Коментари - САЩ пренасочват всички поръчки за "Пейтриът" към Украйна, Румъния дава една от нейните | Днес.dir.bg

САЩ пренасочват всички поръчки за "Пейтриът" към Украйна, Румъния дава една от нейните

Киев се нуждае от американските системи, които се оказаха ключови за шансовете на украинската отбрана да сваля руски балистични и хиперзвукови ракети

Обратно в новината

Коментари - САЩ пренасочват всички поръчки за "Пейтриът" към Украйна, Румъния дава една от нейните | Днес.dir.bg

Коментари

САЩ пренасочват всички поръчки за "Пейтриът"и самолети изтребители към Украйна,така че има да чакаме още много дълго пристигането у нас закупените от САЩ изтребители.

Отрони ми се една сълза от окото, след като прочетох русофилистичния ти бълвоч ...

Най добрият руснак е закланият!!!

Това ние Българите го знаем от 140 години !!! Толкова беди не ни е донесъл никой друг народ!

Хроники на падението. Германия блокира приемането на 14-ия пакет от санкции срещу Русия,пише Ройтерс! По искане на Берлин вече беше премахната клауза, която би задължила руските филиали в трети страни „да забраняват реекспорта в Русия и реекспорта за употреба в Русия“. В сряда обаче Германия отново блокира приемането на нов пакет от санкции, които се обсъждат повече от месец. По каква причина, Ройтерс не уточнява. Новите мерки трябваше да включат забрана за трансбордиране на руски ЛНГ и план операторите от ЕС да бъдат подведени под отговорност за нарушения на санкциите от техните дъщерни дружества и партньори в трети страни.Берлин явно вече осъзнаха как ги размаза Вашингтон и ги направи неконкурентни. Америка напуска Украйна. Републиканците в Камарата на представителите блокираха повече помощ за Украйна и администрацията на Байдън не е в състояние да предостави повече оръжия; пакетът от помощи от 300 милиона долара, обявен тази седмица, вероятно ще помогне на Украйна само за няколко седмици, пише Ню Йорк Таймс. Западът може да избира само между срам и катастрофа в конфликта в Украйна, каза Даниел Дейвис в Ютюб канала "Дълбоко гмуркане".

САЩ ги е страх да преговарят с Путин. Жалка работа. Администрацията на Байдън е най-лошата в историята,каза Джефри Сакс. Украйна няма да получи далекобойни оръжия от Франция: Националният сбор се противопостави,пише Ройтерс. . Лидерът му Джордан Бардела, подчерта, че не възнамерява да разреши прехвърлянето на ракети, способни да поразят руска територия. „Моята червена линия остава непроменена: аз съм против изпращането на оборудване, което може да доведе до ескалация на конфликта в Източна Европа. Затова не планирам да изпращам ракети с голям обсег или други оръжия, които биха позволили на Украйна да атакува руска територия“,каза Бардела. Звучи,като да изключва Макрон! Споразумението между Русия и КНДР анулира целия пакет от международни ограничения, наложени на Пхенян,истеряса Михаил Подоляк. „На такъв откровен фон мълчанието на ООН и други организации, отговорни за ефективния мониторинг на прилагането на санкциите, изглежда изключително красноречиво, бих казал оглушително гръмко“, добави той.

Русия и Виетнам преминават към национални валути за плащания; делът на транзакциите в рубли и донгове през първото тримесечие на 2024 г. възлиза на почти 60%, каза президентът Владимир Путин. „Нашите страни последователно преминават към национални валути във финансовите разплащания и се стремят да изградят устойчиви канали за кредитно и банково сътрудничество. Европа,която изведнъж усети някакви тайнствени „сили“ реши да играе сама и само предизвиква присмех в Света. А,че на Европа нищо няма да й се получи, Вашингтон знае по-добре от нас, защото самият той „обезмасли“ и съсипа Европа докрай. Със Стария свят отдавна всичко е ясно,той ще се превърне в някакво подобие на Афганистан,който ще бъде перманентно примамван от Русия и подпомаган с всякакви полезни играчки от арсенала на Пентагона. Йордан Халачев

SirBob

Тотално падение наистина. Западът оттук нататък го чака само догонваща роля спрямо глобалния Юг, както се очертава. Янките с техните 33 трилиона дълг ще гледа Европа да плати целия масраф околло украинския "проект".

всяка от първите три американски компании има пазарна капитализация като целия БВП на Русия.

Ръководството на ЕС обрича Украйна на още смърт. То обрича и Европа на война и мизерия, защото смята да дава нашите пари на Украйна, за да бори Русия. За сериозните хора, които слушат какво говори Путин, е нова доза доволство да видят и чуят колко ясно описа руския президент състоянието на Европа като мегаколония на САЩ, обречена да загине под ръководството на глобалистите. Който това не го разбира, не е в реалността и не може да има адекватна позиция. От вчера Столтенберг говори за привеждане на ядрените бойни глави в НАТО в проверка и бойна готовност. Защо? На ядрена война ли отиваме с Путин, да го бием, защото той не желае да изпълнява заповедите на шепата глобалисти? Вече е уморително да се обсъждат западните прояви. Поредната в Швейцария, измислена конференция за мир в Украйна, точно както казах, се прояви като пропаганда и нищо повече, нито едно реално отражение няма да има за подобряване положението на Украйна. Подписана е декларация. И какво от това? Светът разполага с милиарди подписани декларации и изявления и животът не се е подобрил от това, нито войните са спрели. Пак да се броят подписалите и неподписалите мен лично ме уморява и за мен е почти напълно безсмислено. Интересно е само да споменем, че Ватиканът не я подписа, обаче проксито на Ватиканът, Унгария, подписа. Подписаха още 2 проксита, които искат да седят на 2 стола – Турция и Сърбия. За протокола да уточним, че който я подписа, се подчини на САЩ и е зависимо от САЩ лице. България разбира се подписа! Словакия не подписа! Значи фицовщината е по-яка от орбанщината. Анастасия Гешева

когато Путин разполага ядрени оръжия в Беларус, НАТО не трябва да прави същото ? Защо мислите, че НАТО няма да реагира?

МОЖЕ ЛИ ПОНЕ ЕДИН АДЕКВАТЕН РУСОФИЛ ДА ОТГОВОРИ НА ПРОСТИЯТ ВЪПРОС : АКО УКРАИНСКОТО ПВО «НЕ БИЛО ДОБРО» КАКТО ЛЪЖАТ РУСОФИЛИТЕ , ТО ЗАЩО : - Само за 26 месеца в УКРАЙНА са УНИЩОЖЕНИ 357 самолета – 3 пъти повече отколкото за 10 години в Афганистан (118) Също така в Украйна бяха унищожени повече от 325 хеликоптера youtu.be/8bTEnK9QNRU

Абе то няма русофилистик, който да даде смислен отговор на въпроса - каква полза има от съществуването на путинярската терористична кочина, кому е нужна пРоссия в този вид ?!?! От 130мил. обитатели, нито един днес не желае да живее там, и при всяка възможност би си бил камшика то гнусното азиатското блато. И това блато има претенция да бъде "полюс на света" ....

Ник-а ти показва,че си видиотен психопат !!!

Полирания ти мозък не може да измисли нищо друго...

SirBob

Тая "сводка" от Униан ли ти я спуснаха? Някакъв друг източник да потвърди? Няма, нали?

Източници колкото щеш, само дето не завършват на ".ру" Като цяло, полюциите на русофилистичната сган нямат почитатели !

SirBob

Гледам, не си посочил и ЕДИН. Що така, троле?

В тая "сводка" включват ли се, тия дето "призрака на Киев" ги "сваляше по 10 на ден ?

Вече 2 години се води Специална,Военна операция в украйна - защо козяшко-соросоидната сган не заминава в Украйна да се бие с руснаците,а повръща по форумите???

А русофилистичната измет защо кисне тик, ами не отива да помага на "армията на клошарите" ?! Да опита от първо лице, какво е да си цел на оръжията на Запада

Мога да кажа само: Поклон пред героичния украински народ който не се огъва да станат руски роби за разлика на някой наши копейки които са се предали без бой.

Тия тъпотии си ги коментирайте на Прайда ! И си вЕрвайте...

SirBob

Айде да си кажем истината за пореден път. Никакви батареи няма да спасят укронацисткият режим. Най-много руснаците да нанесат още щети на спонсорите на Киев, защото една такава батарея не е никак евтина. Незабавни преговори и капитулация на нацистите в Киев, това е ЕДИНСТВЕНОТО решение. Което е само въпрос на време.

И като се събуди, разбра че годината не е 1945г., а е 2024г. и СССР се е превърнал в миризлив руски кенеф, презрян от успешните народи на Земята.

SirBob

Кои са тези "успешни народи на планетата" бе, тъпак? Фалиралата Германия ли??? Соросоидни малоумници.

Още не си разбрал, кои са успешни народи на планетата ??? Ами тези народи, чиито изобретения ползваш всекидневно в живота си - това са дрехите и храната, обувките на краката ти, автомобила, обзавеждането на жилището, техниката с която малоумно тролиш тук, всичко е изобретение на успешни народи на планетата!

SirBob

Общи опорки. Нещо конкретно извън пропагандния лозунг? Няма, нали?

"Успешни"-те народи : 1.Вместо да стимулират раждаемостта в държавата си-приемат мигранти... 2.Не се къпят и не се перат,за да му е гадно на Путин... 3.Редят се на опашка,за да си сменят пола... -------------------------------------------------------------------------------------------- Без коментар !!!

Британското министерство на отбраната съобщи причините. На 3 ноември те обявиха, че Руската федерация е загубила почти 3 пъти повече самолети през 8-ия месец от войната в Украйна, отколкото през 10-те години война в Афганистан. АКО УКРАИНСКОТО ПВО «НЕ БИЛО ДОБРО» КАКТО ЛЪЖАТ РУСОФИЛИТЕ , ТО ЗАЩО : - Само за 26 месеца в УКРАЙНА са УНИЩОЖЕНИ 357 самолета – 3 пъти повече отколкото за 10 години в Афганистан (118) Също така в Украйна бяха унищожени повече от 325 хеликоптера youtu.be/8bTEnK9QNRU

SirBob

Аха - и трябва да вярваме на Великобритания, нали? Същата онази Великобритания, която чрез идиота Джонсън саботира мирните преговори в Истанбул.

Украйна е на път да се превъоръжи с най-доброто западно оръжие, тово е мног лошо за Русия колкото и да се репчи на Запада, защото до момента тя едва се оправя с Украйна с изхвърленото от него оръжие. Путин в момента сключва стратегически съюз със Северна Корея, която не може да си помогне сама на себе си и се крепи на Китай.

Руската федерация призна, че Украйна свали самолета А-50 , и че не е паднал сам както седмица рисофилите лъжеха и мажеха… 6/18/2024, Той беше унищожен през февруари тази година с Патриот .

руската федерация ако ти пусне една малка ядрена главичка. дали петриата дето го имаш у вас ще го свали?

Ами що не се пробва бе дрипав мурзил ??? Не им стиска на отпадъците, обитатели на педерацията, нали ???

Те са едни зидаро-МАЗАЧИ на всеки гаф на Русия, с изненада научих че този който отговорен за свалянето А-50 отива на военен съд.

Русия вече няма превъзходство във въздуха във войната срещу Украйна А Ф-16 ОЩЕ НЕ Е ДОШЪЛ , ХА, ХА... Британското министерство на отбраната съобщи причините. На 3 ноември те обявиха, че Руската федерация е загубила почти 3 пъти повече самолети през 8-ия месец от войната в Украйна, отколкото през 10-те години война в Афганистан. АКО УКРАИНСКОТО ПВО «НЕ БИЛО ДОБРО» КАКТО ЛЪЖАТ РУСОФИЛИТЕ , ТО ЗАЩО : - Само за 26 месеца в УКРАЙНА са УНИЩОЖЕНИ 357 самолета – 3 пъти повече отколкото за 10 години в Афганистан (118) Също така в Украйна бяха унищожени повече от 325 хеликоптера youtu.be/8bTEnK9QNRU

Свалянето на залп от "Кинжали" - Киев РАЗБИ още един мит за руската армия. 16.05.23 г. Тази нощ (16 май) украинските военни са свалили 18 ракети и множество дронове, изпратени от Русия над Киев. - 9 "Калибър", -6 "Кинжал" и -три балистични и зенитни ракети С-400 и -"Искандер", която се възприема като "корабния" вариант на "Кинжал". свалянето на залп от шест ракети вече свидетелства за "драматична промяна" и доказателство за ефективността на защитните системи на Запада Според военни анализатори в Украйна атаката на ракетите "Кинжал" от тази нощ е имала конкрентна цел, останалите ракети са били опит за разсейване на вниманието на ПВО. А това може да подсказва, че и самите руснаци вече не са чак толкова убедени в силата на своята „несваляема“ ракета.

Със КГБ терористите и руските шпиони шега не бива

Щом руснакът е решил да трепи,завладява,назначава верни на него политици спирачка няма!Който не слуша и не вярва на терориста Путин ,такава ще му е съдбата като на Украйна го чака!Докато Путин не убие Зеленски ,злоба,убийстства и нещастия ще има!

Йеменские хуситы-шииты запустили иранскую баллистическую ракету по столице Саудовской Аравии Ер-Рияду. Саудовские ПВО перехватили ракету и сбили ее. https://twitter.com/i/status/1365744353889632257 Еще одно видео перехвата иранской баллистической ракеты выпущенной йеменскими хуситами-шиитами по столице Саудовской Аравии Ер-Рияду. https://twitter.com/i/status/1352984350678249473 Саудиты сбили еще одну иранскую баллистическую ракету в небе над столицей Саудовской Аравии Ер-Риядом, которую запустили хуситы-шииты с территории Йемена. Баллистическими ракетами хуситов-шиитов снабжает Иран. https://twitter.com/i/status/1354031468306178051

системата Пейтриьт се е доказала с годините във реални военни действия. Тя е приета на въоръжение в много страни по света. Скоро с такава ракета Пейтриьт , Израел свали сирийски самолет, боклук, който си позволи да наруши границата му. И командира на подазделението е младо мимиче… Въздушната отбрана на Саудитска Арабия със системата Пейтриат прехвана и унищожи седем ракети, изстреляни от Йемен. Според местните медии, в резултат на ударите един човек е бил убит, Отбелязва се, че починалият е гражданин на Египет, къщата на която пада фрагменти от една от ракетите, съобщава ТАСС Тъпите руски платени кремълски ботове лъжат като за световно, но няма кой да им се хване на лъжите. Отбранителната система е отлична, и работи, не като руските мулфилми. И ватенките освен рекламни лъжливи мултфилми за С-300-400 нямат нито едно реално използвана успещно в бойни действия тяхна ракета.

Абсолютно прав си, но вероятно русофилистичната цензура ще изтрие коментара ти, защото истината не е долюбвана в този сайт.

А може и твоя пост да бъде забърсан, защото не им оттърва на продажниците .... Тук може да четем постовете на "поета с вибратора" - за нормални мнения място няма ....

За това, щото се е доказала Украинците искат НОВИ през два месеца. Кипиш от акъл. Ако беше се доказала, щяха само да зареждат ракети тикво. Ма дори това не могат. Лимитирано е производството.

Статията е реклама на безполезните патриоти, с която се опитват да излъжат балъците които са си ги купили че не са си хвърлили парите на вятъра Руснаците пак почупиха складовете и енергийните обекти в Украйна и украинците от 2 часа има 7 часа няма ток, минават на 2 часа има 15 часа няма ток. Тия патриоти нищо не могат да свалят освен гераните които им ги поскат за да си хапят ракетите които струват 2000-4000 пъти повече от дроновете. А Румънците ги принудиха да си дадат единия патриот, а не че те искат А руснаците унищожават супермаркети, защото в тях крият военни производства и складове, както явно е случаят с Марица-2 у нас. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

На дневен ред е новата Американска система: Ракетна система за противовъздушна отбрана МЕАДС – 1000 ПАТРИОТА В САЩ Е СМЕНЕН С МЕАДС – 1000 – с обхват на действие: радиус 1000 км (или обхват в диаметър 2000км. ) (ИБЦН ) — системы управления войсками, обеспечивающей взаимодействие с другими элементами ПРО и противовоздушной обороны (ПВО). 8 ракети в пакет с бързо зареждане. Това е система в пъти по-добра от всички надувни руски Цета-400, 500 ...600. Едно подразделение се състои от -1 радар + 6 машини с по 12 ракети тип РАК -3МСИ на Локхиид Мартин. https://www.youtube.com/watch?v=WgZUf_-2UYs

Много си се превъзбудил! Обхвата на действие е максимално 100км, за най-лесните цели, а за ракети между 3 и 30км. С-400 има по-голям обхват, да не говорим за С-500. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Да видим сега каква ще е ползата от тези Пейтриът-и. Дали ще е повече от досегашните чудеса Леопард, Абрамс, Химарс, Ирис-Т. Или по-малко.

Тези ПВО струват милиарди (дори единствена ракета за тях струва милиони). Украйна няма да ги плати никога, нито ще ги върне. Всъщност, Украйна е пред фалит, след като не се споразумя с кредиторите си за разсрочване на външните дългове. Та който си е дал оръжието е прецакан.

трябва да спре много "да го мисли" , а да влиза... и за седмица да ликвидира преднестровието, за да даде глътка въздух на украйна ...и да парира всякакви опити на блядовете, даже да се в сънищата си да помислят ...за одеса !

Руската федерация призна, че Украйна свали самолета А-50 , и че не е паднал сам както седмица рисофилите лъжеха и мажеха… 6/18/2024, Той беше унищожен през февруари тази година с Патриот .

НИКОЯ ДРУГА АРМИЯ В СВЕТА НЕ Е ГУБИЛА ЗА 2 ГОДИНИ ТАКОВА КОЛИЧЕСТВО ХОРА И ТЕХНИКА. И НЯКОИ РУСОРОБИ ТУК НАРИЧАТ ТОВА ПаБЕДА ? ЗА ВЧЕРА САМО 1 410 РУСКИ СВИНСКИ ТРУПА. Рекордът е 1740 . РЕВЕТЕ РУСОРОБИ Данните за колосалните загуби на Россия в Украина: И понеже устата на Лъжците се затваря или с удар на бухалка, или с факти – ЕТО ЛИНК И ФАКТИТЕ: https://www.rbc.ua/ukr рашисти – 530 200 трупа инвалиди , ранени - 1 559 550 В плен повече от 15 144 . Самолети – 359 Вертолети – 326 . Танкове – 7 974 БМП – 15 307 А сега наредете тези бронирани машини една след друга на пътя от Киев до масква и няма да ви стигне място. А РЕВАХТЕ, че Джевелините не работят… артилер. с-ми – 13 959 средства ПВО – 853 РСЗО – 1 104 Специална техника , цистерн – 2 344 Дронове – 11 187 Кораби и катера - 28 Подводници - 1 Камиони – 19 031 Ракети + Крилати – 2 297

НАЦИСТКИ ОРКИ ИМАТЕ ЮБИЛЕЙ ПОЛОВИН МИЛИОН ТРУПА …. И 1 милион и половина инвалиди. И понеже устата на Лъжците се затваря или с удар на бухалка, или с факти – ЕТО ЛИНК И ФАКТИТЕ: https://www.rbc.ua/ukr Статистиката ясно показва че ВИНАГИ 7 пъти в повече МРАТ ПРЕДИМНО РУСКИТЕ ФАШИСТИ ПРОПОРЦИЯТА Е 7 към 1. НЕЩО НЕ СЕ ЧУВА ВЕЧЕ хуйло пАбедил и слава рАсии . ИДИОТИ , КО СТАНА С ТРИТЕ ДЕНА ДО КИЕВ ? ВИЕ ЛЪЖЕТЕ КАТО ЦИГАНИ И ОБРЪЩАТЕ ФАКТИТЕ НА 180 градуса – но нямате нито едни доказателство , нито един линк ДА. И ЕТО И РЕЗУЛТАТА: . 530 хиляди трупа. По-малко рашисти - по-чист въздух . НАД ХИЛЯДА ДУШИ НА ДЕН! Русия постави нов рекорд за ГРУЗ-200 – 1 740 загинали! . 530 000 трупа - ПОВЕЧЕ добра тор за украинската почва. Резултат : Украинските фирми спряха да внасят торове за почвата си През лятото се очаква добра реколта. . 530 хиляди трупа – резултат: добре охранени и дебели украински кучета Украинските компании вече не внасят храна за кучета . 530 хиляди трупа - какво от това? Тъпите дебели руски майки-зомбита ще раждат повече месо... . 530 хиляди трупа – ботоксният вампир потрива доволно ръце, дълбоко в бункера си. И иска още повече кръв. . 530 хиляди фашистки трупа – ИМАМЕ ГИ . Продължаваме , вървим нататък Быстренько как русских сократили... Молодец путлер... Лучше чем гитлер работает.... Зачистка полным ходом А ПОМНИТЕ ЛИ ? В началото , преди да бъде УНИЩОЖЕНЕ РЕГУЛЯРНАТА ПУТЛЕРОВА АРМИЯ – УБИТИТЕ ЗА ДЕН БЯХА СРЕДНО 500 – 600. Сега за ден труповете са 1300 - 1740 . Защото на фронта изпращат необучени зекове, крадци, мародери, насилници, людоеди и всякакъв боклук останал по пандизите и земята на руската педерация.

хахаха дарение румъния има 8 бази само з а 2взима годишен наем 1,2 Милиарда долара... булгаристан дарява и дължи а има 4 Безплатни бази не плащат ток и вода...

Украина все бие и все сваля ракети Кинжали и все бита и ебана оди!

СРАВНЕТЕ : за 4 месеца война Хитлер стига до Москва за 26 месеца война Путин все още тъпче на границата на Донбас ... Скоростта на рашистите - Е КАТО НА БРЕМЕННА КОСТЕНУРКА . След 1200 ще превземем Украину. Но и това не е точно. МОРЕ ОТ РУСКИ ТРУПОВЕ . Руски войник призовава руснаците да НЕ отиват на война . ВИДЕО https://youtu.be/RxV7MoA8XUI

удри!

Бой по украинската смрад!

Ще има отрязани глави на западни педали...смърт и ковчези за Америка и НАТО!

Украинци, не ви ли е срам? Събрахте оръжието от два континента и накрая постигнахте едно НИЩО! След две години гръмки заплахи. Загубихте четирите най-плодородни региона, чиито залежи смятахме да експоатираме. Не си плащате дълговете. Ние европейците ви плащаме заплатите и пенсиите. Вече и ток ви даваме. Абсолютна излагация!

Постигнаха много. От 2 години фронта не е мръднал. Путя избяга дои от Херсон, единствения областен град окупиран от руските орки

бий западната смрад...режи им главите...ти си велик!

Северна Корея!

Едно време когато се сравняваше С300 с Патриот, се изтъкваше че С300 се насочва към целта почти след като е изтреляна и може да цели по няколко цели едновремено, а на Патрйота му трябваше повече височина и следеше по малко цели. Това преди 15г. Сега не знам как е. Но, дори американците го признават, СССР и Русия са похарчили ЗНАЧИТЕЛНО повече пари труд и усилия в усъваршенстването на ПВО системи от колкото САЩ. И това не е защото САЩ не могът, а защото ПВО-то не е приоритет за американската армия и за това фокуса им там е бил доста по малък.

Стиснати са румънците. Само един Пейтриът дават, че и компенсация искат. Има да чакате! А тези 100 ракети, ще стигнат за десетина нощи обстрел.

Свалянето на залп от "Кинжали" - Киев РАЗБИ още един мит за руската армия. 16.05.23 г. Тази нощ (16 май) украинските военни са свалили 18 ракети и множество дронове, изпратени от Русия над Киев. - 9 "Калибър", -6 "Кинжал" и -три балистични и зенитни ракети С-400 и -"Искандер", която се възприема като "корабния" вариант на "Кинжал". свалянето на залп от шест ракети вече свидетелства за "драматична промяна" и доказателство за ефективността на защитните системи на Запада Според военни анализатори в Украйна атаката на ракетите "Кинжал" от тази нощ е имала конкрентна цел, останалите ракети са били опит за разсейване на вниманието на ПВО. А това може да подсказва, че и самите руснаци вече не са чак толкова убедени в силата на своята „несваляема“ ракета.

бие, все сваля и все бита би ебана ходи!

Ама разбира се, публикувайте всички държави които са подарили ПВО-то си на Украйна. Така хуситите ще знаят към чии електроцентрали да си насочат дроновете (защото вече са незащитени). Нашата АЕЦ е една от тях.

... и когато се събудиш русоробче , виждаш, че си покрит с мокри от урина страници на вестник Правда? Иди купи презервативи на баща си, за да не ражда повече недоразумения като теб. Малоумници, как всички са ви събирали на боклука от абортни отпадъци и са ви и отгледали? И като на всички руски овце Путин ти сложи розови очила и ти отне мозъка . В Русия се появи нова нелечима смъртоносна болест: Путинизъм на главния мозък ...

може да сподели доборто си настроение с вдовиците на А-50 екипажа, за който руснаците едва сега си признаха че е свален с Пейтриът ;)

Давайте Давайте и Русия дава И ня Ким и На Иран И В Куба Венецуела Скоро Ще сте Зомбита Мръсна Америщанска Сган !!!

Късно е вече. Токът спря! :)))

Перемогата и близо Хохли и Соросроби. Ей я бе. Зад ъгъла е. Само дето играта стана глобална. Едни подводници са на постоянно дежурство около Краварника. А чичко Ким получи освен втора Аурус Волга още Авангард системи и тотална финансова подкрепа от Русия и Китай. Играта се развива с предстояща база на Русия във Виетнам и засилено военно присъствие на Китай във Филиипините. Евроджендерите ще бъдат опоцкани до дъно от ВПК то на Ционистка Кравария. Вече успешно ги демилитаризирха. Важното е че има поръчани тенекета за над 140 милиарда. Евреите в УСА са хепи. Са като палнат и война с Иран направо ще напълнят касите. Ма има една малка подробност. Поръчка не означава БЪРЗО ПРОИЗВОДСТВО. Особено като стана ясно, че върхът на копието на Краварската стратегия към Трета световна, най-скъпото оръжие някога Фръц 35 е пълно със софтуерни бъгове, под 30 процента (признато пред Конгреса от Лойдчо) са в бойна готовност, а половината от ценните метали, които се ползват за производството идват от Китай, тоест вече не идват. Слава Кокаине. До последният Усраинец. После следват фашизирани НАТО шматки и кво където има оперативен престъпник на ЦРУ. Е ако тва не е успешна ДЕНАЦИФИКАЦИЯ И ДЕМИЛИТАРИЗАЦИЯ на ОТАН кво е бе? Ау, обединена Европа. Ау, Укрине понад усе. Ау, стадион пълен с Румънци скандиращи; ПУТИН. ПУТИН. ПУТИН. ХАХАХАХАХ

лошо няма! САЩ ще си подобрят системите пейтриът те така или инак са разработени 60-те години на миналия век! Разбра се, че балистичните ракети кинжал, приети на въоръжение в русия през 2018г се провалят пред системата пейтриът! А сега дори таз система ще се подобри в реални бойни условия! Така, че може да се очаква да се пренасочат поръчки към Украйна!

Някой ще покажели реално видео където това се случва? Дори и да е от измамния ютубе.

виж в нетя бря!!!! аз ли да те уча!!!??? брях и путифил брях!!!

Откъде "се разбра"? И колко още от Покрайна очакваш да бъде превзета от братушките, преди американсерите да приключат с екпериментирането с ракетните си комплекси на гърба на украинците? :))

така де така! веке 2-3 години чакаме да превземете Украйна за 3 дни! :)))))))))))))))))) така като гледам само ми ревете вие "братушките" какНе требело запада да позволява на Украйна да ви рита задните части със западни оръжия! Само да ви кажа, че няколко хаймарс системи ви поставиха на колене и продъжлавате да ревете! И да ви кажа, че тези хаймарс не бяха най-далекобойните дори! :)))))))))) та може да се каже, че рашистан и вие "братушките" никога не са можели да се противопоставят на запада! Нито по производство нито по технология нито по нищо! Така, че вие "братушките" започнахте таз война но запада ще реши кога и как тя да приключи! Затова постоянно ми ревете запада да не позволява на Украйна да да ви ритат по задните части със западни оръжия! :)

Само да кажа, че съм педераст и черни чепове редовно разширяват аналното ми отвърстие !

И на мене !

И мене яко ме шибат !

кажете, че това не е намеса на сащ, и че войната не е сащ и запад срещу русия. Много им пука за украйна, ама друг път.

ага бага до смърт... мноого ще нарастнат "вечен полет" в телегам каналите... а някой няма да може да пуска планиращи бомби...

Укровермахта днес е получил първият пълноценен "масаж" с модифицираната "ФАБ-3000 М-54 с УМПК". Масажа е извършен в Липци, Харковска област! Бенефиста му можете да видите примерно тук: https://t.me/RVvoenkor/70777

ще бъде смляно

МОЩНОСТТА на руската ПВО е фалшива! Американската БАЛИСТИКА щрака руските комплекси като семни . Пропагандата е в ШОК https://youtu.be/-eCLmJFM9rs /// САЩ прехвърлят ОЩЕ ЕДНА - втората батерия на системата ПАТРИОТ в Украйна 06/12/2024 Решението беше одобрено от президента Джо Байдън.

РОССИЯ не нанася удари по Посрайна с ПВО защитата си :))

Дата на доставка 2030-2040. А колко са ефективни.. няма да говорим За сега им доставят само надежда и ковчези. Все пак борбата е за последният украинец, не за украйна. Ако не се усетят, че ги пързалят укропите я останат 10 милиона на 200 хиляид територия, я не..

Руската федерация призна, че Украйна свали самолета А-50 , и че не е паднал сам както седмица рисофилите лъжеха и мажеха… 6/18/2024, Той беше унищожен през февруари тази година с Патриот .

Все едно да свалиш пътнически самолет.

Само смърта ще ги спаси Америка и НАТО от Пуитин....друго спасение няма!

Унгария или ще се съобразява с Европа или принудително разделяне между Полша, Украйна и Румъния. Калининград е немски, винаги е бил и ще бъде. Швеция ще изненада всички блядове

Европейските избиратели биха искали да възразят, както се видя на изборите, ги ги ги!

Коментари - САЩ пренасочват всички поръчки за "Пейтриът" към Украйна, Румъния дава една от нейните | Днес.dir.bg

САЩ пренасочват всички поръчки за "Пейтриът" към Украйна, Румъния дава една от нейните

Киев се нуждае от американските системи, които се оказаха ключови за шансовете на украинската отбрана да сваля руски балистични и хиперзвукови ракети

Обратно в новината

Коментари - САЩ пренасочват всички поръчки за "Пейтриът" към Украйна, Румъния дава една от нейните | Днес.dir.bg

Коментари

САЩ пренасочват всички поръчки за "Пейтриът"и самолети изтребители към Украйна,така че има да чакаме още много дълго пристигането у нас закупените от САЩ изтребители.

Отрони ми се една сълза от окото, след като прочетох русофилистичния ти бълвоч ...

Най добрият руснак е закланият!!!

Това ние Българите го знаем от 140 години !!! Толкова беди не ни е донесъл никой друг народ!

Хроники на падението. Германия блокира приемането на 14-ия пакет от санкции срещу Русия,пише Ройтерс! По искане на Берлин вече беше премахната клауза, която би задължила руските филиали в трети страни „да забраняват реекспорта в Русия и реекспорта за употреба в Русия“. В сряда обаче Германия отново блокира приемането на нов пакет от санкции, които се обсъждат повече от месец. По каква причина, Ройтерс не уточнява. Новите мерки трябваше да включат забрана за трансбордиране на руски ЛНГ и план операторите от ЕС да бъдат подведени под отговорност за нарушения на санкциите от техните дъщерни дружества и партньори в трети страни.Берлин явно вече осъзнаха как ги размаза Вашингтон и ги направи неконкурентни. Америка напуска Украйна. Републиканците в Камарата на представителите блокираха повече помощ за Украйна и администрацията на Байдън не е в състояние да предостави повече оръжия; пакетът от помощи от 300 милиона долара, обявен тази седмица, вероятно ще помогне на Украйна само за няколко седмици, пише Ню Йорк Таймс. Западът може да избира само между срам и катастрофа в конфликта в Украйна, каза Даниел Дейвис в Ютюб канала "Дълбоко гмуркане".

САЩ ги е страх да преговарят с Путин. Жалка работа. Администрацията на Байдън е най-лошата в историята,каза Джефри Сакс. Украйна няма да получи далекобойни оръжия от Франция: Националният сбор се противопостави,пише Ройтерс. . Лидерът му Джордан Бардела, подчерта, че не възнамерява да разреши прехвърлянето на ракети, способни да поразят руска територия. „Моята червена линия остава непроменена: аз съм против изпращането на оборудване, което може да доведе до ескалация на конфликта в Източна Европа. Затова не планирам да изпращам ракети с голям обсег или други оръжия, които биха позволили на Украйна да атакува руска територия“,каза Бардела. Звучи,като да изключва Макрон! Споразумението между Русия и КНДР анулира целия пакет от международни ограничения, наложени на Пхенян,истеряса Михаил Подоляк. „На такъв откровен фон мълчанието на ООН и други организации, отговорни за ефективния мониторинг на прилагането на санкциите, изглежда изключително красноречиво, бих казал оглушително гръмко“, добави той.

Русия и Виетнам преминават към национални валути за плащания; делът на транзакциите в рубли и донгове през първото тримесечие на 2024 г. възлиза на почти 60%, каза президентът Владимир Путин. „Нашите страни последователно преминават към национални валути във финансовите разплащания и се стремят да изградят устойчиви канали за кредитно и банково сътрудничество. Европа,която изведнъж усети някакви тайнствени „сили“ реши да играе сама и само предизвиква присмех в Света. А,че на Европа нищо няма да й се получи, Вашингтон знае по-добре от нас, защото самият той „обезмасли“ и съсипа Европа докрай. Със Стария свят отдавна всичко е ясно,той ще се превърне в някакво подобие на Афганистан,който ще бъде перманентно примамван от Русия и подпомаган с всякакви полезни играчки от арсенала на Пентагона. Йордан Халачев

SirBob

Тотално падение наистина. Западът оттук нататък го чака само догонваща роля спрямо глобалния Юг, както се очертава. Янките с техните 33 трилиона дълг ще гледа Европа да плати целия масраф околло украинския "проект".

всяка от първите три американски компании има пазарна капитализация като целия БВП на Русия.

Ръководството на ЕС обрича Украйна на още смърт. То обрича и Европа на война и мизерия, защото смята да дава нашите пари на Украйна, за да бори Русия. За сериозните хора, които слушат какво говори Путин, е нова доза доволство да видят и чуят колко ясно описа руския президент състоянието на Европа като мегаколония на САЩ, обречена да загине под ръководството на глобалистите. Който това не го разбира, не е в реалността и не може да има адекватна позиция. От вчера Столтенберг говори за привеждане на ядрените бойни глави в НАТО в проверка и бойна готовност. Защо? На ядрена война ли отиваме с Путин, да го бием, защото той не желае да изпълнява заповедите на шепата глобалисти? Вече е уморително да се обсъждат западните прояви. Поредната в Швейцария, измислена конференция за мир в Украйна, точно както казах, се прояви като пропаганда и нищо повече, нито едно реално отражение няма да има за подобряване положението на Украйна. Подписана е декларация. И какво от това? Светът разполага с милиарди подписани декларации и изявления и животът не се е подобрил от това, нито войните са спрели. Пак да се броят подписалите и неподписалите мен лично ме уморява и за мен е почти напълно безсмислено. Интересно е само да споменем, че Ватиканът не я подписа, обаче проксито на Ватиканът, Унгария, подписа. Подписаха още 2 проксита, които искат да седят на 2 стола – Турция и Сърбия. За протокола да уточним, че който я подписа, се подчини на САЩ и е зависимо от САЩ лице. България разбира се подписа! Словакия не подписа! Значи фицовщината е по-яка от орбанщината. Анастасия Гешева

когато Путин разполага ядрени оръжия в Беларус, НАТО не трябва да прави същото ? Защо мислите, че НАТО няма да реагира?

МОЖЕ ЛИ ПОНЕ ЕДИН АДЕКВАТЕН РУСОФИЛ ДА ОТГОВОРИ НА ПРОСТИЯТ ВЪПРОС : АКО УКРАИНСКОТО ПВО «НЕ БИЛО ДОБРО» КАКТО ЛЪЖАТ РУСОФИЛИТЕ , ТО ЗАЩО : - Само за 26 месеца в УКРАЙНА са УНИЩОЖЕНИ 357 самолета – 3 пъти повече отколкото за 10 години в Афганистан (118) Също така в Украйна бяха унищожени повече от 325 хеликоптера youtu.be/8bTEnK9QNRU

Абе то няма русофилистик, който да даде смислен отговор на въпроса - каква полза има от съществуването на путинярската терористична кочина, кому е нужна пРоссия в този вид ?!?! От 130мил. обитатели, нито един днес не желае да живее там, и при всяка възможност би си бил камшика то гнусното азиатското блато. И това блато има претенция да бъде "полюс на света" ....

Ник-а ти показва,че си видиотен психопат !!!

Полирания ти мозък не може да измисли нищо друго...

SirBob

Тая "сводка" от Униан ли ти я спуснаха? Някакъв друг източник да потвърди? Няма, нали?

Източници колкото щеш, само дето не завършват на ".ру" Като цяло, полюциите на русофилистичната сган нямат почитатели !

SirBob

Гледам, не си посочил и ЕДИН. Що така, троле?

В тая "сводка" включват ли се, тия дето "призрака на Киев" ги "сваляше по 10 на ден ?

Вече 2 години се води Специална,Военна операция в украйна - защо козяшко-соросоидната сган не заминава в Украйна да се бие с руснаците,а повръща по форумите???

А русофилистичната измет защо кисне тик, ами не отива да помага на "армията на клошарите" ?! Да опита от първо лице, какво е да си цел на оръжията на Запада

Мога да кажа само: Поклон пред героичния украински народ който не се огъва да станат руски роби за разлика на някой наши копейки които са се предали без бой.

Тия тъпотии си ги коментирайте на Прайда ! И си вЕрвайте...

SirBob

Айде да си кажем истината за пореден път. Никакви батареи няма да спасят укронацисткият режим. Най-много руснаците да нанесат още щети на спонсорите на Киев, защото една такава батарея не е никак евтина. Незабавни преговори и капитулация на нацистите в Киев, това е ЕДИНСТВЕНОТО решение. Което е само въпрос на време.

И като се събуди, разбра че годината не е 1945г., а е 2024г. и СССР се е превърнал в миризлив руски кенеф, презрян от успешните народи на Земята.

SirBob

Кои са тези "успешни народи на планетата" бе, тъпак? Фалиралата Германия ли??? Соросоидни малоумници.

Още не си разбрал, кои са успешни народи на планетата ??? Ами тези народи, чиито изобретения ползваш всекидневно в живота си - това са дрехите и храната, обувките на краката ти, автомобила, обзавеждането на жилището, техниката с която малоумно тролиш тук, всичко е изобретение на успешни народи на планетата!

SirBob

Общи опорки. Нещо конкретно извън пропагандния лозунг? Няма, нали?

"Успешни"-те народи : 1.Вместо да стимулират раждаемостта в държавата си-приемат мигранти... 2.Не се къпят и не се перат,за да му е гадно на Путин... 3.Редят се на опашка,за да си сменят пола... -------------------------------------------------------------------------------------------- Без коментар !!!

Британското министерство на отбраната съобщи причините. На 3 ноември те обявиха, че Руската федерация е загубила почти 3 пъти повече самолети през 8-ия месец от войната в Украйна, отколкото през 10-те години война в Афганистан. АКО УКРАИНСКОТО ПВО «НЕ БИЛО ДОБРО» КАКТО ЛЪЖАТ РУСОФИЛИТЕ , ТО ЗАЩО : - Само за 26 месеца в УКРАЙНА са УНИЩОЖЕНИ 357 самолета – 3 пъти повече отколкото за 10 години в Афганистан (118) Също така в Украйна бяха унищожени повече от 325 хеликоптера youtu.be/8bTEnK9QNRU

SirBob

Аха - и трябва да вярваме на Великобритания, нали? Същата онази Великобритания, която чрез идиота Джонсън саботира мирните преговори в Истанбул.

Украйна е на път да се превъоръжи с най-доброто западно оръжие, тово е мног лошо за Русия колкото и да се репчи на Запада, защото до момента тя едва се оправя с Украйна с изхвърленото от него оръжие. Путин в момента сключва стратегически съюз със Северна Корея, която не може да си помогне сама на себе си и се крепи на Китай.

Руската федерация призна, че Украйна свали самолета А-50 , и че не е паднал сам както седмица рисофилите лъжеха и мажеха… 6/18/2024, Той беше унищожен през февруари тази година с Патриот .

руската федерация ако ти пусне една малка ядрена главичка. дали петриата дето го имаш у вас ще го свали?

Ами що не се пробва бе дрипав мурзил ??? Не им стиска на отпадъците, обитатели на педерацията, нали ???

Те са едни зидаро-МАЗАЧИ на всеки гаф на Русия, с изненада научих че този който отговорен за свалянето А-50 отива на военен съд.

Русия вече няма превъзходство във въздуха във войната срещу Украйна А Ф-16 ОЩЕ НЕ Е ДОШЪЛ , ХА, ХА... Британското министерство на отбраната съобщи причините. На 3 ноември те обявиха, че Руската федерация е загубила почти 3 пъти повече самолети през 8-ия месец от войната в Украйна, отколкото през 10-те години война в Афганистан. АКО УКРАИНСКОТО ПВО «НЕ БИЛО ДОБРО» КАКТО ЛЪЖАТ РУСОФИЛИТЕ , ТО ЗАЩО : - Само за 26 месеца в УКРАЙНА са УНИЩОЖЕНИ 357 самолета – 3 пъти повече отколкото за 10 години в Афганистан (118) Също така в Украйна бяха унищожени повече от 325 хеликоптера youtu.be/8bTEnK9QNRU

Свалянето на залп от "Кинжали" - Киев РАЗБИ още един мит за руската армия. 16.05.23 г. Тази нощ (16 май) украинските военни са свалили 18 ракети и множество дронове, изпратени от Русия над Киев. - 9 "Калибър", -6 "Кинжал" и -три балистични и зенитни ракети С-400 и -"Искандер", която се възприема като "корабния" вариант на "Кинжал". свалянето на залп от шест ракети вече свидетелства за "драматична промяна" и доказателство за ефективността на защитните системи на Запада Според военни анализатори в Украйна атаката на ракетите "Кинжал" от тази нощ е имала конкрентна цел, останалите ракети са били опит за разсейване на вниманието на ПВО. А това може да подсказва, че и самите руснаци вече не са чак толкова убедени в силата на своята „несваляема“ ракета.

Със КГБ терористите и руските шпиони шега не бива

Щом руснакът е решил да трепи,завладява,назначава верни на него политици спирачка няма!Който не слуша и не вярва на терориста Путин ,такава ще му е съдбата като на Украйна го чака!Докато Путин не убие Зеленски ,злоба,убийстства и нещастия ще има!

Йеменские хуситы-шииты запустили иранскую баллистическую ракету по столице Саудовской Аравии Ер-Рияду. Саудовские ПВО перехватили ракету и сбили ее. https://twitter.com/i/status/1365744353889632257 Еще одно видео перехвата иранской баллистической ракеты выпущенной йеменскими хуситами-шиитами по столице Саудовской Аравии Ер-Рияду. https://twitter.com/i/status/1352984350678249473 Саудиты сбили еще одну иранскую баллистическую ракету в небе над столицей Саудовской Аравии Ер-Риядом, которую запустили хуситы-шииты с территории Йемена. Баллистическими ракетами хуситов-шиитов снабжает Иран. https://twitter.com/i/status/1354031468306178051

системата Пейтриьт се е доказала с годините във реални военни действия. Тя е приета на въоръжение в много страни по света. Скоро с такава ракета Пейтриьт , Израел свали сирийски самолет, боклук, който си позволи да наруши границата му. И командира на подазделението е младо мимиче… Въздушната отбрана на Саудитска Арабия със системата Пейтриат прехвана и унищожи седем ракети, изстреляни от Йемен. Според местните медии, в резултат на ударите един човек е бил убит, Отбелязва се, че починалият е гражданин на Египет, къщата на която пада фрагменти от една от ракетите, съобщава ТАСС Тъпите руски платени кремълски ботове лъжат като за световно, но няма кой да им се хване на лъжите. Отбранителната система е отлична, и работи, не като руските мулфилми. И ватенките освен рекламни лъжливи мултфилми за С-300-400 нямат нито едно реално използвана успещно в бойни действия тяхна ракета.

Абсолютно прав си, но вероятно русофилистичната цензура ще изтрие коментара ти, защото истината не е долюбвана в този сайт.

А може и твоя пост да бъде забърсан, защото не им оттърва на продажниците .... Тук може да четем постовете на "поета с вибратора" - за нормални мнения място няма ....

За това, щото се е доказала Украинците искат НОВИ през два месеца. Кипиш от акъл. Ако беше се доказала, щяха само да зареждат ракети тикво. Ма дори това не могат. Лимитирано е производството.

Статията е реклама на безполезните патриоти, с която се опитват да излъжат балъците които са си ги купили че не са си хвърлили парите на вятъра Руснаците пак почупиха складовете и енергийните обекти в Украйна и украинците от 2 часа има 7 часа няма ток, минават на 2 часа има 15 часа няма ток. Тия патриоти нищо не могат да свалят освен гераните които им ги поскат за да си хапят ракетите които струват 2000-4000 пъти повече от дроновете. А Румънците ги принудиха да си дадат единия патриот, а не че те искат А руснаците унищожават супермаркети, защото в тях крият военни производства и складове, както явно е случаят с Марица-2 у нас. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

На дневен ред е новата Американска система: Ракетна система за противовъздушна отбрана МЕАДС – 1000 ПАТРИОТА В САЩ Е СМЕНЕН С МЕАДС – 1000 – с обхват на действие: радиус 1000 км (или обхват в диаметър 2000км. ) (ИБЦН ) — системы управления войсками, обеспечивающей взаимодействие с другими элементами ПРО и противовоздушной обороны (ПВО). 8 ракети в пакет с бързо зареждане. Това е система в пъти по-добра от всички надувни руски Цета-400, 500 ...600. Едно подразделение се състои от -1 радар + 6 машини с по 12 ракети тип РАК -3МСИ на Локхиид Мартин. https://www.youtube.com/watch?v=WgZUf_-2UYs

Много си се превъзбудил! Обхвата на действие е максимално 100км, за най-лесните цели, а за ракети между 3 и 30км. С-400 има по-голям обхват, да не говорим за С-500. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Да видим сега каква ще е ползата от тези Пейтриът-и. Дали ще е повече от досегашните чудеса Леопард, Абрамс, Химарс, Ирис-Т. Или по-малко.

Тези ПВО струват милиарди (дори единствена ракета за тях струва милиони). Украйна няма да ги плати никога, нито ще ги върне. Всъщност, Украйна е пред фалит, след като не се споразумя с кредиторите си за разсрочване на външните дългове. Та който си е дал оръжието е прецакан.

трябва да спре много "да го мисли" , а да влиза... и за седмица да ликвидира преднестровието, за да даде глътка въздух на украйна ...и да парира всякакви опити на блядовете, даже да се в сънищата си да помислят ...за одеса !

Руската федерация призна, че Украйна свали самолета А-50 , и че не е паднал сам както седмица рисофилите лъжеха и мажеха… 6/18/2024, Той беше унищожен през февруари тази година с Патриот .

НИКОЯ ДРУГА АРМИЯ В СВЕТА НЕ Е ГУБИЛА ЗА 2 ГОДИНИ ТАКОВА КОЛИЧЕСТВО ХОРА И ТЕХНИКА. И НЯКОИ РУСОРОБИ ТУК НАРИЧАТ ТОВА ПаБЕДА ? ЗА ВЧЕРА САМО 1 410 РУСКИ СВИНСКИ ТРУПА. Рекордът е 1740 . РЕВЕТЕ РУСОРОБИ Данните за колосалните загуби на Россия в Украина: И понеже устата на Лъжците се затваря или с удар на бухалка, или с факти – ЕТО ЛИНК И ФАКТИТЕ: https://www.rbc.ua/ukr рашисти – 530 200 трупа инвалиди , ранени - 1 559 550 В плен повече от 15 144 . Самолети – 359 Вертолети – 326 . Танкове – 7 974 БМП – 15 307 А сега наредете тези бронирани машини една след друга на пътя от Киев до масква и няма да ви стигне място. А РЕВАХТЕ, че Джевелините не работят… артилер. с-ми – 13 959 средства ПВО – 853 РСЗО – 1 104 Специална техника , цистерн – 2 344 Дронове – 11 187 Кораби и катера - 28 Подводници - 1 Камиони – 19 031 Ракети + Крилати – 2 297

НАЦИСТКИ ОРКИ ИМАТЕ ЮБИЛЕЙ ПОЛОВИН МИЛИОН ТРУПА …. И 1 милион и половина инвалиди. И понеже устата на Лъжците се затваря или с удар на бухалка, или с факти – ЕТО ЛИНК И ФАКТИТЕ: https://www.rbc.ua/ukr Статистиката ясно показва че ВИНАГИ 7 пъти в повече МРАТ ПРЕДИМНО РУСКИТЕ ФАШИСТИ ПРОПОРЦИЯТА Е 7 към 1. НЕЩО НЕ СЕ ЧУВА ВЕЧЕ хуйло пАбедил и слава рАсии . ИДИОТИ , КО СТАНА С ТРИТЕ ДЕНА ДО КИЕВ ? ВИЕ ЛЪЖЕТЕ КАТО ЦИГАНИ И ОБРЪЩАТЕ ФАКТИТЕ НА 180 градуса – но нямате нито едни доказателство , нито един линк ДА. И ЕТО И РЕЗУЛТАТА: . 530 хиляди трупа. По-малко рашисти - по-чист въздух . НАД ХИЛЯДА ДУШИ НА ДЕН! Русия постави нов рекорд за ГРУЗ-200 – 1 740 загинали! . 530 000 трупа - ПОВЕЧЕ добра тор за украинската почва. Резултат : Украинските фирми спряха да внасят торове за почвата си През лятото се очаква добра реколта. . 530 хиляди трупа – резултат: добре охранени и дебели украински кучета Украинските компании вече не внасят храна за кучета . 530 хиляди трупа - какво от това? Тъпите дебели руски майки-зомбита ще раждат повече месо... . 530 хиляди трупа – ботоксният вампир потрива доволно ръце, дълбоко в бункера си. И иска още повече кръв. . 530 хиляди фашистки трупа – ИМАМЕ ГИ . Продължаваме , вървим нататък Быстренько как русских сократили... Молодец путлер... Лучше чем гитлер работает.... Зачистка полным ходом А ПОМНИТЕ ЛИ ? В началото , преди да бъде УНИЩОЖЕНЕ РЕГУЛЯРНАТА ПУТЛЕРОВА АРМИЯ – УБИТИТЕ ЗА ДЕН БЯХА СРЕДНО 500 – 600. Сега за ден труповете са 1300 - 1740 . Защото на фронта изпращат необучени зекове, крадци, мародери, насилници, людоеди и всякакъв боклук останал по пандизите и земята на руската педерация.

хахаха дарение румъния има 8 бази само з а 2взима годишен наем 1,2 Милиарда долара... булгаристан дарява и дължи а има 4 Безплатни бази не плащат ток и вода...

Украина все бие и все сваля ракети Кинжали и все бита и ебана оди!

СРАВНЕТЕ : за 4 месеца война Хитлер стига до Москва за 26 месеца война Путин все още тъпче на границата на Донбас ... Скоростта на рашистите - Е КАТО НА БРЕМЕННА КОСТЕНУРКА . След 1200 ще превземем Украину. Но и това не е точно. МОРЕ ОТ РУСКИ ТРУПОВЕ . Руски войник призовава руснаците да НЕ отиват на война . ВИДЕО https://youtu.be/RxV7MoA8XUI

удри!

Бой по украинската смрад!

Ще има отрязани глави на западни педали...смърт и ковчези за Америка и НАТО!

Украинци, не ви ли е срам? Събрахте оръжието от два континента и накрая постигнахте едно НИЩО! След две години гръмки заплахи. Загубихте четирите най-плодородни региона, чиито залежи смятахме да експоатираме. Не си плащате дълговете. Ние европейците ви плащаме заплатите и пенсиите. Вече и ток ви даваме. Абсолютна излагация!

Постигнаха много. От 2 години фронта не е мръднал. Путя избяга дои от Херсон, единствения областен град окупиран от руските орки

бий западната смрад...режи им главите...ти си велик!

Северна Корея!

Едно време когато се сравняваше С300 с Патриот, се изтъкваше че С300 се насочва към целта почти след като е изтреляна и може да цели по няколко цели едновремено, а на Патрйота му трябваше повече височина и следеше по малко цели. Това преди 15г. Сега не знам как е. Но, дори американците го признават, СССР и Русия са похарчили ЗНАЧИТЕЛНО повече пари труд и усилия в усъваршенстването на ПВО системи от колкото САЩ. И това не е защото САЩ не могът, а защото ПВО-то не е приоритет за американската армия и за това фокуса им там е бил доста по малък.

Стиснати са румънците. Само един Пейтриът дават, че и компенсация искат. Има да чакате! А тези 100 ракети, ще стигнат за десетина нощи обстрел.

Свалянето на залп от "Кинжали" - Киев РАЗБИ още един мит за руската армия. 16.05.23 г. Тази нощ (16 май) украинските военни са свалили 18 ракети и множество дронове, изпратени от Русия над Киев. - 9 "Калибър", -6 "Кинжал" и -три балистични и зенитни ракети С-400 и -"Искандер", която се възприема като "корабния" вариант на "Кинжал". свалянето на залп от шест ракети вече свидетелства за "драматична промяна" и доказателство за ефективността на защитните системи на Запада Според военни анализатори в Украйна атаката на ракетите "Кинжал" от тази нощ е имала конкрентна цел, останалите ракети са били опит за разсейване на вниманието на ПВО. А това може да подсказва, че и самите руснаци вече не са чак толкова убедени в силата на своята „несваляема“ ракета.

бие, все сваля и все бита би ебана ходи!

Ама разбира се, публикувайте всички държави които са подарили ПВО-то си на Украйна. Така хуситите ще знаят към чии електроцентрали да си насочат дроновете (защото вече са незащитени). Нашата АЕЦ е една от тях.

... и когато се събудиш русоробче , виждаш, че си покрит с мокри от урина страници на вестник Правда? Иди купи презервативи на баща си, за да не ражда повече недоразумения като теб. Малоумници, как всички са ви събирали на боклука от абортни отпадъци и са ви и отгледали? И като на всички руски овце Путин ти сложи розови очила и ти отне мозъка . В Русия се появи нова нелечима смъртоносна болест: Путинизъм на главния мозък ...