Коментари - ”Зелените” отказаха съюз с Реформаторския блок (обновена) | Днес.dir.bg

”Зелените” отказаха съюз с Реформаторския блок (обновена)

"Зелените" отказват "участие в покупко-продажбата на депутатски места" и няма да се коалират с Реформаторския блок. Те ще се явят самостоятелно на изборите.

Обратно в новината

Коментари - ”Зелените” отказаха съюз с Реформаторския блок (обновена) | Днес.dir.bg

Коментари

Maлее,каква глупост на ента!Pб иска избори за велико нс,за да оправи съдебната система,и как ще се оправи,бе,кое по точно от системата,и това ли е проблема,егаси популизма,всеки ден по една тъпня,после иди гласувай за перковци!

От партиите, които имат шанс да попаднат в парламента, само РБ що годе се доближава до начина ми на мислене и представи за света. За добро и зло.

РБ да решат вече с ГЕРБ ли са, против ГЕРБ ли са, да вземат да се определят

Правилно постъпват Зелените, а РБ е люпилна на костовичтета и превземане на десни партии с УЖ обединение, а шеф Радан.будалан подлога на черния мавър съсипал СДС и сега използва да реанимира ДСБ.труп и с задача и голямата им цел е да дискредитират ГЕРБ с подли лъжи и декларации от РБ и в интерес на БКП.БСП.дс мафии! Браво на ЗЕЛЕНИТЕ спасени сте К.?

Да ви имам исканията: Да забраним, да не правим... Що няма едно от типа: "Да залесим" или нещо друго градивно?

С какъв морал ще бъде включен в листите на РБ кметът на община Свищов Ст. Благов, който е член на Синьото Единство и председател на предизборния щаб по време на Ев.Изборите.

Намериха повод за безплатна реклама да пошумят из медиите. Много ясно,че трябва да финансират предизбораната кампания на кандидатите си.

Тези "зелените" са си чести комунисти. Да се коалират с БКП, БСП и ДПС....

Много добре! Ако може да си вземат и другарката кунева с тях, още по-добре.

Интересни са исканията на зелените. Ама са пропуснали да кажат че при тези искания трябва многон да се увеличи производството на свещи !!

Колко пари им е поискал Радан Кънев за "апетитни" места в листите?

зелените са комунисти.

Зелените по цял свят са екстремисти, финансирани незнайно от къде! А българските зелени-кои са пък тия? Най-вероятно пребоядисани комунисти(нали помните Каракачанов) от деветдесетте години? Отвън зелен, отвътре червен!Генералски син и т. н. беше се писал демократ в СДС! Голяма смешка. Но след 25 години мъки и гадно съществуване вече не е смешно!

А ти си доста интелектуално неразвит... да не кажем тъп.

Как не могат да разберат т.н. десни, че за тях и България е най опасен съюза с мутроченгетата от ГЕРБ. Ако се съюзят с ГЕРБ не само ще ликвидират партийките си, а и стотици хиляди българи. Жалко за ДСБ. А тези зелени мошеници, няма да узреят никога.

Spirit

Не знам дали знаете, но провеждането на всяка една предизборна кампания е свързано с пари и то с много пари.Осигуряването на тези финансови средства е нормално да става от всяка от партиите в коалицията съобразно квотното им представителство в кандидатските листи.В крайна сметка не може да искаш да участваш в едно съдружие само когато се делят активите, но не и в пасивите. Така че така наречените "зелени" не знам на какво се кривят. Дори в много партии е нормална практика кандидатите сами да финансират кампаниите си. Това от своя страна представлява аргумент против отпадането на държавните субсидии за парламентарно представените партии, но е тема за друг разговор..

Един момент! Тук много ясно става въпрос за ТЪРГОВИЯ С МЕСТА в НС, така е формулирано от Зелените. И ако от РБ са го прочели, са длъжни да отговорят наистина ли използват тази ПОРОЧНА ПРАКТИКА ?!?

Spirit

Става въпрос за следното: Заплащане на билбордове, наем на зали за предизборни прояви, музикални събития, медийни участия и диспути и т.н. По груби изчисления всичко това би струвало минимум няколко милиона лева. От къде според теб биха дошли тези средства при положение, че само ДБГ ползват държавна субсидия. И не виждам какъв е проблемът щом претендираш за избираеми места да дадеш малко повечко пари. Не виждам къде е драмата в това. Бъди сигурна, че в цял свят е така.Дори и Меркел така си реди листите.

Всички "зелени" по цяла Европа са си "червени" те просто са с леви убеждения. Пък наште по-скоро с БСП ще се обединят отколкото с който и да е с десни уклони.

Говорите за десни? Кои са десни в България? Всички партии са шизофренични, тоест страдат от силно партийно-идиологическо раздтвоение хем са партии на крупни капиталисти хем говорят за социализъм, а дефакто нямат абсолютно никаква идеология. Реално БСП, ДПС и ГЕРБ са три мафии, които се представят за политически партии. Няма нищо ляво или дясно в техните идеологии. Освен това и политическото пространство е замърсено с партии еднодневки от сорта на Атака, които използват някаква демагогия, за да се доберат до властта, но и те нямат никакви идеи и политически цели. Въобще България е една разградена, безидейна страна, завладяна от мафии. Въпросът е има ли бъдеще такава страна? Бих казал, че сегашното положение в България не се отличава никак от времето наречено Кърджалийско време.

рб - както се казва коалиция на партии участвали и неуспели в управлението: Светлана Стефанова Шаренкова е политик, издател и общественик. Член на СДС посредством Федерацията на клубовете за демокрация, впоследствие заместник-председател на Българска партия Либерали. Шаренкова е член на Националния съвет на БСП

само, да попитам?....РБ,включва ли партията на Ердоган?

Добре... и сега стойте отвън пред Парламента... и кажете своето НЕ на Атомните централи... много са жалки...

Зелените са всъщност ДИНИ. Отвън зелени, отвътре червени!

Само се пишат много принципни. Дай им да вдигат патардии по протестите и да боядисват паметници. Просто са едни хейтъри и за нищо друго не стават. Зелените, ако сте истински зелени, нямате работа с тях.

Нормално е зелените да не са с никоя дясна партия , в цял свят са в лявото пространство. РБ може и без тях. Исканията им са много и по някои въпроси не може да има компромиси.

какви десни могат да бъдат хора като циганина от драгалевци, Рамадан, Куневате затова търсят зелените които се съюзяват само със социалисти и червени а РБ след като са избрали за лидер Рамаданчо са напълно обречени те са политически труп жалко, че Лукарски е клекнал

Опаааа, "реформаторите" какво искали: кандидат-депутата да си плаща за ракетата носител. Евала! Страшна работа! Е на това му викам "новия начин" на правене на политика.

Ами нормалният начин на мислене на Костов.

То това бе ясно, заради условията им, които яко ще засегнат американцине. ГМО-то, неконвенционалните методи за проучване и добив на нефт и газ, нови ядрени мощности, са все американски. А РБ са на моменти като финасирани от САЩ, ако не атакуват Русия от чиста омраза, като за Южен Поток.

"Категорично отказваме да приемем за нормално обвързването на места в листите за депутати с осигуряването на финансови ресурси от кандидатите. Търговията с места в НС противоречи на желанието на гражданите за налагане на прозрачност в политиката и управлението. Другарю Кънев, къде си? Кажи нещо недей да спиш! Обвиняват ви в търговия с гласове и непрозрачност, кажи нещо. Как е лабораторията на г-н Костов? Забърква ли нови политически мишмашове? Ще ставаш ли министър председате? Абе вие "ерзац" демократи вземете се скрийте някъде и не замърсявайте повече дясното"пространство".

Всяка кампания струва пари, няма безплатен обяд, разбира се, че всяка партия в блока участва със средства в предизборната кампания.. зелените да не би да са от МАРС ?

Като струва пари намираш си спонсор, но не го правиш депутат.

Abu Talib

Съобразно с нормите от търновската конституция, ВНС има два пъти повече делегати, отколкото в обикновеното народно събрание.Сегашното ни ВНС е пародия, тъй като въвежда тъпотиите на Лилов-400 човека.това не може да бъде ВНС.Жалко че радан ксънев е юрист, та пледира тук за въвеждане на извращенията на БКП/БСП???Трябва ни ново УЧРЕДИТЕЛНО СЪБРАНИЕ, което да прекрати хамавия избор, направен през 12 век, Търново да бъде столица.Оттогава на насам хич не ни върви.Много емоционално е избран Търново за столица.ВАРНА е първата ни българска столица, а Плиска е само резиденцията на Княза.

Да беше прочел конституцията, без да се свика ВНС не може да се разпусне и не могат да се правят някои промени в конституцията, разбира се, че без ВНС не може да се мине, така е заложено в сегашната конституция

Abu Talib

Абе скъпа, Чел съм конституцията и много добре знам, че при референдум може да ставе онова, което казах по-горе. Никак не е нужно да се минава през ВНС., щото то няма нищо велико в себе си.Нужно ни е ново Учредително Събрание, трябва административна децентрализация, трябва ни нова столица а ла Хан Аспарух!!

Кви договорки за депутатини, кви 5 лева!

Най лошото, недемоктратично и алчно нещо на този свят са зелено-синьо-червените комунисти/нацисти/фашисти или независимо как се наричат. Това при нас са зелени, реформатори и комунисти взети заедно.

Къде по света Зелените са в комбина с десни??Къде зелени ходят на протести на милионери??

Ако питаш Зелените, трябва да се откажем изобщо от ползването на енергия и да се върнем в пещерите.

Щом не искат да участват в търговия с депутатски места, защо изобщо отиват на изборите? В България така стават нещата.

Все едно чета сценария на "Столичани в повече" и специално онези епизоди, дето ставаха депутати...

залените са червени в бг

в БГ всичко е като в оня виц - "Тия сини сливи защо са червени ? Защото са зелени !"

По думите му БСП и ДПС трябва да останат извън изпълнителната власт за поне 10 години. Да, спор няма. Само че десните като дойдат на власт трябва да устискат 10 години без да крадат, а това е трудно, да не кажа - невъзможно ...

Коментари - ”Зелените” отказаха съюз с Реформаторския блок (обновена) | Днес.dir.bg

”Зелените” отказаха съюз с Реформаторския блок (обновена)

"Зелените" отказват "участие в покупко-продажбата на депутатски места" и няма да се коалират с Реформаторския блок. Те ще се явят самостоятелно на изборите.

Обратно в новината

Коментари - ”Зелените” отказаха съюз с Реформаторския блок (обновена) | Днес.dir.bg

Коментари

Maлее,каква глупост на ента!Pб иска избори за велико нс,за да оправи съдебната система,и как ще се оправи,бе,кое по точно от системата,и това ли е проблема,егаси популизма,всеки ден по една тъпня,после иди гласувай за перковци!

От партиите, които имат шанс да попаднат в парламента, само РБ що годе се доближава до начина ми на мислене и представи за света. За добро и зло.

РБ да решат вече с ГЕРБ ли са, против ГЕРБ ли са, да вземат да се определят

Правилно постъпват Зелените, а РБ е люпилна на костовичтета и превземане на десни партии с УЖ обединение, а шеф Радан.будалан подлога на черния мавър съсипал СДС и сега използва да реанимира ДСБ.труп и с задача и голямата им цел е да дискредитират ГЕРБ с подли лъжи и декларации от РБ и в интерес на БКП.БСП.дс мафии! Браво на ЗЕЛЕНИТЕ спасени сте К.?

Да ви имам исканията: Да забраним, да не правим... Що няма едно от типа: "Да залесим" или нещо друго градивно?

С какъв морал ще бъде включен в листите на РБ кметът на община Свищов Ст. Благов, който е член на Синьото Единство и председател на предизборния щаб по време на Ев.Изборите.

Намериха повод за безплатна реклама да пошумят из медиите. Много ясно,че трябва да финансират предизбораната кампания на кандидатите си.

Тези "зелените" са си чести комунисти. Да се коалират с БКП, БСП и ДПС....

Много добре! Ако може да си вземат и другарката кунева с тях, още по-добре.

Интересни са исканията на зелените. Ама са пропуснали да кажат че при тези искания трябва многон да се увеличи производството на свещи !!

Колко пари им е поискал Радан Кънев за "апетитни" места в листите?

зелените са комунисти.

Зелените по цял свят са екстремисти, финансирани незнайно от къде! А българските зелени-кои са пък тия? Най-вероятно пребоядисани комунисти(нали помните Каракачанов) от деветдесетте години? Отвън зелен, отвътре червен!Генералски син и т. н. беше се писал демократ в СДС! Голяма смешка. Но след 25 години мъки и гадно съществуване вече не е смешно!

А ти си доста интелектуално неразвит... да не кажем тъп.

Как не могат да разберат т.н. десни, че за тях и България е най опасен съюза с мутроченгетата от ГЕРБ. Ако се съюзят с ГЕРБ не само ще ликвидират партийките си, а и стотици хиляди българи. Жалко за ДСБ. А тези зелени мошеници, няма да узреят никога.

Spirit

Не знам дали знаете, но провеждането на всяка една предизборна кампания е свързано с пари и то с много пари.Осигуряването на тези финансови средства е нормално да става от всяка от партиите в коалицията съобразно квотното им представителство в кандидатските листи.В крайна сметка не може да искаш да участваш в едно съдружие само когато се делят активите, но не и в пасивите. Така че така наречените "зелени" не знам на какво се кривят. Дори в много партии е нормална практика кандидатите сами да финансират кампаниите си. Това от своя страна представлява аргумент против отпадането на държавните субсидии за парламентарно представените партии, но е тема за друг разговор..

Един момент! Тук много ясно става въпрос за ТЪРГОВИЯ С МЕСТА в НС, така е формулирано от Зелените. И ако от РБ са го прочели, са длъжни да отговорят наистина ли използват тази ПОРОЧНА ПРАКТИКА ?!?

Spirit

Става въпрос за следното: Заплащане на билбордове, наем на зали за предизборни прояви, музикални събития, медийни участия и диспути и т.н. По груби изчисления всичко това би струвало минимум няколко милиона лева. От къде според теб биха дошли тези средства при положение, че само ДБГ ползват държавна субсидия. И не виждам какъв е проблемът щом претендираш за избираеми места да дадеш малко повечко пари. Не виждам къде е драмата в това. Бъди сигурна, че в цял свят е така.Дори и Меркел така си реди листите.

Всички "зелени" по цяла Европа са си "червени" те просто са с леви убеждения. Пък наште по-скоро с БСП ще се обединят отколкото с който и да е с десни уклони.

Говорите за десни? Кои са десни в България? Всички партии са шизофренични, тоест страдат от силно партийно-идиологическо раздтвоение хем са партии на крупни капиталисти хем говорят за социализъм, а дефакто нямат абсолютно никаква идеология. Реално БСП, ДПС и ГЕРБ са три мафии, които се представят за политически партии. Няма нищо ляво или дясно в техните идеологии. Освен това и политическото пространство е замърсено с партии еднодневки от сорта на Атака, които използват някаква демагогия, за да се доберат до властта, но и те нямат никакви идеи и политически цели. Въобще България е една разградена, безидейна страна, завладяна от мафии. Въпросът е има ли бъдеще такава страна? Бих казал, че сегашното положение в България не се отличава никак от времето наречено Кърджалийско време.

рб - както се казва коалиция на партии участвали и неуспели в управлението: Светлана Стефанова Шаренкова е политик, издател и общественик. Член на СДС посредством Федерацията на клубовете за демокрация, впоследствие заместник-председател на Българска партия Либерали. Шаренкова е член на Националния съвет на БСП

само, да попитам?....РБ,включва ли партията на Ердоган?

Добре... и сега стойте отвън пред Парламента... и кажете своето НЕ на Атомните централи... много са жалки...

Зелените са всъщност ДИНИ. Отвън зелени, отвътре червени!

Само се пишат много принципни. Дай им да вдигат патардии по протестите и да боядисват паметници. Просто са едни хейтъри и за нищо друго не стават. Зелените, ако сте истински зелени, нямате работа с тях.

Нормално е зелените да не са с никоя дясна партия , в цял свят са в лявото пространство. РБ може и без тях. Исканията им са много и по някои въпроси не може да има компромиси.

какви десни могат да бъдат хора като циганина от драгалевци, Рамадан, Куневате затова търсят зелените които се съюзяват само със социалисти и червени а РБ след като са избрали за лидер Рамаданчо са напълно обречени те са политически труп жалко, че Лукарски е клекнал

Опаааа, "реформаторите" какво искали: кандидат-депутата да си плаща за ракетата носител. Евала! Страшна работа! Е на това му викам "новия начин" на правене на политика.

Ами нормалният начин на мислене на Костов.

То това бе ясно, заради условията им, които яко ще засегнат американцине. ГМО-то, неконвенционалните методи за проучване и добив на нефт и газ, нови ядрени мощности, са все американски. А РБ са на моменти като финасирани от САЩ, ако не атакуват Русия от чиста омраза, като за Южен Поток.

"Категорично отказваме да приемем за нормално обвързването на места в листите за депутати с осигуряването на финансови ресурси от кандидатите. Търговията с места в НС противоречи на желанието на гражданите за налагане на прозрачност в политиката и управлението. Другарю Кънев, къде си? Кажи нещо недей да спиш! Обвиняват ви в търговия с гласове и непрозрачност, кажи нещо. Как е лабораторията на г-н Костов? Забърква ли нови политически мишмашове? Ще ставаш ли министър председате? Абе вие "ерзац" демократи вземете се скрийте някъде и не замърсявайте повече дясното"пространство".

Всяка кампания струва пари, няма безплатен обяд, разбира се, че всяка партия в блока участва със средства в предизборната кампания.. зелените да не би да са от МАРС ?

Като струва пари намираш си спонсор, но не го правиш депутат.

Abu Talib

Съобразно с нормите от търновската конституция, ВНС има два пъти повече делегати, отколкото в обикновеното народно събрание.Сегашното ни ВНС е пародия, тъй като въвежда тъпотиите на Лилов-400 човека.това не може да бъде ВНС.Жалко че радан ксънев е юрист, та пледира тук за въвеждане на извращенията на БКП/БСП???Трябва ни ново УЧРЕДИТЕЛНО СЪБРАНИЕ, което да прекрати хамавия избор, направен през 12 век, Търново да бъде столица.Оттогава на насам хич не ни върви.Много емоционално е избран Търново за столица.ВАРНА е първата ни българска столица, а Плиска е само резиденцията на Княза.

Да беше прочел конституцията, без да се свика ВНС не може да се разпусне и не могат да се правят някои промени в конституцията, разбира се, че без ВНС не може да се мине, така е заложено в сегашната конституция

Abu Talib

Абе скъпа, Чел съм конституцията и много добре знам, че при референдум може да ставе онова, което казах по-горе. Никак не е нужно да се минава през ВНС., щото то няма нищо велико в себе си.Нужно ни е ново Учредително Събрание, трябва административна децентрализация, трябва ни нова столица а ла Хан Аспарух!!

Кви договорки за депутатини, кви 5 лева!

Най лошото, недемоктратично и алчно нещо на този свят са зелено-синьо-червените комунисти/нацисти/фашисти или независимо как се наричат. Това при нас са зелени, реформатори и комунисти взети заедно.

Къде по света Зелените са в комбина с десни??Къде зелени ходят на протести на милионери??

Ако питаш Зелените, трябва да се откажем изобщо от ползването на енергия и да се върнем в пещерите.

Щом не искат да участват в търговия с депутатски места, защо изобщо отиват на изборите? В България така стават нещата.

Все едно чета сценария на "Столичани в повече" и специално онези епизоди, дето ставаха депутати...

залените са червени в бг

в БГ всичко е като в оня виц - "Тия сини сливи защо са червени ? Защото са зелени !"

По думите му БСП и ДПС трябва да останат извън изпълнителната власт за поне 10 години. Да, спор няма. Само че десните като дойдат на власт трябва да устискат 10 години без да крадат, а това е трудно, да не кажа - невъзможно ...