Коментари - ДКЕВР не обеща цена на тока, каквато иска правителството | Днес.dir.bg

ДКЕВР не обеща цена на тока, каквато иска правителството

Председателят на ДКЕВР Анжела Тонева не се ангажира с твърдение, че цената на тока за бита ще "бъде такава, каквато счита правителството".

Обратно в новината

Коментари - ДКЕВР не обеща цена на тока, каквато иска правителството | Днес.dir.bg

Коментари

На запад колкото повече потребяваш, толкова по-малко плащаш - защо при нас потреблението на 1500 ще е по-скъпо? Дай Боже, всеки да може да потребява и да плаща спокойно по 2000 киловата! В България упорито върлува някаква смахната пазарна антилогика.

Членове на ДКВЕР- 13 бройки, обслужваща администрация-115 чиновника.Точка!

Вече всеки пореден председател на ДКЕВР се изсмива ехидно в лицето на назначилия го министър-председател и му казва - Ти си говори каквото искаш, а аз ще си правя каквото си искам !!!! Не разбирам защо Орешарски прави същата грешка като предишните (или може да не е грешка, а това да показва изключителната зависимост на всички във властта от големите в енергетиката) като назначава за пореден път стари кадри на комисията, след като е ясно че те ще запазят всичко, което могат от доброто старо време, а и народа го е казал много отдавна - " Със стари к...и нов бар..к не се прави!!!"

Епа, нали ДКЕВР било незвисим регулаторен орган, как мин. председател ще му казва какво трябва да се прави

независим държавен? метален изолатор :) памук от бетон.

Потвърждава се тезата, че има държава в държавата. И тази, втората държава /на монополите/ е по-силна от държавата на гражданите. В крайна сметка държавното управление ако иска може да направи всичко - нови закони, пазарни принципи или национализации, директни продажби, ликвидация на посредниците и т.н. Ама не смее защото явно другата държава е по-силна и никой не смее да пипне печалбите и от рекет над населението. Иначе цената може да падне не със стотински, а дори двойно - но трябва да се изхвърлят всички посредници, да се премахнат измислените добавки, да се реформира сектора, да се премахнат заплатите при пенсиониране на енергетиците,които са хиляди и т.н. Но всеки е усетил, че енергетиката е златно кранче и точи ли, точи - за сметка на народа. Дори най-нискочелите мутри го разбраха и си направиха по един ВЕЦ или по една соларка. Ако не се промени цялостната система и цялостния подход в ценообразуването на тока, си отива и това правителство. Смешни реформички на дребно от типа - две стотинки нагоре или надоле не вървят, макар че монополите и това не разрешават.

Станишев и компания ОБЕЩАХА да се справят с монополити ,ха -ха , блажени са вярващите глупаци , та те са самите монополи ....!!!!!!!!

И аз се убедих, че "държавата" е най-големия Престъпник спрямо народа. Полиция, съд, здравеопазване, ДКЕВР, енергетика, Топлофикация, подписалите договорите за ЕРПтата, ТЕЦовете и приватизацията, концесиите, това са огромни престъпления и са извършени именно от "държавни служители", а не от граждани като нас. Престъпниците събират данъци, ДДС, акцизи, винетки, такси, данъци върху данъци, рекет върху рекет. Това го няма никъде, освен в "държавата"!! Същата, която обрече на Геноцид всички ни от толкова години назад до сега! Същата която открадна пенсиите на хората, източи фондовете, източва НЗОК, фиска, националните богатства. Крайно време е всеки да прозре истината.

Есента идва , а с нея и по-високите сметки !! И - тогава ?? толкова много хрантутници има по веригата !! Една шепа земя - три енерго дружества !! БЕХ , зелена енергия ,възобновявани....Няма , кой да плаща!!!

ако тока се вдигне тея си отиват с КАМАНИ ПО ГЛАВИТЕ независимо от коя партия са.ВСИЧКИ СА МОШЕНИЦИ

за цветя и свести да ги давате тези пари

Явно ще играят доброто и лошото ченге.

Другарката Тонева ще вдигне цената с 40%, а другарят Сидеров ЩЕ БИЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ГЕРБЕРАСТИ с бригадата от Самоков! И като нищо ще убие някого! Дали тогава ще се пробуди българският народ? Дали най-накрая ще му се изясни КАК ГО ИЗМАМИХА? Като малко наивно дете...

Без да коментирам действията на председателя на ДКЕВР, питам директно синдикалните организации в България....ЗАЩО СЕ ПОЛУЧАВАТ 25 ЗАПЛАТИ ПО 3 БОНА В СЕКТОРА ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ?..... Очакваме отговори от ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ДКЕВР, от КТ ПОДКРЕПА, ОТ КНСБ И СИЕ...!!! ....СРОК 7 ДНИ! ямх

Другарката Анжела Тонева също заяви, че ДКЕВР няма да отговаря на директни въпроси от медиите, а те трябва да бъдат задавани в писмен вид, нали се сешате защо!!!??? А, бе болшивизъм-фашизъм!

А сте дигнали цената, а сме се дигнали и ние!И тогава-падате вие!Вашта мама, пръв съм на барикадата!

И пръв ще те ПРЕБИЕ някоя от мутрите на др. Сидеров. Мутра с ФЕС!

тайните братства в съда 11.06.2013 11:54 ( нерегистриран ) Tази система не е българска. В нея участват български статисти като съдии, прокурои , следователи, охранители. Но не е правена и инспирирана от българи. Тя е вдъхновена от комунистически, протурски и еврейски мислители

Можеше да споменеш само последните, понеже те включват първите двама; но дори и това не е съвсем вярно, щото зад тях стоят баш кукловодите, които общо взето винаги успяват да остават анонимни, а използват проксита!...

Румбата Овчаровия е тъкмо такова прокси, както и плеядата надолу по веригата: ДКЕВР, Топлофикации, Булгаргаз, БЕХ...

Отново ДКЕВР ще ни ебе а Орешарски ще ни обяснява колко са независими като институция.

На Орешарски започна да му се отдръпва кръвта от лицето: започна да се усеща в каква схема говкараха и как ще отнесе кожената опашка! Еми, така е - едни стоят на студено през зимата и плащат сградна инсталация (т.е. рекета на държавата), а други казват, че нямало да си увеличават заплатите, понеже работили на ползу роду! - въобще театърът продължава, израждайки се в пошъл цирк, на който предстои да се вдигне последната завеса!...

България трябва да бъде закрита, като държава! Живеещите тук глупаци надхвърлят, като количество максималния размер, допустим за съществуване на държавата! Достигнатите количествени и качествени величини са непоправимо патологични за държавата!

Няма как да бъдеш независима защото някой те е назначил и ти дава заплата, а пък ако си държавна служителка значи ние ти даваме заплатата душо. Не ставаш за театър, тази пиеса сме я гледали и с по-добри артисти.

Отново ни вкарват в театър. Тази бабишкера се прави на "НЕЗАВИСИМА" и необвързана с ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА НА ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ които от 23 години чрез клонираните от тях партии водят политика на ГЕНОЦИД и етническо прочистване на България от българи !!!! ЩЕ БЪДЕ ЗАБАВНО КОГАТО ЕДИН ХУБАВ СЛЪНЧЕВ ДЕН ТЕЗИ ЧЕРВЕНИ КХМЕРИ БЪДАТ ИЗКАРАНИ НА ПЛОЩАДА С ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ ЗА ВОДЕНАТА ОТ ТЯХ ПОЛИТИКА НА ГЕНОЦИД !!! СЪДЕБЕН ЗАСЕДАТЕЛ ЩЕ Е НАРОДА, КОЙТО С ПАЛЕЦ НАГОРЕ ИЛИ НАДОЛУ ЩЕ РЕШАВА СЪДБАТА НА ТЕЗИ КОИТО СА ГО ПРЕНЕСЛИ В ЖЕРТВА НА ТЕХНИЯ БОГ !!!! Така е било по времето на Рим, така предстои да бъде !!!!!!

Че съдебната система в България се е направила самоизлишна!

Е, не си прав, пич! Объркал си се! Американската пропаганда ти е изпила акъла! Когато властта беше у "червените кхмери", България мина 9 000 000 "калабалък" и глупавия народ живееше добре!!! Когато на власт дойдоха "сините или американски кхмери", народа се стопи до 7 000 000 !!! А крадоха тези, които искаха бързо да станат "американци"!

И кои са "сините" кхмери - пребоядисани червени такива! Айде, стига с приказките за "преврата" - старите никога не са пускали кокала! Сега техните синчета ни оправят! Аз съм от Русе - кои са най-богатите русенци - братя Бобокови, синове на известния русенски функционер на БКП Ангел Бобоков!

Интересно защо А. Семерджиев още не в затвора?

не може ,агнето цяло и вълка сит.или служиш на народа или на бг и ес олигархия.опитват се да правят някаква сложна еквилибристика ,но в света няма такъв икономически жонглъор .или народа е добре или олигарсите. дошло е време за народната метла. този път трябва всички партий да ги омете .

И ко праим сега? Нови избори ли?

само че този - истински. За ВНС, нов ред, нова съдебна система, и без старите партии. Не ни трябват нито Станишката, нито Тиквата, "рязани" и националисти също!

а тази калинка от кое поле я намериха народа , ще я разкъса ако токо поскъпне. махайте ги тиз ДКВР, БЕХ ,НЕК ТОЗИ ,КОЙТО ПРОИЗВЕЖДА ТОК ДА ПРОДАВА БЕЗ ПОСРЕДНИЦИ ТОВА Е ПАЗРАРНА ИКОНОМИКА .

kgb777kgb

КОЯ си па ти ??? - както се пееше в онази песен . Защо си си въобразила , че ти си тая дето ще определи цената на тока в България ??? Ще ти го кажа просто - цената на тока , водата , парното имат само един вариант надолу !!! Само 1 стотинка нагоре и ти обещавам толкова хора по улиците , колкото не си виждала от 1990 г. Надявам се правилно да си разбрала "госпожо" , както и цялата ви крадлива сган комуноиди !!! Нещата се промениха и вие ще го разберете , въпроса е как - по лесния , или по трудния начин !!! Понеже сте тъпи , ще ви го обясня просто , като за управляващи : ПЪРВО доходите НАГОРЕ 10 лева и ПОСЛЕ цената на тока 1 стотинка , същото с водата , парното и прочее и забележете внимателно съотношението ТОЧНО в това съотношение !!! Да не би някой да не е разбрал ще поясня водата с 1 стотинка , заплатите с още 10 лева , ако искате вдигнете тока и с 30 стотинки , но ПЪРВО заплатите с 300 / ТРИСТА/ лева нагоре и после всякакви увеличения на цени !!! Политическите крадци - мислете , ние сме на вратата , само чакаме да излезем и ще дойдем на вашите врати - от вас зависи , ако не можете да направите нещо за хората идете си с мир !!!

добре че у нас няма наказание с електрически стол,иначе при това качество и цена на тока наказаните щяха да ревът а че и ние с тях,при такъв ПАРЛАМЕНТ И ДКЕВР!!!

ХАХА - ПРАВЯТ ВИ НА ЛУДИ - ПРАВИТЕЛСТВОТО ИСКАЛО ДКЕВР НЕ ДАВАЛО - ТВА Е КАТО ЦАРА ДАВА ПЪДАРА НЕ ДАВА - ВРЪТКА ЗА ПЛИТКОУМНИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ааа,сега ще си играем играта ПРАВИТЕЛСТВО-ДКЕВР.Кой дявол,кой ангел.

увеличете тока и ше бъдете бити и е.ани с попляскване. Чакаме намаление - нали това обещахте на електората си ... дано поне сега прогледнат за наглите ви лъжи...

Ама какво ще ми протестирате за някакви 20-30% увеличение на тока при 500 лева пенсия и 1000 лева минимална заплата, бе?! Не сте ли малко нагли?! Стойте си по луксозните имоти и се борете с моралното разложение, което ви причиняват многото пари и не се занимавайте с други глупости!

...гледах предаване за деветоюнския преврат и дебата на няколко видни историци. Та на въпроса как е дошъл Стамболийски на власт единият от професорите простичко обясни, че в тоя период е имало отлични условия за популизъм, т.е., да излъжеш избирателите. И затуй проф. Цанков го свалил, меко казано,от власт. Какво лъгаха Мая, Йотова, Нишев и като цяло БСП, е друг въпрос. Въпросът е, че все още има риби да им се връзват. Едно бабе от махлата още жали за петарката на бай Тошо, дето я дал на целокупния БГ народ. Токък и др. енергии няма как да поевтинеят. Първо, цените гонят европейските. Второ, с тия мощности, строени и небутнати 60г., себестойноста е висока. И марици, и вецове са остарели мощности. Ако алтернативата беше Белене, Тошо щеше да я построи за една петилетка. Да, ама...Тъй че си направете извода и гласувайте като умни хора след няколко месеца. Или ще стискате сърпа и чука-буквално.

Трагедията на България е ,че внуците на тази зомбирана бабичка са ... в ЧУЖБИНА , а тук гласуват ...!

мен специално, ще ме хванеш за йуХ-а да гласувам

Ама Асан гласува. И ДПС и БСП ти разгонват фамилията. Грешка - ти сам си разгонваш фамилията.

Стоим ние тук пред компа, пийваме със скромната вечеря по чаша не лошо евтино червено винце и се опитваме да разсъждаваме в/у Белене и имали той въобще смисъл за дискусия! И стигаме до едни такива неокончателни изводи.идеи , като да се демонтират всички вятърни мелници и пр. съоръжение, набедени да произвеждат възобновяеми неща и всякакви цветни енергии, и да седнем и да направим сериозна с/ка преди да започнем изграждането на Белене. В Б-я има много сериозни специалисти по въпроса, но с годините са се самовкарали в разни схеми с/у жълти стотинки, и ся не могат/ не смеят да кажат истината/да дадат компетентно експертно мнение,но ...и затова има лек. Та требе да се види, като как да се отпочне дискусията, без повече да се отлага, щото току-виж извънземните ни дали патента за производство на FREE ENERGY.

Е-е! Верно бе, пич! Ти "шъ" излезеш прав!

Ааааа без тия, вие обещахте преди изборите. Също и заплата 1000 лв.

Преди изборите имаше обещания...сега ще има обяснения...само едно нещо няма да има изпълнение на обещанията. Олигарски вече взе да се обяснява как искал да направи еди кво си ама не ставало, щот еди кво си му пречело......ИЗБОРИ ДО ДУПКА ! ДОКАТО НЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ , КОЙТО ДА КАЖЕ "АЗ МОГА", "АЗ ЗНАЯ КАК" И СЛЕД ТОВА ДА ГО ИЗПЪЛНИ ! НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА НЕЛИГИТИМНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ОЛИГАРСКИ ! ВОТА Е ПОДМЕНЕН !

Нали трябва да покаже че е независима,иначе пак ще ревнете че е управлявана от правителството.

Че к'во й пречи да ни зарадва "независимо" и да обяви, че въпреки партийно-корпоративните интереси, цената на тока ще намалее?

Важното е пушенето да се резреши и правителството ще е върха! А народът тепърва ще страда. Няма излизане от този батак

Няма желание ....!

Др. Станишев , обещахте 250 000 работни места , намаляне цената на тока /ИДВА ЗИМА/, 500лв. пенсии , 1000 лв. заплата !!Е АЗ ЧАКАМ , ЗАЩОТО КАКТО КАЗАХТЕ , ВИЕ СИ ДЪРЖИТЕ НА ОБЕЩАНИЕТО !

Прочети приказката за неволята и спри да чакаш.

Ама защо е тогава партията ?

А защо хрантутим изобщо партиите?

ДОНЧООООО, ЯНКООООО, АНГЕЛЧООО, ЙОАНЧЕЕЕ, де сте бре хора. Цената на тока ще се определя, а вас ви няма никакви. Ама ние само на вас разчитаме, не ни забравяйте.......Сега му е времето, а не после на протестите да се пъчите пред камерите и да го играете достойни граждани!!!!!!!!!!!!!!

мен не ме вълнува ония измислен бизнес който са разплатили, който печелят конкурси с рушвети и картели а какво стана с дебатите който се водиха и експерти, производители на ток и политици изложиха ясни аргументи и факти как може цената на тока да се понижи от раз. какво сана сега? всички партии на изборите казаха може да се намали. кво става бе? герб мулча , тройката мълчи всички на луди ни правят

Само по ГЕРБ недей плю, защото когато ви обещаха цената с 11% надолу, вие ГИ СВАЛИХТЕ! СКАНДИРАХТЕ ОСТАВКА!!! Сега се оправяйте с тия, но да дам една прогноза - бая БОЙ ЩЕ ЯДЕМ, ПОМНЕТЕ ДУМАТА НА БАТКО ВИ с голямото Кю...!

БСП държи монополите в енергетиката и те направиха така,че да се вдигне тока,за да свалят ГЕРБ от власт!!! Сега няма да свалят цените,защото те винаги са гледали собствените си гъзове!

Че то от бита идват чистите печалби на токаджиите! То сега пък една индустрия!! Колко таксички прибират от народеца за включване / спрян ток/ или лихвички за просрочено плащане, ... високата цена на тока за нашия джоб!...

Тройната коалиция служи на енергийните монополи , не го ли разбрахте лумпени ! Нали ги избрахте вие ! Трябва да си пълен идиот ,за да не разбереш ,че БСП и НЕЙНИТЕ ЧЕРВЕНИ СТАРЕЙШИНИ /старите комунистически фамилии/ заедно с руснаците са енергийната мафия в България ! Ще чакат нещастниците да се намали тока ,но ТОВА БЕШЕ ОБЕЩАНИЕ САМО ЗА ГЛУПАЦИ , ХА -ХА !!!

Четворната коалиция!

Каквито и да са очакванията, икономическата логика и действителност показват, че цената на тока няма как да остане на същото равнище. Не цената на тока е проблем, а доходите на хората. Прословутите дългосрочни договори подписани от не знам си кой, могат ли да бъдат ревизирани. Май не. Нали Янко, Дончо и Йоанка ги четоха. Разбраха ли нещо от това. Естествено, че не. Министър Стойнев така и отказа да каже имената на подписалите договорите, а те са ясни - Иван Костов и Румен Овчаров. Сега Лешников и ДКЕВР ще играят цирк, след койт ние ще плачем, ама и те..............

Време е за въоръжена съпротива, тия боклуци нямат наяждане!!!

Така казаха и др. Станишев и др. Сидеров!

аз искам да питам, кой осъществява в момента граждански контрол? каде са ония лидери на протестите който така сладкодумно ни обясниха за мафията в енергетиката и много ясно обясняваха как може тока да се намали поне с 40% ли беше някой и 60% викаха? какво става с исканията ни от протестите който Президента прие и предишното народно събрание? този път май ще почнат бой да ядат организаторите на протестите а после и политиците ми се струва...

Взеха си парите хората и се прибраха по домовете! Ние не сме като герберите да бавим плащания! Още не бяха свалили черните качулки и им платихме!

Ама вие очаквате при комунистите да има граждански контрол?????? Нали прословутите Дончовци, Янковци, Йончета щяха да котролират??????? Само че те си изпълниха политическата поръчка и вече ги няма......Харчат си мръсните парички и не ги е.е за цената на тока.

аз питам едно , баси идиотските отговори получавам...

Кога да очакваме оставката на поредния експерт в областта?

Какъв е смисълът от още оставки?! Всички герберски калинки са разкарани, разчистен е пътят на експертите! Е, токът пак ще скочи, но ще е обосновано по наУчен път!

Алооо, внимавайте с цената на тока, защото ще разпалите гражданска война! Стига сте ни скубали, огледайте се, че доходите на хората /които имат такива естествено/ не им стигат да си платят само тока, камо ли другите разходи! Не се надувайте, защото бързо ще се спукате!

ЗАЩО ОРЕХА не започне с гордиевия възел- ЦЕНАТА НА ТОКА, ПАРНОТО, ВОДАТА и т.н., а се заиграва с "проблеми", които може правителството в движение да си ги решава??? Не разбрахте ли от новото правителство, че като носни кърпи ще ви сменяме докато не се постигне ИСКАНОТО ОТ БЪЛГАРСКИЯ ВЕЧЕ КРАЙНО МИЗЕРСТВАЩ НАРОД!!! Май започва да мирише не на БЪЛГАРСКА ПРОЛЕТ(твърде далеч е) а на БЪЛГАРСКА ЕСЕН, подобна на цунами !!! А тя, българската есен ще е непредсказуема! Бъдете сигурни в това държавни лапачи!!! И нека не се замозапалваме скъпи сънародници! Разбра се, че БГ-политиците ттази саможертва не ги трогва достатъчно !!!??? ПОЗОР БГ властимащи !!!

Не се ли нещо много умълчаха другарите Мая, Корнелия, Курумбашев и особено Съсела. Само Волен ходи като навит на пружинка от студио на студио и ръси глупост след глупост. Нещо обещанията май ги позабравихме...

Гербере...? Не виждам да се радваш подобаващо на безспорните постижения на Партията! Да не ти почукат на вратата от реформираното МВР, че да дадеш повече разяснения по темата, а?

ЗАПОЧНА СЕ С " Нова методика за ценообразуване " В КОЯТО НАЙ ВЕРОЯТНО ЩЕ СЕ ПРИКРИЕ КАКВА ЧАСТ ОТ "СКЪПАТА" И КАКВА ЧАСТ ОТ"ЕВТИНАТА" ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ПЛАЩАМЕ !!!!!!!!! ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, която се крие зад партии като ГЕРБ, БСП, ДПС, НДСВ и АТАКА ОТНОВО Е РЕШИЛА ДА НИ ГРАБИ С НОВИ СЪЗДАДЕНИ ОТ ТЯХ ПРАВИЛА !!! Задължават ме да плащам СКЪПИЯ ТОК на ТЕЦ-1 и 3, на ВЕИ-та на Бориславова, а ЕВТИНИЯ ток на Козлодуй е за износ осъществяван от представители ПАРТИЙНИ фирми !!!!!!!!!!! АЙДЕ СТИГА ГАДОВЕ МРЪСНИ !!!! Изнасяйте СКЪПИЯ ТОК а на нас ще ни оставите ЕВТИНИЯ !!!! защо БОГАТИТЕ европейци ще плащат потребявайки ЕВТИН БЪЛГАРСКИ ТОК, а БЕДНИТЕ българи ще плащат СКЪПИЯ ТОК на ОФШОРНИ КОМПАНИИ подвизаващи се като "инвеститори" на ТЕЦ- 1 и 3 или на т. н. БЪЛГАРОАМЕРИКАНСКА КРЕДИТНА БАНКА !!!!! Изнасяйте тока СКЪПИЯ ТОК произведен от ВАШИТЕ ИНВЕСТИТОРИ а на нас оставете ЕВТИНИЯ БЪЛГАРСКИ ТОК !!!! ОЩЕ МАЛКО ТАКАВА МЕТОДИКА ЩЕ ВИ ЗАФОРМИМ, ЧЕ ЩЕ ВИСИТЕ ПО ДЪРВЕТАТА СМЪРДЯЩИ И ГРОЗНО ИЗПЛЕЗИЛИ ЕЗИЦИ !!!!

ясно е едно станишев и ДПС наИстина са обвързали бъдещите ни сметки за тока с неизгодни договори и ни е направил нас Българските ГРАЖДАНИ гаранти по неизгодни договори. ГАМИЗОВ Е КАЗАЛ ИСТИНАТА ЗА 13 милиарда с който ще ни зароби станишев и ДПС

Май скоро бспдпс ще си ходи! Който не си сдържа предизборните обещания, следва немедленно да го изгоним!!!

И като дойдат други какво ще направят? Ами ще вдигнат цените.

Онегавон

Може, но този, който ни лъже, следва да го изгоним, ако може и да го осъдим, за урок и назидание на всички политици! Ти, ако работиш в частна фирма и шефът ти постави задача, ти обещаеш, но не я свършиш, какви ще са последствията за теб?

Каква стана сега - ДЕКВР не изпълнява "нарежданията" на правителството....орешака какво ще обясни на протестиращите ?

Коментари - ДКЕВР не обеща цена на тока, каквато иска правителството | Днес.dir.bg

ДКЕВР не обеща цена на тока, каквато иска правителството

Председателят на ДКЕВР Анжела Тонева не се ангажира с твърдение, че цената на тока за бита ще "бъде такава, каквато счита правителството".

Обратно в новината

Коментари - ДКЕВР не обеща цена на тока, каквато иска правителството | Днес.dir.bg

Коментари

На запад колкото повече потребяваш, толкова по-малко плащаш - защо при нас потреблението на 1500 ще е по-скъпо? Дай Боже, всеки да може да потребява и да плаща спокойно по 2000 киловата! В България упорито върлува някаква смахната пазарна антилогика.

Членове на ДКВЕР- 13 бройки, обслужваща администрация-115 чиновника.Точка!

Вече всеки пореден председател на ДКЕВР се изсмива ехидно в лицето на назначилия го министър-председател и му казва - Ти си говори каквото искаш, а аз ще си правя каквото си искам !!!! Не разбирам защо Орешарски прави същата грешка като предишните (или може да не е грешка, а това да показва изключителната зависимост на всички във властта от големите в енергетиката) като назначава за пореден път стари кадри на комисията, след като е ясно че те ще запазят всичко, което могат от доброто старо време, а и народа го е казал много отдавна - " Със стари к...и нов бар..к не се прави!!!"

Епа, нали ДКЕВР било незвисим регулаторен орган, как мин. председател ще му казва какво трябва да се прави

независим държавен? метален изолатор :) памук от бетон.

Потвърждава се тезата, че има държава в държавата. И тази, втората държава /на монополите/ е по-силна от държавата на гражданите. В крайна сметка държавното управление ако иска може да направи всичко - нови закони, пазарни принципи или национализации, директни продажби, ликвидация на посредниците и т.н. Ама не смее защото явно другата държава е по-силна и никой не смее да пипне печалбите и от рекет над населението. Иначе цената може да падне не със стотински, а дори двойно - но трябва да се изхвърлят всички посредници, да се премахнат измислените добавки, да се реформира сектора, да се премахнат заплатите при пенсиониране на енергетиците,които са хиляди и т.н. Но всеки е усетил, че енергетиката е златно кранче и точи ли, точи - за сметка на народа. Дори най-нискочелите мутри го разбраха и си направиха по един ВЕЦ или по една соларка. Ако не се промени цялостната система и цялостния подход в ценообразуването на тока, си отива и това правителство. Смешни реформички на дребно от типа - две стотинки нагоре или надоле не вървят, макар че монополите и това не разрешават.

Станишев и компания ОБЕЩАХА да се справят с монополити ,ха -ха , блажени са вярващите глупаци , та те са самите монополи ....!!!!!!!!

И аз се убедих, че "държавата" е най-големия Престъпник спрямо народа. Полиция, съд, здравеопазване, ДКЕВР, енергетика, Топлофикация, подписалите договорите за ЕРПтата, ТЕЦовете и приватизацията, концесиите, това са огромни престъпления и са извършени именно от "държавни служители", а не от граждани като нас. Престъпниците събират данъци, ДДС, акцизи, винетки, такси, данъци върху данъци, рекет върху рекет. Това го няма никъде, освен в "държавата"!! Същата, която обрече на Геноцид всички ни от толкова години назад до сега! Същата която открадна пенсиите на хората, източи фондовете, източва НЗОК, фиска, националните богатства. Крайно време е всеки да прозре истината.

Есента идва , а с нея и по-високите сметки !! И - тогава ?? толкова много хрантутници има по веригата !! Една шепа земя - три енерго дружества !! БЕХ , зелена енергия ,възобновявани....Няма , кой да плаща!!!

ако тока се вдигне тея си отиват с КАМАНИ ПО ГЛАВИТЕ независимо от коя партия са.ВСИЧКИ СА МОШЕНИЦИ

за цветя и свести да ги давате тези пари

Явно ще играят доброто и лошото ченге.

Другарката Тонева ще вдигне цената с 40%, а другарят Сидеров ЩЕ БИЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ГЕРБЕРАСТИ с бригадата от Самоков! И като нищо ще убие някого! Дали тогава ще се пробуди българският народ? Дали най-накрая ще му се изясни КАК ГО ИЗМАМИХА? Като малко наивно дете...

Без да коментирам действията на председателя на ДКЕВР, питам директно синдикалните организации в България....ЗАЩО СЕ ПОЛУЧАВАТ 25 ЗАПЛАТИ ПО 3 БОНА В СЕКТОРА ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ?..... Очакваме отговори от ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ДКЕВР, от КТ ПОДКРЕПА, ОТ КНСБ И СИЕ...!!! ....СРОК 7 ДНИ! ямх

Другарката Анжела Тонева също заяви, че ДКЕВР няма да отговаря на директни въпроси от медиите, а те трябва да бъдат задавани в писмен вид, нали се сешате защо!!!??? А, бе болшивизъм-фашизъм!

А сте дигнали цената, а сме се дигнали и ние!И тогава-падате вие!Вашта мама, пръв съм на барикадата!

И пръв ще те ПРЕБИЕ някоя от мутрите на др. Сидеров. Мутра с ФЕС!

тайните братства в съда 11.06.2013 11:54 ( нерегистриран ) Tази система не е българска. В нея участват български статисти като съдии, прокурои , следователи, охранители. Но не е правена и инспирирана от българи. Тя е вдъхновена от комунистически, протурски и еврейски мислители

Можеше да споменеш само последните, понеже те включват първите двама; но дори и това не е съвсем вярно, щото зад тях стоят баш кукловодите, които общо взето винаги успяват да остават анонимни, а използват проксита!...

Румбата Овчаровия е тъкмо такова прокси, както и плеядата надолу по веригата: ДКЕВР, Топлофикации, Булгаргаз, БЕХ...

Отново ДКЕВР ще ни ебе а Орешарски ще ни обяснява колко са независими като институция.

На Орешарски започна да му се отдръпва кръвта от лицето: започна да се усеща в каква схема говкараха и как ще отнесе кожената опашка! Еми, така е - едни стоят на студено през зимата и плащат сградна инсталация (т.е. рекета на държавата), а други казват, че нямало да си увеличават заплатите, понеже работили на ползу роду! - въобще театърът продължава, израждайки се в пошъл цирк, на който предстои да се вдигне последната завеса!...

България трябва да бъде закрита, като държава! Живеещите тук глупаци надхвърлят, като количество максималния размер, допустим за съществуване на държавата! Достигнатите количествени и качествени величини са непоправимо патологични за държавата!

Няма как да бъдеш независима защото някой те е назначил и ти дава заплата, а пък ако си държавна служителка значи ние ти даваме заплатата душо. Не ставаш за театър, тази пиеса сме я гледали и с по-добри артисти.

Отново ни вкарват в театър. Тази бабишкера се прави на "НЕЗАВИСИМА" и необвързана с ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА НА ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ които от 23 години чрез клонираните от тях партии водят политика на ГЕНОЦИД и етническо прочистване на България от българи !!!! ЩЕ БЪДЕ ЗАБАВНО КОГАТО ЕДИН ХУБАВ СЛЪНЧЕВ ДЕН ТЕЗИ ЧЕРВЕНИ КХМЕРИ БЪДАТ ИЗКАРАНИ НА ПЛОЩАДА С ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ ЗА ВОДЕНАТА ОТ ТЯХ ПОЛИТИКА НА ГЕНОЦИД !!! СЪДЕБЕН ЗАСЕДАТЕЛ ЩЕ Е НАРОДА, КОЙТО С ПАЛЕЦ НАГОРЕ ИЛИ НАДОЛУ ЩЕ РЕШАВА СЪДБАТА НА ТЕЗИ КОИТО СА ГО ПРЕНЕСЛИ В ЖЕРТВА НА ТЕХНИЯ БОГ !!!! Така е било по времето на Рим, така предстои да бъде !!!!!!

Че съдебната система в България се е направила самоизлишна!

Е, не си прав, пич! Объркал си се! Американската пропаганда ти е изпила акъла! Когато властта беше у "червените кхмери", България мина 9 000 000 "калабалък" и глупавия народ живееше добре!!! Когато на власт дойдоха "сините или американски кхмери", народа се стопи до 7 000 000 !!! А крадоха тези, които искаха бързо да станат "американци"!

И кои са "сините" кхмери - пребоядисани червени такива! Айде, стига с приказките за "преврата" - старите никога не са пускали кокала! Сега техните синчета ни оправят! Аз съм от Русе - кои са най-богатите русенци - братя Бобокови, синове на известния русенски функционер на БКП Ангел Бобоков!

Интересно защо А. Семерджиев още не в затвора?

не може ,агнето цяло и вълка сит.или служиш на народа или на бг и ес олигархия.опитват се да правят някаква сложна еквилибристика ,но в света няма такъв икономически жонглъор .или народа е добре или олигарсите. дошло е време за народната метла. този път трябва всички партий да ги омете .

И ко праим сега? Нови избори ли?

само че този - истински. За ВНС, нов ред, нова съдебна система, и без старите партии. Не ни трябват нито Станишката, нито Тиквата, "рязани" и националисти също!

а тази калинка от кое поле я намериха народа , ще я разкъса ако токо поскъпне. махайте ги тиз ДКВР, БЕХ ,НЕК ТОЗИ ,КОЙТО ПРОИЗВЕЖДА ТОК ДА ПРОДАВА БЕЗ ПОСРЕДНИЦИ ТОВА Е ПАЗРАРНА ИКОНОМИКА .

kgb777kgb

КОЯ си па ти ??? - както се пееше в онази песен . Защо си си въобразила , че ти си тая дето ще определи цената на тока в България ??? Ще ти го кажа просто - цената на тока , водата , парното имат само един вариант надолу !!! Само 1 стотинка нагоре и ти обещавам толкова хора по улиците , колкото не си виждала от 1990 г. Надявам се правилно да си разбрала "госпожо" , както и цялата ви крадлива сган комуноиди !!! Нещата се промениха и вие ще го разберете , въпроса е как - по лесния , или по трудния начин !!! Понеже сте тъпи , ще ви го обясня просто , като за управляващи : ПЪРВО доходите НАГОРЕ 10 лева и ПОСЛЕ цената на тока 1 стотинка , същото с водата , парното и прочее и забележете внимателно съотношението ТОЧНО в това съотношение !!! Да не би някой да не е разбрал ще поясня водата с 1 стотинка , заплатите с още 10 лева , ако искате вдигнете тока и с 30 стотинки , но ПЪРВО заплатите с 300 / ТРИСТА/ лева нагоре и после всякакви увеличения на цени !!! Политическите крадци - мислете , ние сме на вратата , само чакаме да излезем и ще дойдем на вашите врати - от вас зависи , ако не можете да направите нещо за хората идете си с мир !!!

добре че у нас няма наказание с електрически стол,иначе при това качество и цена на тока наказаните щяха да ревът а че и ние с тях,при такъв ПАРЛАМЕНТ И ДКЕВР!!!

ХАХА - ПРАВЯТ ВИ НА ЛУДИ - ПРАВИТЕЛСТВОТО ИСКАЛО ДКЕВР НЕ ДАВАЛО - ТВА Е КАТО ЦАРА ДАВА ПЪДАРА НЕ ДАВА - ВРЪТКА ЗА ПЛИТКОУМНИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ааа,сега ще си играем играта ПРАВИТЕЛСТВО-ДКЕВР.Кой дявол,кой ангел.

увеличете тока и ше бъдете бити и е.ани с попляскване. Чакаме намаление - нали това обещахте на електората си ... дано поне сега прогледнат за наглите ви лъжи...

Ама какво ще ми протестирате за някакви 20-30% увеличение на тока при 500 лева пенсия и 1000 лева минимална заплата, бе?! Не сте ли малко нагли?! Стойте си по луксозните имоти и се борете с моралното разложение, което ви причиняват многото пари и не се занимавайте с други глупости!

...гледах предаване за деветоюнския преврат и дебата на няколко видни историци. Та на въпроса как е дошъл Стамболийски на власт единият от професорите простичко обясни, че в тоя период е имало отлични условия за популизъм, т.е., да излъжеш избирателите. И затуй проф. Цанков го свалил, меко казано,от власт. Какво лъгаха Мая, Йотова, Нишев и като цяло БСП, е друг въпрос. Въпросът е, че все още има риби да им се връзват. Едно бабе от махлата още жали за петарката на бай Тошо, дето я дал на целокупния БГ народ. Токък и др. енергии няма как да поевтинеят. Първо, цените гонят европейските. Второ, с тия мощности, строени и небутнати 60г., себестойноста е висока. И марици, и вецове са остарели мощности. Ако алтернативата беше Белене, Тошо щеше да я построи за една петилетка. Да, ама...Тъй че си направете извода и гласувайте като умни хора след няколко месеца. Или ще стискате сърпа и чука-буквално.

Трагедията на България е ,че внуците на тази зомбирана бабичка са ... в ЧУЖБИНА , а тук гласуват ...!

мен специално, ще ме хванеш за йуХ-а да гласувам

Ама Асан гласува. И ДПС и БСП ти разгонват фамилията. Грешка - ти сам си разгонваш фамилията.

Стоим ние тук пред компа, пийваме със скромната вечеря по чаша не лошо евтино червено винце и се опитваме да разсъждаваме в/у Белене и имали той въобще смисъл за дискусия! И стигаме до едни такива неокончателни изводи.идеи , като да се демонтират всички вятърни мелници и пр. съоръжение, набедени да произвеждат възобновяеми неща и всякакви цветни енергии, и да седнем и да направим сериозна с/ка преди да започнем изграждането на Белене. В Б-я има много сериозни специалисти по въпроса, но с годините са се самовкарали в разни схеми с/у жълти стотинки, и ся не могат/ не смеят да кажат истината/да дадат компетентно експертно мнение,но ...и затова има лек. Та требе да се види, като как да се отпочне дискусията, без повече да се отлага, щото току-виж извънземните ни дали патента за производство на FREE ENERGY.

Е-е! Верно бе, пич! Ти "шъ" излезеш прав!

Ааааа без тия, вие обещахте преди изборите. Също и заплата 1000 лв.

Преди изборите имаше обещания...сега ще има обяснения...само едно нещо няма да има изпълнение на обещанията. Олигарски вече взе да се обяснява как искал да направи еди кво си ама не ставало, щот еди кво си му пречело......ИЗБОРИ ДО ДУПКА ! ДОКАТО НЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ , КОЙТО ДА КАЖЕ "АЗ МОГА", "АЗ ЗНАЯ КАК" И СЛЕД ТОВА ДА ГО ИЗПЪЛНИ ! НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА НЕЛИГИТИМНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ОЛИГАРСКИ ! ВОТА Е ПОДМЕНЕН !

Нали трябва да покаже че е независима,иначе пак ще ревнете че е управлявана от правителството.

Че к'во й пречи да ни зарадва "независимо" и да обяви, че въпреки партийно-корпоративните интереси, цената на тока ще намалее?

Важното е пушенето да се резреши и правителството ще е върха! А народът тепърва ще страда. Няма излизане от този батак

Няма желание ....!

Др. Станишев , обещахте 250 000 работни места , намаляне цената на тока /ИДВА ЗИМА/, 500лв. пенсии , 1000 лв. заплата !!Е АЗ ЧАКАМ , ЗАЩОТО КАКТО КАЗАХТЕ , ВИЕ СИ ДЪРЖИТЕ НА ОБЕЩАНИЕТО !

Прочети приказката за неволята и спри да чакаш.

Ама защо е тогава партията ?

А защо хрантутим изобщо партиите?

ДОНЧООООО, ЯНКООООО, АНГЕЛЧООО, ЙОАНЧЕЕЕ, де сте бре хора. Цената на тока ще се определя, а вас ви няма никакви. Ама ние само на вас разчитаме, не ни забравяйте.......Сега му е времето, а не после на протестите да се пъчите пред камерите и да го играете достойни граждани!!!!!!!!!!!!!!

мен не ме вълнува ония измислен бизнес който са разплатили, който печелят конкурси с рушвети и картели а какво стана с дебатите който се водиха и експерти, производители на ток и политици изложиха ясни аргументи и факти как може цената на тока да се понижи от раз. какво сана сега? всички партии на изборите казаха може да се намали. кво става бе? герб мулча , тройката мълчи всички на луди ни правят

Само по ГЕРБ недей плю, защото когато ви обещаха цената с 11% надолу, вие ГИ СВАЛИХТЕ! СКАНДИРАХТЕ ОСТАВКА!!! Сега се оправяйте с тия, но да дам една прогноза - бая БОЙ ЩЕ ЯДЕМ, ПОМНЕТЕ ДУМАТА НА БАТКО ВИ с голямото Кю...!

БСП държи монополите в енергетиката и те направиха така,че да се вдигне тока,за да свалят ГЕРБ от власт!!! Сега няма да свалят цените,защото те винаги са гледали собствените си гъзове!

Че то от бита идват чистите печалби на токаджиите! То сега пък една индустрия!! Колко таксички прибират от народеца за включване / спрян ток/ или лихвички за просрочено плащане, ... високата цена на тока за нашия джоб!...

Тройната коалиция служи на енергийните монополи , не го ли разбрахте лумпени ! Нали ги избрахте вие ! Трябва да си пълен идиот ,за да не разбереш ,че БСП и НЕЙНИТЕ ЧЕРВЕНИ СТАРЕЙШИНИ /старите комунистически фамилии/ заедно с руснаците са енергийната мафия в България ! Ще чакат нещастниците да се намали тока ,но ТОВА БЕШЕ ОБЕЩАНИЕ САМО ЗА ГЛУПАЦИ , ХА -ХА !!!

Четворната коалиция!

Каквито и да са очакванията, икономическата логика и действителност показват, че цената на тока няма как да остане на същото равнище. Не цената на тока е проблем, а доходите на хората. Прословутите дългосрочни договори подписани от не знам си кой, могат ли да бъдат ревизирани. Май не. Нали Янко, Дончо и Йоанка ги четоха. Разбраха ли нещо от това. Естествено, че не. Министър Стойнев така и отказа да каже имената на подписалите договорите, а те са ясни - Иван Костов и Румен Овчаров. Сега Лешников и ДКЕВР ще играят цирк, след койт ние ще плачем, ама и те..............

Време е за въоръжена съпротива, тия боклуци нямат наяждане!!!

Така казаха и др. Станишев и др. Сидеров!

аз искам да питам, кой осъществява в момента граждански контрол? каде са ония лидери на протестите който така сладкодумно ни обясниха за мафията в енергетиката и много ясно обясняваха как може тока да се намали поне с 40% ли беше някой и 60% викаха? какво става с исканията ни от протестите който Президента прие и предишното народно събрание? този път май ще почнат бой да ядат организаторите на протестите а после и политиците ми се струва...

Взеха си парите хората и се прибраха по домовете! Ние не сме като герберите да бавим плащания! Още не бяха свалили черните качулки и им платихме!

Ама вие очаквате при комунистите да има граждански контрол?????? Нали прословутите Дончовци, Янковци, Йончета щяха да котролират??????? Само че те си изпълниха политическата поръчка и вече ги няма......Харчат си мръсните парички и не ги е.е за цената на тока.

аз питам едно , баси идиотските отговори получавам...

Кога да очакваме оставката на поредния експерт в областта?

Какъв е смисълът от още оставки?! Всички герберски калинки са разкарани, разчистен е пътят на експертите! Е, токът пак ще скочи, но ще е обосновано по наУчен път!

Алооо, внимавайте с цената на тока, защото ще разпалите гражданска война! Стига сте ни скубали, огледайте се, че доходите на хората /които имат такива естествено/ не им стигат да си платят само тока, камо ли другите разходи! Не се надувайте, защото бързо ще се спукате!

ЗАЩО ОРЕХА не започне с гордиевия възел- ЦЕНАТА НА ТОКА, ПАРНОТО, ВОДАТА и т.н., а се заиграва с "проблеми", които може правителството в движение да си ги решава??? Не разбрахте ли от новото правителство, че като носни кърпи ще ви сменяме докато не се постигне ИСКАНОТО ОТ БЪЛГАРСКИЯ ВЕЧЕ КРАЙНО МИЗЕРСТВАЩ НАРОД!!! Май започва да мирише не на БЪЛГАРСКА ПРОЛЕТ(твърде далеч е) а на БЪЛГАРСКА ЕСЕН, подобна на цунами !!! А тя, българската есен ще е непредсказуема! Бъдете сигурни в това държавни лапачи!!! И нека не се замозапалваме скъпи сънародници! Разбра се, че БГ-политиците ттази саможертва не ги трогва достатъчно !!!??? ПОЗОР БГ властимащи !!!

Не се ли нещо много умълчаха другарите Мая, Корнелия, Курумбашев и особено Съсела. Само Волен ходи като навит на пружинка от студио на студио и ръси глупост след глупост. Нещо обещанията май ги позабравихме...

Гербере...? Не виждам да се радваш подобаващо на безспорните постижения на Партията! Да не ти почукат на вратата от реформираното МВР, че да дадеш повече разяснения по темата, а?

ЗАПОЧНА СЕ С " Нова методика за ценообразуване " В КОЯТО НАЙ ВЕРОЯТНО ЩЕ СЕ ПРИКРИЕ КАКВА ЧАСТ ОТ "СКЪПАТА" И КАКВА ЧАСТ ОТ"ЕВТИНАТА" ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ПЛАЩАМЕ !!!!!!!!! ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, която се крие зад партии като ГЕРБ, БСП, ДПС, НДСВ и АТАКА ОТНОВО Е РЕШИЛА ДА НИ ГРАБИ С НОВИ СЪЗДАДЕНИ ОТ ТЯХ ПРАВИЛА !!! Задължават ме да плащам СКЪПИЯ ТОК на ТЕЦ-1 и 3, на ВЕИ-та на Бориславова, а ЕВТИНИЯ ток на Козлодуй е за износ осъществяван от представители ПАРТИЙНИ фирми !!!!!!!!!!! АЙДЕ СТИГА ГАДОВЕ МРЪСНИ !!!! Изнасяйте СКЪПИЯ ТОК а на нас ще ни оставите ЕВТИНИЯ !!!! защо БОГАТИТЕ европейци ще плащат потребявайки ЕВТИН БЪЛГАРСКИ ТОК, а БЕДНИТЕ българи ще плащат СКЪПИЯ ТОК на ОФШОРНИ КОМПАНИИ подвизаващи се като "инвеститори" на ТЕЦ- 1 и 3 или на т. н. БЪЛГАРОАМЕРИКАНСКА КРЕДИТНА БАНКА !!!!! Изнасяйте тока СКЪПИЯ ТОК произведен от ВАШИТЕ ИНВЕСТИТОРИ а на нас оставете ЕВТИНИЯ БЪЛГАРСКИ ТОК !!!! ОЩЕ МАЛКО ТАКАВА МЕТОДИКА ЩЕ ВИ ЗАФОРМИМ, ЧЕ ЩЕ ВИСИТЕ ПО ДЪРВЕТАТА СМЪРДЯЩИ И ГРОЗНО ИЗПЛЕЗИЛИ ЕЗИЦИ !!!!

ясно е едно станишев и ДПС наИстина са обвързали бъдещите ни сметки за тока с неизгодни договори и ни е направил нас Българските ГРАЖДАНИ гаранти по неизгодни договори. ГАМИЗОВ Е КАЗАЛ ИСТИНАТА ЗА 13 милиарда с който ще ни зароби станишев и ДПС

Май скоро бспдпс ще си ходи! Който не си сдържа предизборните обещания, следва немедленно да го изгоним!!!

И като дойдат други какво ще направят? Ами ще вдигнат цените.

Онегавон

Може, но този, който ни лъже, следва да го изгоним, ако може и да го осъдим, за урок и назидание на всички политици! Ти, ако работиш в частна фирма и шефът ти постави задача, ти обещаеш, но не я свършиш, какви ще са последствията за теб?

Каква стана сега - ДЕКВР не изпълнява "нарежданията" на правителството....орешака какво ще обясни на протестиращите ?