Коментари - ГЕРБ дава на прокурор кмета на Кърджали | Днес.dir.bg

ГЕРБ дава на прокурор кмета на Кърджали

ГЕРБ дава на прокурор кмета на Кърджали Хасан Азис (ДПС) заради застрояване на зелена площ, съобщиха от пресцентъра на партията.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ дава на прокурор кмета на Кърджали | Днес.dir.bg

Коментари

Добре го почнахте! Но сега е момента да се проверят недвижимите ми имоти в цялата рода и ще разберете колко много е крал от 2003. Дано някой да ме чуе защото аз знам какво говоря.

Това е голям реверанс на ГЕРБ, към новата партия ДОСТ! Нещо става! Май, САЩ с посещението на Зам. Държавният секретар е ориентирал Държавните ни ръководители, да оставят Турция да прави с България каквото си иска, като бъдещ неин вилает! Колкото си искат избирателни секции ще се открият в Турция и кой знае още какви изненади ни очакват!

Когато американците компенсират Турция за загубите, на нас ще ни остане единствено да обесим предателите.

Това не е реверанс, а заявка за съвместно управление на Боко Рапоня с партията на Местан. Почнаха с кафета и вървят към коалиция ГЕРБ-ДОСТ. Боко Мутрата е най-големият предател на България и подлога на Ердоган, понеже в Турция му е бизнесът с контрабандата на оръжие, каптагон, амфетамини, цигари и всичко останало за ИДИЛ. Този бизнис го върти от времето когато беше само генерал и заради него обезглавиха двете шофьорчета в Ирак. Като премиер вече кара на едро и именно затова закри митницата в Свиленград и "освободи" шефа на митниците.

с наркотици дето ходи Цветанов никаква информация. За нашите българи дето цигарения кораб го хванаха гърците и тогава СКАТ успяха да ги приберат. Обаче в България е пълно с дебили дето му се радват.

ТОЗИ КМЕТ СЪМ ГО ЗАСИЧАЛ НЯКОЛКО ПЪТИ-ОГРОМНА ФУКНЯ И НЕПРИЯТНО САМОДОВОЛСТВО !

В България няма по-голям фукльо и самодоволник от Боко Тиквата!

Плювачите по ГЕРБ, тук става дума за нещо друго, много по-страшно от междуособиците между българските партии и техните привърженици! Кърджали вече е загубена територия за България - потурчена, ислямизирана, ориенталска!!! Българите са малцинство, което освен че живее като повечето в страната в мизерия и обичайните проблеми, има един много по-страшен проблем и това е ТУРЦИЗАЦИЯТА, която е вече необратим факт. Вижте го този от снимката, дошъл е от съседните села, без да е израснал в Кърджали и е на този пост от 2003 година! Вече 13 години! И защо е така? Защото изостаналият електорат на ДПС гласува като зомбирани войници само, САМО за ДПС и турци, и понеже това "малцинство" в Кърджалийския вилает е мнозинство , българите са изложени на много трудности, асимилация, всекидневна борба с разни турски кадри навсякъде, дошли от селата. Алъш-вериша, подкупите, явната лъжа са техни любими прийоми. Представете си като българи да слушате само чужда реч, да ви заговарят на чужд език, в магазини, болници, поликлиника и най-вече в общината и да не можете да кажете нищо! На християнските празници е мъртвило, но когато има Байрам и т.н. е голям панаир. Ходжи пеят от джамии с огромни децибели, навсякъде ориенталска музика. Хората в Кърджали за жертва на ДПС, на т.н. българска "демокрация", на големите партии, а също и на вас, защото вие реагирате партийно, плюете по съответната партия, която не харесвате, в случая ГЕРБ, без да познавате проблема. Нямате си дори и минимална представа от реалностите там. За да я получите трябва ежедневно да сте изложени на ужасния делник там, да преглъщате, да потискате идентичността си.....Тогава бихте разсъждавали като българи и надпартийно - тук става въпрос за нещи изключително важни и екзистенциално - чувство за национална идентичност и език!

"КОГАТО В ТУРСКИ ПАСПОРТИ ЗАПИШАТ НАЦИОНАЛНОСТ КЮРД, ТОГАВА НИЕ В БЪЛГАРСКИТЕ ПАСПОРТИ ЩЕ ЗАПИШЕМ НАЦИОНАЛНОСТ ТУРЧИН" ТОДОР ЖИВКОВ СЛЕД НЕГО ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СА ПРЕДАТЕЛИ !!!!!

Гербаджийските мурзилки да не смеят да се заяждат с достойният кмет!

Сигурно е идея на онази кукувица депутатка от Политическата Партия...

Леле с кви глупости ни занимават.На мен ми не остана място по кожата за татуиране вече,а тия се дразнят от некви незаконни павилиони!

ГРОБарите станаха и прокурори! Не, че Кърджалийския валия не заслужава да бъде разследван.

Заслужава , ама не за вдигане на барака в парка. Колко пари в дръпнал...Лелеле те тикви са уникални .

Този краде само в Кърджали, а Вие крадете цялата държава. Вас кога ще Ви съдят или съда е Ваш и Вие сте спокойни.

Разследвай те го чий го дири нон стоп в Истанбул!!!! Да не е заместник кмет на Инстанбул????? Или и той като предишното лайно на партията готви измяна!!!

Privedtsvdtvuvam diregtivata miusolmani dasa kmetove vav Evropa i toz na Kardzhali ni mogat da mo pr.....at na 4 l e n a ...!!!

Kmetad si e super stabilen,no Gerbadzhiite sa ozhasno podli,no svirepi kugato niakoi druk e na vlas. Miusulmanski kmed e dori oba4e i vav London,no tova e badeshteto na Evropa.

БЕЗНАКАЗАНОСТА НА ГАДЖАЛИТЕ, ВНУШЕНА ИМ ОТ ДОНОСНИКА ОТ ДС САВА, Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА БЪДЕ НАКАЗАНО. СТИГА ДЕРИБЕЙСТВАНА, СТИГА !!!

someone

днес гледах ютюб клипове от кърджали - че те хората си се чувстват като в турция, имами, ходжи, турски телевизии им взимат интервюта, сюнети, баирами.

Кой ни е виновен, че държавата я няма? Навсякъде живеят хора от различни етноси, но когато властта си е на мястото, всички спазват законите. У нас дворът е разграден, затова всеки прави, каквото си поиска. Тях в Турция не ги искат, защото им трябват тук и те се възползват от слабата власт. Надявам се все пак това да се промени!

всички кметове в Бг са за прокурор, измислете нещо по-хитро

Би могло да се създаде комисия

..., която до края на годината да предложи Правилник за работа !

а догодина правилник за приложение на правилника :))

герберчетата, че ни пробутват топла бира и студени кебапчета?

Кърджали още ли е бг. територия!?Не е ли запазена марка на Местаня и "дост"-татъчно политимпорт от юг?

Крадецът вика "дръжте крадеца"

тъкмо щях да напиша същото

1:0 за герб

партия може да дава на прокурор когото и да било?

Тоя отиде да подкрепя Местаня и го засилиха. Определено гробарите си играят чики рики с Дъпс то

ДОСТ да си заминават за Търкия

ПЛОВДИВСКИЯ КРАДЕЦ КАКВО ЩЕ ГО ПРАВИМ А ГЕРБ ИЛИ ДОБРЕ СЕ ОТЧИТА НА ПАРТИЯТА НЕКА ДА КРАДЕ

Добре, добре! Днес кмета на Кърджали, утре - на София! Този бил застроил зелена площ!? Че в София всички зелени площи за застроени!

Някой от вас да ми посочи един почтен и достоен за поста си кмет, министър и т.н. нагоре ?? Напоследък гербаджийските кметове са в полезрението на корупцията, та от герб решиха да изместят лъчът и встрани към дпс !

че бат Бойко ша говори при Коритаров. ся откаде ша знам ко казвал е?

мен кога ша бият?

60 кила без висши дипломи. плащани и с бачкане и в Кремиковци. и не раждал съм деца. мене бий Бойко.не нея. и не с парцал.

питах да ни арча напразно храната..

Това не е говорене! Това е показно как Коритаров прави фелацио на бате ти Бойко.

не знам какво ме кара да си мисля , че организатора на подписката е доста на местан .

Според мен и за кметовете трябва да има мандатност - не повече от два поредни мандата. Обикновено през първия се оглеждат и работят съвестно, през втория се ограждат със свои хора, по-нататък започват, нека ги наречем меко - неправомерните действия за собствената облага и "обръчите от фирми" /цитат/. Та така и с този кмет, който със сигурност не е единствен в самозабравянето. То си е заразна кметска болест.

Доколкото знам политическа партия не може да дава никого на прокурор. Явно обаче нещата се променят според посоката на вятъра!

Герб ако се огледат поне половината трябва сами да се предадът на прокурор ако поне това обещание за прозрачност спазят..

Тоя е един от най-богатите кметове, придобил състоянието си от кражби и всякакви далавери, те го хванали заради един павилион.

И това не е вярно

Някакси не мина, това което написа... ;)

Туй ни е ли престъпление по служба бре? Какъв документ е използвал, за да извърши измама, че нещо не разбирам статията или просто герб така си обвиняват хората? Туй ако е обвинение, какво остава за престъпленията по служба..Явно е превишил правата си, защото не е главен архитект, но ако е тогава ще е престъпление по служба, защото въпреки правата си, той не осъществява процедурата по закон или пак ще е престъпление по служба. Има ли кой да ни поясно аджеба какво точно е туй обвинение?

изчакай прокуратурата да определи какво ще е обвинението де. каквото и да кажем сега тяхното ще е валидно.

Чалга песен - за крадец не ставаш сине, ти си будала. За кметове се издигат не будали.

В ПЛОВДИВ ОНЯ МАМИН ИЗСЕЧЕ 40 ДЕКАРА ГОРА В ПАРК ОТДИХ И КУЛТУРА ,АЛО ПРОКУРАТУРА ИМА ЛИ В ПЛОВДИВ

Пловдив е зона, свободна от комунизъм, национализъм и турцизъм! БСП пета сила, Атака и ДПС с нула общински съветници! Ха ха ха ха!

и от олигофрени, наистина ще стане още по-хубав град.

В ПЛОВДИВ ДПС ГЛАСУВАХА ЗА ГЕРБ ,В ПЛОВДИВ ГЕРБ ДПС ВСЕ ТАЯ, В ПЛОВДИВ ЗАМЕСТНИЦИТЕ СА ОТ ДПС .САЩО ЛИ????

Депутатката от ГЕРБ първо рече " Ау как мирише, не бях аз. " и след това пръдна. Отмени разрешението на това депесарско говедо пък след това се пъчи колкото искаш. За сега само много говориш и май с това ще си останеш.

И какво? Не кандисаха! Веднъж му пръднаха на оная му работа с водното огледало, хареса им и сега са се надупили да му пърдят втори път Ой завала!

ауууууу ма много правосъдна тъз държава бе - ОТКОГА???????? Правораздавачът от Банкя за правото дело в Кърджалийййййййй? Що не се огледа по-близичко, тва банки ли не щеш, училищни дворове ли, паркове ли, ами яслата в Банишора дет я направи на циганско свърталище по еврообразец и лиши 80 мъника от детско заведение???? Ако почнем да изброяваме няма да стигне компютъра, просто лакомията е стигнала и Кърджали, не че там нямаме и хидропостижения отпреди, ама..

Време е да дадат и Кмета на Пловдив за разрушения тютюнев склад - паметник на културата. Много се бави прокуратурата нещо. 30те дни отдавна минаха???

И как така става "ГЕРБ дава на прокурор"? От кога партиите станаха правни субекти? Или Баце се развихри предизборно?

Мдам, от Борисов се очаква лично да спре корупцията, но едновременно с това, посегне ли на нашите, веднага му се напомня разделението на властите и че тези неща се решават всъщност от Прокуратура и Съд ;) Найс, а?

Че как може да очакваме един доста корумпиран тип да спре корупцията?!

... питай, помияра серго и недоклатената мая, дето стана за смях с костинбродската афера.....

Поне да беше вярно

Добре, че се намери една жена с "ТОПКИ", която събра кураж да се опълчи на тоя кирлив фес, дето от сума време дерибейства. В него е хляба и ножа и реже само за фесовете. А горката "РАЯ" няма работа, ако не говори турски и не му се кланя. За такъв само съд и затвор !!

Хайде, сЯ! На Хасан Азис, Гагаузов и Орешарски ли да вярваме или на банда разпищолени гербери, за които властта е самоцел, всяващи СтрахЪ и взели 100 милиарда заеми..?!

БРЦК

200 трилиона са заемите сметнато в унгарски пари. Ма нема да казваме ,че са в унгарски пари - матряла подробности не го интересуват!

Не смее обаче да даде на Прокурор,оная мумия -Вълчев..... Той строи-къде мислите?? В двора на училище!!!!!!!!!! Който не вярва-кв.Изток....

изсякоха голяма част от Южния парк, за да построят блокове там, което е възмутително, но никой не беше подведен под съдебна отговорност.

колко малко коментари за този наш град превзет от турците от толкова време. Вие знаете ли че този говори бъгарски с търски акцент за да докаже вярност към търкитата във вилаета. това е там търкишки вилает, изпуснат край от политиците покрай лапането и трупането на богатства. изтървани южни покрайнини. дейба мама му дейба, не можем си оварди земицата, а колко е тя, една длан ... ваштаа кожааа депутатскаааа, защо раздавате бъгарияяяяяяя на търкитатааааа!!!!!

турчин ми пише минуси, пиши резак пиши! какво правиш ти в този край тука? а? що не отидеш в необятната търска империя

Сети се защо са малко коментарите- аз все още чакам да излезе един отпреди 10 минути...

В Пловдив постоянно се застрояват зелени площи сигнали в прокуратурата бол и по нито един нищо все едно не са пуснати.Няма такава държава

А НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ КОГА,ЦЕЛИЯ ГРАД МУ ЗНАЕ ДАЛАВЕРИТЕ САМО ПРОКУРАТУРАТА СЕ ПРАВИ,ЧЕ НИЩО НЕ ВИЖДА.МАМИН ВАНЬО ПРЕКАЛИ С КРАДЕНЕТО

Точно така, аркадаш! Нападението е най-добрата защита! Питай ги и защо бият негрите, че да не ни закачат повече. То на това се крепеше България 20 години: "Не ме питай за моите далавери, да не те питам за твоите"

поредното тъпо но не по-малко и нагло човече от антибългарската партия...

Коментари - ГЕРБ дава на прокурор кмета на Кърджали | Днес.dir.bg

ГЕРБ дава на прокурор кмета на Кърджали

ГЕРБ дава на прокурор кмета на Кърджали Хасан Азис (ДПС) заради застрояване на зелена площ, съобщиха от пресцентъра на партията.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ дава на прокурор кмета на Кърджали | Днес.dir.bg

Коментари

Добре го почнахте! Но сега е момента да се проверят недвижимите ми имоти в цялата рода и ще разберете колко много е крал от 2003. Дано някой да ме чуе защото аз знам какво говоря.

Това е голям реверанс на ГЕРБ, към новата партия ДОСТ! Нещо става! Май, САЩ с посещението на Зам. Държавният секретар е ориентирал Държавните ни ръководители, да оставят Турция да прави с България каквото си иска, като бъдещ неин вилает! Колкото си искат избирателни секции ще се открият в Турция и кой знае още какви изненади ни очакват!

Когато американците компенсират Турция за загубите, на нас ще ни остане единствено да обесим предателите.

Това не е реверанс, а заявка за съвместно управление на Боко Рапоня с партията на Местан. Почнаха с кафета и вървят към коалиция ГЕРБ-ДОСТ. Боко Мутрата е най-големият предател на България и подлога на Ердоган, понеже в Турция му е бизнесът с контрабандата на оръжие, каптагон, амфетамини, цигари и всичко останало за ИДИЛ. Този бизнис го върти от времето когато беше само генерал и заради него обезглавиха двете шофьорчета в Ирак. Като премиер вече кара на едро и именно затова закри митницата в Свиленград и "освободи" шефа на митниците.

с наркотици дето ходи Цветанов никаква информация. За нашите българи дето цигарения кораб го хванаха гърците и тогава СКАТ успяха да ги приберат. Обаче в България е пълно с дебили дето му се радват.

ТОЗИ КМЕТ СЪМ ГО ЗАСИЧАЛ НЯКОЛКО ПЪТИ-ОГРОМНА ФУКНЯ И НЕПРИЯТНО САМОДОВОЛСТВО !

В България няма по-голям фукльо и самодоволник от Боко Тиквата!

Плювачите по ГЕРБ, тук става дума за нещо друго, много по-страшно от междуособиците между българските партии и техните привърженици! Кърджали вече е загубена територия за България - потурчена, ислямизирана, ориенталска!!! Българите са малцинство, което освен че живее като повечето в страната в мизерия и обичайните проблеми, има един много по-страшен проблем и това е ТУРЦИЗАЦИЯТА, която е вече необратим факт. Вижте го този от снимката, дошъл е от съседните села, без да е израснал в Кърджали и е на този пост от 2003 година! Вече 13 години! И защо е така? Защото изостаналият електорат на ДПС гласува като зомбирани войници само, САМО за ДПС и турци, и понеже това "малцинство" в Кърджалийския вилает е мнозинство , българите са изложени на много трудности, асимилация, всекидневна борба с разни турски кадри навсякъде, дошли от селата. Алъш-вериша, подкупите, явната лъжа са техни любими прийоми. Представете си като българи да слушате само чужда реч, да ви заговарят на чужд език, в магазини, болници, поликлиника и най-вече в общината и да не можете да кажете нищо! На християнските празници е мъртвило, но когато има Байрам и т.н. е голям панаир. Ходжи пеят от джамии с огромни децибели, навсякъде ориенталска музика. Хората в Кърджали за жертва на ДПС, на т.н. българска "демокрация", на големите партии, а също и на вас, защото вие реагирате партийно, плюете по съответната партия, която не харесвате, в случая ГЕРБ, без да познавате проблема. Нямате си дори и минимална представа от реалностите там. За да я получите трябва ежедневно да сте изложени на ужасния делник там, да преглъщате, да потискате идентичността си.....Тогава бихте разсъждавали като българи и надпартийно - тук става въпрос за нещи изключително важни и екзистенциално - чувство за национална идентичност и език!

"КОГАТО В ТУРСКИ ПАСПОРТИ ЗАПИШАТ НАЦИОНАЛНОСТ КЮРД, ТОГАВА НИЕ В БЪЛГАРСКИТЕ ПАСПОРТИ ЩЕ ЗАПИШЕМ НАЦИОНАЛНОСТ ТУРЧИН" ТОДОР ЖИВКОВ СЛЕД НЕГО ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СА ПРЕДАТЕЛИ !!!!!

Гербаджийските мурзилки да не смеят да се заяждат с достойният кмет!

Сигурно е идея на онази кукувица депутатка от Политическата Партия...

Леле с кви глупости ни занимават.На мен ми не остана място по кожата за татуиране вече,а тия се дразнят от некви незаконни павилиони!

ГРОБарите станаха и прокурори! Не, че Кърджалийския валия не заслужава да бъде разследван.

Заслужава , ама не за вдигане на барака в парка. Колко пари в дръпнал...Лелеле те тикви са уникални .

Този краде само в Кърджали, а Вие крадете цялата държава. Вас кога ще Ви съдят или съда е Ваш и Вие сте спокойни.

Разследвай те го чий го дири нон стоп в Истанбул!!!! Да не е заместник кмет на Инстанбул????? Или и той като предишното лайно на партията готви измяна!!!

Privedtsvdtvuvam diregtivata miusolmani dasa kmetove vav Evropa i toz na Kardzhali ni mogat da mo pr.....at na 4 l e n a ...!!!

Kmetad si e super stabilen,no Gerbadzhiite sa ozhasno podli,no svirepi kugato niakoi druk e na vlas. Miusulmanski kmed e dori oba4e i vav London,no tova e badeshteto na Evropa.

БЕЗНАКАЗАНОСТА НА ГАДЖАЛИТЕ, ВНУШЕНА ИМ ОТ ДОНОСНИКА ОТ ДС САВА, Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА БЪДЕ НАКАЗАНО. СТИГА ДЕРИБЕЙСТВАНА, СТИГА !!!

someone

днес гледах ютюб клипове от кърджали - че те хората си се чувстват като в турция, имами, ходжи, турски телевизии им взимат интервюта, сюнети, баирами.

Кой ни е виновен, че държавата я няма? Навсякъде живеят хора от различни етноси, но когато властта си е на мястото, всички спазват законите. У нас дворът е разграден, затова всеки прави, каквото си поиска. Тях в Турция не ги искат, защото им трябват тук и те се възползват от слабата власт. Надявам се все пак това да се промени!

всички кметове в Бг са за прокурор, измислете нещо по-хитро

Би могло да се създаде комисия

..., която до края на годината да предложи Правилник за работа !

а догодина правилник за приложение на правилника :))

герберчетата, че ни пробутват топла бира и студени кебапчета?

Кърджали още ли е бг. територия!?Не е ли запазена марка на Местаня и "дост"-татъчно политимпорт от юг?

Крадецът вика "дръжте крадеца"

тъкмо щях да напиша същото

1:0 за герб

партия може да дава на прокурор когото и да било?

Тоя отиде да подкрепя Местаня и го засилиха. Определено гробарите си играят чики рики с Дъпс то

ДОСТ да си заминават за Търкия

ПЛОВДИВСКИЯ КРАДЕЦ КАКВО ЩЕ ГО ПРАВИМ А ГЕРБ ИЛИ ДОБРЕ СЕ ОТЧИТА НА ПАРТИЯТА НЕКА ДА КРАДЕ

Добре, добре! Днес кмета на Кърджали, утре - на София! Този бил застроил зелена площ!? Че в София всички зелени площи за застроени!

Някой от вас да ми посочи един почтен и достоен за поста си кмет, министър и т.н. нагоре ?? Напоследък гербаджийските кметове са в полезрението на корупцията, та от герб решиха да изместят лъчът и встрани към дпс !

че бат Бойко ша говори при Коритаров. ся откаде ша знам ко казвал е?

мен кога ша бият?

60 кила без висши дипломи. плащани и с бачкане и в Кремиковци. и не раждал съм деца. мене бий Бойко.не нея. и не с парцал.

питах да ни арча напразно храната..

Това не е говорене! Това е показно как Коритаров прави фелацио на бате ти Бойко.

не знам какво ме кара да си мисля , че организатора на подписката е доста на местан .

Според мен и за кметовете трябва да има мандатност - не повече от два поредни мандата. Обикновено през първия се оглеждат и работят съвестно, през втория се ограждат със свои хора, по-нататък започват, нека ги наречем меко - неправомерните действия за собствената облага и "обръчите от фирми" /цитат/. Та така и с този кмет, който със сигурност не е единствен в самозабравянето. То си е заразна кметска болест.

Доколкото знам политическа партия не може да дава никого на прокурор. Явно обаче нещата се променят според посоката на вятъра!

Герб ако се огледат поне половината трябва сами да се предадът на прокурор ако поне това обещание за прозрачност спазят..

Тоя е един от най-богатите кметове, придобил състоянието си от кражби и всякакви далавери, те го хванали заради един павилион.

И това не е вярно

Някакси не мина, това което написа... ;)

Туй ни е ли престъпление по служба бре? Какъв документ е използвал, за да извърши измама, че нещо не разбирам статията или просто герб така си обвиняват хората? Туй ако е обвинение, какво остава за престъпленията по служба..Явно е превишил правата си, защото не е главен архитект, но ако е тогава ще е престъпление по служба, защото въпреки правата си, той не осъществява процедурата по закон или пак ще е престъпление по служба. Има ли кой да ни поясно аджеба какво точно е туй обвинение?

изчакай прокуратурата да определи какво ще е обвинението де. каквото и да кажем сега тяхното ще е валидно.

Чалга песен - за крадец не ставаш сине, ти си будала. За кметове се издигат не будали.

В ПЛОВДИВ ОНЯ МАМИН ИЗСЕЧЕ 40 ДЕКАРА ГОРА В ПАРК ОТДИХ И КУЛТУРА ,АЛО ПРОКУРАТУРА ИМА ЛИ В ПЛОВДИВ

Пловдив е зона, свободна от комунизъм, национализъм и турцизъм! БСП пета сила, Атака и ДПС с нула общински съветници! Ха ха ха ха!

и от олигофрени, наистина ще стане още по-хубав град.

В ПЛОВДИВ ДПС ГЛАСУВАХА ЗА ГЕРБ ,В ПЛОВДИВ ГЕРБ ДПС ВСЕ ТАЯ, В ПЛОВДИВ ЗАМЕСТНИЦИТЕ СА ОТ ДПС .САЩО ЛИ????

Депутатката от ГЕРБ първо рече " Ау как мирише, не бях аз. " и след това пръдна. Отмени разрешението на това депесарско говедо пък след това се пъчи колкото искаш. За сега само много говориш и май с това ще си останеш.

И какво? Не кандисаха! Веднъж му пръднаха на оная му работа с водното огледало, хареса им и сега са се надупили да му пърдят втори път Ой завала!

ауууууу ма много правосъдна тъз държава бе - ОТКОГА???????? Правораздавачът от Банкя за правото дело в Кърджалийййййййй? Що не се огледа по-близичко, тва банки ли не щеш, училищни дворове ли, паркове ли, ами яслата в Банишора дет я направи на циганско свърталище по еврообразец и лиши 80 мъника от детско заведение???? Ако почнем да изброяваме няма да стигне компютъра, просто лакомията е стигнала и Кърджали, не че там нямаме и хидропостижения отпреди, ама..

Време е да дадат и Кмета на Пловдив за разрушения тютюнев склад - паметник на културата. Много се бави прокуратурата нещо. 30те дни отдавна минаха???

И как така става "ГЕРБ дава на прокурор"? От кога партиите станаха правни субекти? Или Баце се развихри предизборно?

Мдам, от Борисов се очаква лично да спре корупцията, но едновременно с това, посегне ли на нашите, веднага му се напомня разделението на властите и че тези неща се решават всъщност от Прокуратура и Съд ;) Найс, а?

Че как може да очакваме един доста корумпиран тип да спре корупцията?!

... питай, помияра серго и недоклатената мая, дето стана за смях с костинбродската афера.....

Поне да беше вярно

Добре, че се намери една жена с "ТОПКИ", която събра кураж да се опълчи на тоя кирлив фес, дето от сума време дерибейства. В него е хляба и ножа и реже само за фесовете. А горката "РАЯ" няма работа, ако не говори турски и не му се кланя. За такъв само съд и затвор !!

Хайде, сЯ! На Хасан Азис, Гагаузов и Орешарски ли да вярваме или на банда разпищолени гербери, за които властта е самоцел, всяващи СтрахЪ и взели 100 милиарда заеми..?!

БРЦК

200 трилиона са заемите сметнато в унгарски пари. Ма нема да казваме ,че са в унгарски пари - матряла подробности не го интересуват!

Не смее обаче да даде на Прокурор,оная мумия -Вълчев..... Той строи-къде мислите?? В двора на училище!!!!!!!!!! Който не вярва-кв.Изток....

изсякоха голяма част от Южния парк, за да построят блокове там, което е възмутително, но никой не беше подведен под съдебна отговорност.

колко малко коментари за този наш град превзет от турците от толкова време. Вие знаете ли че този говори бъгарски с търски акцент за да докаже вярност към търкитата във вилаета. това е там търкишки вилает, изпуснат край от политиците покрай лапането и трупането на богатства. изтървани южни покрайнини. дейба мама му дейба, не можем си оварди земицата, а колко е тя, една длан ... ваштаа кожааа депутатскаааа, защо раздавате бъгарияяяяяяя на търкитатааааа!!!!!

турчин ми пише минуси, пиши резак пиши! какво правиш ти в този край тука? а? що не отидеш в необятната търска империя

Сети се защо са малко коментарите- аз все още чакам да излезе един отпреди 10 минути...

В Пловдив постоянно се застрояват зелени площи сигнали в прокуратурата бол и по нито един нищо все едно не са пуснати.Няма такава държава

А НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ КОГА,ЦЕЛИЯ ГРАД МУ ЗНАЕ ДАЛАВЕРИТЕ САМО ПРОКУРАТУРАТА СЕ ПРАВИ,ЧЕ НИЩО НЕ ВИЖДА.МАМИН ВАНЬО ПРЕКАЛИ С КРАДЕНЕТО

Точно така, аркадаш! Нападението е най-добрата защита! Питай ги и защо бият негрите, че да не ни закачат повече. То на това се крепеше България 20 години: "Не ме питай за моите далавери, да не те питам за твоите"

поредното тъпо но не по-малко и нагло човече от антибългарската партия...