17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Успяха да насъскат руснаци срещу руснаци в братоубийствена война, сега се работи по насъскването на китайци срещу китайци

Е кои и как го напрви ! Кои принуди Путя да превземе Крим и да изпрати зелени човечета в домбас и луганск КОЙ и КАК ? И по интерсно как ? Кои приниди рунаците да нападнат и избиват украинци ? КОЙ и КАК ?

путето изнася каквото е останало от руския черноморския флот от севастопол.

Изнася флота към Одеса - матушка Росии.Там ще бъде десанта.

Ке падне

Русия ке падне ,когато на коча паднат мадетата.

и те ке паднат скоро.

айде свършвайте ги вече тез тъпи украйнци че пак ше пускат ковида

Война до последния промит нациски мозък ....... Окраина е куклен театър на Католици , масони от френската революция срещу Православието .. Никой ли не чете история ???? Това е кръстоносен поход на демоните ...

всъщност отчасти си прав.....християнска Украйна (православни и католици) се бие срещу орди от чеченци,буряти,тувинци и всякаква паплач,насъскана от изперкалия Путин ( изтрещя човека на стари години и зачеркна 20-годишно управление,ползотворно за страната му). Четенето на История не е за русоробите - примерите там не са във ваша полза. А примери бол....... всъщност ако толкова сте хлътнали по руснаците-братушки - това трябва да са точно украинците , а не монголоидите - москали :)))

Украйна е равнинна, но явно и трябва финосване.....

Дежурниоят рол се е престарал . СюЕдин трол с няколко ника е оакал коментарите. Че даже и сам си отговаря, това вече е за специализирана помощ.

Троловете са се размечтали за Перемога. Досега война не е спечелена с диверсии и тероризъм, и сега нямаа стане.

ке стене , ке стане.

ПАНИКАТА НЕ Е САМО В КРИМ, НО И В КРЕМЪЛ СЪЩО. УКРАЙНА НЕ ИСКА МИР, А ВОЕНЕН РАЗГРОМ Капанът “УКРАЙНА” щракна. Путин не може да излезе от тая война, защото ще го убият, а Руската колониална империя ще се разпадне при капитулация или отстъпление. Ресурсите на Русия свършват - няма пари, няма икономика, няма желаещи да наторяват с телата си украинският чернозем. Останаха едни музейни оръжейни експонати, деморализирана армия, санкции и международна изолация. Позиционната война е добре дошла за украинците. Те унищожават руската армия в дистанционно, с високоточно оръжие. Това може да отчая и най-големите фанати на Путин - да стоиш и да чакаш реда си за ковчега :) Путин може да предизвика екологична ядрена катастрофа или да изпревари и да ликвидира потенциалните кандидати за мястото му. В МОСКВА ЩЕ СЕ ЛЕЕ ЯКО КРЪВ. А РУСИЯ? РУСИЯ - КАПУТ!

Човек като откачи нищо не може да му помогне.

Най-много да приключи с една ракета войната!

Украинците още чакат заповед за контранастъпление, нищо не са видели рашките още

До последния украинец........

то се вижда, че чакат, слушат и изпълняват и без да ни се казва.

Трябва да свикват,, освободителите,,.В заграбените територии партизанската война ще вземе още повече жертви.

Потери российской армии в Украине В дополнение к имеющейся на нашем сайте статистике появилась новая: о потерях вооруженных сил Российской Федерации в ходе боевых действий против Украины (нарастающим итогом). Источник: Министерство обороны Украины • 19.08.2022 • o Танки — 1,899 (+10) o o ББМ — 4,195 (+16) o o Артиллерия — 1,016 (+6) o o РСЗО — 266 (+1) o o Средства ПВО — 141 (+5) o o Самолеты — 234 o o Вертолеты — 197 o o БПЛА — 795 (+2) o o Крылатые ракеты — 190 o o Корабли (катера) — 15 o o Автомобили и автоцистерны — 3,130 (+69) o o Специальная техника — 94 (+1) o o Личный состав — около 44.700 человек (+400) Все войска РФ на 23.02.2022 (на начало вторжения) Танки группировка на границе с Украиной – 1,200 – потеряни уже 1,899 (+10) все войска РФ – 3,300 ББМ группировка на границе с Украиной – 2,900 – потеряни уже 4,195 (+16) все войска РФ – 13,760 Самолеты группировка на границе с Украиной – 330 – потеряни уже 234 все войска РФ – 1,380 Вертолеты группировка на границе с Украиной – 240 – потеряни уже 197 все войска РФ – 960 Личный состав группировка на границе с Украиной – 140,000 – потеряни уже 44,700 человек (+400) убити и минимум 134,100 пострадавший (раныены). Все 178,800. все войска РФ – 900,000 Честито!

И това при положение, че НАТО още не е почнал да бие а големия чук!

Неолиберализмът, такъв какъвто го познаваме като икономическа политика, система, засягаща труда и обуславя новия характер на труда, произтичащ от новите технологии, има вече нов политически израз. Всяка икономическа система е естествено да се стреми към политическа власт и да консумира обществените условия през нея. В случая, вече имаме достатъчни социални условия за да можем да обобщим, че неолиберализмът, като икономическа политика, се изявява в неототалитаризъм - в политическа форма и власт над хора. Вече има натиск от страна на политическите елити да ликвидират националната държава. След маргинализация се минава към тотална ликвидация. България е пример за такава ликвидация на националната държава, ние вече не можем да защитим националните ни интереси. „В политологията говорим за демокрация, демократична система, как през избори произвеждаме власт. В държавите, които са вече псевдодържави, че и в развитите даже, виждаме тенденции така наречената демокрация да не произвежда власт от долу до горе чрез избори. Политологията трябва да се ревизира вече изцяло. Ние отиваме на избори, но не произвеждаме власт. Защото дори избирателната система е пропорционална, или мажоритарна, затворените партийните елити подреждат листите. Партиите назначават политическите фигури за харесване и избор от народа. Те предопределят кой ще е избран. Партийните елити са лобисти на едрия капитал. Сиреч едрият капитал подрежда листите. Той си купува листите“.Вредата от дерегулацията на държавата води до хаос и беззаконие. Днес неототалитаризмът засяга глобално целия свят. Едрият капитал вече притежава държавите“,

Россия най сетне си намери майстора.

Рашките спят на печките и не слизат от там ако на масата няма водка и сельодка.

Дано Украйна успее да навре Жужето на шаро в ауспуха! Това ще е освобождение от руско колониално робство и за България.

Не ставайте смешен,Украйна вече изчезва като държава , става нещо като малка американска колонийка ,нещо като България.,нещо без право на глас и мнение

Я се занислете - кое е по-добре - малка американска колонийка или малка руска колонийка. И ако украинците не предпочитаха да са американска колонийка, дали щяха да се стараят толкова упорито да избират руските окупатори.

Украинците никой не ги пита. Използват ги за пущично месо.

Не те ли е срам, забрави ли турското робство, или дедите ти са еничери, трябва да не забравиш, кой ни е освободил и да благодарим на Русия

Как е на руски НАТЪПКАНА ВЪЛНА

Путин яде Спагети

Потрошньiе курьi.

Дори сам не знаеш, вълната на майка ти,

Цвето музиката в Крим ме кефи и ще става все по силна. Руснаците се евакуират от там.

Бой по червените глупави глави. Радев, чии е Крим бе? Идиот!

Крим е руски. Още ли не си разбрал? Стана преди много години. Та кой е идиот сега?

Е като е руски, защо руснаците се изнасят на подскоци от там?

Почват да ме дразнят вече украинците. 6 месеца не могат да прогонят смръдливите орки от държавата си и ,заради тях страдаме ние и целия цивилизовам свят. Еййй...я се стигнете малко и удряйте по - здраво, какво само ми се лигавите.

Ами то руските мърши трудно се гонят.

Тая гнъс е и лепкава, трудно се мие.

Има много еничари тук.

До като има пушечно месо(разбирай орки) от републики като Буратия и Путин и кликата му управляват, ще има продължителна и кървава война!

то тъй се гонят руските мърши - вечните Асвабадители....... ние не можем да се отървем от тях вече над 140 години

Слава на Украйна

Само Слама за Украйна. Ма викай по-силно.

Напънчета. Руснаците като се попипват и го карат бавно така ще е. Само идиоти могат да повярвят, че някви си там укрофашисти които умират в съотношение 20 към 1 (ако не и повече) могат да направят нещо подобно. Всичко е САЩ и Великобритания. И си търсят боя. И ще си го намерят. Въпрос на много малко време е. Да предположим, че САЩ продължат с дрон атаките от уж недадените на Укрите Рийпъри, какво мислите ще стане? Ще капитулират Руснаците и ще кажат изнасяме се от завладяните позиции ли? Абе, вие на какви наркотици сте? Има само една пътека Русия да оцелее. Да победи. И това вече е факт на бойното поле. Извън бойното поле, ако малоумниците тук не сте забелязали, целият свят е в конфликти. Европа е пред икономически срив. Ще ядат хлебарки, червей и скакалци. Вече официално. Китайците се готвят да си вземат Тайван. Иран и Сирия се готвят за млатене с Израел. Турците правят някой лев, ма да видим докога Сивите вълци ще оставят Ердоган да се прави на велик. А ние? Ние можем дамо да се надяваме, Турция да иска да си запази инвестициите в земя и диаспората си. Щото за 33 години ДС Масончетата не оставиха камък необърнат и непродаден на външни интереси. Седнали тука прошляците да пръцкат и да свирят за някви "отборчета". Абе, маймуни. От началото на годината цените на всичко са ви скочили с 40-50 процента на средна стойност. Съмнявам се да са ви се вдигнали доходите с толкова. Ма продължавайте да разцъквате метавърса:) Той за това е направен.

е. и в тази апокалиптична картина, защо според теб, русия трябва да победи. Ти сигурно си българин, не руснак. Пак питам теб и много други като теб - защо русия трябва да победи? Защо не питаш тези обикновени хора, на които им се ебава мамата от 24.02 досега? На теб, ако ти влезна в къщата неканен, каква ще ти е реакцията, а?

Принципно аз искам хората да победим корпорациите и милирардерите да има кой да им ограничава схемите за увеличаване на капитал за наша сметка. Ма не живеем в такъв свят още. От там избора на робовладелец е критичен. Чакай да погледенем какво идва сега. Не кой какво бил едно време, не ме интересува едно време, интересуваме сега. Каква е визията на Запада? Изкуствен интелект да ме контролира, да не ям месо, щото кравите пърдели, да се храня с червеи, хлебарки и скакалци вместо месото, да нямам работа заради максималната форма на автоматизация (примерче от тази година DALL-E и подобни системи след година премахват всички художници илюстратори, които и без това не изкарваха много), да се съобразявам с изкривяванията на ЛГБТК+ и педофилите, които са колективно под 5 процента, да прилагам по сигнал расизъм и нацизъм. Ако погледнете Украинските закони, преди военната операция, са буквално преписани от Хитлеристките само са заменили евреи с руснаци. Да продължавам да гледам атаката срещу жените и мъжете, посягането над децата от европейските корпоративни фашисти? Ми не става. Русия със всичките си недостатъци има нужда от човешки капитал, вярва в семейните ценности, има ресурси, които вече пази и иска Европейска система за сигурност а не САЩ през НАТО, ООН, и Амнести да казва на черното -бяло. Избора си е твой. Щом искаш да си на страната на "прогреса" на Каргил, Байер-монстано, Шваб, Пфайьзър, зимай раничката и отивай да се биеш за Укрия. Щото това седи зад финансирането на нацизма в центъра на Европа.

Ти ми убий децата щото не ти харесва, че говорят език различен от твоя и си решил, че съм отпадък. Обстреляй ми къщата. Пък като дойда да те смачкам викай колкото искаш че съм ти влезнал в къщата неканен. Тъпанар.

защо ти не пита обикновените хора от 2014, че и от преди. Хората са си живяли мирно, тихо, ожененни по-любов докато не са се намесили чужди интереси и алчност. Търсят се нови територии за крадене.

Не са ли ти дигнали цвните бе лайновоз всезнаещ?

да каже Крим още ли е руски

Бах маму! Каква я мислихме, каква стана.....

Дано Украйна успее да навре Жужето на шаро в ауспуха! Това ще е освобождение от руско колониално робство и за България.

Жужето е новото име на зеленски след като се видя истинския му ръст на вчерашните снимки с ердоган.

Украинците в атака. Вече бомбят не само Крим, ами и руска територия. Само така! Каквото почукало, такова се обадило

ОРКИ!

Не ни наричай така.

Шундин е жена на Рамзан Кадиров ;))

Моля някой да ми обясни. Защо не заминавате за Русия? Нали там е идеално за вас? Кой ви спира? Има работа, красиви хора, вежливи. Ето аз съм готов да платя самолетен билет на един желаещ. В замяна не искам нищо, искам да направя добро.

и аз съм се замислял защо русофилите и путинопитеците не ходят на екскурзии в Сочи ,Кавказ или да видят Камчатка или езерото байкал, не си купуват имоти в Перм,Саратов Новосибирск или Омск

Те русофилите обичат Рашката ама отдалече. Все на Запад ги влече, ходят да громят капитализма на място.

Защо мислиш, че не ходят? Поинтересувай се преди да се излагаш.

Ми щото такава е статистиката бе.

Аз знам за много известни западни актьори и артисти и също така много западни фирми живеят и работят в Русия.

Аз също мога да си го позволя и с удоволствие ще платя на путнофил един билет. И не ме интересува, дали някоя руска тьотка, домъкната от Коми или някой мераклия да се включи доброволец във втората армия на света ще се облажи. И в двата случая тук ще стане с един идиот по-спокойно!

Хаха, обичали, хаха обичат Русия, заради паричките които получават от там

Ще си изям партенките ако Украйна изгони Русия от Крим

Подготвяй си чеснов сос, че да не ти присяда!!! СКОРО ще е! Укрите казват, че войната ще се проточи, но английското и американско разузнаване друго мислят...

Отново руски цигари! А! Най-доброто и безАНАЛогово оружие на руската кочина! ХИ ХИ ХИ

Ватниците мислеха, че украйнците ще ги посрещнат с хляб и сол, но украйнците не са русофилистици като нас, а патриоти. Ще им пари земята под миризливите мужишки крака. Украйна има голям опит да води и силна партизанска война, окупаторите ще серат кръв…

Военните в Русия са крали от складовете и със задните си части, сега прикриват кражбите като взривяват всичко наред! Едно време в родната армия старшините имаха по-големи вили от генералите!

Зарята по случай 145 годишнината на връх ШИПКА https://www.youtube.com/shorts/fq1zK6ReBfk

Опять кто то не сохраняет важние правила пожарной безопасности, например запрет курения в неустановленных местах

Артелерийски дуел между ТРИ ТОПОРА 155 мм и руска гаубица ПИОН 203 мм https://www.youtube.com/watch?v=D3jrfm5Uj3Q

Разепи им дупарата Кобзон ще ги посрещне но вече не девствени

Колко ли ще издържи мостът? Две седмици?

залагам на една

Залагам една малка боза - 3 седмици.

Хохлите да го духат. е са вече бита карта

Рашистите да си го снимат Кримския мост за спомен, че пушенето убива и мостове разрушава! :)))

Има една карта на 軍事新聞 Според нея 1 000 0000 кв километра за които КитаЙ има претенции ще си ги получи само да не влиза на Русия отзад че в момента там има един четвъртит зелен наркумански Химарски ! И така изпъва бръчките на ония с високите токчета че не е вземал нови дози ботокс !

Руснаците да предопредят жителите на Киев че имат 1 седмица да го напуснат и да започнат да го изравняват със земята.

Много си неграмотен ! Ама много ! Соца наистина ви е инвалидизирал интелектуално !

Те не могат да изравнят нищо. Видя се колоната танкове към Киев, как се стопи за две седмици. Там загинаха хиляди руснаци за няма и 10 дена.

Нима очакваш от прости управници като Путин и военните му съветници да се сетят да го направят?

Предупреждението е с цел намаляване на жертвите. Мисля че така е правилно.

3евзек

В такъв случай не е ли по-рационално руснаците да изсипят ракетите и бомбите някъде в необитаема местнос на 50 км от града? Така освен жертвите, ще сведат и разрушенията до минимум.

Жеков, предОпреждавам те, че руският дебилизъм е неличим! Може би, когато сте били млади студенти в СССР, да ви е е било хубаво, сега е друго! Русия сега е страна хулиган, изгой, агресивен и кръвожаден комплексиран съсед.

Системата за ПВО е задействана от непозната за нея марка цигари.

Най ме радва, че вече не сме Варшавски договор и няма да бъда мобилизиран да мра за кефа на Москва. Ако не се бяхме измъкнали сега Радев щеше да ни праща във фронтална атака срещу Турция и Гърция, а от там да ни обстрелват с HIMARS и да ни бомбадират с F-35 и B2 и B52 и да ни избият за кефа на Путин.

ще мреш за кефа на американските евреи.

3евзек

Това два месеца преди куковото лято ли ще е, или след?

https://pogled.info/svetoven/otmashtenieto-na-zapada.145420

Ся последно като мина обед успокоиха ли се козяшките орки? Има ли взривове в Крим Наш или пак наркоманските бълнувания на зелената гнус? ха-ха...

След освобождаването на Крим освободени трябва да бъдат Чечения, абхазия, Южна Осетия и Калининградска област . После ще видим кое да освобождаваме

Очертава се мобилизация на диванните войски и забрана за пушене на цигари на фронта, поради опасност от взривяване на Кримския мост.

Има една карта ,ако не греша на "Милитъри ревю" ,където е обелязано ,как Украйна губи целият излаз на Черно море,цяла източна Новорусия,Харковска и Полтавска облас,Румъния също иска нещо скромничко да резне от тортата ,Полша и Унгария също

Всички държави искат да грабят чужди територии защото Путин иска да заграби Украйна.

Само твоя Путин говори за уголемяване и завземане. Цивилизования свят отдавна не завзема. Просперитет е целта на цивилизацията. Русия и двойно по голяма да стане пак ще са си мизерия.

Вече не се радвам като в началото. Вече си е нормално че украинците пукат яко в Крим . Още малко и ще падне и цялата война на руснаците ще се обезмисли.

Именно защото Европа помнеше първата световна война милионите жертви, затова не реагира навреме и остави Хитлер да анексира съседните държави-за да нямам нова война и за да няма милиони жертви. Твоя съветски съюз обаче, по това време беше най-верният съюзник на Хитлер и осигуряваше огромна и всестранна помощ на Хитлер. Без която Хитлер нямаше да стигне доникъде. Но разбира се Европа е била виновна, че не е искала нова война пък Съветския съюз е бил абсолютно невинен за това че е помагал на подпалвача на поредната война. Та сега имаме аналогичната ситуация-твоя любим Путин нападна суверенна държава искайки да я завладее и да я прибави отново към руската федерация. И ти отново обвиняваш Европа, за това че си изля каква поука от бездействието си срещу Хитлер и не оставя Путин да прави каквото си иска и да запали трета световна война. Щото твоя Путин нямаше да спре с Украйна. А за платения руски трол Станков-твоя любим Путин в една от речите си се сравни с Петър първи и обясни как той видиш ли прибавил територии към Русия. Това разбира се не значи че иска да завладее Украйна нали? Твоя любим Путин многократно съжалява за разпада на Съветския съюз и многократно е заявявал че иска да го възстанови-ама и това не е вярно според платен руски трол като тебе. И военните складове и военните съоръжения са напълно легитимни военни цели цели. За разлика от жилищните блокове детските градини и моловете дето ги обстрелват в твоите любими руснаци.

Абсолютно вялно, но...! Опитваш се да го обясниш на хора, за които в старите книги е написано:"те бяха с очи, ала не виждаха, с уши, ала не чуваха. И цял живот прекарваха в мъгла и мрак".

Провалите на украинската армия в Донбас и Херсонска област през следващите три месеца ще доведат до факта, че Западът значително ще отслаби подкрепата за Киев. Авторът на материала Ричард Кемп отбелязва, че Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) едва ли ще успеят да обърнат хода на бойното поле преди настъпването на студеното време. Както обяснява журналистът, през есента Западът ще се сблъска с масово недоволство на своите избиратели поради енергийната криза, във връзка с което ще преразгледа позицията си за подпомагане на режима в Киев. „Западните страни ще мислят как да сведат до минимум щетите за своите осакатени икономики“. На срещата на Г-20, която ще се проведе в Индонезия през ноември 2022 г., руският лидер Владимир Путин ще предложи сключване на примирие, но за това Киев трябва официално да признае прехвърлянето на Донбас, Крим и редица други освободени региони на Украйна под контрола на Руската федерация. .

Това е прословутата алтернативна реалност

Ей кукундел, слез най-после от тази далечна застава и върви малко сред хората, че червеното ти мозъче съвсем е изпушило