17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Калпаф гербърч какво били казали?

1. Да България! - 27.8 % 2. ИТН - 17.4 % 3. ДПС - 11.2 % 4. ГЕРБ - 7.6 % 5. БСП + люспи 6.5 % 6. утайки - 4.2 %

И като се събудиш - два пръста в контакта, а чаршафът - мокър...

Ако имахме правосъдие като в Тексас, то Бойко Рашков и Янаки Стоилов трябваше да излежават 90 годишни присъди, заради разграбването на България в периода 1994-1997 година, в което те взеха дейно участие. Вместо това умнокрасивците ги избраха да са ни министри..

кретен, да ни светнеш нещо повече по твърденията ти за Янаки Стоилов! Направи го тук с факти или ти си възможно най-тъпия лъжец на форума. Такова малоумие като твоето е трагедия. Чакам!

да им плаща, но няма да има вече пари, защото ББ вече е аут...

Тази е от платените проституки маскирани като социолози и не трябва нищо да ѝ се вярва.

Нямат край тези шафрантии , и тази е правила свирки на тиквата.

Tazi Dimitrov e edin nerazumen chovek, gerberka ,nikakav sociolog ne è.Mnogo pati ja ja kanjat v golemite tv za da pravi samo propaganda, spori s neini kolegi s mnogo goljam intelekt i stava smeshna s neinata propaganda.Ne si zasluzava da ja kanjat poveche po tv.

''Жътвата'' за такива като тази започна и няма как да не ни ги натрисат ежедневно по медиите макар че на малцина им дреме или могат нещо реално да чуят от техните плямпания.

Dj-1

Много пари са украли гербаджиите. Много трол, много платени продтитутки в дира

Няма по гадно нещо от политическа класа създадена от руските комунисти колонизатори и натрапници на българския народ

Dj-1

И Боко тиквата, чийто баща е бил полковник от НМилиция е в това число нали?

Dj-1 Бащата на Бойко Борисов никога не е бил милиционер,а дядо му е съден от комунистите(боклуците).Лъжец си и си трол на заплата при Божков, боклука ти с боклук!Колко ти плащат, защото такива като теб са на заплата, за да пишат лъжи.Колко ти плащат кимунягите, бе боклук!

Даже си Куко от най-сдуханите. Бегай при Буци за хонорар, щото ще е за последно.

Другари и другарки , да обобщим. Прочутият в цял свят питекантроп Барба Ганьос беше заменен от един световно неизвестен президентски послушник. А ние продължаваме да сме една страхотна нация от овце, търсещи своя овчар. Но, споко! Спасението пак ще дойде от улицата, а не от политиците паразити и техните лизачи. Поздрави!

Внимавайте! Наблюдавам ви с дрона!

Спирам да влизам в Дир ника. Всичко е осрано от тролове.

На тази могат да й пришият спокойно определението Мисирка... Нямам какво повече да кажа.

много добре си действат даже, да оставят оная дрисла от агенцията за прившича8на инвестиции, или ония мишки шефове от ДАНС. Или шефката на НАП, където е проста като овца.

Dj-1 Бащата на Бойко Борисов никога не е бил милиционер,а дядо му е съден от комунистите(боклуците).Лъжец си и си трол на заплата при Божков, боклука ти с боклук!Колко ти плащат, защото такива като теб са на заплата, за да пишат лъжи.Колко ти плащат кимунягите, бе боклук!

Dj-1 Бащата на Бойко Борисов никога не е бил милиционер,а дядо му е съден от комунистите(боклуците).Лъжец си и си трол на заплата при Божков, боклука ти с боклук!Колко ти плащат, защото такива като теб са на заплата, за да пишат лъжи.Колко ти плащат кимунягите, бе боклук!

Очевидно е на старата хранилка и още се надява от там да потекат отново пари. Видяхме, овца такава, колко ги позна изборните резултати - уеко ся разминахти, комай, с резултатО, а??? Да, разбира се, това е от свръх професионализъм и безупречна професионална етика, не може да е от друго, нали? Видно е, че самочувствието, както и акълът, все от едно място ти извират - онова, което слънце не го огрява. Ковида да ви покоси дано всички гербави предатели и евтини самопровъзгласили се пиарки на гербаджилъка а.к.а. бившото правителство на РБ. Надаш се още да пада пара от дебелата ръка на вожда, затова се гъзиш с удобни нему “прогнози”. Споко, и вашият час ще дойде да запеете нова песен. Земай последните стотинки, мърша такава, и бягай. Ветровете май духат от друга посока вече.

Проблема не е в посоката а в това,че са същите ветрове - с нищо по-добри от предишните

Dj-1

Метеоролога, откъде знаеш? Боко ли ти каза?

Бойко е зает да яде хора....

Тъжна картинка са Болшевиките, но ще бъдат смачкани на всяка цена на 11 юли, ако не трябва да бъдат премахнати с протести, това племе вече беше изринато 1989,сега вече трябва да бъде смачкано, та мислете добре, защото освен камъни ще трябват, вили и лопати, копачи

Ти под "болшевики" ,вероятно имаш предвид гербаджиите.Защото БСП са полуумрели,а от 10 години нас ни управлява БСП-2. Та след 1989г сега е ред да изхвърлим от властта пак бивши комунисти.

Dj-1

“Демократа” сигурно има предвид всичко освен герб, но те ще ядатгореща супа. И ще трябва да я охлаждат, с устни

КАто гледам имената в новия кабинет, доста БСП величия има...

ОСТАВКА и на радевата милиционерска хунта!

Dj-1

Боли ви като го поемате. Дано само да е началото

Чудя се Защо не са осъдени комунистите за геноцида който налагат в България вече 100 години?

Социоложката Боряна Димитрова вече не е актуална и сигурна в прогнозите си. На 04.04.2021 г. даде грешни прогнози. Не й вярвам вече.

На въпроса дали би се кандидатирал за президент, Пулев отговори: "Защо не?". По неговите думи президентът Радев би бил силен опонент на едни избори, но не това е най-важното, а какво ще се направи за България. Според него страната има нужда "от силно управление", а в момента "няма държавност и сме като разграден двор, където всеки може да се меси и да прави каквото си иска". Ако влезе в политиката, боксьорът ще разчита на "подкрепата на българския народ". Първото нещо, което би направил като политик е да повиши пенсиите, защото пенсионерите са в окаяно състояние.

Тази социоложка май още е на старата хранилка. Много откраднато има, и за медии и за социолози и политолози и за още два- три избора. Но не винаги всичко става и с много пари, особено ако падне някоя навирена глава. Така са си отивали и царе и фараони и диктатори и големи простаци.

Служебния кабинет стартира с високи очаквания но се получи разочарование защото неуспяха да свалят от поста закрилник номер едно на Корумпираната-крадлива политическа Мафия - каскета Иван Гешев, Който продължава да държи разперен Закрилящ чадър над своя най важен клиент - Пеевски,пазейки го от всякакви разследвания.

Бедните клоуни Стъки и Пулев банкянският тарикат ги използва, за да насочва общественото внимание към тях, а не към себе си. Не е трудно да го разберете, нали, не се заблуждавайте.

Бойко и личната му партия ГЕРБ са новото проклятие на България. Не само трябва да бъдат изчегъртани, но и никога неспоменавани.

всички гербави към затвора

Бойко Рашков няма да го изберат и за домоуправител на входа, в който живее. Обаче Радев га монтира за министър защитаващ руските шпиони

тая май е любовница на Боеко

"защото доказателства нямаме" И тая някоя си ни говори, че дъртия юрист Рашков по Наказателно право приказва празни приказки !? Алоооооо, това не ти е Борисов!

Кубрат Пулев ще е новият Президент на България с подкрепата на КОД, ДСБ, СДС, БЗНС, Патриотичен фронт и ГЕРБ на втори тур!

Факт неуспорим е че Дубайския кабинет се усра и Радев загуби позициите си като независим Президент!

Независм президент? Оценявам чувството ти за хумор. Точно тоя каунь винаги е бил зависим.

Dj-1

Борбата е безмилостно жестока. Нали тролче. Голяма съпротива. Много аванта има за да се изпуска

Тенеке тъп трол. Като споменах тъп, не знам защо се сетих за ГЕРБ. И за ДПС, надничащо зад ника....

Дрън дрън. Стартира с ниски очаквания, но дори и тях не покри. А в момента тече класация кой пот министрите е по-некадърен и нефелен. Рашков надмина себе си като ДС ченге, а министъра на здравеопазването по тъпота.

Dj-1

И магаре да туриш ще са по-добри от мутренските министри

Президентът Радев си вдигна юмрука и вдигна държавата, а комуниста Бойко си вдигна шкембето за да си види умрялата работа.

Би ли пояснил как е вдигнал държавата? За един приятел питам.

Dj-1

Той ще ти обясни, ама ти трудно ще разбереш. Защото да си гербер значи да си тъп. По рождение

Софянецо не гледай червените минуси тук има много платени тъпанари аз те подкрепям.

Ми ще подкрепяш. Нали Кутев за това ти плаща.

Тъпите кауни не разбраха ли че новият Президент на България ще е Кубрат Пулев!

а кандидата на ГЕРБ - Стъки йхахахахахах

:))) Алфа рисърч... На база развитие, не на окончателни данни... По Кошлук Тв Преписано в ДИР Ми, доообре! Напълно ви вЕрваме! Това ама Фъобще не е пропаганда.

Факт е, че в момента ни управляват от Масква и Дубай. Навсякъде цари червен екстаз и вой за кръв и затвор. Комунистите освен да крадат, бият и убиват, друго не могат. И да продават България. Забелязахте ли Мунчо колко пъти от Скопие и Рим каза "евроПСКОТО(не европейското) развитие на Македония(не СРМ). Едно кафе изпи смак. лайно и запелтечи на" македонски". Срам!!!!!!!!!!

Dj-1

Трол

стартира с бухалката, хем прецидент хем премиер.., но какво друго да очаква човек от фатмак :)

Dj-1

Малко е. За тъпите прости мутри.

Направо ОФ в чист вид...

Dj-1

Е ти разбираш от ОФ. Нали събираше членския внос, комунде

Колко ви платиха ГЕРБ за тези тъпотии ?!

Когато мнението на един човек не ви харесва веднага го обявявате за платен,трол или двете заедно.Ей това е жалкото,но каквото си надробите,това ще сърбате.

Противоречия в назначения вижда само Боко ! Въобще министрите на Боко нямат нищо общо с това правителство ! Боковите калинки никога не градили кариера единствено и само в ГЕРБ ! Да не говорим , че повече от тях които преди да станат част от политическите назначения ако си имали работа са си я запазили като излезе в неплатен отпуск и сега се връщат там !

Когато едни хора действат под въздействието на емоции,водени от желанието си за мъст и власт,трябва всеки един да се замисли докъде ще доведе това.Хубаво е,че по младите не знаят какво е репресивен апарат,но останалите би трябвало да помнят времената,когато не можеш да имаш мнение различно от това на властимащите.За една изречена дума се е влизало в затвора.Ето това виждам аз сега.Готови ли сте да се разделите със свободата си,защото след това и да съжалявате ще е късно.Ще сме още повече изостанали безвъзвратно.Няма да ви казвам за кой да гласувате,но внимавайте и помнете,че БКП/БСП/ никога няма да ни изведе на правилния път.Това са хора,живеещи в едно друго време и с носталгия към миналото ни водят към гибел.Мислете българи,после ще е късно.

Хора да знаят,че Борисов е най-големият комунист,а ГЕРБ има най-много бивши комунисти.

знаят, че си долен манипулатор, вероятно платен.

Dj-1

Защо не кажеш нещо за кюлчетата и пачките, за платените курви в държавната резиденция? Или такова нещо няма

Служебния кабинет вдигна цената на тока, това направи.

Ами да . Радев се пуули пред машината 5 мм

Я! Придворната дама на Борисов, пак са я призовали на амбразурата!

Тъй като е ясно ,че изборите на 11 ще повтоорят резултата ог 4-ти и ще продължи властта на Резидента аз за себе си ще бойкотирам изборите с цел да ги проваля като се пуля пред машината поне 10 мин. Никой не мже даа ми направи въпрос за това .И ако много хора го направят избоп.рите и настоящта власт е провалена.

Няма да има никаква нужда това да се прави нарочно, хората съвсем искрено ще се пулят пред машините точно както Румбата поне 4-5 мин.

Медийната акция на служебния кабинет и абсолютен провал за Радев.

Не може да искаш късоглед човек, да прогледне надалеч, няма как!

Как хубаво звучи шамара , които протестиращите звучно лепнаха на всички комунисти ( герб бсп дпс ) . Колкото и платени социолози да изкарат на манежа няма връщане назад .

И веднага след това започнаха да си бият звучни шамари един на друг тишично по нашенски.

Стъпки да си бара чурката и да държи Юлка за това! А, Бозко да стега куфара за бай Ставри!

На 11 юли 80те% ще са малцинство.

Това служебно правителство постави края на Радев и всички комунистически формации в България

Кои не са?