Коментари - Слави Трифонов обясни защо депутатите му подкрепиха Рая Назарян | Днес.dir.bg

Слави Трифонов обясни защо депутатите му подкрепиха Рая Назарян

Лидерът на ИТН посочи, че гласуването за председател на НС от ГЕРБ-СДС е мотивирано от нуждата да се задвижи процедурата по връчването на мандатите

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов обясни защо депутатите му подкрепиха Рая Назарян | Днес.dir.bg

Коментари

Славчооо....Принципно съм толерантен към гейовете и изобщо не ми пречат,но ти си бахти гнусния педераст!Нещастник!

Какво се обясняваш бе чалгар тъп!Каквото ти нареди свинята Пеевски,това прявиш!Наркоман сдухан!

ехххх.... пак ми изтриха коментара!

Виж ти, вчера не я подкрепиха тай герберска кифла, днес бай слави се присетил че е много нужно да се избере председател, те колко е важно да преспиш и на другия ден с "бистра глава" да решиш друго, същи борисофф - и той така суртин едно, по обяд се отметне и до вечерта вади друго решение. Е как така вчера не беше толкова важно да я изберете, а изплюй камъчето. Чудя се другите партии как така не искат "работещ" парламент, те по- прости ли са от тебе.

Славчо, славчо, ми той парламента си има председател бре, и той е ваш, от ИТН, и както си е "временен" може и цял мандат да си изкара, това да смениш собствения си председател с герберски не си много читав, не тъ слуша главата, как па баш ти дет имаш твой председател се намери да подкрепиш гербеския. Ама кат си съ надупил още мизерии ще правиш, да тъ в продажника долен.

Какъв текст на песен има от пинчера, Баламурков, Слави и компания?...... >>> Аман от свирки и от мисирки, Борисов чао, айде чао, айде чао, чао, чао ! И идиоти и мафиоти и прости кърджалийски пу … Недей го мисли, сега иди си, Борисов чао, айде чао, айде чао, чао, чао ! За депесето и за прасето позор, оставка и затвор ! >>>>

Славчо.....защо се продаде Славчо...... сега от ПП-ДБ трябва да направят песен за Славчо който обещаваше да не подкрепя ГЕРБ и ДПС, а сега и той клекна, че даже и легна. явно и с Славчо иска да пие "мазно турско кафе" в миналия парламент Славчо и ИТН се подиграваха на ПП-ДБ че излъгали избирателите си. а какво направи ти бе Славчо.....какво направи ти....може да имаш хиляди оправдания защо си го направил...ама те и от ПП-ДБ ги имаха....в името на държавата, в името на народа...... и ти ли за това се продаде....в името на държавата, в името на народа.....

Това което така напоително ни обяснява г-н Трифонов е било ясно и известно преди първото заседание. Защо неговите хора са изчакали един ден за да задвижат процедурата. За да си предадат тежест и да се появи по медиите някой като г-н Трифонов , който дефакто не е никакъв и от диванчето да командва цял парламент

защото сте продажници

Трифонов защо се захвана с политика кат хич не му приляга да се прави на голям хитрец или и той е дал гъзо?

Е как ще получите третия мандат като сте пет човека и кучи а за вас са гласували само роднините ви?

"Такава е ситуацията, че явно се налага да повтарям някои неща, защото има хора, журналисти и шарлатани, които нещо не разбират. Живеем в парламентарна държава.." - нали нямаше такава държава, бе боклук. Диагнозата на д-р Мирослав Ненков за българските политици: „Остра кретеноидна дегенерация“

Чакали главатаря им - ГОСПОДИН :) Трифонов, заповедта му. Не знам за нас, но всеки път когато чуя някой от шайките да каже ГОСПОДИН Борисов, Пеевски, Доган, тоест мутрите им главатари и ме напушва смях? Я целувай ръката (или задника) на господаря си, бе маймуняк, нали видя как Борисов си ги тренира неговите слуги в ГЕРБ, ти Тошко Африкански от кого мислиш, че Слави, господина ти се учи и имитирай - вкл. да гледа лошо от екрана и да ни се кара!

Нашите политици не разбират, че освен революция има и еволюция. Особено когато нямаш мнозинство.

подкрепиха я защото са Малкото ДПС и това е ясно на всички

Точно така - за да може да работи парламента! Сега на същия принцип подкрепи и правителство, за да може да работи и държавата, а не да гоним един МИЛИАРД лева за избори благодарение на наркомани и пропадняци като тебе, които само пърдят от фейсбука.

В колко часа ще е сватбената церемония на булката ИТН с джендарът ГЕРБ!!! Цялата чалгарска група вече са обрязани, а първи е бил макака Тошко !!! И така начело с великия Вожд Винету и доверения ляв ташак Пеев Бей, ще ни водят към светлото бъдеще, от което единственото ни спасени е ОТВЪДНОТО !!!

Славчо, ти хубаво си научил Конституцията, но не чуваш какво ти се говори. Не се ли подкрепи от първия път с експлицитните уточнения за Министри от страна на Герб, и допълнителни уточнения министри на Правосъдие, МВР, Образование, и Здравеопазване, да са етнически българи с един паспорт, отивате на избори. С прости думи: От Анадола господата (думата е важна: мъж, един паспорт) избират от това, което остане...някоя комисийка, нещо такова. Така че, по-скоро правете вече подготовка за по един предизборен концерт през септември, като се върнат българите кой от отпуск, кой от село...да ги посрешнете с музика, скара, по ракийка или по биричка и сладоледчета за децата, че да посъберете малко повече избирателна активност.

Чалгата съсипа две поколения с простотията, успя и да вкара България в нанадолнището, проваляйки умишлено две правителства. От продажна псевдопатриотична чалга друго да сте очаквали???

Този човек вече почти 30 години се изказва много добре за неща,които не разбира. А това образувание ИТН е създадено от режисьорите в сянка.Капиталиста шоу прибира парите.

Не гледайте чалгаря какво говори, а какви ги върши.

Славчо по същия начин трябва да гласуваш и за правителствопна пнай голямата група , а после вече се бори като лъв за твойте идеи.

ИТН

Сега да обясни как и с какво Боко ще му върне жеста! Познавам от първия път!

Тъкмо всички се бяха настроили за следващият месец да се занимават с това след като не е спешна работата, но ето че дойде Славчо и развали всичко това! Какъв наглец само!!! Да ги кара да си изпълнят задължението на Народни Представители в най-кратък срок, както е описано в конституцията. Няма такъв срам за клатикурците които са в НС само за да са нечия опозиция. Шегите на страна имаше ли смисъл да не се гласува който и да било за поста? Миналият път измина една седмица преди да се спрат на кандидат номер две, за който се очакваше да има най-нищожни шансове. Тъй че за пред кой е този цирк?

Поредният дошъл с обещанието да изчегъртва герб и дпс, а всъщност го затвърждава. Затвърждава го като не допусна да се избере компромисно лице на опозицията за Председател на НС, което автоматично става кандидат за служебен Премиер според опрасканата Конституция. Така всички 10 лица, между които трябва да избира Президентът след разпадането на това НС са само на герб. Това означава, че и следващите избори ще бъдат организирани от герб и дпс и ще бъдат опропастени от корпоративен, феодализиран и купен вот.

За това е прав, без председател, дори на нови избори не може да се отиде, ако ще и магаре/калинка да изберат, както е в случая. Оттук нататък, ще видим, дали Славчо ще си изпълни обещанията, да не подкрепи, нито ГЕРБ, нито ДПС. Макар да не ми е любимец, не бързам да го плюя, както повечето се надпреварват. Може да се окаже, че ще е ключов играч за следващите месеци и години, когато ще трябва да се взимат важни решения, например, дали ще участваме във война или не. Това е положението в България, дали ни харесва или не. На мен не ми харесва, но никой не ме пита :)

От Славчо председателя на НС, от ДБ подкрепата за Правителство и ето ви ги пак откраднатите милиарди, които ще дойдат и по втория транш на ПВИ. Пък вие ходете за гъби по време на избори!

Какво значение има дали ще ги подкрепи? Сега управляват чрез Главчев. Ако ги подкрепи ще управляват пак те. Ако не ги подкрепи ще управляват чрез Назарян до изборите а после пак така. Така е то... Постепенно хватката става мъртва. Скоро ще махнат изборите или избора в изборите по-вероятно, че да не се главоболят с тези формалности повече и край. И сума народ ще ръкопляска даже

ДЪНО

Ха ха хаа, като не можем както щем, да щем както можем, демек, като не можем да изчегъртваме, поне да подкрепяме, ха хаа! А и нема накъде, че иначе ще го духаме, ха хаа!

Той по-добре да обясни на Тошко, че да се говорят непрекъснато цинизми е признак за импотентност. А когато е насочено към същия пол означава, че е импотентен гей.

Не ми е ясно обаче,как селянинът мутра от Учиндол ще обясни на хората защо провали редовни правителства и три парламента ? За да си подредят тази конфигурация с купените гласове - ГЕРБ, ДПС 1 во и 2 ро място и едва сега Слави щял да прави правителство с третия мандат! Когато всички знаем за топлите им връзки на ИТН или малкото ДПС, с президента! Нали се сещате какво “ експертно” правителство ще бъде- роднина ,милиционер,роднина ,милиционер и т.н. Като роднините са - ДПС,ГРОб, и милиционери - ИТН и Чорапа ! Гнъс!

Това не е възможно да се случи Кабинет на Слави Трофонов с подкрепата на Възраждане+БСП+Киро Канадеца и Бйкикев. Че ще им трябват гласовете и на Величие Това даже и да стане на гласуването тия ще се изпокарат още на вторият ден

кой ще кара влака .

Па той си знае началникот от преди - Галя от Посолството

Само така Слави и Тошко !!! Само да ви дадат третия мандат, вие ще поставяте условията и да видим тогава кой ще му оттърва да е против вас и да ходи на избори. Включвам в това число и Герб и ДПС. Те много добре знаят че на следващите избори ще се срещнат с Радев а това не им оттърва. А това че злобарите ги наричат малкото ДПС - нека го наричат. Знам че нямат нищо общо с ДПС.

Шилo

Идиот! Нали щеше да изчегъртваш ГЕРН бе, цървул кухоглав?!?!?!

Славчо ще бодне, то е ясно. Ама кой него ще бодне, още се решава.

Тошко африкански и дебелото хюмне пишман журналист със свинската физиономия се начегъртаха

На ГЕРБ /ДПС/ първо изклатиха майсторски ПП ДБ с конституционните реформи и благодарение на това сега управляват чрез Главчев. Дори да се стигне до избори ще управлява Рая Назарян демек пак Борисов /Пеевски/. И този вариант дори е по-изгоден за шопарите понеже не носят директна отговорност за него и могат каквито искат Сребреници, КТБ-та и всякакви други безобразия да си правят каквито искат и после да се правят на немирисани мимози по медиите. и виждаме че такъв акъл са дали и на Дългия след като са направили пазарлъка. Хем ще осребри жеста, хем ще заеме героична поза и ще се тръшка за правителство с трети мандат. Ако... Евентуално... Може би... А на шопарите далаверата ще си продължи да върви.

Кое е на Ян се става от върба свирка КАОЛИН, ДИАМАНТ, КИТКА и АГНЕШКИ ГЛАВИЧКИ https://djem.blog.bg/biznes/2014/09/08/krygyt-quot-agneshki-glavichki-quot.1295510

1. Че сте дъщерна фирма от корпорацията на Ахмед Доган се знаеше още преди да бяхме чували за ПП, а и преди те да се обединят с ДБ. 2. Така че - щеш не щеш, но ще трябва да приемеш, че сте Малкото Ду Пи Се. Пък и отговаря на същността ви, независимо от това, какви са ония мошеници от ПП-ДБ. 3. Не си въобразявай, че можеш с тези лаишки оправдания да залъжеш някого. Защото, ако това, което казваш беше вярно, вие щяхте да я подкрепите тая Деланчо-Бойковска съвместна кифла още вчера. 4. Всъщност, така дори стана по-добре - всички видяха, колко малко ти трябва за да оправдаеш името Малко Ду Пи Се. 5. Ти самията Славчоолу си типичен диктатор. Думите, които самият ти каза вчера го показват. Ти каза/написа следното: "И така, след като се посъветвах с моите колеги от ИТН, решавам следното - ИТН няма да подкрепи правителство с първия или с втория мандат. ". Решавам, аз решавам, аз съм партията, Аз съм Вождът, Аз съм великият ... Не "ние решихма", не "ръководството реши". АЗ РЕШАВАМ! Нете ли поне малко срам, бе Славчоолу? Такива дори Дрогара Тодар Живков не си позволяваше. Но той имаше реална власт и го знаеше. А ти се перчиш, защото осъзнаваш, колко си безсилен, какъв слуга си, каква мацка на повикване си станал. Такива са и тези около тебе. Гответе се - скоро ще ви накарат да "скачате през обръчи", обречени сте на презрението на българите и няма и как да го избегнете.

Отвратителен лис капут.

Бай Тошко премиер това завучи гордо!?Господ да пази България!

Ма вие наистина ли вярвате, че Труфинов сам си издържа смешната телевизйика и тоя персонал при положение, че няма един лев приходи. Всичко идва от ДПС и винаги е било така!

Не се учудвам вече ,че го напускат хората му! Това учиндолско селянче ще разкаже играта заедно с Тиквата,та нали са си мутри какво можеш да очакваш от тях! А другото грозно същество Тошко е толкова прост ,че и Кирето може да му завиди! Следващ парламент ще видите през крив макарон!

Най-щостливи са космонавтите в Македония

Предателят наречен Слави Трифонов, приятелят на наркодилъра Таки, завъртя мръсните пари ,които вече дели с другите му авери- Силовака мутрафон и Шопара Магнитски! Пу! Нещастни ,болни , низки ,долнопробни, злобни и отмъстителни,отвратителни, дребни хора! Комплексари! Заради тяхното его и алчност ,отиваме в една мрачна епоха!

Мила, да се радваме, че ние с теб не сме нито злобни, нито отмъстителни, нито сме комплексарки! Онези да се спасяват!

Много са ми забавни ПП-тата и ДБ-тата! Вие нали дойдохте да окошарите Боко, нали нямаше да има нито глас за Пеевски, а после се гушнахте и управлявахте заедно 9 месеца ! А сега реват, в стил Ко ма напрай. Жалките сте, смешни сте, не сте хората, които да дават оценки на другите!

Ма ти явно си от кокошкарника на ИТН-то, че всеки ден си на амбразурата . И ествествено , по примера на Тошковците плюеш само ПП/ДБ. Те вече не са на власт и ти трябва да си спокоен/а . Събирай сили , защото сега твоите хора са на пангара и ги чака по много от същото. Въшлъовци, взели се за спасители. Забавата с вас тепърва започва.

За мое голямо съжаление мойте хора са ПП-тата. ПРЕДАДОХТЕ НИ !

групичката на кака Кури от десетина депутата ще гласува за, защото ако се отиде на избори Каката и сие са завинаги вън от парламента и политиката.

Борисов ясно каза, че не иска подобна подкрепа. Той е спортсмен и ще даде възможност за реванш на Кирил Петков! На есен с песен, пак ще се преброяваме!

Излезе наяве най- после мафията в България! Хората на Таки! Тези,които пищяха срещу промените на Капитан Андреево,тези- които провалиха 3-4 народни събрания с лекота, вкарвайки България и българския народ в спиралата на избори и в чийто предизборен и не само,наратив - ПП ДБ са “ лошите” ,ама много” лошите”! Простият български народ им вярва и гласува за тях! Сега, а върха на държавата е една жена,изникнала незнайно от къде,но със силната подкрепа на мафията ! Хора без морал,които ще се опитат да ни вкарат в тъмните години на мутрите ! Трябва да се осъзнаем и да се надигнем срещу тази ИЗМЕТ ,начело с Рая Назарян, Простака,Шопара Магнитски и Чалгаря със сателитните им партии от послушници и слуги на интересите на тези тъмни мафиотски сили! Народе,събуди се !

Ние просто не попаднахме на достоен за нас народ!

Заключи се в мазето и чакай инструкции от Дамаджаната!

Коко, като не знаеш нещо, па чети, не боли! Рая Назарян се е появила във Варна, а като адвокат е била в кантората на адв. Менко Менков!

изпълни задачите от кремъл- политически хоас, невлизане в Шенген (воя около Капитан Андреево), невлизане в Еврозоната(заеми за пенсии, висока инфлация).

Кирил Петков това не може да го разбере и десет пъти да му го обясниш! Татко му Петко не случайно го държи още за ръчичка!

Коментари - Слави Трифонов обясни защо депутатите му подкрепиха Рая Назарян | Днес.dir.bg

Слави Трифонов обясни защо депутатите му подкрепиха Рая Назарян

Лидерът на ИТН посочи, че гласуването за председател на НС от ГЕРБ-СДС е мотивирано от нуждата да се задвижи процедурата по връчването на мандатите

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов обясни защо депутатите му подкрепиха Рая Назарян | Днес.dir.bg

Коментари

Славчооо....Принципно съм толерантен към гейовете и изобщо не ми пречат,но ти си бахти гнусния педераст!Нещастник!

Какво се обясняваш бе чалгар тъп!Каквото ти нареди свинята Пеевски,това прявиш!Наркоман сдухан!

ехххх.... пак ми изтриха коментара!

Виж ти, вчера не я подкрепиха тай герберска кифла, днес бай слави се присетил че е много нужно да се избере председател, те колко е важно да преспиш и на другия ден с "бистра глава" да решиш друго, същи борисофф - и той така суртин едно, по обяд се отметне и до вечерта вади друго решение. Е как така вчера не беше толкова важно да я изберете, а изплюй камъчето. Чудя се другите партии как така не искат "работещ" парламент, те по- прости ли са от тебе.

Славчо, славчо, ми той парламента си има председател бре, и той е ваш, от ИТН, и както си е "временен" може и цял мандат да си изкара, това да смениш собствения си председател с герберски не си много читав, не тъ слуша главата, как па баш ти дет имаш твой председател се намери да подкрепиш гербеския. Ама кат си съ надупил още мизерии ще правиш, да тъ в продажника долен.

Какъв текст на песен има от пинчера, Баламурков, Слави и компания?...... >>> Аман от свирки и от мисирки, Борисов чао, айде чао, айде чао, чао, чао ! И идиоти и мафиоти и прости кърджалийски пу … Недей го мисли, сега иди си, Борисов чао, айде чао, айде чао, чао, чао ! За депесето и за прасето позор, оставка и затвор ! >>>>

Славчо.....защо се продаде Славчо...... сега от ПП-ДБ трябва да направят песен за Славчо който обещаваше да не подкрепя ГЕРБ и ДПС, а сега и той клекна, че даже и легна. явно и с Славчо иска да пие "мазно турско кафе" в миналия парламент Славчо и ИТН се подиграваха на ПП-ДБ че излъгали избирателите си. а какво направи ти бе Славчо.....какво направи ти....може да имаш хиляди оправдания защо си го направил...ама те и от ПП-ДБ ги имаха....в името на държавата, в името на народа...... и ти ли за това се продаде....в името на държавата, в името на народа.....

Това което така напоително ни обяснява г-н Трифонов е било ясно и известно преди първото заседание. Защо неговите хора са изчакали един ден за да задвижат процедурата. За да си предадат тежест и да се появи по медиите някой като г-н Трифонов , който дефакто не е никакъв и от диванчето да командва цял парламент

защото сте продажници

Трифонов защо се захвана с политика кат хич не му приляга да се прави на голям хитрец или и той е дал гъзо?

Е как ще получите третия мандат като сте пет човека и кучи а за вас са гласували само роднините ви?

"Такава е ситуацията, че явно се налага да повтарям някои неща, защото има хора, журналисти и шарлатани, които нещо не разбират. Живеем в парламентарна държава.." - нали нямаше такава държава, бе боклук. Диагнозата на д-р Мирослав Ненков за българските политици: „Остра кретеноидна дегенерация“

Чакали главатаря им - ГОСПОДИН :) Трифонов, заповедта му. Не знам за нас, но всеки път когато чуя някой от шайките да каже ГОСПОДИН Борисов, Пеевски, Доган, тоест мутрите им главатари и ме напушва смях? Я целувай ръката (или задника) на господаря си, бе маймуняк, нали видя как Борисов си ги тренира неговите слуги в ГЕРБ, ти Тошко Африкански от кого мислиш, че Слави, господина ти се учи и имитирай - вкл. да гледа лошо от екрана и да ни се кара!

Нашите политици не разбират, че освен революция има и еволюция. Особено когато нямаш мнозинство.

подкрепиха я защото са Малкото ДПС и това е ясно на всички

Точно така - за да може да работи парламента! Сега на същия принцип подкрепи и правителство, за да може да работи и държавата, а не да гоним един МИЛИАРД лева за избори благодарение на наркомани и пропадняци като тебе, които само пърдят от фейсбука.

В колко часа ще е сватбената церемония на булката ИТН с джендарът ГЕРБ!!! Цялата чалгарска група вече са обрязани, а първи е бил макака Тошко !!! И така начело с великия Вожд Винету и доверения ляв ташак Пеев Бей, ще ни водят към светлото бъдеще, от което единственото ни спасени е ОТВЪДНОТО !!!

Славчо, ти хубаво си научил Конституцията, но не чуваш какво ти се говори. Не се ли подкрепи от първия път с експлицитните уточнения за Министри от страна на Герб, и допълнителни уточнения министри на Правосъдие, МВР, Образование, и Здравеопазване, да са етнически българи с един паспорт, отивате на избори. С прости думи: От Анадола господата (думата е важна: мъж, един паспорт) избират от това, което остане...някоя комисийка, нещо такова. Така че, по-скоро правете вече подготовка за по един предизборен концерт през септември, като се върнат българите кой от отпуск, кой от село...да ги посрешнете с музика, скара, по ракийка или по биричка и сладоледчета за децата, че да посъберете малко повече избирателна активност.

Чалгата съсипа две поколения с простотията, успя и да вкара България в нанадолнището, проваляйки умишлено две правителства. От продажна псевдопатриотична чалга друго да сте очаквали???

Този човек вече почти 30 години се изказва много добре за неща,които не разбира. А това образувание ИТН е създадено от режисьорите в сянка.Капиталиста шоу прибира парите.

Не гледайте чалгаря какво говори, а какви ги върши.

Славчо по същия начин трябва да гласуваш и за правителствопна пнай голямата група , а после вече се бори като лъв за твойте идеи.

ИТН

Сега да обясни как и с какво Боко ще му върне жеста! Познавам от първия път!

Тъкмо всички се бяха настроили за следващият месец да се занимават с това след като не е спешна работата, но ето че дойде Славчо и развали всичко това! Какъв наглец само!!! Да ги кара да си изпълнят задължението на Народни Представители в най-кратък срок, както е описано в конституцията. Няма такъв срам за клатикурците които са в НС само за да са нечия опозиция. Шегите на страна имаше ли смисъл да не се гласува който и да било за поста? Миналият път измина една седмица преди да се спрат на кандидат номер две, за който се очакваше да има най-нищожни шансове. Тъй че за пред кой е този цирк?

Поредният дошъл с обещанието да изчегъртва герб и дпс, а всъщност го затвърждава. Затвърждава го като не допусна да се избере компромисно лице на опозицията за Председател на НС, което автоматично става кандидат за служебен Премиер според опрасканата Конституция. Така всички 10 лица, между които трябва да избира Президентът след разпадането на това НС са само на герб. Това означава, че и следващите избори ще бъдат организирани от герб и дпс и ще бъдат опропастени от корпоративен, феодализиран и купен вот.

За това е прав, без председател, дори на нови избори не може да се отиде, ако ще и магаре/калинка да изберат, както е в случая. Оттук нататък, ще видим, дали Славчо ще си изпълни обещанията, да не подкрепи, нито ГЕРБ, нито ДПС. Макар да не ми е любимец, не бързам да го плюя, както повечето се надпреварват. Може да се окаже, че ще е ключов играч за следващите месеци и години, когато ще трябва да се взимат важни решения, например, дали ще участваме във война или не. Това е положението в България, дали ни харесва или не. На мен не ми харесва, но никой не ме пита :)

От Славчо председателя на НС, от ДБ подкрепата за Правителство и ето ви ги пак откраднатите милиарди, които ще дойдат и по втория транш на ПВИ. Пък вие ходете за гъби по време на избори!

Какво значение има дали ще ги подкрепи? Сега управляват чрез Главчев. Ако ги подкрепи ще управляват пак те. Ако не ги подкрепи ще управляват чрез Назарян до изборите а после пак така. Така е то... Постепенно хватката става мъртва. Скоро ще махнат изборите или избора в изборите по-вероятно, че да не се главоболят с тези формалности повече и край. И сума народ ще ръкопляска даже

ДЪНО

Ха ха хаа, като не можем както щем, да щем както можем, демек, като не можем да изчегъртваме, поне да подкрепяме, ха хаа! А и нема накъде, че иначе ще го духаме, ха хаа!

Той по-добре да обясни на Тошко, че да се говорят непрекъснато цинизми е признак за импотентност. А когато е насочено към същия пол означава, че е импотентен гей.

Не ми е ясно обаче,как селянинът мутра от Учиндол ще обясни на хората защо провали редовни правителства и три парламента ? За да си подредят тази конфигурация с купените гласове - ГЕРБ, ДПС 1 во и 2 ро място и едва сега Слави щял да прави правителство с третия мандат! Когато всички знаем за топлите им връзки на ИТН или малкото ДПС, с президента! Нали се сещате какво “ експертно” правителство ще бъде- роднина ,милиционер,роднина ,милиционер и т.н. Като роднините са - ДПС,ГРОб, и милиционери - ИТН и Чорапа ! Гнъс!

Това не е възможно да се случи Кабинет на Слави Трофонов с подкрепата на Възраждане+БСП+Киро Канадеца и Бйкикев. Че ще им трябват гласовете и на Величие Това даже и да стане на гласуването тия ще се изпокарат още на вторият ден

кой ще кара влака .

Па той си знае началникот от преди - Галя от Посолството

Само така Слави и Тошко !!! Само да ви дадат третия мандат, вие ще поставяте условията и да видим тогава кой ще му оттърва да е против вас и да ходи на избори. Включвам в това число и Герб и ДПС. Те много добре знаят че на следващите избори ще се срещнат с Радев а това не им оттърва. А това че злобарите ги наричат малкото ДПС - нека го наричат. Знам че нямат нищо общо с ДПС.

Шилo

Идиот! Нали щеше да изчегъртваш ГЕРН бе, цървул кухоглав?!?!?!

Славчо ще бодне, то е ясно. Ама кой него ще бодне, още се решава.

Тошко африкански и дебелото хюмне пишман журналист със свинската физиономия се начегъртаха

На ГЕРБ /ДПС/ първо изклатиха майсторски ПП ДБ с конституционните реформи и благодарение на това сега управляват чрез Главчев. Дори да се стигне до избори ще управлява Рая Назарян демек пак Борисов /Пеевски/. И този вариант дори е по-изгоден за шопарите понеже не носят директна отговорност за него и могат каквито искат Сребреници, КТБ-та и всякакви други безобразия да си правят каквито искат и после да се правят на немирисани мимози по медиите. и виждаме че такъв акъл са дали и на Дългия след като са направили пазарлъка. Хем ще осребри жеста, хем ще заеме героична поза и ще се тръшка за правителство с трети мандат. Ако... Евентуално... Може би... А на шопарите далаверата ще си продължи да върви.

Кое е на Ян се става от върба свирка КАОЛИН, ДИАМАНТ, КИТКА и АГНЕШКИ ГЛАВИЧКИ https://djem.blog.bg/biznes/2014/09/08/krygyt-quot-agneshki-glavichki-quot.1295510

1. Че сте дъщерна фирма от корпорацията на Ахмед Доган се знаеше още преди да бяхме чували за ПП, а и преди те да се обединят с ДБ. 2. Така че - щеш не щеш, но ще трябва да приемеш, че сте Малкото Ду Пи Се. Пък и отговаря на същността ви, независимо от това, какви са ония мошеници от ПП-ДБ. 3. Не си въобразявай, че можеш с тези лаишки оправдания да залъжеш някого. Защото, ако това, което казваш беше вярно, вие щяхте да я подкрепите тая Деланчо-Бойковска съвместна кифла още вчера. 4. Всъщност, така дори стана по-добре - всички видяха, колко малко ти трябва за да оправдаеш името Малко Ду Пи Се. 5. Ти самията Славчоолу си типичен диктатор. Думите, които самият ти каза вчера го показват. Ти каза/написа следното: "И така, след като се посъветвах с моите колеги от ИТН, решавам следното - ИТН няма да подкрепи правителство с първия или с втория мандат. ". Решавам, аз решавам, аз съм партията, Аз съм Вождът, Аз съм великият ... Не "ние решихма", не "ръководството реши". АЗ РЕШАВАМ! Нете ли поне малко срам, бе Славчоолу? Такива дори Дрогара Тодар Живков не си позволяваше. Но той имаше реална власт и го знаеше. А ти се перчиш, защото осъзнаваш, колко си безсилен, какъв слуга си, каква мацка на повикване си станал. Такива са и тези около тебе. Гответе се - скоро ще ви накарат да "скачате през обръчи", обречени сте на презрението на българите и няма и как да го избегнете.

Отвратителен лис капут.

Бай Тошко премиер това завучи гордо!?Господ да пази България!

Ма вие наистина ли вярвате, че Труфинов сам си издържа смешната телевизйика и тоя персонал при положение, че няма един лев приходи. Всичко идва от ДПС и винаги е било така!

Не се учудвам вече ,че го напускат хората му! Това учиндолско селянче ще разкаже играта заедно с Тиквата,та нали са си мутри какво можеш да очакваш от тях! А другото грозно същество Тошко е толкова прост ,че и Кирето може да му завиди! Следващ парламент ще видите през крив макарон!

Най-щостливи са космонавтите в Македония

Предателят наречен Слави Трифонов, приятелят на наркодилъра Таки, завъртя мръсните пари ,които вече дели с другите му авери- Силовака мутрафон и Шопара Магнитски! Пу! Нещастни ,болни , низки ,долнопробни, злобни и отмъстителни,отвратителни, дребни хора! Комплексари! Заради тяхното его и алчност ,отиваме в една мрачна епоха!

Мила, да се радваме, че ние с теб не сме нито злобни, нито отмъстителни, нито сме комплексарки! Онези да се спасяват!

Много са ми забавни ПП-тата и ДБ-тата! Вие нали дойдохте да окошарите Боко, нали нямаше да има нито глас за Пеевски, а после се гушнахте и управлявахте заедно 9 месеца ! А сега реват, в стил Ко ма напрай. Жалките сте, смешни сте, не сте хората, които да дават оценки на другите!

Ма ти явно си от кокошкарника на ИТН-то, че всеки ден си на амбразурата . И ествествено , по примера на Тошковците плюеш само ПП/ДБ. Те вече не са на власт и ти трябва да си спокоен/а . Събирай сили , защото сега твоите хора са на пангара и ги чака по много от същото. Въшлъовци, взели се за спасители. Забавата с вас тепърва започва.

За мое голямо съжаление мойте хора са ПП-тата. ПРЕДАДОХТЕ НИ !

групичката на кака Кури от десетина депутата ще гласува за, защото ако се отиде на избори Каката и сие са завинаги вън от парламента и политиката.

Борисов ясно каза, че не иска подобна подкрепа. Той е спортсмен и ще даде възможност за реванш на Кирил Петков! На есен с песен, пак ще се преброяваме!

Излезе наяве най- после мафията в България! Хората на Таки! Тези,които пищяха срещу промените на Капитан Андреево,тези- които провалиха 3-4 народни събрания с лекота, вкарвайки България и българския народ в спиралата на избори и в чийто предизборен и не само,наратив - ПП ДБ са “ лошите” ,ама много” лошите”! Простият български народ им вярва и гласува за тях! Сега, а върха на държавата е една жена,изникнала незнайно от къде,но със силната подкрепа на мафията ! Хора без морал,които ще се опитат да ни вкарат в тъмните години на мутрите ! Трябва да се осъзнаем и да се надигнем срещу тази ИЗМЕТ ,начело с Рая Назарян, Простака,Шопара Магнитски и Чалгаря със сателитните им партии от послушници и слуги на интересите на тези тъмни мафиотски сили! Народе,събуди се !

Ние просто не попаднахме на достоен за нас народ!

Заключи се в мазето и чакай инструкции от Дамаджаната!

Коко, като не знаеш нещо, па чети, не боли! Рая Назарян се е появила във Варна, а като адвокат е била в кантората на адв. Менко Менков!

изпълни задачите от кремъл- политически хоас, невлизане в Шенген (воя около Капитан Андреево), невлизане в Еврозоната(заеми за пенсии, висока инфлация).

Кирил Петков това не може да го разбере и десет пъти да му го обясниш! Татко му Петко не случайно го държи още за ръчичка!