Коментари - САЩ водиха наземна операция срещу лидери на ИД | Днес.dir.bg

САЩ водиха наземна операция срещу лидери на ИД

Западната коалиция срещу групировката "Ислямска държава" проведе рядка наземна специална операция срещу лидерите на джихадистката организация.

Обратно в новината

Коментари - САЩ водиха наземна операция срещу лидери на ИД | Днес.dir.bg

Коментари

Това са хамерикански лъжи. Откак Най Великите Космически Сили на Русия унищожиха тероризма в Алепу ИДИЛ не съществува

За разлика от твоите любими кравари, руснаците унищожават слабоумние главорези. Докато твойте приятелчета ги създават! Независимо как после ги кръщават, Ал Кайда, Ал Нусра, Даеш.....

след като операцията е била срещу "лидери", има ли заловен или утепан поне един "лидер" ??? или май заглавието ви е се разминава с текста както обикновено

Във връзка с долния коментар мисля, че е крайно време снеговалежите да бъдат забранени и силно заклеймени като дискриминационно природно явление-вали само бял сняг!!!

КВО ГО ЧАКА ЗАПАДА ? ДА СЕ ПРЕВЪРНЕВ МАЙМУНОСТАН .... КОЙТО МОЖЕ ДА ЧЕТЕ ДА СИ ГО ПРЕВЕДЕ:))) University of London students are demanding that thinkers such as Plato, Aristotle, Voltaire, and Immanuel Kant be banned from the philosophy syllabus... because they are white. UK media quotes students from the University of Londons School of Oriental and African Studies (SOAS) as saying that the majority of philosophers on our courses should be from Africa and Asia.

А аз ако пиша на корейски!

СТУДЕНТИТЕ ОТ УНИВЕРСИТЕТА НА Лондон ИСКАТ Платон, Аристотел, Волтер, и Имануел Кант бъдат забранени от конспекта по философия ... защото те са бели. ....

по-девен от Аристотел... хахаха; бе я си ги върнете маймуните в африка, за чиф са ви у лондон... па били те и говорящи

Ти в такова ли се превърна!?

Малко остана. Тръмп като встъпи във власт, ще изчисти терена в Сирия. Дали с обявяване на война, дали без обявяване на война, но САЩ няма да са наблюдатели на процесите, а ще ги дирижират!

Някой лидери май не са искали да слушкат, или са застрашили плана с изтичане на важна информация... и хоп... няма гии.

С тия лидери няма свършване, ама като ги "убиват" по няколко пъти така ще е!

Багдади и Осама ги убиваха по 5-6 пъти сега и с тия лидери ли почна сериала?

Наземните операции на САЩ са срещу ИД, а подземните им операции са в помощ на ИД !

Сирийски център за наблюдение на човешките права не се ли състоеше от един мангал в Лондон?

Тия па лидери на ИД как се побраха в тая пречиствателна станция - сигурно има една стая с една врата.

Бря от мокра, на суха-пътна ОПЕРАЦИЯ да си приберат, ИДИЛ-АРКАДАШ-хирурзите КАСАПИ подготвяни от САЩ.

Трите стрелки с левия уклон, как САЩ избива идилците? Като кандидата за президент на САЩ за 2008 г., той и председател на сенатската комисия по въоръженията, той и старшият американски сенатор от щата Аризона Джон Сидни Маккейн III показно се снима с баш джихадиста Ал Багдади, обучен в Гуантанамо. Вместо да ги трепят, те ги снабдяват и осигуряват логистично. Кой лъже, че САЩ съзаде ИД - новият президент на САЩ Тръмп ли? Левия уклон, нали си спомняш и едни 140 офицери инструктори, които сирийците изловиха в Алепо, скрити като мишки в подземията на болниците. Е идва време за преговори, тогава ще има много интересни факти и филми, за цял фестивал по умерено бунтовничество и борба за демокрация. тогава ще те потърся лично да пишеш панфлети на тема кой е в Алепо.

аз съм с десен уклон вие сте левите :))))))))) и като напишеш 100 лъжи какво???? ??? лъжи! русия е западнала държава с много ракети това е истината наливат се с одеколони и мизерни заплати толкова е велик путлер! може само да убива

Как западнала държава ще има най-модерните ракети в света и единствената действаща космическа програма? Кой лъже? Май ти си кривиш гейската душичка.

за такива като тебе, тролче, Моят има наклон в зависимост от крачола!

Къде ще го каниш тоя недоклатен комсомолски активист с прекъсната жалка кариера?

Браво на САЩ. В ИД има хиииляди руснаци...

нa шизофреник имa сaмо бръмбaри

Фири

Начи американеца си е американец пипа фино дори когато фърга атомни бонби. Докле русняка си е русняк вижте Алепо и руската наземна операция то град не остана...

Много финно, спомняме си Хирошима и Нагасаки. Безсмислени убийства. Никой не е убивал толкова хора. Ами Дрезден, Кланица 5. Или си пълен глупак, или се опитваш да ни лъжеш по един крайно некадърен начин.

операция по евакуация, прикрита, като елиминация, завършила с еякулация...

пупу дефекация руска демокрация монголоидна нация газопроводна констипация световна излагация

Операцията е проведена под кодовото име "Рум Сървис"

Кичо

Викаш и на чифута центовете свършиха и ся глад ...мъкаааа

на света не му дреме за трололитките на пупу вече сте разкрити купона свърши

Който не чете статии остава неинформиран, а който ги чете е дезинформиран. Уж нещо се случило, но не е било потвърдено, т.е. е било измислено.

Кичо

Ха ха АН 64 Апач я ги питайте що нестрелят с левия пакет нурсаве ...ми щот си изгарят опашния стабилизатор...

Що така припряно изведнъж бе, Бимбо? Що досега не ги ударихте, ами малко преди края на мандата? Май има нещо за замазване, а? Паника? Нема страшно - скоро идва кръчмаря (кръчмарите) със сметката. И тогава як да ти е черния гъз.

сащ са избили над 50 000 идил слушайте путлер който изби децата в алепо из болниците

Кичо

Избили или обучили

нямам какво да си кажа с теб. червеите в градината ми са Айнщайн в сравнение с такива растения като тебе. иди и се самоубий хигиенично някъде. Поне да има полза от теб като тор

Силно се съмнявам в достоверността на обявената цел на операцията, с оглед предишното участие на американските ВВС в Дейр ез Зор...

Както Русия снабди ИДИЛ с бронирани машини и оръжия в Палмира?

А дали ИД са разбрали, че срещу тях се провежда наземна операция? Или са го научили от американсите медии? Щото и Кадафи едно време изпадна в потрес: "световните демократични" медии гърмят по цял свят за зверствата на армията на Кадафи. Прави проверка, всичко е по казармите. А в медиите сцена след сцена как войниците му избиват "борците за свобода". Е, после се оказа, че почти всички снимки са правени в студията на Ал Джазира в Доха. но за това пък целият този цирк доведе до приемането на резолюция 1973 на ООН, за безполетната зона в Либия. Т.е. узакони бомбардировките на западните колониалисти. Кадафи прекрачи границата в опита да създаде африкано, африканска парична единица, обезпечена със злато. Което би унищожило хартиения долар и измамата, с която е изграден от мафията на мошетата в САЩ.

добре че са сащ да избиват идил! щото путлер само в алепо избиваше свободни сирийци

Хахахаха, абе вас, в американската пропаганда, наистина ви подбират по конкурси за идиоти! САЩ избивали ИДИЛ!!! Та те ги създадоха. И ги обучават и въоръжават. И това си е признато от самите американци! Искаш ли да ти пусна няколко статии, дето самите американци си описват технологиите? Глупак! От както САЩ "поведоха" дорба с ИДИЛ, тесе разрастнаха двойно. След като почна Русия да води война, територията им намаля с над 60%. Боклук, да ти пуснали и статистиката на руските полети и унищожени обекти. И жалките американски "усилия"? Но виж, снабдяването на ИД от САЩ, върви повече от успешно. Ти подиграваш ли се на нас, българите? Ние не сме туземци. Боклук!

Кичо

Да казали са им го инструкторите.....

много алфа тв и руска телевизия гледаш, много!:))) Повредил си си и без това оскъдния мозък...

Можете да видите как ИД в Мосул се топи със дни. Вече стигнаха до реката. над половин Мосул вече изтръгнат от лапите на ИД без да се разрушава града до основи като Алепо. И това защото иркакчаните се бият като мъже, а не бомбят от 5км разстояние в/у цивилните като страхливци.

това е защото в алепо имаше десетки хиляди борци за свобода местни а идил в мосул е външна сила

Не разбрах, защо над 80% от "борците за свобода" за чужденци и каква работа си имат в Алепо. За това и не искат избори. Щото няма как да участват в тях. Глупак, кого се опитваш да лъжеш?

Кичо

Бе много режат глави тез твойте берци за свобода

Фири

Ква девалвация едно време 10 години у виетнам стотици иляди тонове бомби напалм и пестициди избиха 5 милиона виетнамци загубиха 56 иляди убити и 300 000 инвалиди...са кво разбийш ли 4 киликоптира извършиле грандиозна операция разбийш ли аз се фащам на бас че за спасяването на редник райъм са използва;ли барем 12 киликоптера...

ееее едно време сталин избиваше милиони руснаци за закуска а сега путлер само по някой журналист и опозиционер девалвация

Моше, що лъжеш бе? Сталин избивал. Избихте ги вие, мошетата, след като направихте цветен преврат и взехте властта в СССР. Мошетата бяха в управлението на всички лагери, ГУЛАГ и подобни. Руснаците бяха жертви. Не случайно бяха разрушени хиляди черкви и убити десетки хиляди свещеници.. Моше, тъпа ви е пропагандата, истината вече се знае. и Няма да ви се получи да я унищожите.

има нещо гнило. Дейр ез Зор е анклав на Асад.... Какво казват мурзилките по този въпрос?

да, този адрес е в центъра на руските карти... за да се случи това което е станало, руснаци и американци на практика действат заедно - и във въздуха и на място..

А Путин,Путин хванали са го?

Спомняте ли си интервюто с командира от Фронта Ан-Нусра, който разказа за ролята на САЩ , снабдяването с оръжие и др. интересни неща... Е, сега дойде време да се замитат следи и затварят усти.

още едно всичкознаещо варварче... ти с дупенцето си ли мислиш ва ганчо ?

Да ви имам новините - единия отрича всичко на другия и обратното. Май не е било военна операция, а доставка на нещо си на терористите и инструктаж, щом отрича и загиналите, и пленниците, табла ли са играли?

да заблудено варварче - табличка са играли. как позна ва ?

Коментари - САЩ водиха наземна операция срещу лидери на ИД | Днес.dir.bg

САЩ водиха наземна операция срещу лидери на ИД

Западната коалиция срещу групировката "Ислямска държава" проведе рядка наземна специална операция срещу лидерите на джихадистката организация.

Обратно в новината

Коментари - САЩ водиха наземна операция срещу лидери на ИД | Днес.dir.bg

Коментари

Това са хамерикански лъжи. Откак Най Великите Космически Сили на Русия унищожиха тероризма в Алепу ИДИЛ не съществува

За разлика от твоите любими кравари, руснаците унищожават слабоумние главорези. Докато твойте приятелчета ги създават! Независимо как после ги кръщават, Ал Кайда, Ал Нусра, Даеш.....

след като операцията е била срещу "лидери", има ли заловен или утепан поне един "лидер" ??? или май заглавието ви е се разминава с текста както обикновено

Във връзка с долния коментар мисля, че е крайно време снеговалежите да бъдат забранени и силно заклеймени като дискриминационно природно явление-вали само бял сняг!!!

КВО ГО ЧАКА ЗАПАДА ? ДА СЕ ПРЕВЪРНЕВ МАЙМУНОСТАН .... КОЙТО МОЖЕ ДА ЧЕТЕ ДА СИ ГО ПРЕВЕДЕ:))) University of London students are demanding that thinkers such as Plato, Aristotle, Voltaire, and Immanuel Kant be banned from the philosophy syllabus... because they are white. UK media quotes students from the University of Londons School of Oriental and African Studies (SOAS) as saying that the majority of philosophers on our courses should be from Africa and Asia.

А аз ако пиша на корейски!

СТУДЕНТИТЕ ОТ УНИВЕРСИТЕТА НА Лондон ИСКАТ Платон, Аристотел, Волтер, и Имануел Кант бъдат забранени от конспекта по философия ... защото те са бели. ....

по-девен от Аристотел... хахаха; бе я си ги върнете маймуните в африка, за чиф са ви у лондон... па били те и говорящи

Ти в такова ли се превърна!?

Малко остана. Тръмп като встъпи във власт, ще изчисти терена в Сирия. Дали с обявяване на война, дали без обявяване на война, но САЩ няма да са наблюдатели на процесите, а ще ги дирижират!

Някой лидери май не са искали да слушкат, или са застрашили плана с изтичане на важна информация... и хоп... няма гии.

С тия лидери няма свършване, ама като ги "убиват" по няколко пъти така ще е!

Багдади и Осама ги убиваха по 5-6 пъти сега и с тия лидери ли почна сериала?

Наземните операции на САЩ са срещу ИД, а подземните им операции са в помощ на ИД !

Сирийски център за наблюдение на човешките права не се ли състоеше от един мангал в Лондон?

Тия па лидери на ИД как се побраха в тая пречиствателна станция - сигурно има една стая с една врата.

Бря от мокра, на суха-пътна ОПЕРАЦИЯ да си приберат, ИДИЛ-АРКАДАШ-хирурзите КАСАПИ подготвяни от САЩ.

Трите стрелки с левия уклон, как САЩ избива идилците? Като кандидата за президент на САЩ за 2008 г., той и председател на сенатската комисия по въоръженията, той и старшият американски сенатор от щата Аризона Джон Сидни Маккейн III показно се снима с баш джихадиста Ал Багдади, обучен в Гуантанамо. Вместо да ги трепят, те ги снабдяват и осигуряват логистично. Кой лъже, че САЩ съзаде ИД - новият президент на САЩ Тръмп ли? Левия уклон, нали си спомняш и едни 140 офицери инструктори, които сирийците изловиха в Алепо, скрити като мишки в подземията на болниците. Е идва време за преговори, тогава ще има много интересни факти и филми, за цял фестивал по умерено бунтовничество и борба за демокрация. тогава ще те потърся лично да пишеш панфлети на тема кой е в Алепо.

аз съм с десен уклон вие сте левите :))))))))) и като напишеш 100 лъжи какво???? ??? лъжи! русия е западнала държава с много ракети това е истината наливат се с одеколони и мизерни заплати толкова е велик путлер! може само да убива

Как западнала държава ще има най-модерните ракети в света и единствената действаща космическа програма? Кой лъже? Май ти си кривиш гейската душичка.

за такива като тебе, тролче, Моят има наклон в зависимост от крачола!

Къде ще го каниш тоя недоклатен комсомолски активист с прекъсната жалка кариера?

Браво на САЩ. В ИД има хиииляди руснаци...

нa шизофреник имa сaмо бръмбaри

Фири

Начи американеца си е американец пипа фино дори когато фърга атомни бонби. Докле русняка си е русняк вижте Алепо и руската наземна операция то град не остана...

Много финно, спомняме си Хирошима и Нагасаки. Безсмислени убийства. Никой не е убивал толкова хора. Ами Дрезден, Кланица 5. Или си пълен глупак, или се опитваш да ни лъжеш по един крайно некадърен начин.

операция по евакуация, прикрита, като елиминация, завършила с еякулация...

пупу дефекация руска демокрация монголоидна нация газопроводна констипация световна излагация

Операцията е проведена под кодовото име "Рум Сървис"

Кичо

Викаш и на чифута центовете свършиха и ся глад ...мъкаааа

на света не му дреме за трололитките на пупу вече сте разкрити купона свърши

Който не чете статии остава неинформиран, а който ги чете е дезинформиран. Уж нещо се случило, но не е било потвърдено, т.е. е било измислено.

Кичо

Ха ха АН 64 Апач я ги питайте що нестрелят с левия пакет нурсаве ...ми щот си изгарят опашния стабилизатор...

Що така припряно изведнъж бе, Бимбо? Що досега не ги ударихте, ами малко преди края на мандата? Май има нещо за замазване, а? Паника? Нема страшно - скоро идва кръчмаря (кръчмарите) със сметката. И тогава як да ти е черния гъз.

сащ са избили над 50 000 идил слушайте путлер който изби децата в алепо из болниците

Кичо

Избили или обучили

нямам какво да си кажа с теб. червеите в градината ми са Айнщайн в сравнение с такива растения като тебе. иди и се самоубий хигиенично някъде. Поне да има полза от теб като тор

Силно се съмнявам в достоверността на обявената цел на операцията, с оглед предишното участие на американските ВВС в Дейр ез Зор...

Както Русия снабди ИДИЛ с бронирани машини и оръжия в Палмира?

А дали ИД са разбрали, че срещу тях се провежда наземна операция? Или са го научили от американсите медии? Щото и Кадафи едно време изпадна в потрес: "световните демократични" медии гърмят по цял свят за зверствата на армията на Кадафи. Прави проверка, всичко е по казармите. А в медиите сцена след сцена как войниците му избиват "борците за свобода". Е, после се оказа, че почти всички снимки са правени в студията на Ал Джазира в Доха. но за това пък целият този цирк доведе до приемането на резолюция 1973 на ООН, за безполетната зона в Либия. Т.е. узакони бомбардировките на западните колониалисти. Кадафи прекрачи границата в опита да създаде африкано, африканска парична единица, обезпечена със злато. Което би унищожило хартиения долар и измамата, с която е изграден от мафията на мошетата в САЩ.

добре че са сащ да избиват идил! щото путлер само в алепо избиваше свободни сирийци

Хахахаха, абе вас, в американската пропаганда, наистина ви подбират по конкурси за идиоти! САЩ избивали ИДИЛ!!! Та те ги създадоха. И ги обучават и въоръжават. И това си е признато от самите американци! Искаш ли да ти пусна няколко статии, дето самите американци си описват технологиите? Глупак! От както САЩ "поведоха" дорба с ИДИЛ, тесе разрастнаха двойно. След като почна Русия да води война, територията им намаля с над 60%. Боклук, да ти пуснали и статистиката на руските полети и унищожени обекти. И жалките американски "усилия"? Но виж, снабдяването на ИД от САЩ, върви повече от успешно. Ти подиграваш ли се на нас, българите? Ние не сме туземци. Боклук!

Кичо

Да казали са им го инструкторите.....

много алфа тв и руска телевизия гледаш, много!:))) Повредил си си и без това оскъдния мозък...

Можете да видите как ИД в Мосул се топи със дни. Вече стигнаха до реката. над половин Мосул вече изтръгнат от лапите на ИД без да се разрушава града до основи като Алепо. И това защото иркакчаните се бият като мъже, а не бомбят от 5км разстояние в/у цивилните като страхливци.

това е защото в алепо имаше десетки хиляди борци за свобода местни а идил в мосул е външна сила

Не разбрах, защо над 80% от "борците за свобода" за чужденци и каква работа си имат в Алепо. За това и не искат избори. Щото няма как да участват в тях. Глупак, кого се опитваш да лъжеш?

Кичо

Бе много режат глави тез твойте берци за свобода

Фири

Ква девалвация едно време 10 години у виетнам стотици иляди тонове бомби напалм и пестициди избиха 5 милиона виетнамци загубиха 56 иляди убити и 300 000 инвалиди...са кво разбийш ли 4 киликоптира извършиле грандиозна операция разбийш ли аз се фащам на бас че за спасяването на редник райъм са използва;ли барем 12 киликоптера...

ееее едно време сталин избиваше милиони руснаци за закуска а сега путлер само по някой журналист и опозиционер девалвация

Моше, що лъжеш бе? Сталин избивал. Избихте ги вие, мошетата, след като направихте цветен преврат и взехте властта в СССР. Мошетата бяха в управлението на всички лагери, ГУЛАГ и подобни. Руснаците бяха жертви. Не случайно бяха разрушени хиляди черкви и убити десетки хиляди свещеници.. Моше, тъпа ви е пропагандата, истината вече се знае. и Няма да ви се получи да я унищожите.

има нещо гнило. Дейр ез Зор е анклав на Асад.... Какво казват мурзилките по този въпрос?

да, този адрес е в центъра на руските карти... за да се случи това което е станало, руснаци и американци на практика действат заедно - и във въздуха и на място..

А Путин,Путин хванали са го?

Спомняте ли си интервюто с командира от Фронта Ан-Нусра, който разказа за ролята на САЩ , снабдяването с оръжие и др. интересни неща... Е, сега дойде време да се замитат следи и затварят усти.

още едно всичкознаещо варварче... ти с дупенцето си ли мислиш ва ганчо ?

Да ви имам новините - единия отрича всичко на другия и обратното. Май не е било военна операция, а доставка на нещо си на терористите и инструктаж, щом отрича и загиналите, и пленниците, табла ли са играли?

да заблудено варварче - табличка са играли. как позна ва ?