Коментари - Президентът се извини на уволнените военни | Днес.dir.bg

Президентът се извини на уволнените военни

В словото си по повод на Деня на храбростта и празник на армията - 6 май президентът и върховен главнокомадващ на въоръжените сили Георги Първанов се извини на военнослужещите, които са били уволнени или освободени.

Обратно в новината

Коментари - Президентът се извини на уволнените военни | Днес.dir.bg

Коментари

"редуцираха" армията до такава степен, че вече може всички военослужещи да се съберат на площада в София за парада на Гергьовден и да чуят "извинението" на главнокомандващия лично...

Шапкар когато и да е уволнен- все е късно!

Късно е , агент Гоце! Ти и престъпната червена мафия разсипахте не само българската армия. Вие разсипахте цяла България. Никаква прошка за вас, предатели!

Не разбрах защо изпрати рейнджърите в Ирак а после има безочието да ги споменава.Мръсен предател.Жалко,че не може да участва в следващите избори за президент,та да види колко му е рейтинга.Особенно с кухия колев/не заслужава главна буква/като съветник

Пръванов не трябва да се извинява. Мутро-мафиотите от ГЕБР - да се извиняват. Бедите дойдоха от тях и най-вече от некадърника Аню.

Гоце трябва мнооого да се извинява. Даже за архара.

Ше извинявате военни обаче трябва да плащаме на наемниците охраняващи трансферния пункт за наркотици на САЩ в Афганистан. Това е важно за борбата срещу тероризма и Осам...опааа, това вече не може да се използва.

Ебаси дебила......

Не става ясно какво си искал да кажеш! Може би светът се променя според това, което на теб ти се привижда, а всщност нещата стоят точно обратно. Светът е на прага на война и тарикатите се подготвят за нея, без да вдигат шум. Къде сме ние в тази ситуация? - Да се взема желаното за действително е женска черта...затова няма жени, занимаващи се с военно дело (изключенията само доказват правилото, а не го създават).

Кой има претенции към БГ и реално ли е да живеем в страх!Я стига простотии!Силна разузнавателна служба и контраразузнаване!швейцария от 200г.е без армия,но е с най-висок жизнен стандарт!и не само те,но и останалите свръхдържави с високи доходи и жизнени условия-Ирландия,ИсландияынорвегияыФинландияыДанияыЛюксембург,Лихтенщаин,Швеция..ит.н.Стига с тези остарели разбирания!И без това от войншти само сме се смалявали и губили хора и територии!

швеицария си има армия и при това добре въоръжена, имат си и самолети и алпииски боици и пехотинци ама не са като нашите военни - не приличат на изсипани чували , и на техния парад по случаи националния им празник правят авио шоу което продължaва един час и техните пилоти показват фигури в небето което нашите в близките 100 години само ще мечтаят. и на мен ми се иска да имаме армия като преди ама няма пари вече - тия сегашните бизнесмени не проумяват че ако няма армия може да стане така че да не са бизнесмени след някоя година

Старае се направи добро впечатление..А за избитите от него животни "за кеф" няма ли да се извини ??

За какви животни дрънкаш-той изби хора,като ги прати в Ирак,но за това няма извинение.Освен Гергьовден има и Видовден.Мръсните предатели-на бунището на историята,ако ще и да са учили история

За каво се извинява,за да гласуват за него ли ,малко да ги по разчистят и големите извинения им дължиме, а ние като оставаме без работа и без техните по 20 заплати какво да кажем,на нас някой извинява ли ни се.Ама Гоце си знае работата лицемер.

трябва да се извиниш на нас, че не са освободили достатъчно фатмаци и не са им коригирали пенсионната възраст на 67!

НАТО няма да го има - това първо. Второ, този сценарий спрямо Б-я е в ход много отдавна. И тези , които "хленчмат" : Ау, пак теории за коспирации, са тази, които са най-наясно с тях, и с това, което се случва под повърхността на събитията.

НАТО няма да го има по план през 25!

Репликата ти до ефрейтора нещо издиша, амиго! Какво не е вярно от това, което е казал. Всъщност реалностите са още по-трагични за България в обозримо бъдеще. Миоли се само да не се случи сценарият, който нашите военни очакват да се случи на Балканите към 2025 г.. Поинтересувай се и влезте най-после в час!

...това комунистите. Все някакъв враг ви се привижда, все трябва да плашите останалите с каквото ви падне. В същност май само ви е страх само да не ви потърси някой сметка. И това ще стане, не се безпокойте.

Бе тия с грамофонната плоча за "комунистите" наистина ли сте толкова тъпи?! Зациклили от 20 години на тази думичка с изтръпнали лакти от развяването й като плашило и мислят, че някой ги слуша. Болни хора! Има такива в лудниците - седят и повтарят едно и също нещо, поклащайки се напред-назад. Вече не сте и смешни, както преди 18-19-20 години. Вече будите само съчувствие и съжаление, в жалките си опити да зомбирате поне хлапетиите, дето не са живяли по онова време и единствени могат да ви повярвят евентуално, щото не знаят, че преди 20 години имахме държава като слънце, безгрижен и богат живот, но такива като вас съсипаха държавата и редуцираха населението до овче изпосталяло стадо. Наглеци. Поне млъкнете и си хвърляйте капите, че още никой не ви е линчувал за тъпава ви реклама на днешните колонизатори на държавата ни.

Репликата ти до ефрейтора нещо издиша, амиго! Какво не е вярно от това, което е казал. Всъщност реалностите са още по-трагични за България в обозримо бъдеще. Миоли се само да не се случи сценарият, който нашите военни очакват да се случи на Балканите към 2025 г.. Поинтересувай се и влезте най-после в час!

ще е с благословията на НАТО!

Момък, я си посипи главата с пепел и не приказвай глупости. Огледай се около нас и ми кажи какво виждаш?! Има ли друг от съседите да си е унищожил армията. По твоята логика за какво пък r e на Румъния армия! От кого ще се пази? Не разбрахте ли, че всички съседи на България имат териториални претенции към нея, вместо да е обратното. Да не мислите, че това е случайно. А ислямската държава Турция на източните ни граници (макар и член на НАТО) да не си въобразяваш , че ни мисли доброто. Името , с което суверенната Р.България се споменава официално вече 16-17 год. вТурското медийно и политическо пространство е Булгаристан. Това не ви ли подсказва нещо - щрауси такива...

Най-после намерих заглавие под което да кажа на Президента Първанов "Честит Имен ден!" Да ти е живо името, Георги и ти да си ми жив и здрав! Такова умно и добро момче рядко се ражда! Бъди благословен: Една българска баба.

На Гоцко бабата търсела на рядкото момче подходящо заглавие!!!

Докато заплащането на военните остава ниско, докато нямат квартири, ясли за децата, докато ги лашкат и уволняват без цел и напосоки, няма да има боеспособна армия. В съседни на нас държави при пенсионирането на висшите военни чинове се дава имение и привилегии, които ни се струват космически. Но там няма кражби и золуми, там има план, ред и закони. страх ме е да си помисля какво ще стане, ако някому скимне да навлезе на територията ни! При липсата на лидери, водачи и компетентни военни специалисти България ще бъде обречена. Да не става!

Да, хубав въпрос. Какво ли ще стане, ако някой проникне на територията ни ??? Тези, които в момента получават заплати за войници могат за една нощ да бъдат удушени като пилета в кокошарник. И още един хубав въпрос. Колко юнака биха отишли като доброволци и, какво ще защитават ??? Далаверите на управляващите, имотите на олигарсите, монополите, лихвите на банките или ....... ?????

"При липсата на лидери, водачи и компетентни военни специалисти България ще бъде обречена."

ДА АМА ТАМ ВОЕННИТЕ СА ТЕЗИ КОИТО СА В АРМИЯТА ,А НЕ СЧЕТОВОДИТЕЛИ,ДЕЛОВОДИТЕЛИЛЕКАРИ И МНОГО МНОГО ТАКИВА ВСЕ ВОЕННИ ВСЕ С ПРИВИЛЕГИИ.

Боеспособна армия друг път. Знаете ли че ловците у нас са над 100 000 а армията със все охранените генерали е едва 35 000. Били сме в казарма виждали сме колко боеспособна е армията. Като обявят тревога и от 30 камиона след 2 часа я запали един два и докато излезе от поделението е възврял водата като чайник. И с малкото останали танкове и те така. А офицерите .... смотани горките и омотани колкото бяга бързия влак. Не дай Боже турците решат да ни нападнат ...охранените гушки на снимката ще побегнат първи а турските танкове от М. търново до Русе няма кой да им пукне и с пиратка. Жалка картинка ама се надуваме като пуяк на изложба. Това трябва да е не риалност а по-скоро българска комедия.

Парад без танкове , самолети, ракети и бойна техника си е тъпня ! Предполагам, че на никой не му дреме за словото на баш гъзарите ?! Да не говорим, че размера на армията и въоръжението и буди само смях. По времето на Тато сме имали 500 боеспособни изтребителя, сега - 3 туристически вертолетчета ! Смях !

на кого се извиняваш бе гозе на дебелите генерали дето по зял ден си клатит м.....те и накрая ще получат по един човал пари а хората от които ще ги вземат на тях не се ивиниш бе комунист долен тези отрудени хориза дето никои не им плаща като ги сакратят кои ще им се извини *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гоце - красавец и храбрец - съчетание между Марс и Аполон! ..Боце сочи с пръсти видел хеликоптерчета!!!

А кога ще се извини на "обикновенните" хора с други професии,лишени от привилегии,които теглят хомота да плащат заплатите и осигуровките на тия дебелосерковци по 10-12 часа по 6 дена в седмицата?На тях няма нужда да се извини за това ,че тях ги уволняват,съкращават,водят на 4 часа ,плащат им когато им скимне?кога?

Питай Боко. Нали прати Дръзки. Пък той горкия едва стигнал Гърция. А ще ни струва 1200 000.

Ще ви изпопадат представителните военнослужещи от последната снимка:))))

Ама нашите не са тюлени, нашите са спайдърмени!

Спокойно можехме да минем и без военен парад. Пък и той един парад. Цялата работа бе да видим командващите и главнокомандващия и чуем многократно чутото. Видяхме предимно друсащи се бузи , гушки и шкембенца. Дядо ми казваше- на гол тумбак чифте- пищов

Едно време какви паради имаше.....

Я сичкото кеч на баламатума...!

няма кои да разбере какво казваш , тия дето знаят значението на тези думи вече са пенсионери и за съжаление техните деца и внуци няма да бъдат воиници никога . след някоя друга година ако не даи боже някои нападне бг ще изглеждаме като либиици по телевизията - маршируващи като в паници , незнаещи как се държи автомат и стрелящи в небето като на сватба

Че нямаме армия е ясно на всички. Не е необходимо с повод и без повод да се пъха пръст в рната!

Нямаме армия, но искат да са на слжба генералите! Доказват колко са ни необходими с 3 хеликоптера и Дръзки! Като си спомня какво беше около х. "Славия" преди, като стане 4ч. почернява от фуражки, не можеш да се разминеш от полковници тиловаци! Сега сигурно е същото, ама са генерали!

ЩО НИ Е EДНО СТАДО ГЕНЕРАЛИ?

ВСИЧКИ СЕ ЧУДИМ!

За да им плащаме и издържаме,и за да си назначават деца и внуци в армията с привилегии.

Повръща ми се от идиотски клишета от рода на "малка, силна, боеспособна, модерна армия". Хубаво, но от всички тези изтъркани клишета, за БА в момента е вярно само едно - "малка". Ще добавя и "просешка". Причината е много проста - България харчи за отбрана по-малко от Албания и то от години. Първо, това че сме заобиколени от "съюзници" просто не е вярно - 2 от съседните ни държави не са в НАТО. Второ, това че Гърция и Турция са в НАТО не им пречи да сa винаги готови за война една с друга. Последната такава, макар и косвена е през 1974 в Кипър - резултатът е налице и днес. Трето, КАТЕГОРИЧНО НЯМА ДРУГА ИНСТИТУЦИЯ В БЪЛГАРИЯ, може би с изключение на МВнР, чиито служителида са с по добра езикова подготовка, особено по английски и френски. По отношение на езиковата подготовка БА има може би най добрата действаща система и е светлинни години пред повечето други институции. Това е следствие от изискванията в НАТО и е един от големите успехи през последните 10-15 години. Самият факт че не заеш това означава, че изобщо, ама изобщо не си в час и нямаш представа за какво говориш.

Сигурен ли си, че след Малта, България има право на собствена боеспособна армия?

Щом икономиката ти позволява, можеш да имаш, каквато искаш армия. То тези територии икономика няма ...... останалото го знаеш.

драги иванов безмислиците не ги мисля аз аса казани от турските воени и дьржавници явно си попаднал трайно под информационата мьгла на медийте в булгаристан -явно гледаш много БТВ -ТУРСКИТЕ ФИЛМИ и четеш вестниците на делян пеевски -но ако познайваш повечко езици ис повече кьсмет може да научиш нещо примерно за новия султан АхмечоДавутоглу --в момента изпьлняваш дльжноста вьншен турски министьр

Драги 138, ти май трябва да се върнеш в първи клас и да понаучиш граматиката и това-онова, пък после да се опитваш да пишеш безмислиците, които си струпал накуп.

От кой ще се защитаваш бе? Кой ще те напада? Ако ни нападнат, значи нападат НАТО! Ти май че наистина "не си сам"!

Понеже си редник ти е простена употребата на паразита в речта "бе",а също и незнанието на факта,че НАТО не предпази членовете си Турция и Гърция от въоръжен конфликт пез 1974 г. Освен това,тесният ти кръгозор не ти позволява да видиш,че НАТО през последните години служи само за плашило,проявява все по-голяма немощ и е раздиран от засилващи се противоречия между държавите в него,касаещи основно целите и задачите на този анахроничен военнополитически блок...

Поради въображаемото нападение от Турция, каква точно армия трябва да подържаме ние от Третата категория?! Май ще трябва да внасяме китайци, ама те пък нямат толкоз генерали?!

Др. Ефрейтор, Отдавам почит към достополепната ти възраст и съвсем скромно искам да ти напомня, че великият Варшавски договор отдавна не съществува, а съвет за икономическа взаимопомощ (СИВ) се вля в ЕС, без вожда си, разбира се. Само вие тук, верните синове на Партията, още ръсите простотийте си където ви падне.

Много ми е интересно, защо никой не споменава за сриващите се цени на петрола и овчето мълчание на ЛУКОЙЛ България /разбирай дебелака Валентин Златев/?

Ша мълча гордо, така му е угодно!

екс шефа на турския генерален щаб и екс шеф на турската армия мехмет ясер буюканит-азер родом от нагорни карабах емиграл с родителите си в турция казва на всеослушание през 2006 година на конференция новата анатолия -че за 8 години турция ще увеличи с 30 процента ЧИСЛЕНИЯсьстав както финансиране на воената техника ипродукция ище се готвиза АСИМЕТРИЧНИ БОЙНИ ДЕЙСТВИЯ вьвВСИЧКИ ПОСОКИ-тоес ШИРОКОМАЩАБНА войнаПРЕЗ 2014 ГОДИНА МЕСЕЦ АПРИЛ за налагане границите ивлиянието на ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ иИСЛЯМСКАТА РЕЛИГИЯ -а доколкото знам БЬЛГАРИЯпопада в старите граници на осмонската империя

Наскоро бивш възпитаник на Морското училище ми разказа случка. Край казаните за боклук видял опърпан,брадясал човек, в който разпознал свой бивш командир, когото някога наричали"Първата сабя на флота", офицер на когото са се възхищавали и уважавали. Не познавам този човек, не знам причините за падението му, но си мисля, че никой не заслужава такава съдба. Бездушието и омразата ни съсипаха като народ. Като няма срещу кого да се борим се изяждаме помежду си. Нямаме цели, нямаме идеали. Жалко.

А кой ще се извини на всички останали без работа и огорчени хора,които не са били военни,а честно трудещи се в други отрасли?Или те не заслужават?????

Много ясно че не заслужават. Никой на никого не е длъжен да дава работа или каквото и да било. Ти до кога ще живееш с мисълта че някой ти е длъжен за нещо и трябва да се грижи за теб докато умреш?!

Та на това ни учат светците, религията, те за туй са те религиозните празници... човек за човека - вълк! Ша ти давам, язика всичко, всичко ще ти окрада и кожата ти ше смъкна ще те ... докато умреш!

Мартин май не е схванал изобщо въпроса на Ваня. Изказва се извинение на уволнени военнослужещи, масата от които са вземали много над средната заплата, за да си клатят краката по цял ден и всички от които получават тлъсти обезщетения при уволнението. Заплати и обезщетения, платени с парите на хорица, които наистина си изкарват прехраната с пот на челото. Нима от тях няма уволнени заради кризата и некадърното управление на страната? За тях също е необходимо извинение!

Гоцевден е, не Гергьовден! И какво да ти каже? "Извиневай, че те тормозих!"

За каква армия говорите, щом министъра на отбраната който е кадрови военен и то генерал, дори на този ден не си носи униформата от срам, че е военен.Нямаме армия, щом сме си избрали политици,които ни продадоха.ББ дори държавния протокол не можа да научи, щом тръгна да се качва на трибуната преди парада, добре,че някой му каза да се върне на стъпалата. Бърза да се стане президент,защото много го е страх/нали това каза преди няколко месеца!/.А пък армия няма, имаше преди, сега един парад не могат да направят, не знаят къде да гледат когато минават кадровите военнослужащи, един гледа на ляво/министъра/, друг на дясно/н-ка на ГЩ/ Гоце гледа в преминаващите. Боже пази България!

Може би не знаеш, но министъра е политическо лице, а униформата може да си я носи само в къщи.

Гоце, Гоцеее, кво се извиняваш на армията. Та ние нямаме армия .С три хилекоптера ако могат да излетят на време само не можеш да защитиш сградата на президентсвото, камо ли София или България.Боже, пази България .АМИН !!!

И да се иконопише една икона на Гоцко как смело гръмва редкио козел! А Гоцко да жертва брадата на козела и да я върже на армията си за байрак!

Крайно наложително е вече да си подменим и светиите! Я какви нови великомъченици си имаме, вече 20 години се мъчат да ни оправят! Като начало Гергьовден да стане Гоцевден!

това не може да стане,но допълнително може и да се празнува аньовден

Може, може в България всичко може! Само Гоце и Боце да кажат! А искаш да кажеш Агньовден?!

Дъще на Ева, по твоята логика можеш ли да обясниш на несведущите тук, защо Сърбия и Румъния запазиха армиите си, а ние унищожихме нашата, след като проветривото място, на което се намираме, диктува точно обратното в една по-дългосрочна переспектива?!

При соца, ако не беше СеСеСеРе-то пак съшите юнаци щяхте да бъдете! След 9-ти за 6 м. в съветски военни виши у-ща от овчари и шивачи и без 1-ви клас станахте полковници и генерали! Всичко ви даваха и самолети и ракети и танкове и ви командваха, което най не ви се отдава!

Ха виж сега на Гоце разбитата войска, дето на 100 слепи няма и 1 едноок!

И ти ли си от овчарите или шивачите? Личи ти,че нямаш ви/с/ше обазование,а може би даже и средно...

Това е голяма заблуда, България е купувала всичкото въоръжение от СССР и то на цени съпоставими с Американските. Можела е да си го позволи, защото имаше голямо производство и изнасяше за целия свят продукция.

Парада :))))) .Награждаването и повишаване в звание и длъжност на беше излишно : нямаме нито един самолет по натовски стандарт . Цитирам 1 : Президентът Първанов каза, че удостояването на военните с висши звания е признание за техните качества, за високият им професионализъм и т.н Цитирам 2 - Аню Ангелов :Едната от тях е, че тя е специфична операция, в която българските ВВС не са участвали досега и нямат необходимия опит в това отношение. И от техническа гледна точка, българските самолети са съветско производство, каквито са и самолетите на Муамар Кадафи. При това положение понякога визуалното опознаване на български самолети, които участват в подобна операция, от други самолети на коалицията, които са, знаете, те са около 4 вида, добре познати на всички съюзници в НАТО, би могло да се стигне до нежелани сблъсъци между български самолет и други самолети. Може да свалят български самолет останалите натовски... Би могло, освен това... ... самолети, мислейки ги за либийски. И да поздравя една моя близка на мисия в Италия (домашна помощничка спасява старчески задници)

P.S . Моята близка е от така наречената Врачаска санитарна девизия . Девизията е дислоцирана и е в непрестанен контакт с девизията от Монтанскоbg , Ломско и Видинско . Работата по обезмерисяване , хранене и къпане е от така наречените живото спасяващи мисии за всеки седно богат човек от Е.С и жизнено важна за изхранване на тукашното население .

България не е заобиколена от съюзници в НАТО и не е външно заплашена. За какво ни е тази огромна армия храмтутници дебелаци, които не говорят чужду езици и още се кланят на Русия? За какво е тази празна показност? На гол корем чифт пищови...Необходима ни е змалка, здрава, силна, професионална и модерна българска войска от горди българи и достойни европейци и съюзници. Алоооо ГОЦе, времето на студената война и сълзливия доморасъл патриотизъм свършиха преди 21 години.

Исках да кажа България Е заобиколена от съюзници...Освен това основен принцип в НАТО е колективната сигурност. Гоце е пълен демагог и Президент на непросветените, незнаещите и глупавите.

Много ги разбираш работите, направо си втора Калина Илиева!

Явно е, че ти не си и чувала за т.нар. СТАНАГ 6001 - официално споразумение на НАТО, което ИЗИСКВА и ОПРЕДЕЛЯ КРИТЕРИИТЕ за владеене на чужди езици. Всяка година стотици, може ди хиляди военослужещи изучават интензивно английски и френски (официалните за НАТО), плюс доста други езици, и се явяват на изключително сериозни тестове и изпити, Причината е, че именно владеенето на чужд език през последните години се превърна в основен критерии за служене в БА. Друг въпрос дали това е много правилно... Факт е, обаче, че владеенето на чужд език се е превърнало в основна политика и основно изискване в БА. Другите държавни институции, пък и частният бизнес, могат само да се учат и да взимат пример от БА в това отношение.

Ало,"военния",не ми говори за тоя STANAG6001,защото само името му е "велико"....Като гледам войниците тук/в Кандахар/как го "говорят"тоя английски и френски та направо ми идва да се скрия вдън земята и да не казвам какъв съм.То и огромна част от офицерите и сержантите така го знаят и говорят.Само се трошат пари за допълнително обучение без никаква полза на практика.Защо не кажеш полковниците и генералите къде учат езика-кой в Канада,кой-в Англия,кой-в Дания.И то за по няколко месеца на издръжка на държавата.А курсовете в чуждите и най-вече американски академии,дето и семействата си взимат с тях???Всичко това е за сметка на народа а ефекта е нулев.Така,че не ми говори за езиковата подготовка на нашите "супермени"-това е заблуда за хора,дето никога не са виждали как е в действителност подготовката на нашите военни..

"малка" и "силна" армия ни трябва казваш? И как става тоя номер - с повече лицеви опори ли или всеки войник ще е Рамбо със супер умения? Сещаш ли се, че Рамбо няма да работи нито за 500 нито за 1500лв. Ще иска 20 хиляди. Хайде сега сметни колко не-рамбовци ще наемеш с една рамбо-заплата. И аз искам държавната едминистрация да се състои от общо 1000 човека и всичко да става идеално за 5 минути, но това са само желания.

Не съм експерт по български език, но мисля, че това се нарича лицемерие.

Диде , Серго плаща ли да боготворите президента ? Я провери защото са конкуренция все пак .....

Нямам думи .... безочие , безобразие , турска-гоцевщина ........

Г-н президент, благодаря, ама армията ми плати образованието, даде ми опит и ме натири да работя за чужденци. Тия последните са много доволни, че обучени кадри без пари им падат. А сега дедо Аню щял да взима стари щайги от УСА да ни "модернизира". Аз мога да ви продам хвърчила за повече пари, ама поне ще са нови :)

Каквото и да приказват за Президента, такъв представителен като него скоро няма да има...Представете си всичката тая кандидатска паплач, която искат да ни пробутат през м. октомври

Дамм, такъв пропаднал доносник , като ГОЦЕ наистина скоро няма да има , за щастие разбира се Пък и толкова представителен полуграмотен бракониер беше, направо мечта за всеки горски Пък и по интелект беше съвсем малко по-прост от тях

Диде, той ли ви е най-убавиот левент у Сирушник, ма?!327

На кого се извиняваш, бе "социалният" президент?! На нас Третата категория трябва да се извиниш! НИЕ ще работим до смъртта си за да се пенсионират шапкарите на по 40 год. и да вземат по 2 годишни заплати!!! Нещастник лъжлив, същият като Боце! Защо са ви военни? Боеспособна армия нямаме, да ви пазят ...!!!

Много си прав.Съгласна съм с теб.

Нямам думи, повръщаше ми се ,докато го слушах!

Умните вървят, мъчат се да издърпат всички напред и нагоре, глупаците тъпеят и повръщат...

Тюх, брей! Накъде ли е върви Гоцето? Що ли ме дърпа уж напред, пък всъщност нагоре??? Има ли рай за простосмъртните?

Коментари - Президентът се извини на уволнените военни | Днес.dir.bg

Президентът се извини на уволнените военни

В словото си по повод на Деня на храбростта и празник на армията - 6 май президентът и върховен главнокомадващ на въоръжените сили Георги Първанов се извини на военнослужещите, които са били уволнени или освободени.

Обратно в новината

Коментари - Президентът се извини на уволнените военни | Днес.dir.bg

Коментари

"редуцираха" армията до такава степен, че вече може всички военослужещи да се съберат на площада в София за парада на Гергьовден и да чуят "извинението" на главнокомандващия лично...

Шапкар когато и да е уволнен- все е късно!

Късно е , агент Гоце! Ти и престъпната червена мафия разсипахте не само българската армия. Вие разсипахте цяла България. Никаква прошка за вас, предатели!

Не разбрах защо изпрати рейнджърите в Ирак а после има безочието да ги споменава.Мръсен предател.Жалко,че не може да участва в следващите избори за президент,та да види колко му е рейтинга.Особенно с кухия колев/не заслужава главна буква/като съветник

Пръванов не трябва да се извинява. Мутро-мафиотите от ГЕБР - да се извиняват. Бедите дойдоха от тях и най-вече от некадърника Аню.

Гоце трябва мнооого да се извинява. Даже за архара.

Ше извинявате военни обаче трябва да плащаме на наемниците охраняващи трансферния пункт за наркотици на САЩ в Афганистан. Това е важно за борбата срещу тероризма и Осам...опааа, това вече не може да се използва.

Ебаси дебила......

Не става ясно какво си искал да кажеш! Може би светът се променя според това, което на теб ти се привижда, а всщност нещата стоят точно обратно. Светът е на прага на война и тарикатите се подготвят за нея, без да вдигат шум. Къде сме ние в тази ситуация? - Да се взема желаното за действително е женска черта...затова няма жени, занимаващи се с военно дело (изключенията само доказват правилото, а не го създават).

Кой има претенции към БГ и реално ли е да живеем в страх!Я стига простотии!Силна разузнавателна служба и контраразузнаване!швейцария от 200г.е без армия,но е с най-висок жизнен стандарт!и не само те,но и останалите свръхдържави с високи доходи и жизнени условия-Ирландия,ИсландияынорвегияыФинландияыДанияыЛюксембург,Лихтенщаин,Швеция..ит.н.Стига с тези остарели разбирания!И без това от войншти само сме се смалявали и губили хора и територии!

швеицария си има армия и при това добре въоръжена, имат си и самолети и алпииски боици и пехотинци ама не са като нашите военни - не приличат на изсипани чували , и на техния парад по случаи националния им празник правят авио шоу което продължaва един час и техните пилоти показват фигури в небето което нашите в близките 100 години само ще мечтаят. и на мен ми се иска да имаме армия като преди ама няма пари вече - тия сегашните бизнесмени не проумяват че ако няма армия може да стане така че да не са бизнесмени след някоя година

Старае се направи добро впечатление..А за избитите от него животни "за кеф" няма ли да се извини ??

За какви животни дрънкаш-той изби хора,като ги прати в Ирак,но за това няма извинение.Освен Гергьовден има и Видовден.Мръсните предатели-на бунището на историята,ако ще и да са учили история

За каво се извинява,за да гласуват за него ли ,малко да ги по разчистят и големите извинения им дължиме, а ние като оставаме без работа и без техните по 20 заплати какво да кажем,на нас някой извинява ли ни се.Ама Гоце си знае работата лицемер.

трябва да се извиниш на нас, че не са освободили достатъчно фатмаци и не са им коригирали пенсионната възраст на 67!

НАТО няма да го има - това първо. Второ, този сценарий спрямо Б-я е в ход много отдавна. И тези , които "хленчмат" : Ау, пак теории за коспирации, са тази, които са най-наясно с тях, и с това, което се случва под повърхността на събитията.

НАТО няма да го има по план през 25!

Репликата ти до ефрейтора нещо издиша, амиго! Какво не е вярно от това, което е казал. Всъщност реалностите са още по-трагични за България в обозримо бъдеще. Миоли се само да не се случи сценарият, който нашите военни очакват да се случи на Балканите към 2025 г.. Поинтересувай се и влезте най-после в час!

...това комунистите. Все някакъв враг ви се привижда, все трябва да плашите останалите с каквото ви падне. В същност май само ви е страх само да не ви потърси някой сметка. И това ще стане, не се безпокойте.

Бе тия с грамофонната плоча за "комунистите" наистина ли сте толкова тъпи?! Зациклили от 20 години на тази думичка с изтръпнали лакти от развяването й като плашило и мислят, че някой ги слуша. Болни хора! Има такива в лудниците - седят и повтарят едно и също нещо, поклащайки се напред-назад. Вече не сте и смешни, както преди 18-19-20 години. Вече будите само съчувствие и съжаление, в жалките си опити да зомбирате поне хлапетиите, дето не са живяли по онова време и единствени могат да ви повярвят евентуално, щото не знаят, че преди 20 години имахме държава като слънце, безгрижен и богат живот, но такива като вас съсипаха държавата и редуцираха населението до овче изпосталяло стадо. Наглеци. Поне млъкнете и си хвърляйте капите, че още никой не ви е линчувал за тъпава ви реклама на днешните колонизатори на държавата ни.

Репликата ти до ефрейтора нещо издиша, амиго! Какво не е вярно от това, което е казал. Всъщност реалностите са още по-трагични за България в обозримо бъдеще. Миоли се само да не се случи сценарият, който нашите военни очакват да се случи на Балканите към 2025 г.. Поинтересувай се и влезте най-после в час!

ще е с благословията на НАТО!

Момък, я си посипи главата с пепел и не приказвай глупости. Огледай се около нас и ми кажи какво виждаш?! Има ли друг от съседите да си е унищожил армията. По твоята логика за какво пък r e на Румъния армия! От кого ще се пази? Не разбрахте ли, че всички съседи на България имат териториални претенции към нея, вместо да е обратното. Да не мислите, че това е случайно. А ислямската държава Турция на източните ни граници (макар и член на НАТО) да не си въобразяваш , че ни мисли доброто. Името , с което суверенната Р.България се споменава официално вече 16-17 год. вТурското медийно и политическо пространство е Булгаристан. Това не ви ли подсказва нещо - щрауси такива...

Най-после намерих заглавие под което да кажа на Президента Първанов "Честит Имен ден!" Да ти е живо името, Георги и ти да си ми жив и здрав! Такова умно и добро момче рядко се ражда! Бъди благословен: Една българска баба.

На Гоцко бабата търсела на рядкото момче подходящо заглавие!!!

Докато заплащането на военните остава ниско, докато нямат квартири, ясли за децата, докато ги лашкат и уволняват без цел и напосоки, няма да има боеспособна армия. В съседни на нас държави при пенсионирането на висшите военни чинове се дава имение и привилегии, които ни се струват космически. Но там няма кражби и золуми, там има план, ред и закони. страх ме е да си помисля какво ще стане, ако някому скимне да навлезе на територията ни! При липсата на лидери, водачи и компетентни военни специалисти България ще бъде обречена. Да не става!

Да, хубав въпрос. Какво ли ще стане, ако някой проникне на територията ни ??? Тези, които в момента получават заплати за войници могат за една нощ да бъдат удушени като пилета в кокошарник. И още един хубав въпрос. Колко юнака биха отишли като доброволци и, какво ще защитават ??? Далаверите на управляващите, имотите на олигарсите, монополите, лихвите на банките или ....... ?????

"При липсата на лидери, водачи и компетентни военни специалисти България ще бъде обречена."

ДА АМА ТАМ ВОЕННИТЕ СА ТЕЗИ КОИТО СА В АРМИЯТА ,А НЕ СЧЕТОВОДИТЕЛИ,ДЕЛОВОДИТЕЛИЛЕКАРИ И МНОГО МНОГО ТАКИВА ВСЕ ВОЕННИ ВСЕ С ПРИВИЛЕГИИ.

Боеспособна армия друг път. Знаете ли че ловците у нас са над 100 000 а армията със все охранените генерали е едва 35 000. Били сме в казарма виждали сме колко боеспособна е армията. Като обявят тревога и от 30 камиона след 2 часа я запали един два и докато излезе от поделението е възврял водата като чайник. И с малкото останали танкове и те така. А офицерите .... смотани горките и омотани колкото бяга бързия влак. Не дай Боже турците решат да ни нападнат ...охранените гушки на снимката ще побегнат първи а турските танкове от М. търново до Русе няма кой да им пукне и с пиратка. Жалка картинка ама се надуваме като пуяк на изложба. Това трябва да е не риалност а по-скоро българска комедия.

Парад без танкове , самолети, ракети и бойна техника си е тъпня ! Предполагам, че на никой не му дреме за словото на баш гъзарите ?! Да не говорим, че размера на армията и въоръжението и буди само смях. По времето на Тато сме имали 500 боеспособни изтребителя, сега - 3 туристически вертолетчета ! Смях !

на кого се извиняваш бе гозе на дебелите генерали дето по зял ден си клатит м.....те и накрая ще получат по един човал пари а хората от които ще ги вземат на тях не се ивиниш бе комунист долен тези отрудени хориза дето никои не им плаща като ги сакратят кои ще им се извини *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гоце - красавец и храбрец - съчетание между Марс и Аполон! ..Боце сочи с пръсти видел хеликоптерчета!!!

А кога ще се извини на "обикновенните" хора с други професии,лишени от привилегии,които теглят хомота да плащат заплатите и осигуровките на тия дебелосерковци по 10-12 часа по 6 дена в седмицата?На тях няма нужда да се извини за това ,че тях ги уволняват,съкращават,водят на 4 часа ,плащат им когато им скимне?кога?

Питай Боко. Нали прати Дръзки. Пък той горкия едва стигнал Гърция. А ще ни струва 1200 000.

Ще ви изпопадат представителните военнослужещи от последната снимка:))))

Ама нашите не са тюлени, нашите са спайдърмени!

Спокойно можехме да минем и без военен парад. Пък и той един парад. Цялата работа бе да видим командващите и главнокомандващия и чуем многократно чутото. Видяхме предимно друсащи се бузи , гушки и шкембенца. Дядо ми казваше- на гол тумбак чифте- пищов

Едно време какви паради имаше.....

Я сичкото кеч на баламатума...!

няма кои да разбере какво казваш , тия дето знаят значението на тези думи вече са пенсионери и за съжаление техните деца и внуци няма да бъдат воиници никога . след някоя друга година ако не даи боже някои нападне бг ще изглеждаме като либиици по телевизията - маршируващи като в паници , незнаещи как се държи автомат и стрелящи в небето като на сватба

Че нямаме армия е ясно на всички. Не е необходимо с повод и без повод да се пъха пръст в рната!

Нямаме армия, но искат да са на слжба генералите! Доказват колко са ни необходими с 3 хеликоптера и Дръзки! Като си спомня какво беше около х. "Славия" преди, като стане 4ч. почернява от фуражки, не можеш да се разминеш от полковници тиловаци! Сега сигурно е същото, ама са генерали!

ЩО НИ Е EДНО СТАДО ГЕНЕРАЛИ?

ВСИЧКИ СЕ ЧУДИМ!

За да им плащаме и издържаме,и за да си назначават деца и внуци в армията с привилегии.

Повръща ми се от идиотски клишета от рода на "малка, силна, боеспособна, модерна армия". Хубаво, но от всички тези изтъркани клишета, за БА в момента е вярно само едно - "малка". Ще добавя и "просешка". Причината е много проста - България харчи за отбрана по-малко от Албания и то от години. Първо, това че сме заобиколени от "съюзници" просто не е вярно - 2 от съседните ни държави не са в НАТО. Второ, това че Гърция и Турция са в НАТО не им пречи да сa винаги готови за война една с друга. Последната такава, макар и косвена е през 1974 в Кипър - резултатът е налице и днес. Трето, КАТЕГОРИЧНО НЯМА ДРУГА ИНСТИТУЦИЯ В БЪЛГАРИЯ, може би с изключение на МВнР, чиито служителида са с по добра езикова подготовка, особено по английски и френски. По отношение на езиковата подготовка БА има може би най добрата действаща система и е светлинни години пред повечето други институции. Това е следствие от изискванията в НАТО и е един от големите успехи през последните 10-15 години. Самият факт че не заеш това означава, че изобщо, ама изобщо не си в час и нямаш представа за какво говориш.

Сигурен ли си, че след Малта, България има право на собствена боеспособна армия?

Щом икономиката ти позволява, можеш да имаш, каквато искаш армия. То тези територии икономика няма ...... останалото го знаеш.

драги иванов безмислиците не ги мисля аз аса казани от турските воени и дьржавници явно си попаднал трайно под информационата мьгла на медийте в булгаристан -явно гледаш много БТВ -ТУРСКИТЕ ФИЛМИ и четеш вестниците на делян пеевски -но ако познайваш повечко езици ис повече кьсмет може да научиш нещо примерно за новия султан АхмечоДавутоглу --в момента изпьлняваш дльжноста вьншен турски министьр

Драги 138, ти май трябва да се върнеш в първи клас и да понаучиш граматиката и това-онова, пък после да се опитваш да пишеш безмислиците, които си струпал накуп.

От кой ще се защитаваш бе? Кой ще те напада? Ако ни нападнат, значи нападат НАТО! Ти май че наистина "не си сам"!

Понеже си редник ти е простена употребата на паразита в речта "бе",а също и незнанието на факта,че НАТО не предпази членовете си Турция и Гърция от въоръжен конфликт пез 1974 г. Освен това,тесният ти кръгозор не ти позволява да видиш,че НАТО през последните години служи само за плашило,проявява все по-голяма немощ и е раздиран от засилващи се противоречия между държавите в него,касаещи основно целите и задачите на този анахроничен военнополитически блок...

Поради въображаемото нападение от Турция, каква точно армия трябва да подържаме ние от Третата категория?! Май ще трябва да внасяме китайци, ама те пък нямат толкоз генерали?!

Др. Ефрейтор, Отдавам почит към достополепната ти възраст и съвсем скромно искам да ти напомня, че великият Варшавски договор отдавна не съществува, а съвет за икономическа взаимопомощ (СИВ) се вля в ЕС, без вожда си, разбира се. Само вие тук, верните синове на Партията, още ръсите простотийте си където ви падне.

Много ми е интересно, защо никой не споменава за сриващите се цени на петрола и овчето мълчание на ЛУКОЙЛ България /разбирай дебелака Валентин Златев/?

Ша мълча гордо, така му е угодно!

екс шефа на турския генерален щаб и екс шеф на турската армия мехмет ясер буюканит-азер родом от нагорни карабах емиграл с родителите си в турция казва на всеослушание през 2006 година на конференция новата анатолия -че за 8 години турция ще увеличи с 30 процента ЧИСЛЕНИЯсьстав както финансиране на воената техника ипродукция ище се готвиза АСИМЕТРИЧНИ БОЙНИ ДЕЙСТВИЯ вьвВСИЧКИ ПОСОКИ-тоес ШИРОКОМАЩАБНА войнаПРЕЗ 2014 ГОДИНА МЕСЕЦ АПРИЛ за налагане границите ивлиянието на ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ иИСЛЯМСКАТА РЕЛИГИЯ -а доколкото знам БЬЛГАРИЯпопада в старите граници на осмонската империя

Наскоро бивш възпитаник на Морското училище ми разказа случка. Край казаните за боклук видял опърпан,брадясал човек, в който разпознал свой бивш командир, когото някога наричали"Първата сабя на флота", офицер на когото са се възхищавали и уважавали. Не познавам този човек, не знам причините за падението му, но си мисля, че никой не заслужава такава съдба. Бездушието и омразата ни съсипаха като народ. Като няма срещу кого да се борим се изяждаме помежду си. Нямаме цели, нямаме идеали. Жалко.

А кой ще се извини на всички останали без работа и огорчени хора,които не са били военни,а честно трудещи се в други отрасли?Или те не заслужават?????

Много ясно че не заслужават. Никой на никого не е длъжен да дава работа или каквото и да било. Ти до кога ще живееш с мисълта че някой ти е длъжен за нещо и трябва да се грижи за теб докато умреш?!

Та на това ни учат светците, религията, те за туй са те религиозните празници... човек за човека - вълк! Ша ти давам, язика всичко, всичко ще ти окрада и кожата ти ше смъкна ще те ... докато умреш!

Мартин май не е схванал изобщо въпроса на Ваня. Изказва се извинение на уволнени военнослужещи, масата от които са вземали много над средната заплата, за да си клатят краката по цял ден и всички от които получават тлъсти обезщетения при уволнението. Заплати и обезщетения, платени с парите на хорица, които наистина си изкарват прехраната с пот на челото. Нима от тях няма уволнени заради кризата и некадърното управление на страната? За тях също е необходимо извинение!

Гоцевден е, не Гергьовден! И какво да ти каже? "Извиневай, че те тормозих!"

За каква армия говорите, щом министъра на отбраната който е кадрови военен и то генерал, дори на този ден не си носи униформата от срам, че е военен.Нямаме армия, щом сме си избрали политици,които ни продадоха.ББ дори държавния протокол не можа да научи, щом тръгна да се качва на трибуната преди парада, добре,че някой му каза да се върне на стъпалата. Бърза да се стане президент,защото много го е страх/нали това каза преди няколко месеца!/.А пък армия няма, имаше преди, сега един парад не могат да направят, не знаят къде да гледат когато минават кадровите военнослужащи, един гледа на ляво/министъра/, друг на дясно/н-ка на ГЩ/ Гоце гледа в преминаващите. Боже пази България!

Може би не знаеш, но министъра е политическо лице, а униформата може да си я носи само в къщи.

Гоце, Гоцеее, кво се извиняваш на армията. Та ние нямаме армия .С три хилекоптера ако могат да излетят на време само не можеш да защитиш сградата на президентсвото, камо ли София или България.Боже, пази България .АМИН !!!

И да се иконопише една икона на Гоцко как смело гръмва редкио козел! А Гоцко да жертва брадата на козела и да я върже на армията си за байрак!

Крайно наложително е вече да си подменим и светиите! Я какви нови великомъченици си имаме, вече 20 години се мъчат да ни оправят! Като начало Гергьовден да стане Гоцевден!

това не може да стане,но допълнително може и да се празнува аньовден

Може, може в България всичко може! Само Гоце и Боце да кажат! А искаш да кажеш Агньовден?!

Дъще на Ева, по твоята логика можеш ли да обясниш на несведущите тук, защо Сърбия и Румъния запазиха армиите си, а ние унищожихме нашата, след като проветривото място, на което се намираме, диктува точно обратното в една по-дългосрочна переспектива?!

При соца, ако не беше СеСеСеРе-то пак съшите юнаци щяхте да бъдете! След 9-ти за 6 м. в съветски военни виши у-ща от овчари и шивачи и без 1-ви клас станахте полковници и генерали! Всичко ви даваха и самолети и ракети и танкове и ви командваха, което най не ви се отдава!

Ха виж сега на Гоце разбитата войска, дето на 100 слепи няма и 1 едноок!

И ти ли си от овчарите или шивачите? Личи ти,че нямаш ви/с/ше обазование,а може би даже и средно...

Това е голяма заблуда, България е купувала всичкото въоръжение от СССР и то на цени съпоставими с Американските. Можела е да си го позволи, защото имаше голямо производство и изнасяше за целия свят продукция.

Парада :))))) .Награждаването и повишаване в звание и длъжност на беше излишно : нямаме нито един самолет по натовски стандарт . Цитирам 1 : Президентът Първанов каза, че удостояването на военните с висши звания е признание за техните качества, за високият им професионализъм и т.н Цитирам 2 - Аню Ангелов :Едната от тях е, че тя е специфична операция, в която българските ВВС не са участвали досега и нямат необходимия опит в това отношение. И от техническа гледна точка, българските самолети са съветско производство, каквито са и самолетите на Муамар Кадафи. При това положение понякога визуалното опознаване на български самолети, които участват в подобна операция, от други самолети на коалицията, които са, знаете, те са около 4 вида, добре познати на всички съюзници в НАТО, би могло да се стигне до нежелани сблъсъци между български самолет и други самолети. Може да свалят български самолет останалите натовски... Би могло, освен това... ... самолети, мислейки ги за либийски. И да поздравя една моя близка на мисия в Италия (домашна помощничка спасява старчески задници)

P.S . Моята близка е от така наречената Врачаска санитарна девизия . Девизията е дислоцирана и е в непрестанен контакт с девизията от Монтанскоbg , Ломско и Видинско . Работата по обезмерисяване , хранене и къпане е от така наречените живото спасяващи мисии за всеки седно богат човек от Е.С и жизнено важна за изхранване на тукашното население .

България не е заобиколена от съюзници в НАТО и не е външно заплашена. За какво ни е тази огромна армия храмтутници дебелаци, които не говорят чужду езици и още се кланят на Русия? За какво е тази празна показност? На гол корем чифт пищови...Необходима ни е змалка, здрава, силна, професионална и модерна българска войска от горди българи и достойни европейци и съюзници. Алоооо ГОЦе, времето на студената война и сълзливия доморасъл патриотизъм свършиха преди 21 години.

Исках да кажа България Е заобиколена от съюзници...Освен това основен принцип в НАТО е колективната сигурност. Гоце е пълен демагог и Президент на непросветените, незнаещите и глупавите.

Много ги разбираш работите, направо си втора Калина Илиева!

Явно е, че ти не си и чувала за т.нар. СТАНАГ 6001 - официално споразумение на НАТО, което ИЗИСКВА и ОПРЕДЕЛЯ КРИТЕРИИТЕ за владеене на чужди езици. Всяка година стотици, може ди хиляди военослужещи изучават интензивно английски и френски (официалните за НАТО), плюс доста други езици, и се явяват на изключително сериозни тестове и изпити, Причината е, че именно владеенето на чужд език през последните години се превърна в основен критерии за служене в БА. Друг въпрос дали това е много правилно... Факт е, обаче, че владеенето на чужд език се е превърнало в основна политика и основно изискване в БА. Другите държавни институции, пък и частният бизнес, могат само да се учат и да взимат пример от БА в това отношение.

Ало,"военния",не ми говори за тоя STANAG6001,защото само името му е "велико"....Като гледам войниците тук/в Кандахар/как го "говорят"тоя английски и френски та направо ми идва да се скрия вдън земята и да не казвам какъв съм.То и огромна част от офицерите и сержантите така го знаят и говорят.Само се трошат пари за допълнително обучение без никаква полза на практика.Защо не кажеш полковниците и генералите къде учат езика-кой в Канада,кой-в Англия,кой-в Дания.И то за по няколко месеца на издръжка на държавата.А курсовете в чуждите и най-вече американски академии,дето и семействата си взимат с тях???Всичко това е за сметка на народа а ефекта е нулев.Така,че не ми говори за езиковата подготовка на нашите "супермени"-това е заблуда за хора,дето никога не са виждали как е в действителност подготовката на нашите военни..

"малка" и "силна" армия ни трябва казваш? И как става тоя номер - с повече лицеви опори ли или всеки войник ще е Рамбо със супер умения? Сещаш ли се, че Рамбо няма да работи нито за 500 нито за 1500лв. Ще иска 20 хиляди. Хайде сега сметни колко не-рамбовци ще наемеш с една рамбо-заплата. И аз искам държавната едминистрация да се състои от общо 1000 човека и всичко да става идеално за 5 минути, но това са само желания.

Не съм експерт по български език, но мисля, че това се нарича лицемерие.

Диде , Серго плаща ли да боготворите президента ? Я провери защото са конкуренция все пак .....

Нямам думи .... безочие , безобразие , турска-гоцевщина ........

Г-н президент, благодаря, ама армията ми плати образованието, даде ми опит и ме натири да работя за чужденци. Тия последните са много доволни, че обучени кадри без пари им падат. А сега дедо Аню щял да взима стари щайги от УСА да ни "модернизира". Аз мога да ви продам хвърчила за повече пари, ама поне ще са нови :)

Каквото и да приказват за Президента, такъв представителен като него скоро няма да има...Представете си всичката тая кандидатска паплач, която искат да ни пробутат през м. октомври

Дамм, такъв пропаднал доносник , като ГОЦЕ наистина скоро няма да има , за щастие разбира се Пък и толкова представителен полуграмотен бракониер беше, направо мечта за всеки горски Пък и по интелект беше съвсем малко по-прост от тях

Диде, той ли ви е най-убавиот левент у Сирушник, ма?!327

На кого се извиняваш, бе "социалният" президент?! На нас Третата категория трябва да се извиниш! НИЕ ще работим до смъртта си за да се пенсионират шапкарите на по 40 год. и да вземат по 2 годишни заплати!!! Нещастник лъжлив, същият като Боце! Защо са ви военни? Боеспособна армия нямаме, да ви пазят ...!!!

Много си прав.Съгласна съм с теб.

Нямам думи, повръщаше ми се ,докато го слушах!

Умните вървят, мъчат се да издърпат всички напред и нагоре, глупаците тъпеят и повръщат...

Тюх, брей! Накъде ли е върви Гоцето? Що ли ме дърпа уж напред, пък всъщност нагоре??? Има ли рай за простосмъртните?