Коментари - Столтенберг: Видях как светът стана по-опасен | Днес.dir.bg

Столтенберг: Видях как светът стана по-опасен

Светът е станал по-опасен през последните 30 години, констатира генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

Обратно в новината

Коментари - Столтенберг: Видях как светът стана по-опасен | Днес.dir.bg

Коментари

симо

ВЯРНО...Благодарение и на теб...

А НАТО-ЦЯЛОТО В БЯЛО! НЕВИННИ ПРОСТО!!!

Щерев, добро утро, Дебил.Виждам, в ремисия си, щом отново си във форума.Дерзай.Иначе, тоя, клизмаджията прави поредната гениална еврика.За тероризма, знаем откъде появил се ясно, но израза станалата по-решителна Русия не разбирам.Те какво очакваха, че света е само пудели и скимтящи котета?

Българския народ е щастлив че сме част от НАТО

Българския народ не е щаслив, когато еврогейчета, като теб, говорят от наше име ....

Тъпако виш колко си нещастен.

Благодарение на такива като деб и дружките ти ще става все по опасен та може и да се позатрие защото алчността ви граници няма. Никой никъде не ви е викал ама вие все се врете за да видите какво може да авантосате без да ви пука че сусипвате държави, погубвате животи и се заблуждавате че всичко ще да остане без последствия, но за жалост пак последствията ще са върху невинни а не върху истинските виновници

Тоя се прави че открил топлата вода с тъпата си констатация.Това и децата го виждат! Всепак за тоя хал най голям принос имат началниците му зад Океана ! Създаваш конфликти,вместо да ги потушаваш,а после се правиш че констатираш колко е зле.....ЛИЦЕМЕР !

Тъжно ми е като гледам как мнозинството от хората търсят отчаяно спасители сред хората. Спорят за несъществени неща, влагат много емоции и страсти, а раума е малко и пропускат важните неща. Спасители сред хора няма, никога не е имало и никога няма да има. Тези които търсят такива ще намерят вълци в овчи кожи. Човешката история е пълна с такива примери. Мисля че мнизоството вперени в земните неща дори не търсят истинско спасение, а възстановяване на душеният им и физически комфорт. Понеже истинското спасение е от грехът, който е във фундаментално противоречие със живота, и от смъртта, която е наш ултимативен враг. Затова мнозина стават доброволни слепци и не искат да видят единственото ни спасение чрез вяра и благодата в Господа Исуса Христа, Който сам изкушаван във всичко в тленно човешко тяло като нас грешниците, не съгреши в нищо, за да стане жертвен агнец без недостатък. Чрез Неговата доброволна свята саможертва изкупи старите грехове на света за които трябваше да умрем и посочи тясната пътека на покаянието, освещението и спасението. Изкупени сме с най-високата цена. И който не иска да приеме спасителната ръка на Господа Исуса за да вървят заедно по пътя на освещението и спасението, ще търси до край спасители сред хората и ще падне заради сатаниските измами срещу които няма да знае как да противостои.

да ама виж, бог не помогна срещу клането на покорни хрисими българи по време на турското робство , не помогна и на индианците, ама баи тошо като разположи ракетите със среден обхват-плъховете си отдръпнаха окървавените муцуни, не може някои (гърци турци) да те е считал за роб и сега да ти помага, тулупа е страхлива шунда-предател

в атлантическа гърция няма нито една натовска база в демократична бълхария точно пет бази с американски говедари аз се чудя защо мирише на тор

Не бе това му викат присъствие може и окупация да кажеш-така искаме това става проблема е на стадото.

40 милиарда долара за оръжие на саудитска арабия 4 милиарда нов договор с нам си кой тия оружия господинчо ще почнат да пукат ама ако ви треперят гащите от северна корея не знам как сте тръгнали да притискате Москва - успех!

Този трябва да се погледне в огледалото и там ще види един от виновниците за това състояние!

във новините за да види какво говори шизофреника от Кремъл и после поглежда сводките от разузнаването на съюзниците от NATO и разбира,че това което говори се 100% стова което прави всъщност!А то е да води хибридна война и да избива хора!

е искал да напише авторът на горният пост

Възхитен съм колко правилно отбелязва измененията в света генералният секретар на пакта и пораждащите го причини. Той просто потвърди направените от президента Обама констатации, че най голямата заплаха за човечеството е възродилата се империя, която под ръководството на офицера от КГБ руши установилият се световен ред.

Малей, коло мазно,че чак протече. Убеден съм ,че ползваш някоя сламка от АОУНСУ от преди 30 години.

Дядо, извини ме за тъпото ми изказване. Понякога и аз не мога да се разбера какъв съм г-з.

Президентът на Атлантическия клуб и бивш външен министър Соломон Паси заяви, че България може да изиграе сериозна роля в развитието на отношенията между ЕС и Северна Корея. Според него България се ползва с доверие в азиатската страна и Пхенян би се вслушал в съветите ни.

И кога и къде го видя?Причината ще знаиш не е о оптиката ти , зад нея е.

Този сдуханяк посочва С Корея и Русия като нови заплахи. Мълчи като насран обаче за Либия, Египет, Алжир, Ирак, Йемен и Афганистан, където САЩ и НАТО тотално се провалиха, създадоха ДАЕШ и подкрепят терористи и изроди!

Не се "провалиха" - успяха да създадат даеш.

НЕМА да се пуашиш Столтенберг !!! Каракачанов те подпира ОТ ЗАД!!! :)

Бе ти и звезди посред бял ден ще видиш!!!

светът стана и по-лош за нормалните хора. Докатоимаше СССР капитализмът се цивилизоваше, сега пак подивя

veska

След като такива изроди като тебе са сложени на постове, за да държат куфарчетата и натискат копчета, какво може да се очаква? Да манипулират хората, чрез измислени и разпространявани от лъжливите си медии "доказателства" срещу държави и техните правителства, които не искат искат да изпълняват нарежданията им. Не искат да превръщат държавите им в нов вид колониални и да "приватизират" богатствата им. Да ги дават на концесия, както правят нашите.

Митичните джихадистите забулени в мистерия и кърпи против прахоляк, на практика играят ролята на овчарските кучета на папството - стандартно световно плашило, което трябва да сее есктремизъм на религиозна основа, необходим ма папствот за да осъди религизоният екстремизъм и конкретно християнството, знаейки че е екслузивна религия , която не търпи компромис с Божията истина. Защот истина има само когато е 100 % истина, понеже лъжата, която е най-близо до истината е най-опасна. Тези митични джихадисти трябва да вкарат света в лоното на папският икуменизъм - обединение на основните световни религии под шапката на римокатолицизма, което значи обединени на света в сатаниснките заблуди, което ще бъде подпечатано с белегът на авторитет на звярът ( папството ) - неделният закон, чиито духовен апсект Бог нарича вавилонска блудница. За да контролират съвстта на хората и да ги приниждават да са послужни на дктата им, те ще отменят хартиените пари за да не позволят на никой който не е се покланя на тленият грешен човек, да не може да купува или продава. Разбира се в името на "мира, сигурността и общото благо", папската интепретация на които буди недоумение и тревога в честният трезвомислещ човек.

Светът не "стана по-опасно място", а такива като този на снимката го направиха опасно място. Руснаците не са стока, но си стоят в Русия. Не можем да кажем същото за Щатите и васалите им в НАТО, нали? Аз лично не искам нито руски, нито американски (уж на НАТО) бази в страната си. Да се измитат и едните, и другите. Видели сме само лошо от тях.

Да кажеш,че Русия си стои в страната след като окупира Крим,Разори Донбас и изкла над 10 000 цивилни в Украйна,а също хвърля бомби по жени и деца в Сирия?!Това е наглост!И ако Прибалтийските държави не бяха в NATO щеше повторно да ги зароби и да превърне цветущите им земи в кочина!

"Цветущите им земи", от които половината им население се изнесе, на пожар. Другото няма да го коментирам.

ТОЧНО ТЕ НАПРАВИХА ЗАРАДНА ЕВРОПА ИНКУБАТОР НА ДЖИХАДИСТИ. КАТО СЛОЖИ В ДЖОБА СИ НЕМСКИ ПАСПОРТ, МЕДИИТЕ ЩЕ ИМА ПОСЛЕ ДА ПИШАТ, ЧЕ ЕДНИ НЕМЦИ ИЗБИВАТ ДРУГИ НЕМЦИ. КАКЪВ НИ Е НА НАС ЗОРА В ТОЯ СЛУЧАЙ. ЗОРА НИ Е, ЧЕ И НИЕ СМЕ ЧАСТ ОТ ЕВРОПА. ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ ОПАСТНОСТА КОЯТО СЪЗДАВАТ, ЗАСЯГА ПРЯКО НАС И НАШИТЕ ДЕЦА. ТОВА Е БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ. ЩЕ СТАНЕМ ЕДНО ГОЛЯМО КОСОВО. ПРИЯТЕН ДЕН.

освен че света е по опасен заради вас,столтенберг е видял и доста гей паради,един от бичовете на новото време,солидни изповядван от членовете на нато

Нищо не си видял още..

Kalin

Прав е нали и той активно допринася това да става.

Едно уточнение. За нас стана по-опасен. За такива като вас по-доходен , г-н Столтенберг.

2 Коринтяни 6 "14 Не се впрягайте заедно с невярващите; защото какво общо имат правдата и беззаконието или какво общение има светлината с тъмнината? 15 и какво съгласие има Христос с Велиала? или какво съучастие има вярващия с невярващия? 16 и какво споразумение има Божият храм с идолите? Защото ние сме храм на живия Бог, както рече Бог: "Ще се заселя между тях и между тях ще ходя; и ще им бъда Бог, и те ще Ми бъдат люде". 17 Затова - "Излезте изсред тях и отделете се", казва Господ, "И не се допирайте до нечисто"; и "Аз ще ви приема, 18 И ще ви бъда Отец, И вие ще Ми бъдете синове и дъщери", казва всемогъщият Господ." 1 Солунци 5 1 А за годините и времената, братя, няма нужда да ви се пише; 2 защото вие добре знаете, че Господният ден ще дойде като крадец нощем. 3 Когато казват: Мир и безопасност! тогава ще ги постигне внезапно погубление, като болките на непразна жена, и никак няма да избягнат. 4 Но вие, братя, не сте в тъмнина, та да ви постигне оня ден като крадец. 5 Защото вие всички сте синове на светлината, синове на деня: не сме от нощта, нито от тъмнината. 6 И тъй, да не спим, както другите, но да бъдем будни и трезвени. 7 Защото, които спят, нощем спят, и които се опиват, нощем се опиват; 8 а ние, като сме от деня, нека бъдем трезвени и нека облечем за бронен нагръдник вяра и любов и да турим за шлем надеждата за спасение. 9 Защото Бог ни е определил не на гняв, но да получим спасение чрез нашия Господ Исус Христос, 10 Който умря за нас, тъй щото, било че сме живи, или че сме починали, да живеем заедно с Него.

Езуитска риторика. Създават контролирания хаос в света за да нагнетят напражение и несигурност в обществото, така че да оправдаят бъдещето им предложение за световна диктатура в името на "мира и сигурността", подпечатана с белегът на авторитет папството - неделният закон, който е в директно противоречие с четвърта вечна Божия заповед. Единствената в декалога започваща неслучайно с думата "Помни". Масовите медиите които контролират отразяват натрапчиво този хаос. А политиците които контролирта и световните професионални гурута не спират да се тревожат заради него и рзарди други имагинерни опасности. За да се яви в подхопдящият момент човекът на греха и погибелта и да предложи ка "спасение" обединението на света в сатаниските заблуди. Те искат да обединят света политичекси , икономически и религиозно, за да могат да принудят хоарта да се подчиняват на бащата на лъжата в денят на езическото поклонение на слънцето неделя. Нато на практика е модерният вариант на средновековните кръстоносци, които са воювали за да разширят властта и сферата на влияние на римокатолчиескат езотеричекса църква, получила своята сила и власт от змеят (сатана), за да бъде принуден света чрез нея да се поклони на бащата на лъжата като наБог, което е невъзможно. Бог ни казва всичко в библейските пророчества за последните дни на този свят в които живеем. И ще настанат такива усилни мракобесни времена каквито никога не са били през цялата човешка история. И отново ще преследват тъези които поазят Божиите заповеди и вярата в Исуса Христа обивнявайки ги че смущават мира, носят разделение и ектремизъм. Но Господ каза че не е дошъл да донесе мир а меч. Защот какво обещние има между светлинат аи тъмнината. Или между правдата и неправдата? И какво съгласие има между Христос с Велиала. Или каво споразумение има между Божият храй и идолите?

Светът стана по-опасен благодарение на такива като Столтенберг. Нищо чудно да ни докарат и Трета световна война. Русия не може безучастно да гледа как НАТО пълзи към нея, обгражда я с бази и с враждебни държави - американски сателити.

Вие го направихте по-опасен, защото САЩ са потънали в дългове и само войните ги измъкват от калта. Това е истината, другото е ала-бала за наивници и плащане на подставени лица да измъкват богатствата на отделните страни.

Света стана по опасен, защото вие от НАТО го направихте такъв!

Как си личи, че сороските тролове са професионалисти - в неделя никви ги няма. И то по баш русофобската тема. Ама сигур ще ги изръгат по-късно, извънредно.

И за всички тия нестабилности сте виновни точно вие от НАТО! За чий рзрушихте Ирак, Либия и Сирия? Ако не бяхте, никакви ислямски държави нямаше да съществуват в момента!

Ам, Косово!? Ам, Афганистан!? Ам из Африка какво ръчкане е!?

..... Ако евреин е ранил или убил евреин - това е вътрешно престъпление - ако една арабска или арабска жена е ранена или убита евреин е акт на тероризъм - ако един евреин е ранил или убил арабин, това е предотвратено терористично действие. В този случай убитите араби или араби трябва да имат нож в ръка, чанта или кола, а арестуваните трябва да признаят, че планират да извършат терористичната атака. Момчетата, които хвърлят камъчета, изобщо не се броят. Само ужасни терористи.

Кой ли е запалил най много войни по света.... гатанка.

Този, който има най-голям военен бюджет. По-голям от на всички други държави взети заедно.

Само газ и и през комина за вас....де да беше жив онзи с мустачките, където наводнихте Европа с мангали!

Значи си много тъп, че чак сега да го разбереш.....

Столти, ама и ти си розовобузест, като Иво Прокопиев!. Много ебане ще падне за евреите!

Педи чети!" По време на патрулиране в българското посолство в Украйна е открит пакет с боеприпаси"

"Заедно с други престъпници направих света по-опасен" е по-подходящо заглавие.

Нямало рептили, а!? Таз наглост и тез мазни лъжи, опитващи се да замазват убийствата, осакатяванията, разрушенията, прогонването, нещастието на десетки милиони по света и у нас, човешки ли са!?

Рептила в Кремъл даже не се е и маскирал!И съвсем по рептилски представя действията си като ,,освобождение",борба за ,,независимост"и други рептилщини

Кремъл само реагира на провокации и в Украйна, и в Сирия, и в Грузия... Инициаторите са сащинските и еврогейските рептили.

Светът е опасно място в резултат на това, че САЩ и креатурата му НАТО налагат с военни интервенции, цветни революции и Майдани навсякъде по света, където не успеят да пробутат, като у нас, свои послушковци да са начело на управленето.

Светът е опасно място заради държави като Русия и Северна Корея! НАТО е организацията която е опряла нож под брадичката им!И Слава Богу!

ДА ЖИВЕЙ САЩ! ДА ЖИВЕЙ ДЕМОКРАЦИЯТААА! УРА, ДРУгАРЮ! УРАААААААААААААААААААААААА!

Столтенберг, няма начин, педерастите ще дадете фира. Трябва да го приемете мъжествено!

майни го тоя. Цървулът трудно става обувка.

То е за негово добро - работата, в Сибир, може да го направи човек.

ще го мана, щом казваш! педерасти не са ни нужни. на който му трябват педофили да се обади на папата!

Столтенберг е от соц. педерастите, дето не се страхуват да ходят без охрана!

И затова ли отиде да ставаш шеф на НАТО? Кой водеше демонстрациите на Норвегия срещу членството и в НАТО? Не се ли казваше Йенс Столтенбер?!

"Дялан камък". Като "нашите" пръмови, сталинки, боковки, сергейчета...

Абе, добре, че са сащ/нато с трилионния си военен бюджет, с хилядта си бази по света и у нас, с 200 военни операции, които са водили в над 130страни, след ВСВ, с 15млн. жертви(това по ам.данни). Така те бранят света от "агресивната" Русия с нейните 4-5 бази извън страната и 50млрд. военен бюджет. Ура, другари, демократи! Ураааааааа! Да живей сащ! Вечна дружба!

Оня ден написах един коментар пос днимката на Кулезич в blitz, a той бе че са избрали много лоши снимки на Кулезич и не им ли омръзна да правят за смях дали със снимки, дали с думи свестни хора. На дргия ден нямах право да коментирам в blitz. Коментарът ми не съдържаше обидни думи. Не е за вярване в каква кочина живеем , а кочината се прави от свине.

Нищо не си видял, още. Сега е свинарница, а ще става касапница.

Аве, Столтенберг, видя ли сащ/"запада" колко страни нападнаха!? Или викаш, те за "добро"... ги разсипаха.

Украйна и Сирия.Както и без съмнение Русия!

Нещо се опитваш да кажеш!?

Мозъчно си разсипан брато.

Коментари - Столтенберг: Видях как светът стана по-опасен | Днес.dir.bg

Столтенберг: Видях как светът стана по-опасен

Светът е станал по-опасен през последните 30 години, констатира генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

Обратно в новината

Коментари - Столтенберг: Видях как светът стана по-опасен | Днес.dir.bg

Коментари

симо

ВЯРНО...Благодарение и на теб...

А НАТО-ЦЯЛОТО В БЯЛО! НЕВИННИ ПРОСТО!!!

Щерев, добро утро, Дебил.Виждам, в ремисия си, щом отново си във форума.Дерзай.Иначе, тоя, клизмаджията прави поредната гениална еврика.За тероризма, знаем откъде появил се ясно, но израза станалата по-решителна Русия не разбирам.Те какво очакваха, че света е само пудели и скимтящи котета?

Българския народ е щастлив че сме част от НАТО

Българския народ не е щаслив, когато еврогейчета, като теб, говорят от наше име ....

Тъпако виш колко си нещастен.

Благодарение на такива като деб и дружките ти ще става все по опасен та може и да се позатрие защото алчността ви граници няма. Никой никъде не ви е викал ама вие все се врете за да видите какво може да авантосате без да ви пука че сусипвате държави, погубвате животи и се заблуждавате че всичко ще да остане без последствия, но за жалост пак последствията ще са върху невинни а не върху истинските виновници

Тоя се прави че открил топлата вода с тъпата си констатация.Това и децата го виждат! Всепак за тоя хал най голям принос имат началниците му зад Океана ! Създаваш конфликти,вместо да ги потушаваш,а после се правиш че констатираш колко е зле.....ЛИЦЕМЕР !

Тъжно ми е като гледам как мнозинството от хората търсят отчаяно спасители сред хората. Спорят за несъществени неща, влагат много емоции и страсти, а раума е малко и пропускат важните неща. Спасители сред хора няма, никога не е имало и никога няма да има. Тези които търсят такива ще намерят вълци в овчи кожи. Човешката история е пълна с такива примери. Мисля че мнизоството вперени в земните неща дори не търсят истинско спасение, а възстановяване на душеният им и физически комфорт. Понеже истинското спасение е от грехът, който е във фундаментално противоречие със живота, и от смъртта, която е наш ултимативен враг. Затова мнозина стават доброволни слепци и не искат да видят единственото ни спасение чрез вяра и благодата в Господа Исуса Христа, Който сам изкушаван във всичко в тленно човешко тяло като нас грешниците, не съгреши в нищо, за да стане жертвен агнец без недостатък. Чрез Неговата доброволна свята саможертва изкупи старите грехове на света за които трябваше да умрем и посочи тясната пътека на покаянието, освещението и спасението. Изкупени сме с най-високата цена. И който не иска да приеме спасителната ръка на Господа Исуса за да вървят заедно по пътя на освещението и спасението, ще търси до край спасители сред хората и ще падне заради сатаниските измами срещу които няма да знае как да противостои.

да ама виж, бог не помогна срещу клането на покорни хрисими българи по време на турското робство , не помогна и на индианците, ама баи тошо като разположи ракетите със среден обхват-плъховете си отдръпнаха окървавените муцуни, не може някои (гърци турци) да те е считал за роб и сега да ти помага, тулупа е страхлива шунда-предател

в атлантическа гърция няма нито една натовска база в демократична бълхария точно пет бази с американски говедари аз се чудя защо мирише на тор

Не бе това му викат присъствие може и окупация да кажеш-така искаме това става проблема е на стадото.

40 милиарда долара за оръжие на саудитска арабия 4 милиарда нов договор с нам си кой тия оружия господинчо ще почнат да пукат ама ако ви треперят гащите от северна корея не знам как сте тръгнали да притискате Москва - успех!

Този трябва да се погледне в огледалото и там ще види един от виновниците за това състояние!

във новините за да види какво говори шизофреника от Кремъл и после поглежда сводките от разузнаването на съюзниците от NATO и разбира,че това което говори се 100% стова което прави всъщност!А то е да води хибридна война и да избива хора!

е искал да напише авторът на горният пост

Възхитен съм колко правилно отбелязва измененията в света генералният секретар на пакта и пораждащите го причини. Той просто потвърди направените от президента Обама констатации, че най голямата заплаха за човечеството е възродилата се империя, която под ръководството на офицера от КГБ руши установилият се световен ред.

Малей, коло мазно,че чак протече. Убеден съм ,че ползваш някоя сламка от АОУНСУ от преди 30 години.

Дядо, извини ме за тъпото ми изказване. Понякога и аз не мога да се разбера какъв съм г-з.

Президентът на Атлантическия клуб и бивш външен министър Соломон Паси заяви, че България може да изиграе сериозна роля в развитието на отношенията между ЕС и Северна Корея. Според него България се ползва с доверие в азиатската страна и Пхенян би се вслушал в съветите ни.

И кога и къде го видя?Причината ще знаиш не е о оптиката ти , зад нея е.

Този сдуханяк посочва С Корея и Русия като нови заплахи. Мълчи като насран обаче за Либия, Египет, Алжир, Ирак, Йемен и Афганистан, където САЩ и НАТО тотално се провалиха, създадоха ДАЕШ и подкрепят терористи и изроди!

Не се "провалиха" - успяха да създадат даеш.

НЕМА да се пуашиш Столтенберг !!! Каракачанов те подпира ОТ ЗАД!!! :)

Бе ти и звезди посред бял ден ще видиш!!!

светът стана и по-лош за нормалните хора. Докатоимаше СССР капитализмът се цивилизоваше, сега пак подивя

veska

След като такива изроди като тебе са сложени на постове, за да държат куфарчетата и натискат копчета, какво може да се очаква? Да манипулират хората, чрез измислени и разпространявани от лъжливите си медии "доказателства" срещу държави и техните правителства, които не искат искат да изпълняват нарежданията им. Не искат да превръщат държавите им в нов вид колониални и да "приватизират" богатствата им. Да ги дават на концесия, както правят нашите.

Митичните джихадистите забулени в мистерия и кърпи против прахоляк, на практика играят ролята на овчарските кучета на папството - стандартно световно плашило, което трябва да сее есктремизъм на религиозна основа, необходим ма папствот за да осъди религизоният екстремизъм и конкретно християнството, знаейки че е екслузивна религия , която не търпи компромис с Божията истина. Защот истина има само когато е 100 % истина, понеже лъжата, която е най-близо до истината е най-опасна. Тези митични джихадисти трябва да вкарат света в лоното на папският икуменизъм - обединение на основните световни религии под шапката на римокатолицизма, което значи обединени на света в сатаниснките заблуди, което ще бъде подпечатано с белегът на авторитет на звярът ( папството ) - неделният закон, чиито духовен апсект Бог нарича вавилонска блудница. За да контролират съвстта на хората и да ги приниждават да са послужни на дктата им, те ще отменят хартиените пари за да не позволят на никой който не е се покланя на тленият грешен човек, да не може да купува или продава. Разбира се в името на "мира, сигурността и общото благо", папската интепретация на които буди недоумение и тревога в честният трезвомислещ човек.

Светът не "стана по-опасно място", а такива като този на снимката го направиха опасно място. Руснаците не са стока, но си стоят в Русия. Не можем да кажем същото за Щатите и васалите им в НАТО, нали? Аз лично не искам нито руски, нито американски (уж на НАТО) бази в страната си. Да се измитат и едните, и другите. Видели сме само лошо от тях.

Да кажеш,че Русия си стои в страната след като окупира Крим,Разори Донбас и изкла над 10 000 цивилни в Украйна,а също хвърля бомби по жени и деца в Сирия?!Това е наглост!И ако Прибалтийските държави не бяха в NATO щеше повторно да ги зароби и да превърне цветущите им земи в кочина!

"Цветущите им земи", от които половината им население се изнесе, на пожар. Другото няма да го коментирам.

ТОЧНО ТЕ НАПРАВИХА ЗАРАДНА ЕВРОПА ИНКУБАТОР НА ДЖИХАДИСТИ. КАТО СЛОЖИ В ДЖОБА СИ НЕМСКИ ПАСПОРТ, МЕДИИТЕ ЩЕ ИМА ПОСЛЕ ДА ПИШАТ, ЧЕ ЕДНИ НЕМЦИ ИЗБИВАТ ДРУГИ НЕМЦИ. КАКЪВ НИ Е НА НАС ЗОРА В ТОЯ СЛУЧАЙ. ЗОРА НИ Е, ЧЕ И НИЕ СМЕ ЧАСТ ОТ ЕВРОПА. ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ ОПАСТНОСТА КОЯТО СЪЗДАВАТ, ЗАСЯГА ПРЯКО НАС И НАШИТЕ ДЕЦА. ТОВА Е БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ. ЩЕ СТАНЕМ ЕДНО ГОЛЯМО КОСОВО. ПРИЯТЕН ДЕН.

освен че света е по опасен заради вас,столтенберг е видял и доста гей паради,един от бичовете на новото време,солидни изповядван от членовете на нато

Нищо не си видял още..

Kalin

Прав е нали и той активно допринася това да става.

Едно уточнение. За нас стана по-опасен. За такива като вас по-доходен , г-н Столтенберг.

2 Коринтяни 6 "14 Не се впрягайте заедно с невярващите; защото какво общо имат правдата и беззаконието или какво общение има светлината с тъмнината? 15 и какво съгласие има Христос с Велиала? или какво съучастие има вярващия с невярващия? 16 и какво споразумение има Божият храм с идолите? Защото ние сме храм на живия Бог, както рече Бог: "Ще се заселя между тях и между тях ще ходя; и ще им бъда Бог, и те ще Ми бъдат люде". 17 Затова - "Излезте изсред тях и отделете се", казва Господ, "И не се допирайте до нечисто"; и "Аз ще ви приема, 18 И ще ви бъда Отец, И вие ще Ми бъдете синове и дъщери", казва всемогъщият Господ." 1 Солунци 5 1 А за годините и времената, братя, няма нужда да ви се пише; 2 защото вие добре знаете, че Господният ден ще дойде като крадец нощем. 3 Когато казват: Мир и безопасност! тогава ще ги постигне внезапно погубление, като болките на непразна жена, и никак няма да избягнат. 4 Но вие, братя, не сте в тъмнина, та да ви постигне оня ден като крадец. 5 Защото вие всички сте синове на светлината, синове на деня: не сме от нощта, нито от тъмнината. 6 И тъй, да не спим, както другите, но да бъдем будни и трезвени. 7 Защото, които спят, нощем спят, и които се опиват, нощем се опиват; 8 а ние, като сме от деня, нека бъдем трезвени и нека облечем за бронен нагръдник вяра и любов и да турим за шлем надеждата за спасение. 9 Защото Бог ни е определил не на гняв, но да получим спасение чрез нашия Господ Исус Христос, 10 Който умря за нас, тъй щото, било че сме живи, или че сме починали, да живеем заедно с Него.

Езуитска риторика. Създават контролирания хаос в света за да нагнетят напражение и несигурност в обществото, така че да оправдаят бъдещето им предложение за световна диктатура в името на "мира и сигурността", подпечатана с белегът на авторитет папството - неделният закон, който е в директно противоречие с четвърта вечна Божия заповед. Единствената в декалога започваща неслучайно с думата "Помни". Масовите медиите които контролират отразяват натрапчиво този хаос. А политиците които контролирта и световните професионални гурута не спират да се тревожат заради него и рзарди други имагинерни опасности. За да се яви в подхопдящият момент човекът на греха и погибелта и да предложи ка "спасение" обединението на света в сатаниските заблуди. Те искат да обединят света политичекси , икономически и религиозно, за да могат да принудят хоарта да се подчиняват на бащата на лъжата в денят на езическото поклонение на слънцето неделя. Нато на практика е модерният вариант на средновековните кръстоносци, които са воювали за да разширят властта и сферата на влияние на римокатолчиескат езотеричекса църква, получила своята сила и власт от змеят (сатана), за да бъде принуден света чрез нея да се поклони на бащата на лъжата като наБог, което е невъзможно. Бог ни казва всичко в библейските пророчества за последните дни на този свят в които живеем. И ще настанат такива усилни мракобесни времена каквито никога не са били през цялата човешка история. И отново ще преследват тъези които поазят Божиите заповеди и вярата в Исуса Христа обивнявайки ги че смущават мира, носят разделение и ектремизъм. Но Господ каза че не е дошъл да донесе мир а меч. Защот какво обещние има между светлинат аи тъмнината. Или между правдата и неправдата? И какво съгласие има между Христос с Велиала. Или каво споразумение има между Божият храй и идолите?

Светът стана по-опасен благодарение на такива като Столтенберг. Нищо чудно да ни докарат и Трета световна война. Русия не може безучастно да гледа как НАТО пълзи към нея, обгражда я с бази и с враждебни държави - американски сателити.

Вие го направихте по-опасен, защото САЩ са потънали в дългове и само войните ги измъкват от калта. Това е истината, другото е ала-бала за наивници и плащане на подставени лица да измъкват богатствата на отделните страни.

Света стана по опасен, защото вие от НАТО го направихте такъв!

Как си личи, че сороските тролове са професионалисти - в неделя никви ги няма. И то по баш русофобската тема. Ама сигур ще ги изръгат по-късно, извънредно.

И за всички тия нестабилности сте виновни точно вие от НАТО! За чий рзрушихте Ирак, Либия и Сирия? Ако не бяхте, никакви ислямски държави нямаше да съществуват в момента!

Ам, Косово!? Ам, Афганистан!? Ам из Африка какво ръчкане е!?

..... Ако евреин е ранил или убил евреин - това е вътрешно престъпление - ако една арабска или арабска жена е ранена или убита евреин е акт на тероризъм - ако един евреин е ранил или убил арабин, това е предотвратено терористично действие. В този случай убитите араби или араби трябва да имат нож в ръка, чанта или кола, а арестуваните трябва да признаят, че планират да извършат терористичната атака. Момчетата, които хвърлят камъчета, изобщо не се броят. Само ужасни терористи.

Кой ли е запалил най много войни по света.... гатанка.

Този, който има най-голям военен бюджет. По-голям от на всички други държави взети заедно.

Само газ и и през комина за вас....де да беше жив онзи с мустачките, където наводнихте Европа с мангали!

Значи си много тъп, че чак сега да го разбереш.....

Столти, ама и ти си розовобузест, като Иво Прокопиев!. Много ебане ще падне за евреите!

Педи чети!" По време на патрулиране в българското посолство в Украйна е открит пакет с боеприпаси"

"Заедно с други престъпници направих света по-опасен" е по-подходящо заглавие.

Нямало рептили, а!? Таз наглост и тез мазни лъжи, опитващи се да замазват убийствата, осакатяванията, разрушенията, прогонването, нещастието на десетки милиони по света и у нас, човешки ли са!?

Рептила в Кремъл даже не се е и маскирал!И съвсем по рептилски представя действията си като ,,освобождение",борба за ,,независимост"и други рептилщини

Кремъл само реагира на провокации и в Украйна, и в Сирия, и в Грузия... Инициаторите са сащинските и еврогейските рептили.

Светът е опасно място в резултат на това, че САЩ и креатурата му НАТО налагат с военни интервенции, цветни революции и Майдани навсякъде по света, където не успеят да пробутат, като у нас, свои послушковци да са начело на управленето.

Светът е опасно място заради държави като Русия и Северна Корея! НАТО е организацията която е опряла нож под брадичката им!И Слава Богу!

ДА ЖИВЕЙ САЩ! ДА ЖИВЕЙ ДЕМОКРАЦИЯТААА! УРА, ДРУгАРЮ! УРАААААААААААААААААААААААА!

Столтенберг, няма начин, педерастите ще дадете фира. Трябва да го приемете мъжествено!

майни го тоя. Цървулът трудно става обувка.

То е за негово добро - работата, в Сибир, може да го направи човек.

ще го мана, щом казваш! педерасти не са ни нужни. на който му трябват педофили да се обади на папата!

Столтенберг е от соц. педерастите, дето не се страхуват да ходят без охрана!

И затова ли отиде да ставаш шеф на НАТО? Кой водеше демонстрациите на Норвегия срещу членството и в НАТО? Не се ли казваше Йенс Столтенбер?!

"Дялан камък". Като "нашите" пръмови, сталинки, боковки, сергейчета...

Абе, добре, че са сащ/нато с трилионния си военен бюджет, с хилядта си бази по света и у нас, с 200 военни операции, които са водили в над 130страни, след ВСВ, с 15млн. жертви(това по ам.данни). Така те бранят света от "агресивната" Русия с нейните 4-5 бази извън страната и 50млрд. военен бюджет. Ура, другари, демократи! Ураааааааа! Да живей сащ! Вечна дружба!

Оня ден написах един коментар пос днимката на Кулезич в blitz, a той бе че са избрали много лоши снимки на Кулезич и не им ли омръзна да правят за смях дали със снимки, дали с думи свестни хора. На дргия ден нямах право да коментирам в blitz. Коментарът ми не съдържаше обидни думи. Не е за вярване в каква кочина живеем , а кочината се прави от свине.

Нищо не си видял, още. Сега е свинарница, а ще става касапница.

Аве, Столтенберг, видя ли сащ/"запада" колко страни нападнаха!? Или викаш, те за "добро"... ги разсипаха.

Украйна и Сирия.Както и без съмнение Русия!

Нещо се опитваш да кажеш!?

Мозъчно си разсипан брато.