Коментари - Рая Назарян беше избрана за председател на Народното събрание с гласовете на ИТН | Днес.dir.bg

Рая Назарян беше избрана за председател на Народното събрание с гласовете на ИТН

"Честито ви изчегъртване, колеги от "Има такъв народ", обърнаха се от ПП-ДБ към депутатите на Слави Трифонов. Николай Марков успешно се закле като депутат

Обратно в новината

Коментари - Рая Назарян беше избрана за председател на Народното събрание с гласовете на ИТН | Днес.dir.bg

Коментари

чака ни арменска мизерия

проблема не е кой какво е решил, а как са влезли всички тия партийки с такива бройки в НС след като никой не е гласувал за тях, нито ДПС може да си докара 11 души повече с ограничения си откъм брой електорат, нито слави може да мине 4%, нито Възраждане да са взели само 1 бройка в повече. Така че при гласуване единствено с масовост може да се намалят донякъде фалшификациите. Или разбира се, ако сме независима държава, каквато след като сме в ЕС няма как да сме.

И аз това се чудя, Слави отдавна е отписан, никой не го брои, ама ето гласуваш, не гласуваш, за него са подготвили да мине 4% и той е на линия, от нас какво точно зависи? И не, Слави няма откъде да получи 4%. Голяма точка.

това пък беше толко прозрачно още преди изборите с кой ще прави "сглобки" мутрата от банки, беше ясно че слави ще гласува да има парламент, щото с правителство, без правителство парламента да си работи и спокойно да си праща оръжие и войска за "горките" усраинци, което именно е задачата му, а как се оправя населението е само приказки, никой не го интересува раята какво иска и какво мисли.

Българите нека първо да се осъзнаят,че не са независима държава като част от ЕС, оттам нататък какво си мислите, че решават борисов, трифонов, киро и шайка - всички са на подчинение на губернатора и само следват указанията му гарнирани с малко театър и сценки и при нужда мероприятия от службите и поръсено с медийно облъчване. Знаете ли колко отдавна е договорено борисофф да се "сглоби" с ДПС вече открито и с още някоя малка, партийка на 1-во място със слави щото той има важно качество - русофобия, абсолютна неземна русофобия, затова човечеца мина 4%, щото нали се сещате че никой не е гласувал за циркаджийската му партийка. В този смисъл няма изненада за вчерашния театър и днес разбира се "чаканата"(уговорена отдавна) подкрепа за назарян. Ама бай ганьо чакал да "решат", колониални държави с марионетни правителства и партийки не решават, само слушат и козируват, инак другаря губернатор ще си задейства базите в БГ-то да му пазят рахатлъка, не да ви спасяват вас идиотите, то колко да сте идиоти бре, щом не разбирате кои сте и какви сте и къде сте в схемата. Ако разбирахте изборите щяха да са с поне 90% участие.

Вече с кеф ще си гледам парламентарния контрол! :) Остава наркомана и пропадняка да стигне и до извода, че е добре да подкрепи правителството, за да може и държавата да работи - не само парламента, но господаря му като му припомни, че е пусната ИТН, за да няма , а не да има правителство (справка всички преебани мандати, когато е зависело от ИТН) и ше му спихнат ташаците. На господаря му му трее само парламент - правителство не му трее (особенно на герб), че нещата току тръгнат напред. Много хитро, боклук скапан!

Тая Рая хубавелка да не е поредната любовница на похотливия ерген Тиквата? Иначе Дончев я вкара в политиката вчера а вече е председател на парламента. А парламентарната традиция (ИТН първи я нарушиха) е тази длъжност да е за най-възрастния депутат. Поредната подигравка с държавата на Гроб. Предишната бяха новите БМВ-та за полицията предизборно.

Абе не е Тъп Тошко нищо, че не красавец... има каво да чегърта в Райчето ако....

И всички тези чупки в кръста и врътки с трътката са "заради вас и само заради вас..." както казва пеещото (виещото) чудо от Учиндол. Е, и заради някое друго кило на едро от Колумбия, ама Шиши знае как да го размекне.

Е тогава за какво беше вчерашното пъчене и пенене? Да не му е свършило на Славчо белото и да му бил крив ден? Днес си кротна мирно в скута на Дебелян и си изпи мазното кафе както си му е редът. Може и блага ракия да са пили. Сега ще се скрие да шие байряка и по същият начин ще си направят и правителство, нищо че през 2020 г. протестираше именно срещу Борисов и Дебелян.

подарихте с нищоправене 2/3 от парламента за кой ли път на Посолството и слугите му (даже лично надзираваха Народното Събрание).... заслужавате си подигравката и съдбата, драги ми сънародници

Какво се правят на ухапани. ГЕРБ, ППДБ и ИТН са сходни партии. ДПС малко или много е подобна. На другия бряг са Израждане, БСП новите смутове. Да се събират там и да работят.

ппдб-то тръгнали да се плюнчат, а не се сещат до одеве как бяха и те с герб. Изчегъртвали били - ама недейте да говорите глупости моля ви се. Всички партии имате интерес да разигравате непрекъснати избори, за да отегчите/отвратите и нормалните гласуващи. Така с една шепа хора се вземат главозамайващи проценти в парламента. Глупаците не гласуваха на изборите, но пък за сметка на това са недоволни .... На какво отгоре? С какво право? Да не говорим, че реално това 50-то НС представлява едва четвъртинка от народа и няма никакво право да взема само каквито и да е било решения за България.

Може би Рай Назарян е трябвало да просвети съпартийците си,че председателстването на Парламента от най възрастният депутат не е пречка за работата му.И под неговото председателстване- на Силви Кирилов може да се извършва всичко- приемане на мандати, създаване на комисии и нормотворческа дейност.Така твърдят публично конституционни съдии и други по обикновени върховни и апелативни съдии,както и преподаватели по Конституционно право.Така,че тошко кандидат хаджията да се просвети малко , а не да се прави на татар айдук.

Именно "глупаците" имат право да са недоволни, защото не са докарали те това дередже, а си го докарал ти с гласа си.

Ще помгне Слави, точно за това е създадена тази партия ИТН. И мандата ще е на ИТН, с който ще се създаде правителство, за да може ББ да не носи отговорност и като нещо не им изнася, не ГЕРБ и ДПС, а ИТН ще свалят правителството, Научиха се на мурафетлъци в политиката. За нас е важно да има правителство и дано съвсем не ни преотстъпят на "Галя" за пушечно месо в Укарайна.

Слави Трифонов изпълнява много хубава песен,актуална и за днес: "Няма такава държава"

Не се занимавам да следя ИТН, ама защо има изненадани, че ДПС са подкрепили ДПС?

чии човек е каката и да се приключва !

Славуна, някой да го е виждал извън студиото на хиляди осми. Той холограма, отдавна е пукнал

Ха хаа, избрана с гласовете на изчегъртвача на ГЕРБ, ха хаа! Демек, след ДПС и чалгата влиза у пътя с ББ, че нема накъде, ха хаа! А бе ясно, ББ ще им разкаже играта, ха хаа! На всички, ха хаа! И кой не върви у пътя да го духа, ха хаа!

Трифонов, как не те е срам от хората, умът ми не го побира!

тоя ще е новият служебен премиер

Е, то при този избор, кой друг? Останалите са за цирка. И чеп за зеле не става от тях.

Браво Бокич. Пак стана твоята. Беше оперативен шеф на МВР, после стана генерал - лейтенант - кмета, доктор на науките и министър-председател. Преспа с всички жени, които ти харесваха. После им даде я жилище, я къща с бизнес, я висок държавен пост. Така се прави! Сега вече дремеш на слънце като стар вълк, заобиколен от гладна глутница, но ти знаеш как да се оправиш с нея. Малко месо, малко подхвърляния на уловени живи жертви и те са доволни. Никога не съм те подценявал и ти се възхищавам на методите ти на управление. Народа го зарежи. Той нищо не разбира, а и ти е от полза само при избори.

подкрепям

не съм съгласен с Фейса, но сега е 100% верен: Бад Фейс Истината е, че Слави спаси България от поредната криза, този път Конституционна и пълен блокаж на Държавата! Без председател на Парламента, щяхме да се превърнем в безпътници като Посрайна, дори в по-лош вариант. Не го плюйте, а му благодарете.

Дали ще си на същото мнение, когато Слави под предтекста мандат на ИТН и "експертно правителство" поднесе за кой вече, втори път, властта на Боко и Шиши?

Това е изцяло различно - да подкрепиш председател няма нищо общо с това да подкрепиш кабинет

Ще помгне Слави, точно за това е създадена тази партия ИТН. И мандата ще е на ИТН, с който ще се създаде правителство, за да може ББ да не носи отговорност и като нещо не им изнася, не ГЕРБ и ДПС, а ИТН ще свалят правителството, Научиха се на мурафетлъци в политиката. За нас е важно да има правителство и дано съвсем не ни преотстъпят на "Галя" за пушечно месо в Укарайна.

според промените в конституцията председателя на парламента е един от избора за служебен премиер. Та при текущата ситуация с много вероятни избори на есен е много важно кой ще е председател.

Е той и Главчо е на ГЕРБ - каква е разликата?!?

Главчо беше до сега. Вече не може да бъде пак същия служебен премиер както правеше зеления чорап. Избира се от определени хора и познай коя кандидатура ще остане. Това им гарантира да си правят същите далавери с купуването на гласовете на следващите избори и да продължат компроматите за другите неудобни за ББ партии.

Това не е вярно - като уволнят Главчо, той се връща на поста си и пак може да бъде избран за служебен

разделиха баницата.Честито!

а шарлатаните с празна торбичка. Следващият път и под опашката!

Както каза Райчето, то Магнитски нищо не значи, нали бате Славчо, чегъртачо. ;)

са ти намагнитили тиквата.

Само заради вас и само заради вас.... Попривърших кинтите, трябва и телевизия да издържам... Избрах Рая да не дойде на кабеларката края. Сега малко захлебих... Ще продължа да чегъртам....ама някой друг път!

Всеки народ си заслужава управниците.

Гроб колко месеца мотаха избора на общински председател в София? А сега били искали да се върви по програма :) Мошенници

Чао Славчо ! Няма да ни липсваш нито ти нито клоуните ти в парламента Хич биля !

Според мен е правилно, че са ги подкрепили за Председател на НС за да няма конституционна криза. Дали Рая е достойна - според мен не, но тя и Деса не е за КС. Изцяло различно е да подкрепят кабинет.

Ние тая власт с кръв сме я взели преди 80 години и само с кръв ще я дадем, коментираха мафиотските кланове на България.

Тая пикла Рая не е и сънувала колко хуя съм строшила - ограда на НС ще направя, а на НСО-то башка.

Внимавайте какво говорите за Рая че много скоро тя ще бъде Премиера на България.

дългия е тарикат. Изрита пп скоропостижно, за да се прави на важен и капацитет, оттам тръгнаха неволи правителствени. Но за да стане д.тат не му достига акъл, затуй се крие като мишок.

Как се кефя на рева на ПП-тата. Окъкаха форума със сълзливите си коментари.

Като слезеш от скута на Шиши и ти ще ревеш, споко имаме добри хирурзи да ти зашият гъза!!!

Вие най-добре знаете за скута на Шиши. Имате опит.

Да не успееш да изчегърташ герб е едно - трудно е и иска време, кураж и др. неща. Но за една нощ да предадеш всички, вкл. и онези младежи, които преди години стояха на опашки, за да ти гласуват на теб Славчо, това е гнусно, отвратително и непростимо. Как се гледаш в огледалото? Не смей повече да се показваш никъде! Предателите никой не ги уважава и биват отхвърляни от хората. Това те чека!

ИТН - това е съкращение на "И така, нататък...." Бойко! Бойко! Шиши! Шиши! Слави! Слави! Триглавата змия..

Въпрос : Как се става редактор ??.Отговор : Когато преспиш с ГЛАВНИЯТ РЕДАКТОР.

След 4 годишно изчегъртване на Винету и Пиги свинята , се оказа че "изчегъртани" са 70% от избирателите.

Абе къде е оня, дето вчера ни се дръвчеше, че ИТН няма да подкрепят? Аман от мигранти в собствената си страна, който не знаят за Слави Овергаза

Лидерът на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов, който преди три години гръмко обяви, че влиза в политиката, за да „изчегърта“ Бойко Борисов и ГЕРБ, днес доказа че е ИЗЛЪГАЛ!

Истината е, че Слави спаси България от поредната криза, този път Конституционна и пълен блокаж на Държавата! Без председател на Парламента, щяхме да се превърнем в безпътници като Посрайна, дори в по-лош вариант. Не го плюйте, а му благодарете.

Навъдили се умници и коментират неща които не разбират. Може ли някой от умните да ми обясни, ако не се състави правителство, какво точно ще се случи? Аз ще ви кажа - пак от същото. на кой не му стана ясно, че и сто избора да направим - пак от същото. С избори не може да се бутне Бойко. Трябва бавно, постепенно и от вътре. С рогата на пред едни преди няколко месеца, половината си останаха по къщята. Какво на разбрахте, с гола глава стена не се троши.

още повече с тъпа. Опитах, ама не става.

Слави се оказа най-големия гербер от всички! И още по-голям лъжец от ББ. Пълен продажник.

Тц. Такъв човек не се нарича продажник или предател, а КУРВА!!! Евтина при това!

гласуваш за ИТН (Има Такива Найвници) получаваш Бойко и Пеевски,

току що ИТН загубиха около 50 хил. гласа...

Току що Славчо добави няколко десетки милиона към една от офшорните си банкови сметки.

Ако изобщо на някой от депутатите му пука как изглежда НС днес отстрани, нека да знае - изглеждат като продажници и фурнадижийски лопати, ръководени само от скрупули. Трудно е обаче нормалните хора да запазят нормалното виждане и вяра в политикиата. Просто няма как! Решението е Тотално нова промяна и в следващите избори да доминират изцяло нови хора. Каузата е утопия, разбира се, но по друг начин нищо не би се променило и ще си чешем езиците за едни и същи неща ...

“Изчегъртването” за вас приключи. Време е за шпакловане и замазване на престъпления", написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в отворено писмо във Фейсбук до Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Бойко Борисов, Делян Пеевски, Мустафа Карадайъ

Искам да умра. Не ми се живее.

ми демокрация сме, свободна си да постъпиш както намериш за добре!

излезе най-голямата продажна бутка

По-симпатична е от Веджито.

Коментари - Рая Назарян беше избрана за председател на Народното събрание с гласовете на ИТН | Днес.dir.bg

Рая Назарян беше избрана за председател на Народното събрание с гласовете на ИТН

"Честито ви изчегъртване, колеги от "Има такъв народ", обърнаха се от ПП-ДБ към депутатите на Слави Трифонов. Николай Марков успешно се закле като депутат

Обратно в новината

Коментари - Рая Назарян беше избрана за председател на Народното събрание с гласовете на ИТН | Днес.dir.bg

Коментари

чака ни арменска мизерия

проблема не е кой какво е решил, а как са влезли всички тия партийки с такива бройки в НС след като никой не е гласувал за тях, нито ДПС може да си докара 11 души повече с ограничения си откъм брой електорат, нито слави може да мине 4%, нито Възраждане да са взели само 1 бройка в повече. Така че при гласуване единствено с масовост може да се намалят донякъде фалшификациите. Или разбира се, ако сме независима държава, каквато след като сме в ЕС няма как да сме.

И аз това се чудя, Слави отдавна е отписан, никой не го брои, ама ето гласуваш, не гласуваш, за него са подготвили да мине 4% и той е на линия, от нас какво точно зависи? И не, Слави няма откъде да получи 4%. Голяма точка.

това пък беше толко прозрачно още преди изборите с кой ще прави "сглобки" мутрата от банки, беше ясно че слави ще гласува да има парламент, щото с правителство, без правителство парламента да си работи и спокойно да си праща оръжие и войска за "горките" усраинци, което именно е задачата му, а как се оправя населението е само приказки, никой не го интересува раята какво иска и какво мисли.

Българите нека първо да се осъзнаят,че не са независима държава като част от ЕС, оттам нататък какво си мислите, че решават борисов, трифонов, киро и шайка - всички са на подчинение на губернатора и само следват указанията му гарнирани с малко театър и сценки и при нужда мероприятия от службите и поръсено с медийно облъчване. Знаете ли колко отдавна е договорено борисофф да се "сглоби" с ДПС вече открито и с още някоя малка, партийка на 1-во място със слави щото той има важно качество - русофобия, абсолютна неземна русофобия, затова човечеца мина 4%, щото нали се сещате че никой не е гласувал за циркаджийската му партийка. В този смисъл няма изненада за вчерашния театър и днес разбира се "чаканата"(уговорена отдавна) подкрепа за назарян. Ама бай ганьо чакал да "решат", колониални държави с марионетни правителства и партийки не решават, само слушат и козируват, инак другаря губернатор ще си задейства базите в БГ-то да му пазят рахатлъка, не да ви спасяват вас идиотите, то колко да сте идиоти бре, щом не разбирате кои сте и какви сте и къде сте в схемата. Ако разбирахте изборите щяха да са с поне 90% участие.

Вече с кеф ще си гледам парламентарния контрол! :) Остава наркомана и пропадняка да стигне и до извода, че е добре да подкрепи правителството, за да може и държавата да работи - не само парламента, но господаря му като му припомни, че е пусната ИТН, за да няма , а не да има правителство (справка всички преебани мандати, когато е зависело от ИТН) и ше му спихнат ташаците. На господаря му му трее само парламент - правителство не му трее (особенно на герб), че нещата току тръгнат напред. Много хитро, боклук скапан!

Тая Рая хубавелка да не е поредната любовница на похотливия ерген Тиквата? Иначе Дончев я вкара в политиката вчера а вече е председател на парламента. А парламентарната традиция (ИТН първи я нарушиха) е тази длъжност да е за най-възрастния депутат. Поредната подигравка с държавата на Гроб. Предишната бяха новите БМВ-та за полицията предизборно.

Абе не е Тъп Тошко нищо, че не красавец... има каво да чегърта в Райчето ако....

И всички тези чупки в кръста и врътки с трътката са "заради вас и само заради вас..." както казва пеещото (виещото) чудо от Учиндол. Е, и заради някое друго кило на едро от Колумбия, ама Шиши знае как да го размекне.

Е тогава за какво беше вчерашното пъчене и пенене? Да не му е свършило на Славчо белото и да му бил крив ден? Днес си кротна мирно в скута на Дебелян и си изпи мазното кафе както си му е редът. Може и блага ракия да са пили. Сега ще се скрие да шие байряка и по същият начин ще си направят и правителство, нищо че през 2020 г. протестираше именно срещу Борисов и Дебелян.

подарихте с нищоправене 2/3 от парламента за кой ли път на Посолството и слугите му (даже лично надзираваха Народното Събрание).... заслужавате си подигравката и съдбата, драги ми сънародници

Какво се правят на ухапани. ГЕРБ, ППДБ и ИТН са сходни партии. ДПС малко или много е подобна. На другия бряг са Израждане, БСП новите смутове. Да се събират там и да работят.

ппдб-то тръгнали да се плюнчат, а не се сещат до одеве как бяха и те с герб. Изчегъртвали били - ама недейте да говорите глупости моля ви се. Всички партии имате интерес да разигравате непрекъснати избори, за да отегчите/отвратите и нормалните гласуващи. Така с една шепа хора се вземат главозамайващи проценти в парламента. Глупаците не гласуваха на изборите, но пък за сметка на това са недоволни .... На какво отгоре? С какво право? Да не говорим, че реално това 50-то НС представлява едва четвъртинка от народа и няма никакво право да взема само каквито и да е било решения за България.

Може би Рай Назарян е трябвало да просвети съпартийците си,че председателстването на Парламента от най възрастният депутат не е пречка за работата му.И под неговото председателстване- на Силви Кирилов може да се извършва всичко- приемане на мандати, създаване на комисии и нормотворческа дейност.Така твърдят публично конституционни съдии и други по обикновени върховни и апелативни съдии,както и преподаватели по Конституционно право.Така,че тошко кандидат хаджията да се просвети малко , а не да се прави на татар айдук.

Именно "глупаците" имат право да са недоволни, защото не са докарали те това дередже, а си го докарал ти с гласа си.

Ще помгне Слави, точно за това е създадена тази партия ИТН. И мандата ще е на ИТН, с който ще се създаде правителство, за да може ББ да не носи отговорност и като нещо не им изнася, не ГЕРБ и ДПС, а ИТН ще свалят правителството, Научиха се на мурафетлъци в политиката. За нас е важно да има правителство и дано съвсем не ни преотстъпят на "Галя" за пушечно месо в Укарайна.

Слави Трифонов изпълнява много хубава песен,актуална и за днес: "Няма такава държава"

Не се занимавам да следя ИТН, ама защо има изненадани, че ДПС са подкрепили ДПС?

чии човек е каката и да се приключва !

Славуна, някой да го е виждал извън студиото на хиляди осми. Той холограма, отдавна е пукнал

Ха хаа, избрана с гласовете на изчегъртвача на ГЕРБ, ха хаа! Демек, след ДПС и чалгата влиза у пътя с ББ, че нема накъде, ха хаа! А бе ясно, ББ ще им разкаже играта, ха хаа! На всички, ха хаа! И кой не върви у пътя да го духа, ха хаа!

Трифонов, как не те е срам от хората, умът ми не го побира!

тоя ще е новият служебен премиер

Е, то при този избор, кой друг? Останалите са за цирка. И чеп за зеле не става от тях.

Браво Бокич. Пак стана твоята. Беше оперативен шеф на МВР, после стана генерал - лейтенант - кмета, доктор на науките и министър-председател. Преспа с всички жени, които ти харесваха. После им даде я жилище, я къща с бизнес, я висок държавен пост. Така се прави! Сега вече дремеш на слънце като стар вълк, заобиколен от гладна глутница, но ти знаеш как да се оправиш с нея. Малко месо, малко подхвърляния на уловени живи жертви и те са доволни. Никога не съм те подценявал и ти се възхищавам на методите ти на управление. Народа го зарежи. Той нищо не разбира, а и ти е от полза само при избори.

подкрепям

не съм съгласен с Фейса, но сега е 100% верен: Бад Фейс Истината е, че Слави спаси България от поредната криза, този път Конституционна и пълен блокаж на Държавата! Без председател на Парламента, щяхме да се превърнем в безпътници като Посрайна, дори в по-лош вариант. Не го плюйте, а му благодарете.

Дали ще си на същото мнение, когато Слави под предтекста мандат на ИТН и "експертно правителство" поднесе за кой вече, втори път, властта на Боко и Шиши?

Това е изцяло различно - да подкрепиш председател няма нищо общо с това да подкрепиш кабинет

Ще помгне Слави, точно за това е създадена тази партия ИТН. И мандата ще е на ИТН, с който ще се създаде правителство, за да може ББ да не носи отговорност и като нещо не им изнася, не ГЕРБ и ДПС, а ИТН ще свалят правителството, Научиха се на мурафетлъци в политиката. За нас е важно да има правителство и дано съвсем не ни преотстъпят на "Галя" за пушечно месо в Укарайна.

според промените в конституцията председателя на парламента е един от избора за служебен премиер. Та при текущата ситуация с много вероятни избори на есен е много важно кой ще е председател.

Е той и Главчо е на ГЕРБ - каква е разликата?!?

Главчо беше до сега. Вече не може да бъде пак същия служебен премиер както правеше зеления чорап. Избира се от определени хора и познай коя кандидатура ще остане. Това им гарантира да си правят същите далавери с купуването на гласовете на следващите избори и да продължат компроматите за другите неудобни за ББ партии.

Това не е вярно - като уволнят Главчо, той се връща на поста си и пак може да бъде избран за служебен

разделиха баницата.Честито!

а шарлатаните с празна торбичка. Следващият път и под опашката!

Както каза Райчето, то Магнитски нищо не значи, нали бате Славчо, чегъртачо. ;)

са ти намагнитили тиквата.

Само заради вас и само заради вас.... Попривърших кинтите, трябва и телевизия да издържам... Избрах Рая да не дойде на кабеларката края. Сега малко захлебих... Ще продължа да чегъртам....ама някой друг път!

Всеки народ си заслужава управниците.

Гроб колко месеца мотаха избора на общински председател в София? А сега били искали да се върви по програма :) Мошенници

Чао Славчо ! Няма да ни липсваш нито ти нито клоуните ти в парламента Хич биля !

Според мен е правилно, че са ги подкрепили за Председател на НС за да няма конституционна криза. Дали Рая е достойна - според мен не, но тя и Деса не е за КС. Изцяло различно е да подкрепят кабинет.

Ние тая власт с кръв сме я взели преди 80 години и само с кръв ще я дадем, коментираха мафиотските кланове на България.

Тая пикла Рая не е и сънувала колко хуя съм строшила - ограда на НС ще направя, а на НСО-то башка.

Внимавайте какво говорите за Рая че много скоро тя ще бъде Премиера на България.

дългия е тарикат. Изрита пп скоропостижно, за да се прави на важен и капацитет, оттам тръгнаха неволи правителствени. Но за да стане д.тат не му достига акъл, затуй се крие като мишок.

Как се кефя на рева на ПП-тата. Окъкаха форума със сълзливите си коментари.

Като слезеш от скута на Шиши и ти ще ревеш, споко имаме добри хирурзи да ти зашият гъза!!!

Вие най-добре знаете за скута на Шиши. Имате опит.

Да не успееш да изчегърташ герб е едно - трудно е и иска време, кураж и др. неща. Но за една нощ да предадеш всички, вкл. и онези младежи, които преди години стояха на опашки, за да ти гласуват на теб Славчо, това е гнусно, отвратително и непростимо. Как се гледаш в огледалото? Не смей повече да се показваш никъде! Предателите никой не ги уважава и биват отхвърляни от хората. Това те чека!

ИТН - това е съкращение на "И така, нататък...." Бойко! Бойко! Шиши! Шиши! Слави! Слави! Триглавата змия..

Въпрос : Как се става редактор ??.Отговор : Когато преспиш с ГЛАВНИЯТ РЕДАКТОР.

След 4 годишно изчегъртване на Винету и Пиги свинята , се оказа че "изчегъртани" са 70% от избирателите.

Абе къде е оня, дето вчера ни се дръвчеше, че ИТН няма да подкрепят? Аман от мигранти в собствената си страна, който не знаят за Слави Овергаза

Лидерът на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов, който преди три години гръмко обяви, че влиза в политиката, за да „изчегърта“ Бойко Борисов и ГЕРБ, днес доказа че е ИЗЛЪГАЛ!

Истината е, че Слави спаси България от поредната криза, този път Конституционна и пълен блокаж на Държавата! Без председател на Парламента, щяхме да се превърнем в безпътници като Посрайна, дори в по-лош вариант. Не го плюйте, а му благодарете.

Навъдили се умници и коментират неща които не разбират. Може ли някой от умните да ми обясни, ако не се състави правителство, какво точно ще се случи? Аз ще ви кажа - пак от същото. на кой не му стана ясно, че и сто избора да направим - пак от същото. С избори не може да се бутне Бойко. Трябва бавно, постепенно и от вътре. С рогата на пред едни преди няколко месеца, половината си останаха по къщята. Какво на разбрахте, с гола глава стена не се троши.

още повече с тъпа. Опитах, ама не става.

Слави се оказа най-големия гербер от всички! И още по-голям лъжец от ББ. Пълен продажник.

Тц. Такъв човек не се нарича продажник или предател, а КУРВА!!! Евтина при това!

гласуваш за ИТН (Има Такива Найвници) получаваш Бойко и Пеевски,

току що ИТН загубиха около 50 хил. гласа...

Току що Славчо добави няколко десетки милиона към една от офшорните си банкови сметки.

Ако изобщо на някой от депутатите му пука как изглежда НС днес отстрани, нека да знае - изглеждат като продажници и фурнадижийски лопати, ръководени само от скрупули. Трудно е обаче нормалните хора да запазят нормалното виждане и вяра в политикиата. Просто няма как! Решението е Тотално нова промяна и в следващите избори да доминират изцяло нови хора. Каузата е утопия, разбира се, но по друг начин нищо не би се променило и ще си чешем езиците за едни и същи неща ...

“Изчегъртването” за вас приключи. Време е за шпакловане и замазване на престъпления", написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в отворено писмо във Фейсбук до Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Бойко Борисов, Делян Пеевски, Мустафа Карадайъ

Искам да умра. Не ми се живее.

ми демокрация сме, свободна си да постъпиш както намериш за добре!

излезе най-голямата продажна бутка

По-симпатична е от Веджито.