Коментари - Коя е Рая Назарян - "първата дама" на ГЕРБ и парламента | Днес.dir.bg

Коя е Рая Назарян - "първата дама" на ГЕРБ и парламента

Новият пост прави 38-годишната юристка и възможна номинация при нужда от избор на нов служебен премиер

Обратно в новината

Коментари - Коя е Рая Назарян - "първата дама" на ГЕРБ и парламента | Днес.dir.bg

Коментари

Има сексуално излъчване, да не си кривим душата, става. Позицията и не предполага да може да направи големи гафове, така, че има едно стимулиращо ДА :)

Впечатлен съм,че не е успяла да завърши Юридическият факултет на СУ! Не я нападам, но очевидно наказателното право и процес са твърде далеч от нея ,което я прави не особено висока топка в юриспруденцията.

ами на първо място е мурвата на оня грозник с квадратната глава т.дончев които я вкара в н.с. а сега вече става и метреса на толупа, да му се отблагодарява.

Коя е Рая Назарян? Поредната герберска куха лейка.

който трябва тя иска къща в Монако

един приятел има жена слънце!!!!! Огря всичките му приятели ;)

На дира, те си знаят. Поредната напудрена калинка, знаеща френски, уважаваща упражненията на Кегел и практикуваща ги на Правилния човек. Коефициент на интелигентност - гравитиращ около 0, капацитет - гравитиращ към отрицателни стойности, но важен е Правилният човек и упражненията. Амбицирана провинциалистка, която за малкото време, когато ще заема поста на шеф на най-високата трибуна на територия-колония Булгаристан, ще ви купи абдалите, които сте си причинили това, по няколко пъти. И ще ви продаде още толкова пъти. И ще ви се смее. Жалко за поколенията, но то както е тръгнало, то из територията в много скоро време ще останат само изстрадали украинци с каляски за по 100+ бона и усмихнати, дружелюбни емигранти с махнати кожички на някои части от тялото си. Кой, каквото си направи.....

Може да е читава, а може и да не е. Ще видим, до сега не е за хвалене заради промените в Конституцията на РБ. Особено в тандема с Десито, то поне се нареди в Конституционния съд, направо да повърнеш. Иначе биография няма, нито устойчиво семейство, нито забелижим опит в съдебните дела. А това с диплома от УНСС направо кърти мивки. Иначе ще плакне окото от скучните репортажи по тв.

Адвокатка , спермогълтачка . Да си кажем нещата каквито са.

А,сестра й Мадлен Назарян на кого беше адвокат в България,кого защитаваше,че не помня?????? А на това момиче успех,само да си премахне този лош поглед от лицето,все пак цяла България ще я гледа/ако иска разбира се/.

е ужасна, такова подмолно изражение, как се издига такъв човек ми е трудна да разбера.

как коя -това е новият премиер на България

Фортлайтъра на една тиква е една неузряла краставица, ама иди го обясни на тиквата или на краставицата! Но винаги ми е било мистерия, как въобще е възможно да имаме такива легендарни умове в световната история и да свършим с тези цървули като управляващи!

Коя беше Ива Митева, кой беше голобрад Минчев, а сега пък Зая-Бая ? За нула време всички се запътват към канала..Сик транзит глория мунди !

Кажете направо на кой прави кавали , и това не е парламент а ефтин бардак .....

Въпросът не е "коя е", а "каква е" ...

Няколко държави, в които на висши постове има арменци и са претърпели пълен крах и разорение: 1. Армения 2. Руска федерация 3. ....

е ужасна, такова подмолно изражение, как се издига такъв човек ми е трудна да разбера.

ПКП си навлече гнева на Тиквундий заради арменската кауза. Я па сега чиста арменка, как ли би постъпила в същата ситуация ? Би ли плюла на дедите си за да угоди на вожда ?

Сол ташак на тиквата.

Поредната Тиквена урва.

арменците са кърлеж в снагата на приютилите ги народи!

Зая Газарян е следващият служебен премиер. Време е Главчо да се връща при тефтерите.

АРМЕНЦИ Пейо Яворов АРМЕНЦИ Изгнаници клети, отломка нищожна от винаги храбър народ мъченик, дечица на майка робиня тревожна и жертви на подвиг чутовно велик - далеч от родина, в край чужди събрани, изпити и бледни, в порутен бордей, те пият, а тънат сърцата им в рани, и пеят, тъй както през сълзи се пей

искам аз да свърша в Рая, да се рея из безкрая!

Хубавата госпожа Назарян не бива да контактува с криминал, макар че и при тях има честни хора. Но това са изключения - Спартак, Желю Войвода, Христо Ботев, Вълко Червенков, Георги Димитров и неговите последователи в Коминтерна - третия интернационал. Само няколко имена -Палмиро Толиати, Мишел Торез, Мао Цзе Дун, Ким ир Сен, и други.

Морис Торез

Че нито е първа, нито е последна. Хубава българка, да ражда деца и да се грижи за тях. Но лошите комунисти идват и върхушката ща страда много жестоко.

с тая фамилия е чиста арменка.

Всяко предложение от новата некоалиция предполагам подсъзнанието на Ганьо ще отхвърля Защото съзнанието му е наблъскано с Краварска талавизия

сетне хубав и свестен човек да се появи на хоризонта.Тука поздравление заслужава Бойко.Което дава надежди.

Да попитам: Никола Минчев, също юрист, но със значително по-малък юридически стаж под топлото крило на майка си, неопитен във воденето на делата на председател на Народното събрание, но от мъжки пол, беше ли обект на толкова злостни нападки, вменяваха ли му се любовни похождения като метод за изкачване по йерархията?

А Рая е направила кариерата си в чужд град! Ама да не обръщаме внимание на хейтърите, аз ги разбирам! Те обичат да мразят и хейта ги прави да се чувстват пълноценно!

Ето, получаваш желания отговор - Никола Минчев е некадърно леке, назначено само заради външния си вид и своето участие в извратени оргии с Киро, Лена и всичките там перверзни наркомани от ПП-ДБ-ЛГБТ-КЮ!

Това новата Караянчева ли е?

и замяна в средата на буквата К с А ... / "кърджалийска" с "арменска" / ... двета П-та : остават :)

Бойко е голяма работа, има нюх към кадрите, а как успява да ги привлече, направо е загадка Например, сегашният кмет на Асеновград е много уважаван лекар хирург, който по-рано беше от БСП!!! Всички знаем за проф. Иво Петров, който след като се завърна от чужбина като светило, стана общински съветник от ГЕРБ! А профилът му е изцяло на човек, който би трябвало да е от градската десница!

Поредната тъпа к....рва

Авраме, умните са при нас!

Каааалиииинка, калинннннка, калииинка негова.

Ти да не си им светил тъпако !!! Щото българина се мисли за умен , а всъщност е тъп , ограничен и назадничав !!! И много завистлив , затова никога не е имал добри лидери !!!

Сменете й снимката, защото на тази гледа лошо.

Ще стане като онзи от Ъбсурд, като взеле в политиката, взе да гледа лошо ...

Голяма кандидатура, хем умна, хем красива! Честито на Рая и на ГЕРБ! Другата добра новина е, че сега ако не се състави правителство, президентът ще има още една опция за служебен премиер. Досега Главчев беше единствената възможност!

Като гледам колко минуси има за този пост направо се кефя.Хейтърите от ПП-ДБ направо беснеят в момента защото се надяваха да не се избере председател от ГЕРБ.Не гласувах за ГЕРБ,но не мога да гледам Киро,Асен и Денков заради тяхната наглост,измамност и безхаберие за българсия народ.С две правителства за по 9 месеца или общо 18 месеца натовариха държавата с 20 милиарда евро заеми и най нагло обвиняват всички други,че не им играят по свирката.Така всеки може да ръководи.Рая има много добра визитка,много по добра от тази на Минчев и поне толкова добра колкото на предишната председателка от ИТН.И тука проблема е друг.Хейтърите не гледат професионалната визитка,т.е. те не се интересуват дали човека е професионалист или не.Тях не ги интересува кое е най добро за държавата и народа.Единственото,което ги интересува е на власт да са техните хора,независимо,че са неграмотни.С този манаталитет на следващи избори няма да достигнат и 4%.

Тук има един проблем. Служебния премиер не може да участва в предизборната кампания и не ще бъде депутат. Съмнява ме дали това иска метресата на бочко

Какви са критериите за председател на народното събрание ?

Обикновено мнозинство!

Критерият за избор на председател е само един, да бъде избран с обикновено мнозинство. Няма изискване за образователен ценз, примерно, да не говорим за имуществен!

А, Боко е по-първа!!! И на ГЕРБ, и на парламента, и най-вече на Шиши!!!

Хората са го казали най-добре, Глас народен, Глас Божи! Загубихме вече диря, колко годин Бойко е първи!!!

Хората или по-скоро всички назначени на държавна службица

Ти не знаеш ли, че ГЕРБ е народняшка партия? ГЕРБ не е елитарна партия, даже не постига най-високите резултати в столицата, където са държавните служби!

Панаира е после

значи тази е на 39 години и има 12 години трудов стаж. машала!

щото за 12 години и Екстра 300 Бона е ЗаРаботила за колата, която кара - това не е лесна и проста работа с оглед всички оставали разходи!

Това ако е вярно, означава че е топ адвокат, браво! Само техните доходи са такива. Ама какво се чудим? Започнала е при Менко Менков, който е топ адвокат, той не е адвокат само на Бойко, той е и на Цветан Василев! А пък съдружниците й от новата й кантора са спечелили делото по Сапард!

Боко Тъпото е забременил и тази овца.

Турският сериал продължава

Просто казано: Рая е първа в сърцето на Буци! Може да я направи и конституционен съдия!

съвсем скоро ще бъде захвърлена след употреба като всички бързо издигнали се

ами, поредната калинка на Бойко... Нито повече, нито по-малко. Само още от същото.

Последното изречение: "Тя често се включва в културните мероприятия на нашите емигранти в Невада."... ми е напълно достатъчно за да разбера ориентацията ѝ. Геополитическата, имам предвид…

впечатление 1 - при участив в изслушване от комисия в парламента, в която дамата участва, докато говорещ пред комисията се изказва/отговоаря на въпроси, Рая си цъка на телефона впечатление 2 - на среща при президента за връчване на мандат, мисля, всички са прави и зчакват президента да влезне в залата, Рая си седи на стол и чака седнала...

Не разбирам каква е тая мания на българина да си слага метресите някъде да са шефки. Май не може да ги задоволи и се опитва да ги компенсира по някакъв начин.

Набързо ще отече в канала като Цецка Цачева и Мария Габриел.

Наистина не разбирам. Като се появи жена на политическия хоризонт, при това хубава, предизвиква гнусни сексистки намеци, подхвърляния, дори обиди, произтичащи от Бог знае какви мъжленца с малки или никакви възможности. Като се добави и факта, че е образована и с добра досегашна кариера, това отключва още по-злостни коментари, вероятно от недоучили или никога учили мъжленца. Положението е жалко и срамно и е симптоматично за цялостното интелектуално и морално-етично ниво на голяма част от обществото.

Не е хубаво да се обиждат хората и е редно да се зачита достойнството им. Но тази високо образована хубавица е избрала сама върхът на кариерата и да бъде като аватар на не особено красивия и със сигурност не особено образован лидер на ГЕРБ. Човек, дето сам си е плюл и на суратя и на дипломите, какво да го правим?

Българите са така, като обиждат, ругаят и псуват успелите хора, си мислят, че се изравняват с тях! Тя е станала председател на парламента, ама аз пък мога да я наругая!

зашото "Юридическата й кариера стартира в кантората на именития адвокат Менко Менков, който неведнъж е поемал защитата по дела и на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов"

И това лошо ли е? Който защитава Бойко, е слаб адвокат или Бойко трябва да го вкарат в затвора, без да има право на защита?

Щото българина се мисли за умен , а всъщност е тъп , ограничен и назадничав !!! И много завистлив , затова никога не е имал добри лидери !!!

Само Пашинян да не я усети,веднага ще я изтегли в Армения.

Калинка,калинка,калинка моя…- пееха нежно на ухото и нерезите,които тя медиираше ,кацайки на листата им и които я оставиха волно да лети нагоре…. .

Коментари - Коя е Рая Назарян - "първата дама" на ГЕРБ и парламента | Днес.dir.bg

Коя е Рая Назарян - "първата дама" на ГЕРБ и парламента

Новият пост прави 38-годишната юристка и възможна номинация при нужда от избор на нов служебен премиер

Обратно в новината

Коментари - Коя е Рая Назарян - "първата дама" на ГЕРБ и парламента | Днес.dir.bg

Коментари

Има сексуално излъчване, да не си кривим душата, става. Позицията и не предполага да може да направи големи гафове, така, че има едно стимулиращо ДА :)

Впечатлен съм,че не е успяла да завърши Юридическият факултет на СУ! Не я нападам, но очевидно наказателното право и процес са твърде далеч от нея ,което я прави не особено висока топка в юриспруденцията.

ами на първо място е мурвата на оня грозник с квадратната глава т.дончев които я вкара в н.с. а сега вече става и метреса на толупа, да му се отблагодарява.

Коя е Рая Назарян? Поредната герберска куха лейка.

който трябва тя иска къща в Монако

един приятел има жена слънце!!!!! Огря всичките му приятели ;)

На дира, те си знаят. Поредната напудрена калинка, знаеща френски, уважаваща упражненията на Кегел и практикуваща ги на Правилния човек. Коефициент на интелигентност - гравитиращ около 0, капацитет - гравитиращ към отрицателни стойности, но важен е Правилният човек и упражненията. Амбицирана провинциалистка, която за малкото време, когато ще заема поста на шеф на най-високата трибуна на територия-колония Булгаристан, ще ви купи абдалите, които сте си причинили това, по няколко пъти. И ще ви продаде още толкова пъти. И ще ви се смее. Жалко за поколенията, но то както е тръгнало, то из територията в много скоро време ще останат само изстрадали украинци с каляски за по 100+ бона и усмихнати, дружелюбни емигранти с махнати кожички на някои части от тялото си. Кой, каквото си направи.....

Може да е читава, а може и да не е. Ще видим, до сега не е за хвалене заради промените в Конституцията на РБ. Особено в тандема с Десито, то поне се нареди в Конституционния съд, направо да повърнеш. Иначе биография няма, нито устойчиво семейство, нито забелижим опит в съдебните дела. А това с диплома от УНСС направо кърти мивки. Иначе ще плакне окото от скучните репортажи по тв.

Адвокатка , спермогълтачка . Да си кажем нещата каквито са.

А,сестра й Мадлен Назарян на кого беше адвокат в България,кого защитаваше,че не помня?????? А на това момиче успех,само да си премахне този лош поглед от лицето,все пак цяла България ще я гледа/ако иска разбира се/.

е ужасна, такова подмолно изражение, как се издига такъв човек ми е трудна да разбера.

как коя -това е новият премиер на България

Фортлайтъра на една тиква е една неузряла краставица, ама иди го обясни на тиквата или на краставицата! Но винаги ми е било мистерия, как въобще е възможно да имаме такива легендарни умове в световната история и да свършим с тези цървули като управляващи!

Коя беше Ива Митева, кой беше голобрад Минчев, а сега пък Зая-Бая ? За нула време всички се запътват към канала..Сик транзит глория мунди !

Кажете направо на кой прави кавали , и това не е парламент а ефтин бардак .....

Въпросът не е "коя е", а "каква е" ...

Няколко държави, в които на висши постове има арменци и са претърпели пълен крах и разорение: 1. Армения 2. Руска федерация 3. ....

е ужасна, такова подмолно изражение, как се издига такъв човек ми е трудна да разбера.

ПКП си навлече гнева на Тиквундий заради арменската кауза. Я па сега чиста арменка, как ли би постъпила в същата ситуация ? Би ли плюла на дедите си за да угоди на вожда ?

Сол ташак на тиквата.

Поредната Тиквена урва.

арменците са кърлеж в снагата на приютилите ги народи!

Зая Газарян е следващият служебен премиер. Време е Главчо да се връща при тефтерите.

АРМЕНЦИ Пейо Яворов АРМЕНЦИ Изгнаници клети, отломка нищожна от винаги храбър народ мъченик, дечица на майка робиня тревожна и жертви на подвиг чутовно велик - далеч от родина, в край чужди събрани, изпити и бледни, в порутен бордей, те пият, а тънат сърцата им в рани, и пеят, тъй както през сълзи се пей

искам аз да свърша в Рая, да се рея из безкрая!

Хубавата госпожа Назарян не бива да контактува с криминал, макар че и при тях има честни хора. Но това са изключения - Спартак, Желю Войвода, Христо Ботев, Вълко Червенков, Георги Димитров и неговите последователи в Коминтерна - третия интернационал. Само няколко имена -Палмиро Толиати, Мишел Торез, Мао Цзе Дун, Ким ир Сен, и други.

Морис Торез

Че нито е първа, нито е последна. Хубава българка, да ражда деца и да се грижи за тях. Но лошите комунисти идват и върхушката ща страда много жестоко.

с тая фамилия е чиста арменка.

Всяко предложение от новата некоалиция предполагам подсъзнанието на Ганьо ще отхвърля Защото съзнанието му е наблъскано с Краварска талавизия

сетне хубав и свестен човек да се появи на хоризонта.Тука поздравление заслужава Бойко.Което дава надежди.

Да попитам: Никола Минчев, също юрист, но със значително по-малък юридически стаж под топлото крило на майка си, неопитен във воденето на делата на председател на Народното събрание, но от мъжки пол, беше ли обект на толкова злостни нападки, вменяваха ли му се любовни похождения като метод за изкачване по йерархията?

А Рая е направила кариерата си в чужд град! Ама да не обръщаме внимание на хейтърите, аз ги разбирам! Те обичат да мразят и хейта ги прави да се чувстват пълноценно!

Ето, получаваш желания отговор - Никола Минчев е некадърно леке, назначено само заради външния си вид и своето участие в извратени оргии с Киро, Лена и всичките там перверзни наркомани от ПП-ДБ-ЛГБТ-КЮ!

Това новата Караянчева ли е?

и замяна в средата на буквата К с А ... / "кърджалийска" с "арменска" / ... двета П-та : остават :)

Бойко е голяма работа, има нюх към кадрите, а как успява да ги привлече, направо е загадка Например, сегашният кмет на Асеновград е много уважаван лекар хирург, който по-рано беше от БСП!!! Всички знаем за проф. Иво Петров, който след като се завърна от чужбина като светило, стана общински съветник от ГЕРБ! А профилът му е изцяло на човек, който би трябвало да е от градската десница!

Поредната тъпа к....рва

Авраме, умните са при нас!

Каааалиииинка, калинннннка, калииинка негова.

Ти да не си им светил тъпако !!! Щото българина се мисли за умен , а всъщност е тъп , ограничен и назадничав !!! И много завистлив , затова никога не е имал добри лидери !!!

Сменете й снимката, защото на тази гледа лошо.

Ще стане като онзи от Ъбсурд, като взеле в политиката, взе да гледа лошо ...

Голяма кандидатура, хем умна, хем красива! Честито на Рая и на ГЕРБ! Другата добра новина е, че сега ако не се състави правителство, президентът ще има още една опция за служебен премиер. Досега Главчев беше единствената възможност!

Като гледам колко минуси има за този пост направо се кефя.Хейтърите от ПП-ДБ направо беснеят в момента защото се надяваха да не се избере председател от ГЕРБ.Не гласувах за ГЕРБ,но не мога да гледам Киро,Асен и Денков заради тяхната наглост,измамност и безхаберие за българсия народ.С две правителства за по 9 месеца или общо 18 месеца натовариха държавата с 20 милиарда евро заеми и най нагло обвиняват всички други,че не им играят по свирката.Така всеки може да ръководи.Рая има много добра визитка,много по добра от тази на Минчев и поне толкова добра колкото на предишната председателка от ИТН.И тука проблема е друг.Хейтърите не гледат професионалната визитка,т.е. те не се интересуват дали човека е професионалист или не.Тях не ги интересува кое е най добро за държавата и народа.Единственото,което ги интересува е на власт да са техните хора,независимо,че са неграмотни.С този манаталитет на следващи избори няма да достигнат и 4%.

Тук има един проблем. Служебния премиер не може да участва в предизборната кампания и не ще бъде депутат. Съмнява ме дали това иска метресата на бочко

Какви са критериите за председател на народното събрание ?

Обикновено мнозинство!

Критерият за избор на председател е само един, да бъде избран с обикновено мнозинство. Няма изискване за образователен ценз, примерно, да не говорим за имуществен!

А, Боко е по-първа!!! И на ГЕРБ, и на парламента, и най-вече на Шиши!!!

Хората са го казали най-добре, Глас народен, Глас Божи! Загубихме вече диря, колко годин Бойко е първи!!!

Хората или по-скоро всички назначени на държавна службица

Ти не знаеш ли, че ГЕРБ е народняшка партия? ГЕРБ не е елитарна партия, даже не постига най-високите резултати в столицата, където са държавните служби!

Панаира е после

значи тази е на 39 години и има 12 години трудов стаж. машала!

щото за 12 години и Екстра 300 Бона е ЗаРаботила за колата, която кара - това не е лесна и проста работа с оглед всички оставали разходи!

Това ако е вярно, означава че е топ адвокат, браво! Само техните доходи са такива. Ама какво се чудим? Започнала е при Менко Менков, който е топ адвокат, той не е адвокат само на Бойко, той е и на Цветан Василев! А пък съдружниците й от новата й кантора са спечелили делото по Сапард!

Боко Тъпото е забременил и тази овца.

Турският сериал продължава

Просто казано: Рая е първа в сърцето на Буци! Може да я направи и конституционен съдия!

съвсем скоро ще бъде захвърлена след употреба като всички бързо издигнали се

ами, поредната калинка на Бойко... Нито повече, нито по-малко. Само още от същото.

Последното изречение: "Тя често се включва в културните мероприятия на нашите емигранти в Невада."... ми е напълно достатъчно за да разбера ориентацията ѝ. Геополитическата, имам предвид…

впечатление 1 - при участив в изслушване от комисия в парламента, в която дамата участва, докато говорещ пред комисията се изказва/отговоаря на въпроси, Рая си цъка на телефона впечатление 2 - на среща при президента за връчване на мандат, мисля, всички са прави и зчакват президента да влезне в залата, Рая си седи на стол и чака седнала...

Не разбирам каква е тая мания на българина да си слага метресите някъде да са шефки. Май не може да ги задоволи и се опитва да ги компенсира по някакъв начин.

Набързо ще отече в канала като Цецка Цачева и Мария Габриел.

Наистина не разбирам. Като се появи жена на политическия хоризонт, при това хубава, предизвиква гнусни сексистки намеци, подхвърляния, дори обиди, произтичащи от Бог знае какви мъжленца с малки или никакви възможности. Като се добави и факта, че е образована и с добра досегашна кариера, това отключва още по-злостни коментари, вероятно от недоучили или никога учили мъжленца. Положението е жалко и срамно и е симптоматично за цялостното интелектуално и морално-етично ниво на голяма част от обществото.

Не е хубаво да се обиждат хората и е редно да се зачита достойнството им. Но тази високо образована хубавица е избрала сама върхът на кариерата и да бъде като аватар на не особено красивия и със сигурност не особено образован лидер на ГЕРБ. Човек, дето сам си е плюл и на суратя и на дипломите, какво да го правим?

Българите са така, като обиждат, ругаят и псуват успелите хора, си мислят, че се изравняват с тях! Тя е станала председател на парламента, ама аз пък мога да я наругая!

зашото "Юридическата й кариера стартира в кантората на именития адвокат Менко Менков, който неведнъж е поемал защитата по дела и на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов"

И това лошо ли е? Който защитава Бойко, е слаб адвокат или Бойко трябва да го вкарат в затвора, без да има право на защита?

Щото българина се мисли за умен , а всъщност е тъп , ограничен и назадничав !!! И много завистлив , затова никога не е имал добри лидери !!!

Само Пашинян да не я усети,веднага ще я изтегли в Армения.

Калинка,калинка,калинка моя…- пееха нежно на ухото и нерезите,които тя медиираше ,кацайки на листата им и които я оставиха волно да лети нагоре…. .