Коментари - Дянков: Вече три тримесечия вървим нагоре | Днес.dir.bg

Дянков: Вече три тримесечия вървим нагоре

Държавата има средства за всичко в момента според вицепремиера и министър на финансите Симеон Дянков. Това той каза в отговор на въпрос пред журналисти в Благоевград.

Обратно в новината

Коментари - Дянков: Вече три тримесечия вървим нагоре | Днес.dir.bg

Коментари

проблема е в диоприте на дянков *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Вече три тримесечия вървим нагоре"...по стълбата, която води...НАДОЛУ!

ми прав е Хер Флик, то с такъв балон за премиер и такова въздухарско правителство накъде да вървим?

а аз се чудя защо ми се вие свят

Вървиш нагоре и нагоре , белким седнеш на най-високия накрая.

трябва много да внимаваме като вървим нагоре за да не паднем отвисоко че ще боли...

Нещо друго на тях им е все нагоре...

Тоя е бил с главата надолу и си мисли, че върви нагоре.

да точно така с всеки изминал ден се издигаме нагоре към всевишният с това управление на държавата от както ГРОБ е на власт сме на автопилот .

Колега пропусна баковите ИМ сметки. Дано скоро стигнат небитието.

Всичко върви нагоре: ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА, НА ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ, НА РАЗХОДИТЕ ЗА ЖИВОТ.... и мнооооого още мога да изреждам! Имам само една препоръка към него: докато всичко върви нагоре, ТОЙ ДА ВЪРВИ НА (..............) ВЪН!

Хей, самодоволен плужек, вървим нагоре към Господ! Уморихте ни! Кризата е само за пенсионерите, но не и за теб тъпанар такъв! Ако ББ-то не те махне то на изборите и на него ще му се стъжни!

виждаме, че наистина вървиш нагоре, но не и ние. Ти не спря да се качваш със самолетите нагоре, за да ходиш до поредната държава. То не бяха командировки напоследък, не беше качване /В САМОЛЕТИ/. Не че ще свършиш нещо, като си седиш в България, но поне няма да има толкова разходи за командировачни.

Износът ни се е увеличил! Да, съгласна съм 1000 %! Все повече българска реч чувам из Лондон! Това е реалният износ! Но той скоро ще секне защото за да създадеш един човек, да го отгледаш, изучиш... си трябва доста време. И после да го дадеш на друга държава да върши най-мизерната работа там... За едното оцеляване!

Дянков,ако 9 месеца сме вървяли нагоре,сега нямаше да сме затънали до гуша!

Дянков - ако има пари, разплащайте се с бизнеса бе - бавите парите по поръчките Ви (да, обявени от Герб!) неограничено време, единствените на които не бавите са в магистрали, метро и стадиончета! Аман от вас!!!

Няма ли да се маха ,най-накрая, този смешник? Все едно гледам Красимир Аврамов на Евровизия. Същият фалцет... А, и колко пъти още ще "вървим нагоре" и "икономическият ръстеж" ще е положителен??? Защото, съдейки по джоба си - от както ГЕРБ (Геноцид и Еднолично Разграбване на България) са на власт, има "икономически растеж" в една посока - осигуровки, цени на вода, електричество, топло-енергия, горива и цени на хранителните продукти...За цигарите - да не говорим... А, "икономически растеж" има и при безработицата!......

Ха-ха! Напълно те подкрепям. Точно това означава ГЕРБ. А като има сега пари за всичко, Дянков, хайде вдигни ни заплатите вече, даже със задна дата. Или само популизъм са всичките ти приказки. Не си ни вдигнал жизненото равнище, все така е пълна беднотия наоколо!

Ха-ха-ха-ха! Коментара на Някой най-точно представя малоумието, обзело не само този форум, а и цяла България. "...вдигни ни заплатите" вика човека. На каква база? Защо държавата трябва да вдига заплатите? Защо всички чакаме някой да дойде и да ни вдигне заплатите? Нали вече сме пазарна икономика - заплатата се формира на пазара на труда, а не от държавата. Вдигни ми заплатата, Дянков, защото мене ме мързи да работя или да си намеря по-добре платена работа. Е айде бе, Дянков, нали си велик финансист! Дай ми пари като си толкова способен. А аз отивам да пийна едно кафе, като се върна не искам никакъв популизъм от теб, Дянков!

ами като стигнем варха какво стхе правим после,а дялков

е че как идва лято, а на есента отново масова криза хаха

когато нс гласува закон да имам право в края на мандата да му отпоря един шамар на тоя дето ме е представял, тогава ще им повярвам

даа,всичко е истина,колкото е истина че ще гласувам за герб

Урааа! Абе, как не сме разбрали...?! Добре, че е Мони Д. да ни каже.

Тръгвай си ти мамут такъв

това е днешния виц на деня...егати и наглеца,хората изнемогват вече а тоя !!!?!?

Молбите за помощи за безработни в САЩ са намалели с 44 000 през миналата седмица, до 434 000, което е най-голямото понижение от април, което е рамките на очакванията. Но за предходните 4 седмици средният брой на подадени молби е нараснал с 4 500 до 436 750, което е най-високото ниво от ноември насам. В същото време броят на работниците, които получават обезщетения от държавата е нараснал с 5 000, до 3.76 милиона, през седмицата до 30 април. Реално в САЩ 7.98 милиона души получават някаква помощ от правителството. За първи път от години броят им пада под 8 милиона. В същото време друг доклад показа, че продажбите на дребно в САЩ са нараснали с 0.5% през април, което е 10-ти пореден месечен ръст, но е най-малкото покачване от 9 месеца. Данните на министерството на търговията сочат, че инфлацията на цените на суровините се е отразила на потреблението, като данните са под очакванията. Източник: Associated Press

"вий сега гласувайте, пък за пари после..." Бай Ганьо.

Кога ще падне таванът на пенсиите!

Когато вие - "държавни служители", започнете да си плащате осигуровките както всички работещи българи.Когато и вашият работодател ( държавата ) започне да ви осигурява на реалните пари които получавате.

този глупак дян няма ли да го смени няцои по добар

"И ний вървим, вървим нататък, и няма край и няма край..." "Вървим по стълбата нагоре, която води надолу".

държавата ни и в частност населението й станаха наистина рай. Странно обаче, защо от този сироп на благоденствие няма и капка в портмонето ми, напротив-все по-празно е. Ако само мойто беше празно щях да търся причината в себе си, но при положение, че е такова в 80% от българите, къде да търся причина?

Къде нагоре? Към райските врати?

И сега като потекат едни реки от мед и масло!Сигурно има пари за да ни раздадат и по едни джапанки,та да не се подхлъзнеме!Не може да бъде друго - нали на есен ще броим герберите!!!

Ние вече 22 години все нагоре вървим-към Свети Петър, ама последните две години ГЕРБ преминаха на пета скорост и сега вече наистина летим за нагоре.Не знам обаче как ще ни приемат -по партии,по бизнес възможности, по добър слугинаж или за особени заслуги към партията и правителството.По-важното е, че всички сме за там /освен Боцко,Цвъцко,Хер Флик,Цвецка, Фидоска и компания/ ,Св.Петър приема всички, после тамошната Темида ще решава /щото там няма превръзка на очите/ кой къде ще отиде-на купон или в Рая.

Прав си Дянков- "Някои имат пари за всичко!" Обаче като кажеш "А", кажи и "Б"- "други нямат пари за нищо! "

Ще помоля някой, който е наясно с тези цифри5, да обясни значението на всички тези цифри. Защото не мога да схвана нищо. Ръст, последно тримесечие, прогнози... Нищо не мога да схвана. Това е все едно на някой болен от рак да му кажеш, че температурата му върви добре и ст ова да го поуспокоиш

Тоя е паднал на главата си!

Ама остави сина си да падне!

Със сигурност,няма да гласувам вече за Герб,от както дойдоха на Влас,ми намалиха пенсията от 190лв на 120лв,затова ще гласувам за Сергей Станишев.Аз не желая пътища и магистрали,желая пълен хладилник и намалени сметки.

Уфффффффф, и като дойде Станишев ще ти намали сметките, а?

Не, драги, при Станишев имаше индексация по т.н. швейцарско правило. Това позволи на хората да си поемат дъх малко. А сега... шок и ужас.

Шменти капели.

"Дянков: Вече три месеца вървим нагоре." .. към по-добрия свят ли..

Направо се възнесохме, нали?;о)

Днеска има, уте нема! Както каза Митко и миналата година през април пак имаше!!!

...резултатите вече три тримесечия са положителни. Чети а не квичи!!!

И миналата година Дянков каза, че БИЛИ положителни! Ама май хем ни били, хем ни е...и!

Ама ти наистина ли му повярва???

Възходъ" ще се усети, когато сериозно намалее безработицата. А сега, ако един човек цяла година е без работа, търси и не може да си намери прехрана - знаеш ли колко му пука за износа на Дянков и за брутния вътрешен продукт.

а ти за кои гласува последните 8 години - бсп, ндсв ... ? ако е било така, сега ще чакаш още 8 наи-малко , белкем ти уври акъла!

Няма да чака още осемгодини.. Боко насила ни кара да гласуваме за Станишев.

Ние не произвеждаме почти нищо какво изнасяме Дянков хората ровят по казаните и ако не намерят нещо умират от глад не ставате за управление вие сте свикнали да има само за вас никога повече НЯМА да гласувам за ГЕРБ

Само повтарят, че е увеличен износа. А то какво - суровини и доста фиктивен износ. Да не правят хората на глупаци, някои мислят.

не му пука много ясно, както и на мен за него!!!!

А би трябвалода му пука, защото от това зависи намирането на работа. И циганите не събират дърва през лятото, а през зимата мръзнат. Ако българите не научат кое се случва, за да имат работа, все ще гласуват за грешната партия. Тъкмо се породи положителна конюнктура, вземат, че гласуват за БСП, които пък да окрадат о излъжат народ...

Винаги съм казвал следното - не трябва да се наемат хора-експерти от Светеовна Банка - те трябва да си работят там - може да проследите дългата история на тази банка и нейните кадри - в икономиката има много течения но тази банка ослужва само едно корените на което се коренят в Чикакския университет през 70 - те - НА ТЯХ НЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ДАВА ДА УПРАВЛЯВАТ - трябва да си спомним какво направиха с Аржентина ----------- тази участ ще последва и БГ - жалко защото ще се пръснем по света заради такива ТИКВИ - Z.T.

Ти явно не знаеш движението на цените и индексите.За да те ограмотя ще ти обясня като на луд от Карлуково. Цените и индексите се движат нагоре-надолу. Две напред една назад. В такъв случай има положителен растеж.Когато е две назад, една напред, растежа е отрицателен.Така, че не обиждай човека, който докара външния ни дълг на 16% от брутния вътрешен продукт. Това означава, че ако спрем повишението на пенсийте,увеличаването на заплатите,плащането на помощи за еврото, скапаните гърци и др такива натрапени от калпавата европа плащания, ние за 1 година ще си изплатим целия външен дълг.На клуба на прасетата-португалия,ирланидия, гърция,Испания,\PIGS\- външния дълг е доста над 100% от техния брутен върешен продукт.

Личи си че си Българин,защото си тъп на галош.В нито една от изброените държави Дянков няма шанс да е министър и един ден.

А ти виж резултатите на страните, които Дянков е "оправил" и са "цъфнали" - напр. Аржентина, Грузия. Каква полза за собствения му народ, който задушава от затягане на колана до смърт, само и само да сме с нисък дефицит?

Последното изречение описва изцяло некадърната "политика" на един некадърен човек!

Е нищо ново под слънцето популизма няма почивка пък идват ИЗБОРИ, важното е да обещаем, да ни повярват пък всички ще са ни виновни като не го изпълним.

Верно, бе Дянков! Вървя по главната на един голям български град и виждам: 1.празни магазини ; 2. магазини с дрехи втора употреба. Наистина, какво по-голямо доказателство за икономически цъфтеж ми е нужно?!

Коментари - Дянков: Вече три тримесечия вървим нагоре | Днес.dir.bg

Дянков: Вече три тримесечия вървим нагоре

Държавата има средства за всичко в момента според вицепремиера и министър на финансите Симеон Дянков. Това той каза в отговор на въпрос пред журналисти в Благоевград.

Обратно в новината

Коментари - Дянков: Вече три тримесечия вървим нагоре | Днес.dir.bg

Коментари

проблема е в диоприте на дянков *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Вече три тримесечия вървим нагоре"...по стълбата, която води...НАДОЛУ!

ми прав е Хер Флик, то с такъв балон за премиер и такова въздухарско правителство накъде да вървим?

а аз се чудя защо ми се вие свят

Вървиш нагоре и нагоре , белким седнеш на най-високия накрая.

трябва много да внимаваме като вървим нагоре за да не паднем отвисоко че ще боли...

Нещо друго на тях им е все нагоре...

Тоя е бил с главата надолу и си мисли, че върви нагоре.

да точно така с всеки изминал ден се издигаме нагоре към всевишният с това управление на държавата от както ГРОБ е на власт сме на автопилот .

Колега пропусна баковите ИМ сметки. Дано скоро стигнат небитието.

Всичко върви нагоре: ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА, НА ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ, НА РАЗХОДИТЕ ЗА ЖИВОТ.... и мнооооого още мога да изреждам! Имам само една препоръка към него: докато всичко върви нагоре, ТОЙ ДА ВЪРВИ НА (..............) ВЪН!

Хей, самодоволен плужек, вървим нагоре към Господ! Уморихте ни! Кризата е само за пенсионерите, но не и за теб тъпанар такъв! Ако ББ-то не те махне то на изборите и на него ще му се стъжни!

виждаме, че наистина вървиш нагоре, но не и ние. Ти не спря да се качваш със самолетите нагоре, за да ходиш до поредната държава. То не бяха командировки напоследък, не беше качване /В САМОЛЕТИ/. Не че ще свършиш нещо, като си седиш в България, но поне няма да има толкова разходи за командировачни.

Износът ни се е увеличил! Да, съгласна съм 1000 %! Все повече българска реч чувам из Лондон! Това е реалният износ! Но той скоро ще секне защото за да създадеш един човек, да го отгледаш, изучиш... си трябва доста време. И после да го дадеш на друга държава да върши най-мизерната работа там... За едното оцеляване!

Дянков,ако 9 месеца сме вървяли нагоре,сега нямаше да сме затънали до гуша!

Дянков - ако има пари, разплащайте се с бизнеса бе - бавите парите по поръчките Ви (да, обявени от Герб!) неограничено време, единствените на които не бавите са в магистрали, метро и стадиончета! Аман от вас!!!

Няма ли да се маха ,най-накрая, този смешник? Все едно гледам Красимир Аврамов на Евровизия. Същият фалцет... А, и колко пъти още ще "вървим нагоре" и "икономическият ръстеж" ще е положителен??? Защото, съдейки по джоба си - от както ГЕРБ (Геноцид и Еднолично Разграбване на България) са на власт, има "икономически растеж" в една посока - осигуровки, цени на вода, електричество, топло-енергия, горива и цени на хранителните продукти...За цигарите - да не говорим... А, "икономически растеж" има и при безработицата!......

Ха-ха! Напълно те подкрепям. Точно това означава ГЕРБ. А като има сега пари за всичко, Дянков, хайде вдигни ни заплатите вече, даже със задна дата. Или само популизъм са всичките ти приказки. Не си ни вдигнал жизненото равнище, все така е пълна беднотия наоколо!

Ха-ха-ха-ха! Коментара на Някой най-точно представя малоумието, обзело не само този форум, а и цяла България. "...вдигни ни заплатите" вика човека. На каква база? Защо държавата трябва да вдига заплатите? Защо всички чакаме някой да дойде и да ни вдигне заплатите? Нали вече сме пазарна икономика - заплатата се формира на пазара на труда, а не от държавата. Вдигни ми заплатата, Дянков, защото мене ме мързи да работя или да си намеря по-добре платена работа. Е айде бе, Дянков, нали си велик финансист! Дай ми пари като си толкова способен. А аз отивам да пийна едно кафе, като се върна не искам никакъв популизъм от теб, Дянков!

ами като стигнем варха какво стхе правим после,а дялков

е че как идва лято, а на есента отново масова криза хаха

когато нс гласува закон да имам право в края на мандата да му отпоря един шамар на тоя дето ме е представял, тогава ще им повярвам

даа,всичко е истина,колкото е истина че ще гласувам за герб

Урааа! Абе, как не сме разбрали...?! Добре, че е Мони Д. да ни каже.

Тръгвай си ти мамут такъв

това е днешния виц на деня...егати и наглеца,хората изнемогват вече а тоя !!!?!?

Молбите за помощи за безработни в САЩ са намалели с 44 000 през миналата седмица, до 434 000, което е най-голямото понижение от април, което е рамките на очакванията. Но за предходните 4 седмици средният брой на подадени молби е нараснал с 4 500 до 436 750, което е най-високото ниво от ноември насам. В същото време броят на работниците, които получават обезщетения от държавата е нараснал с 5 000, до 3.76 милиона, през седмицата до 30 април. Реално в САЩ 7.98 милиона души получават някаква помощ от правителството. За първи път от години броят им пада под 8 милиона. В същото време друг доклад показа, че продажбите на дребно в САЩ са нараснали с 0.5% през април, което е 10-ти пореден месечен ръст, но е най-малкото покачване от 9 месеца. Данните на министерството на търговията сочат, че инфлацията на цените на суровините се е отразила на потреблението, като данните са под очакванията. Източник: Associated Press

"вий сега гласувайте, пък за пари после..." Бай Ганьо.

Кога ще падне таванът на пенсиите!

Когато вие - "държавни служители", започнете да си плащате осигуровките както всички работещи българи.Когато и вашият работодател ( държавата ) започне да ви осигурява на реалните пари които получавате.

този глупак дян няма ли да го смени няцои по добар

"И ний вървим, вървим нататък, и няма край и няма край..." "Вървим по стълбата нагоре, която води надолу".

държавата ни и в частност населението й станаха наистина рай. Странно обаче, защо от този сироп на благоденствие няма и капка в портмонето ми, напротив-все по-празно е. Ако само мойто беше празно щях да търся причината в себе си, но при положение, че е такова в 80% от българите, къде да търся причина?

Къде нагоре? Към райските врати?

И сега като потекат едни реки от мед и масло!Сигурно има пари за да ни раздадат и по едни джапанки,та да не се подхлъзнеме!Не може да бъде друго - нали на есен ще броим герберите!!!

Ние вече 22 години все нагоре вървим-към Свети Петър, ама последните две години ГЕРБ преминаха на пета скорост и сега вече наистина летим за нагоре.Не знам обаче как ще ни приемат -по партии,по бизнес възможности, по добър слугинаж или за особени заслуги към партията и правителството.По-важното е, че всички сме за там /освен Боцко,Цвъцко,Хер Флик,Цвецка, Фидоска и компания/ ,Св.Петър приема всички, после тамошната Темида ще решава /щото там няма превръзка на очите/ кой къде ще отиде-на купон или в Рая.

Прав си Дянков- "Някои имат пари за всичко!" Обаче като кажеш "А", кажи и "Б"- "други нямат пари за нищо! "

Ще помоля някой, който е наясно с тези цифри5, да обясни значението на всички тези цифри. Защото не мога да схвана нищо. Ръст, последно тримесечие, прогнози... Нищо не мога да схвана. Това е все едно на някой болен от рак да му кажеш, че температурата му върви добре и ст ова да го поуспокоиш

Тоя е паднал на главата си!

Ама остави сина си да падне!

Със сигурност,няма да гласувам вече за Герб,от както дойдоха на Влас,ми намалиха пенсията от 190лв на 120лв,затова ще гласувам за Сергей Станишев.Аз не желая пътища и магистрали,желая пълен хладилник и намалени сметки.

Уфффффффф, и като дойде Станишев ще ти намали сметките, а?

Не, драги, при Станишев имаше индексация по т.н. швейцарско правило. Това позволи на хората да си поемат дъх малко. А сега... шок и ужас.

Шменти капели.

"Дянков: Вече три месеца вървим нагоре." .. към по-добрия свят ли..

Направо се възнесохме, нали?;о)

Днеска има, уте нема! Както каза Митко и миналата година през април пак имаше!!!

...резултатите вече три тримесечия са положителни. Чети а не квичи!!!

И миналата година Дянков каза, че БИЛИ положителни! Ама май хем ни били, хем ни е...и!

Ама ти наистина ли му повярва???

Възходъ" ще се усети, когато сериозно намалее безработицата. А сега, ако един човек цяла година е без работа, търси и не може да си намери прехрана - знаеш ли колко му пука за износа на Дянков и за брутния вътрешен продукт.

а ти за кои гласува последните 8 години - бсп, ндсв ... ? ако е било така, сега ще чакаш още 8 наи-малко , белкем ти уври акъла!

Няма да чака още осемгодини.. Боко насила ни кара да гласуваме за Станишев.

Ние не произвеждаме почти нищо какво изнасяме Дянков хората ровят по казаните и ако не намерят нещо умират от глад не ставате за управление вие сте свикнали да има само за вас никога повече НЯМА да гласувам за ГЕРБ

Само повтарят, че е увеличен износа. А то какво - суровини и доста фиктивен износ. Да не правят хората на глупаци, някои мислят.

не му пука много ясно, както и на мен за него!!!!

А би трябвалода му пука, защото от това зависи намирането на работа. И циганите не събират дърва през лятото, а през зимата мръзнат. Ако българите не научат кое се случва, за да имат работа, все ще гласуват за грешната партия. Тъкмо се породи положителна конюнктура, вземат, че гласуват за БСП, които пък да окрадат о излъжат народ...

Винаги съм казвал следното - не трябва да се наемат хора-експерти от Светеовна Банка - те трябва да си работят там - може да проследите дългата история на тази банка и нейните кадри - в икономиката има много течения но тази банка ослужва само едно корените на което се коренят в Чикакския университет през 70 - те - НА ТЯХ НЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ДАВА ДА УПРАВЛЯВАТ - трябва да си спомним какво направиха с Аржентина ----------- тази участ ще последва и БГ - жалко защото ще се пръснем по света заради такива ТИКВИ - Z.T.

Ти явно не знаеш движението на цените и индексите.За да те ограмотя ще ти обясня като на луд от Карлуково. Цените и индексите се движат нагоре-надолу. Две напред една назад. В такъв случай има положителен растеж.Когато е две назад, една напред, растежа е отрицателен.Така, че не обиждай човека, който докара външния ни дълг на 16% от брутния вътрешен продукт. Това означава, че ако спрем повишението на пенсийте,увеличаването на заплатите,плащането на помощи за еврото, скапаните гърци и др такива натрапени от калпавата европа плащания, ние за 1 година ще си изплатим целия външен дълг.На клуба на прасетата-португалия,ирланидия, гърция,Испания,\PIGS\- външния дълг е доста над 100% от техния брутен върешен продукт.

Личи си че си Българин,защото си тъп на галош.В нито една от изброените държави Дянков няма шанс да е министър и един ден.

А ти виж резултатите на страните, които Дянков е "оправил" и са "цъфнали" - напр. Аржентина, Грузия. Каква полза за собствения му народ, който задушава от затягане на колана до смърт, само и само да сме с нисък дефицит?

Последното изречение описва изцяло некадърната "политика" на един некадърен човек!

Е нищо ново под слънцето популизма няма почивка пък идват ИЗБОРИ, важното е да обещаем, да ни повярват пък всички ще са ни виновни като не го изпълним.

Верно, бе Дянков! Вървя по главната на един голям български град и виждам: 1.празни магазини ; 2. магазини с дрехи втора употреба. Наистина, какво по-голямо доказателство за икономически цъфтеж ми е нужно?!