция и строго отношение. На Запад поне го могат.

Световната ПРОСТОТИЯ премина критичната маса.

Кво става бе ? Малките лайненца са си намерили забавления ? Ще ми се да гепя едно такова, мале кви големи тупаници имам. Че и шутове ще вкарам в действие. Имам доста нокаути с краката, още един ще дойде добре. И забележете - ритат жени ! Мамка им мръсна !

айдее създадохме нова мода "хепънинг булгар"

омръзна ми да слушам глодам и чета как тази циганска сган се гаври с бъпгарската и европейска цивилизация нашата хуманна толерантност и желанието ни да моделираме по божия образ и подобие

И в Барселона имаше. Там пък беше синчето на някакъв парвеню и потулиха набързо случая.

Лумпенът е голямото Л на земята днес. Като избирателите на БСП - лъжат, плюят... Те раждат ето такива, дето ритат жени по гърба... Такова нещо възпитан човек и интелигентен човек няма да направи.

Все повече младите хора ще зомбясват..от компютри и ел.игри...и тва е негатива на технологиите

Явно трябва да внимавам и тук ..в метрото..а аз се прибирам късно...

Остава да се надяваме,че са останали някакви свестни мъже на тоя свят... И аз се оглеждам, уродите дебнат навсякъде. А ако това беше бременна жена? Или по-възрастна, болна, с проблеми. Въобще каква е тая омраза към жените се питам! В какъв свят живеем!!

WTF става по света!??? Това да не е нова идиотска мода!???

Извинявайте ама щом видвото е в ютюб, лесно може да се намери кой го е качил и от там да се разплете чорапа....

Може да е тъпа мода на запад. Циганина дори да не е бил първият.

Дано само не се окаже ,че и този път наши са героите от филма.... Тогава хич да не се чудим що в ЕС се отнасят така с нас....

Извинявай, ама тоя циганин рецидивист не е от нашите. Това, че има български паспорт не го прави по никакъв начин българин.

Да обаче като кажеш ,че си българин на запад от Драгоман всички първо за такива ни мислят, после иди ,се доказвай че не си такъв, нали... Ако не го знаеш пробвай .... Май сме си загубили името на нормални хора заради такива като тези..нали...

5 г. затвор, там навсякъде има камери не може да се скрият.

до колкото съм чувал- това не е нова мода за западна Европа ,въведена от българи. това се случвало преди и в други градове на германия . предполагам това е наказание за жени без бурки , забрадки и други страшни прегрешения

Този е типичен трол, "доколкото съм чувал ".

Тва са ше се превърне в некъв хит като заливането със студена вода.

Тези случаи започват да приличат на някакъв вид предизвикателства сред лумпени, в стил: "Виж ме колко съм як и ще я ритна тая!"

Това някакво нова "мода" тероризъм ли е? Отвратително! И естествено потърпевши са най- беззащитните !Скоро ще трябва да се оглеждаме непрекъснато назад докато вървим по улицата . Колко примитивен трябва да си за да направиш нещо такова !

И тва са мъже....Но до това води и интернет и социалните мрежи

Не, не са!

Стига сте се оправдавали с циганите за всичко. Много сте отворени всички, аме все гледате на работата лекото. Най-лекото е да набиеш някого, като успеете да го накарате да работи тогава се хвалете. Аз лично съм го правил нееднократно - признавам не е лесно и затова смятам, че стоя доста по-високо от всички вас, които казват, че е невъзможно.

Със добро ли го накара да работи или с лошо?

НАД ПЕТНАДЕСЕТ ГОДИНИ ПРЕДОСТАВЯХ РАБОТА НА ЦИГАНИ,ПРИ ТОВА ДВОЙНО ПО-ГОЛЯМА ОТ СРЕДНАТА ЗА СТРАНАТА И СТИГНАХ ДО ИЗВОДА,ЧЕ ТОВА ПЛЕМЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИНТЕГРИРА В НИКАКВО ОБЩЕСТВО!!!ЦИГАНИТЕ ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ ПИЯВИЦИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО!!!ТАКА СА УСТРОЕНИ И СРЕЩУ ПРИРОДНИТЕ ОСОБЕННОСТИ НЕ СЕ ПРИЛАГА ГЛУПАВО УПОРСТВО,ЗАЩОТО РЕЗУЛТАТИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО СА ЯСНИ!!!

Това е някой смотан последовател. Истината е, че светът се напълни с изроди.

Аз мисля, че и двата инцидента са дело на мигранти, но немците решиха да обвинят български циганин, за да не повишават допълнително антиимигрантските настроения в обществото. Пък и боко козирува на Меркел, всеки път, като я види ...

ТРЯБВА ДА СЕ УВЕЛИЧИ НАКАЗАНИЕТО ЗА ТАКИВА ИЗВЕРГИ!!!

Долен плъх. Има хиляди начини да го разберат кой е. Ако не го хванат и убият за назидание, значи заслужават съдбата си.

четете ли си написаното бе неграмотници.В германия циганина бил българин,а тук в метрото горкичкото ромче.

А, ти четеш/гледаш ли внимателно. Цигането живее в приемно българско семейство!

Изроди!

"5 г. затвор за циганина, изритал германка в метрото"-заглавие на статия

В доста чуждестранни издания вече се коментира това, че въпросното примат било българин. Вместо да се дърляте тук, по-добре обяснявайте на света истинската му националност!

НЕ е българин,а циганин.Това не е едно и също.ЦИГАНИН разбирате ли разликата .това животно не може да е българин след като самите вие политкорект,мултикулти и прочие както се барате тука ги наричате роми ??????

И нападайте жените не В гръб, а ПО гръб!!! Иначе сте комплексари и яловци.

БХК ще съди момичето, което ударило с гръб по крака беззащитен циганин и после се опитала да избяга, като е паднала и си е счупила ръката

Жестоко и подло! Такъв трябва да бъде съден не за хулиганство, а за умишлен опит за убийство, това е удар с цялата сила на тялото! дано да бъде съден и да лежи доста в затвора!

Ако аз бях на мястото на някоя от тези жени, сега щях да съм в инвалидна количка до края на живота си, защото имам счупен прешлен и един такъв ритник в гръбнака за мен би бил фатален. Такива атаки са по-опасни отколкото си мислим, а такива изроди не трябва да живеят на свобода.

Прави ми впечатление, че всички тези долни отрепки са едни страхливи псета - малтретират все жени и деца, нападат винаги в гръб и се движат в глутници по няколко изрода. Затова призовавам всички, които станат свидетели на такава низост да не се страхуват, а да нападат тези озверели боклуци. Нека заедно ги смачкаме и недопуснем страхът и агресията да завладеят обществото ни.

КОЕ? ЧЕ ТО СТРАХА, АГРЕСИАТА И ПОДЛОСТТА ОТДАВАНА ВЛАДЕЯТ ОБЩЕСТВОТО НИ! Банките ни побеждават секи ден, като си зимат по десет стотинки на чукнат клавиш, ако ще "да ти обработват кредитъ". Поуитиката разчита да сме биомаса и си ни доагресира. ИЗМЪКВАНЕ НЕМА.

Това,както е тръгнало,май отива към Хит,мисля че няма да е последното подобно видео,но защо само на жени го правят??

питай фейсбук,инстаграм, туитър и прочее гадости, където такива видеа са повод за гордост и соцялен престиж, че и показване, че си в крак с модата.

Започва да ми се подреждат нещата. Българското цигане явно прави нещо, което е модерно сред мюслитата - ритане на жена в гръб. А случая с цигането е станал обществено достояние, защото извършителят е с български паспорт, а не е от "гостите" на комсомолката Неркел. Както знаем, ние сме им виновни за всичко на западните ни "приятели".

Журналята сигурно са цигани защото много държат циганина да се нарича българин.

Интересно как пускат зад граница криминално проявени,съдени и имащи задължения към държавата. Такива не би трябвало да напускат държавата.

Ние сме спициялни бе бате.

Клипа бил сниман от приятеля на блоклука и после пуснат в Ю-тюб под името "МИГРАНТ рита жена". След което следва упражнение по словоблудство на путлерастията.

Психодесен парцал иди да цапаш в някоя от миризливите клоаки финансирани от олигарха прокопиев.

Смръдльо, вземи се гръмни. Средното ниво на интелигентност в света ще скочи главоломно след това.

Западняците да не кажат сега, че и тези са "българи", макар и с римски произход?

съвремените мъжльовци, нападат само жените и момичета. А другите мъжльовци кротко ги търпят и нищо не правят.

На този в български мол ще му сменим физиономията, докато дойде милицията. Вервай ми. Еврогейчетата са едно, българите сме съвсем друго.

Продължавай да си вЕрваш български комплексар.

Това е нарочно ,някакви простаци и подражатели келеши.

Наскоро имаше такава мода (в САЩ?) - да удряш нищо неподозиращи хора и после да публикуваш клипа.

Айде стига с тоя "българин" бе, това си е жив циганин и няма нищо общо с българите, освен, че сме имали нещастието да се роди в нашата страна! Да бяхте писали "български гражданин" - бих го приел, ама да лъжете и мажете и да плюете по народа си ...! Явно пак за някой долар сте се продали да плюете и пишете глупости - пък после що ви мразели хората!

впечатление, че наоколо е пълно с народ, но никой не ги гони, никой не иска някакво обяснение от тези изроди, нито пък те се притесняват от нещо. Напротив - надават силни възторжени викове, знаят, че никой няма да ги барне за нищо, нито ще ги търси полиция да им търсят отговорност. Явно това е често явление, на което не се дава гласност. Изглежда вече хората ги тресе голям страх и не се обаждат, нито се опитват да хванат изродите, защото няма да получат закрила и съдействие от полиция и власти. Става все по-ясно, че европейците са подложени на целенасочен терор от страна на пришълците, а полиция и власти нарочно бездействат. Всичко това е организирано от американските престъпници - либерали глобалисти и платените им помияри в ЕС, всички ги знаем кои са. Крайно време е хората да ги отстранят от власт и да потърсят начини за спасение на собствения си живот, на живота на децата си, на държавите си и на Европа.

са писали минуси, им пожелавам същото да им се случи и на тях, или на дъщерите им. Такава простотия и безотговорност не мога да си представя, че е възможно да съществува, най-малкото заради това, че бутнатите жени могат да получат тежки наранявания и травми за цял живот, за терора и страха да не говорим.

Cheeseus

Нека ползваме правилната терминология! "Българин" е етническа/народностна принадлежност. Между "българин" и "български гражданин" не може да се поставя знак за равенство. Във формулярите за преброяване на населението са изброени различни етнически принадлежности: 1. българин, 2. турчин, 3. ром, 4. евреин, 5. арменец и прочие. Всички те са български граждани, но не са българи. Този циганин е български гражданин, това е вярно. Не обиждайте българите, като го наричате "българин".

Това са организирани акции. Като тези с клоуните.

Отвратително и недостойно деяние от маргинализирана паплач, без грам ценностна система. Пострадалата жена беше възрастна и като нищо може да настъпят усложнения. Отгоре на всичко изродите крещяха като примати в клетка. Ненадейно ми се прииска да ме оставят за 5 минути в тъмна стая с тях.

да не смее човек един шут да изиграе на някоя дама.... веднага ще го обявят за мангал.... :(

Коментари - Нападение над жена в гръб и в Холандия (видео) | Днес.dir.bg

Нападение над жена в гръб и в Холандия (видео)

След бруталното блъскане на млада германка по стълбите в берлинското метро от българин, в интернет се появи друг клип с подобна агресия към жена, но в Холандия.

Обратно в новината

Коментари - Нападение над жена в гръб и в Холандия (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

тия кравопроливни игри дето ги измислят вредят много на обществото и някои хора в заблудата си мислят че имат по 50 живота ,немогат да разграничат играта от реалноста

В Русия има едно движение NS/WP, която всяка нова годуна "поздравява" за нова година, негри, таджики и тем подобни - с нож - "с новом годом" - хръц-ААавяая, хръц Ааавеааа, "с новом годом" - АААаааяяххааааа

По този начин може да стане много голяма грешка по вина на уруда, защото може да счупи прешлен на гръбнака и жената да остане инвалид. Това нападение в гръб е символ на подлост, освен, хулиганската подбуда. Тези хулигани ще предизвикат масова реакция и строго отношение. На Запад поне го могат.

Световната ПРОСТОТИЯ премина критичната маса.

Кво става бе ? Малките лайненца са си намерили забавления ? Ще ми се да гепя едно такова, мале кви големи тупаници имам. Че и шутове ще вкарам в действие. Имам доста нокаути с краката, още един ще дойде добре. И забележете - ритат жени ! Мамка им мръсна !

айдее създадохме нова мода "хепънинг булгар"

омръзна ми да слушам глодам и чета как тази циганска сган се гаври с бъпгарската и европейска цивилизация нашата хуманна толерантност и желанието ни да моделираме по божия образ и подобие

И в Барселона имаше. Там пък беше синчето на някакъв парвеню и потулиха набързо случая.

Лумпенът е голямото Л на земята днес. Като избирателите на БСП - лъжат, плюят... Те раждат ето такива, дето ритат жени по гърба... Такова нещо възпитан човек и интелигентен човек няма да направи.

Все повече младите хора ще зомбясват..от компютри и ел.игри...и тва е негатива на технологиите

Явно трябва да внимавам и тук ..в метрото..а аз се прибирам късно...

Остава да се надяваме,че са останали някакви свестни мъже на тоя свят... И аз се оглеждам, уродите дебнат навсякъде. А ако това беше бременна жена? Или по-възрастна, болна, с проблеми. Въобще каква е тая омраза към жените се питам! В какъв свят живеем!!

WTF става по света!??? Това да не е нова идиотска мода!???

Извинявайте ама щом видвото е в ютюб, лесно може да се намери кой го е качил и от там да се разплете чорапа....

Може да е тъпа мода на запад. Циганина дори да не е бил първият.

Дано само не се окаже ,че и този път наши са героите от филма.... Тогава хич да не се чудим що в ЕС се отнасят така с нас....

Извинявай, ама тоя циганин рецидивист не е от нашите. Това, че има български паспорт не го прави по никакъв начин българин.

Да обаче като кажеш ,че си българин на запад от Драгоман всички първо за такива ни мислят, после иди ,се доказвай че не си такъв, нали... Ако не го знаеш пробвай .... Май сме си загубили името на нормални хора заради такива като тези..нали...

5 г. затвор, там навсякъде има камери не може да се скрият.

до колкото съм чувал- това не е нова мода за западна Европа ,въведена от българи. това се случвало преди и в други градове на германия . предполагам това е наказание за жени без бурки , забрадки и други страшни прегрешения

Този е типичен трол, "доколкото съм чувал ".

Тва са ше се превърне в некъв хит като заливането със студена вода.

Тези случаи започват да приличат на някакъв вид предизвикателства сред лумпени, в стил: "Виж ме колко съм як и ще я ритна тая!"

Това някакво нова "мода" тероризъм ли е? Отвратително! И естествено потърпевши са най- беззащитните !Скоро ще трябва да се оглеждаме непрекъснато назад докато вървим по улицата . Колко примитивен трябва да си за да направиш нещо такова !

И тва са мъже....Но до това води и интернет и социалните мрежи

Не, не са!

Стига сте се оправдавали с циганите за всичко. Много сте отворени всички, аме все гледате на работата лекото. Най-лекото е да набиеш някого, като успеете да го накарате да работи тогава се хвалете. Аз лично съм го правил нееднократно - признавам не е лесно и затова смятам, че стоя доста по-високо от всички вас, които казват, че е невъзможно.

Със добро ли го накара да работи или с лошо?

НАД ПЕТНАДЕСЕТ ГОДИНИ ПРЕДОСТАВЯХ РАБОТА НА ЦИГАНИ,ПРИ ТОВА ДВОЙНО ПО-ГОЛЯМА ОТ СРЕДНАТА ЗА СТРАНАТА И СТИГНАХ ДО ИЗВОДА,ЧЕ ТОВА ПЛЕМЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИНТЕГРИРА В НИКАКВО ОБЩЕСТВО!!!ЦИГАНИТЕ ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ ПИЯВИЦИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО!!!ТАКА СА УСТРОЕНИ И СРЕЩУ ПРИРОДНИТЕ ОСОБЕННОСТИ НЕ СЕ ПРИЛАГА ГЛУПАВО УПОРСТВО,ЗАЩОТО РЕЗУЛТАТИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО СА ЯСНИ!!!

Това е някой смотан последовател. Истината е, че светът се напълни с изроди.

Аз мисля, че и двата инцидента са дело на мигранти, но немците решиха да обвинят български циганин, за да не повишават допълнително антиимигрантските настроения в обществото. Пък и боко козирува на Меркел, всеки път, като я види ...

ТРЯБВА ДА СЕ УВЕЛИЧИ НАКАЗАНИЕТО ЗА ТАКИВА ИЗВЕРГИ!!!

Долен плъх. Има хиляди начини да го разберат кой е. Ако не го хванат и убият за назидание, значи заслужават съдбата си.

четете ли си написаното бе неграмотници.В германия циганина бил българин,а тук в метрото горкичкото ромче.

А, ти четеш/гледаш ли внимателно. Цигането живее в приемно българско семейство!

Изроди!

"5 г. затвор за циганина, изритал германка в метрото"-заглавие на статия

В доста чуждестранни издания вече се коментира това, че въпросното примат било българин. Вместо да се дърляте тук, по-добре обяснявайте на света истинската му националност!

НЕ е българин,а циганин.Това не е едно и също.ЦИГАНИН разбирате ли разликата .това животно не може да е българин след като самите вие политкорект,мултикулти и прочие както се барате тука ги наричате роми ??????

И нападайте жените не В гръб, а ПО гръб!!! Иначе сте комплексари и яловци.

БХК ще съди момичето, което ударило с гръб по крака беззащитен циганин и после се опитала да избяга, като е паднала и си е счупила ръката

Жестоко и подло! Такъв трябва да бъде съден не за хулиганство, а за умишлен опит за убийство, това е удар с цялата сила на тялото! дано да бъде съден и да лежи доста в затвора!

Ако аз бях на мястото на някоя от тези жени, сега щях да съм в инвалидна количка до края на живота си, защото имам счупен прешлен и един такъв ритник в гръбнака за мен би бил фатален. Такива атаки са по-опасни отколкото си мислим, а такива изроди не трябва да живеят на свобода.

Прави ми впечатление, че всички тези долни отрепки са едни страхливи псета - малтретират все жени и деца, нападат винаги в гръб и се движат в глутници по няколко изрода. Затова призовавам всички, които станат свидетели на такава низост да не се страхуват, а да нападат тези озверели боклуци. Нека заедно ги смачкаме и недопуснем страхът и агресията да завладеят обществото ни.

КОЕ? ЧЕ ТО СТРАХА, АГРЕСИАТА И ПОДЛОСТТА ОТДАВАНА ВЛАДЕЯТ ОБЩЕСТВОТО НИ! Банките ни побеждават секи ден, като си зимат по десет стотинки на чукнат клавиш, ако ще "да ти обработват кредитъ". Поуитиката разчита да сме биомаса и си ни доагресира. ИЗМЪКВАНЕ НЕМА.

Това,както е тръгнало,май отива към Хит,мисля че няма да е последното подобно видео,но защо само на жени го правят??

питай фейсбук,инстаграм, туитър и прочее гадости, където такива видеа са повод за гордост и соцялен престиж, че и показване, че си в крак с модата.

Започва да ми се подреждат нещата. Българското цигане явно прави нещо, което е модерно сред мюслитата - ритане на жена в гръб. А случая с цигането е станал обществено достояние, защото извършителят е с български паспорт, а не е от "гостите" на комсомолката Неркел. Както знаем, ние сме им виновни за всичко на западните ни "приятели".

Журналята сигурно са цигани защото много държат циганина да се нарича българин.

Интересно как пускат зад граница криминално проявени,съдени и имащи задължения към държавата. Такива не би трябвало да напускат държавата.

Ние сме спициялни бе бате.

Клипа бил сниман от приятеля на блоклука и после пуснат в Ю-тюб под името "МИГРАНТ рита жена". След което следва упражнение по словоблудство на путлерастията.

Психодесен парцал иди да цапаш в някоя от миризливите клоаки финансирани от олигарха прокопиев.

Смръдльо, вземи се гръмни. Средното ниво на интелигентност в света ще скочи главоломно след това.

Западняците да не кажат сега, че и тези са "българи", макар и с римски произход?

съвремените мъжльовци, нападат само жените и момичета. А другите мъжльовци кротко ги търпят и нищо не правят.

На този в български мол ще му сменим физиономията, докато дойде милицията. Вервай ми. Еврогейчетата са едно, българите сме съвсем друго.

Продължавай да си вЕрваш български комплексар.

Това е нарочно ,някакви простаци и подражатели келеши.

Наскоро имаше такава мода (в САЩ?) - да удряш нищо неподозиращи хора и после да публикуваш клипа.

Айде стига с тоя "българин" бе, това си е жив циганин и няма нищо общо с българите, освен, че сме имали нещастието да се роди в нашата страна! Да бяхте писали "български гражданин" - бих го приел, ама да лъжете и мажете и да плюете по народа си ...! Явно пак за някой долар сте се продали да плюете и пишете глупости - пък после що ви мразели хората!

впечатление, че наоколо е пълно с народ, но никой не ги гони, никой не иска някакво обяснение от тези изроди, нито пък те се притесняват от нещо. Напротив - надават силни възторжени викове, знаят, че никой няма да ги барне за нищо, нито ще ги търси полиция да им търсят отговорност. Явно това е често явление, на което не се дава гласност. Изглежда вече хората ги тресе голям страх и не се обаждат, нито се опитват да хванат изродите, защото няма да получат закрила и съдействие от полиция и власти. Става все по-ясно, че европейците са подложени на целенасочен терор от страна на пришълците, а полиция и власти нарочно бездействат. Всичко това е организирано от американските престъпници - либерали глобалисти и платените им помияри в ЕС, всички ги знаем кои са. Крайно време е хората да ги отстранят от власт и да потърсят начини за спасение на собствения си живот, на живота на децата си, на държавите си и на Европа.

са писали минуси, им пожелавам същото да им се случи и на тях, или на дъщерите им. Такава простотия и безотговорност не мога да си представя, че е възможно да съществува, най-малкото заради това, че бутнатите жени могат да получат тежки наранявания и травми за цял живот, за терора и страха да не говорим.

Cheeseus

Нека ползваме правилната терминология! "Българин" е етническа/народностна принадлежност. Между "българин" и "български гражданин" не може да се поставя знак за равенство. Във формулярите за преброяване на населението са изброени различни етнически принадлежности: 1. българин, 2. турчин, 3. ром, 4. евреин, 5. арменец и прочие. Всички те са български граждани, но не са българи. Този циганин е български гражданин, това е вярно. Не обиждайте българите, като го наричате "българин".

Това са организирани акции. Като тези с клоуните.

Отвратително и недостойно деяние от маргинализирана паплач, без грам ценностна система. Пострадалата жена беше възрастна и като нищо може да настъпят усложнения. Отгоре на всичко изродите крещяха като примати в клетка. Ненадейно ми се прииска да ме оставят за 5 минути в тъмна стая с тях.

да не смее човек един шут да изиграе на някоя дама.... веднага ще го обявят за мангал.... :(