Коментари - Рашидов: ГЕРБ имат вина ”динозавърът” Пеевски да ”напълнее” | Днес.dir.bg

Рашидов: ГЕРБ имат вина ”динозавърът” Пеевски да ”напълнее”

Бившият министър на културата и депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов заявява в интервю за в. "Сега", че парите управляват и политиците, и медиите. Той обаче признава, че и ГЕРБ имат вина "динозавърът" Делян Пеевски да "напълнее" при тяхното управление.

Обратно в новината

Коментари - Рашидов: ГЕРБ имат вина ”динозавърът” Пеевски да ”напълнее” | Днес.dir.bg

Коментари

Моето мнение е, че след клетва и разтрогване на такава е редно да се следва закона. Случилото се с Пеевски е втори взрив на страната. Непочтено е, дори за млад човек.

Да, сигурно ГЕРБ са виновни и за топенето на ледниците. Правителството да си ходи! ОСТАВКА!

Пеевски да иде под ножа, той е едно голямо прасе! Няма по-лицемерно правителството от сегашното!

Динозавърът Пеевски не е толкова недосегаем за колкото се мисли!! Много скоро ще стане на кайма и на кюфтета!!

Журналистите да застанат и да следят кой влиза при говедото Пеевски!!! Няма толкова нагло правителство като това в момента!!!!

То вече държавата ни не съществува, доказаха, че няма демокрация, единствените демократи това се ГЕРБ и то се видя по постъпките им, така, че който и да казва,че са комунисти нека да се върне малко назад във времето и да ги сравни със сегашните комунисти да видим прав ли съм.

до някаде си прав защото ГЕРБ не можа да вкара в затвора тоя крадец Делян Пеевски герб се опита да вкарва в затвора но веднага от прокуратурата ги освобождаваха защото Станишев плащаше на неговите хора в прокуратурата и веднага ги освобождаваха тия крадци

Аз се гордея че съм Мултак-Вежди Рашидов.

Да, ГЕРБ са виновни и за земетресенията!

и за войната в Сирия пак те са виновни...

Защо преписвате грешките си на ГЕРБ??!!? Оставка на правителството!

АКО ПЕЕВСКИ Е СТАНАЛ ДИНОЗАВЪР ПРИ ГЕРБ ТО РАШИДОВ СТАНАЛ НАЙ ГРОЗНИШ ПИЯНДУРНИК ПРИ ГЕРБ

другари от Греб, га едохти кифтетата не рИвахте, сега що ривети?!

Другият грях на ГЕРБ е понапълнелият генерал от военна болница и приятелката му!

А когато Пеевски ви фалеше кой му дърпаше конците? Той си е чисто ваше творение и недей да се оправдаваш с ДПС или с филанкишията! Веждичка, що не идеш при Божо да обърнете по две мастики, а умозаключенията да оставиш на Боко?

Ободряващи са Рашидовите "спонтанни" дебелащини, сричани под диктовка "отгоре". Лошо завоалирано внушение за неизбежността на майски избори. Пълни глупости. Има само една причини БСП все още да не са купили необходимите им гласове от изчезващата АТАКА чрез обявяващи се за "независими" депутати: това е ход, който ще се изиграе само ако е необходим, за да предотвратят предсрочни избори. Отлично знаейки, че повече няма да видят Парламента отвътре, Атакуващите се чудят как да си вдигнат цената...

Както винаги Вежди е много много откровен. Просто трябва няко да го чуе.

Истинското име на Делян Пеевски, не е Делян, а е Глиган Пеевски!!! хахахахаххахаааааааааа

И като се сетя, че този номенклатурен индивид, главен мултак на републиката, с примитивно мислене и поведение ни беше министър на културата.... Напред към терминал 1 или 2...

ТОЗИ МИ Е ТОЛКОВА ПРОТИВЕН КАКТО И ОСТАНАЛИТЕ ОТ ГЕРБ - ТОЗИ ДЕТО СЕ ПРАВИ НА ТУРЧИН А СИ Е ЧИСТ ....ТОЙ ДА ГО КАЖЕ

Чист турчин е,не е като меди доганов и не ходи в спартакус като вас.....за това не го обичате педали червени:)))

Каква е тая търпимост българска към Борисов, Цветанов, Гамизов, Бареков, Кошлуков, Кеворкян, Сугарев и още куп юнаци конформисти, недохранени храненчета !?! Вежди да им направи една скулптура, за да ги гледаме и никога повече да не ги допускаме....

Тук най-просташката прослойка от ултра левичари сега "юруш" и бивши шестаци и доносници от близкото минало които комуноидната власт докара от селата в градовете да ги прави работническа класа се изявяват с просташкия си език и си мислят,че върнат колелото на историята-четете вашия идол сифилистик Ленин бе селски говеда,той го е казал за колелото,няма да се ВЪРНЕ!!!!!

да прав си вежди ама толкова апартаменти и гаражи бре вежди не са ли му множко два метра са гробищата и по малко а народа гладува и митингува както казват от тройната коалиция

Оставането на правителството е пряко свързано с прогнозата за времето. Още първият сняг и студ ще ни събере на протест. И о, чудо! Бележка: Снегът е в бял цвят. Белият цвят съдържа всички цветове в главите ви.

Към осведомените- дали през терминал 2 пропускат да възират и пенсионери.Или кротко да ядем дървото?

Който пропусне терминал 1 и терминал 2,го очаква терминал 3(с подходяща музика). Майтап бе,Уили :))

Открит Терминал- 2, закрита България.

Пак според проучването на Института за пазарна икономика, оласено днес, през 2012г. медиен комфорт е осигуряван по 3 начина: 1/ Чрез личното познанство на ББ с главните редактори, 2/ Чрез SMS-и до редакторите и журналистите, 3/ Чрез даване на държавни пари за реклама на разни кампании .

Народът няма да търпи чак до май месец! Трябва незабавни мерки! ОСТАВКА На сегашното правителство и избори! Не можем да оставим бСП и ДПС да съсипят и без това нещастната ни държава!

Всички партии крадат ама най тъпи са тея дето вярват още на волен

Нима има още някой да му вярва?

Оставка , нова конституция, нов изборен закон и нови избори !

Абе, вие малоумни ли сте? Ти му думаш, оно рупа ли, рупа

Харесва ли ти дереджето в държавата та не щеш нова конституция, нов изборен закон и нови избори ??? Карай си москвича и мълчи. Аз не ща да живея в най-бедната държава в Европа

По тая логика колко трябва да тежи Плевналиев?

Ще допълня за "медийния комфорт, а вие както искате го тълкувайте, ако въобще можете. Той започна още с "посещението"на Клинтън за да лобира за БТВ и съответно "Знаме на мира". А сега, парите на "динозавърът" отдавна са отлетели зад голямата вода и вече са изпапани но за компенсация им поискайте да ви пратят малко мухлясала царевица, защото след четири дена може би ще влязат във фалит и ще им ядете дръжките, а Обамата беше казал че те клатят света.

Да, точно така е, но сега това удобно не се казва! Дир.бг, вече цели 12 часа не сте писали нищо за Великият кормчия от Банкя, как е спал, колко е кръвното му, закусвал ли е? Хайде, давайте, че без неговите мъдри напътствия, удобно и угоднически представени от Вас, живота е сив, скучен, направо мъка си е отвсякъде, герберастките дебили тук и те мълчат, не пишете вече за хилядите протестиращи всяка вечер, направо мъкаааааааааааааа......

Селски идиот,защо не ходиш да видиш как е семейството на твоя гей,малкото суче ли,ака ли редовно или не знаеш точно кое е семейството червена тъпа и зомбирана кратуно....сменяй си памперса и си налягай кирливите парцали докато те повика всевишния

Явно 7/8 от мозъка ти е без гънки/като на 99% от герберастите!/ А останалият ти мозък пак е без гънки,тъй като злобата и простотията ти напират да прелеят.Съвет:пий си хапчетата по-редовно и...Помисли си теб каква майка те е родила........

Интересно е как ще отговори Веждиту на следния въпрос: - Защо за 4 години не пипнаха Пеевски и защо в медиите му хвалеха Боко като за световно ?

iq oosh

медиен цомфорт??? не го ли каза???

да прав си вежди ама толкова апартаменти и гаражи бре вежди не са ли му множко два метра са гробищата и по малко а народа гладува и митингува както казват от тройната коалиция

НДСВ и ДПС не отгледаха само един динозавър. Освен Пеевски, отгледаха и динозавъра Б.Б. и той е далеч по-опасен за България.

За такива като теб БКП са винаги невинни нали :D :D :D Промити мозъчета

Напротив, БСП са същите боклуци като Боко и шайката му !

ГЕРБ управлява 3.5 години НДСВ 4 СДС може би към 8 БКП/ДПС 75 години Айде ся кажете кой е най отговорен и виновен на жалкото състояние на държавата

От строеното по време на БКП и до днес крадат,гореизброените от теб.

С този милиард кредит в момента станишев не креда строеното от БКП а директно от нашите заплатки :)

бкп-то ви няма да се върне, но зловещата ви носталгия ще продължава да ни тегли надолу, поне още едно-две десителетия:)

С каква цел сменяш темата? По-точно в чия полза? Веждито може да не е цвете - не знам, но това което казва сякаш не е толкова далече от истината..

Защо забравяш НОВИЯТ "бизнеселит ", в който всички са свързани с БКП - БСП и прозводните им - ДС, ДКМС, МВР, РУМНО ....... А, Р.Овч.???

Въпроса не е в това. Става дума за това дали батко ти има право да печели дивидент на гърба на обществеото неодобрение към ДП. Сега схвана ли? То иначе по всяка тема може да се напише "че кой не се ояде?" и подобни без дискусията да мръдне и 1 милиметър.

Представителите на ъндърграунд-а са едни от най-харесваните в БГ- ква демокрация, ква интелигенция, кви 5 лева..?!? Гербаджиите ги елиминирахме! Не барайте правителството, че без тях- лошо!!!

На вашето правителство просто ъндърграунда издава командите от бек стейджа, което е още по-жалко:)

Днес са публикувани резултатите от проучване на Института за пазарна икономика, според което през 2012г. има ТРИ ТЕМИ ТАБУ ЗА БГ МЕДИИ: 1/ Собствеността на медиите 2/Престъпното минало на ББ 3/Фалшификациите на президентските и местните избори 2011 И още само един факт" "Америка за България" е наляла 3,3млн.лв. в изданията на И.Прокопиев.

Е какво са построили толкова гербаджиите. Нищо. Всичко е осеяно с дупки, дори и Дунав мост и там се е отворила голяма дупка. Ми нищо не са направили, защото са си присвоили парите и то милиони. Безхаберници мръсни.

Това гробарските спамери може да нямат какво да кажат, но поне си вършат работата да осират всяка дискусия и да се нахвърлят на всяко неудобно мнение, тласкайки автора му в сеслка разправия (ако се хване - хубаво, ако не - още по хубаво). наакаха се да пробутват пред обществеността лъжата, че избора бил цивилизационен и бил бежду "комундетата" и тях самите, милите ненагледни борчески демократи...

"Кой предложи Пеевски?" Ами...нищо чудно и Боко да го е предложил...

Че то това е най-логичното - първи дружки в далаверите бяха, а медиите му на ДП си бяха лична пи ар агенция на Бока ди тути Боки.

даммммм, така каза поредния тъпак КАПО по въпроса. Много си тъп бе, от къде се пръкна такъв кретен?

Пък ти едно умно мнение си дал , спамерче гробарско...

Не му се вързвай - на работа е човека. Я виж под колко ника пише. Да не мислиш, че му е леко!

Кой ял, кой пил, кой надебелял, кой се подул, кой се сбил.... Срам и резил! Вие с лидерите си друго не можете да измислите.

Ето го и отговора на повтаряния до втръсване въпрос "кой избра ДП?". Кой, кой да го е избрал... - ами батко го е избрал, нахранил, дондуркал и т.н. Кажете сега "Благодарско, батко!" и да се свършва с това повтаряне до безкрай. ПС После двамцата се скарали за парички и опонентите на батко се сдушили с ДП, ама това са подробности.

Е, Вежди каза нещо, което знае всеки НОРМАЛЕН човек . Просто в България икономичесия и политическия "елит " е една група хора, които си ни "доят " и "стрижат " колкото и когато си искат. Просто, когато ни крадоха и пилееха пари, никой от тези алчни малоумници не се замисли, че, както всичко в една държава, и парите имат край. И за да опростим примера на Форд, и за да е разбираемо за нашият "елит " ще го кажа така : "Не може една овца само да я доиш и стрижеш. Трябва и да я храниш! ". Когато си печаха задниците на Кайманите, купуваха си Мерцедеси, когато се въргаляха с "фолк диви " си мислеха, че ще се "къпят " в разкош и пари вечно. Е, вечни неща няма. Алчноста ги доведе дотук. Идва зима, хората продължават да са все още бедни. Мислете му!

Eднакви свине сте с Пеевски. Откога си назначен за мултак от МултигруХ -грух - аверче на мафията още от ранните години на смутния преход та до днес...иначе не знаем и 1 твоя скулптура как изглежда...

как ще знаеш някоя негова скулптора бе селски,те в кръчмите не ги излагат а такива като теб от там не излизат и са vip карти

Динозавърът Илия Павлов от коя лаборатория изпълзя??? Динозавърът Борисов от коя лаборатория изпълзя??? Защо не изпитваш срам и погнуса и от тези динозаври??? Защо позволи да бъдеш издигнат до ГЛАВЕН МУЛТАК при единия и МИНИСТЪР при другия???

Динозавърът Илия Павлов изпъля от лабораторията на БКП/ДС, както и мутрите с бухалките, които хвърляха дребни бизнесмени в пещта за хляб и изнасилваха децата на непослушните чиновници, без да се отразява и по вестниците даже. Но, Илия Павлов се опитваше да създаде национален капитал и работеша за държавността. Ето тук сбърка и си плати с живота. Лабораторията на БКП/ДС е пряко подчинена на една чужда държава и наказва всички, които искат и успяват да работят за силна Бълтария.

Кой работи за силна България? Или поне за оцеляването й, де...

За това ли Иван Костов толкова мразеше Илия Павлов, впрегна цялата държавна машина да го репресира ? А, в това време си отгледа нагли, алчни и кожодери, които нямаха нито акъл нито идеали и една фабрика не можаха да завъртят ? Отговорност на богатите хора е да поддържат националния бизнес, а днес в България няма нищо.

А кой позволи това бе червени боклуци, червените мутри като Луканов и сие та до Станишев и сие. Щом не си от комунистическо-оренталската семка не си човек в тая държава, затова ще ви останат само циганите. Дадохте държавата на Доган, теглите кредити за олигарси и неграмотни роми, държавата се срива, едно си знаете, Бойко мутрата. Това няма да минава още дълго, дошли от село и знаят к'ъв бил Бойко... Вежди не бил скулптор и не знам още к'во, ама Вежди е отказал да бъде агент на ДС, а сега искате да покриете досиетата, щото ви треперят гащите.

Коментари - Рашидов: ГЕРБ имат вина ”динозавърът” Пеевски да ”напълнее” | Днес.dir.bg

Рашидов: ГЕРБ имат вина ”динозавърът” Пеевски да ”напълнее”

Бившият министър на културата и депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов заявява в интервю за в. "Сега", че парите управляват и политиците, и медиите. Той обаче признава, че и ГЕРБ имат вина "динозавърът" Делян Пеевски да "напълнее" при тяхното управление.

Обратно в новината

Коментари - Рашидов: ГЕРБ имат вина ”динозавърът” Пеевски да ”напълнее” | Днес.dir.bg

Коментари

Моето мнение е, че след клетва и разтрогване на такава е редно да се следва закона. Случилото се с Пеевски е втори взрив на страната. Непочтено е, дори за млад човек.

Да, сигурно ГЕРБ са виновни и за топенето на ледниците. Правителството да си ходи! ОСТАВКА!

Пеевски да иде под ножа, той е едно голямо прасе! Няма по-лицемерно правителството от сегашното!

Динозавърът Пеевски не е толкова недосегаем за колкото се мисли!! Много скоро ще стане на кайма и на кюфтета!!

Журналистите да застанат и да следят кой влиза при говедото Пеевски!!! Няма толкова нагло правителство като това в момента!!!!

То вече държавата ни не съществува, доказаха, че няма демокрация, единствените демократи това се ГЕРБ и то се видя по постъпките им, така, че който и да казва,че са комунисти нека да се върне малко назад във времето и да ги сравни със сегашните комунисти да видим прав ли съм.

до някаде си прав защото ГЕРБ не можа да вкара в затвора тоя крадец Делян Пеевски герб се опита да вкарва в затвора но веднага от прокуратурата ги освобождаваха защото Станишев плащаше на неговите хора в прокуратурата и веднага ги освобождаваха тия крадци

Аз се гордея че съм Мултак-Вежди Рашидов.

Да, ГЕРБ са виновни и за земетресенията!

и за войната в Сирия пак те са виновни...

Защо преписвате грешките си на ГЕРБ??!!? Оставка на правителството!

АКО ПЕЕВСКИ Е СТАНАЛ ДИНОЗАВЪР ПРИ ГЕРБ ТО РАШИДОВ СТАНАЛ НАЙ ГРОЗНИШ ПИЯНДУРНИК ПРИ ГЕРБ

другари от Греб, га едохти кифтетата не рИвахте, сега що ривети?!

Другият грях на ГЕРБ е понапълнелият генерал от военна болница и приятелката му!

А когато Пеевски ви фалеше кой му дърпаше конците? Той си е чисто ваше творение и недей да се оправдаваш с ДПС или с филанкишията! Веждичка, що не идеш при Божо да обърнете по две мастики, а умозаключенията да оставиш на Боко?

Ободряващи са Рашидовите "спонтанни" дебелащини, сричани под диктовка "отгоре". Лошо завоалирано внушение за неизбежността на майски избори. Пълни глупости. Има само една причини БСП все още да не са купили необходимите им гласове от изчезващата АТАКА чрез обявяващи се за "независими" депутати: това е ход, който ще се изиграе само ако е необходим, за да предотвратят предсрочни избори. Отлично знаейки, че повече няма да видят Парламента отвътре, Атакуващите се чудят как да си вдигнат цената...

Както винаги Вежди е много много откровен. Просто трябва няко да го чуе.

Истинското име на Делян Пеевски, не е Делян, а е Глиган Пеевски!!! хахахахаххахаааааааааа

И като се сетя, че този номенклатурен индивид, главен мултак на републиката, с примитивно мислене и поведение ни беше министър на културата.... Напред към терминал 1 или 2...

ТОЗИ МИ Е ТОЛКОВА ПРОТИВЕН КАКТО И ОСТАНАЛИТЕ ОТ ГЕРБ - ТОЗИ ДЕТО СЕ ПРАВИ НА ТУРЧИН А СИ Е ЧИСТ ....ТОЙ ДА ГО КАЖЕ

Чист турчин е,не е като меди доганов и не ходи в спартакус като вас.....за това не го обичате педали червени:)))

Каква е тая търпимост българска към Борисов, Цветанов, Гамизов, Бареков, Кошлуков, Кеворкян, Сугарев и още куп юнаци конформисти, недохранени храненчета !?! Вежди да им направи една скулптура, за да ги гледаме и никога повече да не ги допускаме....

Тук най-просташката прослойка от ултра левичари сега "юруш" и бивши шестаци и доносници от близкото минало които комуноидната власт докара от селата в градовете да ги прави работническа класа се изявяват с просташкия си език и си мислят,че върнат колелото на историята-четете вашия идол сифилистик Ленин бе селски говеда,той го е казал за колелото,няма да се ВЪРНЕ!!!!!

да прав си вежди ама толкова апартаменти и гаражи бре вежди не са ли му множко два метра са гробищата и по малко а народа гладува и митингува както казват от тройната коалиция

Оставането на правителството е пряко свързано с прогнозата за времето. Още първият сняг и студ ще ни събере на протест. И о, чудо! Бележка: Снегът е в бял цвят. Белият цвят съдържа всички цветове в главите ви.

Към осведомените- дали през терминал 2 пропускат да възират и пенсионери.Или кротко да ядем дървото?

Който пропусне терминал 1 и терминал 2,го очаква терминал 3(с подходяща музика). Майтап бе,Уили :))

Открит Терминал- 2, закрита България.

Пак според проучването на Института за пазарна икономика, оласено днес, през 2012г. медиен комфорт е осигуряван по 3 начина: 1/ Чрез личното познанство на ББ с главните редактори, 2/ Чрез SMS-и до редакторите и журналистите, 3/ Чрез даване на държавни пари за реклама на разни кампании .

Народът няма да търпи чак до май месец! Трябва незабавни мерки! ОСТАВКА На сегашното правителство и избори! Не можем да оставим бСП и ДПС да съсипят и без това нещастната ни държава!

Всички партии крадат ама най тъпи са тея дето вярват още на волен

Нима има още някой да му вярва?

Оставка , нова конституция, нов изборен закон и нови избори !

Абе, вие малоумни ли сте? Ти му думаш, оно рупа ли, рупа

Харесва ли ти дереджето в държавата та не щеш нова конституция, нов изборен закон и нови избори ??? Карай си москвича и мълчи. Аз не ща да живея в най-бедната държава в Европа

По тая логика колко трябва да тежи Плевналиев?

Ще допълня за "медийния комфорт, а вие както искате го тълкувайте, ако въобще можете. Той започна още с "посещението"на Клинтън за да лобира за БТВ и съответно "Знаме на мира". А сега, парите на "динозавърът" отдавна са отлетели зад голямата вода и вече са изпапани но за компенсация им поискайте да ви пратят малко мухлясала царевица, защото след четири дена може би ще влязат във фалит и ще им ядете дръжките, а Обамата беше казал че те клатят света.

Да, точно така е, но сега това удобно не се казва! Дир.бг, вече цели 12 часа не сте писали нищо за Великият кормчия от Банкя, как е спал, колко е кръвното му, закусвал ли е? Хайде, давайте, че без неговите мъдри напътствия, удобно и угоднически представени от Вас, живота е сив, скучен, направо мъка си е отвсякъде, герберастките дебили тук и те мълчат, не пишете вече за хилядите протестиращи всяка вечер, направо мъкаааааааааааааа......

Селски идиот,защо не ходиш да видиш как е семейството на твоя гей,малкото суче ли,ака ли редовно или не знаеш точно кое е семейството червена тъпа и зомбирана кратуно....сменяй си памперса и си налягай кирливите парцали докато те повика всевишния

Явно 7/8 от мозъка ти е без гънки/като на 99% от герберастите!/ А останалият ти мозък пак е без гънки,тъй като злобата и простотията ти напират да прелеят.Съвет:пий си хапчетата по-редовно и...Помисли си теб каква майка те е родила........

Интересно е как ще отговори Веждиту на следния въпрос: - Защо за 4 години не пипнаха Пеевски и защо в медиите му хвалеха Боко като за световно ?

iq oosh

медиен цомфорт??? не го ли каза???

да прав си вежди ама толкова апартаменти и гаражи бре вежди не са ли му множко два метра са гробищата и по малко а народа гладува и митингува както казват от тройната коалиция

НДСВ и ДПС не отгледаха само един динозавър. Освен Пеевски, отгледаха и динозавъра Б.Б. и той е далеч по-опасен за България.

За такива като теб БКП са винаги невинни нали :D :D :D Промити мозъчета

Напротив, БСП са същите боклуци като Боко и шайката му !

ГЕРБ управлява 3.5 години НДСВ 4 СДС може би към 8 БКП/ДПС 75 години Айде ся кажете кой е най отговорен и виновен на жалкото състояние на държавата

От строеното по време на БКП и до днес крадат,гореизброените от теб.

С този милиард кредит в момента станишев не креда строеното от БКП а директно от нашите заплатки :)

бкп-то ви няма да се върне, но зловещата ви носталгия ще продължава да ни тегли надолу, поне още едно-две десителетия:)

С каква цел сменяш темата? По-точно в чия полза? Веждито може да не е цвете - не знам, но това което казва сякаш не е толкова далече от истината..

Защо забравяш НОВИЯТ "бизнеселит ", в който всички са свързани с БКП - БСП и прозводните им - ДС, ДКМС, МВР, РУМНО ....... А, Р.Овч.???

Въпроса не е в това. Става дума за това дали батко ти има право да печели дивидент на гърба на обществеото неодобрение към ДП. Сега схвана ли? То иначе по всяка тема може да се напише "че кой не се ояде?" и подобни без дискусията да мръдне и 1 милиметър.

Представителите на ъндърграунд-а са едни от най-харесваните в БГ- ква демокрация, ква интелигенция, кви 5 лева..?!? Гербаджиите ги елиминирахме! Не барайте правителството, че без тях- лошо!!!

На вашето правителство просто ъндърграунда издава командите от бек стейджа, което е още по-жалко:)

Днес са публикувани резултатите от проучване на Института за пазарна икономика, според което през 2012г. има ТРИ ТЕМИ ТАБУ ЗА БГ МЕДИИ: 1/ Собствеността на медиите 2/Престъпното минало на ББ 3/Фалшификациите на президентските и местните избори 2011 И още само един факт" "Америка за България" е наляла 3,3млн.лв. в изданията на И.Прокопиев.

Е какво са построили толкова гербаджиите. Нищо. Всичко е осеяно с дупки, дори и Дунав мост и там се е отворила голяма дупка. Ми нищо не са направили, защото са си присвоили парите и то милиони. Безхаберници мръсни.

Това гробарските спамери може да нямат какво да кажат, но поне си вършат работата да осират всяка дискусия и да се нахвърлят на всяко неудобно мнение, тласкайки автора му в сеслка разправия (ако се хване - хубаво, ако не - още по хубаво). наакаха се да пробутват пред обществеността лъжата, че избора бил цивилизационен и бил бежду "комундетата" и тях самите, милите ненагледни борчески демократи...

"Кой предложи Пеевски?" Ами...нищо чудно и Боко да го е предложил...

Че то това е най-логичното - първи дружки в далаверите бяха, а медиите му на ДП си бяха лична пи ар агенция на Бока ди тути Боки.

даммммм, така каза поредния тъпак КАПО по въпроса. Много си тъп бе, от къде се пръкна такъв кретен?

Пък ти едно умно мнение си дал , спамерче гробарско...

Не му се вързвай - на работа е човека. Я виж под колко ника пише. Да не мислиш, че му е леко!

Кой ял, кой пил, кой надебелял, кой се подул, кой се сбил.... Срам и резил! Вие с лидерите си друго не можете да измислите.

Ето го и отговора на повтаряния до втръсване въпрос "кой избра ДП?". Кой, кой да го е избрал... - ами батко го е избрал, нахранил, дондуркал и т.н. Кажете сега "Благодарско, батко!" и да се свършва с това повтаряне до безкрай. ПС После двамцата се скарали за парички и опонентите на батко се сдушили с ДП, ама това са подробности.

Е, Вежди каза нещо, което знае всеки НОРМАЛЕН човек . Просто в България икономичесия и политическия "елит " е една група хора, които си ни "доят " и "стрижат " колкото и когато си искат. Просто, когато ни крадоха и пилееха пари, никой от тези алчни малоумници не се замисли, че, както всичко в една държава, и парите имат край. И за да опростим примера на Форд, и за да е разбираемо за нашият "елит " ще го кажа така : "Не може една овца само да я доиш и стрижеш. Трябва и да я храниш! ". Когато си печаха задниците на Кайманите, купуваха си Мерцедеси, когато се въргаляха с "фолк диви " си мислеха, че ще се "къпят " в разкош и пари вечно. Е, вечни неща няма. Алчноста ги доведе дотук. Идва зима, хората продължават да са все още бедни. Мислете му!

Eднакви свине сте с Пеевски. Откога си назначен за мултак от МултигруХ -грух - аверче на мафията още от ранните години на смутния преход та до днес...иначе не знаем и 1 твоя скулптура как изглежда...

как ще знаеш някоя негова скулптора бе селски,те в кръчмите не ги излагат а такива като теб от там не излизат и са vip карти

Динозавърът Илия Павлов от коя лаборатория изпълзя??? Динозавърът Борисов от коя лаборатория изпълзя??? Защо не изпитваш срам и погнуса и от тези динозаври??? Защо позволи да бъдеш издигнат до ГЛАВЕН МУЛТАК при единия и МИНИСТЪР при другия???

Динозавърът Илия Павлов изпъля от лабораторията на БКП/ДС, както и мутрите с бухалките, които хвърляха дребни бизнесмени в пещта за хляб и изнасилваха децата на непослушните чиновници, без да се отразява и по вестниците даже. Но, Илия Павлов се опитваше да създаде национален капитал и работеша за държавността. Ето тук сбърка и си плати с живота. Лабораторията на БКП/ДС е пряко подчинена на една чужда държава и наказва всички, които искат и успяват да работят за силна Бълтария.

Кой работи за силна България? Или поне за оцеляването й, де...

За това ли Иван Костов толкова мразеше Илия Павлов, впрегна цялата държавна машина да го репресира ? А, в това време си отгледа нагли, алчни и кожодери, които нямаха нито акъл нито идеали и една фабрика не можаха да завъртят ? Отговорност на богатите хора е да поддържат националния бизнес, а днес в България няма нищо.

А кой позволи това бе червени боклуци, червените мутри като Луканов и сие та до Станишев и сие. Щом не си от комунистическо-оренталската семка не си човек в тая държава, затова ще ви останат само циганите. Дадохте държавата на Доган, теглите кредити за олигарси и неграмотни роми, държавата се срива, едно си знаете, Бойко мутрата. Това няма да минава още дълго, дошли от село и знаят к'ъв бил Бойко... Вежди не бил скулптор и не знам още к'во, ама Вежди е отказал да бъде агент на ДС, а сега искате да покриете досиетата, щото ви треперят гащите.