Коментари - Яне Янев внесе декларация срещу ядрената програма на Иран | Днес.dir.bg

Яне Янев внесе декларация срещу ядрената програма на Иран

Председателят на "Ред, законност и справедливост" Яне Янев внесе в деловодството на Народното събрание проект на декларация на парламента по повод военния характер на ядрената програма на Иран.

Обратно в новината

Коментари - Яне Янев внесе декларация срещу ядрената програма на Иран | Днес.dir.bg

Коментари

Защо нагънахте само Янето? Не се знае, какво е заръчала Хилъри, докато беше тук!

Официална позиция на българската политическа клика е едно, а на държавата е друго! В тази държава живеем и ние, но Янев не е искал мнението на гражданите по въпроса за ядрената програма на Иран и нашата съпричастност към домогванията на световния жандарм.

Поздравявам г-н Яне Янев за внесената декларация. Така ние се присъединяваме към семейството на демократичните страни. Оплюващите коментатори декларацията могат да се наредат в редиците на подрепящите аятолахския режим в Иран - НДРКорея, Венецуела(Чавес), Сирия(Хизбула + Асад). За най-богатата на петрол страна в света не и трябва ядрена енергия за мирни цели.

Янчо, Янчоо и ти ли бе измамнико? Стига сте лъгали и заблуждавали хората по ТВ, радио и вестници, че Иран е голямата опасност за света. Всеки човек има право на личен избор по въпроса. Една страна остана дето не е позволила още да стъпи zи0нисткия крак, но опита ли се само да стъпи, тогава ще видиш ти какво е истинска опасност. Не настройвай българите против персите, че ако погледнеш картата, можеш ли да прецениш коя от държавите от ЕС подкрепящи zи0нистките мерки срещу Иран, е най-близо до Техеран. И ако въобще това те интересува, ще осъзнаеш, че това е нашата България. Дали въобще ти пука, а? Нали си голям "ПАТРИОТ". Що си прострелваш зорлем капачките и бъркаш в огъня? То е ясно, че всичко е за кинтите и вашата червива идеология, но айде да не замесваш и без това бедните и изнемогващи българи в смрадливото си тесто - дупедавец ниеден.

Ех, Яне. Пак се издъни. Вече съвсем явно работиш като агент за влияние на МОСАД! Не те ли е срам бе, и ми се правиш на ред, ЗАКОННОСТ и справедливост. Ти влизаш под ударите на закона за предателство и служба на чужда организация. ДАНС къде сте бе?

ЯНЕ, КЪДЕ СИ БЕ??? РЕД,ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ -ХАЙДЕ СЕГА СЕ ВКЛюЧИ В ЖИВОТА И РАБОТАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЯВАщИ. НИМА НЕ ВИЖДАШ КАКВО СТАВА ТУК ПРИ УПРАВЛЯВАщИТЕ, А ТИ СИ ТРАЕШ, ТРАЕШ, ДАНЕ БИ И ТИ ДА СИ ПОЛУЧИЛ БОНУСЧЕ? ХАЙДЕ КАЖИ СИ.МНОГО ПОДОЗРИТЕЛНО СИ МЪЛЧАЛИВ,А КАКЪВ БОРЕЦ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ Б Е Ш ЕЕЕЕЕЕ???, СЕГА НЕР ДЕ НЕР ИРН-ТЕХЕРАН???

Е, нормално е - нали по новините показваха че някакви израелци му правят предизборната кампания, но всъщност най-вероятно цялата РЗС е създадена и спонсорирана от Израел.

абе амсалак - намери де да се стряскаш. я вземи си наври тази декларация в г...за. намери на иранците да скача- сякаш са му виновни с нещо. то вярно всичко е политика и като се вземе някоя позиция, трябва да се отстоява до край, съгласно интересите на страната. кат сме казали, ще играем с американците, ще играем ама честно казано такива неща, като тази декларация трябва да се правят от по - отговорни политици а не от бушони като тези Янев и Костов, защото после може отговорност да се наложи да се търси. много хитро иначе такива декларации да се внасят не от големите партии ами от такива "паравани" като тоз.

о вие не само гладни ще ни даржите , но и вав военни деиствия ще ни вкарате?

Това, че Яне Янев е идиот, за мен вече е неоспорим факт. Натиска се утре и нас да отрежат от нефта или да ни бомбят! Явно поредна антибългарска заплатена поръчка (ако не е взел пари, значи е луд за връзване, да плещи тези глупости...).По ми е интересна реакцията на останалите в парламента - и те ли са същите идиоти, на които ние , данъкоплатците, плащаме пари, да мислят със задниците си... А и кой ни дърпа за патките, да се пъхаме между шамарите - барабар Петко с мъжете... На тоз Яне даже не му е ясно за какво иде реч, с медиината обработка около ядрената програма на Иран!

Този е луд за връзване,горкия.Намери си нов поръчител.

И искам да попитам модераторите в дира как се получава така, че въвеждането на пост от 1310 (хиляда триста и десет) символа попада под ограничението "Не повече от 2000 символа". Кой не може да брой? Пребройте символите в предишните ми два поста.

Яни е позор за политиците, срам за народа. Дано проф.Семов, забрави, че е бил в една партия с този малоумник. Къде е Иран, кои сме ние , за да се месим в световната политика с великите сили.Тази маша да се маха от парламента, да ходи в ранчого си и пасе говедата!!!

Искам да напомня, как беше започната една от вълните на антикозлодуйската пропаганда - Жак Ив Кусто - безпорен авторитет в науката за океаните прелетя с въртолет около АЕЦ "Козлодуй" и заключи "Опасна е!". Никой не признаваше мнението на хората, които наистина разбират от АЕЦ и твърдяха, че е безопасна. Беше дадена гласност на специалиста по аквалангистка екипировка, а не на тези по ядрени реактори. И тук подозирам, че ни готвят същия театър - ще ни доказват колко опасен е Иран с декларации на чисто политически формации, без нито веднъж да чуят какво мислят ядрените специалисти.

Да започна с един цитат от статията - в самото начало: "Декларацията потвърждава заключенията на Европейския съвет и Съвета на министрите на външните работи на ЕС..." Декларация на нашия парламент не може да потвърждава или да отрича нищо извън "тори рекъл, онзи казал" или "говорят си жените на чешмата...". Това първо. Има и второ: Европейския съвет и Съвета на министрите на външните работи на ЕС не са компетентни по ядрената тематика. За това си има достатъчно съвети по ядрена сигурност, контрол на ядрената енергетика и въобще съвети на хора специалисти по въпросите за урана и плутония. Прави впечатление, че тези хора в момента мълчат. Или поне техните думи не достигат до масовата публика.

ли мислиш, че Иран не прави атомни бомби? Ако няма нищо за криене защо не допусне международни инспектори да видят и преценят. Такава е практиката и има международни споразумения за тези неща. И от къде си сигурен, че това не е мащабна операция на Русия за да повишава напрежението и оттам цените на петрола от които главно зависи благосъстоянието и. Ако пък стане война може да поемат и иранските доставки. Сега случайно ли ти се струва, че са доставили на иранците технологиите и оборудването? Честно казано изобщо не ме разсмиваш.

А ти не знаеш ли, че инспектори на МААЕ има и в момента в Техеран? В общи линии иранската ядрена програма е била инспектирана много пъти от агенцията и досега не е открито нищичко, уличаващо персите в разработка на бомба! Като цяло обвиненията са си чиста демагогия от страна на САЩ, зад която се прикриват техни користни политически цели.

Яне,Яне да те ... кой те хване.

Този тип няма ли друга работа ... Мой приятел е бил негов съученик, срещнал го навремето и Янев му казал : Знаеш ли каква далавера е да си депутат...

Fuckin' zionist!

А сащ що имат бомби? Те не са ли заплаха за световния мир? Отдето са минали ората добро са не видели! Даже мръсника посланик техен у нас иска да трови децата ни със некви отрови в подпочвените води!? Да изгоним посланника на сащ от България!

ти си новия Чегевара, браво! Венсеремос! Дядо ти навремето да не е обирал мандри ?

Този тъпанар за чеп на каца за зеле не става.

Що не ходи в Иран да им го каже,а? От къде на къде ще ни набутва всички?

Браво, Яне, я им кажи на тия лоши иранци да спрат ядрената програма! Само така, Яне, светът разчита на тебе!

Какво лошо виждате да се изкаже становище против една неразумна държавна политика? Пояснявам: не съм симпатизант на лудото Яне,но в този слуай той е прав.

Когато родни шутове се изказват по такива сериозни въпроси смехът е за наша сметка.

Яне 20 коментара и всички срещу теб. Що не прочетеш вестник ПРЕСА от днес за проекта на военната мощ на Русия , и да му дръпнеш една декларациика срещу нея.

А аз си мислех, че Янето от времето когато носи грозденце на Трактора беше презрян от еврейте. Сега пак на него платили да ни обяснява кое е заплаха за света и за България - това което е заплаха за Израел.

Щеше да уволняваш Борисов, пък се хвана за палците пред него! Сега петрол ли ще искаш, или неговите деривати - смазка например.

интересно как е получил тази секретна информация? да не би да е изпращан от хилари на шпионска мисия в иран дегизиран като ханъма и по метода "пари нема, действай"...

Пуснали са му флашка в кутията :))

Я .Я . , дали четеш, какво пишат и мислят хората за теб !! По пътя , по който се движиш, дали няма шушулки ?? Голямо недоразумение си !! Жалко,че излъга толкова хора !!

И ГЛУПУСТТА Е ДАР БОЖИЙ. простетему хора той не знае какво върши, но.....взема 8000 ЛЕВА ЗАПЛАТА ОТ ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА.

Барабар Петко с въжете. Къде бе котеее...

Имало е моменти , в които съм се възхищавала от смелостта ти Янко, но от известно време започна да се оливаш.

УМОПОМРАЧИТЕЛНО! ТОЯ ДАЛИ Е ЗАРА'ЗЕН?!

Ред, законност и справедливост за целия Иран!

А каква е разликата между това дали Иран ще има ядрено оръжие или такова ще има САЩ? За мен САЩ са не по-малко опасни.

пуснаха ли зелените карти вече за Иран? Понеже казваш, че е едно и също..може да кандидатстваш. Но ако си жена внимавай, да не се озовеш на някой стадион и да те замерват с камъни :)

Браво Яни! Продължавай да се потиш, то е ясно че за нищо друго не ставаш. Подлога...

На времето Рим не е разрешавал разпространението на глаголицата, тогава Кирил философ казва , че всички са равни на земята и слънцето огрява всички еднакво, като по тази начин защитава новата азбука!

Отдавна в политиката не е имало такова мекере като ЯЯ.

Тясна му стана България на Янето та реши да ги "започне" и в чужбина...Тъжна и смешна гледка на българските политици които се стремят да са непрекъснато в полезрението на медиите па макар и с глупост..

Браво, дришлюто ЯЯ! Ще дадеш своята достойна лепта бензина да стигне до поне 4 лв.

Когато лицето ЯЯ намери начин да ме погледне от някоя новина, винаги се сещам за сериала "Двама мъже и половина".

тоя политически пудел няма ли да вземе да се скрие някъде. Що не внесе такава декларация и срещу ядрената програма на САЩ, Русия, Китай и Индия

Ами и на Израел, например...

Бе Яне, кво лаеш като куче на трънка?! Или консултантите ти по сигурност от Израел ти пробутват тия фитили... Не виждаш ли че всичко е заради нефта на Иран и че Американците подкокоросват Израел и вероятно ще им платят за удар по иранците... Хайде замисли се и не ни вкарвай нас там където се ритат конете.

Яне, Иран не е Рибново.

Е,това беше краят на Иран и ядрената му програма!Като научили за декларацията на Янето ,президентът и главният аятолах умрели.От смях.

Коментари - Яне Янев внесе декларация срещу ядрената програма на Иран | Днес.dir.bg

Яне Янев внесе декларация срещу ядрената програма на Иран

Председателят на "Ред, законност и справедливост" Яне Янев внесе в деловодството на Народното събрание проект на декларация на парламента по повод военния характер на ядрената програма на Иран.

Обратно в новината

Коментари - Яне Янев внесе декларация срещу ядрената програма на Иран | Днес.dir.bg

Коментари

Защо нагънахте само Янето? Не се знае, какво е заръчала Хилъри, докато беше тук!

Официална позиция на българската политическа клика е едно, а на държавата е друго! В тази държава живеем и ние, но Янев не е искал мнението на гражданите по въпроса за ядрената програма на Иран и нашата съпричастност към домогванията на световния жандарм.

Поздравявам г-н Яне Янев за внесената декларация. Така ние се присъединяваме към семейството на демократичните страни. Оплюващите коментатори декларацията могат да се наредат в редиците на подрепящите аятолахския режим в Иран - НДРКорея, Венецуела(Чавес), Сирия(Хизбула + Асад). За най-богатата на петрол страна в света не и трябва ядрена енергия за мирни цели.

Янчо, Янчоо и ти ли бе измамнико? Стига сте лъгали и заблуждавали хората по ТВ, радио и вестници, че Иран е голямата опасност за света. Всеки човек има право на личен избор по въпроса. Една страна остана дето не е позволила още да стъпи zи0нисткия крак, но опита ли се само да стъпи, тогава ще видиш ти какво е истинска опасност. Не настройвай българите против персите, че ако погледнеш картата, можеш ли да прецениш коя от държавите от ЕС подкрепящи zи0нистките мерки срещу Иран, е най-близо до Техеран. И ако въобще това те интересува, ще осъзнаеш, че това е нашата България. Дали въобще ти пука, а? Нали си голям "ПАТРИОТ". Що си прострелваш зорлем капачките и бъркаш в огъня? То е ясно, че всичко е за кинтите и вашата червива идеология, но айде да не замесваш и без това бедните и изнемогващи българи в смрадливото си тесто - дупедавец ниеден.

Ех, Яне. Пак се издъни. Вече съвсем явно работиш като агент за влияние на МОСАД! Не те ли е срам бе, и ми се правиш на ред, ЗАКОННОСТ и справедливост. Ти влизаш под ударите на закона за предателство и служба на чужда организация. ДАНС къде сте бе?

ЯНЕ, КЪДЕ СИ БЕ??? РЕД,ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ -ХАЙДЕ СЕГА СЕ ВКЛюЧИ В ЖИВОТА И РАБОТАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЯВАщИ. НИМА НЕ ВИЖДАШ КАКВО СТАВА ТУК ПРИ УПРАВЛЯВАщИТЕ, А ТИ СИ ТРАЕШ, ТРАЕШ, ДАНЕ БИ И ТИ ДА СИ ПОЛУЧИЛ БОНУСЧЕ? ХАЙДЕ КАЖИ СИ.МНОГО ПОДОЗРИТЕЛНО СИ МЪЛЧАЛИВ,А КАКЪВ БОРЕЦ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ Б Е Ш ЕЕЕЕЕЕ???, СЕГА НЕР ДЕ НЕР ИРН-ТЕХЕРАН???

Е, нормално е - нали по новините показваха че някакви израелци му правят предизборната кампания, но всъщност най-вероятно цялата РЗС е създадена и спонсорирана от Израел.

абе амсалак - намери де да се стряскаш. я вземи си наври тази декларация в г...за. намери на иранците да скача- сякаш са му виновни с нещо. то вярно всичко е политика и като се вземе някоя позиция, трябва да се отстоява до край, съгласно интересите на страната. кат сме казали, ще играем с американците, ще играем ама честно казано такива неща, като тази декларация трябва да се правят от по - отговорни политици а не от бушони като тези Янев и Костов, защото после може отговорност да се наложи да се търси. много хитро иначе такива декларации да се внасят не от големите партии ами от такива "паравани" като тоз.

о вие не само гладни ще ни даржите , но и вав военни деиствия ще ни вкарате?

Това, че Яне Янев е идиот, за мен вече е неоспорим факт. Натиска се утре и нас да отрежат от нефта или да ни бомбят! Явно поредна антибългарска заплатена поръчка (ако не е взел пари, значи е луд за връзване, да плещи тези глупости...).По ми е интересна реакцията на останалите в парламента - и те ли са същите идиоти, на които ние , данъкоплатците, плащаме пари, да мислят със задниците си... А и кой ни дърпа за патките, да се пъхаме между шамарите - барабар Петко с мъжете... На тоз Яне даже не му е ясно за какво иде реч, с медиината обработка около ядрената програма на Иран!

Този е луд за връзване,горкия.Намери си нов поръчител.

И искам да попитам модераторите в дира как се получава така, че въвеждането на пост от 1310 (хиляда триста и десет) символа попада под ограничението "Не повече от 2000 символа". Кой не може да брой? Пребройте символите в предишните ми два поста.

Яни е позор за политиците, срам за народа. Дано проф.Семов, забрави, че е бил в една партия с този малоумник. Къде е Иран, кои сме ние , за да се месим в световната политика с великите сили.Тази маша да се маха от парламента, да ходи в ранчого си и пасе говедата!!!

Искам да напомня, как беше започната една от вълните на антикозлодуйската пропаганда - Жак Ив Кусто - безпорен авторитет в науката за океаните прелетя с въртолет около АЕЦ "Козлодуй" и заключи "Опасна е!". Никой не признаваше мнението на хората, които наистина разбират от АЕЦ и твърдяха, че е безопасна. Беше дадена гласност на специалиста по аквалангистка екипировка, а не на тези по ядрени реактори. И тук подозирам, че ни готвят същия театър - ще ни доказват колко опасен е Иран с декларации на чисто политически формации, без нито веднъж да чуят какво мислят ядрените специалисти.

Да започна с един цитат от статията - в самото начало: "Декларацията потвърждава заключенията на Европейския съвет и Съвета на министрите на външните работи на ЕС..." Декларация на нашия парламент не може да потвърждава или да отрича нищо извън "тори рекъл, онзи казал" или "говорят си жените на чешмата...". Това първо. Има и второ: Европейския съвет и Съвета на министрите на външните работи на ЕС не са компетентни по ядрената тематика. За това си има достатъчно съвети по ядрена сигурност, контрол на ядрената енергетика и въобще съвети на хора специалисти по въпросите за урана и плутония. Прави впечатление, че тези хора в момента мълчат. Или поне техните думи не достигат до масовата публика.

ли мислиш, че Иран не прави атомни бомби? Ако няма нищо за криене защо не допусне международни инспектори да видят и преценят. Такава е практиката и има международни споразумения за тези неща. И от къде си сигурен, че това не е мащабна операция на Русия за да повишава напрежението и оттам цените на петрола от които главно зависи благосъстоянието и. Ако пък стане война може да поемат и иранските доставки. Сега случайно ли ти се струва, че са доставили на иранците технологиите и оборудването? Честно казано изобщо не ме разсмиваш.

А ти не знаеш ли, че инспектори на МААЕ има и в момента в Техеран? В общи линии иранската ядрена програма е била инспектирана много пъти от агенцията и досега не е открито нищичко, уличаващо персите в разработка на бомба! Като цяло обвиненията са си чиста демагогия от страна на САЩ, зад която се прикриват техни користни политически цели.

Яне,Яне да те ... кой те хване.

Този тип няма ли друга работа ... Мой приятел е бил негов съученик, срещнал го навремето и Янев му казал : Знаеш ли каква далавера е да си депутат...

Fuckin' zionist!

А сащ що имат бомби? Те не са ли заплаха за световния мир? Отдето са минали ората добро са не видели! Даже мръсника посланик техен у нас иска да трови децата ни със некви отрови в подпочвените води!? Да изгоним посланника на сащ от България!

ти си новия Чегевара, браво! Венсеремос! Дядо ти навремето да не е обирал мандри ?

Този тъпанар за чеп на каца за зеле не става.

Що не ходи в Иран да им го каже,а? От къде на къде ще ни набутва всички?

Браво, Яне, я им кажи на тия лоши иранци да спрат ядрената програма! Само така, Яне, светът разчита на тебе!

Какво лошо виждате да се изкаже становище против една неразумна държавна политика? Пояснявам: не съм симпатизант на лудото Яне,но в този слуай той е прав.

Когато родни шутове се изказват по такива сериозни въпроси смехът е за наша сметка.

Яне 20 коментара и всички срещу теб. Що не прочетеш вестник ПРЕСА от днес за проекта на военната мощ на Русия , и да му дръпнеш една декларациика срещу нея.

А аз си мислех, че Янето от времето когато носи грозденце на Трактора беше презрян от еврейте. Сега пак на него платили да ни обяснява кое е заплаха за света и за България - това което е заплаха за Израел.

Щеше да уволняваш Борисов, пък се хвана за палците пред него! Сега петрол ли ще искаш, или неговите деривати - смазка например.

интересно как е получил тази секретна информация? да не би да е изпращан от хилари на шпионска мисия в иран дегизиран като ханъма и по метода "пари нема, действай"...

Пуснали са му флашка в кутията :))

Я .Я . , дали четеш, какво пишат и мислят хората за теб !! По пътя , по който се движиш, дали няма шушулки ?? Голямо недоразумение си !! Жалко,че излъга толкова хора !!

И ГЛУПУСТТА Е ДАР БОЖИЙ. простетему хора той не знае какво върши, но.....взема 8000 ЛЕВА ЗАПЛАТА ОТ ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА.

Барабар Петко с въжете. Къде бе котеее...

Имало е моменти , в които съм се възхищавала от смелостта ти Янко, но от известно време започна да се оливаш.

УМОПОМРАЧИТЕЛНО! ТОЯ ДАЛИ Е ЗАРА'ЗЕН?!

Ред, законност и справедливост за целия Иран!

А каква е разликата между това дали Иран ще има ядрено оръжие или такова ще има САЩ? За мен САЩ са не по-малко опасни.

пуснаха ли зелените карти вече за Иран? Понеже казваш, че е едно и също..може да кандидатстваш. Но ако си жена внимавай, да не се озовеш на някой стадион и да те замерват с камъни :)

Браво Яни! Продължавай да се потиш, то е ясно че за нищо друго не ставаш. Подлога...

На времето Рим не е разрешавал разпространението на глаголицата, тогава Кирил философ казва , че всички са равни на земята и слънцето огрява всички еднакво, като по тази начин защитава новата азбука!

Отдавна в политиката не е имало такова мекере като ЯЯ.

Тясна му стана България на Янето та реши да ги "започне" и в чужбина...Тъжна и смешна гледка на българските политици които се стремят да са непрекъснато в полезрението на медиите па макар и с глупост..

Браво, дришлюто ЯЯ! Ще дадеш своята достойна лепта бензина да стигне до поне 4 лв.

Когато лицето ЯЯ намери начин да ме погледне от някоя новина, винаги се сещам за сериала "Двама мъже и половина".

тоя политически пудел няма ли да вземе да се скрие някъде. Що не внесе такава декларация и срещу ядрената програма на САЩ, Русия, Китай и Индия

Ами и на Израел, например...

Бе Яне, кво лаеш като куче на трънка?! Или консултантите ти по сигурност от Израел ти пробутват тия фитили... Не виждаш ли че всичко е заради нефта на Иран и че Американците подкокоросват Израел и вероятно ще им платят за удар по иранците... Хайде замисли се и не ни вкарвай нас там където се ритат конете.

Яне, Иран не е Рибново.

Е,това беше краят на Иран и ядрената му програма!Като научили за декларацията на Янето ,президентът и главният аятолах умрели.От смях.