Коментари - САЩ не знаели предварително за атаката в Сирия | Днес.dir.bg

САЩ не знаели предварително за атаката в Сирия

САЩ не са били предупредени за въздушните удари в Сирия, които, както твърдят западни и израелски представители, са били насочени срещу пратки с оръжия за ливанската групировка Хизбула, заяви американски разузнавателен служител, цитиран от Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - САЩ не знаели предварително за атаката в Сирия | Днес.dir.bg

Коментари

Vibudhi

От Ай Си по-долу:"-Това е истински нацизъм в действие. ООН трябва да наложи санкции на Изреаел. И е желателно членството на Израел в ООН да бъде замразено. И да бъде блокирано движението на евреи на територията на нормалните държави. Визов контрол и никакъв допускане в Европа. По простата причина, че еврейските фашисти ще се опитат да бутнат в играта други държави, а те ще се опитат да се скрият зад гърба им. Със създаването на поредните еврейски интриги."

Ти, който се наричаш Иречек нямаш това право , защото виждам колко ти е нищожен умствения багаж.

Който сее бури ще жъне урагани. Ако талибаните завземат Сирия, това е началото на края за Израел. Не ми се мисли!

Гамал Абдел Насър, 26.05.1967: - Ако Израел се държи агресивно със Сирия или Египет, битката ще бъде тотална... и нашата основна цел ще бъде унищожаването на Израел!" После Израел увеличава територията си три пъти. В последствие, на 09.06.1967, за да оправдае ужасяващия разгром, на който са подложени Египет, Сирия, Йордания и Ирак, на същия олигофрен му се налага да измисли лъжата за "Голямата лъжа", а именно, че Египет, Сирия, Йордания и Ирак не са се били с един-единствен Израел, ами със САЩ и Великобритания. Нямало било друго обяснение на ужаса. Е... въпреки, че според тях "няма да има признаване, мир или преговори с Израел", им се налага да се откажат от надеждата за унищожаването на Израел. В последствие Израел връща повечето от завладените територии, като си запазва само стратегически области, които са от значение за отбраната му от извергите, които има за съседи. Та така се случва там всеки път, когато арабите решат да се правят на мъже, така и ще продължи да се случва...

Боже, колко мъка има на този свят, боже.

Значи така... Израел е с население около 7 милиона (вкл. арабите) на площ 28 хил. км2. с включени т. нар. Палестински територии и всичките му там ивици, възвишения и прочие. Демек в пустинята живеят с повече от 3 пъти по-голяма гъстота на населението от нас - около 250 км(-2). В целия свят живеят около 500 мил. араби. В целия свят - вкл. северна Африка. Само Арабският полуостров е около 3 мил. км2. Тоест ако всички араби от целия свят се съберат там, не могат да докарат 200 км(-2) - пак по-малка плътност, отколкото евреи И АРАБИ, натикани само в Израел. Всички войни, които са водили с арабите, до една, са започнати или провокирани от арабите. Няма и едно изключение. Всички войни са спечелени от Израел абсолютно безкомпромисно, със смазващо надмощие, независимо от грамадния арабски количествен превес. Дотолкова, че резултатът от войната Йом Кипур, при която се наложило СССР да заплашва САЩ с ядрена война за да бъде спрян Израел, арабите празнуват като доказателство, че Израел не бил принципно непобедим. Яки комплекси ги тресат и с право. Еми... не е принципно непобедим Израел, ама за арабите е. Добре, де... И кво се получава - това злодейско чифутско племе търпи да живее натикно на тясно и не посяга да си вземе от съседните полупразни земи, въпреки, че многократно е доказало, че това му е напълно по силите и че може да го направи когато си поиска. Колко голям идиот трябва да е човек, за да разбере,че в тази картинка нещо не изглежда наред. Искам един въпрос да задам на "специалистите" - познава ли някой палестинската история ПРЕДИ началото на еврейското завръщане в Израел? Например - каква е историята на "палестинския народ" през 19ти век?

Всъщност опитайте се да намерите история на арабите между Агар и Мохамед!

Чичко GOOGLE приема като начло за историята на този район идването на евреите, затова за историята на простосмъртните араби няма информация да са съществували.Този район, от напускането му от юдеите до настаняването на евреите е бил вакуум!

ти мож е нищо да не занеш, ама проблема си е твои, защо ни натрапваш незнанието, си....откакто свят светува са си били зедно смешени араби, евреи, асириици, финикиици, перси, арамеици (какъвто е христиос), ....когато сме били под турско робство, те също, после като се освобождават великите сили отделят от сирия: ливан, иордания и палестина...дамаскус е наи- древния град в цял свят..ливан е даден на франция, после ливанците ги отхвърлят, всъшност те отквърлят всиички , затова са все във воини...такива едни боини....вместо да се пениш тука, иди чадо да се образоваш....имат доста интересна история...финикииците са били доста отракани и са открили америка преди христофор колумб, след това китаи и те, пак преди колумб...

за кои чадо араби говориш? всички са под американски натиск, саудитска арабия е под американско робство, и там цари наи-голямта "демокрация"...единствените, които сае противопоставят бяха ирак - на тях им спретнаха няколко гафа и ги вкарах във воини, после ги демократизираха....и останаха сирия (ама те не са араби, а сириици и ливанци, които също са по-скоро сириици /финикиици, отколкото араби....

Мизантроп

Кой накара арабските държави до една да гласуват против решението на ООН за създаването на ДВЕ ДЪРЖАВИ - Израел и Палестина? Кой накара всички арабски държави да изритат евреите си или да ги натикат по трудови лагери? Израел изрита ли арабите си и натика ли ги в трудови лагери? Американците ли накараха арабите да нападнат Израел два дни след създаването му във войната, наречена от арабите Катастрофата? Американците ли накараха Египет да национализира Суецкия канал и да затвори него и Тиранския проток, международни морски пътища, за израелски кораби, за да ги отдели от Червено море? Американците ли накараха Египет да изгони наблюдателите от ООН съвместно с Йордания да нападне Израел за н'амси кой път в Шестдневната война... и пак да яде дървото... Американците ли накараха Египет да "изтощава" Израел с непрекъснати провокации, докато заедно със Сирия го напада навръх на еврейския празник Йом Кипур? А не бяха ли американците, които спряха Израел в тази война, щото както бяха побеснели евреите, нищо чудно сега Йордания и Египет да не същестуваха въобще и всички отдавна да бяхме забравили за палестинския проблем, а и пирамидите щяха да са доста по-сериозно проучени? Имат ли прави все пак Израел да се зщитават от организации, които съществуват с тази единствена цел - да бъдат изтрити Израел и евреите от лицето на света? И пак - айде светни мен, необразования, за историята на "палестинския народ" през 19ти век, моля! Умирам от любопитство. Не преди 1000 или 3000 години, а през 19ти век. Особено ми е интересно на какви исторически основания си мислят, че могат да искат самостоятелна държава, наречена Палестина?

Това е истински нацизъм в действие. ООН трябва да наложи санкции на Изреаел. И е желателно членството на Израел в ООН да бъде замразено. И да бъде блокирано движението на евреи на територията на нормалните държави. Визов контрол и никакъв допускане в Европа. По простата причина, че еврейските фашисти ще се опитат да бутнат в играта други държави, а те ще се опитат да се скрият зад гърба им. Със създаването на поредните еврейски интриги.

Нови звезди забелязвам във форума...голяма активност голям хъс...ма като гледам червените украшения на новите звезди дето растааат ли растат нещо май не им спори пропагандата...

Ааа извинявам се забравих традиционната дружелюбна усмивка...ето я и нея )))))))))))))

Просто американската "стелт" технология не работи при дъжд. При дъждовоно време са порнати всички свалени американски самолети в Сърбия/

Товаришчи, за да разберете (ако сте в състояние) къде е силата на USA, пуснете си Immigrant Song на Led Zeppelin. Приятно слушане товаришчи.

Сутринта преди да излезна този псевдо Иречек беше изходил един куп глупости по какви ли не въпроси. Сега виждам, че цял ден не е спирал. По същият начин стои въпроса през работните дни! Това ли са наетите анонимни "блогъри", които трябва да формират "социално" поведенеи и мнение из Мрежата ? Ами тези клалкьори напълно обезмислят Интернет и Интернет медиите.

Въпросът е един и основен: България се ограбва 32 години от бкп/дс, под мъдрото ръководство на кпсс/кгб/гру. Държейки всички медии, те втълпяват на тъпата бг популация, че е ограбвана от евреите и уса.

Вперед товаришчи, победа будет за нами.

изсраел пак серат нови воини....ама нищо не знаели, о, бомбата и тои ни чул, ни видял....горката сирия...с вътрешните пробелми насадени от вън ли да се оправят или с изсраелските агресори...да разчитаме, че русия ще оправя нещата, както обикновено....българия да стои надалеч от тези конфликти...

Кво се изхождаш,дет не ти е мястото Чети Папа-гал,учи се и тотава говори!

Осъзнаваш ли поне малко, идиотщините които пишеш? Не е възможно да си толкова тъп. Тука сте се събрали няколко "умника", но ти пич, направо нямаш стигане.

Царят е прав драги, но който разбрал, разбрал...

Остави го този - това е хан Путку. От време на време си сменя името все с подигравателни към Българската нация псево-псевдоними. На заплата е в "Отворено общество" на Сорос и на граждански договор в "Шалом" - едно от еврейските организации в БГ. От сутрин до вечер е компетентен по всички възможни теми.

Обама уууволнява всички от ЦРУ и Военното разузнаване ,защото ни са чули ни видяли, че Израел напада Сирия.Това е трагедия за най-силната и най-воено технологична армия в света.Манипулативни смешки за наивници от нашият нов "Голям брат,,.

Джуджето дългоноско иванджийски пак почна да халюционегира.

Ако снимката е от високоточен хирургически удар на израелската авиация - това което се вижда по-скоро напомня на 'точния' удар с ракета в горна баня. А предполагам евреите не са уведомили сащ за атаката защото американската администрация се напълни с мюслита и не се знае кой за колко разузнавания работи.

Говори се, че първата атака е била самолетна и е свален един израелски самолет. Дали е така...не знам. Бисмарк бил казал, че най се лъже по време на лов, война и избори. Ясно е само, че ракети са падали, ама кой, от какво ги е стрелял...??Атакуващите имат право на изненада, защитаващите се - на укрепване.

"защото сте некадърни за хилядолетия своя да създадете"- ...не че не са могли, а не са искали, -като циганите- без "гостоприемник" не могат, макар че при евреите по-скоро е симбиоза, а не чист паразитизъм.

И аз имах глупостта да мисля така.Ама си ме гътнаха..

Не съм антисемит, не съм арабофил, но това последното ми припомня израза- мръсни евреи. За тези няма международни закони, има само- техните интереси. По какво се различава тяхното от действията на оня луд- Хитлер- да поставиш света пред свършен факт. Звучи много демократично. По смисъла на новата демокрация- аз и само аз, майната им на другите!

Съвецките агитаторчета изпълзяха и се развихрят. Ни шагу назад, товаришчи.

Галфон.

Да ви питам,професорите по тероризъм - ако знаете,че съседа ви подготвя адска машина за вашето семейство,няма ли да се опитате да го обезвредите.И за чий деца ще помислите,първо...щом,като искат да убият вашите?!? Я не се правете на хумманни,клишета,такива!

Иргун Цевай Леуми ( Национална военна организация) е терористична организация на еврейски заселници-ционисти в Палестина. Отговорна за множество атентати и убийства. Създател на организацията е Владимир Жаботински. Основните противници на Иргун са британската власт в Палестина и местното арабско население. Организацията носи отговорност за няколко терористични акта, най-значимият от които е атентатът от 22 юли 1946 г. в хотел Цар Давид в Йерусалим. Организацията е разпусната през 1948 г. като нейните членове и оръжието и се вливат в Цахал (Израелските отбранителни сили - Армията на Израел)

Министър Председател на Израел както знаем е Бенджамин Натаняху. Той е и лидер на управляващата в Израел Партия Ликуд .... ... А историята на Партията Ликуд е следната :))))) В июне 1948 года на базе Иргуна !!!!! было создано политическое Движение Херут !!!!! (председатель М. Бегин) На выборах в Кнессет 1-го созыва, прошедших 25 января 1949 года, движение Херут получило 11,5 % голосов. В 1974 году на базе Херутa и нескольких более мелких партий была образована партия Ликуд !!!!!!. В 1977 году бывший глава Иргуна Менахем Бегин стал премьер-министром Израиля в результате победы партии Ликуд на выборах.

Не знам за клишетата, но някои в желанието си да са оригинални - изпростяват. По вашата логика ВСЯКА агресия може да е ОПРАВДАНА като превантивна. Циганите ни крадат превантивно, защото имат информация, че ако не ни изпреварят, ние ще ги оберем... Освен оригиналнечене, вложете малко мисъл! В случая какво се канят да правят Сирия? Нямат си достатъчно вътрешни проблеми и външни врагове, че се канят да обявят война на Израел?? Луд сте за връзване...

Вие вложете размисъл,защото и тук в Израел почти всеки ден децата бягат в бомбоубежища,за възрастните се разбира.Нямате понятие от истинската действителност и се правите на това,което НЕ сте! Израел си плаща "наем" на палестинците,какво имат тези мангали,освен хумус и арабски питки?!?!Защо толкова много мюсюлмани живо и здраво си живеят в Израел и никой не ги игнорира - получават всички социални условия,като израелците.Далеч сте хора от Истината,не се излагайте неподготвени.

Като има глупаци, да вярват ко-о-олкто си искат!

Като не са били информиране да го приемат като терористичен удар и да предприемат офанзива срещу израелските терористи както правят навсякъде по света. Или тоя път политиката е друга ?

Аууу... Кво нещо... Разстоянието от Израел до: - България - около 1200 км. - Русия - пак толкова. - Китай - около 3600 км. - САЩ - 9000 км. И ни осведомяват, че САЩ не били уведомени. Ми добре... А на бас, че Вануату, Кирибати и Науру също не са били уведомени!

Мдаа..и това разбира се е от човек пиещ кафето си в пентагона... Много сте смешни всички "знаещи" говорещи като очевидци за "факти" прочетени тук-там, чути тук-там.... То май цялата световна политика се съгласува с бг- всеки в бг е експерт и детайлно запознат с всичко...

"много сте смешни всички.."- а вие защо не се смеете? То иначе форума е само за експерти от "Пентагона" , ама днес какво му става...

Отряд кораби на Руския Тихоокеански флот направиха посещение в Иран и преминаха Суецкия канал. Очаква се през втората десетдневка на Май да посетят руската военна база в Таурус Сирия и да разтоварят товари ... - Два от корабите са десантни от типа БДК проекта 775 и могат да носят до 480 тона карго (250 морска пехота и 10 танка ) .... :)))))

Съвецки рубладжийчета, не се ли уморихта да тиражирате опашата лъжа, че Бг била американо-еврейска колония. Ако беше така: 1.Щяхме да строим АЕЦ "Уестингхаус"; 2.Газът и бензинът щяха да са пъти по-евтини; 3.Нямаше да има безконтролни съвецки пристанища (не е само Росенец); 4.Щяха да се събират всички дължими на държавата мита, акцизи, данъци, такси; 5.Нямаше престъпници рецидивисти да се разхождат свободно, че и да обикалят TV-та и да се жалват колко са репресиране. 6. Отдавна щяхте да копаете канала Русе-Варна (изключително ефективен национален обект) и още много други юбавини. Но за съжаление не е така.

Забравил си да споменеш, че и наемите по Витошка, които прибираш щяха да са не 30 /благодарение на чичо си Сам/, а 100 евра.

Прибирам наемите от заменките, които ми подари станишев.

В интернет пространството се говори, че атаката не е била от самолети, а с ракети с далечно действие. Ако няма обявена война и съответните ПРО не са в пълна бойна готовност.

Прав си - не еврейте държат САЩ, а банкерите (но те са предимно евреи - Родшилд, Рокфелер...) На банкерските кланове не им пука за Израел и обикновенните евреи, даже може да ги жертват, ако имат изгода.

Я пак кои са евреи? Провери по-подробно.

Хаха-дясната ръка не знае какво върши лявата.Тия ги разправяйте на баба ми.

Съвецките и китайските "комунисти" защо не се намесват ? Какво чакат, та не защитават братска Сирия? Може би замислят тайнствена, свръхсложна операция?

Тва може да го роди само празната тиква на един костомолец, който виси по цял ден по форумите.

Това е неправдоподобно и жалко!Сирия и Израел са на прага на война!

ТОВА беше обявяване на война, за която Сирия не е готова, поради вътрешни проблеми. Тези дни ще се разберат последиците...

sawo

Тролстването дава ли ти някаква утеха, или просто комплексите са твърде големи?

За големите им пушкала може да се каже, че са руски, ама що ми се струва, че по-малките са казанлъшко производство...!?

ВЧЕРА ВИ ВИДЯХ КАТО САТАНА.НО ДНЕС СТЕ АНГЕЛ.

имат съвместен оперативе щаб , цял етаж в трето крило на пентагона , така че се знае и утрешния наряд в израелската армия , да не говорим за реална военно-тактическа операция , подготвена и утвърдена от израелското правителство

"... имат съвместен оперативен щаб , цял "етаж в трето крило на пентагона..." По-страшно е - целият пентагон е техен и не само той, белият дом, уолстрийт, федералният резерв, всички банки и големи корпорации, средствата за масова информация, филмовата индустрия и т.н. и т.н... САЩ отдавна не са САЩ, а една огромна еврейска колония.

,,,САЩ отдавна не са САЩ, а една огромна еврейска колония" , В КАКВАТО ВСЪЩНОСТ СЕ ПРЕВРЪЩА И БЪЛГАРИЯ.

Добре де, сега като научиха какво?? Оправдават ги като суверенна държава. А утре, ако Сирия гръмне нещо на Израелска територия и обяви, че е грумнала доставка оръжия за терористите, воюващи срещу режима, аршина същия ли ще бъде или ще се обвини Сирия в агресия?? Отговор не се нуждая, защото знам, че задавам реторичен въпрос.

...за всички световни катаклизми! Целия близък изток мрази евреите, а и като цяло по света са най мразения етнос! Значи, има защо! И те непрекъснато го доказват! А жертви на бруталната им политика са не само атакуваните от тях народи, но и самите те, по-точно обикновените жители. Същото важи и за САЩ.

САЩ и евреите са две различни теми, които не бива да се бъркат. В момента са единни, но нищо не може да се каже за утрешния ден, Агресията на евреите е породена от религията им на богоизбран народ, а тази на американците - от чувството им за малоценност, като измислен народ (а и създаден чрез агресия). В момента ги крепи обща цел, като се използват един-друг, но един ден ще се разбере кой е бил глупака (ако останат живи хора).

И пушкалата от междузвездни войни да имаха, пак някой трябва да им пусне тока и да натисне копчето.

О, нима! Как така?

Мда- и мен никой не ме уведоми!

Леле, плазмодият се събуди. Надрусан и насран. Каквото и да каже, все си е Асан.

Добре бе мързелив арабин,ходи работи,а не стой по цял ден пред компа.

Коментарът ти няма отношение към темата, съдържа обидни думи и спам.

Ух милите те! НЕ ЗНАЕЛИ! Когато си събориха кулите, на двадесетата минута "знаеха" кои са "гадните терористи"... Гьобелс се върти в грома като ги слуша! 100% съм сигурен!

Не се върти, а го е яд че изглежда като първокасник пред тях.

БатиГого

Ами за тва се върти! От яд,че тея са по-добри от него в изкуството да манипулираш хората! Дет се казва" УЧЕНИЦИТЕ НАДМИНАХА УЧИТЕЛЯ СИ!

Ze beseder,beseder

Беседер!

Пълни глупости!!! Евреите не правят нищо , което не е одобрено от ЕВРЕИТЕ управляващи САЩ!!

Какво е "гаф" според управляващите във Вашингтон? Това е случайно изказване на истината. В този случай "гаф" няма.

"Израел не заявява изрично, че стои зад атаките. Ударите са били нанесени от военновъздушните сили на Израел."... Това е типичното еврейско измекярство, предназначено за зомбите. Откакто терористите, сори бунтовниците, в Сирия загубиха откъм сила, евреите си изсипаха ракетите върху сирийците, защото виновни за това била Хизбула... Не, Асад е виновен за всичко, защото се бил изпи.ал накриво. Затова юдеите, види те ли, трябвало да го ликвидират.

А какво ли е нашето българско измекярство? А какво е твоето арабско измекярство?

Ами еврейското измекярство е нагло, българското е просташко, а арабското е подло.

защо ИЗОБЩО трябва да бъдат уведомени?

АКО НЕ Е ЕВРЕЙСКОТО ЛОБИ ВЪВ ВАШИНГТОН, ИЗРАЕЛ....

Абе туй ЦРУ-то не си върши работата. Няма ли да ги накажат?

Сирия по план трябва да бъде разделена между Турция (района на Алепо), Кюрдистан (Сирийски Кюрдистан) , Саудитския халифат (континенталната част) и Израел (богатите на вода Голански възвишения)

Идеално-нека бъде разделена-сега!!!!

Коментари - САЩ не знаели предварително за атаката в Сирия | Днес.dir.bg

САЩ не знаели предварително за атаката в Сирия

САЩ не са били предупредени за въздушните удари в Сирия, които, както твърдят западни и израелски представители, са били насочени срещу пратки с оръжия за ливанската групировка Хизбула, заяви американски разузнавателен служител, цитиран от Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - САЩ не знаели предварително за атаката в Сирия | Днес.dir.bg

Коментари

Vibudhi

От Ай Си по-долу:"-Това е истински нацизъм в действие. ООН трябва да наложи санкции на Изреаел. И е желателно членството на Израел в ООН да бъде замразено. И да бъде блокирано движението на евреи на територията на нормалните държави. Визов контрол и никакъв допускане в Европа. По простата причина, че еврейските фашисти ще се опитат да бутнат в играта други държави, а те ще се опитат да се скрият зад гърба им. Със създаването на поредните еврейски интриги."

Ти, който се наричаш Иречек нямаш това право , защото виждам колко ти е нищожен умствения багаж.

Който сее бури ще жъне урагани. Ако талибаните завземат Сирия, това е началото на края за Израел. Не ми се мисли!

Гамал Абдел Насър, 26.05.1967: - Ако Израел се държи агресивно със Сирия или Египет, битката ще бъде тотална... и нашата основна цел ще бъде унищожаването на Израел!" После Израел увеличава територията си три пъти. В последствие, на 09.06.1967, за да оправдае ужасяващия разгром, на който са подложени Египет, Сирия, Йордания и Ирак, на същия олигофрен му се налага да измисли лъжата за "Голямата лъжа", а именно, че Египет, Сирия, Йордания и Ирак не са се били с един-единствен Израел, ами със САЩ и Великобритания. Нямало било друго обяснение на ужаса. Е... въпреки, че според тях "няма да има признаване, мир или преговори с Израел", им се налага да се откажат от надеждата за унищожаването на Израел. В последствие Израел връща повечето от завладените територии, като си запазва само стратегически области, които са от значение за отбраната му от извергите, които има за съседи. Та така се случва там всеки път, когато арабите решат да се правят на мъже, така и ще продължи да се случва...

Боже, колко мъка има на този свят, боже.

Значи така... Израел е с население около 7 милиона (вкл. арабите) на площ 28 хил. км2. с включени т. нар. Палестински територии и всичките му там ивици, възвишения и прочие. Демек в пустинята живеят с повече от 3 пъти по-голяма гъстота на населението от нас - около 250 км(-2). В целия свят живеят около 500 мил. араби. В целия свят - вкл. северна Африка. Само Арабският полуостров е около 3 мил. км2. Тоест ако всички араби от целия свят се съберат там, не могат да докарат 200 км(-2) - пак по-малка плътност, отколкото евреи И АРАБИ, натикани само в Израел. Всички войни, които са водили с арабите, до една, са започнати или провокирани от арабите. Няма и едно изключение. Всички войни са спечелени от Израел абсолютно безкомпромисно, със смазващо надмощие, независимо от грамадния арабски количествен превес. Дотолкова, че резултатът от войната Йом Кипур, при която се наложило СССР да заплашва САЩ с ядрена война за да бъде спрян Израел, арабите празнуват като доказателство, че Израел не бил принципно непобедим. Яки комплекси ги тресат и с право. Еми... не е принципно непобедим Израел, ама за арабите е. Добре, де... И кво се получава - това злодейско чифутско племе търпи да живее натикно на тясно и не посяга да си вземе от съседните полупразни земи, въпреки, че многократно е доказало, че това му е напълно по силите и че може да го направи когато си поиска. Колко голям идиот трябва да е човек, за да разбере,че в тази картинка нещо не изглежда наред. Искам един въпрос да задам на "специалистите" - познава ли някой палестинската история ПРЕДИ началото на еврейското завръщане в Израел? Например - каква е историята на "палестинския народ" през 19ти век?

Всъщност опитайте се да намерите история на арабите между Агар и Мохамед!

Чичко GOOGLE приема като начло за историята на този район идването на евреите, затова за историята на простосмъртните араби няма информация да са съществували.Този район, от напускането му от юдеите до настаняването на евреите е бил вакуум!

ти мож е нищо да не занеш, ама проблема си е твои, защо ни натрапваш незнанието, си....откакто свят светува са си били зедно смешени араби, евреи, асириици, финикиици, перси, арамеици (какъвто е христиос), ....когато сме били под турско робство, те също, после като се освобождават великите сили отделят от сирия: ливан, иордания и палестина...дамаскус е наи- древния град в цял свят..ливан е даден на франция, после ливанците ги отхвърлят, всъшност те отквърлят всиички , затова са все във воини...такива едни боини....вместо да се пениш тука, иди чадо да се образоваш....имат доста интересна история...финикииците са били доста отракани и са открили америка преди христофор колумб, след това китаи и те, пак преди колумб...

за кои чадо араби говориш? всички са под американски натиск, саудитска арабия е под американско робство, и там цари наи-голямта "демокрация"...единствените, които сае противопоставят бяха ирак - на тях им спретнаха няколко гафа и ги вкарах във воини, после ги демократизираха....и останаха сирия (ама те не са араби, а сириици и ливанци, които също са по-скоро сириици /финикиици, отколкото араби....

Мизантроп

Кой накара арабските държави до една да гласуват против решението на ООН за създаването на ДВЕ ДЪРЖАВИ - Израел и Палестина? Кой накара всички арабски държави да изритат евреите си или да ги натикат по трудови лагери? Израел изрита ли арабите си и натика ли ги в трудови лагери? Американците ли накараха арабите да нападнат Израел два дни след създаването му във войната, наречена от арабите Катастрофата? Американците ли накараха Египет да национализира Суецкия канал и да затвори него и Тиранския проток, международни морски пътища, за израелски кораби, за да ги отдели от Червено море? Американците ли накараха Египет да изгони наблюдателите от ООН съвместно с Йордания да нападне Израел за н'амси кой път в Шестдневната война... и пак да яде дървото... Американците ли накараха Египет да "изтощава" Израел с непрекъснати провокации, докато заедно със Сирия го напада навръх на еврейския празник Йом Кипур? А не бяха ли американците, които спряха Израел в тази война, щото както бяха побеснели евреите, нищо чудно сега Йордания и Египет да не същестуваха въобще и всички отдавна да бяхме забравили за палестинския проблем, а и пирамидите щяха да са доста по-сериозно проучени? Имат ли прави все пак Израел да се зщитават от организации, които съществуват с тази единствена цел - да бъдат изтрити Израел и евреите от лицето на света? И пак - айде светни мен, необразования, за историята на "палестинския народ" през 19ти век, моля! Умирам от любопитство. Не преди 1000 или 3000 години, а през 19ти век. Особено ми е интересно на какви исторически основания си мислят, че могат да искат самостоятелна държава, наречена Палестина?

Това е истински нацизъм в действие. ООН трябва да наложи санкции на Изреаел. И е желателно членството на Израел в ООН да бъде замразено. И да бъде блокирано движението на евреи на територията на нормалните държави. Визов контрол и никакъв допускане в Европа. По простата причина, че еврейските фашисти ще се опитат да бутнат в играта други държави, а те ще се опитат да се скрият зад гърба им. Със създаването на поредните еврейски интриги.

Нови звезди забелязвам във форума...голяма активност голям хъс...ма като гледам червените украшения на новите звезди дето растааат ли растат нещо май не им спори пропагандата...

Ааа извинявам се забравих традиционната дружелюбна усмивка...ето я и нея )))))))))))))

Просто американската "стелт" технология не работи при дъжд. При дъждовоно време са порнати всички свалени американски самолети в Сърбия/

Товаришчи, за да разберете (ако сте в състояние) къде е силата на USA, пуснете си Immigrant Song на Led Zeppelin. Приятно слушане товаришчи.

Сутринта преди да излезна този псевдо Иречек беше изходил един куп глупости по какви ли не въпроси. Сега виждам, че цял ден не е спирал. По същият начин стои въпроса през работните дни! Това ли са наетите анонимни "блогъри", които трябва да формират "социално" поведенеи и мнение из Мрежата ? Ами тези клалкьори напълно обезмислят Интернет и Интернет медиите.

Въпросът е един и основен: България се ограбва 32 години от бкп/дс, под мъдрото ръководство на кпсс/кгб/гру. Държейки всички медии, те втълпяват на тъпата бг популация, че е ограбвана от евреите и уса.

Вперед товаришчи, победа будет за нами.

изсраел пак серат нови воини....ама нищо не знаели, о, бомбата и тои ни чул, ни видял....горката сирия...с вътрешните пробелми насадени от вън ли да се оправят или с изсраелските агресори...да разчитаме, че русия ще оправя нещата, както обикновено....българия да стои надалеч от тези конфликти...

Кво се изхождаш,дет не ти е мястото Чети Папа-гал,учи се и тотава говори!

Осъзнаваш ли поне малко, идиотщините които пишеш? Не е възможно да си толкова тъп. Тука сте се събрали няколко "умника", но ти пич, направо нямаш стигане.

Царят е прав драги, но който разбрал, разбрал...

Остави го този - това е хан Путку. От време на време си сменя името все с подигравателни към Българската нация псево-псевдоними. На заплата е в "Отворено общество" на Сорос и на граждански договор в "Шалом" - едно от еврейските организации в БГ. От сутрин до вечер е компетентен по всички възможни теми.

Обама уууволнява всички от ЦРУ и Военното разузнаване ,защото ни са чули ни видяли, че Израел напада Сирия.Това е трагедия за най-силната и най-воено технологична армия в света.Манипулативни смешки за наивници от нашият нов "Голям брат,,.

Джуджето дългоноско иванджийски пак почна да халюционегира.

Ако снимката е от високоточен хирургически удар на израелската авиация - това което се вижда по-скоро напомня на 'точния' удар с ракета в горна баня. А предполагам евреите не са уведомили сащ за атаката защото американската администрация се напълни с мюслита и не се знае кой за колко разузнавания работи.

Говори се, че първата атака е била самолетна и е свален един израелски самолет. Дали е така...не знам. Бисмарк бил казал, че най се лъже по време на лов, война и избори. Ясно е само, че ракети са падали, ама кой, от какво ги е стрелял...??Атакуващите имат право на изненада, защитаващите се - на укрепване.

"защото сте некадърни за хилядолетия своя да създадете"- ...не че не са могли, а не са искали, -като циганите- без "гостоприемник" не могат, макар че при евреите по-скоро е симбиоза, а не чист паразитизъм.

И аз имах глупостта да мисля така.Ама си ме гътнаха..

Не съм антисемит, не съм арабофил, но това последното ми припомня израза- мръсни евреи. За тези няма международни закони, има само- техните интереси. По какво се различава тяхното от действията на оня луд- Хитлер- да поставиш света пред свършен факт. Звучи много демократично. По смисъла на новата демокрация- аз и само аз, майната им на другите!

Съвецките агитаторчета изпълзяха и се развихрят. Ни шагу назад, товаришчи.

Галфон.

Да ви питам,професорите по тероризъм - ако знаете,че съседа ви подготвя адска машина за вашето семейство,няма ли да се опитате да го обезвредите.И за чий деца ще помислите,първо...щом,като искат да убият вашите?!? Я не се правете на хумманни,клишета,такива!

Иргун Цевай Леуми ( Национална военна организация) е терористична организация на еврейски заселници-ционисти в Палестина. Отговорна за множество атентати и убийства. Създател на организацията е Владимир Жаботински. Основните противници на Иргун са британската власт в Палестина и местното арабско население. Организацията носи отговорност за няколко терористични акта, най-значимият от които е атентатът от 22 юли 1946 г. в хотел Цар Давид в Йерусалим. Организацията е разпусната през 1948 г. като нейните членове и оръжието и се вливат в Цахал (Израелските отбранителни сили - Армията на Израел)

Министър Председател на Израел както знаем е Бенджамин Натаняху. Той е и лидер на управляващата в Израел Партия Ликуд .... ... А историята на Партията Ликуд е следната :))))) В июне 1948 года на базе Иргуна !!!!! было создано политическое Движение Херут !!!!! (председатель М. Бегин) На выборах в Кнессет 1-го созыва, прошедших 25 января 1949 года, движение Херут получило 11,5 % голосов. В 1974 году на базе Херутa и нескольких более мелких партий была образована партия Ликуд !!!!!!. В 1977 году бывший глава Иргуна Менахем Бегин стал премьер-министром Израиля в результате победы партии Ликуд на выборах.

Не знам за клишетата, но някои в желанието си да са оригинални - изпростяват. По вашата логика ВСЯКА агресия може да е ОПРАВДАНА като превантивна. Циганите ни крадат превантивно, защото имат информация, че ако не ни изпреварят, ние ще ги оберем... Освен оригиналнечене, вложете малко мисъл! В случая какво се канят да правят Сирия? Нямат си достатъчно вътрешни проблеми и външни врагове, че се канят да обявят война на Израел?? Луд сте за връзване...

Вие вложете размисъл,защото и тук в Израел почти всеки ден децата бягат в бомбоубежища,за възрастните се разбира.Нямате понятие от истинската действителност и се правите на това,което НЕ сте! Израел си плаща "наем" на палестинците,какво имат тези мангали,освен хумус и арабски питки?!?!Защо толкова много мюсюлмани живо и здраво си живеят в Израел и никой не ги игнорира - получават всички социални условия,като израелците.Далеч сте хора от Истината,не се излагайте неподготвени.

Като има глупаци, да вярват ко-о-олкто си искат!

Като не са били информиране да го приемат като терористичен удар и да предприемат офанзива срещу израелските терористи както правят навсякъде по света. Или тоя път политиката е друга ?

Аууу... Кво нещо... Разстоянието от Израел до: - България - около 1200 км. - Русия - пак толкова. - Китай - около 3600 км. - САЩ - 9000 км. И ни осведомяват, че САЩ не били уведомени. Ми добре... А на бас, че Вануату, Кирибати и Науру също не са били уведомени!

Мдаа..и това разбира се е от човек пиещ кафето си в пентагона... Много сте смешни всички "знаещи" говорещи като очевидци за "факти" прочетени тук-там, чути тук-там.... То май цялата световна политика се съгласува с бг- всеки в бг е експерт и детайлно запознат с всичко...

"много сте смешни всички.."- а вие защо не се смеете? То иначе форума е само за експерти от "Пентагона" , ама днес какво му става...

Отряд кораби на Руския Тихоокеански флот направиха посещение в Иран и преминаха Суецкия канал. Очаква се през втората десетдневка на Май да посетят руската военна база в Таурус Сирия и да разтоварят товари ... - Два от корабите са десантни от типа БДК проекта 775 и могат да носят до 480 тона карго (250 морска пехота и 10 танка ) .... :)))))

Съвецки рубладжийчета, не се ли уморихта да тиражирате опашата лъжа, че Бг била американо-еврейска колония. Ако беше така: 1.Щяхме да строим АЕЦ "Уестингхаус"; 2.Газът и бензинът щяха да са пъти по-евтини; 3.Нямаше да има безконтролни съвецки пристанища (не е само Росенец); 4.Щяха да се събират всички дължими на държавата мита, акцизи, данъци, такси; 5.Нямаше престъпници рецидивисти да се разхождат свободно, че и да обикалят TV-та и да се жалват колко са репресиране. 6. Отдавна щяхте да копаете канала Русе-Варна (изключително ефективен национален обект) и още много други юбавини. Но за съжаление не е така.

Забравил си да споменеш, че и наемите по Витошка, които прибираш щяха да са не 30 /благодарение на чичо си Сам/, а 100 евра.

Прибирам наемите от заменките, които ми подари станишев.

В интернет пространството се говори, че атаката не е била от самолети, а с ракети с далечно действие. Ако няма обявена война и съответните ПРО не са в пълна бойна готовност.

Прав си - не еврейте държат САЩ, а банкерите (но те са предимно евреи - Родшилд, Рокфелер...) На банкерските кланове не им пука за Израел и обикновенните евреи, даже може да ги жертват, ако имат изгода.

Я пак кои са евреи? Провери по-подробно.

Хаха-дясната ръка не знае какво върши лявата.Тия ги разправяйте на баба ми.

Съвецките и китайските "комунисти" защо не се намесват ? Какво чакат, та не защитават братска Сирия? Може би замислят тайнствена, свръхсложна операция?

Тва може да го роди само празната тиква на един костомолец, който виси по цял ден по форумите.

Това е неправдоподобно и жалко!Сирия и Израел са на прага на война!

ТОВА беше обявяване на война, за която Сирия не е готова, поради вътрешни проблеми. Тези дни ще се разберат последиците...

sawo

Тролстването дава ли ти някаква утеха, или просто комплексите са твърде големи?

За големите им пушкала може да се каже, че са руски, ама що ми се струва, че по-малките са казанлъшко производство...!?

ВЧЕРА ВИ ВИДЯХ КАТО САТАНА.НО ДНЕС СТЕ АНГЕЛ.

имат съвместен оперативе щаб , цял етаж в трето крило на пентагона , така че се знае и утрешния наряд в израелската армия , да не говорим за реална военно-тактическа операция , подготвена и утвърдена от израелското правителство

"... имат съвместен оперативен щаб , цял "етаж в трето крило на пентагона..." По-страшно е - целият пентагон е техен и не само той, белият дом, уолстрийт, федералният резерв, всички банки и големи корпорации, средствата за масова информация, филмовата индустрия и т.н. и т.н... САЩ отдавна не са САЩ, а една огромна еврейска колония.

,,,САЩ отдавна не са САЩ, а една огромна еврейска колония" , В КАКВАТО ВСЪЩНОСТ СЕ ПРЕВРЪЩА И БЪЛГАРИЯ.

Добре де, сега като научиха какво?? Оправдават ги като суверенна държава. А утре, ако Сирия гръмне нещо на Израелска територия и обяви, че е грумнала доставка оръжия за терористите, воюващи срещу режима, аршина същия ли ще бъде или ще се обвини Сирия в агресия?? Отговор не се нуждая, защото знам, че задавам реторичен въпрос.

...за всички световни катаклизми! Целия близък изток мрази евреите, а и като цяло по света са най мразения етнос! Значи, има защо! И те непрекъснато го доказват! А жертви на бруталната им политика са не само атакуваните от тях народи, но и самите те, по-точно обикновените жители. Същото важи и за САЩ.

САЩ и евреите са две различни теми, които не бива да се бъркат. В момента са единни, но нищо не може да се каже за утрешния ден, Агресията на евреите е породена от религията им на богоизбран народ, а тази на американците - от чувството им за малоценност, като измислен народ (а и създаден чрез агресия). В момента ги крепи обща цел, като се използват един-друг, но един ден ще се разбере кой е бил глупака (ако останат живи хора).

И пушкалата от междузвездни войни да имаха, пак някой трябва да им пусне тока и да натисне копчето.

О, нима! Как така?

Мда- и мен никой не ме уведоми!

Леле, плазмодият се събуди. Надрусан и насран. Каквото и да каже, все си е Асан.

Добре бе мързелив арабин,ходи работи,а не стой по цял ден пред компа.

Коментарът ти няма отношение към темата, съдържа обидни думи и спам.

Ух милите те! НЕ ЗНАЕЛИ! Когато си събориха кулите, на двадесетата минута "знаеха" кои са "гадните терористи"... Гьобелс се върти в грома като ги слуша! 100% съм сигурен!

Не се върти, а го е яд че изглежда като първокасник пред тях.

БатиГого

Ами за тва се върти! От яд,че тея са по-добри от него в изкуството да манипулираш хората! Дет се казва" УЧЕНИЦИТЕ НАДМИНАХА УЧИТЕЛЯ СИ!

Ze beseder,beseder

Беседер!

Пълни глупости!!! Евреите не правят нищо , което не е одобрено от ЕВРЕИТЕ управляващи САЩ!!

Какво е "гаф" според управляващите във Вашингтон? Това е случайно изказване на истината. В този случай "гаф" няма.

"Израел не заявява изрично, че стои зад атаките. Ударите са били нанесени от военновъздушните сили на Израел."... Това е типичното еврейско измекярство, предназначено за зомбите. Откакто терористите, сори бунтовниците, в Сирия загубиха откъм сила, евреите си изсипаха ракетите върху сирийците, защото виновни за това била Хизбула... Не, Асад е виновен за всичко, защото се бил изпи.ал накриво. Затова юдеите, види те ли, трябвало да го ликвидират.

А какво ли е нашето българско измекярство? А какво е твоето арабско измекярство?

Ами еврейското измекярство е нагло, българското е просташко, а арабското е подло.

защо ИЗОБЩО трябва да бъдат уведомени?

АКО НЕ Е ЕВРЕЙСКОТО ЛОБИ ВЪВ ВАШИНГТОН, ИЗРАЕЛ....

Абе туй ЦРУ-то не си върши работата. Няма ли да ги накажат?

Сирия по план трябва да бъде разделена между Турция (района на Алепо), Кюрдистан (Сирийски Кюрдистан) , Саудитския халифат (континенталната част) и Израел (богатите на вода Голански възвишения)

Идеално-нека бъде разделена-сега!!!!