Коментари - Джеймс Матис: САЩ не печелят в Афганистан | Днес.dir.bg

Джеймс Матис: САЩ не печелят в Афганистан

Министърът на отбраната на САЩ Джеймс Матис заяви, че страната не побеждава в Афганистан и определи боеготовността на армията като "шокиращо ниска".

Обратно в новината

Коментари - Джеймс Матис: САЩ не печелят в Афганистан | Днес.dir.bg

Коментари

е пропаднала държава, сбирщина от дебелогъзи тъпаци, които не познават майките си и често по случайност ги онождат

Талибаните са корави мъже и това си е!

Мурзилките лъскат под статията, неразбирайки, че генералите просто използват глупвият тръмп да сипе милиарди в армията и дрънкат гръмки слова, които утре тръм да използва. А производителите на оръжие потриват ръце. Но как една мурзилка да разбира от политика....

Спомням си, още преди години когато навлязоха в Афганистан един руски генерал се изказа, че САЩ само ще заглъзнат в Афганистан. А знаете, че и руснаците не победиха там.

Пущуните трепят чуждестранни дяволи още от времето на Александър Македонски. За тях, който държи столицата все е враг. Един вид война без край. НАТО може да си направи един постоянен тренировъчен център там.

Важното е, че евроантлантическите ценности побеждават. У нас в събота се проведе гей-парад. На него бяха довели и възпитаниците на Американския колеж в София. На 24 май не ги бяха водили на шествие, но на гей-парада ги доведоха. Това е ново тържество на евроантлантическите ценности.

където България помага все отиват на зле .

Този изглежда също е агент на путин и само всява паника. Такова нещо , световната опората на демокрация да търпи загуби е невъзможно защото демокрацията е непобедима по определение. Силите на мрака нямат ни най малък шанс срещу демокрацията и евроатлантическите ценности.

проблемът им е ,че не могат да си стоят мирно в хубавата им държава ,скучаят ,умират от скука ,което е отличително за всички разбойници .

Как не печелят,реколтата от мак е два пъти по голяма,от както сащ и нато са там ....

viper

Руснаците се усетиха далеч по-рано и си биха шута , ма демократите са упорити...или пък не....може би кинтите играят

Всичкото русофил съвсем се е разпасало под новината и екзалтира колко са зле Щатите. Има обаче и нещо друго. Тоя Афганистан се оказа гробница на три империи - Британската, СССР и сега нато. Казвам ви го защото най-голямата грешка е да подценяваш врага си. А те са ни враг. Точно така, какво и да плямпа либерастията, за народа на Афганистан ние сме врагове които са ги окупирали. За подобни престъпления няма давност и рано или късно България ще бъде изправена пред трибунал, ако не и по-лошо.

Уинстън Чърчил открито казва през 1944 година: ВИНАГИ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЕ НАМЕРЯТ НАЙ-ПРАВИЛНИЯ ПЪТ ЗА РЕШАВАНЕТО НА ЕДИН ПРОБЛЕМ, НОООО СЛЕД КАТО ОПИТАТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НЕПРАВИЛНИ!!! Това са точните му думи извадени от биографията му! Разчитането само на високотехнологичните оръжия и треперенето да не загубят жива сила /след Виетнам!!!/ рано или късно ще им изиграят фатално лош номер.

знаех си аз ,че краварите са с български жилки .нека сравнят генет.код на българин и амер.с ирландски произход !

Само накотърговците печелят там. Явно и това е целта на занятието. Подобно на Виетнам.

Шило

Е, опитаха. Резултат- няма. Жалко за жертвите. Че и наши загубиха живота си там. И защо?

За няколко долара повече.

Що бе не върви ли нарко-търговията?

""Четири години след моето напускане, отново се върнах в Пентагона и бях шокиран от това, което видях по отношение на нашата боеготовност, резултат от дългогодишни бюджетни ограничения", заяви още Матис, цитиран от Франс прес. " С 50 милярда годишен бюджет - официален, оти има и неофициален дето е по голем - Матис е шокиран от лошата подготовка на армията! С бюджет 2 пъти повече от следващите 5 най големи харчли за армия, взети заедно!!! А кво да кажем ние примерно с нашите кирливи 100 милиона?

Преди година, може и повече изтече информация, ей така мимоходом, че САЩ са изразходвали доста от въоръжението си и промишленста им не може да попълни разхода веднага, нещо като закъсване. Човека просто казва една стара истина.

САЩ могат да спечелят само в разградена и надупена държава като нашата.

Какво и защо трябва да спечелят САЩ в Афганистан? Кого и защо трябва да победят? След като преди много години победиха и изтребиха коренното население на част от Северна Америка - индианците, сега воюват с "индианците" по целия свят по своя собствена логика, наследена от нацизма, подобрена, доразвита и технологично обезпечена. Хитлер ряпа да яде ...

Сега е моментът Червената армия да ги опраска ! Вперед !!!!!!

Голям ще го ядат говедата, ама още се пече. 15% от флота им е на котва - няма пари. От гробищата за самолети вадят ф16, щото нови - няма. Правят ф35, ама в единични бройки. Заради свалянето на Ф117 говедата загубиха милиарди - никой не ще да купува боклуци. От 28 години един свестен самолет не могат да направят. Даже Китай ги изпревари. Карат по инерция точно като Титаник - с балове и оркестър на борда и без да виждат приближаващия лед!

231 броя до момента са - единични бройки за тебе?

Едни посредствени сърби свалиха невидим говедарски самолет - ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - с лампов чешки радар от 68-ма! нортроп груман и локхийд се изпонасраха!!! Хахаха!!!!

УНГАРЕЦ беше командирът, който го беше свалил! Не сърбин - УНГАРЕЦ! От 15 000 бойни полета над Сърбия. Един унгарец случайно улучил един трудноподвижен самолет. Леле колко сте прости!

Золтан се казва сърбинът, ще имаш да вземаш. За този става въпрос. Думнаха си го като на майтап без никакъв зор. Да им бяха казали на хората,че е невидим, щяха да го оставят... Стелтът е свален със С-125 Нева, технология от 61ва ... Историята я има навред, сърбинът и американецът даже стават приятели...

Едни прости иранци си прибраха невидим говедарски самолет, Хилавми им се моли да й го върнат!!! Хахаха!!!! Ма тва я амбицира да става президент пък. Видя се, че за съпруга не става - Моника Люински я измести без усилие!

Десетина брадати идиота сринаха под носа на говедарската армия най- високите им палатки, та и в "пунтагона" напраиха дупка!!!!! Иначе пък железарията се разкарва по цела Европа, да плаши децата по улиците.

А бе идиот, нали Пентагона уж САЩ сами си го взривиха, пък сега казваш били терористите. Кое е вярно или обърка жалкия ти ганглий руските опорни точки от Масква и Путкинландия.

Не са го взривили сами, взривиха го ФИНАНСИРАНИТЕ от тях брадати копелета, които имаха общ бизнес с Буш даже!!

този не е "горд европеец", въпреки че ми е все тая

А какво трябва да спечелят ? Маковите полета ?

Марица 2 и 3 . изплатят се еднократно и край . както в Белене .

правителство, което да контролира стабилно територията, но и в съседен Таджикистан не стоят добре нещата ???

идеално е! ще мрат младите конегледачи, за единият униоверситет? щото това им е далаверата след армията... друго нема. който остане жив - учи в университета с парите от службата. който не остане жив - дава фира и отива направо при меката светлина...

последният нул-номер бил тоз с ядките си , какъв беше му име ? ах , да , Джими Квартър от Вирджиния ли , май ? А сега имаме работа със един управител на Голф Игрищата . Нищо против да си човека от 6-ия етаж, щом става въпрос за парите относно чистачка , асансьор, други неща . Но , айде , погледни си ти своя работа , а не ли се меси в моята . Нали ?

Цялата говежда армия е ПАПЛАЧ. Разчитат на "умни" оръжия, а гащите си не могат да дигнат. Затова загубиха и в Афганистан, затова не посмяха да влязат и в Сърбия, затова бяха УБИТИ ОТ БОЙ във Виетнам, че и в Корея. "Армия" от мазни негри, палави гейове и сириконови плеймейтки. Смях! Апропо, случаите на смяна на пола в говеждата "армия" вече са над 16 000, та преди три години стана проблем - много пари отивали за платен отпуск за промяната на пола - от военния федерален бюджет!

тоя ми напомня че от сееш тиква се жени тиква а не домат . още не разбрал ,че не е печелила нито една война (освне със лъжлив метот - един пример ПАНАМА)През ВСВ само разваляхте тези градове които така или иначе бяха вече руски

извенявам се - тоя ми напомня , че като сееш тиква реколтата е тиква а не домат !!! а че не е разбрал става дума са САЩ

Тръмп си пожелава назад в временният план преди Кенеди . Майка Тереза , Даунинстрйит10, Лондон, си поиска назад в временният план преди Маргарет Дедшър . При цялата тази обстановка , че нашите политици се качват в Time Machine , следващият въпрос : кога Меркел да се изживява като австрйика ? и , кога Маркон да почне да играе като Наполеон ? както , да не забравим Кремъл : Путин има ли адмирации година 1756 ли ?

viper

Да не са намалели маковите полета генерале ? Щото талибаните ги бяха изкоренили , а откак се върнахте площите се увеличиха десетки пъти Да не би ЦРУ да е останало без пари ? 25 млрд на година не им ли стигат?

нека да си спокоен : маковата продукция на афганистан е гарантирана чрез международна опиева конвенция от далечните години на Кенеди управление . така че , въпрос по-скоро от нашият спектър ще е , щом пада хашиш от списък , ще имаме ли тук в България политици , които купуват от Джонсон&Джонсон проидведено в Калифорния , или самите нашите тютюнджия ще продадат ексклусивно на Джонсон&Джонсон ли ?

Ако правителството на САЩ заявява, че не печели то интересно ми е кой му плаща сметката :) Това ще да е най-голямата пералня на пари на планетата.

Джонсон , така и Кенеди , искаха да играят номер на Айзенхауър . Но , както се знае , провалиха се . Единият някъде, другият го свалиха . Никсон , курвенкарият , своднику , пияница , той беше смел : отишъл да пуши опиумзаедно инигъде другаде , освен при Мао , и това в Пекин , Китай. Хитро улично-превъзходно куче , Никсон. а сега , след Черния , какъв вакуум в Белият Дом ? един Легастенит .

и пак Виетнам ! Браво . Тогава можахме и да си спечелиме пожъртвуваните войска , както и жертивите в цивилното население . общо взето : тоз в Белият Дом е ГРАНДИОЗЕН . Да плетим сега кърпички с надпис AMI - GO HOME и целивката ли ?

ще ти целуним даже прошката ти ! ах , най после .

А след коя своя намеса по света досега са спечелили??

Спечелиха най-важната война: Студената !

И нея не можаха да спечелят, ами добре, че намериха един белязан предател, който им даде всичко без никаква съпротива и срам.

А добро утро, че коя война от ВСВ сте спечелили.

Всички с изключение на Виетнамската, глупако. Има инфо за войните, които са водили САЩ през историята си като са загубили само 4, ама трябва да се чете, не да сънуваш мокри руски сънища, придружени с полюции.

Я ги изброй, да видич първо - КОЛКО войни са водили и колко са спечелили? :))))

viper

Кажи коя война спечелихте генерале И не казвай ВСВ , защото се биехте срещу децата на Германия - само те бяха останали , всичко останало беше на източния фронт Корейската война ? Виетнамската ? Иракската не я броя , щото там изсипахте войска , като за трета световна , пък още не можете да излезете от Ирак Афганистан пък е такъв грандиозен провал , че няма нужда да се говори Виж търговията с краден петрол и наркотици процъфтява нали

И Ирак е същия американски провал като Афганистан.

Както и грандиозното насир.не на русия в Афганистан и Сирия

децата на Германия ли стреляха по Лондон с Фау 1 и Фау 2? Корейската определено я спечелиха. Северна Корея първа атакува и накрая на войната севернокорейците са върнати в изходна позиция Виетнамската я брой спечелена, щото самите виетнамци в момента са съюзници на САЩ. Просто я спечелиха не за 4 а за 30 години. Брой и иранската, Садам го обесиха Целта в Афганистан бе да ограничат вековния напън на Русия към Индииския океан. Брой и това че са постигнали Всичко което са поставили като цел е постигнато

Страшен анаЛизатор си бе пич.

Викаш, Виетнам е съюзник на говедата, а? :))

viper

Война не се печели с ракети , а с пехота на терен - многократно доказано през годините.Та колкото и ракети да са изстреляли , няма как да спечелят Във Виетнам - 58000 убити - позорно изтегляне В Корея - също Колко са убитите в Ирак от 2003 ? А в Афганистан > И при двете държави няма официално обявена война , ама се воюва , нали ?

Проф. Димитров: Името на Македония да е Югозападна EXXON

след като умнице в Вашингтон решил да се оттегли от Афганистан (Виетнам2 , версия лайт) , сега да се занимаем след успешното Парижкото Споразумение , с въпрос , кога шефа на EXXON , освен Саутх-Дакота-Пайплайн , да построй и свой собствен гарантиран от Американски Щатти Пайплайн чрез и през Гренландия , за да се увеселяват местните Инууци , подобно както тез Инууци в Саут-Дакотта .

Ма.миц.ата ви краварска !

и в Каварна американеца ли ще копяе ? аз купувам EXXON !

19.50ч е! Гледай Маша и мечока и лягай..ха.ха стига си се излагал..ха.ха.ха

Я по- добре тоя "сладур" на снимката да каже - колко болници, останаха ли живи от "лекари без граници" и колко сватби и погребения удари?

А защо са най-строго и секретно охранявани САМО МАКОВИТЕ плантации

най строго и най секретно се охранява от амелика и бато доналд тромпа бакинхъм палацт и даунинстрйит10 , и двете местности в Ондон , столица на Велико Данглия. в едното се намира квартира на познатият на всички Девид Бауй (Ziggy Stardust) , а в другото царува не по-малко познато дуо "Лох Нес" и "Хаунд оф Баскървил" .

този генерал е като смешник от клоунада генерал е жуков маршал а този е мравка сравнение с него!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! даже нищо въздух под налягане без боеве а се перчи като че светът е негов!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

ама ние си избрахме за президент Генерал кален в боя!

Cezarbg, А бе що говориш наизуст каквото ти се иска, без да проверяваш фактите. ген Матис е в армията от 69 та година, бил се е в Ирак и Афганистан, командвал е морски пехотинци, участвал е в атаката на Фалуджа. Тръгнал да го сравнява с Жуков... Ми вземи да го сравняваш със Сталин тогава!Всеки генерал си е за себе си. Жуков е израстнал в годините на Втората световна война. Условията са съвсем различни. Баси промитите русофилски мозъци!!!

Това, че се е бил в Афганистан и Ирак е много лошо за биографията му, американците загубиха и двете войни.

Близо 700 милиарда за отбрана /повече от всички останали страни взети заедно / и говори за "недофинансиране" !? Няма в света по-голяма корупция от тази в САЩ ...исобено в отбраната и НАСА ,които имат 8 пъти по-висок бюджет от Роскосмос ,но американците летят с руски ракети ,купуват руски двигатели и имат по-малко изстрелвания !??

А не е така! Мафията си има държава РаССия. Факт е че не се харесва на държавата РоССия протестите с Навални. ГУЗНИ СА..ХА.ХА.ХА

Ъ, изилиза че дори руската мафия е по-ефективна от американската;)

но въпреки това александър македот няма да се нарича александър юг-западно бългаерия . тка че , лозунга Проф. Димитров: Името на Македония да е Югозападна България ми се струва въпреки всичко завоевателен , а не като самоопределението на народи (конвенция-харта на обедините нации). по принцип , какво прече ? нали , Доналд Тръмп, самият той, е на мнение, че НАТО е вече неадекватен . Така че , довиждане и A Dieu Афганистан . А сега : Гренландия и морски пътеки .

за едно нещо, много им се чудя на американосите, като цяло. трябва ли да изгубят задължително навсякъде за да проумеят, че не печелят най-вече в америка !?

След 30 години война, говедата пак се насрааа. Великите, свръхтехнологичните, уникалните, богатите, демократичните, всестранно развитите, ама - говеда.

Мъльчи,мъльчи! Че резила на РоССия в Афганистан никой не може да постигне..ха.ха.ха

Къде са 30 години резил, къде са 2???

Резил на Русия в Афганистан, ти гледаш ли изобщо какви глупости пишеш.

Но този генерал прякора му е Бясното куче.Това което той казва напълно кореспондира със прякора му.Само че каквато армия да имат избухне ли война не дай боже тя няма да пожали никого.

Коментари - Джеймс Матис: САЩ не печелят в Афганистан | Днес.dir.bg

Джеймс Матис: САЩ не печелят в Афганистан

Министърът на отбраната на САЩ Джеймс Матис заяви, че страната не побеждава в Афганистан и определи боеготовността на армията като "шокиращо ниска".

Обратно в новината

Коментари - Джеймс Матис: САЩ не печелят в Афганистан | Днес.dir.bg

Коментари

е пропаднала държава, сбирщина от дебелогъзи тъпаци, които не познават майките си и често по случайност ги онождат

Талибаните са корави мъже и това си е!

Мурзилките лъскат под статията, неразбирайки, че генералите просто използват глупвият тръмп да сипе милиарди в армията и дрънкат гръмки слова, които утре тръм да използва. А производителите на оръжие потриват ръце. Но как една мурзилка да разбира от политика....

Спомням си, още преди години когато навлязоха в Афганистан един руски генерал се изказа, че САЩ само ще заглъзнат в Афганистан. А знаете, че и руснаците не победиха там.

Пущуните трепят чуждестранни дяволи още от времето на Александър Македонски. За тях, който държи столицата все е враг. Един вид война без край. НАТО може да си направи един постоянен тренировъчен център там.

Важното е, че евроантлантическите ценности побеждават. У нас в събота се проведе гей-парад. На него бяха довели и възпитаниците на Американския колеж в София. На 24 май не ги бяха водили на шествие, но на гей-парада ги доведоха. Това е ново тържество на евроантлантическите ценности.

където България помага все отиват на зле .

Този изглежда също е агент на путин и само всява паника. Такова нещо , световната опората на демокрация да търпи загуби е невъзможно защото демокрацията е непобедима по определение. Силите на мрака нямат ни най малък шанс срещу демокрацията и евроатлантическите ценности.

проблемът им е ,че не могат да си стоят мирно в хубавата им държава ,скучаят ,умират от скука ,което е отличително за всички разбойници .

Как не печелят,реколтата от мак е два пъти по голяма,от както сащ и нато са там ....

viper

Руснаците се усетиха далеч по-рано и си биха шута , ма демократите са упорити...или пък не....може би кинтите играят

Всичкото русофил съвсем се е разпасало под новината и екзалтира колко са зле Щатите. Има обаче и нещо друго. Тоя Афганистан се оказа гробница на три империи - Британската, СССР и сега нато. Казвам ви го защото най-голямата грешка е да подценяваш врага си. А те са ни враг. Точно така, какво и да плямпа либерастията, за народа на Афганистан ние сме врагове които са ги окупирали. За подобни престъпления няма давност и рано или късно България ще бъде изправена пред трибунал, ако не и по-лошо.

Уинстън Чърчил открито казва през 1944 година: ВИНАГИ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЕ НАМЕРЯТ НАЙ-ПРАВИЛНИЯ ПЪТ ЗА РЕШАВАНЕТО НА ЕДИН ПРОБЛЕМ, НОООО СЛЕД КАТО ОПИТАТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НЕПРАВИЛНИ!!! Това са точните му думи извадени от биографията му! Разчитането само на високотехнологичните оръжия и треперенето да не загубят жива сила /след Виетнам!!!/ рано или късно ще им изиграят фатално лош номер.

знаех си аз ,че краварите са с български жилки .нека сравнят генет.код на българин и амер.с ирландски произход !

Само накотърговците печелят там. Явно и това е целта на занятието. Подобно на Виетнам.

Шило

Е, опитаха. Резултат- няма. Жалко за жертвите. Че и наши загубиха живота си там. И защо?

За няколко долара повече.

Що бе не върви ли нарко-търговията?

""Четири години след моето напускане, отново се върнах в Пентагона и бях шокиран от това, което видях по отношение на нашата боеготовност, резултат от дългогодишни бюджетни ограничения", заяви още Матис, цитиран от Франс прес. " С 50 милярда годишен бюджет - официален, оти има и неофициален дето е по голем - Матис е шокиран от лошата подготовка на армията! С бюджет 2 пъти повече от следващите 5 най големи харчли за армия, взети заедно!!! А кво да кажем ние примерно с нашите кирливи 100 милиона?

Преди година, може и повече изтече информация, ей така мимоходом, че САЩ са изразходвали доста от въоръжението си и промишленста им не може да попълни разхода веднага, нещо като закъсване. Човека просто казва една стара истина.

САЩ могат да спечелят само в разградена и надупена държава като нашата.

Какво и защо трябва да спечелят САЩ в Афганистан? Кого и защо трябва да победят? След като преди много години победиха и изтребиха коренното население на част от Северна Америка - индианците, сега воюват с "индианците" по целия свят по своя собствена логика, наследена от нацизма, подобрена, доразвита и технологично обезпечена. Хитлер ряпа да яде ...

Сега е моментът Червената армия да ги опраска ! Вперед !!!!!!

Голям ще го ядат говедата, ама още се пече. 15% от флота им е на котва - няма пари. От гробищата за самолети вадят ф16, щото нови - няма. Правят ф35, ама в единични бройки. Заради свалянето на Ф117 говедата загубиха милиарди - никой не ще да купува боклуци. От 28 години един свестен самолет не могат да направят. Даже Китай ги изпревари. Карат по инерция точно като Титаник - с балове и оркестър на борда и без да виждат приближаващия лед!

231 броя до момента са - единични бройки за тебе?

Едни посредствени сърби свалиха невидим говедарски самолет - ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - с лампов чешки радар от 68-ма! нортроп груман и локхийд се изпонасраха!!! Хахаха!!!!

УНГАРЕЦ беше командирът, който го беше свалил! Не сърбин - УНГАРЕЦ! От 15 000 бойни полета над Сърбия. Един унгарец случайно улучил един трудноподвижен самолет. Леле колко сте прости!

Золтан се казва сърбинът, ще имаш да вземаш. За този става въпрос. Думнаха си го като на майтап без никакъв зор. Да им бяха казали на хората,че е невидим, щяха да го оставят... Стелтът е свален със С-125 Нева, технология от 61ва ... Историята я има навред, сърбинът и американецът даже стават приятели...

Едни прости иранци си прибраха невидим говедарски самолет, Хилавми им се моли да й го върнат!!! Хахаха!!!! Ма тва я амбицира да става президент пък. Видя се, че за съпруга не става - Моника Люински я измести без усилие!

Десетина брадати идиота сринаха под носа на говедарската армия най- високите им палатки, та и в "пунтагона" напраиха дупка!!!!! Иначе пък железарията се разкарва по цела Европа, да плаши децата по улиците.

А бе идиот, нали Пентагона уж САЩ сами си го взривиха, пък сега казваш били терористите. Кое е вярно или обърка жалкия ти ганглий руските опорни точки от Масква и Путкинландия.

Не са го взривили сами, взривиха го ФИНАНСИРАНИТЕ от тях брадати копелета, които имаха общ бизнес с Буш даже!!

този не е "горд европеец", въпреки че ми е все тая

А какво трябва да спечелят ? Маковите полета ?

Марица 2 и 3 . изплатят се еднократно и край . както в Белене .

правителство, което да контролира стабилно територията, но и в съседен Таджикистан не стоят добре нещата ???

идеално е! ще мрат младите конегледачи, за единият униоверситет? щото това им е далаверата след армията... друго нема. който остане жив - учи в университета с парите от службата. който не остане жив - дава фира и отива направо при меката светлина...

последният нул-номер бил тоз с ядките си , какъв беше му име ? ах , да , Джими Квартър от Вирджиния ли , май ? А сега имаме работа със един управител на Голф Игрищата . Нищо против да си човека от 6-ия етаж, щом става въпрос за парите относно чистачка , асансьор, други неща . Но , айде , погледни си ти своя работа , а не ли се меси в моята . Нали ?

Цялата говежда армия е ПАПЛАЧ. Разчитат на "умни" оръжия, а гащите си не могат да дигнат. Затова загубиха и в Афганистан, затова не посмяха да влязат и в Сърбия, затова бяха УБИТИ ОТ БОЙ във Виетнам, че и в Корея. "Армия" от мазни негри, палави гейове и сириконови плеймейтки. Смях! Апропо, случаите на смяна на пола в говеждата "армия" вече са над 16 000, та преди три години стана проблем - много пари отивали за платен отпуск за промяната на пола - от военния федерален бюджет!

тоя ми напомня че от сееш тиква се жени тиква а не домат . още не разбрал ,че не е печелила нито една война (освне със лъжлив метот - един пример ПАНАМА)През ВСВ само разваляхте тези градове които така или иначе бяха вече руски

извенявам се - тоя ми напомня , че като сееш тиква реколтата е тиква а не домат !!! а че не е разбрал става дума са САЩ

Тръмп си пожелава назад в временният план преди Кенеди . Майка Тереза , Даунинстрйит10, Лондон, си поиска назад в временният план преди Маргарет Дедшър . При цялата тази обстановка , че нашите политици се качват в Time Machine , следващият въпрос : кога Меркел да се изживява като австрйика ? и , кога Маркон да почне да играе като Наполеон ? както , да не забравим Кремъл : Путин има ли адмирации година 1756 ли ?

viper

Да не са намалели маковите полета генерале ? Щото талибаните ги бяха изкоренили , а откак се върнахте площите се увеличиха десетки пъти Да не би ЦРУ да е останало без пари ? 25 млрд на година не им ли стигат?

нека да си спокоен : маковата продукция на афганистан е гарантирана чрез международна опиева конвенция от далечните години на Кенеди управление . така че , въпрос по-скоро от нашият спектър ще е , щом пада хашиш от списък , ще имаме ли тук в България политици , които купуват от Джонсон&Джонсон проидведено в Калифорния , или самите нашите тютюнджия ще продадат ексклусивно на Джонсон&Джонсон ли ?

Ако правителството на САЩ заявява, че не печели то интересно ми е кой му плаща сметката :) Това ще да е най-голямата пералня на пари на планетата.

Джонсон , така и Кенеди , искаха да играят номер на Айзенхауър . Но , както се знае , провалиха се . Единият някъде, другият го свалиха . Никсон , курвенкарият , своднику , пияница , той беше смел : отишъл да пуши опиумзаедно инигъде другаде , освен при Мао , и това в Пекин , Китай. Хитро улично-превъзходно куче , Никсон. а сега , след Черния , какъв вакуум в Белият Дом ? един Легастенит .

и пак Виетнам ! Браво . Тогава можахме и да си спечелиме пожъртвуваните войска , както и жертивите в цивилното население . общо взето : тоз в Белият Дом е ГРАНДИОЗЕН . Да плетим сега кърпички с надпис AMI - GO HOME и целивката ли ?

ще ти целуним даже прошката ти ! ах , най после .

А след коя своя намеса по света досега са спечелили??

Спечелиха най-важната война: Студената !

И нея не можаха да спечелят, ами добре, че намериха един белязан предател, който им даде всичко без никаква съпротива и срам.

А добро утро, че коя война от ВСВ сте спечелили.

Всички с изключение на Виетнамската, глупако. Има инфо за войните, които са водили САЩ през историята си като са загубили само 4, ама трябва да се чете, не да сънуваш мокри руски сънища, придружени с полюции.

Я ги изброй, да видич първо - КОЛКО войни са водили и колко са спечелили? :))))

viper

Кажи коя война спечелихте генерале И не казвай ВСВ , защото се биехте срещу децата на Германия - само те бяха останали , всичко останало беше на източния фронт Корейската война ? Виетнамската ? Иракската не я броя , щото там изсипахте войска , като за трета световна , пък още не можете да излезете от Ирак Афганистан пък е такъв грандиозен провал , че няма нужда да се говори Виж търговията с краден петрол и наркотици процъфтява нали

И Ирак е същия американски провал като Афганистан.

Както и грандиозното насир.не на русия в Афганистан и Сирия

децата на Германия ли стреляха по Лондон с Фау 1 и Фау 2? Корейската определено я спечелиха. Северна Корея първа атакува и накрая на войната севернокорейците са върнати в изходна позиция Виетнамската я брой спечелена, щото самите виетнамци в момента са съюзници на САЩ. Просто я спечелиха не за 4 а за 30 години. Брой и иранската, Садам го обесиха Целта в Афганистан бе да ограничат вековния напън на Русия към Индииския океан. Брой и това че са постигнали Всичко което са поставили като цел е постигнато

Страшен анаЛизатор си бе пич.

Викаш, Виетнам е съюзник на говедата, а? :))

viper

Война не се печели с ракети , а с пехота на терен - многократно доказано през годините.Та колкото и ракети да са изстреляли , няма как да спечелят Във Виетнам - 58000 убити - позорно изтегляне В Корея - също Колко са убитите в Ирак от 2003 ? А в Афганистан > И при двете държави няма официално обявена война , ама се воюва , нали ?

Проф. Димитров: Името на Македония да е Югозападна EXXON

след като умнице в Вашингтон решил да се оттегли от Афганистан (Виетнам2 , версия лайт) , сега да се занимаем след успешното Парижкото Споразумение , с въпрос , кога шефа на EXXON , освен Саутх-Дакота-Пайплайн , да построй и свой собствен гарантиран от Американски Щатти Пайплайн чрез и през Гренландия , за да се увеселяват местните Инууци , подобно както тез Инууци в Саут-Дакотта .

Ма.миц.ата ви краварска !

и в Каварна американеца ли ще копяе ? аз купувам EXXON !

19.50ч е! Гледай Маша и мечока и лягай..ха.ха стига си се излагал..ха.ха.ха

Я по- добре тоя "сладур" на снимката да каже - колко болници, останаха ли живи от "лекари без граници" и колко сватби и погребения удари?

А защо са най-строго и секретно охранявани САМО МАКОВИТЕ плантации

най строго и най секретно се охранява от амелика и бато доналд тромпа бакинхъм палацт и даунинстрйит10 , и двете местности в Ондон , столица на Велико Данглия. в едното се намира квартира на познатият на всички Девид Бауй (Ziggy Stardust) , а в другото царува не по-малко познато дуо "Лох Нес" и "Хаунд оф Баскървил" .

този генерал е като смешник от клоунада генерал е жуков маршал а този е мравка сравнение с него!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! даже нищо въздух под налягане без боеве а се перчи като че светът е негов!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

ама ние си избрахме за президент Генерал кален в боя!

Cezarbg, А бе що говориш наизуст каквото ти се иска, без да проверяваш фактите. ген Матис е в армията от 69 та година, бил се е в Ирак и Афганистан, командвал е морски пехотинци, участвал е в атаката на Фалуджа. Тръгнал да го сравнява с Жуков... Ми вземи да го сравняваш със Сталин тогава!Всеки генерал си е за себе си. Жуков е израстнал в годините на Втората световна война. Условията са съвсем различни. Баси промитите русофилски мозъци!!!

Това, че се е бил в Афганистан и Ирак е много лошо за биографията му, американците загубиха и двете войни.

Близо 700 милиарда за отбрана /повече от всички останали страни взети заедно / и говори за "недофинансиране" !? Няма в света по-голяма корупция от тази в САЩ ...исобено в отбраната и НАСА ,които имат 8 пъти по-висок бюджет от Роскосмос ,но американците летят с руски ракети ,купуват руски двигатели и имат по-малко изстрелвания !??

А не е така! Мафията си има държава РаССия. Факт е че не се харесва на държавата РоССия протестите с Навални. ГУЗНИ СА..ХА.ХА.ХА

Ъ, изилиза че дори руската мафия е по-ефективна от американската;)

но въпреки това александър македот няма да се нарича александър юг-западно бългаерия . тка че , лозунга Проф. Димитров: Името на Македония да е Югозападна България ми се струва въпреки всичко завоевателен , а не като самоопределението на народи (конвенция-харта на обедините нации). по принцип , какво прече ? нали , Доналд Тръмп, самият той, е на мнение, че НАТО е вече неадекватен . Така че , довиждане и A Dieu Афганистан . А сега : Гренландия и морски пътеки .

за едно нещо, много им се чудя на американосите, като цяло. трябва ли да изгубят задължително навсякъде за да проумеят, че не печелят най-вече в америка !?

След 30 години война, говедата пак се насрааа. Великите, свръхтехнологичните, уникалните, богатите, демократичните, всестранно развитите, ама - говеда.

Мъльчи,мъльчи! Че резила на РоССия в Афганистан никой не може да постигне..ха.ха.ха

Къде са 30 години резил, къде са 2???

Резил на Русия в Афганистан, ти гледаш ли изобщо какви глупости пишеш.

Но този генерал прякора му е Бясното куче.Това което той казва напълно кореспондира със прякора му.Само че каквато армия да имат избухне ли война не дай боже тя няма да пожали никого.