Западни медии: Проруски кандидати бият в България и Молдова

Проруски кандидати спечелиха вчерашните президентски избори в Молдова и България, пише "Уолстрийт джърнъл", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Западни медии: Проруски кандидати бият в България и Молдова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

булгажите се оказаха по прости и от молдавските цигани

Слушайте бае си Ганя - той ги отбира тия работи, що е врял и кипял от 90-та наса-амм, ум ще ви зайде! Вие либерали ли сте или сонсерва? И тия, и ония , всичките са маскари, от един дол дренки. Аз все още обичам да ям круши както съм полегнал в купето на трена, но я да тръгвам с дисагите да продам розовия гюл на запад, да не запрат сега и границата тия серсеми. И запомнете от мене да знаете - каквото и да ви говорят, става дума за пари! Далаверата, далаверата-аа - това е, другото е бош-лаф!

щом започнаха да ни спрягат с Молдавия която е по бедна и от Албания работата не отива на хубаво, изринахме синия комунист Тиквун, сега идва време и за новия комунист Фатмака

На 13и сутринта преди да отида да гласувам на балотажа, по китайската централна телевизия течеше новината, че Радев е най-вероятният победител. Това каква пропаганда е - западна, или руска?

Това е гадна пропаганда от страна на западните медди!

Бият! Кого бият бе глупаци? Възприехте просташкия изказ на Борисов с голяма охота! Вие сте прости и Борисов е прост, затова се разбирате така добре!

нека да бият, нека бият.. преди разстрелваха

Радвайте се на президент-новобранец! Освен подкрепа от поддръжниците на социалистите, бившият командир на военновъздушните сили привлече гласове от Движението за права и свободи, което представлява турското етническо малцинство и влиятелна група бизнесмени, и от ВМРО - ултранационалистическа партия, чийто лидер спечели 15 процента от гласовете на първия тур миналата неделя, пише британският "Файненшъл таймс".

Стой си там, в Швейцарията. И живей щастливо! Виждаш ли разликата? Аз не искам да се махна от тук. А ти, не само си се махнал, а и се пробваш и мен да махнеш от тук. Толкова си омазан, че по добре не се поглеждай в огледалото!

Ти нали не си българин? Българите са дошли тук на коне, а не на крави, като теб.

И ко праим ся? Тебе и Америката вече няма да те приемат, щото изтърва хавата -България -проруска -никаква работа не им вършиш на янките, а те, който спре да им е полезен... нали знаеш? Като Саддам, като Муамара... Пък ние ще си останем тук с капустата. Ъхъ!

abasador

уважаеми, PEYTSCH, ама ти много умно и интелигентно момче се извади, как стигна до извода и разбра, че съм русофил и заклет партиец. Знаеш ли уважаеми, преди 28 години напуснах Родинатасамо по една причина, от любов към партията, и само с една идея.... абе защо да не отида в Германия и да не подкрепя тамошното БКП (по-късно разбрах че им викат леви)? Айде лек ти ден.

Където е минал червения ботуш никой не е видял добро

Все повече народи се осъзнават! Яд ли те е? Мене не!

Така ли? Мен не са ме били, който се оплаква да си каже!

аз ще взимам пример от такъв простак кат теб? Аз съм руснак :) А ся пукни от яд!

Ами сега?Кой ще топли президентския стол на Боко?Ех,мъка,мъкааааа.

Колегата му -генерал. За приемственост.

и ен плюят срещу всичко руско, значи са проруски. Щом не са жлъчни, злобни, лъжливи и гадни, значи са проруски. Западняците сами се изложиха със своите коментарии.

в западните медии пише, че кандидатите побеждават или печелят. В тамошните езици този дето побеждава/печели е обезателно различен от този, дето бие.

ИМАШЕ ЕДНО ВРЕМЕ ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ -ПЕТЪРЧО СТОЯНОВ,И ТОЙ КАТО ЦАЧЕВА БЕШЕ СИГОРЕН ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН,БЕШЕ ЗАБРАВИЛ ЧЕ БЪЛГАРИНА НЕ ОБИЧА РУСОФОБИ И СИ ПЛАТИ ЗА ТОВА ,ПЛЕВНАЛИЕВ И ЦАЧЕВА СЪЩО ГО ОТНЕСОХА ,ДАНО СЛЕДВАЩИТЕ СЕ НАУЧАТ......

Дано повечето хора не са толкова неграмотни ....

Наследствено е, а българите не са ти роднини.

Тъпото селянче радев ще е руска подлога.

такъв като теб никой нормален нито за приятел, нито за подлога няма да вземе. Злобните нещастници се побъркаха да пишат гадости, всичката мръсна пяна излязна да драска като теб.

Тъпа и манипулирана статия с препечатки от манипулираната преса на родшилдовци.

abasador

съвсем кратко, ако мога, да коментирам следното. Тук в Германия медиите се побъркаха ... по 24 часа на ден ни инфорират за избора на Тръмп за президент на САЩ. То не са социолози, политици, анаЛитици ... та да ти се завие свят от приказки и коментари. Какво ще стане със САЩ и каква ще е външната политика на Доналд Тръмп. Пълна истерия... предполагам, че е така и с другите западноевропейски страни изключвайки Англия. Ни в клин ни в ръкав, току що по централната немска телевизия съвсем сухо и накратко съобщиха, че в България е избран нов президент, който е проруски настроен. Тези журналисти от немските медиите съвсем изтрещяха. Та той и Тръмп заяви, че иска да живее с всички страни в мир и разбирателство и е готов за диалог, включително и с Русия е готов да преговаря за възстановяване на добрите отношения.... защо не го обявиха за проруският настроен президент на САЩ? Лек ден.

РУСКАТА ПРЕСА ЗА ИЗБОРА НА РАДЕВ "Европа наша: В Болгарии и Молдавии победили пророссийские кандидаты" Понедельник. 14 ноября 2016 МирНаш: "пропутинские" кандидаты близки к победе в Болгарии и Молдове 13.11.2016 - 22:23 "В Болгарии пророссийским кандидатом считается генерал Румен Радев. В обеих республиках парламентская форма правления, так что роль президента в государственно-политической системе не столь велика. Но избрание пророссийского евроскептика на пост главы государства может стать серьезным испытанием для обеих стран" "Очередная геополитическая победа Путина: Молдова и Болгария избрали пророссийских президентов" Понедельник, 14 ноября 2016 "Россия вернулась в Юго-Восточную Европу. На президентских выборах в Болгарии и Молдавии победили пророссийские кандидаты" 14 Ноября 2016 "В Молдавии и Болгарии во втором туре президентских выборов убедительную победу одержали пророссийские кандидаты - лидер Партии социалистов Игорь Додон и выдвиженец Болгарской социалистической партии, отставной генерал ВВС Румен Радев. Как шутят в социальных сетях, Владимир Путин меняет президентов по всему миру. Начал с США, где победил миллиардер-республиканец Дональд Трамп, а теперь взялся за Юго-Восточную Европу"

РУСКАТА ПРЕСА ЗА ИЗБОРА НА РАДЕВ "Болгария и Молдавия: победа пророссийских кандидатов пощечина Западу" 14 ноября 2016 "В Болгарии 53-летний, стремительно набирающий обороты пророссийский кандидат от социалистической партии Румен Радев, бывший глава ВВС, победил на президентских выборах. Это новые дистанционные победы Кремля против Запада, где только что фактически сменился лидер. Это серьезные потрясения для ЕС и НАТО, а также для всего Запада". "В Болгарии и Молдавии будут пророссийские президенты" 14 ноября 2016 "Против евроинтеграции. Молдова и Болгария избрали пророссийских президентов" 14 ноября 2016 "Эксперты считают, что население Болгарии устало от европейской политики, а также фактически признало провальность курса на евроинтеграцию". "На выборах в Молдове и Болгарии побеждают пророссийские кандидаты" 14 ноября 2016 "Радев официально вступит в должность 22 января. Генерал-майор также известен своими пророссийскими взглядами".

:)))Само се позови честно на руската преса-Така са писали( :))Тя тази думичка както и да е НАПИСАНА дали по български или руски,все може да се приеме като НАПИКАЛИ) Та така са написали в западната преса,че са избрани хората които западната преса е решила,че са про руски.Някой от източната преса навремето написали,че германците са си избрали актива комсомолска скретарка и дейна комунистка с лесбийски уклон.Някой от източната прес упрекнали германците ,че са тъпи защото са избрали Меркел.Не не ги упрекнаха,а явно е трябвало,щото май много беди им докара и не само тя а и другите така наречени демократи

Геннадий Андреевич Зюганов Зюганов о выборах в Молдавии и Болгарии: Мы готовы выстраивать новые отношения 14 ноември 2016 (live ru) "Также он высоко оценил итоги выборов в Болгарии, где победу одержал Румен Радев, который придерживается пророссийской позиции" Румен Радев "Ще отстоявам българските интереси, вместо да изпълнява нареждания от чужди столици" публикувано на 8 октомври 2016

Много добре запомнете какво пишат западните медии и помнете дали това ще пишат през пролетта на 2017 година

Що, да не са ти казали, че ще ни спретнат пак едни "честни и меократични" парламентарни избори на пролет и ББ ще се върне отново на бял кон. Е, само да посмеят отново да върнат тази т.к.а ще си имат работа с болшинството от българския народ, което гласува изключително умно вчера!

Само да попипам,без да попитам-А може и обратно.Как е бати Бойко,нармално ли се чувства днес

Руски политици: София е наша 14 ноември 2016 Леонид Калашников председател на руската парламентарна комисия по въпросите на Общността на независимите държави (ОНД) "България и Молдова днес показаха, че евроинтеграцията съвсем не е пътят, от който двете държави се нуждаят". Този коментар за изборите в двете страни, направен пред РИА Новости, принадлежи на Леонид Калашников Александър Дугин лидер на евразийското движение в Русия "Вашингтон е наш. Кишинев е наш. София е наша. Остана да пресушим блатото в самата Русия", коментира. На страницата си във "Фейсбук" той споделя и мнението на свой съратник от Белград, според когото "проруският генерал Румен Радев победи кандидат на Вашингтон и Брюксел, което е нов успех за Владимир Путин и поредният провал на Барак Обама".

Николай Петков,обикновен шофьор-Европа от коя страна се нуждае, това ако има умни политици никой и нищо не касае!Ако Европа много се нуждае от изстискване на някакъв цирей-хайде да не е на територията на България.Тук и Руски цирей сме церили,Турски тоже,а най много сегахните Европейски

ПРЕТРЕПИсоросояд спасиПЛАНЕТАТА!!!

ПЪЛЕН ТАШ.К! Европа вижда и знае, че Радев е проруски президент! Путин се радва, че Радев е избран за президент, а руски пиандурници-депутати от руската Дума тръбят след избора на Радев "София е наша", само наш Радев се прави на ЛУД и твърди, че никак не бил проруски президент и нямало да изпълнява чужди нареждания! ПЪЛЕН ТА.АК! "Ген. Румен Радев: Ще отстоявам българските интереси, вместо да изпълнява нареждания от чужди столици" публикувано на 8 октомври 2016 БКП и ПУТИН НАДХИТРИХА ПРОСТИЯ БЪЛГАРИН!

СигОрен ли си?

Виж, не се тревожи за нас простите българи. Ти нали си от умните - хайде махни се от нас, какво правиш тука?!

ЕВРОПА ТРЯБВА ДА ВЪВЕДЕ ЗАБРАНА, РУСОФИЛИСТИЦИ ДА ПОСЕЩАВАТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ! Те русофилистиците и без това мразят Европа! Нека да ходят в Сибир и руската тайга! НЕ МОЖЕ ДА МРАЗИШ ЕВРОПА, ДА СЛУГУВАШ НА РУСИЯ, А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА ПОЛЗВАШ БЛАГАТА НА ЕВРОПА, ДА ПЪТУВАШ СВОБОДНО В ЕВРОПА, въпреки че НИКОГА ДА НЕ СИ СТЪПВАЛ в "ЛЮБИМАТА" ТИ РУСИЯ! ЗАБРАНЕТЕ ИМ ДА ПОЛЗВАТ ЗАПАДНА ТЕХНИКА! ХОДЕТЕ В СИБИР! КУПУВАЙТЕ СИ ЛАДИ! КУПУВАЙТЕ СИ РУСКИ ТЕЛЕВИЗОРИ РАДУГА!

Ще ходим където си искаме, а и нямаме никакъв зор да ходим в "Европа" - щото ние сме си в Европа, ама ти явно си поизостанал/а с ученето.

:)))Нали не живееш със заблудата,че тоалетната хартия която ти е под ръка е открита ако не от родителите ти,поне от комшията твой

ZA KNIGATA NA GINES

Радев ще ни осигури безви зов режим за Русия, така ще можем да оставим Европата и дао си търсим хляба наизток - там пръщи от изобилие, ще има и за нас.

толкова неграмотна? Срамота!

вън от нато! искаме да сме в русия! искаме големи субсидии като в чечения! искаме да ме втора чечня!

медии и в частност немските -Ясен Бояджиев/ DW*- не само не пишат за корупцията в България ,а самите те са проводник на лъжи и дезинформация. Е затова спечели Румен Радев . И занапред ще печелят честните и родолюбиви български политици, защото хората се опомниха и трудно се манипулират!!!!

И на втория тур Цачева взе повече гласове от Турция.

Точно така е, всъщност ударът за Западна Европа е, че те не очакваха изобщо да се опомним, а си мислеха, че вече сме на нивото на Латинска Америка и те ще ни третират така както САЩ третира Латинска Америка. Е, да, ама не - все пак 25 години ни трябваха, за да се опмним, но изключително важното е, че се опомнихме. А още по-важно е, че болшинството млади хора под 40 г. са гласували за Радев - т.е. те няма да се лъжат лесно както нас ни лъгаха 80-те и 90-те години и ни изкарваха лузнги от сорта "кой не скача е червен".

ама ти си много интересен. Просто този генерал е поредното най-малко зло, което ни предложиха. Не, при наличието на нормален Човек никой не би гласувал за него. Но - нормални няма. Или по-точно има, но нямат пари за реклама. Съответно хората не ги знаят. Те дори сега по селата обикаляха разни (да им изсъхнат червата) и обясняваха как който гласува на референдума ще му спрат пенсията ... пък камо ли за нещо по-нормално.

Западните медии защо не пишат, че правителството на Бойко Борисов не направи съдебна реформа, че България е най-корумпираната страна в ЕС, че пенсии и заплати са най-ниските в Европа и т.н.

Да ни е честит новия президент-мурзилка :)

Не е ли"хибрид",а?!

Нали иЗпечелихте,ма?Хайде,да управлявате,сега и да видим...какво елече,ще туриш?

ВЪН АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЙСКИ ОТ БЪЛГАРИЯ - МИЧКА ИМ ПАЙЧИНА

1. Комунистическият бацил в България е жив. 2. Болшевишката тояга се стоварва със всичка сила върху бедния български народ, защото е грешен. 3. Всички български правителства и партии са рожба на БКП и контролирани от бившата ДС. 4. В България се извършва пълзящ контрапреврат от руските олигарси чрез платени български предатели. 5. България вече е в дъното на пропастта и спасението може да дойде само от вън с връщане на емигриралите ни необременени от комунизма умни деца, които запада ни отне и използва за себе си. Западът трябва да спре да източва българските капитали, пазари и подземни богатства или ще разбере, че България е вече в Сибир.

Можеш ли да обясниш, кое от изказванията на Радев не ти харесва? Това, че не иска повече орки в България? Това, че не иска разните мутри да тоемоцят хората? Това, че не иска Българското небе да се "охранява" от други държави? Или пък че иска да върнем поне от части загубените Руски пазари? Кое от тези?

Тези, които са сложили минуси, да означава ли, че са за орките и всичко останало?

Знаеш ли кои изкзвания на Радев не ми харесват? Ще ти кажа. Изказванията му в началот на кампанията. Когато бяха неговите си. Следващите вече бяха му пъхнати в устата. Сещаш ли се кое не ми харесва при Радев? Това че е прост и че каквито и думи да му вкарат, няма да са неговите и ще стават простотии. Защото президентът трябва да е личност искрена, истинска. А този е прост и палячо. Мога да ти кажа и какви са последствията по целия сявт от такива. Народите, които си ги избират, получават големи проблеми от такива хора, често без да разберат как. Но доказано си получават проблемите. Харесва им, не виждат от къде, но получават големи проблеми. Те това е проблемът с простите лкукли на конци. И ето кои изказвания на Радев не ми харесаха": неговите. Показваха смущавща и вредна посредственост. От глупостта по-лоша е единствено лъжата, но Радев е фактически именно една лъжа. Глупавият българин пак не забеляза, че му пробутват фалшификат.

трябва да знаеш, че едно са предизборните приказки, друго са делата. Делата ще се познаят по приятелите. Каквито са ти приятелите, такъв си и ти. Приятелите на Ради Радев са комунисти. Значи, такъв е и той. От тях може да излезе само първокласен крадец, демагог и лъжепатриот. Това разбирам и това очаквам.

Ти си единсвеният предател който виждам тук.

Защо изказванията на Радев, Тръмп, и този в Молдова се определят, като русофилски? Русофилство ли е, ако поискаш да спреш престъпната инвазия през границите? Русофилия ли е, ако не искаш Чужда държава да се развява в небето ни? Русофилия ли е, ако искаш родните фирми да си върнат Руските пазари? И последно. Останалите европейски държави, засега не са Русофили, само защото там в момента няма избори. При първите такива, ще видите какво е Русофилия.

медии/гадни провокатори и гробокопаци

Към >>> Искаш да кажеш, че робовладелците-олигарси, дето заграбиха България не са добре дошли в САЩ, да си харчат парите? . ">>> ( нерегистриран ) 14.11.2016 12:02 . сащ не махна визите заради комунистическите русофилски мафиози :))) нали отказа виза и на румен петков :))) "

ПроЧОВЕШКИ кандидати бият в България? НАТОвски генерал обучаван в САЩ печели изборите.

"Съюзникът на българските социалисти Румен Радев - приятелски настроен към Русия новак в политиката - спечели вчерашните президентски избори с голяма преднина, подтиквайки десноцентристкия премиер Бойко Борисов да обещае, че ще подаде оставка, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА."Всичките им коментари на западни медии са манипулиращи като този по-горе. Не Бойко заплаши с оставка преди един месец, като номинира Цеца, а с вчерашни резултати генерал Радев го е ПОДТИКНАЛ да подаде оставка.Ми той Боко от четири години , през 2 месеца плаши с оставка, сиреч- само ако цялата власт е в мои ръце завинаги , само тогава България върви в правилната посока... Другите в държавата са прости , некадърни и само той е слънцето, което ни огрява

Ето това е хибридна война. Москва я спечели.

Всичко дето не им отърва на меките китки е про-руско. Всеки който започне да защитва Националните интереси на страната си започва да се демонизира. Значи сме на прав път след като почнаха да бълват змии от сега.

И да се чудиш защо "МЕКИТЕ" не обичат Русия ;) Можем да им влезем в положението :) Ама сега на и в САЩ май станаха русофили - Тръмп нещо не ги долюбва "МЕКИТЕ" и той - няма начин американците да не са и те "русофили" ;) Къде ще ходят горките "МЕКИ" - сал една Англия и "демократична" Европа им остана - засега :)

западните не виждат колко са деградирали, по зле са и от колониите си

Казва се ПОБЕЖДАВАТ,а не БИЯТ,но това е една друга тема...