Коментари - 105 държави 7 дни ще готвят италиански ястия | Днес.dir.bg

105 държави 7 дни ще готвят италиански ястия

Рим обяви, че първата по рода си Седмица на италианската кухня в света, ще бъде проведена от 21 до 27 ноември и ще включва повече от 1300 събития в 105 държави.

Обратно в новината

Коментари - 105 държави 7 дни ще готвят италиански ястия | Днес.dir.bg

Коментари

Чудесна инициатива, нещо на територията на България, в частност Пловдив, Бургас , Варна?

ЕДНА ДОБРА НОВИНА.Щом ще участва и Русия ще го гледам с удоволствие, иначе не.Да се види,че ние и готени ястия правим ,не само..........

НА ТРОТОАРА ЛИ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ,ИМАЙКИ ПРЕДВИД ПОСЛЕДНИТЕ ТРУСОВЕ?!

А защо няма седмица на българското кисело мляко, всички веднъж завинаги да разберат, че е българско, а не гръцко. Даже и бактерията след 2014 е прекръстена, въпреки че се среща само в България в естествен вид и е открита от българин 1908 г?!? Всички да знаят, че "гръцки йогурт" се прави от обезмаслено мляко с добавени 10% палмово масло. Навсякъде по света бактерията се отглежда по изкуствен път. Защо никой не го казва това???

Коментари - 105 държави 7 дни ще готвят италиански ястия | Днес.dir.bg

105 държави 7 дни ще готвят италиански ястия

Рим обяви, че първата по рода си Седмица на италианската кухня в света, ще бъде проведена от 21 до 27 ноември и ще включва повече от 1300 събития в 105 държави.

Обратно в новината

Коментари - 105 държави 7 дни ще готвят италиански ястия | Днес.dir.bg

Коментари

Чудесна инициатива, нещо на територията на България, в частност Пловдив, Бургас , Варна?

ЕДНА ДОБРА НОВИНА.Щом ще участва и Русия ще го гледам с удоволствие, иначе не.Да се види,че ние и готени ястия правим ,не само..........

НА ТРОТОАРА ЛИ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ,ИМАЙКИ ПРЕДВИД ПОСЛЕДНИТЕ ТРУСОВЕ?!

А защо няма седмица на българското кисело мляко, всички веднъж завинаги да разберат, че е българско, а не гръцко. Даже и бактерията след 2014 е прекръстена, въпреки че се среща само в България в естествен вид и е открита от българин 1908 г?!? Всички да знаят, че "гръцки йогурт" се прави от обезмаслено мляко с добавени 10% палмово масло. Навсякъде по света бактерията се отглежда по изкуствен път. Защо никой не го казва това???