Коментари - Камерън: Излизането ни от ЕС може да застраши мира | Днес.dir.bg

Камерън: Излизането ни от ЕС може да застраши мира

Мирът в Европа може да бъде изложен на опасност, ако Великобритания гласува за излизане от ЕС, предупреди премиерът Дейвид Камерън, цитиран от Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Камерън: Излизането ни от ЕС може да застраши мира | Днес.dir.bg

Коментари

На времето Чърчил е казал: "Великобритания няма вечни съюзници, Великобритания има вечни интереси". Това което се случва в момента доказва, че мотото на Чърчил не е забравено и днес се действа на същия принцип. Много е добре в случая да вземем пример от тез хитреци британците. Да си гледаме строго нашия интерес, да не робуваме на ценности налагани ни отвън и в повечето случай вредящи ни. Да бъдем с тез които дават повече и докато дават повече.

Великобритания се нуждае от ЕС, както и ЕС от тази старна! Кой бизнес ще се откаже от близо 350 милиона потребители! А и кралицата каза, че е за оставане в съюза. Така че ЕС няма да се разопада, колкото и да искат мурзилките ....

В миналото Обединеното кралство е воювало предимно с Европа. Не знам за какво обръщане на гръб бълнува Камерън.

Няма страшно. И Найджъл Фараж плашеше с нашите ци'га'ни пък вие си избрахте за кмет на Лондон пакистанец обучен при вас. Няма страшно вие всичко си имате и е по-добро от европейското. Да не забравяме, че и Джихади Джон си беше ваш възпитаник.

Де тоя късмет да решите да излезете ! Излезте и да видим какво пък толкова ще стане ?! Ти май не знаеш какво точно искаш - ''Хем боли - хем сърби '' !

Тази реч на Камерун мога да я препоръчам на всички летища в ЕС. Добре усилена и постоянно повтаряна тя ще плаши гаргите, патиците и други големи, бели птици. Инак, само да спомена за рекламата по лондонските автобуси, която минава за "Мюсулманска акция за даряване на бедните" (само ден след "избирането" на пакистански кмет в Лондон). Да не се окаже най-накрая, че "бедните" и "нуждаещите" са т.нар. от "свободните" медии "бунтовници", а на практика терористи?

ЛОНДОНАБАД - СТАНА СТОЛИЦА НА ЗАПАДЕН ПАКИСТАН С КМЕТ ПАКИСТАНЕЦ ..... КВИ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ ГИ ГОНЯТ ?:)))

е държавата, която може би в исторически план е нанесла най-големи вреди на България. Сега нейнара роля се изпълнява от САЩ, известни още като Краваристан или ГМОстан.

глупости, пак помисли. А ако не беше Англия щеше да драскаш на компютър на куково лято. Това е държавата създала модерния свят.

Не знаех, че ингилизите са създали компа. Те още смесителя за баня не са открили.

прав си англофоните са вредни но как да се отървем от тях? аз викам да им потопим островите? ако не бяха Англия и Австрия щяхме да си имаме балканска федерация около великата България!!!

Мирът е застрашен само от вас и вашият жандарм - САЩ ! По-добре - вън ! И да става, което има да става, но вие ще потънете в океана, или от ракети, или от природата, защото искате много дълго да доите останалия свят.

Този не го разбирам , един път говори за излизане , друг път за гласуване дали да излизат от ЕС ! И този е син на офшорко !

Все пак инйенерите бистрят техниката , а не политиката. В този ред на мисли , може би Европа се нуждае от научнотехнически успех , който би издигнал имиджа и на икономическа и технологична супер сила. Без да влизам в подробности , смея да твърдя че Европа е в състояние да извърши полет към Марс на базата на голяма ракета, в основата на която стоят две ракети Ариана 6 и много ускорители с твърдо гориво. Цената и би била много по - ниска от SLS с равни възможности. И доколкото такива полети са държавно субсидирани първо , това би довело до по - равно икономическо участие на Франция , Италия и Германия в проекта. Би намалило цената на ускорител с твърдо гориво , което би направило по конкурентна комерсиалната Ариана 6 4 и трето , има малка вероятност с цел икономии , при известни условия Италия и Германия да изнесът производството на тези ускорители в страна като България.

Англичаните казвали моят дом е моята крепост. Ако перефразираме , това би прозвучало моят остров е моята крепост. Това е един типичен начин на мислене. Някога Ирландия е била бедна и много ирландци са намерили втора родина в Америка. Днес обаче Ирландия е просперираща страна , засегната силно от кризата , тя успя да се измъкние и днес по покупателна стойност ирландците имат 30 % повече от англичаните и 10 % повече по банков курс брутен вътрешен продукт на човек от населението. Дали обаче ако Англия излезе от ЕС ще последва пътя на Ирландия. Ирландия е в ЕС. Това е въпросът , който стои пред английските избиратели. Дали излизането на Англия от ЕС би застрашило мира. Вероятно би оказало влияние. Как ? Ако предизвика икономическа криза и в създалият се политически вакум , Англия наред с Франция е ядрена държава и дистанцирайки се от Европа , би отворила пътя на агресори от всякакъв род искащи да анексират цели страни от един разпадащ се ЕС. Това пък обяснява , този неистов възторг на всякакви тоталитаристи и терористи , намерили трибуна в дир.бг.

напускам тази проклята и расистка дирява лондон на празно си исгубих времето тук тук живот няма *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Честита ви баня господин Камерън, това по повод новият ви кмет! А ние се чудехме, защо беше този расизъм към българите работещи във Великобритания, сега всичко е ясно. Честито!

на 1.5 лв. за паунд и паки- та във всяка къща в лондон

Англичаните се дърпаха и фръцкаха като моми на чешма, а сега са се овъртолили като въртоглави насред Кукерска нова година... За какво им беше да повдигат въпроса за независимостта от ЕС като преди това можеха да си сметнат загубите и пропуснатите ползи от ЕС и после да се обаждат по- подготвени? Те знаят много ясно колко голямо е значението им като нация и очевидно от дърпане на струната толкова я дръпнаха, че я разтеглиха като баджак на майка с десет деца!

Кой мир ще застраши бе ботоксиран мухльо?? Този когото наложихте в Ирак,Либия,Югославия или Сирия?? Морални мумии.....

аиде махаите се! ние се махаме защото ако останем ще сринем и европата и мира! и помен няма да остане от геиското царство! писна ми от това гето! да!

Този, не беше ли "наследник" на офшорни сметки ?..

HSBC вече обяви намерението си да напусне острова и да се премести в Париж.

Голям политик е Камерън. Лъжата я няма за нищо. Синове на богаташи, напълно откъснати от реалния свят без един ден трудов стаж. Следвал за политик.

Айде, холан! Не сте чак толкова важни. Ще излезете вие, ще влезе Ердоган с башибозука. Животът продължава ...

Пискливо лае усарският пудел , с тъничко гласче :)))) Ама се пери като питбул ... Да се оправят островните бозяци ! За България членството в еврейския съюз , вече застрашава физическото ни оцеляване . Ама няма да се дадем , много ясно! Със здраве :)

какво ти е виновен ЕС, че избирате бивши и настоящи комунисти да управляват България? Най-големите крадци ви крадат и лъжат, а вие им се радвате, или на тях всичко е позволено щото имате личен интерес да участвате и вие в далаверата. ЕС им бил виновен!!!

Камерън, не се притеснявайте и да сте във или навън , няма страшно.Щом ние българите сме в ЕС ще започне да се руши, и да се разпада. Г-н Камерън, влезли ли сме някъде в съюз, все се се разпаднало, затривали сме и империи, добре че не сме били и с вас, така да знаете !!!! Да се готви и ЕС, и НАТО, на тях ли ще дадем !!!!!

Аууу... а не застрашава ли излизането от ЕС галактиката?

Обединеният халифат естествено няма да приеме напускане, шом новият кмет на лондистан построи джамии и шериатски съдилища на всеки ъгъл ще трябват и още нови поданници за целта границите и пътищата трябва да са отворени.

Другари прости демократи, и още една щастлива новина за вас. Съобщение по Българската национална телевизия. Началникът на ген. щаб. генерал Марк Миллей в реч от 21 април. говори завойна с терористи, хибридни войни, и с МАЛКИ ЗЕЛЕНИ човечета. А Камерън за какви войни говори. А с бат Боцко за какво ли са си шушнали тези зад голямата вода, а навярно и с по едно кайве.

Великобритания е вече само Британия. От нея нищо не зависи. Този просто като истински политик води пропаганда с откровенни лъжи.

Тия се зимаха много на сериозно! Ма кой ги бръсне за слива!

САЩ и АНГЛИЯ постигнаха своите интереси , ДО ТУК . СЛЕДВАТ ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ИНТЕРЕСИ ,.....ЗА СМЕТКА НА ЕС . А НЕ ЩЕ СИ ЧААААААКАМЕ ,....ШЕНГЕН , ЗЕЛЕНИ КАРТИ ЗА САЩ , И ПЪЛНОПРАВНО ЧЛЕНСТВО В ЕС. БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА ПОТЪВА , И ТО ВСЕКИ ЧАС.

Е, след подобни глупотевини, как може някой да го приема тоя за сериозен политик? По-добре да се махат от ЕС и да се оправят сами на острова си! Скоро след излизането им от ЕС, не само Шотландия ще поиска пак отделяне, и там англичаните от огромна империя преди 2 века, ще се свият на една трета от острова и ще се превърнат като нас в държава с прогресивно затихващи функции!

Швейцария, Исландия, Норвегия като не са в ЕС, да не ги заплашва война?! Пък и последните години знаем кой организира войнички и революции

ЕС СЪС СОБСТВЕНА АРМИЯ!!!СЕГА СМЕ ОКУПИРАНИ ОТ САЩ!!!ПРИ СЕГАШНОТО СТАТУКВО РАЗПАД НА ЕС!!!

Драги ми прости демократи, там не се слуша гласа на някакъв си премиер, а на кралицата, а нали знаете за войната за независимост с англия, докато Канада си остана под кралската юрисдикция. Та точно кралицата "негласно" е за излизане от ЕС защото знае че ЕС е васал на братята зад голямата вода.

Големите международни компании почти няма да почувстват излизането на Великобритания от ЕС, но малките и средни предприятия ще почувстват значителни затруднения. Ще се увеличи безработицата и т.н. Но нека те си го решат.

Глобализацията режисирана от мултикомпаниите е застрашена. Те чрез Камерън искат да ни кажат следното: -Ако не можем да правим пари от вас в ЕС, то тогава ще ги правим от войната с вас.

За съжаление сте прав! Започнаха брутално да атакуват ЕС чрез лидерите му. Ето, австрийският президент Файнман явно е бил ПРИНУДЕН да подаде оставка. Боя се, че може да има и скрити заплахи за физическа разправа с непокорните.

Вече започнаха и да плашат с война в Европа. Явно нещата не вървят на добре за САЩ и Англия!

Глупости на търкалета.

Мери, кефиш!

Щом и дотук опряха- работата е ясна. Почнаха с плашенето.

народа ви не иска да е в гейския съюз,а ти като главен блюдолизец на кравария ще си първия издухан

Гнусни британски гейове.

Има и български гейове и то по готини -;)

"Камерън: Излизането ни от ЕС може да застраши мира". Ахааа, затова ли избухнаха Първата и Втората световна война - защото Великобритания не е била член на ЕС тогава?

Аслъ!

Британия като втори донор на ЕС е много важен член и ще бъде удар за нас ако излезе. Според англичаните референдумът е с предизвестен край в полза на оставането, но аз си мисля, че няма нищо сигулно. Само в едно съм сигурен, и една държава да остане и ние трябва да останем!

А за нас оставането ни в ЕС може да застраши мира...

Излизането ни може да застраши мира. Ще се получи икономическо чудо, едновремено ще се повишат цените и ще се намалят доходите. Това ще е куриоз в историческото развитие на човечеството! Естествено беззаконие, корупция, престъпност си следват.

По тъпо нещо не бях чел . Всеки ден Нови Заплахи като ,че ли сме въ Влакче на Ужасите. Не може да излезем защото няма как да имаме Референдум за Излизане като е нямало Референдум за Влизане . Освен ако някой Простак не вземе пак да реве .

Аре майната ви бе, британски задници! Излизайте час по-скоро !

От оставането в ЕС печелят само големите компании. За обикновените хора там има стриктни правила, но не и за из'метта от гз на географията. Толерантни към бездарно-усмихващата се колониално-циркаджийска маса, но не и към нормалните.

печелят и обикновените хора, но с малко. да не са част от ес може да е по-важно, от това малко което ще загубят.

Не е заплаха за мира, ами заводчетата..Доколкото са им останали..Който се изтърве от шлифера на Велика Германия, този неуморим мотор на Европа...Духен супен..Затова, драги британци, вкопчвайте се още по-здраво за този шлифер..Че иначе ще ревете, както когато ви изгониха отборите от Европа

Коментари - Камерън: Излизането ни от ЕС може да застраши мира | Днес.dir.bg

Камерън: Излизането ни от ЕС може да застраши мира

Мирът в Европа може да бъде изложен на опасност, ако Великобритания гласува за излизане от ЕС, предупреди премиерът Дейвид Камерън, цитиран от Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Камерън: Излизането ни от ЕС може да застраши мира | Днес.dir.bg

Коментари

На времето Чърчил е казал: "Великобритания няма вечни съюзници, Великобритания има вечни интереси". Това което се случва в момента доказва, че мотото на Чърчил не е забравено и днес се действа на същия принцип. Много е добре в случая да вземем пример от тез хитреци британците. Да си гледаме строго нашия интерес, да не робуваме на ценности налагани ни отвън и в повечето случай вредящи ни. Да бъдем с тез които дават повече и докато дават повече.

Великобритания се нуждае от ЕС, както и ЕС от тази старна! Кой бизнес ще се откаже от близо 350 милиона потребители! А и кралицата каза, че е за оставане в съюза. Така че ЕС няма да се разопада, колкото и да искат мурзилките ....

В миналото Обединеното кралство е воювало предимно с Европа. Не знам за какво обръщане на гръб бълнува Камерън.

Няма страшно. И Найджъл Фараж плашеше с нашите ци'га'ни пък вие си избрахте за кмет на Лондон пакистанец обучен при вас. Няма страшно вие всичко си имате и е по-добро от европейското. Да не забравяме, че и Джихади Джон си беше ваш възпитаник.

Де тоя късмет да решите да излезете ! Излезте и да видим какво пък толкова ще стане ?! Ти май не знаеш какво точно искаш - ''Хем боли - хем сърби '' !

Тази реч на Камерун мога да я препоръчам на всички летища в ЕС. Добре усилена и постоянно повтаряна тя ще плаши гаргите, патиците и други големи, бели птици. Инак, само да спомена за рекламата по лондонските автобуси, която минава за "Мюсулманска акция за даряване на бедните" (само ден след "избирането" на пакистански кмет в Лондон). Да не се окаже най-накрая, че "бедните" и "нуждаещите" са т.нар. от "свободните" медии "бунтовници", а на практика терористи?

ЛОНДОНАБАД - СТАНА СТОЛИЦА НА ЗАПАДЕН ПАКИСТАН С КМЕТ ПАКИСТАНЕЦ ..... КВИ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ ГИ ГОНЯТ ?:)))

е държавата, която може би в исторически план е нанесла най-големи вреди на България. Сега нейнара роля се изпълнява от САЩ, известни още като Краваристан или ГМОстан.

глупости, пак помисли. А ако не беше Англия щеше да драскаш на компютър на куково лято. Това е държавата създала модерния свят.

Не знаех, че ингилизите са създали компа. Те още смесителя за баня не са открили.

прав си англофоните са вредни но как да се отървем от тях? аз викам да им потопим островите? ако не бяха Англия и Австрия щяхме да си имаме балканска федерация около великата България!!!

Мирът е застрашен само от вас и вашият жандарм - САЩ ! По-добре - вън ! И да става, което има да става, но вие ще потънете в океана, или от ракети, или от природата, защото искате много дълго да доите останалия свят.

Този не го разбирам , един път говори за излизане , друг път за гласуване дали да излизат от ЕС ! И този е син на офшорко !

Все пак инйенерите бистрят техниката , а не политиката. В този ред на мисли , може би Европа се нуждае от научнотехнически успех , който би издигнал имиджа и на икономическа и технологична супер сила. Без да влизам в подробности , смея да твърдя че Европа е в състояние да извърши полет към Марс на базата на голяма ракета, в основата на която стоят две ракети Ариана 6 и много ускорители с твърдо гориво. Цената и би била много по - ниска от SLS с равни възможности. И доколкото такива полети са държавно субсидирани първо , това би довело до по - равно икономическо участие на Франция , Италия и Германия в проекта. Би намалило цената на ускорител с твърдо гориво , което би направило по конкурентна комерсиалната Ариана 6 4 и трето , има малка вероятност с цел икономии , при известни условия Италия и Германия да изнесът производството на тези ускорители в страна като България.

Англичаните казвали моят дом е моята крепост. Ако перефразираме , това би прозвучало моят остров е моята крепост. Това е един типичен начин на мислене. Някога Ирландия е била бедна и много ирландци са намерили втора родина в Америка. Днес обаче Ирландия е просперираща страна , засегната силно от кризата , тя успя да се измъкние и днес по покупателна стойност ирландците имат 30 % повече от англичаните и 10 % повече по банков курс брутен вътрешен продукт на човек от населението. Дали обаче ако Англия излезе от ЕС ще последва пътя на Ирландия. Ирландия е в ЕС. Това е въпросът , който стои пред английските избиратели. Дали излизането на Англия от ЕС би застрашило мира. Вероятно би оказало влияние. Как ? Ако предизвика икономическа криза и в създалият се политически вакум , Англия наред с Франция е ядрена държава и дистанцирайки се от Европа , би отворила пътя на агресори от всякакъв род искащи да анексират цели страни от един разпадащ се ЕС. Това пък обяснява , този неистов възторг на всякакви тоталитаристи и терористи , намерили трибуна в дир.бг.

напускам тази проклята и расистка дирява лондон на празно си исгубих времето тук тук живот няма *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Честита ви баня господин Камерън, това по повод новият ви кмет! А ние се чудехме, защо беше този расизъм към българите работещи във Великобритания, сега всичко е ясно. Честито!

на 1.5 лв. за паунд и паки- та във всяка къща в лондон

Англичаните се дърпаха и фръцкаха като моми на чешма, а сега са се овъртолили като въртоглави насред Кукерска нова година... За какво им беше да повдигат въпроса за независимостта от ЕС като преди това можеха да си сметнат загубите и пропуснатите ползи от ЕС и после да се обаждат по- подготвени? Те знаят много ясно колко голямо е значението им като нация и очевидно от дърпане на струната толкова я дръпнаха, че я разтеглиха като баджак на майка с десет деца!

Кой мир ще застраши бе ботоксиран мухльо?? Този когото наложихте в Ирак,Либия,Югославия или Сирия?? Морални мумии.....

аиде махаите се! ние се махаме защото ако останем ще сринем и европата и мира! и помен няма да остане от геиското царство! писна ми от това гето! да!

Този, не беше ли "наследник" на офшорни сметки ?..

HSBC вече обяви намерението си да напусне острова и да се премести в Париж.

Голям политик е Камерън. Лъжата я няма за нищо. Синове на богаташи, напълно откъснати от реалния свят без един ден трудов стаж. Следвал за политик.

Айде, холан! Не сте чак толкова важни. Ще излезете вие, ще влезе Ердоган с башибозука. Животът продължава ...

Пискливо лае усарският пудел , с тъничко гласче :)))) Ама се пери като питбул ... Да се оправят островните бозяци ! За България членството в еврейския съюз , вече застрашава физическото ни оцеляване . Ама няма да се дадем , много ясно! Със здраве :)

какво ти е виновен ЕС, че избирате бивши и настоящи комунисти да управляват България? Най-големите крадци ви крадат и лъжат, а вие им се радвате, или на тях всичко е позволено щото имате личен интерес да участвате и вие в далаверата. ЕС им бил виновен!!!

Камерън, не се притеснявайте и да сте във или навън , няма страшно.Щом ние българите сме в ЕС ще започне да се руши, и да се разпада. Г-н Камерън, влезли ли сме някъде в съюз, все се се разпаднало, затривали сме и империи, добре че не сме били и с вас, така да знаете !!!! Да се готви и ЕС, и НАТО, на тях ли ще дадем !!!!!

Аууу... а не застрашава ли излизането от ЕС галактиката?

Обединеният халифат естествено няма да приеме напускане, шом новият кмет на лондистан построи джамии и шериатски съдилища на всеки ъгъл ще трябват и още нови поданници за целта границите и пътищата трябва да са отворени.

Другари прости демократи, и още една щастлива новина за вас. Съобщение по Българската национална телевизия. Началникът на ген. щаб. генерал Марк Миллей в реч от 21 април. говори завойна с терористи, хибридни войни, и с МАЛКИ ЗЕЛЕНИ човечета. А Камерън за какви войни говори. А с бат Боцко за какво ли са си шушнали тези зад голямата вода, а навярно и с по едно кайве.

Великобритания е вече само Британия. От нея нищо не зависи. Този просто като истински политик води пропаганда с откровенни лъжи.

Тия се зимаха много на сериозно! Ма кой ги бръсне за слива!

САЩ и АНГЛИЯ постигнаха своите интереси , ДО ТУК . СЛЕДВАТ ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ИНТЕРЕСИ ,.....ЗА СМЕТКА НА ЕС . А НЕ ЩЕ СИ ЧААААААКАМЕ ,....ШЕНГЕН , ЗЕЛЕНИ КАРТИ ЗА САЩ , И ПЪЛНОПРАВНО ЧЛЕНСТВО В ЕС. БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА ПОТЪВА , И ТО ВСЕКИ ЧАС.

Е, след подобни глупотевини, как може някой да го приема тоя за сериозен политик? По-добре да се махат от ЕС и да се оправят сами на острова си! Скоро след излизането им от ЕС, не само Шотландия ще поиска пак отделяне, и там англичаните от огромна империя преди 2 века, ще се свият на една трета от острова и ще се превърнат като нас в държава с прогресивно затихващи функции!

Швейцария, Исландия, Норвегия като не са в ЕС, да не ги заплашва война?! Пък и последните години знаем кой организира войнички и революции

ЕС СЪС СОБСТВЕНА АРМИЯ!!!СЕГА СМЕ ОКУПИРАНИ ОТ САЩ!!!ПРИ СЕГАШНОТО СТАТУКВО РАЗПАД НА ЕС!!!

Драги ми прости демократи, там не се слуша гласа на някакъв си премиер, а на кралицата, а нали знаете за войната за независимост с англия, докато Канада си остана под кралската юрисдикция. Та точно кралицата "негласно" е за излизане от ЕС защото знае че ЕС е васал на братята зад голямата вода.

Големите международни компании почти няма да почувстват излизането на Великобритания от ЕС, но малките и средни предприятия ще почувстват значителни затруднения. Ще се увеличи безработицата и т.н. Но нека те си го решат.

Глобализацията режисирана от мултикомпаниите е застрашена. Те чрез Камерън искат да ни кажат следното: -Ако не можем да правим пари от вас в ЕС, то тогава ще ги правим от войната с вас.

За съжаление сте прав! Започнаха брутално да атакуват ЕС чрез лидерите му. Ето, австрийският президент Файнман явно е бил ПРИНУДЕН да подаде оставка. Боя се, че може да има и скрити заплахи за физическа разправа с непокорните.

Вече започнаха и да плашат с война в Европа. Явно нещата не вървят на добре за САЩ и Англия!

Глупости на търкалета.

Мери, кефиш!

Щом и дотук опряха- работата е ясна. Почнаха с плашенето.

народа ви не иска да е в гейския съюз,а ти като главен блюдолизец на кравария ще си първия издухан

Гнусни британски гейове.

Има и български гейове и то по готини -;)

"Камерън: Излизането ни от ЕС може да застраши мира". Ахааа, затова ли избухнаха Първата и Втората световна война - защото Великобритания не е била член на ЕС тогава?

Аслъ!

Британия като втори донор на ЕС е много важен член и ще бъде удар за нас ако излезе. Според англичаните референдумът е с предизвестен край в полза на оставането, но аз си мисля, че няма нищо сигулно. Само в едно съм сигурен, и една държава да остане и ние трябва да останем!

А за нас оставането ни в ЕС може да застраши мира...

Излизането ни може да застраши мира. Ще се получи икономическо чудо, едновремено ще се повишат цените и ще се намалят доходите. Това ще е куриоз в историческото развитие на човечеството! Естествено беззаконие, корупция, престъпност си следват.

По тъпо нещо не бях чел . Всеки ден Нови Заплахи като ,че ли сме въ Влакче на Ужасите. Не може да излезем защото няма как да имаме Референдум за Излизане като е нямало Референдум за Влизане . Освен ако някой Простак не вземе пак да реве .

Аре майната ви бе, британски задници! Излизайте час по-скоро !

От оставането в ЕС печелят само големите компании. За обикновените хора там има стриктни правила, но не и за из'метта от гз на географията. Толерантни към бездарно-усмихващата се колониално-циркаджийска маса, но не и към нормалните.

печелят и обикновените хора, но с малко. да не са част от ес може да е по-важно, от това малко което ще загубят.

Не е заплаха за мира, ами заводчетата..Доколкото са им останали..Който се изтърве от шлифера на Велика Германия, този неуморим мотор на Европа...Духен супен..Затова, драги британци, вкопчвайте се още по-здраво за този шлифер..Че иначе ще ревете, както когато ви изгониха отборите от Европа