Коментари - Бареков внася в прокуратурата сигнал за бюлетините | Днес.dir.bg

Бареков внася в прокуратурата сигнал за бюлетините

Изпълнителният директор на TV7 и NEWS7 Николай Бареков внася два сигнала в прокуратурата заради фалшивите бюлетини в Костинброд.

Обратно в новината

Коментари - Бареков внася в прокуратурата сигнал за бюлетините | Днес.dir.bg

Коментари

Дудука се възприема като универсална свирка.В селски оркестър го видяхме,но дали ще вмества и във филхармония .Тая свирка си е по-скоро чиста проба лизач.Усърден и нагъл г.....близец.

Сега пловдивския капут Бареков да очаква покана от плевенския капут Трифонов за да се поогледат един друг кой е по-спукан.

Не замесвай пловдивчани, всички споменават името му с отвращение, дори феновете на "любимия" му Ботев, /впрочем Бареков е боядисан цесекар/ се докачат и срамуват , че е техен фен. Тия пози с фенство , спорт и дори боини изкуства /всеки петокласник ще го щамароса/ идват да компенсират комплексите от безличната младост на един кекав женчо, подиграван и презиран от ранно детство.

Бареков освен фурнаджийска лопата вече стана и анти-българин.

rado_7_6@

Какъв смел борец за правдини... С риск за живота си се одупи като исполин и пое дилдото на сестра избегалева докрай :)

...се оказа първа проба подлец като Трифонов и онова хипи селския социолог.

Тоя трябва да се събере в един отбор с Яне Янев!

Цацаров, кога ще му повдигнеш обвинение на Бареков- Дудука? Нали много си бърз?

Не мога много да му се сърдя на Бареков... Може би заслужава презрение задето изпълнява поръчката с настървение, невиждано никога по-рано сред ПРЕДАТЕЛИТЕ НА България. Да, да предаваш Родината с такава страст и настървение, наистина може да накара почтения човек да повърне от отвращение... Но нима не сме виждали и по-позорни деяния, направени за ПАРИ? Друго е лошо, много лошо за България, за нас, българите. Че няма низост и мерзост, която не може да бъде извършена СРЕЩУ ПАРИ. Има ли някаква СУМА ПАРИ, ВИНАГИ СЕ НАМИРА ПОДЛЕЦ, КОЙТО Е ГОТОВ НА ВСИЧКО, ЗА ДА ПОЛУЧИ ТЕЗИ ПАРИ!!! това е СТРАШНО! Моралът липсва и ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО ЕДИНОДУШНО СЕ СЪГЛАСЯВА, ЧЕ ЗА ПАРИ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ВСИЧКО!!!

Сега и ти ли ще се обърнеш?

МДААА,КОМУНЯГА СИ БАРЕКОВ,КОМУНЯГА И КАПУТ

Бареков, готов съм да ти предоставя моя микрофон. Той е голям, кожен и може да говориш по него колкото искаш :))

Песента е на Паша Христова

Въпрос към Бареков : - Защо като си отворите устата замирисва все едно някой е срал там ? Бареков : - Ами той ми каза че ме обича и...

който "началник" иска да свърши нещо мръсно и да намали риска и да не се цапа много ползва този удобен служебен презерватив

Бареков, ти, освен че си като жена с леко поведение, си и изумително тъп. Толкова ли не схващаш, че си се хванал с мафията, а нея отърване няма, освен 2 метра под земята? Толкова ли не схващаш, че ако нещо обстоятелствата се променят в кофти за нея посока, мафията може да ти затвори устата по обичайния за нея начин, за да не изпееш кой ти нареди да свършиш тази мерзост? Обаче каквото си надробил, това ще си изсърбаш. Спиш ли с дявола, неизбежно си плащаш, Дудук.

ники дудука с попътен вятър като глухарче

И после се обишжа че го наричат капут :)) Мойто момче да те светна кво е капут, тва е едно нещо дет служи на таковача да не напрай авария докато си върши работата. После майстора кат я свърши работата фърля капута на боклука. А ся познай що ти викат капут и кво следва да се случи с теб :))))

И сега специален поздрав за Бареков с песента на дует КЛИЗ...пардон КАРИЗМА "Минаваш през мен като вятър" !

И от мен един по-здрав с песента на Йорданка Христова "Повей, повей, буйни ми ветре" :)))):)

Тази песен е на Паша и се казва "Повей, повей"

Ние подкрепяме Бареков....отзад :)

Капутът на дпс и цветан василев е за съд.

Бареков баби, тя журналистиката не е за тебе работа. Ми то не е като да слушаш чалга или да се наливаш с шампанско. Ми баби, ти помисли ли, че по пътя по който си тръгнал, може в един момент да се наложи да гръмне някое бушонче. Ама баби, последните години някои бушони се самоубиват или катастрофират или им се случва все нещо. А пък после говорят за тях, че били политически проститутки или некакве други тасива неща. Бареков баби, ти такъв ли си бе или е истина?

Мдаа, ама ако му се случи нещо на Дудука, ще обвинят бат Бойко, че си е отмъстил. Тоя Бареков наистина е много тъпо парче.

Бареков е СРАМ ЗА БЪЛГАРСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! СБЖ ТРЯБВА ДА ГО ИЗКЛЮЧИ! ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА И РОДОЛЮБИВИТЕ БЪЛГАРИ СА НА ХОД!!!

криминалните престъпници бб и цц са намерили убежище в политиката

Политическата проститутка Барекова може да се обърне срещу всеки, в зависимост от това кой и колко му плаща.

Когато нормалният осъжда някого,изчаква Решението на Съда!Без съд е антиконституционно!Простено му е на Бареков,човечецът е на светлинни години от истинската журналистика!Друг е въпросът да направим запитване,защо за отговорни длъжности се изисква психо тест,а за Депутат не...!

"Капутът" отвръща на удара! Цялата медийна кампания на ТВ-7 срещу служебното правителство започна, след като последното взе решение да редуцира парите на държавните предприятия, вложени в банката на Цветан Василев, т.е. банката на ДПС, с чиято помощ маминото шопарче Делян Пеевски изкупи половината медии в БГ, в това число и ТВ-7. Последва критична платена статия на В. Цветанов по отношение на служебното правителство в австрийската преса на Цветанов. В отговор, в ТВ-7 престанаха да се появяват министри от правителството, а Дудука обърна палачинката на 180 град. Същевременно, кандидат-депутата на ДПС започна яростна атака дрещу ГЕРБ по митингите. Не бих се очудил, ако се окаже вярна тезата на групата прокурори, които твърдят, че компроматът с бюлетините в печатницата е дело на Делян Пеевски.

Стила и метода на работа и съществувание на политгрупировката" Герб,, и босовете му Цецо и Боко е лъжата, манипулацията, фалшификациите.Това се доказа в четири годишното им управление и още от президентските и кметски избори.Днес на изборите за парламент, само се потвърдиха съмненията с факти.Затова България си има фалшиф президент, зависим сл.м-р председател Райков назначен от Борисов , неадекватни кметове и кметски намесници.

Ало, ДИР-а, нещо много бързо изчезна тази новинаот първа страница. Ама като да е за плюене по бат Бойко и ГЕРБ, може да седи и 2 дни.

Това момче е рядък гьонсурат. От суета и алчност е готов да се продаде всекиму.

до държавния служител "българин" Вие наистина нямате срам. Писна ми от Вас. НЕ разбрахте ли най-после, че тъпака Боко си отива.

Доста народец е за панделата.Ама най напред да отменят партийните субсидии за да плащат на адвокати и магистрати от джоба си!

Г- н Бареков е срамно име в историята ни С действията си подклаждайки населението към действия различни от демокрацията трябва да бъде подведен под наказателна отговорност.Това не е единичен случай имаше такъв и на мача Ботев ПД Левски Сф по същия аналогичен начин . Трябва да бъде наложено и дисциплинарно наказание от работодателя му за подронване на авторитета на медията и нарушаване на Изборния кодекс.

Според мен трябва много бързо поне няколко партии да поискат касиране на изборите предвид бруталните манипулации по време на предизборната кампания и най-вече изцепката на Дудука в деня за размисъл. Незабавно нови избори!!!

Бареков, прав си, това което се случи показва абсолютна некомпетентност от страна на екипа на министерски съвет изготвил договора за печат на бюлетини или се правят на умрели лисици. Те така могат да си възложат да им бъдат отпечатани банкноти по 100 лв. и да си ги държат на склад в печатницата която да носи отговорност.

Защо го правите на въпрос за някакви си 350 000 бюлетини.

Ти шегуваш ли се ?????????

Защото още не сме стигнали японците да опаковаме ,, технологичен брак,,, но неговият процент е уникален .

Тоя психично увреден журналист,много се е вживял в ролята си а е забравил,че е само 1 бушон!Явно е доста прост ,щом не го е усмислил досега.Как е възможно да работиш това ,което не разбираш?И не е и професионалист.Отразява новините едностранно ,с омраза за едни а с възхищение за други...Това е присъщо за АМАТЬОР.Сядай си на гъза ,че се излагаш и ти като Славчо чикибоев....

А бе минаха ли изборите ,че не можах да разбера?Ако са минали ГЕРБ защо не се появява по медиите.Май след избори се прави презконференция и се благодари на избирателите.Нещо много се обърках вече.

Иванчо, хайде обратно в отделенията да научиш правописа - преСконференция идва от думата преСа, мойто момче.

Присмяла се куката на кривото дърво-"мойто"!!!!!!!!!!!

Ние, честните български данъкоплатци, ИСКАМЕ ДА БЪДЕ ОТНЕТ ЛИЦЕНЗА НА ТВ7!!! Това е телевизия, която причини ЩЕТИ на България и НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРСКИЯ ЕФИР!!!

И не само,БТВ също.ПО-малко некадърници ,по-добре....

Единствено Нова ТВ отразяваше сравнително коректно изборите. Спази закона и пусна разследването на Васил Иванов за купуването на гласове в полза на ДПС и БСП, едва след като минаха изборите! Ах , как мънкаше и се червеше другаря Найденов, докато гледаше материала;о)

krassikat@

Благодарение на теб замених Северното Черноморие с Южното...

Ти чакай само да излезе докладът на чуждестранните експерти за енергетиката. Такова л*о ще падне във вентилатора, че тогава къде ще се крие Станишев, не знам. Те затова не са много радостни, че може да съставят правителство.

А защо не поиска лиценза, когато дудука канеше през ден цветанов и борисов на интервюта и се лигавеха?

krassikat@

Исках го... Тогава ме беше СРАМ, че нямаше кой да сложи Бареков на мястото му!

Цацаров : "В нито един от всичките 22 палета, които са на територията на прокуратурата, не са открити бюлетини, маркиранисъс знак за определена партия. ".. ...ЛЕЛЕЕЕЕЕ :) КАК ШЕ ГО ДУХАШ СЯ БАРЕКОВ :) САМО КАК ШЕ ГО ИЗДУХАШ МОЩНО ЩОТ СИ ТЪП :) ТИЯ ДЕТ СИ ИГРАЯТ С ТЕБ НЯМА ДА ИМ ПАДНЕ И КОСЪМ ОТ ГЛАВАТА, СЕГА ШЕ СИ ИЗБЪРШАТ НАСРАНИТЕ ГЪЗОВЕ С ТЕБ ШЕ ХВЪРЛЯТ ХАРТИЙКАТА И ШЕ ПУСНАТ ВОДАТА И ПОЗНАЙ КЪДЕ ШЕ ИДЕШ :) Ама нека, един подлец по-малко в медиите :)

B БГ имаме толкова смешна прокуратура - в момента гледам пресконференцията им. Ега ти смешниците, т.нар. им "експерт" по полиграфия от БНБ установило единствено, че нямало катинар в склада?????? А самите прокурори дори не знаят какво е това "макулатури", самият замгл.прокурор говори за "макалатури"???????? Боже такава простотия от главна прокуратура, не съм очаквала- действително Радой Ралин е прав като казва, че "единственото по-зле от лошотията е простотията".......

Колкото и да не харесвам Бареков, няма как да не призная, че само той казва истината в момента. А прокуратурата е изтривалка на ГЕРБ, който отново подмениха вота на България.

Още една подлога

Брей! Кога казваше Бареков "истината" - когато лижеше г.за на Борисов - пусни си стари негови предавания и интервюта, или сега - когато крещеше като луд, че "нямало да доживее нощта на 11.05."?! Е, доживя я жив и здрав!

krassikat@

Колко си хубава така прогледнала...Направо ОЗАРЕНА!

НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ПО ФИЗИОНОМИЯТА НА БАРЕКОВ ,ЧЕ НЕ Е НАРЕД ЛИЦЕТО МУ Е КАТО НА НАРКОЗАВИСИМ

тоя Бареков е голям боклук. Очевадно е, че разчиства лични сметки използвайки телевизията. А и явно добре е подкован от някои партии

УБЕЖДАВАМ СЕ ,КАТЕГОРИЧНО ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЕ НАИСТИНА -МНОГО ЛОШ МАТРИЯЛ - И ТО НА БАЗАТА НА ВСИЧКО ,КОЕТО ПРОЧЕТОХ В ТОЗИ ФОРУМ Е ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ВИ ТЪПЧАТ МУТРИТЕ И МАЙ ВИ Е МАЛКО

Българи да станат подлоги на турска партия - Пеевски и Бареков - тъжна работа - срам ме е от вас. Повече няма да гледам ТВ7.

БЪЛГАРИ ПОГЛЕДНЕТЕ МАЛКО ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ ВИЖТЕ КАКВО СТАВА В ФРАНЦИЯ КЪДЕТО УПРАВЛЯВАТ СОЦИАЛИСТИТЕ И ТОГАВА РЕШЕТЕ ДАЛИ НАЩЕ СОЦИАЛИСТИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ИЛИ ИЗБОРИ НАНОВО

Човек, научи правописа!Неграмотен си!

Как се издаде че си комундил

а ние го разбираме

То пък едни десни.......

Къде е собственика? Къде са работниците? От кога прокуратурата го играе съд и наказателен взвод?

Бареков, България е теб !

А Доган зад теб

цъкайте минуси само това можете ...компютърни безпомощни мишки

Продадохте България на турците. Турски подлоги!!!

Предложение ( нерегистриран ) 15.05.2013 11:04 Предполагам думата "минет" в Българския език да бъде заменена с "барек" с цел по-ясно изразяване :)

И тоя плю, плю на кариерата си като журналист, но сега (не знам с какви мотиви или принуди) съвсем се из.ра на нея. Нечистоплътността струи от него като от свръхнова.

Бях член на СИК......, в нашата секция право на глас имаха(...) определен брой души, бяха ни доставени с близо 200 бюлетини по- малко. Само в нашата секция, а колко секций са?

сега трябва - веднага нови избори! Ти комунист за една нощ знаеш ли какви зулуми може да направи? А за три месеца - не ми се говори. Наесен ще е късно. Те и АЕЦ Белене ще започнат дотогава. Пък какви договори ще подпишат - жална ви майка.

ДА ТИ КАЖА ЧЕ ДОРИ И ПСИХОПАТИТЕ СА АДЕКВАТНИ, МА ТИ ЩО СИ НЕ ЗНАМ?! ТОЕСТ ЗНАМ, АМА НАЛИ ИСТИНАТА БОЛИ МНОГО И Е ОСОБЕН КЕФ ДА СЕ СМЕЕШ НАЙ НАКРАЯ!

Коментари - Бареков внася в прокуратурата сигнал за бюлетините | Днес.dir.bg

Бареков внася в прокуратурата сигнал за бюлетините

Изпълнителният директор на TV7 и NEWS7 Николай Бареков внася два сигнала в прокуратурата заради фалшивите бюлетини в Костинброд.

Обратно в новината

Коментари - Бареков внася в прокуратурата сигнал за бюлетините | Днес.dir.bg

Коментари

Дудука се възприема като универсална свирка.В селски оркестър го видяхме,но дали ще вмества и във филхармония .Тая свирка си е по-скоро чиста проба лизач.Усърден и нагъл г.....близец.

Сега пловдивския капут Бареков да очаква покана от плевенския капут Трифонов за да се поогледат един друг кой е по-спукан.

Не замесвай пловдивчани, всички споменават името му с отвращение, дори феновете на "любимия" му Ботев, /впрочем Бареков е боядисан цесекар/ се докачат и срамуват , че е техен фен. Тия пози с фенство , спорт и дори боини изкуства /всеки петокласник ще го щамароса/ идват да компенсират комплексите от безличната младост на един кекав женчо, подиграван и презиран от ранно детство.

Бареков освен фурнаджийска лопата вече стана и анти-българин.

rado_7_6@

Какъв смел борец за правдини... С риск за живота си се одупи като исполин и пое дилдото на сестра избегалева докрай :)

...се оказа първа проба подлец като Трифонов и онова хипи селския социолог.

Тоя трябва да се събере в един отбор с Яне Янев!

Цацаров, кога ще му повдигнеш обвинение на Бареков- Дудука? Нали много си бърз?

Не мога много да му се сърдя на Бареков... Може би заслужава презрение задето изпълнява поръчката с настървение, невиждано никога по-рано сред ПРЕДАТЕЛИТЕ НА България. Да, да предаваш Родината с такава страст и настървение, наистина може да накара почтения човек да повърне от отвращение... Но нима не сме виждали и по-позорни деяния, направени за ПАРИ? Друго е лошо, много лошо за България, за нас, българите. Че няма низост и мерзост, която не може да бъде извършена СРЕЩУ ПАРИ. Има ли някаква СУМА ПАРИ, ВИНАГИ СЕ НАМИРА ПОДЛЕЦ, КОЙТО Е ГОТОВ НА ВСИЧКО, ЗА ДА ПОЛУЧИ ТЕЗИ ПАРИ!!! това е СТРАШНО! Моралът липсва и ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО ЕДИНОДУШНО СЕ СЪГЛАСЯВА, ЧЕ ЗА ПАРИ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ВСИЧКО!!!

Сега и ти ли ще се обърнеш?

МДААА,КОМУНЯГА СИ БАРЕКОВ,КОМУНЯГА И КАПУТ

Бареков, готов съм да ти предоставя моя микрофон. Той е голям, кожен и може да говориш по него колкото искаш :))

Песента е на Паша Христова

Въпрос към Бареков : - Защо като си отворите устата замирисва все едно някой е срал там ? Бареков : - Ами той ми каза че ме обича и...

който "началник" иска да свърши нещо мръсно и да намали риска и да не се цапа много ползва този удобен служебен презерватив

Бареков, ти, освен че си като жена с леко поведение, си и изумително тъп. Толкова ли не схващаш, че си се хванал с мафията, а нея отърване няма, освен 2 метра под земята? Толкова ли не схващаш, че ако нещо обстоятелствата се променят в кофти за нея посока, мафията може да ти затвори устата по обичайния за нея начин, за да не изпееш кой ти нареди да свършиш тази мерзост? Обаче каквото си надробил, това ще си изсърбаш. Спиш ли с дявола, неизбежно си плащаш, Дудук.

ники дудука с попътен вятър като глухарче

И после се обишжа че го наричат капут :)) Мойто момче да те светна кво е капут, тва е едно нещо дет служи на таковача да не напрай авария докато си върши работата. После майстора кат я свърши работата фърля капута на боклука. А ся познай що ти викат капут и кво следва да се случи с теб :))))

И сега специален поздрав за Бареков с песента на дует КЛИЗ...пардон КАРИЗМА "Минаваш през мен като вятър" !

И от мен един по-здрав с песента на Йорданка Христова "Повей, повей, буйни ми ветре" :)))):)

Тази песен е на Паша и се казва "Повей, повей"

Ние подкрепяме Бареков....отзад :)

Капутът на дпс и цветан василев е за съд.

Бареков баби, тя журналистиката не е за тебе работа. Ми то не е като да слушаш чалга или да се наливаш с шампанско. Ми баби, ти помисли ли, че по пътя по който си тръгнал, може в един момент да се наложи да гръмне някое бушонче. Ама баби, последните години някои бушони се самоубиват или катастрофират или им се случва все нещо. А пък после говорят за тях, че били политически проститутки или некакве други тасива неща. Бареков баби, ти такъв ли си бе или е истина?

Мдаа, ама ако му се случи нещо на Дудука, ще обвинят бат Бойко, че си е отмъстил. Тоя Бареков наистина е много тъпо парче.

Бареков е СРАМ ЗА БЪЛГАРСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! СБЖ ТРЯБВА ДА ГО ИЗКЛЮЧИ! ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА И РОДОЛЮБИВИТЕ БЪЛГАРИ СА НА ХОД!!!

криминалните престъпници бб и цц са намерили убежище в политиката

Политическата проститутка Барекова може да се обърне срещу всеки, в зависимост от това кой и колко му плаща.

Когато нормалният осъжда някого,изчаква Решението на Съда!Без съд е антиконституционно!Простено му е на Бареков,човечецът е на светлинни години от истинската журналистика!Друг е въпросът да направим запитване,защо за отговорни длъжности се изисква психо тест,а за Депутат не...!

"Капутът" отвръща на удара! Цялата медийна кампания на ТВ-7 срещу служебното правителство започна, след като последното взе решение да редуцира парите на държавните предприятия, вложени в банката на Цветан Василев, т.е. банката на ДПС, с чиято помощ маминото шопарче Делян Пеевски изкупи половината медии в БГ, в това число и ТВ-7. Последва критична платена статия на В. Цветанов по отношение на служебното правителство в австрийската преса на Цветанов. В отговор, в ТВ-7 престанаха да се появяват министри от правителството, а Дудука обърна палачинката на 180 град. Същевременно, кандидат-депутата на ДПС започна яростна атака дрещу ГЕРБ по митингите. Не бих се очудил, ако се окаже вярна тезата на групата прокурори, които твърдят, че компроматът с бюлетините в печатницата е дело на Делян Пеевски.

Стила и метода на работа и съществувание на политгрупировката" Герб,, и босовете му Цецо и Боко е лъжата, манипулацията, фалшификациите.Това се доказа в четири годишното им управление и още от президентските и кметски избори.Днес на изборите за парламент, само се потвърдиха съмненията с факти.Затова България си има фалшиф президент, зависим сл.м-р председател Райков назначен от Борисов , неадекватни кметове и кметски намесници.

Ало, ДИР-а, нещо много бързо изчезна тази новинаот първа страница. Ама като да е за плюене по бат Бойко и ГЕРБ, може да седи и 2 дни.

Това момче е рядък гьонсурат. От суета и алчност е готов да се продаде всекиму.

до държавния служител "българин" Вие наистина нямате срам. Писна ми от Вас. НЕ разбрахте ли най-после, че тъпака Боко си отива.

Доста народец е за панделата.Ама най напред да отменят партийните субсидии за да плащат на адвокати и магистрати от джоба си!

Г- н Бареков е срамно име в историята ни С действията си подклаждайки населението към действия различни от демокрацията трябва да бъде подведен под наказателна отговорност.Това не е единичен случай имаше такъв и на мача Ботев ПД Левски Сф по същия аналогичен начин . Трябва да бъде наложено и дисциплинарно наказание от работодателя му за подронване на авторитета на медията и нарушаване на Изборния кодекс.

Според мен трябва много бързо поне няколко партии да поискат касиране на изборите предвид бруталните манипулации по време на предизборната кампания и най-вече изцепката на Дудука в деня за размисъл. Незабавно нови избори!!!

Бареков, прав си, това което се случи показва абсолютна некомпетентност от страна на екипа на министерски съвет изготвил договора за печат на бюлетини или се правят на умрели лисици. Те така могат да си възложат да им бъдат отпечатани банкноти по 100 лв. и да си ги държат на склад в печатницата която да носи отговорност.

Защо го правите на въпрос за някакви си 350 000 бюлетини.

Ти шегуваш ли се ?????????

Защото още не сме стигнали японците да опаковаме ,, технологичен брак,,, но неговият процент е уникален .

Тоя психично увреден журналист,много се е вживял в ролята си а е забравил,че е само 1 бушон!Явно е доста прост ,щом не го е усмислил досега.Как е възможно да работиш това ,което не разбираш?И не е и професионалист.Отразява новините едностранно ,с омраза за едни а с възхищение за други...Това е присъщо за АМАТЬОР.Сядай си на гъза ,че се излагаш и ти като Славчо чикибоев....

А бе минаха ли изборите ,че не можах да разбера?Ако са минали ГЕРБ защо не се появява по медиите.Май след избори се прави презконференция и се благодари на избирателите.Нещо много се обърках вече.

Иванчо, хайде обратно в отделенията да научиш правописа - преСконференция идва от думата преСа, мойто момче.

Присмяла се куката на кривото дърво-"мойто"!!!!!!!!!!!

Ние, честните български данъкоплатци, ИСКАМЕ ДА БЪДЕ ОТНЕТ ЛИЦЕНЗА НА ТВ7!!! Това е телевизия, която причини ЩЕТИ на България и НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРСКИЯ ЕФИР!!!

И не само,БТВ също.ПО-малко некадърници ,по-добре....

Единствено Нова ТВ отразяваше сравнително коректно изборите. Спази закона и пусна разследването на Васил Иванов за купуването на гласове в полза на ДПС и БСП, едва след като минаха изборите! Ах , как мънкаше и се червеше другаря Найденов, докато гледаше материала;о)

krassikat@

Благодарение на теб замених Северното Черноморие с Южното...

Ти чакай само да излезе докладът на чуждестранните експерти за енергетиката. Такова л*о ще падне във вентилатора, че тогава къде ще се крие Станишев, не знам. Те затова не са много радостни, че може да съставят правителство.

А защо не поиска лиценза, когато дудука канеше през ден цветанов и борисов на интервюта и се лигавеха?

krassikat@

Исках го... Тогава ме беше СРАМ, че нямаше кой да сложи Бареков на мястото му!

Цацаров : "В нито един от всичките 22 палета, които са на територията на прокуратурата, не са открити бюлетини, маркиранисъс знак за определена партия. ".. ...ЛЕЛЕЕЕЕЕ :) КАК ШЕ ГО ДУХАШ СЯ БАРЕКОВ :) САМО КАК ШЕ ГО ИЗДУХАШ МОЩНО ЩОТ СИ ТЪП :) ТИЯ ДЕТ СИ ИГРАЯТ С ТЕБ НЯМА ДА ИМ ПАДНЕ И КОСЪМ ОТ ГЛАВАТА, СЕГА ШЕ СИ ИЗБЪРШАТ НАСРАНИТЕ ГЪЗОВЕ С ТЕБ ШЕ ХВЪРЛЯТ ХАРТИЙКАТА И ШЕ ПУСНАТ ВОДАТА И ПОЗНАЙ КЪДЕ ШЕ ИДЕШ :) Ама нека, един подлец по-малко в медиите :)

B БГ имаме толкова смешна прокуратура - в момента гледам пресконференцията им. Ега ти смешниците, т.нар. им "експерт" по полиграфия от БНБ установило единствено, че нямало катинар в склада?????? А самите прокурори дори не знаят какво е това "макулатури", самият замгл.прокурор говори за "макалатури"???????? Боже такава простотия от главна прокуратура, не съм очаквала- действително Радой Ралин е прав като казва, че "единственото по-зле от лошотията е простотията".......

Колкото и да не харесвам Бареков, няма как да не призная, че само той казва истината в момента. А прокуратурата е изтривалка на ГЕРБ, който отново подмениха вота на България.

Още една подлога

Брей! Кога казваше Бареков "истината" - когато лижеше г.за на Борисов - пусни си стари негови предавания и интервюта, или сега - когато крещеше като луд, че "нямало да доживее нощта на 11.05."?! Е, доживя я жив и здрав!

krassikat@

Колко си хубава така прогледнала...Направо ОЗАРЕНА!

НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ПО ФИЗИОНОМИЯТА НА БАРЕКОВ ,ЧЕ НЕ Е НАРЕД ЛИЦЕТО МУ Е КАТО НА НАРКОЗАВИСИМ

тоя Бареков е голям боклук. Очевадно е, че разчиства лични сметки използвайки телевизията. А и явно добре е подкован от някои партии

УБЕЖДАВАМ СЕ ,КАТЕГОРИЧНО ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЕ НАИСТИНА -МНОГО ЛОШ МАТРИЯЛ - И ТО НА БАЗАТА НА ВСИЧКО ,КОЕТО ПРОЧЕТОХ В ТОЗИ ФОРУМ Е ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ВИ ТЪПЧАТ МУТРИТЕ И МАЙ ВИ Е МАЛКО

Българи да станат подлоги на турска партия - Пеевски и Бареков - тъжна работа - срам ме е от вас. Повече няма да гледам ТВ7.

БЪЛГАРИ ПОГЛЕДНЕТЕ МАЛКО ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ ВИЖТЕ КАКВО СТАВА В ФРАНЦИЯ КЪДЕТО УПРАВЛЯВАТ СОЦИАЛИСТИТЕ И ТОГАВА РЕШЕТЕ ДАЛИ НАЩЕ СОЦИАЛИСТИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ИЛИ ИЗБОРИ НАНОВО

Човек, научи правописа!Неграмотен си!

Как се издаде че си комундил

а ние го разбираме

То пък едни десни.......

Къде е собственика? Къде са работниците? От кога прокуратурата го играе съд и наказателен взвод?

Бареков, България е теб !

А Доган зад теб

цъкайте минуси само това можете ...компютърни безпомощни мишки

Продадохте България на турците. Турски подлоги!!!

Предложение ( нерегистриран ) 15.05.2013 11:04 Предполагам думата "минет" в Българския език да бъде заменена с "барек" с цел по-ясно изразяване :)

И тоя плю, плю на кариерата си като журналист, но сега (не знам с какви мотиви или принуди) съвсем се из.ра на нея. Нечистоплътността струи от него като от свръхнова.

Бях член на СИК......, в нашата секция право на глас имаха(...) определен брой души, бяха ни доставени с близо 200 бюлетини по- малко. Само в нашата секция, а колко секций са?

сега трябва - веднага нови избори! Ти комунист за една нощ знаеш ли какви зулуми може да направи? А за три месеца - не ми се говори. Наесен ще е късно. Те и АЕЦ Белене ще започнат дотогава. Пък какви договори ще подпишат - жална ви майка.

ДА ТИ КАЖА ЧЕ ДОРИ И ПСИХОПАТИТЕ СА АДЕКВАТНИ, МА ТИ ЩО СИ НЕ ЗНАМ?! ТОЕСТ ЗНАМ, АМА НАЛИ ИСТИНАТА БОЛИ МНОГО И Е ОСОБЕН КЕФ ДА СЕ СМЕЕШ НАЙ НАКРАЯ!