Коментари - Един от обвиняемите за палежи на коли проговори | Днес.dir.bg

Един от обвиняемите за палежи на коли проговори

29-годишният Юлиан Ковачки, който бе задържан и обвинен за 12 палежа на коли в столичните квартали "Младост" и "Хаджи Димитър", заяви, че не е подпалвач, а само очевидец на пожарите, съобщи bTV.

Обратно в новината

Коментари - Един от обвиняемите за палежи на коли проговори | Днес.dir.bg

Коментари

И доматите с колците...Да, добре, така се палят 50+ коли, щото не си кеф, пък си бил признал, пък не си признал. Ей за т'ва не сме читаво племе, щото думите ни тежът колкото плюнка в локва. По цял ден пред журналята бълвате лайна, но не всички ви вярват.

Пак не се разбра кой крив кой прав. Според мен и двете страни в спора са криви. тагава !?: НЕ НА ТОЯ СЪД! НЕ НА ТАЯ ПОЛИЦИЯ! ТЕ НЕ СЛУЖАТ НА ОБЩЕСТВОТО НИ! само плюскат данъци!

Mного пъти съм критикувал решения на съда, но в случая смятам че е прав. Той не е казал че тоя малдеж е невинен, а че няма събрани безспорни доказателств че е виновен за тези палежи. Защо при това положение да лежи в ареста и ние данъкоплатците да го храним. А полицията като твърди че той е подпалвача да бъде така добра да събере доказателства и да ги представи на съда за да се даде осъдителна присъда. Така се работи в правовите държави.

Един от обвиняемите проговорил, но не се разбра, какво е казал. Че Ковачки е бил само свидетел, вече го четохме. Според заглавието, трябва да се информираме за разказа на обвиняемия, а не за спора между министъра и съдията.

Господа УПРАВНИЦИ ! Стига само сте крали,а започвайте да създавате работни места !!! Защото представяте ли си какво ще ви се случи,ако всеки настоящ и бъдещ безработен грабне КИБРИТА и започне да пали напудрените ви къщи и коли !!???

Пак "тройната коалиция " е виновна за некадърността на един физкултурник!

Нещо ново да има в тази "новина"??Нима до сега сте чули ББ или ЦЦ да кажат че са сгрешили или са подведени???Единствените им думи са че някой друг е виновен, някой друг е крив...а това е израз на пълна некомпетентност забелязана от народа, но не осъзната от двамата..

Плюхте в/у МВР и МО, че рано се пенсионират, не си плащали осигуровки, голям им бил бюджета, отрязах те им социалните превилегии, а сега се чудите защо няма осъдени за палежите, защо чакате с часове патрулка за протокол при ПТП, защо границата ни с Турция е безпрепятствено минавана от шапави говеда, заради които теглихме ножа на сектор животновъдство. "Далновидната" вътрешна политика на не едно правителство ни доведе до това розово състояние на държавата, пред знамето и народа, заклели се да служат и работят "любимите" ни политици.

Има една прослойка правонераздавачи от много низки хора. Низки, алчни, прости, тарикати. И тази вода ще отмине. А тоя Пенгезов ми звучи като Пандизов?!

Защо на всички ГЕРБ-ерчета ви убягва факта, че прокурора по делото не е направил възражение за пускането на лицето именно заради факта, че и според него няма достатъчно доказателства? И затова ли ви е виновен Пенгезов, Станишев и маите?

Когато беше избран Пенгезов в Апелативния съд имаше подписка от съдиите против избора му. Някой сериозно ли мисли,че тези които са подписали подписката против него ще допуснат същия да упражнява постоянно влияние върху тях и няма да спретнат нова подписка. Нека плюенето започне сега!

ДО 111-ПРЕДПОЧИТАМ ТАКИВА КОМУНЕТА ОТ ДВЕТЕ ЗЕМНИ ПОЛУКЪЛБЕТА ДА ОТИДАТ В БАЙКОНУР И ОТ ТАМ НА ПЛАНЕТАТА С А Т У Р Н.ПРИЯТЕН ПЪТ.

Пенгезов очевидно е в услуга на подпалвачите. Това е поредният абсурд в БГ.

В услуга - прави им кафе, купува им вестници, пали им цигарите, носи им чехлите, дава им малки суми на заем. Услуги от такъв характер.

цецо щрауса е герои ,дори левски бледнее пред него.арнолд шварценегер му се опъва малко но цвак цвак го бие като шкембе в дувар.щраус ти си човек герои. :-)

Да така е Пенгезовци са основната язва на прехода - мутрите са дреболийка в сравнение с тези престъпници петнящи името Магистрат. Жалка но актуална истина за пост-болшевишка България . Когато общото се освободи от "Пенгезов " ще си отидат и техните производни . Дано някой ден стане ...

ПИТАМ:ТОВА КОМУНЕ ПЕНГЕЗОВ ЗАЩО Е ОЩЕ В СЪДА?СОЦИАЛНО СЛАБАТА МУ ДЪЩЕРИЧКА И ТЯ ЛИ Е ОЩЕ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА? ЗАТОВА ТРЯБВАТ СЪДИИ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА ПРОВИНЦИЯ.ТРЯБВА ТОТАЛНА СМЯНА И РЕФОРМА В ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ СЪД.

Ти май предпочиташ само на Цецо крадливите приятелки да са в съда

И каква реформа ще стане в съда като махнем корумпирания Пенгезов и на негово място турим на Цецо Протежето с 3 г стаж в съдебната система от които 2 - майчинство?

и какво е казал като е проговорил? - "нямам нищо общо с палежите"

тия тъпунгери искат тотална диктатура!!цуци иска да превземе и апелативният съд,който не му е подвластен!!разчиства пътя на вожда със коледните маратонки!!

Цвъки продължава да разчиства пътя

Червенковци, спомнете си датата 21.01.2012. Идва краят на пенгезовци, гоцевци и тем подобна измет на обществото,затова ги е хванала истерията. Колкото до обвиняемият, нека не си въобразява, че е отървал кожата. Снощи го гледах по ТВ-то - нагъл до безобразие, и веднъж не погледна в камерата, въртеше белтъци през цялото време.

2 кратки въпорса - как да си спомним дата, която още не е настъпила и какво следва - махаме червенотиквениците и слагаме малоумотиквеници ли? За обикновените хора това какво ще промени?

Много неща ще се променят,като се изметат такива боклуци,като теб!

а какво стана с убиеца които избяга в севлиевскя балкан ? маи и него не хванахте ! юрган не можете да хванете ако ви го пуснат от балкона . виж далаверите с наркотицаите ги знаете .

Абре тези подпалвачи,оти не подпалят (погрешка)колите на тези съдии,че да ги видим тогава какво ще става? А Пегъзи не го пипайте,оти е луд и не подлежи на наказания.

Не се хващайте на брътвежите на Цецо бе хора! Не Пенгезов го е пуснал, а съдебен състав и личната неприязън към министъра няма ищо общо. Истината е, че ченгетата ни са некадърници, а министъра им е откровен тъпак!

съдебен състав- Ама че демагогия " Знаем ги тези колектива реши - ами да това е колективно решение. Но председателя го подсказа - Стара психология извехтяла изчисти си главата и се оглдеай защо БСП и ДПС с нокти и зъби искат президетската институция

че цялото правителство са октопода гроб са некадърни е толкова очевадно че тябва да си сляп или с някави психични отклонения че да не го проумееш,лошото е че ние обикновенните хора плащаме цената а за тях няма възмездие и те остават ненаказаи.това може да се случи само в червеното блато.

Пенгезов след случая със"социално слабата"му дъщеря защо е още шеф?????

Българина пари за цигари и пиене ще намери , но аз ядене все няма ! Не се учудвам , че този безработният киснел в кръчмата ! Щях да се учудя ако е бил в библиотеката ;)

След историята с далаверите на дъщеря му в Приморско (милионер да получи земя като социално слаб и да построй върху нея хотел)тоя Пенгезов как има очи изобщо да се показва пред хората не знам. И такъв човек да е съдия е просто срамно и за тези които са го върнали и за нас като нация. Жалко.

Ами що да няма очи да се показва? След като и на малките деца стана ясно, че цецко и с един тон вазелин не можа да докаже откде има толкова имоти купени на такива цени пък всеки ден се чекне да екрана и ни дава наклон на....... що Пенги да не го прави, а?

този от снимката ли е проговорил? та този не е спирал да говори глупости.

Как е възможно тази пародия на магистрат Пенгезов въобще още да не е в затвора След явните корупционни далавери в Приморско , след тясната му свързаност с мафиотски групи той все още е на работа ТОВА Е ВЪЗМОЖНО САМО В СТРАНТА КАТО БЪЛГАРИЯ , където наглеците доносници , като ГОЦЕ ПЪРВАНОВ все още дърпат конците Първата работа на новият президент трябва да е пълен леш за всички кадри на БСП-БКП, които са окупирали и корумпирали напълно съдебната система

Ми и аз се чудя как може доказано корумпиран тиквеник като тоя на снимката, известен като шестапартаментния Шива да е начело на силово министерство, ма ето на - както ти казваш - в държава като България всичко е възможно, защо те очудва само част от възможното?

и цецо да е жив и здрав все така да ва дразни

да е жив и здрав боико и все така да ва дразни търтеи

Браво ВА... Все така продължавай да НА дразниш с тъпотиите си...

Парадокса в България-безработни,вечно ревящи,че едвам свързват двата края,ядящи лоша и некачествена храна,а все в баровете киснат-и от къде питам аз има пари въпросния отчаян от живота,безработен,млад 29т годишен господин да кисни в бара???

Защо вие журналистите избирателно информирате и винаги засавате заъд правата на заподозряните,а много често и зад многократно доказали се като не непорядъчни лица. Защо непрекъснато ги героизирате, цитирате. С охота говорите какво казали, внушавате доверие към тях и т.н. Слушах Цветанов. Защо пропускате да посочите редица примери, които той даде. Защо смятате, че на съдиите трябва винаги да се вярва и че само те са компетентни юристи. Не спеколират ли те с правото безконтролно да преценяват. Непрекъснато внушавате недоверие към МВР и по този начин насърчавате престъпността.

защото времето когато ДЖЖурналистите хвалеха великите дела на вождовете ни, вместо да дават обективна инфорация мина с бай ти Тошо и това, че сега неговия "доведен син" ни управлява и искате да е както преди не е достатъчен довод да спрем да си вършим работата.

Защо вие журналистите избирателно информирате и винаги заставате зад боко тиквата,ами разследваите срс с телефонните записи между боко и танов,аааа не ви стиска да разследвате вожда.в бг нама журналисти,има само журналисти на конци.

Докато има такави съдии и медиите и общественоста търпи Пенгезовци в България ще се тъне в мицерия и бедност. Защото гръбнак на престъпниците е била и ще си остане БСП а Пенгозвоци залужават публично оплюване ако нямат съвест то поне да имат неудобство пред децата си

тъпата пръчка от снимката кърти мивки....и дуа супата де..

Имаме най-оядената и едновременно най-бездарната полиция на света :( И как стана, че точно от средите на тая тъпа полиция си издигнахме управляващите?!

Помним и лекарите детеубиици от Горна Оряховица. Поздрави на ПР агенцията ви герберастка. За акълът ви - какво да коментирам.

Красота и симетрия! Вътрешният министър Цецо вече дава прескомференции, когато освободят някой, който не в виновен. Някакъв младеж го набарали журналята, а Пудела се оправдава или обяснява? Абе ти министър ли си или? Хммм... Цуцко да не е вече пресаташе на МВР, което нас*а?

Браво на съда! Сега въпросът е кой/и застраховател/и стои/ят зад тях!

Уникално хубава снимка! Кой се сети да я сложи? Един от обвиняемите за палежи на коли проговори! Бря? Ама на тази снимка е този, който проговори или някой, който се е овъртял до ушите в шитове??

заседанията на апелативния съд от лятото ще се провеждат в приморско на нашио плаж на втора истанция-втори пост,спасители са пенгезов и урумов на давещите се да заповядат

те за туи него обичат боко че им прибра земиците барабар с хотелчетата!скоро осъдителна присъда нема да видим от апелативния съд

помощ, извиват ни ръцете

Аве,х.ьове-пак Цветанов ви е виновен,нали.

съдиите са най-корумпираната мръснишка сган, приватизирала съдебната система и работеща само за собствена печалба - да ви напомням ли онази варненска съдийка, която имаше разпиляни из къщата си 120 000 евро джобни пари?

Не , напомнини за момата, дето Цецко лично сложи за шефка на СГС.

Ц, Цветанов и Б. Борисов, ако не направят премени в полицията и съда, само с такива като тоя съдия Пеленгезов, ще се занимават. Най- лесно е чрез лекарите в МВР- болница да се спират всички които не са близки до съдиите и началниците в полицията- като им искат някакви измислени документи. В Русия преди време. някакви инвеститори се бяха отказали от инвестиции, зашото им искали документи че стоката която ще произвеждат не е радиоактивна. Комунизъм и корупция...

Хей, чукча чети преди да пишеш! Цветанов и Борисов не могат да правят промени в съда. Те нямат право да изказват и мнение за съда, преди да минат в опозиция.

Ако наистина съдийте и прокурорите са подкупни, то Ц.Ц. и Б.Б. ще имат нужда от тях да ги спасят когато най накрая се вземат мерки срещу истинските, най големите и ръководните органи в организираната престъпност.

Какво излиза в последна сметка - че читаво доказателство е това което съдията го признае.Това е една чисто субективна категория с която съдиите боравят както им е изгодно.Считам за уместно да спомена случая Борилски който е класически.Сто процента доказано престъпление във Франция а в България смятят доказателствата на недостатъчни.Ха да оставим факта че в България ни направиха на маймуни но и цяла Европа ни сочи с пръст и не ни приема за нормални.Абе тоя защо не го прекарат през дедектора на лъжата.

Цитаделата на всяка власт е съдебната система, от както се е изграждала властовата/йерархичната структура. Нека си спомним за мъдрият цар Соломон, който в спор за майчинството за едно дете, присъжда: Детето да се подели по равно, между двете жени. Тогава едната жена се отказва от своята половина, за да може да вземе другата жена ЦЯЛО ДЕТЕ. Богинята Темида, която държи везни в ръката си е с вързани очи и събути . Очите, за да не вижда парите, които циркулират в системата, а другото ... и богините си падат по силни мъже /здрава ръка или мека китка/.

Тия явно палят всякакви коли. Щеше да е по- добре ако палеха само колите на ченгетата- комунисти .

Да си го кажем честно-война между МВР и Апелативните съдии НЯМА.ИМА война между простака Цв.Цв. и ЗАКОНА.И в тази война по начало губещия е Цв.Цв. по ясни за всички причини-той просто е ГОЛА ВОДА.Той е едно натресено ни на всички нас НЕДОРАЗУМЕНИЕ.

толкова точно е казано,че единствено което мога да кая аз е ц.ц. да си варви. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Евала за мнението! По-точно - не може да бъде!

Като излезем от конкретния случай, в който са замесени много политически интереси във връзка с голямото обществено мнение по въпроса истината е една - СЪДИИТЕ ЧЕСТО СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ ПРЕД ОЧЕВИДНИ НЕЩА, НО БЕЗСПОРЕН ФАКТ Е И ЧЕ ПОЛИЦАИТЕ НАЙ-ЧЕСТО СЪЗНАТЕЛНО СЪБИРАТ КАЛПАВО ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, А ДОРИ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА ПРЕДИ ДА ВЛЕЗНАТ В СЪДА ТИЯ ДОКАЗАТЕЛСТВА МИНАВАТ ПРЕЗ ПРОКУРОРИ-ОБВИНИТЕЛИ, КОИТО СА ЕДИНСТВЕНИТЕ ПО-ПОДКУПНИ ТВАРИ В ТАЯ СИСТЕМА ОТ СЪДИИТЕ. САМО НАИВНИ И ГЛУПОВАТИ ХОРА МОГАТ ДА СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ВИНАГИ И САМО СЪДЪТ Е ВИНОВЕН, А ЦЕЦО Е ПИЧ, САМО ЩОТО ДУДНЕ ОТ ЕКРАНА ОТКРОВЕНИ НЕБИВАЛИЦИ.

Един от обвиняемите за палежите на коли проговоли на развален испански.

Цветаново-Борисовота полиция, първо арестува,за да успокои Обществото, после се хвали,и обвинява Невинните арестувани по всички медии, накрая ги пуска,защото нямат Никакви читави доказателства, и Задълж ително ,Съда им е виновен.Естествено ,на ГЕРБ Винаги друг им е виновен ! Ако се случи в Нормална държава, Държавата ,щеше да плаща,Стотици хиляди Обезщетение на Веки от стотиците Невинно обвинени от ГЕРБ !

Виждал много неща, защото много ходел, много обикалял! Защо бе майна, ходиш и обикаляш точно когато се запалват колите, нас ли искаш да изкараш глупаци?

Цецо апартаменто иска да ни изкара глупаци...ама то физкултурник кво да го праим...

Коментари - Един от обвиняемите за палежи на коли проговори | Днес.dir.bg

Един от обвиняемите за палежи на коли проговори

29-годишният Юлиан Ковачки, който бе задържан и обвинен за 12 палежа на коли в столичните квартали "Младост" и "Хаджи Димитър", заяви, че не е подпалвач, а само очевидец на пожарите, съобщи bTV.

Обратно в новината

Коментари - Един от обвиняемите за палежи на коли проговори | Днес.dir.bg

Коментари

И доматите с колците...Да, добре, така се палят 50+ коли, щото не си кеф, пък си бил признал, пък не си признал. Ей за т'ва не сме читаво племе, щото думите ни тежът колкото плюнка в локва. По цял ден пред журналята бълвате лайна, но не всички ви вярват.

Пак не се разбра кой крив кой прав. Според мен и двете страни в спора са криви. тагава !?: НЕ НА ТОЯ СЪД! НЕ НА ТАЯ ПОЛИЦИЯ! ТЕ НЕ СЛУЖАТ НА ОБЩЕСТВОТО НИ! само плюскат данъци!

Mного пъти съм критикувал решения на съда, но в случая смятам че е прав. Той не е казал че тоя малдеж е невинен, а че няма събрани безспорни доказателств че е виновен за тези палежи. Защо при това положение да лежи в ареста и ние данъкоплатците да го храним. А полицията като твърди че той е подпалвача да бъде така добра да събере доказателства и да ги представи на съда за да се даде осъдителна присъда. Така се работи в правовите държави.

Един от обвиняемите проговорил, но не се разбра, какво е казал. Че Ковачки е бил само свидетел, вече го четохме. Според заглавието, трябва да се информираме за разказа на обвиняемия, а не за спора между министъра и съдията.

Господа УПРАВНИЦИ ! Стига само сте крали,а започвайте да създавате работни места !!! Защото представяте ли си какво ще ви се случи,ако всеки настоящ и бъдещ безработен грабне КИБРИТА и започне да пали напудрените ви къщи и коли !!???

Пак "тройната коалиция " е виновна за некадърността на един физкултурник!

Нещо ново да има в тази "новина"??Нима до сега сте чули ББ или ЦЦ да кажат че са сгрешили или са подведени???Единствените им думи са че някой друг е виновен, някой друг е крив...а това е израз на пълна некомпетентност забелязана от народа, но не осъзната от двамата..

Плюхте в/у МВР и МО, че рано се пенсионират, не си плащали осигуровки, голям им бил бюджета, отрязах те им социалните превилегии, а сега се чудите защо няма осъдени за палежите, защо чакате с часове патрулка за протокол при ПТП, защо границата ни с Турция е безпрепятствено минавана от шапави говеда, заради които теглихме ножа на сектор животновъдство. "Далновидната" вътрешна политика на не едно правителство ни доведе до това розово състояние на държавата, пред знамето и народа, заклели се да служат и работят "любимите" ни политици.

Има една прослойка правонераздавачи от много низки хора. Низки, алчни, прости, тарикати. И тази вода ще отмине. А тоя Пенгезов ми звучи като Пандизов?!

Защо на всички ГЕРБ-ерчета ви убягва факта, че прокурора по делото не е направил възражение за пускането на лицето именно заради факта, че и според него няма достатъчно доказателства? И затова ли ви е виновен Пенгезов, Станишев и маите?

Когато беше избран Пенгезов в Апелативния съд имаше подписка от съдиите против избора му. Някой сериозно ли мисли,че тези които са подписали подписката против него ще допуснат същия да упражнява постоянно влияние върху тях и няма да спретнат нова подписка. Нека плюенето започне сега!

ДО 111-ПРЕДПОЧИТАМ ТАКИВА КОМУНЕТА ОТ ДВЕТЕ ЗЕМНИ ПОЛУКЪЛБЕТА ДА ОТИДАТ В БАЙКОНУР И ОТ ТАМ НА ПЛАНЕТАТА С А Т У Р Н.ПРИЯТЕН ПЪТ.

Пенгезов очевидно е в услуга на подпалвачите. Това е поредният абсурд в БГ.

В услуга - прави им кафе, купува им вестници, пали им цигарите, носи им чехлите, дава им малки суми на заем. Услуги от такъв характер.

цецо щрауса е герои ,дори левски бледнее пред него.арнолд шварценегер му се опъва малко но цвак цвак го бие като шкембе в дувар.щраус ти си човек герои. :-)

Да така е Пенгезовци са основната язва на прехода - мутрите са дреболийка в сравнение с тези престъпници петнящи името Магистрат. Жалка но актуална истина за пост-болшевишка България . Когато общото се освободи от "Пенгезов " ще си отидат и техните производни . Дано някой ден стане ...

ПИТАМ:ТОВА КОМУНЕ ПЕНГЕЗОВ ЗАЩО Е ОЩЕ В СЪДА?СОЦИАЛНО СЛАБАТА МУ ДЪЩЕРИЧКА И ТЯ ЛИ Е ОЩЕ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА? ЗАТОВА ТРЯБВАТ СЪДИИ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА ПРОВИНЦИЯ.ТРЯБВА ТОТАЛНА СМЯНА И РЕФОРМА В ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ СЪД.

Ти май предпочиташ само на Цецо крадливите приятелки да са в съда

И каква реформа ще стане в съда като махнем корумпирания Пенгезов и на негово място турим на Цецо Протежето с 3 г стаж в съдебната система от които 2 - майчинство?

и какво е казал като е проговорил? - "нямам нищо общо с палежите"

тия тъпунгери искат тотална диктатура!!цуци иска да превземе и апелативният съд,който не му е подвластен!!разчиства пътя на вожда със коледните маратонки!!

Цвъки продължава да разчиства пътя

Червенковци, спомнете си датата 21.01.2012. Идва краят на пенгезовци, гоцевци и тем подобна измет на обществото,затова ги е хванала истерията. Колкото до обвиняемият, нека не си въобразява, че е отървал кожата. Снощи го гледах по ТВ-то - нагъл до безобразие, и веднъж не погледна в камерата, въртеше белтъци през цялото време.

2 кратки въпорса - как да си спомним дата, която още не е настъпила и какво следва - махаме червенотиквениците и слагаме малоумотиквеници ли? За обикновените хора това какво ще промени?

Много неща ще се променят,като се изметат такива боклуци,като теб!

а какво стана с убиеца които избяга в севлиевскя балкан ? маи и него не хванахте ! юрган не можете да хванете ако ви го пуснат от балкона . виж далаверите с наркотицаите ги знаете .

Абре тези подпалвачи,оти не подпалят (погрешка)колите на тези съдии,че да ги видим тогава какво ще става? А Пегъзи не го пипайте,оти е луд и не подлежи на наказания.

Не се хващайте на брътвежите на Цецо бе хора! Не Пенгезов го е пуснал, а съдебен състав и личната неприязън към министъра няма ищо общо. Истината е, че ченгетата ни са некадърници, а министъра им е откровен тъпак!

съдебен състав- Ама че демагогия " Знаем ги тези колектива реши - ами да това е колективно решение. Но председателя го подсказа - Стара психология извехтяла изчисти си главата и се оглдеай защо БСП и ДПС с нокти и зъби искат президетската институция

че цялото правителство са октопода гроб са некадърни е толкова очевадно че тябва да си сляп или с някави психични отклонения че да не го проумееш,лошото е че ние обикновенните хора плащаме цената а за тях няма възмездие и те остават ненаказаи.това може да се случи само в червеното блато.

Пенгезов след случая със"социално слабата"му дъщеря защо е още шеф?????

Българина пари за цигари и пиене ще намери , но аз ядене все няма ! Не се учудвам , че този безработният киснел в кръчмата ! Щях да се учудя ако е бил в библиотеката ;)

След историята с далаверите на дъщеря му в Приморско (милионер да получи земя като социално слаб и да построй върху нея хотел)тоя Пенгезов как има очи изобщо да се показва пред хората не знам. И такъв човек да е съдия е просто срамно и за тези които са го върнали и за нас като нация. Жалко.

Ами що да няма очи да се показва? След като и на малките деца стана ясно, че цецко и с един тон вазелин не можа да докаже откде има толкова имоти купени на такива цени пък всеки ден се чекне да екрана и ни дава наклон на....... що Пенги да не го прави, а?

този от снимката ли е проговорил? та този не е спирал да говори глупости.

Как е възможно тази пародия на магистрат Пенгезов въобще още да не е в затвора След явните корупционни далавери в Приморско , след тясната му свързаност с мафиотски групи той все още е на работа ТОВА Е ВЪЗМОЖНО САМО В СТРАНТА КАТО БЪЛГАРИЯ , където наглеците доносници , като ГОЦЕ ПЪРВАНОВ все още дърпат конците Първата работа на новият президент трябва да е пълен леш за всички кадри на БСП-БКП, които са окупирали и корумпирали напълно съдебната система

Ми и аз се чудя как може доказано корумпиран тиквеник като тоя на снимката, известен като шестапартаментния Шива да е начело на силово министерство, ма ето на - както ти казваш - в държава като България всичко е възможно, защо те очудва само част от възможното?

и цецо да е жив и здрав все така да ва дразни

да е жив и здрав боико и все така да ва дразни търтеи

Браво ВА... Все така продължавай да НА дразниш с тъпотиите си...

Парадокса в България-безработни,вечно ревящи,че едвам свързват двата края,ядящи лоша и некачествена храна,а все в баровете киснат-и от къде питам аз има пари въпросния отчаян от живота,безработен,млад 29т годишен господин да кисни в бара???

Защо вие журналистите избирателно информирате и винаги засавате заъд правата на заподозряните,а много често и зад многократно доказали се като не непорядъчни лица. Защо непрекъснато ги героизирате, цитирате. С охота говорите какво казали, внушавате доверие към тях и т.н. Слушах Цветанов. Защо пропускате да посочите редица примери, които той даде. Защо смятате, че на съдиите трябва винаги да се вярва и че само те са компетентни юристи. Не спеколират ли те с правото безконтролно да преценяват. Непрекъснато внушавате недоверие към МВР и по този начин насърчавате престъпността.

защото времето когато ДЖЖурналистите хвалеха великите дела на вождовете ни, вместо да дават обективна инфорация мина с бай ти Тошо и това, че сега неговия "доведен син" ни управлява и искате да е както преди не е достатъчен довод да спрем да си вършим работата.

Защо вие журналистите избирателно информирате и винаги заставате зад боко тиквата,ами разследваите срс с телефонните записи между боко и танов,аааа не ви стиска да разследвате вожда.в бг нама журналисти,има само журналисти на конци.

Докато има такави съдии и медиите и общественоста търпи Пенгезовци в България ще се тъне в мицерия и бедност. Защото гръбнак на престъпниците е била и ще си остане БСП а Пенгозвоци залужават публично оплюване ако нямат съвест то поне да имат неудобство пред децата си

тъпата пръчка от снимката кърти мивки....и дуа супата де..

Имаме най-оядената и едновременно най-бездарната полиция на света :( И как стана, че точно от средите на тая тъпа полиция си издигнахме управляващите?!

Помним и лекарите детеубиици от Горна Оряховица. Поздрави на ПР агенцията ви герберастка. За акълът ви - какво да коментирам.

Красота и симетрия! Вътрешният министър Цецо вече дава прескомференции, когато освободят някой, който не в виновен. Някакъв младеж го набарали журналята, а Пудела се оправдава или обяснява? Абе ти министър ли си или? Хммм... Цуцко да не е вече пресаташе на МВР, което нас*а?

Браво на съда! Сега въпросът е кой/и застраховател/и стои/ят зад тях!

Уникално хубава снимка! Кой се сети да я сложи? Един от обвиняемите за палежи на коли проговори! Бря? Ама на тази снимка е този, който проговори или някой, който се е овъртял до ушите в шитове??

заседанията на апелативния съд от лятото ще се провеждат в приморско на нашио плаж на втора истанция-втори пост,спасители са пенгезов и урумов на давещите се да заповядат

те за туи него обичат боко че им прибра земиците барабар с хотелчетата!скоро осъдителна присъда нема да видим от апелативния съд

помощ, извиват ни ръцете

Аве,х.ьове-пак Цветанов ви е виновен,нали.

съдиите са най-корумпираната мръснишка сган, приватизирала съдебната система и работеща само за собствена печалба - да ви напомням ли онази варненска съдийка, която имаше разпиляни из къщата си 120 000 евро джобни пари?

Не , напомнини за момата, дето Цецко лично сложи за шефка на СГС.

Ц, Цветанов и Б. Борисов, ако не направят премени в полицията и съда, само с такива като тоя съдия Пеленгезов, ще се занимават. Най- лесно е чрез лекарите в МВР- болница да се спират всички които не са близки до съдиите и началниците в полицията- като им искат някакви измислени документи. В Русия преди време. някакви инвеститори се бяха отказали от инвестиции, зашото им искали документи че стоката която ще произвеждат не е радиоактивна. Комунизъм и корупция...

Хей, чукча чети преди да пишеш! Цветанов и Борисов не могат да правят промени в съда. Те нямат право да изказват и мнение за съда, преди да минат в опозиция.

Ако наистина съдийте и прокурорите са подкупни, то Ц.Ц. и Б.Б. ще имат нужда от тях да ги спасят когато най накрая се вземат мерки срещу истинските, най големите и ръководните органи в организираната престъпност.

Какво излиза в последна сметка - че читаво доказателство е това което съдията го признае.Това е една чисто субективна категория с която съдиите боравят както им е изгодно.Считам за уместно да спомена случая Борилски който е класически.Сто процента доказано престъпление във Франция а в България смятят доказателствата на недостатъчни.Ха да оставим факта че в България ни направиха на маймуни но и цяла Европа ни сочи с пръст и не ни приема за нормални.Абе тоя защо не го прекарат през дедектора на лъжата.

Цитаделата на всяка власт е съдебната система, от както се е изграждала властовата/йерархичната структура. Нека си спомним за мъдрият цар Соломон, който в спор за майчинството за едно дете, присъжда: Детето да се подели по равно, между двете жени. Тогава едната жена се отказва от своята половина, за да може да вземе другата жена ЦЯЛО ДЕТЕ. Богинята Темида, която държи везни в ръката си е с вързани очи и събути . Очите, за да не вижда парите, които циркулират в системата, а другото ... и богините си падат по силни мъже /здрава ръка или мека китка/.

Тия явно палят всякакви коли. Щеше да е по- добре ако палеха само колите на ченгетата- комунисти .

Да си го кажем честно-война между МВР и Апелативните съдии НЯМА.ИМА война между простака Цв.Цв. и ЗАКОНА.И в тази война по начало губещия е Цв.Цв. по ясни за всички причини-той просто е ГОЛА ВОДА.Той е едно натресено ни на всички нас НЕДОРАЗУМЕНИЕ.

толкова точно е казано,че единствено което мога да кая аз е ц.ц. да си варви. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Евала за мнението! По-точно - не може да бъде!

Като излезем от конкретния случай, в който са замесени много политически интереси във връзка с голямото обществено мнение по въпроса истината е една - СЪДИИТЕ ЧЕСТО СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ ПРЕД ОЧЕВИДНИ НЕЩА, НО БЕЗСПОРЕН ФАКТ Е И ЧЕ ПОЛИЦАИТЕ НАЙ-ЧЕСТО СЪЗНАТЕЛНО СЪБИРАТ КАЛПАВО ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, А ДОРИ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА ПРЕДИ ДА ВЛЕЗНАТ В СЪДА ТИЯ ДОКАЗАТЕЛСТВА МИНАВАТ ПРЕЗ ПРОКУРОРИ-ОБВИНИТЕЛИ, КОИТО СА ЕДИНСТВЕНИТЕ ПО-ПОДКУПНИ ТВАРИ В ТАЯ СИСТЕМА ОТ СЪДИИТЕ. САМО НАИВНИ И ГЛУПОВАТИ ХОРА МОГАТ ДА СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ВИНАГИ И САМО СЪДЪТ Е ВИНОВЕН, А ЦЕЦО Е ПИЧ, САМО ЩОТО ДУДНЕ ОТ ЕКРАНА ОТКРОВЕНИ НЕБИВАЛИЦИ.

Един от обвиняемите за палежите на коли проговоли на развален испански.

Цветаново-Борисовота полиция, първо арестува,за да успокои Обществото, после се хвали,и обвинява Невинните арестувани по всички медии, накрая ги пуска,защото нямат Никакви читави доказателства, и Задълж ително ,Съда им е виновен.Естествено ,на ГЕРБ Винаги друг им е виновен ! Ако се случи в Нормална държава, Държавата ,щеше да плаща,Стотици хиляди Обезщетение на Веки от стотиците Невинно обвинени от ГЕРБ !

Виждал много неща, защото много ходел, много обикалял! Защо бе майна, ходиш и обикаляш точно когато се запалват колите, нас ли искаш да изкараш глупаци?

Цецо апартаменто иска да ни изкара глупаци...ама то физкултурник кво да го праим...