Коментари - Борисов свика спешно заседание на МС заради стабилността | Днес.dir.bg

Борисов свика спешно заседание на МС заради стабилността

Премиерът Бойко Борисов е свикал извънредно оперативно заседание на Министерски съвет за 17:30 часа.

Обратно в новината

Коментари - Борисов свика спешно заседание на МС заради стабилността | Днес.dir.bg

Коментари

..първо да нашамари Кунева..

БОЙКО- ВЛАДЕТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ ДА ДЕЙСТВА КАТО ПРЕДШЕСТВЕНИКА СИ БОРИС И КАЛОЯН- БРАДВАТА И ДРЪВНИКА НАСРЕД БЪРЛОГИТЕ НА ПОЗИТАНО И ДРАГАЛЕВЦИ,А НАЙ ХАМАВИТЕ -АТАКАДЖИЙТЕ- НАБИТИ НА КОЛ ПО ЦАРИГРАДСКО ДО ФИЛИБЕТО!

Подлогите му са му отпуснали няколко часа да си начеше задника с хвалби и недоволство от другите и тоя решил че ''сигурността защитавал'' когато с лупа да търсиш никаква сигурност няма в България..

Не работат ли нещо там, не готват ли, не събират ли лапад и коприва, не копат ли, не варат ли лютеница и камфоти, не пълнат ли туршия, не косат ли, не цепат ли дръва за огреф? Само се дрълят и плямпотят, а ние опъваме каишот и се бъхтяме зорлем, белким искарааме некой леф. Да не са забраиле откъде са се пръкнаале? Айде че ми загоре манджата и чушките се опекоа.

Вторник няма да е вторник,а видовден.Който е с мен,остава с мен.Който е против мен,без мен.КАЗАХ!!!!

др. Путин пропука здравите устой между управляващите от РБ и сателита им ГЕРБ.

.................Да това е партията без НИКАКВИ кадри помните ли Р. Жерева или Р уми"аденския залив" ,помните ли калинката Калина А ПОМНИТЕ ЛИ онзи дисководещ дето като седми от К оневръза трябваше да става депутат от област БУРГАС/накараха го да се откаже за сметка на...../ .........................и видяхте ли ВИ....АЙ ..АЙ ката на Г ерБ.......ЕТО ТАКИВА НИ УПРАВЛЯВАТ ОТ ТАЗИ Партия заедно с някакви КОМПЛЕКСАРИ П,,,ОЖ .РНИ...КАРИ .....И ВСЯКАКВИ други .......АРИ , ....ОРИ И .....ЬОРИ ......И НАКРАЯ ......ЕЦКА ,НЕ БЛАГОДАРЯ НЕ НЕ И НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Няма ли поне един от РБ да му каже на Тиквун че може да си командва само фен-клуба наречен ГЕРБ. Коалиция предполага равнопоставеност ако министрите от РБ имаха малко гръбнак щяха да мъ се опълчат и да се опитат да си отвоюват уважението му. Винету само от бой разбира. Като е толкова голям да върви да управлява с комунистите и атака, и без друго май една червена звезда ги е родила...

Как да кажат такова нещо като трябва да се откажат от авантата.. Та има ли един т,н, министър който да има човешко достойнство там??Боко давал заплати на учителите??на лекарите ??дето се разбра че врякането било неУзаконено....

И Фердинанд и Борис не са имали толкова власт.

Цецка Цачева и другите от ГЕРБ избягват най-важния и най-спешния въпрос за България демографската катастрофа и допринасят много за унищожаването на Българската нация! В тази връзка, от ГЕРБ години наред не взеха никакви мерки за прекратяване на кражбите на златните залежи и другите природни богатства на България, които биха могли да се използват за спирането на демографската катастрофа и за значително подобряване на стандарта и качеството на живот на хората от народа!

Вижда се, че на тях въобще не им пука за демографската криза в тази държава, простете тя вече е територия, разграден двор!

от 1944-1989-2016 българия си е такава и няма да се промени,защото винаги се прави нов бардак със стари курви(бкп=бсп,атака,герб,дпс,сдс,ндсв,и останалите,многоброини за българите партии!

Подай ОСТАВКА и дано се махнат и всички други, които са управлявали през последните 26 години. Видяхме докъде ни докарахте. Явно не ви е писнало да ви псуват и кълнат. Дано има господ!

Много са изморени депутатчетата,че че почиват толкова дълго време,ами да не им се плаща щом няма да работят,вече 26г алчните партии се карат и от това страдаме ние,е не всички са крали държавата но и се чудя на тоя народ защо гласуват по избори за едни и същи .дайте да гласуваме за за атака и нфсб да видим пък тия какво ще направят....

Тук е така. Горе-долу 50/50 са умни с/у несъдържателни коментари, но днес е почти, защото повече са ставащите. Браво! Само да вметна нещо към по-долу пишещи братя. Човекът е по-сложен. Не иска само "власт и пари", не! Тях си ги има от доста време. Иска още слава и "всенародната любов". Моята няма да получи. Власта и парите му ги даваме, защото раздава феоди или просто се прави, че такива няма, но има много. В тази връзка истина е, че и аз бих гласувал за него или неговите "пачи", ако имам личен интерес/Случаят не е такъв/, но любовта ми получават: жената, детето и един селски пуяк, който харесах, заради червената гушка/нищо, че съм леко син/ и крякането му. Днес и Вас харесах. Други няма.

Събудете се !! България е управлявана от истински Бнадити-ГЕРБ яхнали цяла държава ! Управляват ни сякаш България е Престъпна Група ! Докога ще търпим този позор ! БСП..АБВ.. и Десните да загърбят Външнополитическата и антикомунистическа риторика и като най-Смислените пртаии в момента да Изритат ГЕРБ и патериците му от властта ! ДА ! Левите и Десните Заедно !

поне си иди с някакво достойнство!

кво рече ? тази дума липсва в неговото съзнание.

От месец-два, премиерът се държи като че ли предусеща неизбежният си политически край. Хоятични, нервни действия, изневеряваша интуиция. Дори първичните му инсъинкти за оцеляване вече сериозно го подвеждат. най-доброто, което може да на направи за страната суи днес е да оттегли цецка и подкрепи Тр. Трайков. Това би могло да бъде и единствният достоен край на политическата му кариера. Всъщност това е и последният му шанс за това.

Тиквата събира всички тиквеничковчета! Плъховете напускат потъващият кораб! Следват гонения, избиване на останалите живи плъхове,съд на капитана на потъналия кораб, поскрипции и т.н. Tes-ti-cle-e...

Не става. Имаше подкрепата на толкова много хора и не направи нито една реформа. По-добре да си върви

Оня ден и заместника на Юнкер каза, че ЕК няма нищо против Турски Поток ...Меркел се изцепи там също по едно въпросче, дето е напреки на мнението на Бойко. Много почнаха да го недолюбват.

кои ще заеме неговото място? които е безгрешен(кариера от времената на бкп и дс) тои да хвърли какъка срещу борисов,но всички напиращи за власт са минали през бкп!време е от сащ да ни помогнат да се справим от последиците на диктаторите от времената на бкп!

ТУк не става дума дали има други. И другите не стават, но това не прави Борисов по-добър. Просто и той е един вредните политици. Играе по свирката на мафията и срещу народа. ТОва не е мотивация да остане

Обстановката е изключително опасна и напрегната, но изглежда има и още нещо, защото Борисов явно е изплашен. Изглежда ,че господарите и началниците са го поизоставили. Объркването му личи все-повече. Страхувам се, че се крие нещо доста неприятно, което той се чуди как да сервира, без да бъде пометен...

Прав си. Липсват пари, предстои връщане на мигранти от Германия и то много.

Може да искат спешно да продадат 6-те реактора в Козлодуй и вместо да правят 7-ми, да платят двата Беленски? С част от парите да пресушат гьола и като остане само една голяма дупка да я запълнят с мигранти и пари? След това само трябва да зарият, да затревят и почваме отначало,като през.....1914 год. Ще пеем Без Пеевски :Ринги ринги рае, наш петел играе, кокошката го гони за кило бонбони... Разбира се в детската песничка не се визира го-жа Канцлерът Меркел. Няма как. Аз я знам от 50-тина год. :)

Сега е моментът Боки официално да се гушне с ДПС. На пръви тур ше ясне ясно колко гласа му дават ДПС. Те могат доста точно да бъдат преброени на първи тур чрез офертата "Орешарски". На тези избори и за слепите ще стане ясно кой е КОЙ.

Чакай, бе! Тая мутра какво си мисли, че народът ще го трае като неговия гуру-Тошо-правешки?

ОСТАВКА!

Да си ходи комуниста банкенски.

власт и пари!това е наи важното и съществено в краина сметка!

това е най-елементарен НАЦИЗЪМ ,демонстриран от управляващите лицемери, взели властта с измама и фалшификация. на това се наслаждаваме от няколко години и продължават да внушават, че го заслужаваме. КАКЪВ ПОЗОР!

Тиквата изпуши (изтрещя)! - Това е накратко сегашното състояние на ГЕРБ!

А до Халоуийн има още цели две седмици!

ГЕРБ - Бандата на Бойко Борисов!

А-ха.

ЦИРК "Льо КОМЕДИ БАЛКАНЕЗЕ БАНКЯНЕЗЕ" пак дава представление по тез географски ширини.. След успешни гастроли в столицата Русия, държавата Брюксел, виетнамский Пекин...

Знае с кой да се снима на Боровец, ама на рифурматорите не им видяхме оставките. Пусти кокал...

всичко е спокойно. ДОЙЧЕБАНК ЩЕ СЪКРАЩАВА 10 000 СЛУЖИТЕЛИ.. За да си изплаща глобата от 14 МИЛИАРДА ДОЛАРА, дет ХАМЕРИКАНСКИ СЪД МУ ПРИСЪДИ.. Ама то ПУТИН е виновен..

abasador

абе, защо размахването на показалец и поставянето на ултиматуми, ми напомня за някои диктатори от близкото минало или съм се объркал? Лек ден.

Като гледам снимката на Тиквата се сещам, че Тато гледаше също като пребозал, когато му издърпаха килимчето под краката!

Баце е хитър. Много хитър. Хванал ги е на къс пас и си разняся по политическия терен като вятър лайн...ян вестник. Предсрочните избори вече са необходими. На него са необходими. Защото розовите сънища свършиха. Баце може да се репчи, само ако има кинти и бабето Меркел му седи зад задника. Е, видя се, че вече и тя не може да му го опази. Газа ни заобиколи, наш газ йок, бежанците ни ги връщат от всички краища на Европа, големите милиардни заеми с нищо не промениха живота на населението, а те трябва да се връщат. Няма икономика, значи ще се щави Народа. Само за контрабандата говори, ама и там са все негови аверчета. Не може да ги натиска много, щото ако се разпискат, лошо и за него. Ясно е. На Баце му требе ВРАГ. Някой с които да си мие ръцете. С днешна дата, най сгодни са коалиционните партньори. Те завалиите се нахвърлиха на властта, като не виждали, даде им Баце да ядат и да преяждат и сега ще им го изкара през носа. Дааа.

СЕБЕ СИ РАЗНАСЯ по терен, на който НЕ ДАВАТ ДА ПОВТОРВА ДУЗПИТЕ, та белким уцели топката.. Дори БИСТРИШКИТЕ БАБОТИГЪРЧЕТА си го пратиха във ВТОРИО ОТБОР ДУЗПИ ДА ПОВТАРВА..

Ще се опитам да направя една прогноза.ГЕРБ ще спечелят президентските избори и правителството ще изкара мандата си.Тръпки ме побиват като видя Гергов до другарката Нинова.Олигарсите от БСП огладняха и засукват мустаци.Само че,хората помнят.

Го е ритнал кон по челото...

Но вече на ГЕРБ не му е нужно това. Много проекти се провалиха, много кинти има да се връщат.

Май и герберастите като чалгарите не могат или не искат да приемат, че времето им безвъзвратно отмина и всичките тези опити за демонстриране на мускули вече не минават дори пред малките деца. Тази вечер в Плевен отново се хвърлят големи приказки, танци и рокаджийски изпълнения, но само като видят якия фотошоп на г-жа Цачева - избирателите тръпки ги побиват. То бива приклякане и подмладяване чрез възможностите на техниката, но майсторите на фотошопа яко са се издънили - до нея вицеадмирала изглежда като чичо и, въпреки че на години Тетка яко му води...

Червената гняс се активизира. Ех, ако бяхте толкова активни и по избори....))))

РъБъ и НъФъСъБъ са решили, че са големи умници..Хем да са управляващи, хем по избори да плюят здраво, все едно са опозиция...Ама са се объркАли...Като Пената 2 преди кацане са се объркали

Отново имаме принос в световния парламентаризъм. Управляващата партия сама бойкотира законодателнта дейност като отсъства от заседанията на Народното събрание за да няма кворум. Такова нещо не е имало никъде по света освен в случаите, когато управляващите са разпускали парламента и са установявали еднолична диктатура. У нас случая май е точно такъв - ген. инж. Борисов разпусна парламента за да отнеме възможността на опозицията да предотврати опорочаването на изборите и узурпирането на Президентската институция за пореден път. Колкото и да се опъват гербаджийте, един ден справедливостта и морала ще тържествуват.

Така е, като ходи редовно на консултации при "богоизбраните" ... Направиха му 2 бързи пързалки: една със Сталинка и една със "будните и умните". Явно "богоизбраните" са решили да ни поразнообразят - със сороското протеже Йотова например. А обикновения българин има да зяпа с отворена уста и да се надява някой да вземе поне едно решение, съобразено с интереса на народа ... Борисов не научи ли поне един урок от бае му Тодор?!? Не разбра ли, че консултацийките на същите тези "богоизбрани" доведоха до края на бае му Тодор ....

Демократичните агенции цитират Фирташ, шефа на работодателите в Украйна, като Домусчиев, е казал, че след 3 - 5 години най-мразени от украинците ще са хамериканците . . . . . .за България чакам да чуя Домусчиев . . . ама има ли дупе . . . .

Яли, пили и се веселили, крали,срали и краднали, след 20 милиарда заеми и 4 милиарда откраднати от КТБ, време е герберастката шайка да се спасява, как, чрез оставка след като тетка Цочева загуби на изборите, защо, защото нарично е подбрана от сивия кардинал-физкултурника да бъде неизбираема. Сеха разбрахте ли андрешковци каква е играта на пожарникарчето?

Чудя се на акъла на тези, които твърдят, че при балотаж ЦеЦа можело да загуби, защото всички щели да гласуват против герберастите! Всички отпаднали ще подкрепят Мамата, защото иначе трябва да се разтури парламента и предсрочни избори! Ама тогава всички дребосъци ще си ходят на село да пасат овце и садят картофи! Така че, да вървят на цецкасицацина!

Коментари - Борисов свика спешно заседание на МС заради стабилността | Днес.dir.bg

Борисов свика спешно заседание на МС заради стабилността

Премиерът Бойко Борисов е свикал извънредно оперативно заседание на Министерски съвет за 17:30 часа.

Обратно в новината

Коментари - Борисов свика спешно заседание на МС заради стабилността | Днес.dir.bg

Коментари

..първо да нашамари Кунева..

БОЙКО- ВЛАДЕТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ ДА ДЕЙСТВА КАТО ПРЕДШЕСТВЕНИКА СИ БОРИС И КАЛОЯН- БРАДВАТА И ДРЪВНИКА НАСРЕД БЪРЛОГИТЕ НА ПОЗИТАНО И ДРАГАЛЕВЦИ,А НАЙ ХАМАВИТЕ -АТАКАДЖИЙТЕ- НАБИТИ НА КОЛ ПО ЦАРИГРАДСКО ДО ФИЛИБЕТО!

Подлогите му са му отпуснали няколко часа да си начеше задника с хвалби и недоволство от другите и тоя решил че ''сигурността защитавал'' когато с лупа да търсиш никаква сигурност няма в България..

Не работат ли нещо там, не готват ли, не събират ли лапад и коприва, не копат ли, не варат ли лютеница и камфоти, не пълнат ли туршия, не косат ли, не цепат ли дръва за огреф? Само се дрълят и плямпотят, а ние опъваме каишот и се бъхтяме зорлем, белким искарааме некой леф. Да не са забраиле откъде са се пръкнаале? Айде че ми загоре манджата и чушките се опекоа.

Вторник няма да е вторник,а видовден.Който е с мен,остава с мен.Който е против мен,без мен.КАЗАХ!!!!

др. Путин пропука здравите устой между управляващите от РБ и сателита им ГЕРБ.

.................Да това е партията без НИКАКВИ кадри помните ли Р. Жерева или Р уми"аденския залив" ,помните ли калинката Калина А ПОМНИТЕ ЛИ онзи дисководещ дето като седми от К оневръза трябваше да става депутат от област БУРГАС/накараха го да се откаже за сметка на...../ .........................и видяхте ли ВИ....АЙ ..АЙ ката на Г ерБ.......ЕТО ТАКИВА НИ УПРАВЛЯВАТ ОТ ТАЗИ Партия заедно с някакви КОМПЛЕКСАРИ П,,,ОЖ .РНИ...КАРИ .....И ВСЯКАКВИ други .......АРИ , ....ОРИ И .....ЬОРИ ......И НАКРАЯ ......ЕЦКА ,НЕ БЛАГОДАРЯ НЕ НЕ И НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Няма ли поне един от РБ да му каже на Тиквун че може да си командва само фен-клуба наречен ГЕРБ. Коалиция предполага равнопоставеност ако министрите от РБ имаха малко гръбнак щяха да мъ се опълчат и да се опитат да си отвоюват уважението му. Винету само от бой разбира. Като е толкова голям да върви да управлява с комунистите и атака, и без друго май една червена звезда ги е родила...

Как да кажат такова нещо като трябва да се откажат от авантата.. Та има ли един т,н, министър който да има човешко достойнство там??Боко давал заплати на учителите??на лекарите ??дето се разбра че врякането било неУзаконено....

И Фердинанд и Борис не са имали толкова власт.

Цецка Цачева и другите от ГЕРБ избягват най-важния и най-спешния въпрос за България демографската катастрофа и допринасят много за унищожаването на Българската нация! В тази връзка, от ГЕРБ години наред не взеха никакви мерки за прекратяване на кражбите на златните залежи и другите природни богатства на България, които биха могли да се използват за спирането на демографската катастрофа и за значително подобряване на стандарта и качеството на живот на хората от народа!

Вижда се, че на тях въобще не им пука за демографската криза в тази държава, простете тя вече е територия, разграден двор!

от 1944-1989-2016 българия си е такава и няма да се промени,защото винаги се прави нов бардак със стари курви(бкп=бсп,атака,герб,дпс,сдс,ндсв,и останалите,многоброини за българите партии!

Подай ОСТАВКА и дано се махнат и всички други, които са управлявали през последните 26 години. Видяхме докъде ни докарахте. Явно не ви е писнало да ви псуват и кълнат. Дано има господ!

Много са изморени депутатчетата,че че почиват толкова дълго време,ами да не им се плаща щом няма да работят,вече 26г алчните партии се карат и от това страдаме ние,е не всички са крали държавата но и се чудя на тоя народ защо гласуват по избори за едни и същи .дайте да гласуваме за за атака и нфсб да видим пък тия какво ще направят....

Тук е така. Горе-долу 50/50 са умни с/у несъдържателни коментари, но днес е почти, защото повече са ставащите. Браво! Само да вметна нещо към по-долу пишещи братя. Човекът е по-сложен. Не иска само "власт и пари", не! Тях си ги има от доста време. Иска още слава и "всенародната любов". Моята няма да получи. Власта и парите му ги даваме, защото раздава феоди или просто се прави, че такива няма, но има много. В тази връзка истина е, че и аз бих гласувал за него или неговите "пачи", ако имам личен интерес/Случаят не е такъв/, но любовта ми получават: жената, детето и един селски пуяк, който харесах, заради червената гушка/нищо, че съм леко син/ и крякането му. Днес и Вас харесах. Други няма.

Събудете се !! България е управлявана от истински Бнадити-ГЕРБ яхнали цяла държава ! Управляват ни сякаш България е Престъпна Група ! Докога ще търпим този позор ! БСП..АБВ.. и Десните да загърбят Външнополитическата и антикомунистическа риторика и като най-Смислените пртаии в момента да Изритат ГЕРБ и патериците му от властта ! ДА ! Левите и Десните Заедно !

поне си иди с някакво достойнство!

кво рече ? тази дума липсва в неговото съзнание.

От месец-два, премиерът се държи като че ли предусеща неизбежният си политически край. Хоятични, нервни действия, изневеряваша интуиция. Дори първичните му инсъинкти за оцеляване вече сериозно го подвеждат. най-доброто, което може да на направи за страната суи днес е да оттегли цецка и подкрепи Тр. Трайков. Това би могло да бъде и единствният достоен край на политическата му кариера. Всъщност това е и последният му шанс за това.

Тиквата събира всички тиквеничковчета! Плъховете напускат потъващият кораб! Следват гонения, избиване на останалите живи плъхове,съд на капитана на потъналия кораб, поскрипции и т.н. Tes-ti-cle-e...

Не става. Имаше подкрепата на толкова много хора и не направи нито една реформа. По-добре да си върви

Оня ден и заместника на Юнкер каза, че ЕК няма нищо против Турски Поток ...Меркел се изцепи там също по едно въпросче, дето е напреки на мнението на Бойко. Много почнаха да го недолюбват.

кои ще заеме неговото място? които е безгрешен(кариера от времената на бкп и дс) тои да хвърли какъка срещу борисов,но всички напиращи за власт са минали през бкп!време е от сащ да ни помогнат да се справим от последиците на диктаторите от времената на бкп!

ТУк не става дума дали има други. И другите не стават, но това не прави Борисов по-добър. Просто и той е един вредните политици. Играе по свирката на мафията и срещу народа. ТОва не е мотивация да остане

Обстановката е изключително опасна и напрегната, но изглежда има и още нещо, защото Борисов явно е изплашен. Изглежда ,че господарите и началниците са го поизоставили. Объркването му личи все-повече. Страхувам се, че се крие нещо доста неприятно, което той се чуди как да сервира, без да бъде пометен...

Прав си. Липсват пари, предстои връщане на мигранти от Германия и то много.

Може да искат спешно да продадат 6-те реактора в Козлодуй и вместо да правят 7-ми, да платят двата Беленски? С част от парите да пресушат гьола и като остане само една голяма дупка да я запълнят с мигранти и пари? След това само трябва да зарият, да затревят и почваме отначало,като през.....1914 год. Ще пеем Без Пеевски :Ринги ринги рае, наш петел играе, кокошката го гони за кило бонбони... Разбира се в детската песничка не се визира го-жа Канцлерът Меркел. Няма как. Аз я знам от 50-тина год. :)

Сега е моментът Боки официално да се гушне с ДПС. На пръви тур ше ясне ясно колко гласа му дават ДПС. Те могат доста точно да бъдат преброени на първи тур чрез офертата "Орешарски". На тези избори и за слепите ще стане ясно кой е КОЙ.

Чакай, бе! Тая мутра какво си мисли, че народът ще го трае като неговия гуру-Тошо-правешки?

ОСТАВКА!

Да си ходи комуниста банкенски.

власт и пари!това е наи важното и съществено в краина сметка!

това е най-елементарен НАЦИЗЪМ ,демонстриран от управляващите лицемери, взели властта с измама и фалшификация. на това се наслаждаваме от няколко години и продължават да внушават, че го заслужаваме. КАКЪВ ПОЗОР!

Тиквата изпуши (изтрещя)! - Това е накратко сегашното състояние на ГЕРБ!

А до Халоуийн има още цели две седмици!

ГЕРБ - Бандата на Бойко Борисов!

А-ха.

ЦИРК "Льо КОМЕДИ БАЛКАНЕЗЕ БАНКЯНЕЗЕ" пак дава представление по тез географски ширини.. След успешни гастроли в столицата Русия, държавата Брюксел, виетнамский Пекин...

Знае с кой да се снима на Боровец, ама на рифурматорите не им видяхме оставките. Пусти кокал...

всичко е спокойно. ДОЙЧЕБАНК ЩЕ СЪКРАЩАВА 10 000 СЛУЖИТЕЛИ.. За да си изплаща глобата от 14 МИЛИАРДА ДОЛАРА, дет ХАМЕРИКАНСКИ СЪД МУ ПРИСЪДИ.. Ама то ПУТИН е виновен..

abasador

абе, защо размахването на показалец и поставянето на ултиматуми, ми напомня за някои диктатори от близкото минало или съм се объркал? Лек ден.

Като гледам снимката на Тиквата се сещам, че Тато гледаше също като пребозал, когато му издърпаха килимчето под краката!

Баце е хитър. Много хитър. Хванал ги е на къс пас и си разняся по политическия терен като вятър лайн...ян вестник. Предсрочните избори вече са необходими. На него са необходими. Защото розовите сънища свършиха. Баце може да се репчи, само ако има кинти и бабето Меркел му седи зад задника. Е, видя се, че вече и тя не може да му го опази. Газа ни заобиколи, наш газ йок, бежанците ни ги връщат от всички краища на Европа, големите милиардни заеми с нищо не промениха живота на населението, а те трябва да се връщат. Няма икономика, значи ще се щави Народа. Само за контрабандата говори, ама и там са все негови аверчета. Не може да ги натиска много, щото ако се разпискат, лошо и за него. Ясно е. На Баце му требе ВРАГ. Някой с които да си мие ръцете. С днешна дата, най сгодни са коалиционните партньори. Те завалиите се нахвърлиха на властта, като не виждали, даде им Баце да ядат и да преяждат и сега ще им го изкара през носа. Дааа.

СЕБЕ СИ РАЗНАСЯ по терен, на който НЕ ДАВАТ ДА ПОВТОРВА ДУЗПИТЕ, та белким уцели топката.. Дори БИСТРИШКИТЕ БАБОТИГЪРЧЕТА си го пратиха във ВТОРИО ОТБОР ДУЗПИ ДА ПОВТАРВА..

Ще се опитам да направя една прогноза.ГЕРБ ще спечелят президентските избори и правителството ще изкара мандата си.Тръпки ме побиват като видя Гергов до другарката Нинова.Олигарсите от БСП огладняха и засукват мустаци.Само че,хората помнят.

Го е ритнал кон по челото...

Но вече на ГЕРБ не му е нужно това. Много проекти се провалиха, много кинти има да се връщат.

Май и герберастите като чалгарите не могат или не искат да приемат, че времето им безвъзвратно отмина и всичките тези опити за демонстриране на мускули вече не минават дори пред малките деца. Тази вечер в Плевен отново се хвърлят големи приказки, танци и рокаджийски изпълнения, но само като видят якия фотошоп на г-жа Цачева - избирателите тръпки ги побиват. То бива приклякане и подмладяване чрез възможностите на техниката, но майсторите на фотошопа яко са се издънили - до нея вицеадмирала изглежда като чичо и, въпреки че на години Тетка яко му води...

Червената гняс се активизира. Ех, ако бяхте толкова активни и по избори....))))

РъБъ и НъФъСъБъ са решили, че са големи умници..Хем да са управляващи, хем по избори да плюят здраво, все едно са опозиция...Ама са се объркАли...Като Пената 2 преди кацане са се объркали

Отново имаме принос в световния парламентаризъм. Управляващата партия сама бойкотира законодателнта дейност като отсъства от заседанията на Народното събрание за да няма кворум. Такова нещо не е имало никъде по света освен в случаите, когато управляващите са разпускали парламента и са установявали еднолична диктатура. У нас случая май е точно такъв - ген. инж. Борисов разпусна парламента за да отнеме възможността на опозицията да предотврати опорочаването на изборите и узурпирането на Президентската институция за пореден път. Колкото и да се опъват гербаджийте, един ден справедливостта и морала ще тържествуват.

Така е, като ходи редовно на консултации при "богоизбраните" ... Направиха му 2 бързи пързалки: една със Сталинка и една със "будните и умните". Явно "богоизбраните" са решили да ни поразнообразят - със сороското протеже Йотова например. А обикновения българин има да зяпа с отворена уста и да се надява някой да вземе поне едно решение, съобразено с интереса на народа ... Борисов не научи ли поне един урок от бае му Тодор?!? Не разбра ли, че консултацийките на същите тези "богоизбрани" доведоха до края на бае му Тодор ....

Демократичните агенции цитират Фирташ, шефа на работодателите в Украйна, като Домусчиев, е казал, че след 3 - 5 години най-мразени от украинците ще са хамериканците . . . . . .за България чакам да чуя Домусчиев . . . ама има ли дупе . . . .

Яли, пили и се веселили, крали,срали и краднали, след 20 милиарда заеми и 4 милиарда откраднати от КТБ, време е герберастката шайка да се спасява, как, чрез оставка след като тетка Цочева загуби на изборите, защо, защото нарично е подбрана от сивия кардинал-физкултурника да бъде неизбираема. Сеха разбрахте ли андрешковци каква е играта на пожарникарчето?

Чудя се на акъла на тези, които твърдят, че при балотаж ЦеЦа можело да загуби, защото всички щели да гласуват против герберастите! Всички отпаднали ще подкрепят Мамата, защото иначе трябва да се разтури парламента и предсрочни избори! Ама тогава всички дребосъци ще си ходят на село да пасат овце и садят картофи! Така че, да вървят на цецкасицацина!