Коментари - Не стреляйте по Ирма, предупреди местен шериф | Днес.dir.bg

Не стреляйте по Ирма, предупреди местен шериф

Властите във Флорида отправиха необичайно предупреждение към жителите на американския щат - да не стрелят по урагана Ирма.

Обратно в новината

Коментари - Не стреляйте по Ирма, предупреди местен шериф | Днес.dir.bg

Коментари

заради подобни олигофрений отказах Зелена карта. Та това им е ежедневието на хора без грижи. Тия директно ще глътнат дулото в БГ, ако поработят малко.

ЗАПАДНАЛИ НАРКОМАНСКИ ГОВЕДА.

На Балканите няма такива урагани. Пуцай куме!

Може би правят аналогия с това, че се стреля с ракети срещу градушка.

хаха, само това знаят. Ама стреляйте, бе! Сложете и ембарго, бомбардирайте я, нахлуйте и в територията

Може и да не знаещ, но USA имат технологии, сили и средства да усмирят бурята в зародиш. Но това има странични ефекти, като суша в Мексико и южните щати. Търпят загуби, но не предприемат нищо, защото са подписали и международни договори за неупотреба на такива технологии.

Поредния хамбургераджийски позор! Толкова глупава може да е само една нация! САЩисаният краваристан! ФАКТ!

Ако не го правят от паника, трябва да са големи глупаци, пред силата на природата можеш май само да се смириш и да се опиташ да оцелееш...

стреляха и урагана спря. тукашните смешки да се учат от американците.

Пуснете и бомба бе, левациии...

И ние се кланяме на тия тъпаци! Срам !

Смятайте... идиотите си мислят, че всеки един проблем на този сват може да се реши с пушкала. И изобщо не осъзнават, че точно заради пушкалата и другите им наглости ги спохождат подобни мизерии като тази буря...

Кажи му "американец" и не го обиждай повече!

да! прав е! не стреляйте по природата! стреляйте по европата , демокрацията и техиме агенти, зомбита и слуги! а на здраве за победата над европата и над демокрацията!

Дойче Веле казаха ли нещо? Минчо Празников как се произнесе? Емо Чолаков к'во рече? Защо ли объркахме климата (и не само това) на Земята, ЕДИНСТВЕНОТО мястото на което ни е отсъдено да живеем?

"объркахме" го??? Ти смяташ, че на Земята никога преди не е имало катаклизми - бури, урагани, земетресения? :)) Винаги е имало и винаги ще има. Няма нищо, абсолютно нищо общо с човешката дейност!

За HAARP да си чул и какво предизвиква? Може да е имало катаклизми, но природата не се изменя за има-няма 20 години! Ама няма и да чуеш докато Банова и другите синопички гонят кариера и ти обесняват глупости.

АМА НЕ ПИТАШ КОГОТО ТРЯБВА.НАЙ-ТОЧЕН ОТГОВОР Е ТОЗИ НА БИВШИЯ ПЛЕВНЕЛИЕВ - ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ,КОИТО ИМАТ ОРЪЖИЕ И ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПЪТУВАТ И ДА ЗАПОЧВАТ ДА СТРЕЛЯТ ЗАЕДНО С БРАТСКИЯ АМЕРИКАНСКИ НАРОД ПО ИРМА.ДОШЛО Е ВРЕМЕ ,БРАТЯ И СЕСТРИ ДА ВЪРНЕМ ДОБРОТО !КАКТО НАВРЕМЕТО АМЕРИКАНЦИТЕ СА НИ СПАСИЛИ ОТ ТУРСКОТО РОБСТВО , ТАКА И НИЕ ТРАБВА ДА ГИ ОСВОБОДИМ ОТ ИРМА! ВЕЧНА ДРУЖБА!

Вие се присмивате на простоватите граждани на САЩ (всяка държава си има неграмотни и прости хора), но Тръмп вече говори за променени данъчни ставки и други адекватни облекчения, за да си съживят отново икономиката! Не е като при нас: 1. След земетресението в Стражица, настаниха пострадалите временно във фургони, където те все още живеят! 2. Пострадалите от наводнението в с.Бисер получиха голи обещания и малко събрани от населението средства. А до днес (и занапред ще бъде същото) по този въпрос търсят кой е виновен?! Няма го?! Но когато го намерят всичко ще просперира... Междувременно се плащат 20% ддс дори върху ремонтите, извършени с благотворителна цел! За лекарства, работни места и т.н. да не говорим. Защото няма милост, планиране и добри намерения у нашите добре угоявани шопари! Никога не е имало. При никое бедствие!

В САЩ не избират комунисти.Отсвириха приятелчето и спонсора на комунистите Сорос и си рещиха проблема,а българите си дондуркат комунистите по върховете и си изхранват мързеливите цигани....

>бъди американски ураган >бъди застрелян Това е живота в прехвалената ви Америка, гърмят се на всеки ъгъл.

Тези са толкова зомбирани, та не е истина. Бяха пуснали снимка на Спилбърг как клечи до умрял динозавър. И пишело изчезнал вид. И гневните коментари добили епични размери - как може да се убиват тези същества и не знам си какво още. Никой не зацепил, че динозаври няма и това е монтаж по-скоро като реклама за новия филм -Джурасик Уорлд

Нашите политици си отглеждат цигани за гласоподаватели, а онези направо са зомбирали местното население! Егати тарикатите...

То от ГМО-та, хормони и стерилзирани чрез радиация храни толкова се изперква, че и срещу Луната може да тръгнеш да пуцаш! Тъп кравар да се наричам - първа радост е за мене...

Изключителни тъпаци са тия американци!

Случайност ли е? "11 септември е 254-ият ден в годината според григорианския календар. Остават 111 дни до края на годината." Уикипедия Днес е 11 Септември...

2+5+4=11 Положително начало. Стремеж към духовно извисяване и откровение, склонност към откривателство на нови идеи. Негативно начало. Числото 11 се свежда до негативните качества на 2. Хората под този знак често налагат своята лична воля над другите, те се себевеличаят и не желаят да проявят разбиране към другите. В манията си за величие понякога стигат до фанатизъм. Разрушително начало. 11 е символ на деградация, служене на дявола, както и на безчестие.

Има обаче две числа извън цикъла на 9, които не се редуцират в номерологията. Те са 11 и 22. Тези числа се наричат Господарски и не съвпадат в по-ниското си ниво с 2 (1 + 1) и 4(2 + 2).

Ураганът Ирма ще мине и ще си замине! Нещо ще събори, друго ще наводни, а може да има и няколко загинали, но не повече от 20 човека. Но какво да кажем за нашият ураган, Боко, дето от 10 години ни клати, а чувам че се кани да ни клати поне докато спрат евро фондовете. А жертвите са стотици хиляди, милиони. България остава без българи и не ни е нужна Ирма. И нека последният да цъкне АЕЦ-а, та да не направим иал на комшиите!

Днес си мислих същото, но гледайки образователната ни система. След Освобождението в България са направили университет. Всички са се гордеели с него! Първите "учени хора", както описват са завършили из университетите на Европа и след това са се върнали в България, за да градят от нищото! А сега е супер модерно децата да учат в Европа?! До къде сме я докарали от кривите си навици? Затова със съжаление ти казвам: Правилно казваш!

Пълни тъпанари! Преди няколко дни на затъмнението рисуваха навсякъде слънца - да им светело.

А една като ѝ стана студено отиде в ъгъла на стаята, че там било 90' по Фаренхайт (32'C)!

Мдам, с атомни бомби трябва да я стреляте, с атомни.

Пияният ватник дори не може да асимилира майтапа! Смятай.

Смятам, смятам, шерифът излезе голем майтапчия.

Наистина ли искаш да ти обясня като на малоумен, или предпочиташ да си спестиш това унижение?

Сигурно си глътнал нещо бяло и лепкаво, че да ти се повръща.....ама щом си поел по тоя път, ще свикнеш скоро

С внучето ли говориш? Не е ли още малко, да го учиш на занаят?

Ти от собствен опит ли знаеш за повръщането поради такава причина или да?

Вече няколко дни ставаме и лягаме с Ирма.Повръща ми се вече да гледам , слушам и чета за това велико събитие,което се случва на другия край на света.Замислям се дали да не се барикадирам и аз вкъщи,да сложа каска , да обърна масата и да се скрия под нея и да взема нож за всеки случай да се отбранявам от тая напаст.

До гуша, но следващата война предричатда я гледаш онлайн, даже и приложение щяло да има дали край теб летят ракети наблизо......така че те подгитвпт отсега. Сега сериозно.....това няма да сране....ние хората забраняваме......просто не гледай ТВ и готово.

имало откакто свят светува. Не знам дали ще летят ракети,но долари евра и юани сигурно.

А сега се замислете, че тези дебелаци дето се тъпчат с мазни бургери, не могат да изброят собствените си щати, на картата на света бъркат Европа с Африка, копаят си бункери в двора и се запасяват за края на света - тези същите се опитват да бъдат световен полицай и да налагат своите си желания навсякъде по света. И за наш огромен срам си имат военни бази и у нас. Замислете се много сериозно на какви сме им го позволили това.

Абе точно тия дебелаци, са виновни че има компютри и интернет, че да ти четем овчите мисли. Точно те са най-голямата империя в човешката история. Това не се постига с тъпотия. С тъпотия се постига руски комунизъм и разпад после до мизерия !!!

Бръже бегай, че докато плюеш тъпите американци, жена ти хвърли парите през балкона. Бръже!

А ти ако живееше там с какво щеше да се тъпчеш? Може би с био храни? Не бъркай обикновените хора с ЕЛИТА. А тук ако имаше ураган???! Не само биха стреляли, ами и фоерверки и дрониве щяха да пускат срещъ него.

че био храни няма,всичко е етикет. Ако искаш био направи си една ферма високо в планината.....ама и там не е сигурно. Ако тук се появи ураган никой няма да напусне жилището си.....няма такова без дълбоко мазе за краен случай. Българинът не живее в бараки.

САЩ като ядосаха Путя, така ще е. Путя можеше да спре урагана с една здрава, руска, богатирска пръдня !!! Той като пръдне, чак Плутон изкарва от орбита, па кво остава един ураган да му се опре !!!

А ти, немаш компресия и да пръднеш.

аххахаагх, ти го уби

Аз да не съм пръдлив и осран комунасто-русофилистик ве, галош скъсан !!!

LeGrandTulup

Прав си, при гейовете заради разхлабената халка нямало как да се получи звучно, чувало се само дълго и тихичко "пффффф".

Не пушкане и пуцане по Ирма аСАНКЦИИ бе Тръмпе!!!!Изтърва момента със санкции срещу вятъра да постигнеш слава!!!!А ти си се хванал КИм да плашиш с бойно отровно вещество миризмин от говежди лайна!!!!!!!!!!!!!

Шило

Пуцай, куме!

Аз мисля. че ако се бяха надупили, да пърдят, координирано, срещу Ирма, щяха да го върнат поне до Куба.

Има изключително прост народ там - това за успокоение на нас българите ли е? Че и там са прости, че дори и парици имат.

Шерифа да го простреля и да го вкара в ареста.

Колко изкуфял идиот трябва да си, за да не разбираш посланието и хумура? Това е все едно да кажеш, че българите са тъпи, защото гонят злите сили с кукери.

Не малка част от българите са изключително тъпи русофили и без да са кукери!

Има и БЛАГА ДУМА...това са българите, които живеят там. А те хич не са малко. Някой тук написал, какво ни интересува нас това, което се случва зад океана. Ами интерсува ни....щом като живеем всички на тази земя. Потърсете инфо и ще прочетете, че самото наличие на тези няколко урагана един след друг не е естествено явление.

Сената срочно да приеме закон за забрана на ураганите.

Добре би било:))) А още по-добре да се забранят и путлерастите, а?

Ей промит мозък,какво общо има Путин и Русия с Урагана,е чак пък толкова да са всемогъщи...бегай да слагаш памперса че замириса...

А най добре е да се върнеш откъдето са те изтръскали

тези които са избрали тиквата за премиер,тези същите се смеят на американците. те са с двеста години пред нас а ние им даваме акъл. жалки хора,селяни

Тиквата го избраха тъмнозелените.Те до сега вярват че Америка е някакъв рай.

цървул

Чекай,чекай малко, тва нормално ли е, да пуцаш по ветъро?

Тия говеда съвсем изспростяха.....да стрелят с/у бурята !))

Онзи, който познава само страх, омраза и алкохолно опиянение, никога няма да разбере свободния дух на американеца, способен да се забавлява и пред най-голямото бедствие.

Оставете простите тролчета да си плямпат. Те, понеже са свръх-компетентни, от всичко правят глобални заключения и се опитват да вадят дивиденти. За тях природното бедствие е ката манна небесна. "Краварите" са първа икономика в света, но нали не са руснаци този факт е без значение. Сигурен съм, че нито един от тези дървени философи не е и помирисвал Америка и няма представа какво представлява тази страна. Нашият народ има приказка: "Кучето си лае, керванът си върви." Нека си лае кучето, та да му е по-добре, а и по-добре е да си кравар, отколкото говедо.,

Оставете простите тролчета да си плямпат. Те, понеже са свръх-компетентни, от всичко правят глобални заключения и се опитват да вадят дивиденти. За тях природното бедствие е ката манна небесна. "Краварите" са първа икономика в света, но нали не са руснаци този факт е без значение. Сигурен съм, че нито един от тези дървени философи не е и помирисвал Америка и няма представа какво представлява тази страна. Нашият народ има приказка: "Кучето си лае, керванът си върви." Нека си лае кучето, та да му е по-добре, а и по-добре е да си кравар, отколкото говедо.,

В ХАМЕРИКАТА ИМА ЛИ НЕЩО НОРМАЛНО .БЕЗДОМНИЦИ СКАПАНИ И ПАРАЗИТИ. ЧИЧО ТОМОВИТЕ КОЛИБИ НЕ ИЗДЪРЖАТ НА ПОРИВИТЕ НА ВЯТЪРА. ОТРОВА ТРЯБВА ,ЗА ПАРАЗИТИТЕ КОГАТО СЕ УМНОЖАТ СТАРА НАША ПОГОВОРКА

ЕеххххГавно! Ни до Путинистан ще стигнеш, ни до Хамерика...

ПЕДЕРУГА А ТИ НАЙ МНОГО НА ХУЙ ДА СЕ КАЧИШ

Пълни олигофрени!

симо

Тия винаги,, отглеждат,, нещо в името на имперските си интереси.....което после се обръща срещу тях....

каубоите си мислят, че всичко се решава със стрелба, ха ха ха

симо

Бе Тръмп защо не излезе с ,,всичкия божествен гняв и ЯРОСТ.......срещу ИРМА.../ЧЕ МИ ПИСНА от страдалчеството америчко, та всяка новина с това започва и завършва/....

А за Путинистан нищо не се пише...

Ами там няма такива идиоти ,какво да пишат ?

Краварския шериф ако се е насмукал с Боярищник.

Ураганът мина през Куба, но те не реваха предварително или след него. Просто се справиха. Но американците са лайняна сбирщина, която не може да се справи.

... ти, сигурно, си абониран за "хаванска правда & якубинско дело", а?

Краварииии, разберете, че в този свят не всичко е пари, природата не се нуждае от вашите кървави долари и за това ви наказва, защото вие заради парите сте в състояние да я унищожите !

какво ни интересува нас тази Ирма,лично мен не. Американците дето не знаят и на картата къде е България да не би да ги интересуват проблемите на българите. И изобщо що ни занимавате с американски проблеми,да си гърмят във въздуха,така и така са си въздухари.

и то под налягане:-)

Тея кравари хептен превъртяха, но явно са си го заслужили, след като го получават и то безплатно:-)))

Коментари - Не стреляйте по Ирма, предупреди местен шериф | Днес.dir.bg

Не стреляйте по Ирма, предупреди местен шериф

Властите във Флорида отправиха необичайно предупреждение към жителите на американския щат - да не стрелят по урагана Ирма.

Обратно в новината

Коментари - Не стреляйте по Ирма, предупреди местен шериф | Днес.dir.bg

Коментари

заради подобни олигофрений отказах Зелена карта. Та това им е ежедневието на хора без грижи. Тия директно ще глътнат дулото в БГ, ако поработят малко.

ЗАПАДНАЛИ НАРКОМАНСКИ ГОВЕДА.

На Балканите няма такива урагани. Пуцай куме!

Може би правят аналогия с това, че се стреля с ракети срещу градушка.

хаха, само това знаят. Ама стреляйте, бе! Сложете и ембарго, бомбардирайте я, нахлуйте и в територията

Може и да не знаещ, но USA имат технологии, сили и средства да усмирят бурята в зародиш. Но това има странични ефекти, като суша в Мексико и южните щати. Търпят загуби, но не предприемат нищо, защото са подписали и международни договори за неупотреба на такива технологии.

Поредния хамбургераджийски позор! Толкова глупава може да е само една нация! САЩисаният краваристан! ФАКТ!

Ако не го правят от паника, трябва да са големи глупаци, пред силата на природата можеш май само да се смириш и да се опиташ да оцелееш...

стреляха и урагана спря. тукашните смешки да се учат от американците.

Пуснете и бомба бе, левациии...

И ние се кланяме на тия тъпаци! Срам !

Смятайте... идиотите си мислят, че всеки един проблем на този сват може да се реши с пушкала. И изобщо не осъзнават, че точно заради пушкалата и другите им наглости ги спохождат подобни мизерии като тази буря...

Кажи му "американец" и не го обиждай повече!

да! прав е! не стреляйте по природата! стреляйте по европата , демокрацията и техиме агенти, зомбита и слуги! а на здраве за победата над европата и над демокрацията!

Дойче Веле казаха ли нещо? Минчо Празников как се произнесе? Емо Чолаков к'во рече? Защо ли объркахме климата (и не само това) на Земята, ЕДИНСТВЕНОТО мястото на което ни е отсъдено да живеем?

"объркахме" го??? Ти смяташ, че на Земята никога преди не е имало катаклизми - бури, урагани, земетресения? :)) Винаги е имало и винаги ще има. Няма нищо, абсолютно нищо общо с човешката дейност!

За HAARP да си чул и какво предизвиква? Може да е имало катаклизми, но природата не се изменя за има-няма 20 години! Ама няма и да чуеш докато Банова и другите синопички гонят кариера и ти обесняват глупости.

АМА НЕ ПИТАШ КОГОТО ТРЯБВА.НАЙ-ТОЧЕН ОТГОВОР Е ТОЗИ НА БИВШИЯ ПЛЕВНЕЛИЕВ - ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ,КОИТО ИМАТ ОРЪЖИЕ И ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПЪТУВАТ И ДА ЗАПОЧВАТ ДА СТРЕЛЯТ ЗАЕДНО С БРАТСКИЯ АМЕРИКАНСКИ НАРОД ПО ИРМА.ДОШЛО Е ВРЕМЕ ,БРАТЯ И СЕСТРИ ДА ВЪРНЕМ ДОБРОТО !КАКТО НАВРЕМЕТО АМЕРИКАНЦИТЕ СА НИ СПАСИЛИ ОТ ТУРСКОТО РОБСТВО , ТАКА И НИЕ ТРАБВА ДА ГИ ОСВОБОДИМ ОТ ИРМА! ВЕЧНА ДРУЖБА!

Вие се присмивате на простоватите граждани на САЩ (всяка държава си има неграмотни и прости хора), но Тръмп вече говори за променени данъчни ставки и други адекватни облекчения, за да си съживят отново икономиката! Не е като при нас: 1. След земетресението в Стражица, настаниха пострадалите временно във фургони, където те все още живеят! 2. Пострадалите от наводнението в с.Бисер получиха голи обещания и малко събрани от населението средства. А до днес (и занапред ще бъде същото) по този въпрос търсят кой е виновен?! Няма го?! Но когато го намерят всичко ще просперира... Междувременно се плащат 20% ддс дори върху ремонтите, извършени с благотворителна цел! За лекарства, работни места и т.н. да не говорим. Защото няма милост, планиране и добри намерения у нашите добре угоявани шопари! Никога не е имало. При никое бедствие!

В САЩ не избират комунисти.Отсвириха приятелчето и спонсора на комунистите Сорос и си рещиха проблема,а българите си дондуркат комунистите по върховете и си изхранват мързеливите цигани....

>бъди американски ураган >бъди застрелян Това е живота в прехвалената ви Америка, гърмят се на всеки ъгъл.

Тези са толкова зомбирани, та не е истина. Бяха пуснали снимка на Спилбърг как клечи до умрял динозавър. И пишело изчезнал вид. И гневните коментари добили епични размери - как може да се убиват тези същества и не знам си какво още. Никой не зацепил, че динозаври няма и това е монтаж по-скоро като реклама за новия филм -Джурасик Уорлд

Нашите политици си отглеждат цигани за гласоподаватели, а онези направо са зомбирали местното население! Егати тарикатите...

То от ГМО-та, хормони и стерилзирани чрез радиация храни толкова се изперква, че и срещу Луната може да тръгнеш да пуцаш! Тъп кравар да се наричам - първа радост е за мене...

Изключителни тъпаци са тия американци!

Случайност ли е? "11 септември е 254-ият ден в годината според григорианския календар. Остават 111 дни до края на годината." Уикипедия Днес е 11 Септември...

2+5+4=11 Положително начало. Стремеж към духовно извисяване и откровение, склонност към откривателство на нови идеи. Негативно начало. Числото 11 се свежда до негативните качества на 2. Хората под този знак често налагат своята лична воля над другите, те се себевеличаят и не желаят да проявят разбиране към другите. В манията си за величие понякога стигат до фанатизъм. Разрушително начало. 11 е символ на деградация, служене на дявола, както и на безчестие.

Има обаче две числа извън цикъла на 9, които не се редуцират в номерологията. Те са 11 и 22. Тези числа се наричат Господарски и не съвпадат в по-ниското си ниво с 2 (1 + 1) и 4(2 + 2).

Ураганът Ирма ще мине и ще си замине! Нещо ще събори, друго ще наводни, а може да има и няколко загинали, но не повече от 20 човека. Но какво да кажем за нашият ураган, Боко, дето от 10 години ни клати, а чувам че се кани да ни клати поне докато спрат евро фондовете. А жертвите са стотици хиляди, милиони. България остава без българи и не ни е нужна Ирма. И нека последният да цъкне АЕЦ-а, та да не направим иал на комшиите!

Днес си мислих същото, но гледайки образователната ни система. След Освобождението в България са направили университет. Всички са се гордеели с него! Първите "учени хора", както описват са завършили из университетите на Европа и след това са се върнали в България, за да градят от нищото! А сега е супер модерно децата да учат в Европа?! До къде сме я докарали от кривите си навици? Затова със съжаление ти казвам: Правилно казваш!

Пълни тъпанари! Преди няколко дни на затъмнението рисуваха навсякъде слънца - да им светело.

А една като ѝ стана студено отиде в ъгъла на стаята, че там било 90' по Фаренхайт (32'C)!

Мдам, с атомни бомби трябва да я стреляте, с атомни.

Пияният ватник дори не може да асимилира майтапа! Смятай.

Смятам, смятам, шерифът излезе голем майтапчия.

Наистина ли искаш да ти обясня като на малоумен, или предпочиташ да си спестиш това унижение?

Сигурно си глътнал нещо бяло и лепкаво, че да ти се повръща.....ама щом си поел по тоя път, ще свикнеш скоро

С внучето ли говориш? Не е ли още малко, да го учиш на занаят?

Ти от собствен опит ли знаеш за повръщането поради такава причина или да?

Вече няколко дни ставаме и лягаме с Ирма.Повръща ми се вече да гледам , слушам и чета за това велико събитие,което се случва на другия край на света.Замислям се дали да не се барикадирам и аз вкъщи,да сложа каска , да обърна масата и да се скрия под нея и да взема нож за всеки случай да се отбранявам от тая напаст.

До гуша, но следващата война предричатда я гледаш онлайн, даже и приложение щяло да има дали край теб летят ракети наблизо......така че те подгитвпт отсега. Сега сериозно.....това няма да сране....ние хората забраняваме......просто не гледай ТВ и готово.

имало откакто свят светува. Не знам дали ще летят ракети,но долари евра и юани сигурно.

А сега се замислете, че тези дебелаци дето се тъпчат с мазни бургери, не могат да изброят собствените си щати, на картата на света бъркат Европа с Африка, копаят си бункери в двора и се запасяват за края на света - тези същите се опитват да бъдат световен полицай и да налагат своите си желания навсякъде по света. И за наш огромен срам си имат военни бази и у нас. Замислете се много сериозно на какви сме им го позволили това.

Абе точно тия дебелаци, са виновни че има компютри и интернет, че да ти четем овчите мисли. Точно те са най-голямата империя в човешката история. Това не се постига с тъпотия. С тъпотия се постига руски комунизъм и разпад после до мизерия !!!

Бръже бегай, че докато плюеш тъпите американци, жена ти хвърли парите през балкона. Бръже!

А ти ако живееше там с какво щеше да се тъпчеш? Може би с био храни? Не бъркай обикновените хора с ЕЛИТА. А тук ако имаше ураган???! Не само биха стреляли, ами и фоерверки и дрониве щяха да пускат срещъ него.

че био храни няма,всичко е етикет. Ако искаш био направи си една ферма високо в планината.....ама и там не е сигурно. Ако тук се появи ураган никой няма да напусне жилището си.....няма такова без дълбоко мазе за краен случай. Българинът не живее в бараки.

САЩ като ядосаха Путя, така ще е. Путя можеше да спре урагана с една здрава, руска, богатирска пръдня !!! Той като пръдне, чак Плутон изкарва от орбита, па кво остава един ураган да му се опре !!!

А ти, немаш компресия и да пръднеш.

аххахаагх, ти го уби

Аз да не съм пръдлив и осран комунасто-русофилистик ве, галош скъсан !!!

LeGrandTulup

Прав си, при гейовете заради разхлабената халка нямало как да се получи звучно, чувало се само дълго и тихичко "пффффф".

Не пушкане и пуцане по Ирма аСАНКЦИИ бе Тръмпе!!!!Изтърва момента със санкции срещу вятъра да постигнеш слава!!!!А ти си се хванал КИм да плашиш с бойно отровно вещество миризмин от говежди лайна!!!!!!!!!!!!!

Шило

Пуцай, куме!

Аз мисля. че ако се бяха надупили, да пърдят, координирано, срещу Ирма, щяха да го върнат поне до Куба.

Има изключително прост народ там - това за успокоение на нас българите ли е? Че и там са прости, че дори и парици имат.

Шерифа да го простреля и да го вкара в ареста.

Колко изкуфял идиот трябва да си, за да не разбираш посланието и хумура? Това е все едно да кажеш, че българите са тъпи, защото гонят злите сили с кукери.

Не малка част от българите са изключително тъпи русофили и без да са кукери!

Има и БЛАГА ДУМА...това са българите, които живеят там. А те хич не са малко. Някой тук написал, какво ни интересува нас това, което се случва зад океана. Ами интерсува ни....щом като живеем всички на тази земя. Потърсете инфо и ще прочетете, че самото наличие на тези няколко урагана един след друг не е естествено явление.

Сената срочно да приеме закон за забрана на ураганите.

Добре би било:))) А още по-добре да се забранят и путлерастите, а?

Ей промит мозък,какво общо има Путин и Русия с Урагана,е чак пък толкова да са всемогъщи...бегай да слагаш памперса че замириса...

А най добре е да се върнеш откъдето са те изтръскали

тези които са избрали тиквата за премиер,тези същите се смеят на американците. те са с двеста години пред нас а ние им даваме акъл. жалки хора,селяни

Тиквата го избраха тъмнозелените.Те до сега вярват че Америка е някакъв рай.

цървул

Чекай,чекай малко, тва нормално ли е, да пуцаш по ветъро?

Тия говеда съвсем изспростяха.....да стрелят с/у бурята !))

Онзи, който познава само страх, омраза и алкохолно опиянение, никога няма да разбере свободния дух на американеца, способен да се забавлява и пред най-голямото бедствие.

Оставете простите тролчета да си плямпат. Те, понеже са свръх-компетентни, от всичко правят глобални заключения и се опитват да вадят дивиденти. За тях природното бедствие е ката манна небесна. "Краварите" са първа икономика в света, но нали не са руснаци този факт е без значение. Сигурен съм, че нито един от тези дървени философи не е и помирисвал Америка и няма представа какво представлява тази страна. Нашият народ има приказка: "Кучето си лае, керванът си върви." Нека си лае кучето, та да му е по-добре, а и по-добре е да си кравар, отколкото говедо.,

Оставете простите тролчета да си плямпат. Те, понеже са свръх-компетентни, от всичко правят глобални заключения и се опитват да вадят дивиденти. За тях природното бедствие е ката манна небесна. "Краварите" са първа икономика в света, но нали не са руснаци този факт е без значение. Сигурен съм, че нито един от тези дървени философи не е и помирисвал Америка и няма представа какво представлява тази страна. Нашият народ има приказка: "Кучето си лае, керванът си върви." Нека си лае кучето, та да му е по-добре, а и по-добре е да си кравар, отколкото говедо.,

В ХАМЕРИКАТА ИМА ЛИ НЕЩО НОРМАЛНО .БЕЗДОМНИЦИ СКАПАНИ И ПАРАЗИТИ. ЧИЧО ТОМОВИТЕ КОЛИБИ НЕ ИЗДЪРЖАТ НА ПОРИВИТЕ НА ВЯТЪРА. ОТРОВА ТРЯБВА ,ЗА ПАРАЗИТИТЕ КОГАТО СЕ УМНОЖАТ СТАРА НАША ПОГОВОРКА

ЕеххххГавно! Ни до Путинистан ще стигнеш, ни до Хамерика...

ПЕДЕРУГА А ТИ НАЙ МНОГО НА ХУЙ ДА СЕ КАЧИШ

Пълни олигофрени!

симо

Тия винаги,, отглеждат,, нещо в името на имперските си интереси.....което после се обръща срещу тях....

каубоите си мислят, че всичко се решава със стрелба, ха ха ха

симо

Бе Тръмп защо не излезе с ,,всичкия божествен гняв и ЯРОСТ.......срещу ИРМА.../ЧЕ МИ ПИСНА от страдалчеството америчко, та всяка новина с това започва и завършва/....

А за Путинистан нищо не се пише...

Ами там няма такива идиоти ,какво да пишат ?

Краварския шериф ако се е насмукал с Боярищник.

Ураганът мина през Куба, но те не реваха предварително или след него. Просто се справиха. Но американците са лайняна сбирщина, която не може да се справи.

... ти, сигурно, си абониран за "хаванска правда & якубинско дело", а?

Краварииии, разберете, че в този свят не всичко е пари, природата не се нуждае от вашите кървави долари и за това ви наказва, защото вие заради парите сте в състояние да я унищожите !

какво ни интересува нас тази Ирма,лично мен не. Американците дето не знаят и на картата къде е България да не би да ги интересуват проблемите на българите. И изобщо що ни занимавате с американски проблеми,да си гърмят във въздуха,така и така са си въздухари.

и то под налягане:-)

Тея кравари хептен превъртяха, но явно са си го заслужили, след като го получават и то безплатно:-)))