Коментари - Как Путин и Ким си размениха ролите | Днес.dir.bg

Как Путин и Ким си размениха ролите

Единият наследи международната изолация, а другият си я създаде сам

Обратно в новината

Коментари - Как Путин и Ким си размениха ролите | Днес.dir.bg

Коментари

Хроники на падението. Германия блокира приемането на 14-ия пакет от санкции срещу Русия,пише Ройтерс! По искане на Берлин вече беше премахната клауза, която би задължила руските филиали в трети страни „да забраняват реекспорта в Русия и реекспорта за употреба в Русия“. В сряда обаче Германия отново блокира приемането на нов пакет от санкции, които се обсъждат повече от месец. По каква причина, Ройтерс не уточнява. Новите мерки трябваше да включат забрана за трансбордиране на руски ЛНГ и план операторите от ЕС да бъдат подведени под отговорност за нарушения на санкциите от техните дъщерни дружества и партньори в трети страни.Берлин явно вече осъзнаха как ги размаза Вашингтон и ги направи неконкурентни. Америка напуска Украйна. Републиканците в Камарата на представителите блокираха повече помощ за Украйна и администрацията на Байдън не е в състояние да предостави повече оръжия; пакетът от помощи от 300 милиона долара, обявен тази седмица, вероятно ще помогне на Украйна само за няколко седмици, пише Ню Йорк Таймс. Западът може да избира само между срам и катастрофа в конфликта в Украйна, каза Даниел Дейвис в Ютюб канала "Дълбоко гмуркане".

САЩ ги е страх да преговарят с Путин. Жалка работа. Администрацията на Байдън е най-лошата в историята,каза Джефри Сакс. Украйна няма да получи далекобойни оръжия от Франция: Националният сбор се противопостави,пише Ройтерс. . Лидерът му Джордан Бардела, подчерта, че не възнамерява да разреши прехвърлянето на ракети, способни да поразят руска територия. „Моята червена линия остава непроменена: аз съм против изпращането на оборудване, което може да доведе до ескалация на конфликта в Източна Европа. Затова не планирам да изпращам ракети с голям обсег или други оръжия, които биха позволили на Украйна да атакува руска територия“,каза Бардела. Звучи,като да изключва Макрон! Споразумението между Русия и КНДР анулира целия пакет от международни ограничения, наложени на Пхенян,истеряса Михаил Подоляк. „На такъв откровен фон мълчанието на ООН и други организации, отговорни за ефективния мониторинг на прилагането на санкциите, изглежда изключително красноречиво, бих казал оглушително гръмко“, добави той.

Русия и Виетнам преминават към национални валути за плащания; делът на транзакциите в рубли и донгове през първото тримесечие на 2024 г. възлиза на почти 60%, каза президентът Владимир Путин. „Нашите страни последователно преминават към национални валути във финансовите разплащания и се стремят да изградят устойчиви канали за кредитно и банково сътрудничество. Европа,която изведнъж усети някакви тайнствени „сили“ реши да играе сама и само предизвиква присмех в Света. А,че на Европа нищо няма да й се получи, Вашингтон знае по-добре от нас, защото самият той „обезмасли“ и съсипа Европа докрай. Със Стария свят отдавна всичко е ясно,той ще се превърне в някакво подобие на Афганистан,който ще бъде перманентно примамван от Русия и подпомаган с всякакви полезни играчки от арсенала на Пентагона. Йордан Халачев

От Путя не става и чеп за зеле.

Със Слафчу и Чернева В комбинация ше ги пратиш при Валентина Терешкова

Не, Путин наистина не става за чеп за зеле. Става за световен лидер, който да балансира света, докато еврейските плъхове откъм САЩ опитват да го поробят, де факто. Тази година извлякоха от ЕС трилион най-малко. И направените вложения в неофашизъм избиха няколко милиона души (ваксините и до днес правят пермаментна свръхсмъртност към 15-20%, сметни си колко милона души избиха американските незаконно одобрени отрови; финансираните нацита в Украйна най-сетне постигнаха война, понеже Русия не може да чака вечено да изнбиват холядио руски деца и жени в Укртайна...) А ти за чеп за зеле ставаш. Можеш да се набиеш в една бъчва и да не се чуваш.

100+

Вече 2 години се води Специална,Военна операция в украйна - защо козяшко-соросоидната сган не заминава в Украйна да се бие с руснаците,а повръща по форумите???

Добре би било копейките и тук да ги заведат като чужди агенти и да ги съдят по путлерски. За обида на ЕС или НАТО 5-10 години колония в урановите мини. Да вкусят от рузкия ред.

пак дойче зеле пропаганда

Дир.ру нарочно забраниха всякакви линкове от тубата да видите позора на делегацията на късото, потърсете си ги сами и ще видите такова унижение отдавна не е било!!!

Кой стана активен и кой пасивен? Или са - аз теб ти мен?

В предаването на Веселин Дремджиев за първи път в българските медии показаха видео , което се върти от дни по тубата и телеграм каналите от срещата ,как изгониха руската делегация от залата за срещата между късото и дебелото като кучета , барабар с всички висши представители,понеже трябвало дебелото да влезе първо... Резилът за педерашка е пълен, кой ли знае късото как го сосае на дебелото... За едни пусти снаряди от 55-та година... Как е друзья руские тролльчики пидорастчики,тегаво ли е,а?

Това със световната изолация, много ми хареса Запада ми прилича на самотна мадама която говори за мъжът от веселото семейството с много деца, минаващи по отсрещният тротоар. И това тя разказва на виртуалната си приятелка, която тя сама е измислила. Ох, омръзнало ми е от самотни смотаняци с вирнати носове.

Нищо не ти се разбра ,ама дано си заработило 20-те копейками...

Срамно е да го казваш това. Ако не си разбрал поста по-добре замълчи и не се излагай. Написаното говори красноречиво на какво ниво си. Тъпо и елементарно. Като боко тиквата, да кажем

да се срещне с някого.. А имаше време, когато се срещаше с Президентите на САЩ, Канцлера на Германия, Президентър на Франция , Предсетателя на Европейската комисия... Сега го отвириха отвсякъде, мъка, мъка...

не мога да разбера тези изолирани терористи и убийци на собствените си народи що ни ги натрапвате два дена като пример за величие.. Ами на такива боклуци на световното сметище изобщо не трябва да ги отразявате и да им давате гласност.. На вестник Работническо дело ли се превърнахте.. Срам и позор за всяка уж независима медия!!

В Кемеровска област Андрей Биков участник в СВО е убил 12 годишно дете. Преди това е излежавал присъда за подобно убийство и е бил съден 6 пъти. Депутатката от Думата Останина, член на комисия за защита на семейството, коментира, че такива случаи ще се учестяват и че трябва да се въведе контрол върху върналите се от СВО. Депутатката Останина е гласувала ЗА за закона за наемане на затворници от МО на СВО.

Щеше да е международна изолация, ако ги бяха изолирали независими държави по своя воля, а когато със сила, санкции и шантаж принуждават държавите да ги изолират това не е изолация е международен терор, на който не се поддават само силни и независими държави като Русия, Северна Корея и другите "изолирани" държави. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Ти да видиш - хората умират по Света да живеят като добитък, крепостни животни, а САЩ "със сила, санкции и шантаж принуждават държавите" да живеят демократично .... Руски дебелизъм

А САЩ аз не съм ги споменавал! Чудно ми е как точно САЩ ти дойдоха на ум, а?! Клошарите, тежко болните, болните от рак, осакатените и наркоманите в САЩ демократично гласуват за такъв живот нали бе малоумник?! Редят се на опашки пред урните за такъв живот, нали бе дебилоид?! Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите..

Ама то туй руски тролски педерастки сайт, ма!!!

"Краставите магарета през девет баира се надушват." - българска народна мъдрост.

В ДЕСЯТКАТА

колко крастави магарета слуги на сатанистите педофили неолиберал фашисти се събраха в Европа и всичките отритнати от избирателите си .Тия двамата поне са независими

Сатанистите се кланят и целуват изсъхнали,вмирисани мумии -в Кремъл и Пхенян.

от деситилетия американците предприемачи се изнасят в Китай ,женят се за китайки и предпочитат да правят бизнес в Азия не в Америка и Европа . Американските пенсионери пък мигрират в Мексико ,Филипините и Виетнам където могат да живеят спокойно а не в озурпираната от сатанистите и неолибералфашистката им доктрина

пример Другарят Зукерберг!

НАД 300 000 КИТАЙСКИ СТУДЕНТИ УЧАТ ВСЯКА ГОДИНА В САЩ , ТАМ ИМА МИЛИОНИ КИТАЙЦИ ..Я МИ КАЖИ КОЛКО МИЛИОНА АМЕРИКАНЦИ ЖИВЕЯТ В ПОДНЕБЕСНАТА ОРИЗОВА РАБОТИЛНИЦА ?

Проспусна да кажеш, че си научил тези "новини" от ТАСС А ти защо още натискаш опиканите си русофилистични парцали в държава от Запада, ами не си поел към "светлото бъдеще" на Азия, Мексико ,Филипините и Виетнам ?!?!

Понеже си руско тролче педерастче да те открехна ,че в момента сайтовете за запознанства с китайци в педерацията за най-посещаваните ,аре честито;)))

Светът не е един и евроантлантическите ценности не са универсални! Необяснимо е какво поражда упорството, горното да бъде игнорирано.

Да имаме цял един свят от 2 милиарда, които се кланят на Чалмата, дето се оженил и консумирал брак с 9 годишна. Свят широк - ценности много. ха ха ха ха

Да, да, знаем че 3/4 от света е в изолация. Не знаем кой кой ги е изолирал, извънземните ли или всичко се случва в шизофреничните глави на мисирките, ама важното е, че са в изолация.

Россия + Северна Корея имат по-малко население от Бангладеш.

ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ВСИЧКИ ТАРАМБУКИ ОТ БРИКС МИКС И ДРУГИ ИЗБУШЕНЯЦИ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ НА ЗАПАД ..А НЕ В РАЙСКА АЗИЯ ..АФРИКА И ЛАТИНСКА АМЕРИКА ?

Да ве... прав си! Едно от нещата, за които любителите на Русский мир ни надуват ушите, че Гей-Ропата се напълнила с мигранти от страните на БРИКС и станала кенеф. Ха ха ха ха

бас държа ,ако отворят редовни полети от София до Северна Корея ,Виетнам и Китай ще има много повече да емигрират на там от колкото в еврогейския запад

феновете на сума ти и европейски футболни отбори, напук на заплахите с глоби и опразване на стадионите, скандират името на Путин... ма щом сте казали че любимият на европървенството по футбол лидер е в изолация,дали има смисъл да споря с вас,а?!

другия ги премахва Абе да Ви сера на демокрацията у Софето ми нема директен полет за Градоустройството на Пхенян от терминал 2

Поздравления за статията и особено за последното изречение. Когато човек чете подобни мнения, вярва, че има и нормални хора на този свят и все пак доброто съществува!

много обичате патетичните лозунги ...еврогейски ценности,глобалния свят -пролетарии от всички страни обединете се до окончателната победа на неолиберал фашизма

Ама миналата седмица 22 външни министри, БРИКС и мераклии за БРИКС, бяха на гости на Лавров в Нижни Новгород, дори турският външен министър и този на Саудитска Арабия отидоха направо от руската среща на заверата организирана от Зеленски, и дума по дума повториха на "конференцията" руските наративи, тази седмица тълпа министри на вътрешните работи пък са на джумбуре в Сочи, дето пак е в Русия, нали;) Другата седмица пък една тълпа от главни прокурори ще ходят на сгледа в Русия... Айретен, че посланика на САЩ заплаши Виетнам че САЩ ще го изхвърлят от американския пазар, от който Виетнам заработва 100 милиарда долара, ако покани Путин на официално държавно посещение... а виетнамците му казаха да си гледа работата, във връзка с това утре зам-шефа на Държавния департамент ще ходи до Виетнам, за да се извинява на азиатците, че да ограничи пораженията от сакатлъка който сътвори подчинения му посланик. Абе, това че се правите че не виждате, не значи че не се случва, но пък изглежда смешно, когато се мъчите и нас да изкарате кьорави-)

А на игрите на БРИКС в Казан скачачът на дълъг скок от Русия си скачаше сам и си спечели първото място сам.

нали точно защото няма кой да излезе срещу руските спортисти гледат да ги изгонят от всички състезания...че да има медали за тия дето не могат да скачат-)

Правят впечатление няколко неща - Ким е по-висок и по-сочен от Путин, вероятно и по-голям. - Ким и Путин имат пришка на лявата буза. - Ким има коса, а Путин е плешо. - Ким има ЧЕТИРИ джоба, а Путин само два. - Устата на Ким е малка, на Путин голяма. и последно - Шебеци

е че в България след 35 г на фалшива демокрация има по отчаяни хора в мизерия от колкотов Северна Корея , за престъпността и самоубийствата в следствие на безисходицата сме на светлинни години пред корейците

Виждал си ти мизерия!

Ако Путин предполагаше в каква международна изолация от западния свят ще изпадне, дали щеше да нападне Украйна, или щеше да измисли друго решение?

ако комшията ти насочи през оградата ти модерни ядрени установки монтирани от американските психопати и инсталират един фашизиран бандеровец клоун като жида зеленски да ги обслужва

Преди Путин беше мъжът а Ким дебелата жена , а сега Путико е жената мбхаааа

Въпроса е как клоуна Зеленски стана велик държавник и пълководец я Путин обратното- смешен клоун на който цял свят се присмива..ха ха ха ха

Виц на деня. Ако зеления беше велик държавник и пълководец, щеше да се справи сам, а не да проси от цял свят я оръжия, я кинти, я да му дундуркат сънародници.

Путьо кво прави в Виетнам и при Ким..ха.ха а ха ха ха

Сега Ким е по-големият брат като по-надарен, а Путин е малката сестра и си играят на Чичо Доктор в килера.

АЗ СЪМ НАРАКОМАН ФАШИСТ ПОДЛОГА НА ФАЩ! ЗАРАДИ МЕН СТРАДА ЦЯЛА УКРАЙНА ИДВА МИ ДА СЕ САМОУБИЯ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ СКОРО ЩЕ МЕ ЛИКВИДИРАТ!

Ама хич не си руско тролче педерастче, нали?

И ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ БЕШЕ ФИНАНСИРАНА НА ВРЕМЕТО ОТ СЪЩИТЕ УРОДИ КОИТО ДНЕС ФИНАНСИРАТ УКРАЙНА НО ПАДНА! СЪЩО ТАКА ЩЕ ПАДНЕ И НАЦИСТКА УКРАЙНА!

Това Сорос ли ти го каза, идиот?

ПАК МЕ ИЗПУСНАХА В ОТДЕЛЕНИЕТО !

просия преди 400 години ...беше диктатура. . просия преди 100 години ...беше диктатура . просия преди 35 години ...беше диктатура ... . просия и сега е ...диктатура ------------ сиреч - никво развитие ...никва еволюция ! . тукашните шумкари тука искат същото ...карат по методичката на решетката ...но това коетоим обърка сметките е ...мъдрият български народ, . който инситнктивно надуши накъде иснкат да тласнат ...де държе мафията нелегитимна вече 10 годнии, с което стопира пъклените и планова за ..."16-а ре-сс-публика" !

ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШСИТКА ХУМТА!

на дела иначе - и една рота вГъзрожденци не е отишла да се бие за любимата им РаССия, въпреки поканите и щедрите обещания.

не е била даже "на думи" ...а винаги "на дела" сме били твърдо против блядавете, както са били - ботем, левски, раковски, панайот волов, че даже и късният вазов ! . ние не сме от "блядсккия свят" ...тук на балканите имаме друг ..."балкански свят" в основата на който са траките и пра-българите ...и гърците!

Няма! Няма! Възраждане са убита карта. Сега новият проект Величие ще поправи всички грешки на Решетников и подготвя да изпраща на руския фронт в помощ на Путин не рота, а цял батальон Величковци водени от смелия генерал-майор от НСО. Ивелин Михайлов само да си плати данъците и веднага ще се присъедини в щурмовия отряд.

Споразумението между Русия и КНДР анулира целия пакет от международни ограничения, наложени на Пхенян! Мълчанието на ООН и други организации, отговорни за ефективния мониторинг на прилагането на санкциите, изглежда изключително красноречиво. Русия и Виетнам преминават към национални валути за плащания. Европа,която изведнъж усети някакви тайнствени "сили" реши да играе сама и само предизвиква присмех по Света.

Путин вчера е получил много рядка порода куче, което я няма никъде другаде извън Северна Корея! Тулупа вече не е първи кучкар на Путин, Ким го измести безапелационно!

трябва да спре много "да го мисли" , а да влиза и за седмица да ликвидира преднестровието, за да даде глътка въздух на украйна ...и да парир всякакви опити на блядовете, даже да се в сънищата си да помислят ...за одеса !

Спомням си как Доналд Тръмп подскачаше със сабя в ръка в хор с бедуйни, като възрастна лелка на Хелуйн, когато отиде в Сауд. Арабия! Това че в Рияд още режат глави на площада за къси гащи и флиртуване с непознати, някак си убегна от "анализа" на англосаксонската "обективна" и "демократична" преса и "анализатори". Па за капак и бяха нарязали някакъв техен журналист в Истанбул и му набутали частите в куфар. Страхотни съюзници..а?

Абе Тръмп е толкова Путинист, че в едно изречение с Англосаксонските ти тролски блабла-та няма как да минат :) Путин и Тръмп са от едно котило и един източник. Един По голям Брат на по изток.

Установени са имената на РУССКИТЕ военни, които са убили четири украински военнопленници в Роботино капитан Дмитрий Нагорний старши лейтенат Тамерлан Абудалимов лейтенант Заур Беков стариши лейтенат Исуп Магазалиев Мечтата на българския путинофил и русофил да приеме в къщата си нечий си руслямски освободител на име Исуп Магазалиев и да даде дъщеря си и жена си. От имената виждате, как Путин е събрал цветът на Евразия да избие православните християни славяните в Украйна.

На всички "наемници" и "инструктори" на ЦРУ. Чака ги ДЕНАЦИФИКАЦИЯ. Мечтите са за Соросробите и Хохлите. Ние гледаме в реално време как Краваристан яде пердах.

Рашъ , 500 хиляди жертви за 2години ( СССР се разпадна след 80 хиляди жертви ( за 12 години ) във Афганистан , а СССР беше 2 пъти по-голяма държава като население и икономика от Рашъ тудей ) КРАВАРИЯ , 0 ( ешо не начинали) всичките кравари и натовци , наемници , около 10 хиляди тотал , са официални войници , сключили контракт със ВСУ , за които важат Женевските конвенции. Само да та питам , ПУТИН като беше заловил главатарите на нацистите от АЗОВ и двама НАЕМНИЦИ, АНГЛИЧАНИН и МАРОКАНЕЦ, що ги пусна ? ПУТКИН правейки свирки на СОРОС ( ЗА ДА СЪСИПВА РУСИЯ) , ОЩЕ НЕ Е събрал ОЩЕ пари за 1 въже , за да ги обеси на мегдана в Мариупол ли ?

Как въобще след като колективният запад не може с едни снаряди да снабди украинците, някой му минава през кратуната, че Путин търси помощ. Не, мозъчета. Путин го нахака на Краварските Ционисти и неокон/неолиб фашисти до сливиците. Са само гъгнат и пъшкат. Идеята е от 2008 ма. Ученията, оръжията, всичко в ЕССР е с цел притискане на Русия. Само дето от играчка стана плачка. С.Корея подписа договор за ВЗАИМНА ОТБРАНА. Виетнам ще строи РУСКА БАЗА. Подводниците са около Краваристан. Флайтрадара показва денонощна паника по крайбрежието на Калифорния. Едно търсене пада на тия подводници без резултат. Ква Украйна, кви пет лева. Тия приключиха филма. Въпросът е кой ще изгори пръв от Евроджендерите.

След три дни ;)

До последният Усраинец. Слава Кокаине.

Къв мит, къв комунизъм кви 5 рубли и 26 копейки!?! Всеки който иска да каже нещо лошо за Русия, винаги се хваща за комунизма! Ми то па тая логига немците още са фашисти, американците каубой а англичаните пирати! Мамамустара от 1000г история, Русия е била комунистическа едва 90г или по малко от 10% от своето съществуване! По дълго време е била монархия!!! Кво ги боли къв е Ким и как управлява С.Корея? Видяли са в лицето на Ким инструмент срещу САЩ, отишал Путин да го види и да се договорят! Никви комунизми и чикизми няма тука. Елементарно "Врагът на моят враг е мой приятел". Кво е боли Русия как живеели в С.Корея?! Може ли да им свърши работи? Ако отговора е да, отиваш и се договаряш! Не отиваш да ги осиновяваш или да ги превъзпитаваш!

Явно колективния запад изпада в паника щом толкова драматизира случая. Зелето може да обикаля света и да плаче на раменете на лидерите, и да моли за помщ, а путин неможе. Нормално е и Путин си е в правото да търси всякаква възможност за някаква помощ, няма да му е излишна па било тя демократична или диктаторска.

Какво е "колективен Запад" и има ли "неколективен Запад" и ако има "неколективен Запад" има ли почва у нас?

Колективен Запад е икономическата структура на Западна европа и Щатите. Така, няма концерн в германия или която и да е друга страна който самостоятелно да произведе нещо от А до Я. За да произведе крайния продукт Я всеки концер ползва точно определени материали и консумативи които се купуват само и единствено от пределени фирми на Западна Европа. Парите на концерните се обработват от точно определени Банки в точно определни Западни страни и не от други в точно определна западна валута и не друга. Като Западните правителства пък държат високи цените на вносни стоки на проиведени от въпросните концерни. Това е колективен Западен монопол на капитала. Например забраната за внос на руски лекарства или петролни произведения в ЕУ е точно това: Монопол. Използването на ваксина за Ковид от точно 3 западни фирми е сустото: Монопол. Китай, Индия и Русия имаха ваксини...там хората също се излекуваха, но от ЕУ забраниха техния внос.

путьо за да продължи войната срещу европа му трябва ...мат'рял ...който няма от къде повече да вземе,у без да предизвика народни бунтове ... . значи трябва да вземе "месо" от някъде другаде ....дебелият масон го има в излишък, при това ...готов, обработено и надъхно против "разпадащият се запад" . в замяна дебелият тулуп ше получи някоя - друга остаряла технология за ракети и оръжие , за подкрепа притив вечният враг - южна корея ...

Лелеее...... Това е потресаващо гнусна гледка. Как се връткат две джуджета.

Писах днес суперлативи, но никога не са достатъчни: Перфектният мъж - господин Президента на РФ! Желая го безумно интимно сега и завинаги!

Защо не виждам джендър - троловете да плюят Путин и Ким? Къде изчезнаха, че ги няма тук, при положение, че работят на денонощни смени?

Сандито ги подстригва

рускокорейската дружба....НАТОТО на боклука с много атом!

Мит ли са Авангард системите? Да питам ханализатора. Сигурно си няма идея за какво става дума. А заобикаляне на санкциите и изграждане на обща отбрана, мит ли е? А? Сигурно са мит и подводниците около Краваристан. Както и строежа на военна база на Русия във Виетнам. ХАХАХАХА

Тия изобщо и не могат да си въобразят какво им се пише още! Абсолютни самозаблудени камилчета! Мислят си, че е сън - да им се размине...

Путьовци, сър

Само да отбележа, че путин е голямо момче, президент, и сам решава къде да ходи и с кого да се среща. Както например фоннещоси и други началници ходят където поискат и никой не им се меси нито критикува.

Психолозите и памперсите си ги пазете за Даналд Кук и подобните, че много скоро ще ви трябват в неподозирани количества! Недейте да се правите на много умни и да ми разсъждавате тука! Гледайте си вашите си, краварските си г@вна - емигрантите, фентаниловите зомбита, външния дълг, дедоларизацията на света и т.н. и т.н...

Тъпо изказване ... Дано и ти не си такъв.

Дълга, скучна, написана сигурно по указания или за пари статия.

"изсмукана от пръстите". 100% за пари...

Ха....пръсти! ИИ "искуствен интелект"

Абе, хора Вие наистина нямате "удържане". Напоследък предоставяте на нашето внимание изключително малоумни пасквили от доста посредствени автори, но горното писание направо "чупи" тъпомера.

По-тъмно е преди зазоряване..........

Коментари - Как Путин и Ким си размениха ролите | Днес.dir.bg

Как Путин и Ким си размениха ролите

Единият наследи международната изолация, а другият си я създаде сам

Обратно в новината

Коментари - Как Путин и Ким си размениха ролите | Днес.dir.bg

Коментари

Хроники на падението. Германия блокира приемането на 14-ия пакет от санкции срещу Русия,пише Ройтерс! По искане на Берлин вече беше премахната клауза, която би задължила руските филиали в трети страни „да забраняват реекспорта в Русия и реекспорта за употреба в Русия“. В сряда обаче Германия отново блокира приемането на нов пакет от санкции, които се обсъждат повече от месец. По каква причина, Ройтерс не уточнява. Новите мерки трябваше да включат забрана за трансбордиране на руски ЛНГ и план операторите от ЕС да бъдат подведени под отговорност за нарушения на санкциите от техните дъщерни дружества и партньори в трети страни.Берлин явно вече осъзнаха как ги размаза Вашингтон и ги направи неконкурентни. Америка напуска Украйна. Републиканците в Камарата на представителите блокираха повече помощ за Украйна и администрацията на Байдън не е в състояние да предостави повече оръжия; пакетът от помощи от 300 милиона долара, обявен тази седмица, вероятно ще помогне на Украйна само за няколко седмици, пише Ню Йорк Таймс. Западът може да избира само между срам и катастрофа в конфликта в Украйна, каза Даниел Дейвис в Ютюб канала "Дълбоко гмуркане".

САЩ ги е страх да преговарят с Путин. Жалка работа. Администрацията на Байдън е най-лошата в историята,каза Джефри Сакс. Украйна няма да получи далекобойни оръжия от Франция: Националният сбор се противопостави,пише Ройтерс. . Лидерът му Джордан Бардела, подчерта, че не възнамерява да разреши прехвърлянето на ракети, способни да поразят руска територия. „Моята червена линия остава непроменена: аз съм против изпращането на оборудване, което може да доведе до ескалация на конфликта в Източна Европа. Затова не планирам да изпращам ракети с голям обсег или други оръжия, които биха позволили на Украйна да атакува руска територия“,каза Бардела. Звучи,като да изключва Макрон! Споразумението между Русия и КНДР анулира целия пакет от международни ограничения, наложени на Пхенян,истеряса Михаил Подоляк. „На такъв откровен фон мълчанието на ООН и други организации, отговорни за ефективния мониторинг на прилагането на санкциите, изглежда изключително красноречиво, бих казал оглушително гръмко“, добави той.

Русия и Виетнам преминават към национални валути за плащания; делът на транзакциите в рубли и донгове през първото тримесечие на 2024 г. възлиза на почти 60%, каза президентът Владимир Путин. „Нашите страни последователно преминават към национални валути във финансовите разплащания и се стремят да изградят устойчиви канали за кредитно и банково сътрудничество. Европа,която изведнъж усети някакви тайнствени „сили“ реши да играе сама и само предизвиква присмех в Света. А,че на Европа нищо няма да й се получи, Вашингтон знае по-добре от нас, защото самият той „обезмасли“ и съсипа Европа докрай. Със Стария свят отдавна всичко е ясно,той ще се превърне в някакво подобие на Афганистан,който ще бъде перманентно примамван от Русия и подпомаган с всякакви полезни играчки от арсенала на Пентагона. Йордан Халачев

От Путя не става и чеп за зеле.

Със Слафчу и Чернева В комбинация ше ги пратиш при Валентина Терешкова

Не, Путин наистина не става за чеп за зеле. Става за световен лидер, който да балансира света, докато еврейските плъхове откъм САЩ опитват да го поробят, де факто. Тази година извлякоха от ЕС трилион най-малко. И направените вложения в неофашизъм избиха няколко милиона души (ваксините и до днес правят пермаментна свръхсмъртност към 15-20%, сметни си колко милона души избиха американските незаконно одобрени отрови; финансираните нацита в Украйна най-сетне постигнаха война, понеже Русия не може да чака вечено да изнбиват холядио руски деца и жени в Укртайна...) А ти за чеп за зеле ставаш. Можеш да се набиеш в една бъчва и да не се чуваш.

100+

Вече 2 години се води Специална,Военна операция в украйна - защо козяшко-соросоидната сган не заминава в Украйна да се бие с руснаците,а повръща по форумите???

Добре би било копейките и тук да ги заведат като чужди агенти и да ги съдят по путлерски. За обида на ЕС или НАТО 5-10 години колония в урановите мини. Да вкусят от рузкия ред.

пак дойче зеле пропаганда

Дир.ру нарочно забраниха всякакви линкове от тубата да видите позора на делегацията на късото, потърсете си ги сами и ще видите такова унижение отдавна не е било!!!

Кой стана активен и кой пасивен? Или са - аз теб ти мен?

В предаването на Веселин Дремджиев за първи път в българските медии показаха видео , което се върти от дни по тубата и телеграм каналите от срещата ,как изгониха руската делегация от залата за срещата между късото и дебелото като кучета , барабар с всички висши представители,понеже трябвало дебелото да влезе първо... Резилът за педерашка е пълен, кой ли знае късото как го сосае на дебелото... За едни пусти снаряди от 55-та година... Как е друзья руские тролльчики пидорастчики,тегаво ли е,а?

Това със световната изолация, много ми хареса Запада ми прилича на самотна мадама която говори за мъжът от веселото семейството с много деца, минаващи по отсрещният тротоар. И това тя разказва на виртуалната си приятелка, която тя сама е измислила. Ох, омръзнало ми е от самотни смотаняци с вирнати носове.

Нищо не ти се разбра ,ама дано си заработило 20-те копейками...

Срамно е да го казваш това. Ако не си разбрал поста по-добре замълчи и не се излагай. Написаното говори красноречиво на какво ниво си. Тъпо и елементарно. Като боко тиквата, да кажем

да се срещне с някого.. А имаше време, когато се срещаше с Президентите на САЩ, Канцлера на Германия, Президентър на Франция , Предсетателя на Европейската комисия... Сега го отвириха отвсякъде, мъка, мъка...

не мога да разбера тези изолирани терористи и убийци на собствените си народи що ни ги натрапвате два дена като пример за величие.. Ами на такива боклуци на световното сметище изобщо не трябва да ги отразявате и да им давате гласност.. На вестник Работническо дело ли се превърнахте.. Срам и позор за всяка уж независима медия!!

В Кемеровска област Андрей Биков участник в СВО е убил 12 годишно дете. Преди това е излежавал присъда за подобно убийство и е бил съден 6 пъти. Депутатката от Думата Останина, член на комисия за защита на семейството, коментира, че такива случаи ще се учестяват и че трябва да се въведе контрол върху върналите се от СВО. Депутатката Останина е гласувала ЗА за закона за наемане на затворници от МО на СВО.

Щеше да е международна изолация, ако ги бяха изолирали независими държави по своя воля, а когато със сила, санкции и шантаж принуждават държавите да ги изолират това не е изолация е международен терор, на който не се поддават само силни и независими държави като Русия, Северна Корея и другите "изолирани" държави. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Ти да видиш - хората умират по Света да живеят като добитък, крепостни животни, а САЩ "със сила, санкции и шантаж принуждават държавите" да живеят демократично .... Руски дебелизъм

А САЩ аз не съм ги споменавал! Чудно ми е как точно САЩ ти дойдоха на ум, а?! Клошарите, тежко болните, болните от рак, осакатените и наркоманите в САЩ демократично гласуват за такъв живот нали бе малоумник?! Редят се на опашки пред урните за такъв живот, нали бе дебилоид?! Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите..

Ама то туй руски тролски педерастки сайт, ма!!!

"Краставите магарета през девет баира се надушват." - българска народна мъдрост.

В ДЕСЯТКАТА

колко крастави магарета слуги на сатанистите педофили неолиберал фашисти се събраха в Европа и всичките отритнати от избирателите си .Тия двамата поне са независими

Сатанистите се кланят и целуват изсъхнали,вмирисани мумии -в Кремъл и Пхенян.

от деситилетия американците предприемачи се изнасят в Китай ,женят се за китайки и предпочитат да правят бизнес в Азия не в Америка и Европа . Американските пенсионери пък мигрират в Мексико ,Филипините и Виетнам където могат да живеят спокойно а не в озурпираната от сатанистите и неолибералфашистката им доктрина

пример Другарят Зукерберг!

НАД 300 000 КИТАЙСКИ СТУДЕНТИ УЧАТ ВСЯКА ГОДИНА В САЩ , ТАМ ИМА МИЛИОНИ КИТАЙЦИ ..Я МИ КАЖИ КОЛКО МИЛИОНА АМЕРИКАНЦИ ЖИВЕЯТ В ПОДНЕБЕСНАТА ОРИЗОВА РАБОТИЛНИЦА ?

Проспусна да кажеш, че си научил тези "новини" от ТАСС А ти защо още натискаш опиканите си русофилистични парцали в държава от Запада, ами не си поел към "светлото бъдеще" на Азия, Мексико ,Филипините и Виетнам ?!?!

Понеже си руско тролче педерастче да те открехна ,че в момента сайтовете за запознанства с китайци в педерацията за най-посещаваните ,аре честито;)))

Светът не е един и евроантлантическите ценности не са универсални! Необяснимо е какво поражда упорството, горното да бъде игнорирано.

Да имаме цял един свят от 2 милиарда, които се кланят на Чалмата, дето се оженил и консумирал брак с 9 годишна. Свят широк - ценности много. ха ха ха ха

Да, да, знаем че 3/4 от света е в изолация. Не знаем кой кой ги е изолирал, извънземните ли или всичко се случва в шизофреничните глави на мисирките, ама важното е, че са в изолация.

Россия + Северна Корея имат по-малко население от Бангладеш.

ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ВСИЧКИ ТАРАМБУКИ ОТ БРИКС МИКС И ДРУГИ ИЗБУШЕНЯЦИ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ НА ЗАПАД ..А НЕ В РАЙСКА АЗИЯ ..АФРИКА И ЛАТИНСКА АМЕРИКА ?

Да ве... прав си! Едно от нещата, за които любителите на Русский мир ни надуват ушите, че Гей-Ропата се напълнила с мигранти от страните на БРИКС и станала кенеф. Ха ха ха ха

бас държа ,ако отворят редовни полети от София до Северна Корея ,Виетнам и Китай ще има много повече да емигрират на там от колкото в еврогейския запад

феновете на сума ти и европейски футболни отбори, напук на заплахите с глоби и опразване на стадионите, скандират името на Путин... ма щом сте казали че любимият на европървенството по футбол лидер е в изолация,дали има смисъл да споря с вас,а?!

другия ги премахва Абе да Ви сера на демокрацията у Софето ми нема директен полет за Градоустройството на Пхенян от терминал 2

Поздравления за статията и особено за последното изречение. Когато човек чете подобни мнения, вярва, че има и нормални хора на този свят и все пак доброто съществува!

много обичате патетичните лозунги ...еврогейски ценности,глобалния свят -пролетарии от всички страни обединете се до окончателната победа на неолиберал фашизма

Ама миналата седмица 22 външни министри, БРИКС и мераклии за БРИКС, бяха на гости на Лавров в Нижни Новгород, дори турският външен министър и този на Саудитска Арабия отидоха направо от руската среща на заверата организирана от Зеленски, и дума по дума повториха на "конференцията" руските наративи, тази седмица тълпа министри на вътрешните работи пък са на джумбуре в Сочи, дето пак е в Русия, нали;) Другата седмица пък една тълпа от главни прокурори ще ходят на сгледа в Русия... Айретен, че посланика на САЩ заплаши Виетнам че САЩ ще го изхвърлят от американския пазар, от който Виетнам заработва 100 милиарда долара, ако покани Путин на официално държавно посещение... а виетнамците му казаха да си гледа работата, във връзка с това утре зам-шефа на Държавния департамент ще ходи до Виетнам, за да се извинява на азиатците, че да ограничи пораженията от сакатлъка който сътвори подчинения му посланик. Абе, това че се правите че не виждате, не значи че не се случва, но пък изглежда смешно, когато се мъчите и нас да изкарате кьорави-)

А на игрите на БРИКС в Казан скачачът на дълъг скок от Русия си скачаше сам и си спечели първото място сам.

нали точно защото няма кой да излезе срещу руските спортисти гледат да ги изгонят от всички състезания...че да има медали за тия дето не могат да скачат-)

Правят впечатление няколко неща - Ким е по-висок и по-сочен от Путин, вероятно и по-голям. - Ким и Путин имат пришка на лявата буза. - Ким има коса, а Путин е плешо. - Ким има ЧЕТИРИ джоба, а Путин само два. - Устата на Ким е малка, на Путин голяма. и последно - Шебеци

е че в България след 35 г на фалшива демокрация има по отчаяни хора в мизерия от колкотов Северна Корея , за престъпността и самоубийствата в следствие на безисходицата сме на светлинни години пред корейците

Виждал си ти мизерия!

Ако Путин предполагаше в каква международна изолация от западния свят ще изпадне, дали щеше да нападне Украйна, или щеше да измисли друго решение?

ако комшията ти насочи през оградата ти модерни ядрени установки монтирани от американските психопати и инсталират един фашизиран бандеровец клоун като жида зеленски да ги обслужва

Преди Путин беше мъжът а Ким дебелата жена , а сега Путико е жената мбхаааа

Въпроса е как клоуна Зеленски стана велик държавник и пълководец я Путин обратното- смешен клоун на който цял свят се присмива..ха ха ха ха

Виц на деня. Ако зеления беше велик държавник и пълководец, щеше да се справи сам, а не да проси от цял свят я оръжия, я кинти, я да му дундуркат сънародници.

Путьо кво прави в Виетнам и при Ким..ха.ха а ха ха ха

Сега Ким е по-големият брат като по-надарен, а Путин е малката сестра и си играят на Чичо Доктор в килера.

АЗ СЪМ НАРАКОМАН ФАШИСТ ПОДЛОГА НА ФАЩ! ЗАРАДИ МЕН СТРАДА ЦЯЛА УКРАЙНА ИДВА МИ ДА СЕ САМОУБИЯ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ СКОРО ЩЕ МЕ ЛИКВИДИРАТ!

Ама хич не си руско тролче педерастче, нали?

И ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ БЕШЕ ФИНАНСИРАНА НА ВРЕМЕТО ОТ СЪЩИТЕ УРОДИ КОИТО ДНЕС ФИНАНСИРАТ УКРАЙНА НО ПАДНА! СЪЩО ТАКА ЩЕ ПАДНЕ И НАЦИСТКА УКРАЙНА!

Това Сорос ли ти го каза, идиот?

ПАК МЕ ИЗПУСНАХА В ОТДЕЛЕНИЕТО !

просия преди 400 години ...беше диктатура. . просия преди 100 години ...беше диктатура . просия преди 35 години ...беше диктатура ... . просия и сега е ...диктатура ------------ сиреч - никво развитие ...никва еволюция ! . тукашните шумкари тука искат същото ...карат по методичката на решетката ...но това коетоим обърка сметките е ...мъдрият български народ, . който инситнктивно надуши накъде иснкат да тласнат ...де държе мафията нелегитимна вече 10 годнии, с което стопира пъклените и планова за ..."16-а ре-сс-публика" !

ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШСИТКА ХУМТА!

на дела иначе - и една рота вГъзрожденци не е отишла да се бие за любимата им РаССия, въпреки поканите и щедрите обещания.

не е била даже "на думи" ...а винаги "на дела" сме били твърдо против блядавете, както са били - ботем, левски, раковски, панайот волов, че даже и късният вазов ! . ние не сме от "блядсккия свят" ...тук на балканите имаме друг ..."балкански свят" в основата на който са траките и пра-българите ...и гърците!

Няма! Няма! Възраждане са убита карта. Сега новият проект Величие ще поправи всички грешки на Решетников и подготвя да изпраща на руския фронт в помощ на Путин не рота, а цял батальон Величковци водени от смелия генерал-майор от НСО. Ивелин Михайлов само да си плати данъците и веднага ще се присъедини в щурмовия отряд.

Споразумението между Русия и КНДР анулира целия пакет от международни ограничения, наложени на Пхенян! Мълчанието на ООН и други организации, отговорни за ефективния мониторинг на прилагането на санкциите, изглежда изключително красноречиво. Русия и Виетнам преминават към национални валути за плащания. Европа,която изведнъж усети някакви тайнствени "сили" реши да играе сама и само предизвиква присмех по Света.

Путин вчера е получил много рядка порода куче, което я няма никъде другаде извън Северна Корея! Тулупа вече не е първи кучкар на Путин, Ким го измести безапелационно!

трябва да спре много "да го мисли" , а да влиза и за седмица да ликвидира преднестровието, за да даде глътка въздух на украйна ...и да парир всякакви опити на блядовете, даже да се в сънищата си да помислят ...за одеса !

Спомням си как Доналд Тръмп подскачаше със сабя в ръка в хор с бедуйни, като възрастна лелка на Хелуйн, когато отиде в Сауд. Арабия! Това че в Рияд още режат глави на площада за къси гащи и флиртуване с непознати, някак си убегна от "анализа" на англосаксонската "обективна" и "демократична" преса и "анализатори". Па за капак и бяха нарязали някакъв техен журналист в Истанбул и му набутали частите в куфар. Страхотни съюзници..а?

Абе Тръмп е толкова Путинист, че в едно изречение с Англосаксонските ти тролски блабла-та няма как да минат :) Путин и Тръмп са от едно котило и един източник. Един По голям Брат на по изток.

Установени са имената на РУССКИТЕ военни, които са убили четири украински военнопленници в Роботино капитан Дмитрий Нагорний старши лейтенат Тамерлан Абудалимов лейтенант Заур Беков стариши лейтенат Исуп Магазалиев Мечтата на българския путинофил и русофил да приеме в къщата си нечий си руслямски освободител на име Исуп Магазалиев и да даде дъщеря си и жена си. От имената виждате, как Путин е събрал цветът на Евразия да избие православните християни славяните в Украйна.

На всички "наемници" и "инструктори" на ЦРУ. Чака ги ДЕНАЦИФИКАЦИЯ. Мечтите са за Соросробите и Хохлите. Ние гледаме в реално време как Краваристан яде пердах.

Рашъ , 500 хиляди жертви за 2години ( СССР се разпадна след 80 хиляди жертви ( за 12 години ) във Афганистан , а СССР беше 2 пъти по-голяма държава като население и икономика от Рашъ тудей ) КРАВАРИЯ , 0 ( ешо не начинали) всичките кравари и натовци , наемници , около 10 хиляди тотал , са официални войници , сключили контракт със ВСУ , за които важат Женевските конвенции. Само да та питам , ПУТИН като беше заловил главатарите на нацистите от АЗОВ и двама НАЕМНИЦИ, АНГЛИЧАНИН и МАРОКАНЕЦ, що ги пусна ? ПУТКИН правейки свирки на СОРОС ( ЗА ДА СЪСИПВА РУСИЯ) , ОЩЕ НЕ Е събрал ОЩЕ пари за 1 въже , за да ги обеси на мегдана в Мариупол ли ?

Как въобще след като колективният запад не може с едни снаряди да снабди украинците, някой му минава през кратуната, че Путин търси помощ. Не, мозъчета. Путин го нахака на Краварските Ционисти и неокон/неолиб фашисти до сливиците. Са само гъгнат и пъшкат. Идеята е от 2008 ма. Ученията, оръжията, всичко в ЕССР е с цел притискане на Русия. Само дето от играчка стана плачка. С.Корея подписа договор за ВЗАИМНА ОТБРАНА. Виетнам ще строи РУСКА БАЗА. Подводниците са около Краваристан. Флайтрадара показва денонощна паника по крайбрежието на Калифорния. Едно търсене пада на тия подводници без резултат. Ква Украйна, кви пет лева. Тия приключиха филма. Въпросът е кой ще изгори пръв от Евроджендерите.

След три дни ;)

До последният Усраинец. Слава Кокаине.

Къв мит, къв комунизъм кви 5 рубли и 26 копейки!?! Всеки който иска да каже нещо лошо за Русия, винаги се хваща за комунизма! Ми то па тая логига немците още са фашисти, американците каубой а англичаните пирати! Мамамустара от 1000г история, Русия е била комунистическа едва 90г или по малко от 10% от своето съществуване! По дълго време е била монархия!!! Кво ги боли къв е Ким и как управлява С.Корея? Видяли са в лицето на Ким инструмент срещу САЩ, отишал Путин да го види и да се договорят! Никви комунизми и чикизми няма тука. Елементарно "Врагът на моят враг е мой приятел". Кво е боли Русия как живеели в С.Корея?! Може ли да им свърши работи? Ако отговора е да, отиваш и се договаряш! Не отиваш да ги осиновяваш или да ги превъзпитаваш!

Явно колективния запад изпада в паника щом толкова драматизира случая. Зелето може да обикаля света и да плаче на раменете на лидерите, и да моли за помщ, а путин неможе. Нормално е и Путин си е в правото да търси всякаква възможност за някаква помощ, няма да му е излишна па било тя демократична или диктаторска.

Какво е "колективен Запад" и има ли "неколективен Запад" и ако има "неколективен Запад" има ли почва у нас?

Колективен Запад е икономическата структура на Западна европа и Щатите. Така, няма концерн в германия или която и да е друга страна който самостоятелно да произведе нещо от А до Я. За да произведе крайния продукт Я всеки концер ползва точно определени материали и консумативи които се купуват само и единствено от пределени фирми на Западна Европа. Парите на концерните се обработват от точно определени Банки в точно определни Западни страни и не от други в точно определна западна валута и не друга. Като Западните правителства пък държат високи цените на вносни стоки на проиведени от въпросните концерни. Това е колективен Западен монопол на капитала. Например забраната за внос на руски лекарства или петролни произведения в ЕУ е точно това: Монопол. Използването на ваксина за Ковид от точно 3 западни фирми е сустото: Монопол. Китай, Индия и Русия имаха ваксини...там хората също се излекуваха, но от ЕУ забраниха техния внос.

путьо за да продължи войната срещу европа му трябва ...мат'рял ...който няма от къде повече да вземе,у без да предизвика народни бунтове ... . значи трябва да вземе "месо" от някъде другаде ....дебелият масон го има в излишък, при това ...готов, обработено и надъхно против "разпадащият се запад" . в замяна дебелият тулуп ше получи някоя - друга остаряла технология за ракети и оръжие , за подкрепа притив вечният враг - южна корея ...

Лелеее...... Това е потресаващо гнусна гледка. Как се връткат две джуджета.

Писах днес суперлативи, но никога не са достатъчни: Перфектният мъж - господин Президента на РФ! Желая го безумно интимно сега и завинаги!

Защо не виждам джендър - троловете да плюят Путин и Ким? Къде изчезнаха, че ги няма тук, при положение, че работят на денонощни смени?