Коментари - Обвинения за митничари и спецоперация на ”Капитан Андреево” | Днес.dir.bg

Обвинения за митничари и спецоперация на ”Капитан Андреево”

Двама митничари получиха обвинения, а полицията проведе специализирана операция на ГКПП "Капитан Андреево".

Обратно в новината

Коментари - Обвинения за митничари и спецоперация на ”Капитан Андреево” | Днес.dir.bg

Коментари

Митничарите и граничарите, меко казано, абсолютно ненадеждно охраняват границите, заяви премиерът Бойко Борисов и е готов да предложи обединяване на НАП и Агенция "Митници". Бойко Борисов и е готов да предложи обединяване на Агенция "Митници" с Националната агенция по приходите, която проспа аферата за милиарди на Корпоративна търговска банка, доходите на Цветан Цветанов и е приходната агенция която излъга, че Христо Бисеров е декларирал надлежно пред НАП доходите си като народен представител и от наем на имоти....Борисов заради бълхата ще изгори юргана.

Точно като в момента, след като в края на март на ГКПП Капитан Андреево бе осветена изключително нагла схема за контрабанден внос на цигари, зад която казват, че стои точно той. По канала на Паскала, който действа горе-долу от времето на служебното правителство на Георги Близнашки, всяка седмица през най-корумпирания пункт в Европейския съюз преминавали по 4 тира с цигари, като стойността на всеки от тях е около 8 милиона лева. Казано с други думи, благодарение на блестящата организация на Паскала, за която герои като Самоковеца, Хафти и Доктора могат само да завиждат, всеки месец в България са влизали като призраци 16 тира с цигари за около 130 милиона лева. Турските власти многократно са подавали информация за този канал, но се оказва, че българските митничари са скривали и унищожавали факсовете с регистрационните номера на камионите. Сега се налага валията в Одрин да разпознава по снимки българските митничари, за да посочи на кого лично е предал данните.

....но се оказва, че не българските митничари са скривали и унищожавали факсовете с регистрационните номера на камионите, а Гранична полиция. По този повод може да се разсъждава: кой е унищожил факса

Това че има контрабанда, означава, че Държавата получава доста пари от Митницата, за разлика от Данъчното( НАП ). В същото време, разни Директори в Данъчното, тъй като нямат приходи, се чудят как да запазят и да не Уволняват и Съкращават роднините си, а също и хора взети срещу Подкуп. Затова и, тия Директори в Данъчното искат да вземат работата, на хора в Митницата и постоянно приказват за Сливане.... В Митницата са необходими Уволнения на всякакви Корумпирани Шефове, и корумпирани Митничари, а в Данъчното са необходими Уволнения- НАРЕД, тъй като вече не носят достатъчно приходи на държавата, за да получават заплати. А и освен това, тия Данъчни инспектори- БЕЗДЕЛНИЦИ, май получават доста по- големи заплати от Митничарите.

Защо му се връзвате на изпитания двуличник и манипулатор Боко Тиквата?! Касае се за подмяна на митничарите и граничарите на Доган-Станишевата мафия с "кадри" на Рапоня. Нищо повече от обикновена смяна на караула на свиленградската митница със съответно пренасочване на "куфарчетата". "Дайте ми Солунската митница", казваше Бай Ганьо, "друго не ми требва"!

Е САМО ДВАМА ЛИСА ? Б...АХ МАМУ ИЗЛАГАТЕ СЕ БЕ ХОРААААААА. И ДЕЦАТА ЗНАЯТ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ... КАКВО ПРАВИТЕ???????

Yжас 557 189 975 лева . Hе мога да повярвам на очите си! Tова е огромна сума!

Махни ги тези простотии с тези суми,бе.То, ако е така ние за няколко месеца ще сме изплатили всичко.Бъркат ни в мишлярника, ако са точни трябваше досега да са заключили собствениците на цигарите.Заключили шофьора и онези ,които трябвало да ги разтоварват, къде и при кого ще ги разтоварват бе шмульовци.

Не обиждай полицаите!Там има мърша, но има и свестни момчета и бачкат ,въпреки,че знаят за такива,като теб.

хм, да е митничар и да е свестен... Може да има такова нещо ама не вярвам, че ще го видя...

ББ, казваш ще обединиш НАП и Митници. Ами един въпрос: Какво оправи до сега, та се захвана с Приходните агенции. То е ясно, че не разбираш от тези неща. То би трябвало да разбираш от пожарна, ама като чувам, че и там са в стачна готовност, май и от това нищо не разбираш. Изобщо що се мъчиш? Като искаш да оправиш митниците махни всички служители, свързани с полицията там/то не че останаха други, а виждаме та до къде са я докарали след като и ти си го видял/. Не разбрахте ли, че полицай фиск не пълни? На полицая му дай да изнудва, да интриганства, да крие некомпетентността си - тези които знаеха и можеха Ало Ваньо ги махна. Доста други неща би трябвало да се направят за да се затегне контрола по границата. Мат`рял има, само, че го унижихте и затрихте....

Цената на цигарите не е висока ,защото ЕС го иска.Висока е ,защото ,ако е нормална няма да има контрабанда.Дръж цените високи и вкарвай евтина контрабанда.Ти направо искаш да унищожиш държавата.

Държавата се бори с митничарите кой да прибира повече от гърба на народа. Може ли търговската цена на кутия цигари да е 20 пъти по висока от производствената цена? Печалбата от тази кражба от народа отива за бонуси на паразитите по държавните служби

МФ не е ли и сега общата шапка. Не е ли Министъра на финансите най-важния министър. МВР какво ще каже за гнилата ябълка Гранична Полиция. Де е Танов

Някой може ли да ми обясни с думи прости, като на прост човек, какви точно проблеми ще реши сливането на НАП и Митници?! Питам за проблеми, които не могат да се решат по НИКАКЪВ друг начин? Защото за проблемите, които ще се предизвикат не е нужно да се връщаме много назад - през 2006г. сляха Данъчни и НОИ и направиха НАП - години трябваха, за да улегнат нещата, а тъчането от гише на гише и вдигането на рамене бяха ежедневие... Та пак да питам разбирачите - КАКВО точно ще стане, като се слеят двете агенции? Явно мухоБойко си представя нещо такова - имам две бракми пред блока, ама като ги събера в една - очаквам да стане поне Ферари... Ами едва ли ще стане, г-н "премиер", само ще стъжниш живота на комшиите си докато ремонтираш бричките си...

Това е изпитан управленски номер на баце. Ще съкрати всички от АМ. И за да започнат отново в НАП , ще трябва да подават молби за започване на работа. На тях ще напишат "не" И по този начин бардакът ще смени ку.вите.

Идеята на мухоБойко ми се изясни... Само не ми се изясни КОЙ ще работи на пунктове, мътрешни митници и т.н.?! Германци ли ще докара, шведи ли или просто Бистришките тигри? Щото "Кадри решает всьо", както го е казал един неособено обичан човек...

В новините по ТВ показаха коментара на чакащите тир шофьори,бяха доста съдържателни относно " спец операцията"

И кой би повярвал, че такъв канал може да се организира от служители на самата митница и граничните полицаи на пункта? Контрабанда от подобен мащаб се организира, ръководи и експлотира от много високо. А митничарчетата са . . . пушечно месо!

затова ли имат такива къщи, вили, коли, часовници и т.н. - митничарите - ха ха ха с 600лв. заплата - ха ха ха

Напротив, кръгът е в самата митница. Другото е изключение. Така е в реалността.

Разбирам озлоблението Ви, сигурно сте от този край, дълго сте мечтали да работите на пункта, но не са Ви приели. И не са сбъркали - не сте в час!

Все още не е установено на кого са цигарите, а било контролирано,скъсали телеграмата за контрола.Може би,ще е удачно, ако слеят НАП,Митници и Нар. събрание.Тогава празно няма да има!

Kalin

Тоя цирк с митниците са разиграва винаги когато се сменя една власт с друга.За пред хората това е борба с контрабандата ,а реално просто е смяна на собствениците на каналите и.Всичко ще мине и затихне когато сегашните уредят въпроса да се отчитат парите от нея при тях в размера който те са решили че заслужават.Прах в очите на хората нищо повече.

Кви са тия 557 милиона и кусур бе?

Е ненадежно охранявана, аташирайте към митничарите икомомическа полиция, та да се въведе някакъв ред и който го наруши - не уволнение, а направо ефективни присъди за застрашаване на нац. сигурност. До кога ще се правите на щрауси.?!

КУЛТОВ КОМЕНТАР В ДИР-А "БАТ БОЙКО ОТВОРИ ТАЙНИЯ СЕЙФ У ДОМА И ВИДЯ ЧЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ БОРБАТА С КОНТРАБАНДАТА СА ОТЧАЙВАЩИ " ... КВО ДА ДОБАВИШ НА ТАКЪВ БИСЕР:)

DIDA

Каква я мислехме октомври миналата година, каква стана.....

Боикооо това отдавна трябваше да стане нап трябва да е в контрол какво се вася и изнася.тези милиарди заеми които взехте от там изтичат и хазната е празна . не чакай а деиствай .

DIDA

"....борбата с контрабандата са повече от отчайващи." Така е г-н Борисов, докато не се разплете случая "Ало, Ваньо!" така ще бъде, че и още по-лошо!!!

Хора да няма грешка, половин милиард?

зависи - може ли да натовариш цигари за 80 милиона в един тир? А те може да са били от онея специалните цигари ;)

Тази сган настанила се по възловите за България места, които носят на държавата приходи трябва да се обезвреди със всякакви средства! Настоящото правителство след смяната на шефовете на службите и юркано от депутатите на Реф. Бл. почва да си върши работата! Това е истината!

Абе бойкоо , що се правиш на ебана глава , я кажи по добре кой им нарежда на тия кальомпита митничарчета да си затварят очите , те не взимат сами такива решения ами още при назначаването си са наясно че това е част от работата или няма работа , ти май и ти си част от тая далавера ( непряко -разбира се ) и тва е показна акция за замазване очите на обществото и стягане на редиците -който не слушка му спрятате една такава акцийка с камери и всичко е наред - мизерници , повръща ми се от вас и тези пи Ар акции , направете нещо истинско , което РЕАЛНО да подобри живота на хората

Трябва да се създаде нацяло нова гранична структура-нови принципи и нови кадри....а старата поетапно да се разформирова и да посети затворите за дълго време+конфискация на имуществото+недопускане до държавна служба доживот!!!!!

Точно така! Трябва да се започне на чисто. Например турските ни съседи са си подменили около 70% от митничарите. Миналата година пътувах често до там и ми направи впечатление колко са млади техните служители - средна възраст около 23-24 години...

Ако само митничарите са мед ще ги намажем, лекари, общинари , съдии, учители, професори , управляващи, и зр.

След като става дума за толкова пари след празниците ще си джиткат с лимузините насам натам.За милиони няма закони

Явно е нужно засичане на информацията от двете организации, пък както искате така го наречете. Според много хора Б-я може да се изхранва само от гео. си разположение при германска организация и дисциплина. Заплати и наказания също Германски.

В България няма справедливост.

Всичкото е един филм като всички останали за 3-4 дена и после старата песен с нови певци.

Отворено писмо от МВР до Митничари, каналджии и трафиканти: "Днес ще се проведе спец акция на К. Андреево. Моля, ползвайте обиколни маршрути". С Уважение: Министър на ВР

само да не си повярвате еиииии че ще спрете контрабандата . аиде прятни санища за шенген.

Само некадърници могат да говорят за обединение на двете агенции!Запомнете,митниците НЕ СА ПРИХОДНА АГЕНЦИЯ!Тяхното задължение е да опазват здравето на хората чрез контрол и задържане на стоки като,НАРКОТИЦИ,ОРЪЖИЕ,ХРАНИ И СТОКИ увреждащи здравето,ЖИВОТНИ иРАСТЕНИЯ,на които вноса е контролиран!Целта на МИТНИЦИТЕ не е да пълни продрания бюджет!

моля??? ти май не си наясно. Митниците са 100% граничен НАП, който следи и облага с акцизи и ДДС вноса. Така е било от хиляди години в глобален мащаб.

Премиерът отвори сейфа и набързо пресметна, че в борбата с корупцията не са настъпили съществени изменения.

СТАТИЯ ОТ 26 СЕПТЕМВРИ 2011 В ГЛАСОВЕ "Пашата прибира 1 млрд. лв. за Бойко от контрабанда" Паскала е главният конкурент на Доктора. Контрабандната схема на Паскала не се е променила много през годините, припомнят си отлично запознати. Нашите източници твърдят, че съществува аудиозапис, в който споменатият Николай Паскала признава, че работи за Румен Николов Пашата. Пашата е бивша барета, сред основателите на силовата групировка СИК, която се свързва със сегашния премиер Бойко Борисов. Румен Николов е сред мистичните фигури на ъндърграунда, рядко излиза на светло, но е сред малцината бивши приятели на сегашния премиер, които той не атакува. Твърди се, че тъкмо Румен Николов движи в сянка много от бизнес делата на министър-председателя. :))) ЯВНО НЕ СА СЕ РАЗБРАЛИ ЗА ПАРИ :))

МВР РАЗЧИСТВА КОНКУРЕНЦИЯТА ЗА ДА МОГАТ ТЕХНИТЕ КОНТРАБАНДИСТИ ОТ СИК ДА ВКАРВАТ ЦИГАРИ :)))) ..... НЕ МА ПИТАЙТЕ КАК ГО ЗНАМ - АМА ГО ЗНАМ - ГОТОВ СЪМ ДА ГО КАЖА ПРЕД СЪДИЯ В ПРИСЪСТВИЕТО НА АДВОКАТ МИ :)))

Детройт, абсолютно си недостижим в класацията за най-тъпия соцатакист, казвам ти го и без адвокат.

Гербаджийските идиоти сте просто недостижими.

Евала! В момента Велко договаря кинтите!

Ало, ЕГН-то удря склад за контрабандни цигари в София. ЦВИНОКИО не знае за удара... Няма и седмица - ЦВИНОКИО удря ТИР с контрабандни цигари на Свиленград. Ало, ЕГН-то тоз път не знае за удара... Та откъде са върна преди два дни Ало, ЕГН-то? И дъл няма връзка в тез показни акции..

За това няма пари в хазната тези които трябва да я пълнят, пълнят собствените си джобове.

Лоша работа, ще трябва да удължим маршрутите през Лесово и Кулата! За изборите през октомври Бочко ми е възложил персонална задача: 100 милиона и нито $ по-малко!

Ало, Ваньо,къде е моето?Щом не снасяте ще Ви натискам!

"Митничарите и граничарите, меко казано, абсолютно ненадеждно охраняват границите, заяви вчера премиерът Бойко Борисов", но важното е, че за да бъдем тип-топ за Шенген, оня кенеф на Калотина беше надлежно боядисан - както беше заявил навремето все същият премиер Бойко Борисов, и чудно защо не ни приемали.

"Бойко Борисов: Ало! Ваньо Танов: Ало! ББ: Какво праиш, Танов? ВТ: Нищо пуснали сте ми съобщение, звъня на тоя номер, но ми пише, че е грешен кодът ББ: Не, бе, тва му е ЕГН-то, бе, не мобилен. ВТ: А-а-а ББ: Тва му е ЕГН-то. Тва е едно момче къде рита топка с мене, бе, там от Аерогарата И там на Манченко брат му, некъв Манченко бил, но той поне идва да рита с мене по обед, го преместил на друго место. ВТ: Еми ще го реша веднага. ББ: Айде, виж го и ми звънни! ВТ: Добре! ББ: Айде!

Затвор трябва, някой митничар трябва да влезе в затвора. А дано, ама надали...

ще влязат тия, дето забравят дела на тиквата !

Интересно, как обединяването на НАП и Агенция митници, ще повлияе на конрабндата? Подозирам, че целта е стеснаване на кръга на облагодетелсваните и насочване на паричния поток към опредлена партиина каса. Нали се задават месни избори.

Прав си - не се задават "местни" избори, а "месни".

На всяко прасе му идва Коледата, и на всяко агне Великдена. Това зависи само от нас - но за съжаление ние сме овце (или "уфси").

Получава се рязане на "тумори", лобита на срастнати с АМитници висши управляващи органи, които са неконтрулеруеми, при осъществяването на събирането на приходите, за които реално е изградена НАП.

Нагледали сме се на подобни фишеци. Симулация на активност. Театър за наивници.

Чета коментарите и се чудя: като не ги закачат митничарите - вие сте недоволни, като се захванат с тях- пак сте недоволни. Няма угодия.

Изнасяме качественото и внасяме евтин боклук отлежавал в камерите с изтекъл срок на годност!

Сега г-н Премиера да се обади на неговия колега и да го попита как преди години постъпиха комшийте и да вземе пример.

Каква е ролята на Вальо Танев /лично назначение на Борисов/като шеф на митницата?Самият ББ каза, че цялата граница е разграден двор!Нищо не разбирам , а не съм чак толкова задръстен.

до сряда, какво - точно коя сряда ли?Бе те тъпи ама не чак толкова!

Коментари - Обвинения за митничари и спецоперация на ”Капитан Андреево” | Днес.dir.bg

Обвинения за митничари и спецоперация на ”Капитан Андреево”

Двама митничари получиха обвинения, а полицията проведе специализирана операция на ГКПП "Капитан Андреево".

Обратно в новината

Коментари - Обвинения за митничари и спецоперация на ”Капитан Андреево” | Днес.dir.bg

Коментари

Митничарите и граничарите, меко казано, абсолютно ненадеждно охраняват границите, заяви премиерът Бойко Борисов и е готов да предложи обединяване на НАП и Агенция "Митници". Бойко Борисов и е готов да предложи обединяване на Агенция "Митници" с Националната агенция по приходите, която проспа аферата за милиарди на Корпоративна търговска банка, доходите на Цветан Цветанов и е приходната агенция която излъга, че Христо Бисеров е декларирал надлежно пред НАП доходите си като народен представител и от наем на имоти....Борисов заради бълхата ще изгори юргана.

Точно като в момента, след като в края на март на ГКПП Капитан Андреево бе осветена изключително нагла схема за контрабанден внос на цигари, зад която казват, че стои точно той. По канала на Паскала, който действа горе-долу от времето на служебното правителство на Георги Близнашки, всяка седмица през най-корумпирания пункт в Европейския съюз преминавали по 4 тира с цигари, като стойността на всеки от тях е около 8 милиона лева. Казано с други думи, благодарение на блестящата организация на Паскала, за която герои като Самоковеца, Хафти и Доктора могат само да завиждат, всеки месец в България са влизали като призраци 16 тира с цигари за около 130 милиона лева. Турските власти многократно са подавали информация за този канал, но се оказва, че българските митничари са скривали и унищожавали факсовете с регистрационните номера на камионите. Сега се налага валията в Одрин да разпознава по снимки българските митничари, за да посочи на кого лично е предал данните.

....но се оказва, че не българските митничари са скривали и унищожавали факсовете с регистрационните номера на камионите, а Гранична полиция. По този повод може да се разсъждава: кой е унищожил факса

Това че има контрабанда, означава, че Държавата получава доста пари от Митницата, за разлика от Данъчното( НАП ). В същото време, разни Директори в Данъчното, тъй като нямат приходи, се чудят как да запазят и да не Уволняват и Съкращават роднините си, а също и хора взети срещу Подкуп. Затова и, тия Директори в Данъчното искат да вземат работата, на хора в Митницата и постоянно приказват за Сливане.... В Митницата са необходими Уволнения на всякакви Корумпирани Шефове, и корумпирани Митничари, а в Данъчното са необходими Уволнения- НАРЕД, тъй като вече не носят достатъчно приходи на държавата, за да получават заплати. А и освен това, тия Данъчни инспектори- БЕЗДЕЛНИЦИ, май получават доста по- големи заплати от Митничарите.

Защо му се връзвате на изпитания двуличник и манипулатор Боко Тиквата?! Касае се за подмяна на митничарите и граничарите на Доган-Станишевата мафия с "кадри" на Рапоня. Нищо повече от обикновена смяна на караула на свиленградската митница със съответно пренасочване на "куфарчетата". "Дайте ми Солунската митница", казваше Бай Ганьо, "друго не ми требва"!

Е САМО ДВАМА ЛИСА ? Б...АХ МАМУ ИЗЛАГАТЕ СЕ БЕ ХОРААААААА. И ДЕЦАТА ЗНАЯТ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ... КАКВО ПРАВИТЕ???????

Yжас 557 189 975 лева . Hе мога да повярвам на очите си! Tова е огромна сума!

Махни ги тези простотии с тези суми,бе.То, ако е така ние за няколко месеца ще сме изплатили всичко.Бъркат ни в мишлярника, ако са точни трябваше досега да са заключили собствениците на цигарите.Заключили шофьора и онези ,които трябвало да ги разтоварват, къде и при кого ще ги разтоварват бе шмульовци.

Не обиждай полицаите!Там има мърша, но има и свестни момчета и бачкат ,въпреки,че знаят за такива,като теб.

хм, да е митничар и да е свестен... Може да има такова нещо ама не вярвам, че ще го видя...

ББ, казваш ще обединиш НАП и Митници. Ами един въпрос: Какво оправи до сега, та се захвана с Приходните агенции. То е ясно, че не разбираш от тези неща. То би трябвало да разбираш от пожарна, ама като чувам, че и там са в стачна готовност, май и от това нищо не разбираш. Изобщо що се мъчиш? Като искаш да оправиш митниците махни всички служители, свързани с полицията там/то не че останаха други, а виждаме та до къде са я докарали след като и ти си го видял/. Не разбрахте ли, че полицай фиск не пълни? На полицая му дай да изнудва, да интриганства, да крие некомпетентността си - тези които знаеха и можеха Ало Ваньо ги махна. Доста други неща би трябвало да се направят за да се затегне контрола по границата. Мат`рял има, само, че го унижихте и затрихте....

Цената на цигарите не е висока ,защото ЕС го иска.Висока е ,защото ,ако е нормална няма да има контрабанда.Дръж цените високи и вкарвай евтина контрабанда.Ти направо искаш да унищожиш държавата.

Държавата се бори с митничарите кой да прибира повече от гърба на народа. Може ли търговската цена на кутия цигари да е 20 пъти по висока от производствената цена? Печалбата от тази кражба от народа отива за бонуси на паразитите по държавните служби

МФ не е ли и сега общата шапка. Не е ли Министъра на финансите най-важния министър. МВР какво ще каже за гнилата ябълка Гранична Полиция. Де е Танов

Някой може ли да ми обясни с думи прости, като на прост човек, какви точно проблеми ще реши сливането на НАП и Митници?! Питам за проблеми, които не могат да се решат по НИКАКЪВ друг начин? Защото за проблемите, които ще се предизвикат не е нужно да се връщаме много назад - през 2006г. сляха Данъчни и НОИ и направиха НАП - години трябваха, за да улегнат нещата, а тъчането от гише на гише и вдигането на рамене бяха ежедневие... Та пак да питам разбирачите - КАКВО точно ще стане, като се слеят двете агенции? Явно мухоБойко си представя нещо такова - имам две бракми пред блока, ама като ги събера в една - очаквам да стане поне Ферари... Ами едва ли ще стане, г-н "премиер", само ще стъжниш живота на комшиите си докато ремонтираш бричките си...

Това е изпитан управленски номер на баце. Ще съкрати всички от АМ. И за да започнат отново в НАП , ще трябва да подават молби за започване на работа. На тях ще напишат "не" И по този начин бардакът ще смени ку.вите.

Идеята на мухоБойко ми се изясни... Само не ми се изясни КОЙ ще работи на пунктове, мътрешни митници и т.н.?! Германци ли ще докара, шведи ли или просто Бистришките тигри? Щото "Кадри решает всьо", както го е казал един неособено обичан човек...

В новините по ТВ показаха коментара на чакащите тир шофьори,бяха доста съдържателни относно " спец операцията"

И кой би повярвал, че такъв канал може да се организира от служители на самата митница и граничните полицаи на пункта? Контрабанда от подобен мащаб се организира, ръководи и експлотира от много високо. А митничарчетата са . . . пушечно месо!

затова ли имат такива къщи, вили, коли, часовници и т.н. - митничарите - ха ха ха с 600лв. заплата - ха ха ха

Напротив, кръгът е в самата митница. Другото е изключение. Така е в реалността.

Разбирам озлоблението Ви, сигурно сте от този край, дълго сте мечтали да работите на пункта, но не са Ви приели. И не са сбъркали - не сте в час!

Все още не е установено на кого са цигарите, а било контролирано,скъсали телеграмата за контрола.Може би,ще е удачно, ако слеят НАП,Митници и Нар. събрание.Тогава празно няма да има!

Kalin

Тоя цирк с митниците са разиграва винаги когато се сменя една власт с друга.За пред хората това е борба с контрабандата ,а реално просто е смяна на собствениците на каналите и.Всичко ще мине и затихне когато сегашните уредят въпроса да се отчитат парите от нея при тях в размера който те са решили че заслужават.Прах в очите на хората нищо повече.

Кви са тия 557 милиона и кусур бе?

Е ненадежно охранявана, аташирайте към митничарите икомомическа полиция, та да се въведе някакъв ред и който го наруши - не уволнение, а направо ефективни присъди за застрашаване на нац. сигурност. До кога ще се правите на щрауси.?!

КУЛТОВ КОМЕНТАР В ДИР-А "БАТ БОЙКО ОТВОРИ ТАЙНИЯ СЕЙФ У ДОМА И ВИДЯ ЧЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ БОРБАТА С КОНТРАБАНДАТА СА ОТЧАЙВАЩИ " ... КВО ДА ДОБАВИШ НА ТАКЪВ БИСЕР:)

DIDA

Каква я мислехме октомври миналата година, каква стана.....

Боикооо това отдавна трябваше да стане нап трябва да е в контрол какво се вася и изнася.тези милиарди заеми които взехте от там изтичат и хазната е празна . не чакай а деиствай .

DIDA

"....борбата с контрабандата са повече от отчайващи." Така е г-н Борисов, докато не се разплете случая "Ало, Ваньо!" така ще бъде, че и още по-лошо!!!

Хора да няма грешка, половин милиард?

зависи - може ли да натовариш цигари за 80 милиона в един тир? А те може да са били от онея специалните цигари ;)

Тази сган настанила се по възловите за България места, които носят на държавата приходи трябва да се обезвреди със всякакви средства! Настоящото правителство след смяната на шефовете на службите и юркано от депутатите на Реф. Бл. почва да си върши работата! Това е истината!

Абе бойкоо , що се правиш на ебана глава , я кажи по добре кой им нарежда на тия кальомпита митничарчета да си затварят очите , те не взимат сами такива решения ами още при назначаването си са наясно че това е част от работата или няма работа , ти май и ти си част от тая далавера ( непряко -разбира се ) и тва е показна акция за замазване очите на обществото и стягане на редиците -който не слушка му спрятате една такава акцийка с камери и всичко е наред - мизерници , повръща ми се от вас и тези пи Ар акции , направете нещо истинско , което РЕАЛНО да подобри живота на хората

Трябва да се създаде нацяло нова гранична структура-нови принципи и нови кадри....а старата поетапно да се разформирова и да посети затворите за дълго време+конфискация на имуществото+недопускане до държавна служба доживот!!!!!

Точно така! Трябва да се започне на чисто. Например турските ни съседи са си подменили около 70% от митничарите. Миналата година пътувах често до там и ми направи впечатление колко са млади техните служители - средна възраст около 23-24 години...

Ако само митничарите са мед ще ги намажем, лекари, общинари , съдии, учители, професори , управляващи, и зр.

След като става дума за толкова пари след празниците ще си джиткат с лимузините насам натам.За милиони няма закони

Явно е нужно засичане на информацията от двете организации, пък както искате така го наречете. Според много хора Б-я може да се изхранва само от гео. си разположение при германска организация и дисциплина. Заплати и наказания също Германски.

В България няма справедливост.

Всичкото е един филм като всички останали за 3-4 дена и после старата песен с нови певци.

Отворено писмо от МВР до Митничари, каналджии и трафиканти: "Днес ще се проведе спец акция на К. Андреево. Моля, ползвайте обиколни маршрути". С Уважение: Министър на ВР

само да не си повярвате еиииии че ще спрете контрабандата . аиде прятни санища за шенген.

Само некадърници могат да говорят за обединение на двете агенции!Запомнете,митниците НЕ СА ПРИХОДНА АГЕНЦИЯ!Тяхното задължение е да опазват здравето на хората чрез контрол и задържане на стоки като,НАРКОТИЦИ,ОРЪЖИЕ,ХРАНИ И СТОКИ увреждащи здравето,ЖИВОТНИ иРАСТЕНИЯ,на които вноса е контролиран!Целта на МИТНИЦИТЕ не е да пълни продрания бюджет!

моля??? ти май не си наясно. Митниците са 100% граничен НАП, който следи и облага с акцизи и ДДС вноса. Така е било от хиляди години в глобален мащаб.

Премиерът отвори сейфа и набързо пресметна, че в борбата с корупцията не са настъпили съществени изменения.

СТАТИЯ ОТ 26 СЕПТЕМВРИ 2011 В ГЛАСОВЕ "Пашата прибира 1 млрд. лв. за Бойко от контрабанда" Паскала е главният конкурент на Доктора. Контрабандната схема на Паскала не се е променила много през годините, припомнят си отлично запознати. Нашите източници твърдят, че съществува аудиозапис, в който споменатият Николай Паскала признава, че работи за Румен Николов Пашата. Пашата е бивша барета, сред основателите на силовата групировка СИК, която се свързва със сегашния премиер Бойко Борисов. Румен Николов е сред мистичните фигури на ъндърграунда, рядко излиза на светло, но е сред малцината бивши приятели на сегашния премиер, които той не атакува. Твърди се, че тъкмо Румен Николов движи в сянка много от бизнес делата на министър-председателя. :))) ЯВНО НЕ СА СЕ РАЗБРАЛИ ЗА ПАРИ :))

МВР РАЗЧИСТВА КОНКУРЕНЦИЯТА ЗА ДА МОГАТ ТЕХНИТЕ КОНТРАБАНДИСТИ ОТ СИК ДА ВКАРВАТ ЦИГАРИ :)))) ..... НЕ МА ПИТАЙТЕ КАК ГО ЗНАМ - АМА ГО ЗНАМ - ГОТОВ СЪМ ДА ГО КАЖА ПРЕД СЪДИЯ В ПРИСЪСТВИЕТО НА АДВОКАТ МИ :)))

Детройт, абсолютно си недостижим в класацията за най-тъпия соцатакист, казвам ти го и без адвокат.

Гербаджийските идиоти сте просто недостижими.

Евала! В момента Велко договаря кинтите!

Ало, ЕГН-то удря склад за контрабандни цигари в София. ЦВИНОКИО не знае за удара... Няма и седмица - ЦВИНОКИО удря ТИР с контрабандни цигари на Свиленград. Ало, ЕГН-то тоз път не знае за удара... Та откъде са върна преди два дни Ало, ЕГН-то? И дъл няма връзка в тез показни акции..

За това няма пари в хазната тези които трябва да я пълнят, пълнят собствените си джобове.

Лоша работа, ще трябва да удължим маршрутите през Лесово и Кулата! За изборите през октомври Бочко ми е възложил персонална задача: 100 милиона и нито $ по-малко!

Ало, Ваньо,къде е моето?Щом не снасяте ще Ви натискам!

"Митничарите и граничарите, меко казано, абсолютно ненадеждно охраняват границите, заяви вчера премиерът Бойко Борисов", но важното е, че за да бъдем тип-топ за Шенген, оня кенеф на Калотина беше надлежно боядисан - както беше заявил навремето все същият премиер Бойко Борисов, и чудно защо не ни приемали.

"Бойко Борисов: Ало! Ваньо Танов: Ало! ББ: Какво праиш, Танов? ВТ: Нищо пуснали сте ми съобщение, звъня на тоя номер, но ми пише, че е грешен кодът ББ: Не, бе, тва му е ЕГН-то, бе, не мобилен. ВТ: А-а-а ББ: Тва му е ЕГН-то. Тва е едно момче къде рита топка с мене, бе, там от Аерогарата И там на Манченко брат му, некъв Манченко бил, но той поне идва да рита с мене по обед, го преместил на друго место. ВТ: Еми ще го реша веднага. ББ: Айде, виж го и ми звънни! ВТ: Добре! ББ: Айде!

Затвор трябва, някой митничар трябва да влезе в затвора. А дано, ама надали...

ще влязат тия, дето забравят дела на тиквата !

Интересно, как обединяването на НАП и Агенция митници, ще повлияе на конрабндата? Подозирам, че целта е стеснаване на кръга на облагодетелсваните и насочване на паричния поток към опредлена партиина каса. Нали се задават месни избори.

Прав си - не се задават "местни" избори, а "месни".

На всяко прасе му идва Коледата, и на всяко агне Великдена. Това зависи само от нас - но за съжаление ние сме овце (или "уфси").

Получава се рязане на "тумори", лобита на срастнати с АМитници висши управляващи органи, които са неконтрулеруеми, при осъществяването на събирането на приходите, за които реално е изградена НАП.

Нагледали сме се на подобни фишеци. Симулация на активност. Театър за наивници.

Чета коментарите и се чудя: като не ги закачат митничарите - вие сте недоволни, като се захванат с тях- пак сте недоволни. Няма угодия.

Изнасяме качественото и внасяме евтин боклук отлежавал в камерите с изтекъл срок на годност!

Сега г-н Премиера да се обади на неговия колега и да го попита как преди години постъпиха комшийте и да вземе пример.

Каква е ролята на Вальо Танев /лично назначение на Борисов/като шеф на митницата?Самият ББ каза, че цялата граница е разграден двор!Нищо не разбирам , а не съм чак толкова задръстен.

до сряда, какво - точно коя сряда ли?Бе те тъпи ама не чак толкова!