Физическото оцеляване като начин на живот в Русия

Физическото оцеляване стана начин на живот за милиони хора в Русия, написа руският вестник "Независимая газета".

Обратно в новината

Коментари - Физическото оцеляване като начин на живот в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

обичаме путя офшоркин наш чукча-джудже, той ни граби най-добре...

Не ги е срам пък начи , да има такива битаци - тука в Европата няма такива неща - а пък в щатите - да сте видели някой бездомник по улиците?

Всеки истински нормален българин трябва да подкрепи братска Русия в хибридната война, която водят срещу нея американските империалисти и западналите им подлоги.

Къде се сравняваш с Русия бе гольо.

Чувсва холада ,чувствда голода и слава Путину

Познавам живота в Русия, а Независимая газета е много зависима.

На питкин ологарсите имат яхти за стотици милиони и клецат готини моделки Самият путкин има милиарди в офшорки Ма дебилите там са повече от 80% и мизерията ги кефи

Точно! ++++++++++++++++

Най-голямата държава, с най-много природни богатства и народа и живее като скотове. Продава нефт и газ за милиарди, а минималната заплата е на половина от тази наша най-бедна в ЕС България. България с кофти политици и малко ресурси е по-богата от русия. Правете си сметка руските политици и управляващи колко са негодни щом нашите са класи над тях :D

България уж в ЕС, а по-голяма мизерия от Русия, защо така бе деби?

Фен съм на Русия, но ще ти отговоря-НЕ СРАВНЯВАЙ БЪЛГАРИЯ с Русия! България е 22 пъти по-малка по население и 154 пъти по площ! Защо сравняваш нас със тях?? Истина е, че Русия при Путин затъва!! 18 години почти е една агония, разпродадоха де що има дял в индустрията останал държавен-на хора от неговото обкръжение, държавни служители вече притежават милиарди и се държат като дерибеи с народа!! Всичко в Русия е тотален разплох, но въпреки това малоумните бедняци отново ще гласуват за веЛикия пУтин!! Очертава се мрачно бъдеще за Русия!!

какво казва ООН, а не Независимая газета (черт ее побрал!): Русия по статистика на ООН: 67-то място в света по стандарта на живот 71-то място в света по ниво на човешко развитие 72-то място в света по брой на държавните разходи на гражданите 127-то място в света по показатели за здравето на населението 111-то място в света, по средната продължителност на живота 134-то място в света по очаквана продължителност на живота на хората, което показва продължаващо бъдещо влошаване на качеството на живот Русия държи: Първо място в света по брой на самоубийствата сред възрастните хора, деца и юноши Първо място в света по броя на разводи-и извън брачни деца Първо място в света по брой на абортите и броя на деца, изоставени от родителите си Първо място в света за абсолютен упадък на населението Първо място в света по консумация на алкохол и алкохолно съдържащи продукти и по брой на смъртните случаи Размерът на корупцията в Русия е отразен в индекса на Трансперънси интернешънъл за възприятието за корупция, където Русия заема 143-то място сред 183 страни. Всичко казано - резултат от десетилетията управление на комунистите в тази страна. При тези невероятни природни богатства и едно добро управление тази страна би била цветущ оазис на света... Но комунистическият бацил страшно трудно се лекува. А колко итфектирани има в този форум, които са готови с гол червен з...к да бранят матушка Русь, не ми се говори просто. Да бранят с яргументи е едно, а сам с червен з...к на амбразурата си е просто гротескно. Защото от другата страна на амбразурата е...чепат кактус.

"инфектирани"

Точно в България да се появи такава статия............ Присмял се ърбел на щърбел

Мисля, че руснаците могат още много да научат от нас на темата "Физическото оцеляване като начин на живот". Ние, българите сме шампиони в това отношение.

Да учат - това ги чака , щом се мерят с нас .... а те са Могучите ...екскременти

В западните вестници пишат много лоши неща за България. Билд, Сън, френски и австрийски издания никак не са ласкави към България. Тук било по-зле от Русия. Соросоидите пък бръолевят други работи. Човек се чуди, кое е истина. В България вярват на западните вестници

Стига сте ни занимавали с азиатската кочина Кой му дреме за тях..,,

В България е много по-зле от Русия. Така пише в западните вестници. А те не лъжат ...

ама наистина ли?? то вярно че задунайския кенеф е зле, защото се управлява русофилистици. но няма как да настигне най-големия световен кенеф - руския. там средната заплата е колкото минималната в България.

Така е, щом минималната заплата в България е само 2 пъти по-голяма от тази в Русия, действитерно сме много зле! Най-малко 2 пъти по-зле! Друго си беше при Жан, даплати по 5 Долара, пендии по два! Помня с какъв възторг си взех пенсията и си купих 2 кутии цигари, останаха ми пари даже за 1 лукче-ментол+евкалипт! Какви прекрасни времена бяха, Жан ми даваше всичка, ГЕРБ ми отне ерекцията!

И сега ти стана толкоз хубаво, нали руснако?!?

Той не е руснак! По обед се похвали, че е готин български ГЕЙ, и имал за мъж най-готиния и най-надарения български манафорте! Я гъ дебнем!

Това не е истина! Това е гнусна манипулация и долна инсинуация! Тия Независими дупета са спонсорирани от Сорос и американците за да лъжат и мамят честните, трудолюбиви и богати руснаци!

Така е, не може там хората да лочат на корем Антифриз, а аз да си броя стотинките и да се стискам за литър денатуриран спирт! Там най-бедния пенсионер получава 10 000 рубли пенсия, а аз някакви си жалки 450 лева! Най добре бях при Жан, получавах 4500, десет пъти повече от днес!

Руско-стъветските мекерета с пянна на уста защитават своята любима Русия. Но кой знае защо никой от тях не иска да ходи да живее в Русия. А все дават зор за САЩ, Англия, Австрия, Германия, Испания, в краен случай. Самите руснаци не искат да живеят в Русия. Всеки, който има възможност бяга от там. Където му видят очите - в САЩ, Зап. Европа, та даже и в България. тази България която е ужасяващо зле по думите на руско-съветските мекерета. След като руснаците бягат от Русия в една толкова изпаднала държава като България, представете си какъв ужас е там. Е, има и още една възможност - в Русия е пълно с мазохисти, които само гледат да избягат на по-лошо място. Друго е страшно - да докараш най-богатата на природни ресурси държава до положение никой да на иска да живее там се изисква наистина много талант. Путьо и путьовците от Кремъл са го постигнали. Браво на тях!

Мурзилите са тъпанари, щом са го докарали до там, да са на рублева заплата от рашата. За нищо друго не ги бива, освен да тролят идиотщинки целодневно. Обаче не са чак толкова тъпи, че да отидат да живеят в путюландия. Повечето от тях дори не са и стъпвали на руска територия и ужас ги тресе, че това може да се случи.

Не си съвсем прав - те не са тъпанари защото са на рублева заплата, а са на рублева заплата защото са тъпанари!

като дойдат в България животът им се стъжнява, ама България е такава дупка, че от тука даже бягство няма, всеки който е дошъл в БГ цял живот събелява исключение прави мафиотите, които пък са си на мястото, в своя среда.

На който булгаристанец не му харесва Русия и основаната от нея 3-та България, да си отива у Туркият при турският му господар, като преди това прехвърли собствеността си на турския си бей и в Анадола. или да отиват да спат у някой кашон у Детройта. Кога ще има статия за ФАЩ и Нови Йорк-градът с най-много клошари в света, след него е Лос Анхеликос с палаткови лагери по тротоарите. Западналите наркомани вече капсули за пералня ядат.

Кво му е на турския господар? Нали са дупе и гащи с Путин Ква е разликата при единия или при другия! Нали Путя е първи приятел с поробителя! Едно време обичахме Освободителя ЦАР Александър II, ама после братушките го взривиха, щото бил немец и си присвоиха освобождението!

Западналите ядат капсули за пералня и спат по тротоарите. Н Йорк с най-много клошари в света, после е Лос Анхеликос.

Тъпчо, капсулите за пералня се гълтат заедно с гащите и чорапите! След това те излизат изпрани и почти изсушени през стегнатия заден изход! Мъ кво да обяснявяш на тъпаци! Как да им обясниш, че братята пият гас, спирт за горене и антифриз! никога няма да повярват!

В интернет има различни сведения за доходите в Русия. Напр. в статия от уикито пише, че работодателят по закон плаща 22% от пенсионните удръжки като макс. пенсия била около 8,000 USD/year. Което е повече от 2х повече от макс. пенсия в БГ (около 10, 000 лв/годишно) ... и т.н.

8000$ максимална ама друг път! Я сметни колко ше е пенсията на шефа на Росснефт, след като дневната му заплата е 57 000 долара! Да не мислиш, че като стане на 70 ще получава мизерни 8000$ месечно?

Сигурно си прав, остава само да сметнеш процентно спрямо населението колко са мафиотите в Русия и колко в България.Неприятни изненади не са изключени

2017 года среднемесячная зарплата в России достигла 35843 рублей. Малката подробност е че това е пълната сума отделяна от работодателя за заплата, от които, чисто човек получава 19 924 рубли или 293 евро или 586 лева. За сравнение тук при 540 евро=1079 лева ПЛАТЕНИ ОТ РАБОТОДАТЕЛ за СРЕДНА заплата на работник изчислена по руската методика, чисто работника получава доста повече - 700 лева, проблема на путлераста обаче е, че тука 1079 е БРУТНАТА работна заплата, която включва само удръжките на работника. Т.е. по руската методика "средната заплата" в България е не 1079 лева, а 1283 или 640 евро срещу средната за Русия от 527 евро

Почти 2000 коментара само за ден и половина, човек остава с впечатление, че поне една трета от българите живеят в Русия? Аз лично съм чувал за един единствен отишъл там доброволно- Симеон Дянков.

В Русия живечт 7 млн българи. Толкова са регистрирани като български етност за изботите. А те имат семейства, деца ...

Гледах клипа до заглавието! 100-150-300 долара месечен доход! Мухахахахахахахаха!

Стой си Тъпчо ... т.е. Пънчо

Дай цифри! Без цифри не фелаш, чува се само уригане!

То старашна работа в тая Русия бе. Мрат масово от глад. Голям интерес. То в България вече не останахме, но Русия видите ли... Такива статии за нас много. Даже един художник ни нарисува като кенеф.Впрочем Един президент нарече така африканските държави. Сега твърди, че не са го разбрали.

Не го разбраха! Човеко дискретно намекна за Русия, ама се требе акъл, за да го разбереш!

че заради едно "освобождение" българинът до последно ще боксува "за сталину ...", "рускии цар ...", "за путину...". Сляп е и не вижда, че вървим към погром с тях. Затова нямаме кьораво американско оръжие, американски визи и гърчене от запада вече 30 години!!! Защото бгпутлерасията си е все още с тия варавари и до изчезването и на двата народа и на нашия, и на руския все ще сме си тъпи и гламави ... Ако някой глупак си верва, че когато някой ти държи АЕЦа, Нефтохима, оръжията и курорите, не ти е той господар, значи сме тотално изтрещели.

Ама и си вярваш на простотията , която си написал?

прав си, пълна простотия, ама верните неща винаги с прости!

Тъпчо .. т.е Пънчо, ти си на ясно с простите неща

Чак ега се сетих да пусна клипа от статията! Много ме изкефи! Се едно, че Сорос или Козяк са го правили! Него препоръчвам за гледане на ресофили, много мръсен и гаден е! Просто можеш да изперкаш, ако не си абсолютен дръвник!

соросоядките са в паника!

Ква паника, Сорос плаща,Козяк плаща, Руското посолство не плаща! Къде я видя паниката?

Пари нема действайте...

Хитлер е бил прав по същество , абсурдно е половината световни ресурси да са в ръцете на шепа малоумни некадърни варвари, които с тях не могат да осигурят стандарт дори на двата двата процента от световното население , населяващо сатрапията им и го държи в мизерия. Светояното население расте с бурни темпове и тази аномалия шепа петрбугски бандити да разхищава половината световни природни ресурси в своя полза тази аномалия няма да трае вечно, колкото и бандитите да дрънкат с оръжие и заплашват, че ще взривят земята, ако им отнемат заграбеното.

Всеки ще получи, каквото пожелае, от руските ресурси, ако си плати. Така е в пазарната икономика. Другото е фашизъм ... Руснаците знаят как да се справят с фашисти, хитлеристи и друга подобна паплач

Ами тия петрбургски бандити и ченгета не могат и да ги продадат като хората. Те ако бяха търговци, а не крадци и рекетьори, Русия щеше да цъфти. Ама джуджето и бандата му вместо да продавати търгуват, което им е неприсъщо, си практикуват рекет , изнудване , завличане и заплахи , квото са учили и работили цял живот и хората им спират проектите. Те ако бяха нормални търговци и мениджъри нямаше , а не обикновенни крадци, нямаше да стигнат до абсурда Роснефт и Газпром да си търсят купувач, като губещи в бизнес , който няма как да загубиш , ако не си идиот или бандит

В Северодвинск например, минималната заплата за общ работник е около 5 000 евро равностойност. Служителите на Газпром получават няколко пъти повече. Риболовният флот още повече ... и т.н. Голяма страна е Русия

На българските соросоиди им се завива свят само като погледнат картата

Сори брато, нямаме газ, нямаме нефт, няма какво да се краде в България! Що се отнася до Северосвинските нещастници с 5000 евро месечна заплата, неотдавна гледах в Тубата изказване на един комунист в Държавната Дума на РФ, който обяви, че дневната заплата на някой си Сечин, шеф на някакъв си там Росснефть била около 75000 евро! Тоест, само докато се забърсва след съатветното действие в сортира изкарва повече от месечната заплата на един Северодвински нещастник! Други са мащабите там брато, това се казва размах, никога няма да ги стигнем!

Нещастник си ти Пънчо ... 25% от населението на Северодвинск е с висше образование. Така добре устроен провинциален руски град в България няма. Чети преди да пишеш

Я по-добре дай заплатите в Мухосранск и Зажопинск, това са средностатистическите руски градове!

Никът ти съответства на умствените ти дадености

Констатации на място ... Бензинът в РФ е с един лев по-евтин от българския. Ел. енергията и водата - няколко пъти по-евтини. Природният газ за битови нужди практически е безплатен. Единствено цените за мобилни телефонни услуги и интернет са съизмерими с българските. На всичко отгоре - пенсионерите в РФ получиха по 5 000 рубли за Новата 2018. И си прекараха добре със семействата си. В България е по-сложно

Евтино, ама комунални услуги 7500 лева на месец как ти се стуват(ток, парно, вода, боклук, капитален ремонт)? 215 лева на месец при мин. заплата 272 лева! Да не говорим, че мин. пенсия е 35% от заплатата, тоест 95 лева!

Тия соросоидни дивотии как ги измисляш ????

БВП на САЩ, а съответствено и заплатите са 20 пъти по-големи от тези на Русия, а литър безин струва еднакво, 75 цента, даже в Русия е с 2-3 цента по-скъп!

Констатации на място ... Бензинът в РФ е с един лев по-евтин от българския, тоест наполовина! Ама заплатите в България са два пъти по високи! Тоест, танту за кукуригу! Апропо, банана и в БГ и в Раша струват еднакво, ама с минимална заплата в БГ купуваш 300 кила банани, а в Раша 150! А шкембето не пие бензин, а иска да руча банан!

Стига сте се захласвали бе, по тая долна, мръсна и Кръвожадна войнолюбива ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКА Руси! Тя уиищожи унищожи любимия ни СССР, погреба с него всички светли идеали в които вярвахме! Само долни и извратени перверзници и платени агенти на международния еврейски капитал, може да се възхищават от нея и всячески да е рекламират! Не забравяйте, че над главата на всеки от вас виси по една руска ядрена бомба, дебнеща само удобен момент да ви клъвне и унищожи! После няма до има кой и кого да хвали и се възхищава! Дебилы, бля, както обича да казва другарят Лавров!

Над главата ти виси голяма глупост. По-точно - в главата ти

Няма официален размер на минималната пенсия в Русия, тя е различна по региони и "Минимальная пенсия по старости в России понятие весьма условное. Оно официально не установлено и используется только в быту." В Московска област си счита 9 864 рубли, което е 142€ или 282 лева, при цени в магазините почти двойни на софийските! От 9 864 7000 отиват за ЖКХ, остават 2864 = 82 лева, за храна, лекарства, 1 бр.гащи и 1 чорап! Не густо, както казват братушките!

Виждам някои тук да пишат и за населението на Русия, ама ей така, според сънищата си, без да четат! Преброявания на населението в България от Уикипедия, свободната енциклопедия: Към 4 декември 1985 г., Общ брой на населението: - 8 948 649 души. Към 1 февруари 2011 г. Общ брой на населението - 7 364 570 души. Население на Русия от Уикипедия, свободната енциклопедия: 1985г. - 143 033 000 2011г. - 142 960 900 И като сметнем: 7 364 570 : 8 948 649 Х 100 = 82.30%, т.е. за този период населението на България е намаляло със 17.70%. 142 960 900 : 143 033 000 = 99.95%, или за същия период населението на Русия е намаляло само с 0.05% и това е преди връщането на Крим в Русия. "Цифрите не управляват света, но показват как се управлява той"! Йохан Волфганг фон Гьоте

Русия има население, колкото в края на 19 век, тогава българите са били 2-3 милиона, сега са 7,5 милиона, увеличили са се нд 2,5 пъти, а руснаците като гледам накъде вървят ще станат и по-малко от отпреди 120 години.

Сега сме доста по-малко от 7,5 милиона, но докато бяхме с Братушките, т.е. преди антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г. достигнахме 9 милиона, така че населението ни не се увеличава, а намалява и както върви, не Русия, нас няма да ни има! А и планът е такъв и се изпълнява, докато такива като Вас му ръкопляскате!

Към 7,5 милиона души, добави 2 милиона руснаци, англичани, ирландци, японци, купили си имоти и живеещи у нас! Добави и 660 хиляди туристи месечно посещаващи България! Получава се 9 милиона 500 хиляди и 660 души, постоянно пребиваващи на територията на България! Излиза че населението не е намаляло, а се е увеличило с 1 милион и половина! Всичко друго е бла, бла, бла! Хората бягат от Русия в България, а не обратното!

а тук да не би да е по-различно,или на чужд гръб 100 тояги ...и т.н.Може да оцеляват,но никой не смее да ги пипне,а ние,хем оцеляваме,хем,който не ни е поискал,той не ни е имал във всякакъв смисъл

Русия е вечна и непобедима, велика страна, с велик и непобедим народ. Гордост за българите е че се родеем с руснаци. На всичко отгоре Русия на два пъти освободи България - от турско робство и хитлеристко присъствие. Сега българският народ отново гледа с надежда на североизток

Зимай чемодана и марш в Сибир, руска ку.рво.

Аа, не! И той ще остане в България за да може заедно с другите 99% несоросоидно население да посрещнем Братушките! А Вие най-добре се омитайте преди да са дошли, че да се окажете изненадан!

Радваща окото любов към България струи от повечето постове под обективната новина за бедноста и мизерията в русия! И нека ми прости Бог,но и откровената омраза и ненавист към руските правителствени тролове оплюващи България и хвалещи русия е добър показател за патриотизма НИ !

Русия, в т.ч. царска Русия винаги е била характеризирана като колос на глинени крака!! Държава изключително богата на природни ресурси, стратегически суровини, колосални гиганти на мисълта, науката, културата, музиката, живописта и т.н. пр., НО с най-бедния народ, с най-много жертви през войните, с най-много алкохолици, бракониери и т.н. и пр.!!!!!

Кои са тизи гиганти мисълта, науката, културата, музиката, живописта на Руската Федерация, която съществува само от 24 години! Назови поне по един от всяка категория! Поне един Нобелов лауреат! Аз познавам само един, в политиката, там го наричат Малкият Мук!

Ами верно ни ориентираш , руският книжовен език се пояяява след средата на 18 век, деветстотин години след българския за руска литература се говори едва от началото на 19век, а Библията се превежда на руски за пръв път през 187шг- ч0 години преди царизма да падне , доста по-късно от преводите на повечето азиатски и много африкански езици, за наука, изкуство и музика пък говорим слрд средата на 19 в подражание на Запада, дори матрьошката оказа, че не е руска .

ЛОЯЛЕН

Менделеев, Ломоносов, Чайковски, Калашников са НЕНАДМИНАТИ.

Велик народ, който иска все някои да оправи. И Велики лидери, които ги държат все оправени.

Физическото оцеляване в Русия значи! А в България?! "Минималната пенсия в България вече е 200 лв.", news bg, 01.10.2017 "Минимум пенсии по старости в 2018г. установлен на уровне 8703 рубля", sovets net, 2017.12.04. И като сметнем по днешния курс на рублата: 8703рубли : 68,26 = 127,50 евро мин. пенсия в Русия. 200лв. : 1,95583 = 102,26 евро мин. пенсия в България. 102,26 евро < 127,50 евро!

Бла, бла, бла! Няма официален размер на минималната пенсия в Русия, тя е различна по региони и "Минимальная пенсия по старости в России понятие весьма условное. Оно официально не установлено и используется только в быту." В Московска област си счита 9 864 рубли, което е 142€ или 282 лева, при цени в магазините почти двойни на софийските! От 9 864 7000 отиват за ЖКХ, остават 2864 = 82 лева, за храна, лекарства, 1 бр.гащи и 1 чорап! Не густо, както казват братушките!

Може и да сте прав, ама защо не посочвате къде и ние да прочетем твърденията Ви, както аз посочвам?! А може и да си съчинявате!

Трудно е да се прецини от България добре ли сме или зле! Всичко е относително! Ама по руски данни 500 000 руснаци са си закупили апартаменти и къщи в България! А и в Руския Интернет, 95% от рекламите за покупка на апартаменти са за РАЯ на земята България! Цени направо смешни от 15 000 до 30 000 евро!

Ами бягат от това , което виждаш. Някои страни даже направиха ограждения по границите с Русия. От там искат да избягат, и богатите и министрите и средната класа , за бедните, кво да говорим.

Че досега не избягаха ли бе, че Западът да я цапне тази "територия", бре да му се не види! Откога и се точат ама само с мераците ще си останат, а са се опитали, а са изяли дървото, те там ги стяга чепикът тях, а не че много ги боли за руснаците. "Беден" "прост" руснакът им мъти водата, не могат и там да усвоят всичко и да го прекарат през дебелите си черва и през задниците си.

Не бе като е толкова хубаво в "рая на земята" защо 30% от българите се изпариха по света яко дим? 1979-та гонехме 9млн, днес в България живеят под 5,5млн. Абе може ли да сте толкова прости и само да преписвате едни опорки, за жълти стинки, дето ви ги спускат ?! Явно може! Не ли?

Изпариха се предимно мургавите българи!

Ако четем внимателно става ясно че всъщност са по-добре от нас. Отделно че са свободни и независими хора. Форума обаче е яко посран от петте дежурни щатски трола с цел да се създаде друго впечатление. Отделно и хонорар направили - 1700 коментара....

Естествено, че са по-добре с МРЗ двойно по-малка от нашата! Българите се разглезихме много, харчим си парите за глупости! А парите не са най-важното, важна е ИДЕЯТА, че колкото по-мизерно живее населинието, толкова по-ВЕЛИКА е страната! Пример, американците са богати, ама страната им нищо не струва!

Много са богати хамериканците, ша знаиш ! 35% нямат един спестен долар в банка Други 35% имат само до 1000 долара Отделно всеки хамериканец, даже и бебетата дължат по 65 хиляди долара дългове. Много са богати, ша знаиш !

Русия и свобода, са като огън вода. Свободата е нещото , което там никога не се случвало. Въпреки , че имат половината свтовни ресурси , които се падат на само 2процента от населеноето на земята, пак живеят по зле дори от бедна България.

Изброй и тези, хонорарът на които е само 1 рубла на ден! Някъде към 2 стотинки! Така е брато, който плаща той поръчва музиката! В Капитализма сме, без паре паботят само троловете на Ким!

link Нещо не намирам такава статия. Пак май се опитват да ни отвлекат вниманието от проблемите тук с това как живеят другите...Дира кумунягите от герб - (гастро-езофагеален рефлукс болест) добре ли плащат?

Ново увеличение на водата от март! Не е от март, а от януари, има го на сайта на Софийска вода! Цената става 0.254 стинки за литър!

Е, в България 22 на сто от населението на страната живее под прага на бедност...

Само дето прага на бедност е два пъти по-висок от руския! Официално, с постановление за МРЗ! Сиреч, беден е българина, който може да си купи само 300 кила банани, а руснака е богат, ако може да си купи 150!

Съвестта изисква да сме загрижени за страните от Третия свят , като Русия . И това се случва в държава притежаваща най-много ресурси в света. Ква подигравка с очакванията и представата за богатство.

Горките хорица, в цялата си история нямат бял ден . 5 милиона бездомници при този студ. Как няма да са деградирали и първи в света по алкохолизъм и наркомания.

най-много зависими от хероин на глава от населението има в русия. Лошото е, че и по спин са от лидерите, а както се знае... много рускини идват по нашето черноморие и за една голяма водка, която струва 5$, което в рубли е много, правят чудеса.

тук просто е нафрашкано с тролове. Ето ви как един обикновен човек чете статията. Големи покупки - дрехи, коли, жилище.... И аз последната година не съм си купувал кола и жилище. Поскъпване с 5 % на комунални услуги. Парното тук го вдигната с 40 %, тока - с 10 %. Колко е поскъпването в комуналните услуги?

Аз пък си продадох кравата и козата и си купих партамент в един готин апартхотел в Слънчев бряг, на втора линия! Сега пиша оттам! След малко отивам да се топна в джакузито! После ме чака водка "Русский стандарт" и "Мезето на капитана" Утре съм на "Финландия"! В съседния партамент живеят постоянно двама готини руски пенционери! От време навреме, един път седмично се нальокваме до състоянието на талпи! Готино е в България, особенно ако си пенциотер, тунеядстваш си на воля и никой копче не може да ти каже!

искам да питам, абе верно ли некво жуже от най изостаналата държава в света от 18-ти век, било назначило ПРЕЗИДЕНТЪТ на най-великата и развита държава ?

Там го наричат Малкия Мук с големите токчета!

Ма ного ви вълнува таз Русия,бе! Бе вий собствен живот немате ли? Европредседателствате , ама по цървули. Намерете си истинска работа не да драскате/чатите.

По цървули, ама командваме цяла Ойропа! Пукаш ли се от яд!

управниците. Избраха си ПУТЮ и той ги претакова. Явно им хареса на росияните и продължават да си го преизбират. От време на време ги лъже с разни простотии от сорта на "крим наш", а те нали са претаковани, бедни и прости - вярват му. Сега пак ще си го преизберат. Не мога да ги съжалявам заради тъпотата и простотията им.

Я сега се разберете, изберете си една опорна точка и дръжте до край. 1.Русия е изостанала държава, без технологии, тънеща в мизерия и се препитава от продаване на суровини. 2. русия е могъща технологична държава, чийто могъщи оръжия заплашват мира на планетите, а руските супер хакери назначават американският президент. Коя и да е от двете, но не и двете заедно защото са самоизключващи се.

Като се обединят двете точки се получава Горна Волта с ракети .

Ко да избираме, Путин избира! Влизаш в руския ЮТюб, и с всеки клип ти набиват в главата Точка 1! Чувал ли си, знаеш ли кво е ЮТюб?

Русия е изостанала ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКА държава, без технологии, тънеща в мизерия и се препитава от продаване на суровини. Русия е самоизолирала се от света държава, пълна с нещастни но горди идиоти, чийто остарял ядрен потенциал, останал още от Съветско време заплашва да превърне Земята в "купчина радиоактивна пепел", последното непрекъснато са рекламира по руските телевизии!

Четете, четете, рускифилии, това ли искате за България , продажници глупави?

Русофили са тези, които обичат руснаците, които при бомбен атентат убиха Царя ОСВОБОДИТЕЛ на България Александър II, ЩОТО БИЛ НЕМЕЦ!!!

в България е дори по-зле, сутринта видях на триъгълника една много бедна вероятно бездомна много възрастна жена с раница и лопата на която се подпираше да върви и още не мога да се успокоя, но къде са социалните служби и бюрото по труда и изобщо социалното министерство къде е

Как позна, че е бедна и бездомна, по раницата и лопатата!