Жената на един от ”Леярите” тегли 500 000 лв.

Съпругата на арестувания при акция „Леярите” Иван Говедарски е задържана при опит да изтегли 500 000 лева в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Жената на един от ”Леярите” тегли 500 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как се теглят 500 000 от банка?! Та нали и за сума от 10 000 се иска предварителна заявка от няколко дена?!... Освен ако не е свой човек в банката!... Хей, ама добра сума си е внесла, а, приятели?! Сигурно доста години не е закусвала, а може и от обеди да е пестила жената!... Добре, че са я задържали на местопрестъплението!...

А бе още ли не разбрахте, че престъпността се закриля, а това значи и че се стимулира от държавата, независимо каква е властта и кои са на власт. Примери:1. Съществуват частни леярни с което се стимулира кражбата на проводници и битовата престъпност.2.Разрешена е търговията с вещи втора употреба /разбирай крадени вещи/ от подозрителни с бизнеса си лица. Никак не е трудно да се изготви списък на крадените вещи в България, да се публикува в интернет и който търгува с такива вещи да се провери от полицията. Ако пак няма ефект,т.е. полицията и съдът не си вършат работата, тогава със закон да се забрани такава търговия. Тогава със сигурност битовата престъпност значително ще намаллее. Но всичко това зависи от правителството, а то явно предпочита да прав шоу на тема борба с престъпността вместо ефективна дейност.Едно истинско правителство само за един месец ще се справи с битовата престъпност, но такова очевидно все още няма.

Имала в сметката си, изтеглила. Къде е престъплението? Излиза, че всеки който ходи да тегли пари, ще бъде арестуван. Гербаджийска логика.

така е - ред трябва да има във всичко! Който е гузен нека да не уведомява предварително хората на Господин Цветанов, а който е с чиста съвест спокойно може да си тегли каквата сума иска и за това да уведомява предварително! Ред и законност във всичко!

Сигурно престъпниците изтръпват само като видят сериозната физиономия на Цецо. Или да припадат от смях от позьорството му!

Г-Н МИНИСТЪР, КАКВО ОЗНАЧАВА: "В началото на август стана ясно, че четири дни преди да бъдат освободени задържаните при операция Всичко коз от техните сметки са изтеглени 567 000 лв" АМИ ТВОИТЕ ХОРА КАКВО ПРАВИХА И ЗАЩО ДОПУСНАХА ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ ??? От неопитност , от несъобразителност или просто затова защото интереса им е диктувал да си затворят очите и не забележат как се точат 567000 лева кеш от касата на банка. Странно поведение на служителите ви г-н министър. Много странно. ИЛИ СА МНОГО ТЪПИ В КОЕТО АЗ ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ ИЛИ СА ОПИТНИ МОМЧЕТА, КОИТО В СЪЗДАЛАТА СЕ СИТУАЦИЯ СА ЗАРАБОТИЛИ И НЕЩО СТРАНИЧНО. Какво да правят като вие с Борисов не им плащате, а хорота рискуват не само своя живот но и този на близките си. А ДЪРЖАВАТА КОЯТО ВИЕ С БОРИСОВ ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ - НЕЯ ОТДАВНА СА Я ЯЛИ КУЧЕТАТА. Изглеждате ми като дуото Дон Кихот и Санчо Панса. Дерзайте !!! Сигурно е, че няма да победите.

Господи боже, съвсем сам останах в нашата див(н)а страна! И да пиша, и да не пиша, все тая; нима някой чете писаното? В този форум хората ще се изпоядат един другиму, вместо да кажат НЕ на насилието и подигравките! Кой е този наивник все още, който си мисли, че ето така отиваш си леко в банката и си теглиш спестените с "честен" труд пари от порядъка на петстотин хиляди и никой не ти обръща внимание, а любезно ти благодарят за честта, с която си ги удостоил! Това се случва само в криминалните и екшън филми! Но нищо чудно, България е една от най-криминализираните републики и такива действия не будят никакви реакции! Наистина съм съвсем сам; около мен зомбирани, овчедуши, завистливи страхливци!

Нека вярваме, че с Вас има поне една десета от активното/трудоспособното/немалцинственото население .

Нещо не ми е ясно. Тук пише: "Работим по хипотезата, че тези пари са придобити от престъпната дейност на групата". "Работим" означава че все още няма доказателства че парите са "престъпно богатство", следователно те не са под запор. Тогава госпожата на каква основа е арестувана? Ако госпожата подлежи на арестуване при положение, че все още се работи по хиптезата (парите не са под запор), то тогава и банката подлежи на арестуване понеже в момента оперира с тези пари и извлича печалба от тях. Парите в банката не са в инидивидуални кесийки с надпис.

В нормалните страни, приятелю, ако отидеш в банката и кажеш, че искаш да изтеглиш толкова пари, служителя ще се обади на полицията преди още да се е свързал с прекия си началник. И следват едни обяснения какъв си, що си, за какво са ти парите, откъде са парите и т.н.. Ако отидеш в банката със същата сума да ги внесеш, процедурата ще се повтори, само че този път охраната на банката ще те пази да не драснеш докато дойдат полицаите. А ако на улицата те хванат с подобна сума, направо ще ти разкажат играта!

Всичко е доказано вече, ненапраразно самият Господин Цветанов казва, че се работи още, за да са още по-железни доказателствата за пред съда! Скоро парите ще бъдат върнати на налода и благоденствието ще е още по-осезаемо!

Редовно всеки месец си тегля заплатата от 200 лв.и никой нищо не ми казва.Нещо да кажете?

Сега тия грешни пари Господин Цветанов ще ги върне на народа! Така се действа - със замах! ред се въвежда и справедливост, колкото и да пречи крадливата тройна коалиция!

Аз ти гарантирам, че нито ти, нито който и да било от този народ ще види и една стотинка от тези всичките пари, които се конфискуват и от имотите които се запорират......ама....."ВЕРВАЙ" !

500 000 лева са само за съдиите. За адвокатите малко по-късно! И лекарите и те са хора нали после следствените ще развият трудно доказуеми болести. То ще са хипертонии, то ще са епилепсии, на някой бъбрека ще откаже, ще получи бъбречна криза. Все такива ти ми работи :)

Не, теглила ги е да плати на полицаи и прокурори да напишат калпав обвинителен акт.

Праавилно!На полицаи и прокурори!.......а полицаите и прокурорите ще ги разделят помежду си!Но това са само предположения, никой освен тази женица не може да каже за какво са и били необходими!......ама че полицията и прокуратурата са корумпирани е вярно......!и че каквото си го харесат също го прибират от заподозрените във вид на веществени доказателстава и повече не връщат прибраното също е вярно.....!телефони, компютри, атомобили и т.н.!Още имат служебни атвомобили "обект на престъпление" , които са им останали за вечно ползване!

Ще цитирам Балзак - "Зад всяко голямо богатство се крие престъпление"! А за тези, които не знаят кой е Балзак, ще цитирам Ботев - "Богатият вредом всеки почита. Богат е - казва, па го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтара бога измамил". А на тая колко са и законни парите можем да съдим по това, че веднага е побързала да ги дръпне. Явно не е смятала, че може да докаже законния им произход!

Поздрави за точните цитати.Този коментар е един от малкото смислени и точни коментари които отразяват мизерното съществуване на чесните българи и причините за тяхната мизерия.Още веднаж поздрави.

На това му викам аз обезпечена жена и хич да не му мисли - нея няма да й направят нищо, само да пропее всичко и е свободна за следващия балък.....

Преди години чух клетва за живота на едно 6-7 момиче защото баща му имал много пари. Точно такава причина каза каза ужасната жена като аргумент! Стъписах се, не звучи човешки! А бащата се занимаваше с почтен бизнес - познавам го. После фалира. И сега си мисля дали тълпата не изпада толкова ниско да хули всеки който има пари. Толкова ли ни е елемантарно мисленето или имаме сляпо доверие в ЦЦ, ББ и цялата сегашна власт? Ами като станат бивша власт пак ли ще мислим че са ни казали само истината? И тези след тях няма ли да ни предложат друга истина? Пак ли така ще вярваме - или просто ще злобеем като онази проклета лелка с която започнах.

Защо оправдаваш един лош с друг? Увъртане, измятане, разводняване. А Новината е проста: изтеглен е половин милион, ако се съди по новината - в кеш. Това в държава, която се опитва да накара именно богаташите да си легализират парите. И да, касае ме, защото тези пари не се набавят от влагата във въздуха, а от нечии джобове. Не, не гледам в паничката на хора, които са си ИЗРАБОТИЛИ парите.

Как може по друг начин да се изтегли половин милион, освен в кеш? Другото се нарича с други термини, телгенето в брой си е теглене в брой.

За мен новина е че хората охулват всеки който има пари. Не видях никака вина у жената, освен че е имала такива пари в сметката си. Това вече озаначава че те са крадени! Дай тогава да спрем всеки който има кола за над 200 000 и да го арестуваме. Или направо да се тръгна по салдата на банковите сметки - слагаме една граница на криминализиране и арестуваме всеки коъто има по-голям влог. Чиста работа. На такива принципи стават комунистическите революции.

Без коз!

Гледайте си в собствените канчета. Това, че някой казва, че си престъпник, не значи, че е така. Трябва да се докаже. Това, че вие нямате, не значи, че никой не може да има. И когато докажат, че парите са придобити с измама, тогава да бият тъпана, а не първо тъпаните, после да мислим как да го доказваме. Следващото освояване на средства ще е за изплащане на обезщетения на пострадали от полицейски произвол и некадърност. Не защитавам никого, просто си има цивилизовани начини и болшевишки методи.

Хубаво е, че все още са останали разумни хора в тази държава ! За мен това е поредната сценка на МВР или там какво го водят ...

а това френско 'трябва да да се докаже, в американски ремикс, приложено към български съдии, става нещо друго. и да, нашите канчета си гледаме, нахалнико, защото вече се изпразват! откъде според теб се напълниха в тази мизерстваща държава такива джобове? от Космоса ли?

И какви са тези цивилизовани начини, когато срещу себе си имаш ИСТИНСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ. Такива които знаят закона. А ЗАКОНЪТ е направен от други нехванати престъпници(политици), така че с "демократичните" си вратички да ги пази!!! Кажи сега къде тук е обикновения българин??? И Вие къде сте в тази ситуация???

Точни въпроси.

И избрахме нови престъпници, които искат да променят закона, както на тях им е удобно....СПЕЦИАЛИЗИРАНИ СЪДИЛИЩА.......истината че делата се бавят в полицията при дознателите, но това е друга тема!

Напълно си прав. И подкрепям мнението ти, че първо трябва да бъде осъден за да е престъпник. Но пък в САЩ има едно правило - ако имаш дадена сума или имущество, което няма как да бъде доказано според доходите ти, то те осъждат веднага.

И какво сега според тебе да я оставят да си драпне париците да ги изпере или да плати с тях за да измъкне някой престъпник от панделата ??? Аз ги виждам така нещата блокират се сметките, съдят се -> невинен си -> отблокират се сметките , толкоз :)

На мен ми приличат на болшевишки методи!.....И на пладнешко крадене използвайки лостовете на държавната машина....и нали тези с парите дават работа на много такива като мен и вас, като им вземат имуществото и фалират, като ги арестуват всички какво ще правим тогава ние обикновените хора!Не може да се арестуват хора само по сигнали и подозрения в незаконна дейност!

Нещо много напоително, та чак подгизващо, се развива процесът по устойчива заблатеност у нас . (а дали няма и отточни вади на някъде-си ? )

Без да бъдат заявени,как МОЖЕ да се изтегли такава сума?!Нещо не се вързва...

Някой да е казал че не са заявени или си приказваме за да се намираме на работа. 500 000 лева може да се теглят от бизнеса когато са им необходими все пак са в техните сметки и след като няма основание за запор какъв е проблема

горките хорица, дано да си вземат париците обратно и сами да си ги харчат, направо ги съжалявам... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да се докаже-Както казва Марковски хайде докажи преди 1 година един вървейки си е пипнал ухото -хайде докажи кое ухо е пипнал.

Кой ще тегли 500 000лв. кеш, бе? За какво са му? Да ги покрие и да си плаща гаранцията и адвокатите. Живеете като просяци с 400лв. заплатки, в мизерните панелки, обаче защитавате престъпниците. Прав е Божидар Димитров. Шибан народ.

Как се теглят 500000 от банка? Та нали за сума от 10000 се иска предварителна заявка от няколко дена.

може и без заявка, просто комисионната е по-голяма, може и да нямат пари. Заявката е 2 дена, нищо страшно не е.

Внимавайте когато ходите да теглите пари от банка. Или по-добре не ходете. Може погрешка да ви закопчаят.

Ти пък си голям отворко

Крийте парите в буркан банк за да не ги гепи ЦЦ.Питам се от каква законна дейност са парите на Цветелинка.За да внесеш пари в банка се попълва декларация за произхода им.Една справка и нямаше нужда от екшън.Стига зрелища направете нещо за хляба.

Хайде пак се започна! Многознайко, ти внасял ли си пари в Банка? Декларация? България да не е Швейцария? Я ходи си изпии хапчетата...

Изглежда не си много запознат. За всяка банкова операция с повече от 30000 лв се популва декларация за произхода на парите независимо да ли ги получаваш или ги даваш

ти синко или си неграмотен, или никога не си внасял повече от 10 000 лева. над тази сума се иска декларация за произход на средства. Само з атвое сведение - в Швейцария режива не е много по-консервативен от нашия, хеч даже

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

КАЗАХ ТИ ДА СИ ПИЕШ ХАПЧЕТАТА РЕДОВНО И ДА НЕ ПИПАШ КЛАВИШИТЕ!!!

Сергей, ти ли си?

А измисли вече нещо друго бе тъпак.

Той и оня с хапчетата вече ми писнаха.

Нищо ме няма! У дома, на хладнияко съм си! И си почивям! Нещо да кажете???

ЦЦ вече се оля. Всеки има право да си тегли собствените пари а на ЦЦ работат му е да докаже че са от престъпно деяние а не да брои парите на хората.

Я обясни за какво са ти 500К лева кеш!

Стига говори глупости.За да се изтегли такава сума банката се предупреждава предварително, а и ако може да докаже от къде са парите никой няма да и ги вземе.Все едно да разследват някого за престъпление и да не му блокират или следят парите.

Какви са тези дребни суми?!? Това да изтеглиш половин милион и на никой да не му направи впечатление при положение, че минималната заплата е 240лв е направо доказателство за приказна държава... Където мошениците си живеят райски, а глупаците работят и плащат данъци.

работя.не плащам данъци!никога повече (данъци) У бг!!!

прав си пич! солидарен съм с тебе!

Абе как се теглят 500бона бе?

за джобни то без пари как?

d4

кръгът е омагьосан... преди 2-3 дни един колега написа коментар във форума по повод Шейховете.. новината утре-съдът пусна трима от шейховете. новината след няколко дни-съдът пусна и останалите от шейховете. абе, к,во стана с Мургина??

Питай компетентния български независим съд за Мургина.

не съда пич-питай ченгетата какво става! - и най вче цецко - Мургина още не е опряла до съда

Тъпчо, съда още не е стигнал до Мургина, питай Цецко за нея. Ма нали няма с какво да мислиш, като се появи физкултурника на екрана и ти каже, че съда е виновен и ти верваш ли, верваш.

като е внасала ще тегли, или ЦЦ иска той да ги изтегли/ех,ако я пусне може и да му разреши/