Коментари - ДНК-анализът потвърди: Изхвърленото от морето тяло е на Валя | Днес.dir.bg

ДНК-анализът потвърди: Изхвърленото от морето тяло е на Валя

Тялото, което морето изхвърли край бургаското пристанище преди дни, е на 24-годишната Валентина Иванова от Бургас, показа приключилият ДНК анализ.

Обратно в новината

Коментари - ДНК-анализът потвърди: Изхвърленото от морето тяло е на Валя | Днес.dir.bg

Коментари

Ясно е,че е убита и то от приятелят й.

Според мен, ченгето е замесено. Може би е решила да го отсвири и той е прещракал.

почивай в мир! съболезнования на блзките!боли когато толкова млад човек си отива

....или шефа и...?! там също има нещо...той беше много смутен при проведените интервюта....

Искам да изкажа най-искрени съболезнования на почерненото семейство. Моля, хората, които пишат, че приятелят й я е убил или че зъболекарят е намесен, да кажат на какво се базират тези изводи. Установиха, че не е настъпила насилствена смърт. Какво мислите се е случило. Понякога близките хора от обкръжението знаят повече информация. Родителите винаги ще търсят отговор на въпроса "защо". Каквото и да е, дано тази звездичка закриля близките си от небето и идва в сънищата им, за да се разтъжват.

ДНК анализа не изисква ли повече технологично време?

Не.

Убита е от друг човек, който я е извикал на срещата.

Ами Бургас, България ... там е така. Ако беше заминала в Бяла Европа щеше да е жива още. В България убийствата са 2-3 пъти повече от тези в Зап. Европа. ФАКТ

Но този друтият човек,също ш е бил познат.Защото не моге да отиде на среща с непознат човек и то толкова късно вечерта. Ако има замесен,то със сигерност е сред нейното обкръжение! Кое момиче би излязло посред нощ на срека с непознат мъж?

Човек не взема такси ,когато е решил да се самоубива,а когато бърза за среща.

А, какво? Да бие път пешком през целия град ли? Готините мацки не обичат да ходят пеша, не знаеш ли?

Брой убийства на 100 000 жители: България: 3.6 Великобритания: 1.2 Франция: 1.1 Холандия: 1.1 Германия: 0.8 Испания: 0.8 Забележете, колко брутална разлика е станала вече между БГ и Зап. Европа. Това са най-новите данни. В БГ шанса да те убият вече е 4-5 ПЪТ по-висок от това да те убият в зап. Европа

Е как не ве. Нали я мутиплицират няколко пъти. Навремето за двамата български шофьори в Ирак ни проглушиха ушите, че трябва поне 30 дена. Със сестрите Белнейски след ексхумацията също тръбяха, че ДНК анализа искал много време. Тука още преди да я намерят казаха, че случая е ясен да не я търсят. Пък все я търсиха.

Ако приемем, че е била убита, тоест, че някой я е блъснал в морето, тъй като смъртта е настъпила от удавяне, възможно ли е тя да не е могла да изплува на брега или със сигурност няма шанс на такава дълбочина? От друга страна, ако някой я е убил, защо камерите не са засякли друго лице да отива след нея и да се връща после. Не се вързват тези версии. Звучат логично, но фактите са други. Въпросът за мен какво я е провокирало да сложи край на живота си и защо не е оставила писмо?Някой запознат може ли да изкаже своята версия, която да почива на фактите, а не на предположения.

а ако имат сигурно алиби?

....МИР на Душата и ... ...Но нещо не ми го побира ума... ...Млада,хубава,физически здрава....РАБОТЕЩА (по специалността),предполага се без сериозни финансови проблеми...приятел ( с когото е имала възможност да сподели)...САМОУБИЙСТВО?????!!! ....ОТ КАКВО Е БЯГАЛА И ТАКА ОТЧАЯНО Е ИСКАЛА ДА ....СЕ СКРИЕ ...ЗАВИНАГИ......

Поредният безсмислено похабен живот в българия... Съболезнования на близките. Питам се, какво ще бъде наказанието за оная "врачка" николета, дето си направи пиар на гърба на тревогата на обществото и родителите на Валя?

И аз това не мога да си обясня. Мен също ме смущава, че близките и приятелят й крият нещо и се страхуват и срамуват да не излезе в публичното пространство. Не ги съдя хората, далеч съм от това, но някак си остана някаква загадка.

Бог да и прости! Жалко за почернените родители,за тях ужаса сега започва.Приятеля не го мислете,ще си намери друга.Предполагам,че за един месец вече е ясно кой ,какво,къде...

Горкото момиче, ужасно е да умреш с удавяне. Какво ли е отредило тежката й участ?

трябват 2ч-ч8 часа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В мен се прокрадва една мисъл и дано да не е така.Мисля,че може би да е разбрала скоро,че е болна от някаква неизлечима болест?! Ако пък има пръст някой в нейната смърт,то трябва да се търси човека сред нейното обкръжение.Защото не е нормално да отиде на среща и то посред нощ с непознат мьж,който я извикал по телефона.Кое момиче би отишло на среща с непознат и то в такъв кьсен час,на такова отдалечено място,кьдето няма хора.

8901

Млада и красива жена. Нека почива в мир!

напротив, тои е ясно, че ще намери друга, но никога няма да я забрави, а в момента не искам да си представя как се цувства. кураж, валио! суболезнованя на близките! уясно е да загубиш дете!

Я полицията да се заинтересува от дебила дето се натрапва през два три коментара. Такива настоятелни психари като него са потенциалните престъпници.Когато има отклонения от нормалното човешко поведение /особенно в случаи когато трябва да си съпричастен към нещастието на хората/, значи не цвете за мирисане.

И как го разбраха това?!?! Аз мисля, че това не е самоубийство, още повече като се има предвид и датата й на раждане, а полицията прикрива някого или просто не си е свършила работата.

МНОГО МОЛЯ, ДИР-а, имайте капчица респект към паметта на това уважавано момиче - ПРЕМАХНЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ!!!

Държавната полиция не разкрива престъпления когато са замесени нейни хора, тя въобще не разкрива престъпления, а ги прикрива и обслужва само силните на деня. Всеки може да даде аргументи и факти за това.

Бог да прости момичето! Няма логика младо и красиво момиче да се самоубива, но е логично да има някой "Отело", особено когато има мусколест приятел и интелигентен шеф-зъболекар... Въпросът е КОЙ

Как допусна 4 грешки в едно толкова малко изречение?!

е това е демокрацията шибана държава

И мен това ме смути още първия ден: Случаят бил ясен! Нямало външна намеса! - и това, щото видяли телефона и и никой не се върнал обратно на записа от камерата. Ми че записи се подменят. И как е нямало белези от насилие, а тялото било много обезобразено от блъскането в тетраподите! Също като Тепавичарови- всичко ясно, не ровете. А семейството бе екзекутирано от външен човек. Каже ли полицията, че случаят е ясен, ровете до дупка.

много,много тазно....скапан свят... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Горката й майчица! Абсолютно непознати хора, но в някакви новини веднага след като се научи за изчезването на момичето и майката си беше дошла, излъчиха секунди с нея да отговаря на репортери. Цялата трепереше, беше толкова нещастна и съсипана, толкова ужасена и шокирана, нямаше глас, нямаше сили от притеснение за детето си, само стискаше някакви свещички, явно отиваха да запалят в църква, да се молят за добър край, но уви... Ужасна новина! Огромна трагедия за родителите!

Кой е казал че е мъж?

Нали се спомена нещо,че уж са и били казали,че няма да има деца,че имала гинекологични проблеми?!Значи има нещо свързано със здравословното и състояние.Може да е заради това,или нещо друго но здравословен проблем ще да е?Какво ,ще да е друго,че чак да си посегне на живота?

Искате да кажете, че приятелят и, който е полицай, я е убил? Не мисля. А може ли да е убита заради него, например наказание за някаква негова дейност или косвено сплашване?

Шило

Защо бе, младо, хубаво момиче, реши да постъпиш така? Нека Господ да ти прости всички грешки, съзнателни или не, но защо бе, дете, защо така постъпи? Почивай в мир!

При БСП зачестяват. Статистиката го показва ясно.

Не съм сигурен че се е самоубила :( това че е намерена удавена .. не означава че сама е ..:( иначе е ужасно .. а и като се замисли човек какъв би бил мотива.. няма дългове.. няма нещастна любов .. долкоро разбрах здрава .. усмихната и всичко и си е било наред така че полицията много прибирзва със заключенията мисля.. :( макар че в крайна сметка и самоубийство не може да се изключи :(

Жалко за прекрасното момиче, ,много кураж на близките, за да могат да продължат съществуването си. Дано да е в някой по-добър свят !

Зашо едно младо, много красиво, с професия и обичано от семейството и приятеля си момиче ... може да реши да сложи край на живота си ??? За мен е необяснимо - как така, дори да е имала здравословни проблеми, никои от близките и не е доловил, никаква промяна в поведението и ... това просто е невъзможно!!!

Говорите глупости. Случаят е бил ясен още тогава, просто защото бяха прегледани видео материалите от камерите. Няма как да е сама, да се хвърли по същото време и да се касае за убийство. Кой знае какво се е случвало в главата и? Никой. Както и да живее човек, вътрешния му свят може да бъде едно съвсем различно място.. Не че има някакво значение вече.. Направо ви се чудя - теории за конспирации и прочие.. все търсите под вола теле.

Коментари - ДНК-анализът потвърди: Изхвърленото от морето тяло е на Валя | Днес.dir.bg

ДНК-анализът потвърди: Изхвърленото от морето тяло е на Валя

Тялото, което морето изхвърли край бургаското пристанище преди дни, е на 24-годишната Валентина Иванова от Бургас, показа приключилият ДНК анализ.

Обратно в новината

Коментари - ДНК-анализът потвърди: Изхвърленото от морето тяло е на Валя | Днес.dir.bg

Коментари

Ясно е,че е убита и то от приятелят й.

Според мен, ченгето е замесено. Може би е решила да го отсвири и той е прещракал.

почивай в мир! съболезнования на блзките!боли когато толкова млад човек си отива

....или шефа и...?! там също има нещо...той беше много смутен при проведените интервюта....

Искам да изкажа най-искрени съболезнования на почерненото семейство. Моля, хората, които пишат, че приятелят й я е убил или че зъболекарят е намесен, да кажат на какво се базират тези изводи. Установиха, че не е настъпила насилствена смърт. Какво мислите се е случило. Понякога близките хора от обкръжението знаят повече информация. Родителите винаги ще търсят отговор на въпроса "защо". Каквото и да е, дано тази звездичка закриля близките си от небето и идва в сънищата им, за да се разтъжват.

ДНК анализа не изисква ли повече технологично време?

Не.

Убита е от друг човек, който я е извикал на срещата.

Ами Бургас, България ... там е така. Ако беше заминала в Бяла Европа щеше да е жива още. В България убийствата са 2-3 пъти повече от тези в Зап. Европа. ФАКТ

Но този друтият човек,също ш е бил познат.Защото не моге да отиде на среща с непознат човек и то толкова късно вечерта. Ако има замесен,то със сигерност е сред нейното обкръжение! Кое момиче би излязло посред нощ на срека с непознат мъж?

Човек не взема такси ,когато е решил да се самоубива,а когато бърза за среща.

А, какво? Да бие път пешком през целия град ли? Готините мацки не обичат да ходят пеша, не знаеш ли?

Брой убийства на 100 000 жители: България: 3.6 Великобритания: 1.2 Франция: 1.1 Холандия: 1.1 Германия: 0.8 Испания: 0.8 Забележете, колко брутална разлика е станала вече между БГ и Зап. Европа. Това са най-новите данни. В БГ шанса да те убият вече е 4-5 ПЪТ по-висок от това да те убият в зап. Европа

Е как не ве. Нали я мутиплицират няколко пъти. Навремето за двамата български шофьори в Ирак ни проглушиха ушите, че трябва поне 30 дена. Със сестрите Белнейски след ексхумацията също тръбяха, че ДНК анализа искал много време. Тука още преди да я намерят казаха, че случая е ясен да не я търсят. Пък все я търсиха.

Ако приемем, че е била убита, тоест, че някой я е блъснал в морето, тъй като смъртта е настъпила от удавяне, възможно ли е тя да не е могла да изплува на брега или със сигурност няма шанс на такава дълбочина? От друга страна, ако някой я е убил, защо камерите не са засякли друго лице да отива след нея и да се връща после. Не се вързват тези версии. Звучат логично, но фактите са други. Въпросът за мен какво я е провокирало да сложи край на живота си и защо не е оставила писмо?Някой запознат може ли да изкаже своята версия, която да почива на фактите, а не на предположения.

а ако имат сигурно алиби?

....МИР на Душата и ... ...Но нещо не ми го побира ума... ...Млада,хубава,физически здрава....РАБОТЕЩА (по специалността),предполага се без сериозни финансови проблеми...приятел ( с когото е имала възможност да сподели)...САМОУБИЙСТВО?????!!! ....ОТ КАКВО Е БЯГАЛА И ТАКА ОТЧАЯНО Е ИСКАЛА ДА ....СЕ СКРИЕ ...ЗАВИНАГИ......

Поредният безсмислено похабен живот в българия... Съболезнования на близките. Питам се, какво ще бъде наказанието за оная "врачка" николета, дето си направи пиар на гърба на тревогата на обществото и родителите на Валя?

И аз това не мога да си обясня. Мен също ме смущава, че близките и приятелят й крият нещо и се страхуват и срамуват да не излезе в публичното пространство. Не ги съдя хората, далеч съм от това, но някак си остана някаква загадка.

Бог да и прости! Жалко за почернените родители,за тях ужаса сега започва.Приятеля не го мислете,ще си намери друга.Предполагам,че за един месец вече е ясно кой ,какво,къде...

Горкото момиче, ужасно е да умреш с удавяне. Какво ли е отредило тежката й участ?

трябват 2ч-ч8 часа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В мен се прокрадва една мисъл и дано да не е така.Мисля,че може би да е разбрала скоро,че е болна от някаква неизлечима болест?! Ако пък има пръст някой в нейната смърт,то трябва да се търси човека сред нейното обкръжение.Защото не е нормално да отиде на среща и то посред нощ с непознат мьж,който я извикал по телефона.Кое момиче би отишло на среща с непознат и то в такъв кьсен час,на такова отдалечено място,кьдето няма хора.

8901

Млада и красива жена. Нека почива в мир!

напротив, тои е ясно, че ще намери друга, но никога няма да я забрави, а в момента не искам да си представя как се цувства. кураж, валио! суболезнованя на близките! уясно е да загубиш дете!

Я полицията да се заинтересува от дебила дето се натрапва през два три коментара. Такива настоятелни психари като него са потенциалните престъпници.Когато има отклонения от нормалното човешко поведение /особенно в случаи когато трябва да си съпричастен към нещастието на хората/, значи не цвете за мирисане.

И как го разбраха това?!?! Аз мисля, че това не е самоубийство, още повече като се има предвид и датата й на раждане, а полицията прикрива някого или просто не си е свършила работата.

МНОГО МОЛЯ, ДИР-а, имайте капчица респект към паметта на това уважавано момиче - ПРЕМАХНЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ!!!

Държавната полиция не разкрива престъпления когато са замесени нейни хора, тя въобще не разкрива престъпления, а ги прикрива и обслужва само силните на деня. Всеки може да даде аргументи и факти за това.

Бог да прости момичето! Няма логика младо и красиво момиче да се самоубива, но е логично да има някой "Отело", особено когато има мусколест приятел и интелигентен шеф-зъболекар... Въпросът е КОЙ

Как допусна 4 грешки в едно толкова малко изречение?!

е това е демокрацията шибана държава

И мен това ме смути още първия ден: Случаят бил ясен! Нямало външна намеса! - и това, щото видяли телефона и и никой не се върнал обратно на записа от камерата. Ми че записи се подменят. И как е нямало белези от насилие, а тялото било много обезобразено от блъскането в тетраподите! Също като Тепавичарови- всичко ясно, не ровете. А семейството бе екзекутирано от външен човек. Каже ли полицията, че случаят е ясен, ровете до дупка.

много,много тазно....скапан свят... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Горката й майчица! Абсолютно непознати хора, но в някакви новини веднага след като се научи за изчезването на момичето и майката си беше дошла, излъчиха секунди с нея да отговаря на репортери. Цялата трепереше, беше толкова нещастна и съсипана, толкова ужасена и шокирана, нямаше глас, нямаше сили от притеснение за детето си, само стискаше някакви свещички, явно отиваха да запалят в църква, да се молят за добър край, но уви... Ужасна новина! Огромна трагедия за родителите!

Кой е казал че е мъж?

Нали се спомена нещо,че уж са и били казали,че няма да има деца,че имала гинекологични проблеми?!Значи има нещо свързано със здравословното и състояние.Може да е заради това,или нещо друго но здравословен проблем ще да е?Какво ,ще да е друго,че чак да си посегне на живота?

Искате да кажете, че приятелят и, който е полицай, я е убил? Не мисля. А може ли да е убита заради него, например наказание за някаква негова дейност или косвено сплашване?

Шило

Защо бе, младо, хубаво момиче, реши да постъпиш така? Нека Господ да ти прости всички грешки, съзнателни или не, но защо бе, дете, защо така постъпи? Почивай в мир!

При БСП зачестяват. Статистиката го показва ясно.

Не съм сигурен че се е самоубила :( това че е намерена удавена .. не означава че сама е ..:( иначе е ужасно .. а и като се замисли човек какъв би бил мотива.. няма дългове.. няма нещастна любов .. долкоро разбрах здрава .. усмихната и всичко и си е било наред така че полицията много прибирзва със заключенията мисля.. :( макар че в крайна сметка и самоубийство не може да се изключи :(

Жалко за прекрасното момиче, ,много кураж на близките, за да могат да продължат съществуването си. Дано да е в някой по-добър свят !

Зашо едно младо, много красиво, с професия и обичано от семейството и приятеля си момиче ... може да реши да сложи край на живота си ??? За мен е необяснимо - как така, дори да е имала здравословни проблеми, никои от близките и не е доловил, никаква промяна в поведението и ... това просто е невъзможно!!!

Говорите глупости. Случаят е бил ясен още тогава, просто защото бяха прегледани видео материалите от камерите. Няма как да е сама, да се хвърли по същото време и да се касае за убийство. Кой знае какво се е случвало в главата и? Никой. Както и да живее човек, вътрешния му свят може да бъде едно съвсем различно място.. Не че има някакво значение вече.. Направо ви се чудя - теории за конспирации и прочие.. все търсите под вола теле.